Sista april - Helt slut

Ja så gick man upp runt fem-halv sex imorse och gjorde sig i ordning. Blev svart/sot smink runt ögonen och sen det vanliga. Satte på mig nya toppen (skiiiiiiiit snygg) och mina strumpbyxor och snygga leggingsen ;)
Those ;) I have today...
Och hade mina skit snygga stövlar från ellos :D meeen jag höll fan på att dö redan när jag började gå med dom :/ för tog kål på mina stackars fötter igår med att springa runt i valbo som en antiloop inne på coop så mina fötter värker och är ömma. Som tur var så hade jag med mig mina nya ballerina (lägger upp bild sen) och efter att börja använda dom så fick jag mer ömmande stor tå på höger fot plus skavsår i hälen PERFEKT!
Så har gått omkring och pinats hela dagen. Men hade lite skoj iaf :) och kom hem med några kassar med fynd och plånboken är halv tom. Så nu är man trött som få och har ingen ork nu heller att ladda upp bilder. Men har ju även tagit en massa idag, och på dagens fynd så kommer upp bilder allt efter som. Kommer säkert bli en massa bilder som kommer upp ikväll om man tar några. Ta sig en cider kanske? 
Och ska luska ut varför min messenger inte vill funka.. skit messenger..
på återseende :) //E

Afraid of me?

HAHAHHAHA!!!!!
Nästan skrattretande juh xD ...
-
Nej fy fan vad jag är trött. Har förberett med alkohol i kylen, fick en snabb shot brännvin av pappa x| surt, brännande men mkt bättre än skåne x/ . Nu ska jag sova så man orkar upp imorrn. VILL SOVA LÄÄÄÄNGE men jag ska upp runt fem!!!!!!! :O shit men men...
Godnatt

GAAAH

Vad jag är trött alltså.
Gick upp vid sju tiden, gjorde mig iordning, vi åkte kvart över åtta. Gick inne på coop forum i valbo en timme sen gick vi runt i affärer, kollade på skooooooooooooooooor :D <3 och jag blev så kär i dom där neon rosa pumpsen ^^
(ha lagt upp någon bild på dom förut)
och testade lite andra skor, köpte ett par ballerinor med nitar (kommer bild senare). Sen va vi in på coop forum igen och handla. Vet inte hur länge vi var där inne men en och en halvtimme kanske? Blev mycket springande hit och dit. Efter vår matshopping/livsmedel så käkade vi lunch på eat? elr va det heter, wok :D med biff gott ^^ . Efter det så blev det snabb spring i butiker.. Köpte mig lite saker här och där som jag ska visa upp senare. Har tagit bilder men är så jäkla trött så det finns inte. Väl hemma så fick jag övningsköra till skärpan :D hämyade ut paket. Väntade på tjejorna som sluta skolan och hem. Fick då byta däck på fården xD andra gången i mitt liv. Haha var kanske 2 år sen jag böt däck på en bil. Och då hjälptes jag och stoffe åt liksom nu fick pappa hjälpa mig som jag mindes inte exakt hur och vad etc men det gick bra iaf :) lite stånk och stön ;) . Väl färdig så fick jag backa tillbaka bilen där jag ställt den från början xD och jag backade på en smaaaaaaal gång LÄSKIGT värre. Men hehe ja orkar inte förklara allt men kul var det och jag lyckades efter lite om och men. Hm... hjälpt pappa lite på gården, sen käkade vi tacos ^^ och pratade lite om "stoffe" och sen gick jag, syrran och alex med lilla elsa till farmor. Som imorrn ska det SUPAS ;) och det bär av till uppsala för mej och tjejerna. På kvällen ska vi hem och grilla, drick för mej ;) sen vet jag inte,
-
Så bilder kommer imorrn eller så.. Men just nu är jag för trött och grinig på messenger som inte funkar för mej av någon konstig anledning. Nu ska jag dricka mitt nya te jag test köpte hem och kolla på how i meet your mother.
God natt

God Morgon bloggen

:) -
jag är inte uppe med tuppen direkt. Jag ska följa med till valbo så man ska väl göra sig i ordning nu, frågan är vad man ska ha på sig :S .
Och jag gick och la mig vid nio igår xD inte likt mej men ;) Nej leta kläder, gå på toa, sminka sig och kanske ta nåt till magen. Tjingeling

Trått...

Jag är skit trött, sitter och funderar på om man ska ta sig en liten promiis och sedan lägga sig i sängen och kika serier ^^ och lägga sig tidigt ikväll som man ska in till valbo imorrn. Så ska upp tidigt alltså. Nej även om vädret är piss så kan man väl ta sig en promenad? :)

Grillat

GOTT :D vi ska käka grillat nu mums mums.
Hm.. funderar över studierna mina, hur ska jag göra för att klara av dom :S
Men men... ska starta om datorn, msn funkar inte :S
Se om det hjälper med att starta om.. :)

From yesterday to ...

today!!!
-
Igår så böt jag kläder 2 gånger, vilket jag nästan aldrig gör. Men det var ju först fint väder men sen ändrades det. För först körde jag på strumpbyxor och klänning + min skinnjacka (nya) men kände sen att jag behövde byta som vädret blev dåligt. Och som jag fick övningsköra så blev det ju andra kläder och skor. Men tog lite outfit bilder i min spegelbyrå, fick stå på fåtöljen för att få kroppsbild :)

Här hade jag : klänning från Gina, strumpbyxor från H&m, sjal från cubus, jacka från H&m och hoodjacka från H&m.

Böt om till, mina urtvättade (gamla) jeans från Gina, tshirt från Gina, hoodjacka från H&M och snyggaste sjalen jag ägt ;) från cubus ^^

Hade även dessa skor från New yorker <3 , dom ska btw tvättas xD

Beställde eller köpte, denna av Lisette som gör egna smycken, dessutom gör hon på beställning.
Jag är inte den som använder såna här smycken direkt men den är ju så söt ^^ och kommer säkert passa fint till somriga kläder i sommar :)

Hämtade ut paket idag med, med lite smått & gott i :P

Hoppas på att denna är god nu , haha :) ska fyllas på med 30-40 % sprit och stå någon dag eller två.

Till min kära lilla syster som är så galen i killar xD, denna är mer för skämt haha men det är en riktig tändare. Roliga är att syrran använder inte tändare direkt.

Ja denna är en present till någon som fyller snart. Vad jag vet så läser denna person inte min blogg, men vill vara försiktigt ifall personen går in. Man kan ju nästan fatta vad det är eller?
-
Så lite bilder från gårdagen och från mitt hämtade paket idag. Har dessutom köpt hem yoghurt (vanlig och turkisk) och frysta jordgubbar. Så det kommer bli jordgubbs shakes ett par dar framåt nu. Med start imorgon.
Nu ska jag försöka mej på att plugga igen.
//E

Vill....

Strula?
Nej allvarligt talat så vet jag inte. Jag vill ha nån att gosa med, nån man kan ringa för lite skoj ;) Ja något sånt. Jag vill kanske ha ett förhållande men ändå inte, jag vill testa mig fram - kolla läget. Men jag vill nog inte träffa någon främling på nätet direkt. Blir bara irriterad på dom. Dom är äckliga en hel del utav dom. Dom flesta är bara ute efter en sak och sånt vill inte jag. Jag gillar sex JA men inte över nätet, det är bara äckligt och vidrigt. Jag säljer sexleksaker, mest för en kul grej och tjäna några hundringar. Men jag är inte särskilt hyper något på det.
-
Jag känner att jag vill ha en kille för att strula med, inget allvarligt tjafs. Jag behöver hitta mig själv, få kontroll över saker innan jag ens tänker på att köra in på ett nytt förhållande. Jag älskar stoffe, och kommer alltid göra. Men det var han som lämna mig, nu måste jag försöka gå vidare själv - komma på vad jag vill med allt. Hitta mig själv, komma i form. You know what I mean...

Jag försöker plugga men mina tankar är på helt andra spår så det går inte så bra..
Kanske får försöka plugga igen efter vi hämtat elsa? Vi ska ju snart åka iväg så..
Göra en lista på vad jag behöver köpa..

Men jag vill

ha jobb, och bo nånstans. Ha något eget, orkar inte bo hemma mer. Enda anledningen att jag ens stått ut att bo hemma är Stoffe. Men nu har ju han övergivit mej :'( och det finns ingen stor anledning till att jag ska bo kvar eller hur? Och idag igen så diskutera jag och pappa om garderob i mitt och syrrans rum. OCH att ta bort den som är här inne nu (YEEEEEEEEEEEEEEEES) för jag gillar inte den jag har just nu, för den är dryg. Jag funderar på att gå igenom mina kläder ännu en gång och rensa prylar i rummet. För nu är det trångt och jävligt, värre än när jag dela rum med stoffe. Helst så vill jag ha ett EGET rum men det kommer inte gå. (fuck) så frågan är hur fan ska jag kunna flytta om jag inte får nåt slags jobb? Jag vill ha egen frihet, Alltså jag orkar inte dela rum med någon egentligen. Och jag måste få bort alla cider flaskor (tomma ^^ ) som står lite här och där.
-
Rensa rensa rensa rensa...
Det är vad jag vill göra. Har idag gått upp vid halv sju, gjorde mig iordning, vilket var att klä på sig, göra en kopp te och ha på lite mascara DONE! Var ut och varmkörde bilen, åkte iväg med elsa till dagis, och där så råka jag baka in i en stolpe xD oops haha :) var inte meningen... jag tittade inte så noggrant x/ , sen när vi väl va i tierp utanför gammel mormor's hus så skulle jag ställa mig fint efter hennes häck och hehe jag va lite för nära för det skrapade i i bilen xD oops. Men inga större skador. Sen efter det blev det små körning runt i tierp, åkte och tankade sen åkte vi till ica, där jag även gick till systemet och inhandla lite smått & gott. Så nu har jag lite till helgen och även längre fram. Sen åkte vi hemåt. Där jag även höll på att stryka med våran häck när jag skulle backa upp. Jag börjar fan undra varför jag envisas med att åka in i saker/stryka med... ????
-
Nej ska snart ut och köra igen, så hålla tummarna på att jag INTE kör in i något nu ;) ska även handla lite. För nu ska jag fan börja med herbalige shaksen igen.
Här en 2 år gammalbild, typ när jag började med shaksen. Så det är en sån här jag ska börja med igen.
Jobbar ju som återförsäljare/distributör för Herbalife. Så om nån är intresserad av att gå ned i vikt - stabilisera sin vikt - gå upp i vikt - så kontakta mig gärna :) ni kan även skriva om ni undrar över något.
-
Själv så mår jag bättre redan efter några dagar med det här, jag äter ju även tabletterna som ni kan se på bilden som hjälper till att rena kroppen och ge fiber och vitaminer, är även en till burk med tabletter. Det är multivitamin som gör precis som dom andra tabletterna. Jag vill ju förändra figuren så jag äter 2 shakes om dagen, så en till frukost och en till lunch sen vanlig middag. Som jag själv är så dålig på frukost/lunch så har jag ju valt att ta shaksen vid dessa tillfällen. Dom blir precis som en milkshake eller smoothie men bara det att man har ingen glass :) . Jag blandar i mjölk (laktos mjölk funkar perfekt det med har testat) och yoghurt + en dl frysta bär. Jag har även i lite turkisk yoghurt för då behöver jag inte ta så mycket av den vanliga yoghurten. :) Man kan köra på vanilj/naturell yoghurt eller smaksatt. Själv varierar jag. Och man får ganska mycket som räcker omkring en månad för tusenlappen och jag tycker det är rimligt pris och mycket godare än det du köper i livsmedel butiker eller liknande.
Nej nu har jag en halvtimme på mig att plugga lite.. Tjao 

Lagom Kul

Suck""""""""
-
Jag måste nog byta om PÅ grund av att solen försvann, och molnen är överallt plus att det blåser. Pappa prata om att jag kanske ska få övningsköra lite idag iaf :D . Därför sitter jag här nu och inte åkt iväg än. Men vad ska jag sätta på mig nu då :/ jag har typ strumpbyxor och klänning nu men får leta fram byxor eller nåt. Tänkte använda min nya jacka idag med juh. SKIT väder.

Tierp

Ja det blir att åka till Tierp iaf. Inte för att jag direkt har någon lust men vad ska man göra liksom. Får agera snäll schysst styvsyster. Har ingen lust alls att åka men men... Ska passa på att köpa nytt busskort då, nåt som man kanske kan åka både till Gävle och uppsala med.
Tjao tjao ...

dRygt

JaHa . Ingen körning bara för det är fint väder. MAN KAN VÄL KÖRA ÄNDÅ!
Ajja, vi ska tydligen fixa ute eller vad dom snacka om, hade hellre övningskört. Jag hatar en grej med syrran på morgonen, hon låter som fan, alltså man vaknar och är vaken till det att dom går till bussen. Hon envisas med att spela musik, sprayar en massa parfym + hårspray så man kan knappt andas ett tag. Hon och alex pratar först tyst sen högt :@ - MAN blir ju galen. Speciellt om man själv inte ska upp då, det var inte så här drygt att dela med stoffe för han gick upp, klädde på sig gav en puss och gick. Nån gång kanske han lät eller så men aldrig lääääänge som vissa andra. Och jag har ju lite svårt att somna om som jag sover redan pisst. För det märkte jag sist han gjorde slut (2 månader gick det sen var vi tsm igen) då sov jag också dåligt men sen när jag börja sova med han igen så sov jag som ett tryggt barn. Nu ligger jag och vrider mej, vänder och kallsvettas. Kul va?
-
Nej om man ska käka sina mackor och dricka koppen med te..

Godarenatter

Fundera på en serie, film nu och försöka sova. Tycker det är skönare att sova utan att behöva tänka.
Och har blivit lite dubbelbokad imorrn, först så hade jag lovat en person att följa med henne till frissan för hon ville inte gå själv. Och hon bokade väl om den två gånger eller nåt, sen har hon bara kommit och sagt att jag ska följa med då och då. JAG ÄR INGEN HUND!! OK jag lovade, men sluta komma med såna dumma tider, och jag har knappt några bussåk kvar på busskortet och jag kan ju inte köpa en massa heller, som jag ska ju köpa nåt som jag kan ha på fredag. Och pappa frågade om inte ja ville övningsköra imorgon , och som jag frågade idag då tiden börjar bli lite tajt. Ska ju snart köra med körskolan och en eventuell uppkörning på det liksom. Då vill jag köra så mycket jag kan hemma. Så jag kommer nog tyvärr välja körningen, inte för att vara taskig men jag har ingen lust att slösa på buss åk till tierp och sitta och kolla på när dom klipper henne och sen åka hem. Känns inte så skoj, jag kanske har haft dom med till frissan förr men inte bara för att sitta med och sen åka hem, dom har ju oftast följt med för att man ska göra annat efteråt. Jag kan ställa upp att följa med och sådant men på sätt och vis tycker jag det är lite roligare att gå till frissan själv. Men men skit detta..
//GODNATT :)
Som här har jag ju varit själv till frissan :) - man kan ju ta med en kompis ju om man inte vill gå själv. Eller möta nån efter åt. Hon måste lära sig att gå själv också..

BESLUTångest

Jag vill ha en HTC telefon!!!!
Börjar tro att mina kära kusiner duttat i mig att jag ska ha en ;) kanske inte medvetet vem vet hehe :P
Så nu ska jag försöka få tag på Hanna som hade sation före mej, men värsta är väl att jag saknar kvittot till telefonen x( för den låg i kartongen sen var den borta, giochförsig så va kvittot nästan utsuddat om jag inte minns fel. Men jag får iaf kolla med henne vad hon säger, så ingen ny tele försen jag vet .

källarberget

Jag var iväg på en lång promenad i solen, och det var riktigt varmt och skönt ute :)
Gick till källarberget och tänkte dela av mig dom foton jag tog där ute på klipporna ^^
:D
Just can feel love <3
Här brukar vi bada när vi är här på sommrarna ^^ , har faktist bara badat här med syrran och stoffe två eller tre gånger aldrig innan.
Jag la mej ner på klipporna en stund och sola ^^
Kollade hur varmt det var i vattnet, fast det var iskallt :S men på sätt och vis uppiggande ;)
<3
.
Så nu har jag lagt upp lite bilder från min promenad till källarberget. Längtar till sommaren något oerhört just nu .. Och jag skulle vilja flytta till öregrund :) funderar på att åka runt där och lämna cv, kanske kolla efter en lägenhet? :)

Nu tänker jag

Gå ut, lyssna på musik, rensa tankarna och ta kort. Men det får bli med telefonen som min kamera batteri är dött. Oops ;) - min kära pappa tycker att jag ska ta och försöka umgås/prata med stoffe när han är hemma. Hehe yeah right typ. Alltså det är ju inga problem att umgås eller så med stoffe det är mer att han inte pratat med mig ens försökt. Vi har varit ihop i över tre år (med av och till) vi har känt varann i över tre år så jag tycker ju att han fan kan ta och snacka med mig. Jag vill fan inte ta första steget liksom. Men jag är så av och till med känslor/humör så jag vet inte hur och sånt jag ska va med han just nu. För han var otrogen mot mig, han gick och blev tsm med henne, han ska bo hos henne - LIKSOM HUR KUL ÄR DET för mig på en skala till ett - tio?
Jag har starka känslor för honom, jag älskar han otroligt mycket och han svek mig. Hur ska man kunna umgås med någon som gjort så mot en?
Skit samma... Jag ska väl ta och gå ut nu ..

Can't decide

OK!
Av någon anledning så såg jag en annons med telefonen HTC Tatto igår på facebook. Och jag vet inte varför men jag klickade in mig på den för att kika. Jag blev halvt kär i den, den ser ju inte snygg ut i orginal kanske men man kan ju designa den själv, självklart fastna man för det lilla. Och mina kusiner har ju en HTC hero, inte för att jag direkt vill ha just sån som dom har men jag blev lite smått kär i att kunna ha typ "dator" med sig, man kan ju uttrycka det så.
Typ lite hur man kan designa den om man vill.
Men jag har fortfarande inte betalat av Sation men jag vill ju heller inte lämna den, så jag vet inte. Men jag kan ju heller inte ha två telefoner. Så jag måste antingen bestämma mig snabbt, men nu har jag ju använt sation i över 2 månader så kan ju kännas lite pisst att lämna tillbaka den bara för jag vill köpa en annan.
Snälla någon hjälp mig!!!!!!!!!!!!!!!

Det skulle vara nåt

Ja jag är väl inte den som klär ut mej eller så, inte ens till sex - men skulle kunna tänka mej. Har gjort det typ en, två gånger , typ satt på mej något kort och sexigt plus stövlar eller så men inte fullt ut alltså.
Och nu har Lustjakt något nytt att erbjuda:
Devil angel  - snygg men kanske lite för uringad? 
Om jag skulle sy och fixa till den så skulle jag lätt kunna ha på mig den själv. Men som man är singel nu så tycker inte jag det där känns så värst lockande. Det är nästan så med underkläder just nu med. Jag känner att det var roligare att köpa när man hade nån att visa upp dom för. Nu har man ju inte riktigt det så jaa...
Men har iaf visat vad lustjakt erbjuder för något nytt. Dom har även en massa annat nytt :) och skoj att kika på.
Ni kan gå in på denna :http://www.lustjakt.se?referrerid=83438 så går ni via länkat köp då jag jobbar som återförsäljare för dom :) . Har själv lite smått och gott ifrån dom och även haft homeparty som gick jätte bra, dessutom har jag haft 3 länkade köp :) yaay ^^ så om ni är sugna på sexleksaker och vill att jag ska tjäna några kronor or whatever så gå gärna in via denna länk. Tyvärr vet jag inte hur man lägger in länkar men ni kan ju kopiera :)
-
http://www.lustjakt.se?referrerid=83438
-
//E

Ikea

Behöver...


Behöver även detta, skulle vara perfekt att ha och vill verkligen ha en

Kanske en sån... Men det får vi se. Hade en liknande förut och den höll dock inte länge :/

Thing's

that you don't understans.

.
Legat och kollat på vänner (1:a säsongen) nästintill halva dan.
- Feeling me a little depressed..

Roa sig med cam

Hehe fått igång så jag kan ta crazy pix med camen :)
Första bilden

Andra bilden

Tredje bilden

Jag har egentligen tagit ett par styckna men ni behöver ju inte se alla :)
Men här kan ni se lite att jag är uppklädd, kanske lite i onödan dock men kan va trevligt att vara uppklädd ändå bara :)

comFused?

Jag har ju gett Stoffe en del saker som han använder dagligen i princip, det är typ hans favo saker. Nu är det så att jag har en keps som jag köpte på new yorker förra sommaren, och han sa för ett par veckor (när vi va tsm) att han snor den som han gillar den. Och jag sa visst, men du får den inte. OCH nu, vem sitter inte med den på sig? Just nu typ, då blir man ju lite fundersam. Varför har han mina saker på sig? ok jag "låna" en tshirt av han nu inatt men han använder tydligen kepsen ofta/jämt så jag fattar inte.
Målat naglarna med nail harder och bas underlack. Ska lite senare stryka på nagellack och överlack på det :)

Flirt flirt flirty?

Haha jag hade lite småtråk och gick med i sån där "dejt sida" och jag tycker egentligen sånt är lite små drygt, speciellt när det kommer in (GUBBAR) och skriver saker.. Man blir ju äcklad. Så skrev i min presentation att jag söker kille nåt år yngre och runt tre år äldre.. Så gubb meddelanden har minskat iaf ^^ . Men nån 21 åring har skrivit lite sött :) - men som sagt jag mår inte bra nu, jag är inte mig själv och tänker hitta mig själv, ta tag i saker innan jag prövar på något nytt. Så som förhållande!! Men kan ju försöka strula runt och se vart det leder ;) försöka lära mig själv att ha skoj, våga göra saker. Så som att testa balder 8-) hahaha jaa det beror på om jag kommer till liseberg det ;D men utmanar?
-
Men flörta kan man väl fast man har ett krossat hjärta?

FUCK U

Klumpen är uppe i halsen nu. PÅ bara några få minuter så växte den, bara för jag vill se någorlunda ut, har ett par kilklackar (visat förut tror jag, vann på tradera för några veckor sen) som jag tänkte använda inne idag för de ser bäst ut till klänningen, spets strumpbyxorna MEN så hör man från en person (lite irriterad så där) aha nu kommer hon med skorna igen... Jag tog av mej skorna och kasta in dom i rummet och gick ner, hjälpte till med det jag skulle. Jag är fan inte arg på familjen, men om en är så irriterad/grinig som den är nu då kokar det upp i mej. På grund av att jag inte ser fram emot denna dag direkt, jag vet inte vad jag känner, jag kommer säkert börja gråta snart :'(
Jag är inte stark, inte idag. Jag vill gråta, jag vill skrika, jag vill slå, jag vill kasta saker. SLÅ SÖNDER!!!
Jag vill slå sönder ditt hjärta precis som du gjorde på mig, jag vill se dig lida, för det du gjort mot mig. Det enda jag försökt är att lita på dej, att älska dig, vara en bra flickvän, jag försökte duga åt dig men tydligen så räckte jag inte till. Men varför då krossa mitt hjärta så jävla mycket? Varför säga saker som bara är bullshit!!!
Den person jag är kär i, antingen är den borta eller nånstans där inne. För den du är idag är INTE den jag är kär i. Jag kommer inte palla med den här dagen, känner redan nu hur gråten försöker pressa sig fram.

Nej nej nej nej

You hurt me
You broke me down

-
Har gjort mej iordning, tänkte att jag kan ju va uppklädd, sminkad men jag har ingen som helst lust att vara social. Vill bara bort, känner att klumpen växer allt efter som klockan tickar på. Någon ät också på väg hem och det känns INTE bra. Kommer inte klara detta. Låt mig försvinna, orkar inte. Pallar inte. Jag vill sticka iväg någonstans men vart? Idag är jag inte stark

....ta bort den här dagen...

Idag känner jag att den här dagen inte borde finnas. Känner mig irriterad och har den där envisa klumpen i bröstet. Jag vill inte vara hemma, men samtidigt så vill jag inte eller orkar inte åka någonstans. Men kan ju verka osocialt och elakt om jag sitter på rummet och surar (typ) för det är väl så några här hemma uppfattar mig som nu. För en person går verkligen på mig hela tiden, och det slutar ju med att jag skriker åt den personen.
Take Me Away

SÅ jääääääkla trött

Jag är så jävla trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, ligger i sängen och kikat bams unholy union :) men bara det att jag saknar någon desto mera då :( . Har snott stoffes ena tshirt, då jag tvätta sist så la jag in kläder och trodde att det var min tshirt men tog visst fel xD . Men som jag inte hade nåt annat att sova i så blev det att sno hans tshirt ;) mohaha.
Har även bytt profil bild på facebook igen... Nej jag tänkte kolla på film nu så jag kan somna till.
Så jag säger gonatt för mej idag, och ja har fått en specialgjord kan man väl säga, smycke :) cupcake jätte söt ^^ som jag tror passar till en av mina klänningar :P yaay ^^ ska betala den imorn. Orkar verkligen inte nu som ögonen snart ramlar ihop ..
Har denna som profilbild på f-book. Funderar på bdb med? Vad säger ni?
GOD NATT

Aww <3

Till den som kommentera på inlägg: bristnings gränsen snart nådd igen...
Jag blev rörd av det du skrev, och tackar jäääääääätte mycket. Nu undrar jag bara vem denna anonyma är ;) .
Jag vet inte om jag är så särskilt stark egentligen, kanske för att jag har min familj, även om dom inte riktigt förstår mig så finns dom iaf där, och mina vänner speciellt min kusin som verkligen stöttar mig <3 <3 vad skulle jag göra utan henne <3 . Fick ju lite tårar för jag blev så rörd :)
-
Jag fasar lite inför morgondagen, då Amelies släkt kommer och stoffe kanske kommer att vara hemma. Jag vill bara stänga in mig på rummet och bara gömma mig. Vill inte ens visa mig. Ångesten, klumpen i bröstet är tillbaka och gråten lurar igen. Vad ska jag göra? Har tillfällen då jag saknar han enormt och bara vill ha han hos mig men vet att det kanske inte blir så igen. Måste han ha så dumma knäppa kompisar ?
Nej nu blir det film vill inte tänka mer...
Men stort tack till dig anonyma :) <3

Nu kommer det

Paketet ;) som...
detta :) - scrappbooking (stava säkert fel) så ska väl se om man ska börja filura lite :P

iiiiiih :D snart åka bååååt.

Här är från Bilagan den 15 april med kusin carro till vänster, mitten Marita och höger Emelie :)

Jag och kusin :)
-
Så nu kom det upp lite bilder :) , både från bilagan och idag :) , även det där lilla hemliga ;)
nu ska jag ta en dusch sen lägga mej och kika film eller nåt.
//E

Händelser

Ingenting egentligen...
Älskar den här bilden <3 tog med min bästa kamera..
Har städat hallen (nere) blev verkligen storstädning, så snyggt som det är där nu har det inte varit på år och dar. Har efter det gjort två cheesecakes som nu står i frysen (frysen cheesecake är sååå gott, blir som glass) ätit plankstek så man blev proppmätt. Ska nu leta fram kläder, sen torka golven och göra mig i ordning efter det. Ska komma ihåg att lägga in bilder på det jag nämnt om tidigare idag ;) och även bilder från förra veckan.
//E

Pix on me

Lite bilder på mig innan jag börjar med äckligt jobbiga städningen...
Här är en bild från den tiden jag hade svart hår och sminkade mig svart as you can see

Nu är det så att datum eller tiden inte stämmer, för jag ställde in knasigt på min förra kamera.
Men den här bilden är väl 2 år gammal, våren/sommaren 2008 satt på sjukhuset för skulle in på nåt besök.
Hade håret uppsatt och diadem nåt jag inte har så värst ofta, men Stoffe tycker om när jag har det uppsatt så..

Den här bilden tog jag när jag fyllde 17, hade blont hår med svarta slingor nu och svart sminkad. Haha kommer ihåg hur det såg ut då, va i mitt rum jag har nu men då såg det ut som det gjorde innan vi börja rusta om i rummet. Hade haft ner väggen då så rummet blev större det minns jag. Fan om man inte tagit ner den väggen då hade rummet varit litet.
Tagit med min gamla cam som jag inte vet var den är nu...

Precis varit hos frissan i k-holm och slingat/klippt det, våren 2008 var på väg in till tierp där, skulle möta stoffe som vi skulle åka in till uppsala på bio. Han tyckte jag såg ut som en ängel då ^^ för jag hade så ljust hår och min vita topp från gina ^^ <3 ohh den dagen var ja så glad och lycklig ..

Här är väl förra vintern, början av december, då jag färga mitt underhår i fram svart. Bilden är tagen på kryssningen vi åkte på då. Mitt ena halsband jag har på mig där är borta kom ja på nu :S

Jag med löshår och min älskade kamera <3 den gick sönder av misstag fan vad sur jag blev och dom hade inte en lika bra längre... dumma dom. Men bilden är väl runt 2 år gammal tror jag.

Och denna är tagen nu häromdagen.
-
Märks att man bytt hårfrisyrer en hel del och klädstilar. Jobbiga är att man saknar vissa frisyrer fast när man hade det så var det drygt för det ena och det andra. Vet inte vilken jag tyckt bäst om men kul att man kan se hur man förändrats genom åren. Och man minns ju lite saker med. Både jobbiga och bra saker.
Nej ska väl dra mej ner och hjälpa till. Men nu har ni fått se lite hur jag sett ut genom åren ;)

Angående..

Nämnde ju nyss att jag fått ett paket med något roligt i :)
Och det är verkligen spännande ^^ , öppnade precis och kollade  - det är sånt som jag gjorde innan jag träffade Stoffe. Jag har inte riktigt hållt på med sånt efter det att jag träffade han så lite intressant är det :) har ju funderat ett tag på att börja med sånt igen för skoj skull. Hade ju tänkt göra det även om vi va ihop eller ej. Så när man fått ordning på rummet så ska jag väl börja fullt ut :) LÄNGTAR lite ;)
Berättar mer sen, och lägger även upp bilder då.

Go Morgon

Vaknade för en stund sen, alex kom med ett paket jag fått på posten. Kan ta bilder och visa sen.
Det verkar skojit iaf ^^ och nåt jag inte hållt på med på evigheter..
Det blev lite sent inatt, jag var först trött men blev sedan pigg iställe. Kollade på tre vänner avsnitt från första säsongen sen två avsnitt av bam's unholy union. Så när jag kollat på det så såg jag att klockan va halv två så det fick bli att stänga av och försöka sova. Tror faktist att jag somnade rätt så fort. Jag försöker med att INTE tänka då somnar jag fortare.
Nej om man ska käka frukost så man kan hjälpa till med äckligt jobbigt dryga städning som är kvar att göra. Främmandet kommer närmare kvällen.
//E

GonatT

Jag har lagt in lite bilder från mobilen, men orkar inte sitta här i timmar och ladda upp så det får bli imorrn under dagen :) . Har redan lagt upp några på bilddagboken, men har begränsat den nu till bara vänner igen som jag inte har nån lust att andra ovälkommna ska kika in.
Men kan ju bjuda på mina "fina ego bilder" jag tog igår för att få tiden att gå ;)
Älskar min sjal från cubus ^^ , hade även min snygga topp från ellos med nitar på axlarna :) like <3

Hittade stoffes solbrillor, så lekte lite ;) (va nära på att skriva älskling där :'( )

Tog en snabb kopp te medans jag vänta på att vi skulle komma iväg

SKIT VÄDRET
Nu har jag lagt upp lite av dom bilder jag tog igår. Dom jag tog när vi var på bilagan och det kommer upp imorrn :) Nu ska jag mysa med missen och kolla på vänner ^^

Nämen

Vet ni vad jag hittade? Under högen med syrrans kläder så låg mina sladdar till externa hårddisken. Så som jag letat efter dom. Ska skälla lite på henne sen ;) . Har iaf plockat upp hennes kläder på hennes säng ^^ men ska väl flytta på det. sorterat upp tvätten, två ikea påsar med handdukar/sängkläder och en ikea påse med mina kläder. Så ska väl rota fram lite nya lakan och sånt och bädda sängen min, har även ställt ett av mina små svarta lack bord mitt i mellan sängarna. Så nu kan jag ha min dator där som jag kollar ju på film/serier innan jag ska sova för det mesta nu för tiden. Och sitter även ute på näte ^^ - jag och syrran städade ju köket igår, kan ju säga att dom andra har städat om x( då blir man ju less. Men men själv så har jag inte hjälpt till så mycket idag som jag inte vill eller har lust. Vill inte ens vistas nere imorrn under besöket. Men får väl se, kanske är på bättre humör. För en viss person är ju ändå inte hemma. SKönt på sätt och vis. Ibland så vill jag bara ha tillbaka den stoffe jag är kär i, mysa, kolla på film, pussas ja allt <3 men allt det verkar förlorat :'(
-
fortsätta med plockandet... Har även snott syrrans spotify ;) och lagt till lite annan musik. hihi ^^

Get drunk on sunset strip...

LOVE down at the whisky med mötley crue :)
-
Håller på och ordnar upp runt sängarna så man slipper gå över högar osv, ska även bädda om min säng. Lite ordning ska man väl ändå ha.
//E

2010.04.23

Var ett tag sen man använde sig av datum i rubrik rutan.
Anyway...

Detta tycker jag personligen är sååååååå jäkla snyggt asså ;) ELLER INTE!!!!
OK, att ha en eller två snoddar ner i vid foten för att få pössigare byxor elr nåt sånt men INTE så där.
Försökte få upp en bild på idominsalva men den ville inte komma med upp. Men är nästan lite beroende av den nu, har en för läpparna som jag använder nästan dagligen. Gillar dom :)
Sitter nu och pluggar/antecknar lite. Är lättast att anteckna det man skriver och läser så är det lättare att få ihop uppgiften och få med det man tycker och allt det där. Nu är det nåt om Människosmuggling, om vad det bör vara för straff osv.
Har inte hjälpt till så mycket med städningen idag, pallar som sagt var inte. Så sitter iställe och pluggar. Men måste fixa all otvättat bort från sängen så jag kan bädda den. Sorterade bort stoffes kläder och la ner dom i en soppsäck som åkte ner i hans "nya" rum. This is pain

bristnings gränsen snart nådd igen

KUL
Jag känner att tårarna, klumpen lurar och kan komma närsomhelst :'( - är det tanken på helgen?
Vill bort, vill åka till gävle och följa med carro & marita ut. Men har ju dumt lovat att försöka vara med, men tror fan inte jag kommer klara detta. Hur ska jag göra?
Blir irriterad med, och har ingen som helst lust att hjälpa till med något här hemma. Och fick ju veta att stoffe vill flytta för han vill inte bo kvar hemma osv, det vet jag ju för de vill jag med. Men nu flyr ju han och han kommer ju inte lyckas få nå jobb skulle jag tro. Han är för omogen att flytta. Skit samma, är irriterad och arg. Vill bort

-_- FATTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså, några frågar :
Hur är det Eme? Vad är det?
-
TÄNK EFTER för fan, jag är inte sjuk, men jag mår skit psysiskt och börjar må skit fysiskt också. (yrselattacker och skit) Jag kan ju inte säga hela tiden att jag mår bra, det är fint fast det egentligen inte är så. Dom som frågar vet mycket väl hur jag egentligen mår, och inombords kockar jag av både ilska och smärta. INSE fakta JAG MÅR SKIT, det kommer ta evigheter innan jag kan visa upp en glad sida och mena det. Jag tycker om min familj men ibland så är dom dryga och fattar ingenting. Jag vet att dom också mår dåligt över det han gjort, men den som mår sämst är ju jag. Bara för att jag kan i vissa stunder verka hyperglad och uppåt så är jag verkligen inte det. Men när jag visar den sidan så döljer jag smärtan och försöker vara glad och ha annat att tänka på. När jag säger Vet inte... Då när alla frågar hur jag mår så menar jag det, för jag vet verkligen inte hur jag mår. Jag ska försöka fixa tid hos kurator så fort som möjligt, så jag får prata av mig och kanske må bättre. Jag skulle vilja bo nånannanstans än i detta hus. Vill fan inte bo här :( trivs inte längre. Vill ju knappt vara hemma längre.
-
Nu ska jag kika film, försöka komma på något bättre tankar sen ska jag göra cheesecake, nåt jag gjorde när jag fyllde år förra året GOTT :) (frysen cheesecake med färska jordgubbar åååh vattnas i munnen, den blir som glass)
Kan ju även informera att jag inte ens ser fram emot att fylla år!! Då mår man väl skit eller?

Can't breath

När jag la mig igår kväll så kände jag mej sådär, och när jag vakna idag så känner jag en stor klump i bröstet. Känns tungt att andas, ångest? Eller vad är det?
Vill bara rymma från denna kommande helg kan jag ju säga, vill fan inte vara hemma och se glad ut inför släkten, och han kommer ju vara med i samma rum - det kommer inte gå. Jag känner hur klumpen växer i brötet och även halsen så fort jag tänker på det. Men om jag sticker iväg så blir ju familjen sur och ledsen. Jag kan förstå det men jag tror inte jag kommer klara det. Vill försvinna - bort från allt. Jag kanske inte var överlycklig/lycklig med han men jag var ändå glad, trygg och allt det tog han när han svek mej och nu vet jag inte vad jag känner för något längre. Jag har tappat lusten, motivationen ALLT.
Jag vet att han älskar mej, så varför sårar han, varför gör han så här?
-
Släppte några tårar och det kändes bättre en kort stund - sen kom allt tillbaka igen....

film

Kom till uppsala :) blev dock inget tåg in så fick ta bussen. Väl inne så gick ja till new yorker där emelie var :) hittade ju självklart en massa snyggt som jag inte kunde köpa :( . Gick lite i affärer sen drog vi oss till waynes och fikade. Tror jag beställde lite för mycket till mig själv, blev även för dyrt usch.
Har städat köket, gjort beställningen för visningen med partylite. Så synd att det kommer in en månad senare liksom :/ men nu är den inne iaf. Jag ber så mycket om ursäkt till dom som beställt.
Ska kika film nu sen försöka sova. Gonatt

en snabb fundering?

Har ju hört att en viss person i familjen ska flytta på grund av att känner sig ovälkommen hemma just nu. Jag kan förstå det, men det är han verkligen inte. Bara det att det är spänt mellan oss just nu, ingen av oss vet hur vi ska va mot varann. Han är ju den som kan muntra upp mig, göra mig glad men han är också den som kan såra mig som mest. Vilket han verkligen gjort nu. Kan ju förvisso vara bra att vi är ifrån varann ett tag men jag vill VERKLIGEN inte att han ska flytta helt och hållet. För nån gång måste vi ju kunna prata med varann och umgås utan problem. Just nu är det mest att jag inte klarar av att se han riktigt.
Men det jag tänkte på då, nåt som jag och syrran små pratade om igår var att : ska syrran då få tillbaka sitt rum? Kan jag få ha eget rum igen? Jag är liksom äldst och har delat rum sen dom flytta hit. Har ju inte riktigt haft nåt för mig själv. Och om han ändå inte ska va hemma på ett par veckor så kommer ju ett rum stå tomt. Syrran har ju saker kvar där nere och vi har ju inte fått någon ordning alls. Jag kan dela rum med henne osv men det vore skönt att ha ett eget rum igen. Så jag kan få mitt space liksom.
Ska diskutera med pappa och kolla.
nu ska ja göra ett nytt försök att åka till uppsala hej svejs

SKIT väder

Jahapp, här höll jag på och fixade ordning mej, var klar vid nio - gick ner tog på mej jacka och skor, går ut. Det blåser, snöar och är iskallt. Ser att bussen kommit så jag börjar öka takten (nästan sprnger) så ser jag att han börjar åka när jag är några meter ifrån. Hoppades att han skulle se mej i backspegeln men tydligen inte. Jag stannar till och svär, vänder om och går hemåt igen. Kollar om inte kära pappa kunde skjutsa mig till skärplinge, jag trodde bussen till tierp skulle gå halv så vi kom dit till halv, väntar och väntar ingen buss. Så gick och frågade en busschaffis och han hade mött den bussen och sa att den gick 25 över nio KUL. Jag fick åka hem igen. Så hoppas jag kommer in till tolv eller nåt men vet ju inte säkert liksom. FAAAAN!!
Känns som att det inte är meningen att man ska åka nånstans idag juh ...
Ajja får se hur det blir, är ju liksom uppklädd, sminkad och fixat håret. JAG VILL och JAG SKA träffa emelie så det så, inget skit väder ska stoppa mig. PISS PÅ ALLT!

Mot uppsala

Japp, ska fara iväg till uppsala och träffa emelie ^^ ska bli skojs. Problemet är bara att det snöar ute :@
som om man inte redan mår skit utan man ska må MER skit. Jävla snö helvete...
Men nu måste jag rappa på, ska platta håret och sminka mej på tio min heh..
//E

JÄVLA SVIN

Jag är så förbannad så det finns inte, orkar fan inte mer.
Känner att kroppen håller på och säger ifrån med. Har yrselanfall hela tiden och det känns som att det snurrar och gungar på samma gång. Allt ja får veta tar kål på mig. SKITSTÖVEL är vad du har blivit. fyyyyfaaaaaan
HATAR att jag älskar dig, att jag har känslor kvar för dig. svin
-
Positiva imorn är att jag ska träffa Emelie :)

Irriterad

Ja men det är ju JÄTTE kul att vakna upp jätte irriterad = INTE!
Vet inte riktigt varför jag känner mig så irriterad, kanske för att jag inte åt så bra igår?
eller för att syrrans alarm tjöt ett antal gånger i rummet under morgonen så man höll på att bli galen.
Visst det är ju bra att hon har alarm osv men jag gillar inte att höra den så ofta och högt med en minut mellanrum.
Sen är jag väl irriterad/sur över annat men det vet ni ju redan om så varför gnälla över det?!
Hatar att vakna upp irriterad :( för då mår man bara piss och man orkar inte ett skit. Jag skulle gärna vilja åka bort och vara borta ett par veckor så man har annat att tänka på. Skulle nästan vilja halv bo hos carro till det att hon kanske flyttar?! Men jag vet inte om jag har sån lust att bo i vardagsrummet deras direkt hehe.. Ne jag vet inte, behöver ju också spara in pengar för jag vill ju ha körkortet inte skjuta på det hela tiden för då blir det aldrig av.
Och kan ju säga att jag HATAR min korta dröm jag hade imorse, drömde att S spela musik så jag kunde inte sova och jag blev så förbannad att jag gick ner och slog upp dörren men han var inte där utan på toan så jag gick med arga steg upp till rummet igen, efter någon minut så kom han upp (lite skamsen) och bad om ursäkt, han kramade om mig och sa jag älskar dig och fick mig att le (som han alltid kan) och jag blev lite förvirrad av det han sa, han gav mej en puss på pannan och gick. Jag satte mej i sängen och fattade inget och sen vaknade jag.
Kul dröm va? Nej inte direkt, för märkte att jag blev mer irriterad och arg för jag vill ju nästan att det ska bli verklighet. Jag vill att han ska skärpa sig, vakna till och inse vad han håller på med. För den han är nu vet jag fan inte vem det är. PÅ två veckor har han förändrats och inte gjort ett enda försök att prata med mej, han har inte ens sagt hej eller nåt. Kan ni gissa hur det känns? Vi har varit ihop i över tre år, på en enda kväll så förändras han och nu igonerar mig som om jag vore luft. Så ja han är förändrad, jag känner inte den där han är nu. Vad ska få han att lyssa, vakna upp och inse vad han håller på med? Kommer väl göra det när det är försent antar jag...
-
Man kanske ska kolla på serie/film så man blir lite gladare det funka med första filmen jag såg men inte med andra, för den andra var lite av min situation så den va inte direkt uppmuntrande men ändå bra film.
//E

Pina

Jag tycker inte om att en viss person är hemma för tillfället. Fick ont i magen när jag fick vet att han kommit hem :( . Sitter och kollar runt hur man kan jobba som reseledare etc, om man bara kan söka eller om man måste gå någon utbildning. Men det är ju bara det att det kostar att gå vissa utbildningar och jag har inte dom pengarna :/ .

sOm DeN sKoGaLnInG jAg Är....

så vill jag påpeka EN sak. Jag har förvisso en hel del skor MEN det är JAG själv som lägger ut pengar på skorna DET är jag som får fixa plats åt mina skor. För jag hade fått ett par skor som amelie beställde genom cellbes, jag gillar inget som cellbes har MEN dom hade jätte fina sandaler med nitar för bara 149 kr så jag slog till. Som dom i normalt fall kostar mer. Och ett par sommarskor slits ju rätt fort därför vill inte jag lägga ner en massa hundra kronor på ett par skor som man bara kan använda en sommar (beroende på hur man använder dom och hur pass mycket) men det var inte det jag ville komma fram till. Amelie nämnde att paketet kommit och då utbrister Alex att: MEN fan eme du har ju en massa jäkla skor blablabla... Förvisso har hon ju rätt men räcker det inte att jag redan hört det från en annan person? Jag har ju plockat undan mina skor, jag har bara vinterskorna framme nu som jag ska hitta nånstans att lägga så jag tycker att NI KAN hållakäften. Mina skor, mina pengar jag gör fan vad jag vill. Är snart 21 år och jag blir glad av skor, jag mår bättre med snygga skor dom stärker mitt självföretroende SÅ det så.
-
Jag kanske samlar på skor? Vem vet ;) Får väl snart skaffa en sko garderob hehe

Utomlands

Hur härligt vore det inte att åka och jobba/bo utomland ett par månader?
Jag tror att det skulle gör mig gott att komma bort ett par månader, vara ett plus i cv:t :)
Det skulle vara härligt att komma bort, men jag tror att jag kanske får satsa på utomlandsjobb till hösten? Som man kan ju inte åka härifrån när det blir sommar här. Men jag vet inte om jag pallar att bo hemma det är ju det. Jag har ju funderat på grannarnas stuga, men jag vill inte kolla med dom för en jag vet om det blir nå sommarjobb eller inte. Och jag kanske kommer få gå till soc om jag ska få in pengar.
Men detta är lite vad som far runt i mitt huvud just nu. Och frågan är ju om man ska våga träffa en person, tycker att det är dags nu. Vi har ju chattat/smsat sen i höstas, lite smått medans jag va ihop med stoffe och då ville jag bara vara vän med den personen. Så nu är frågan: Ska jag våga träffa denna person? Bor i gävle, så inte långt bort, typ 2 år äldre, har lägenhet, har körkort + 2 bilar vad jag fattat. Gillar inte när man ska träffa folk man endast chattat/smsat med :S det är ju läskigt. Ja ja får väl se..
Ska väl plugga nu vilket jag sagt ett tag men kommer inte igång xD

Inne

Har varit ute i 5 timmar och travat ved, kom inte så långt som jag fick börja om med några travar jag börjat med igår och har dessutom lagt på mer så nu är några lika långa som mig själv. Pappa hjälpte till nu på slutet och vi tog en paus med dricka - gott^^ och efter det sa han att vi kunde avbryta för idag som det började bli iskallt ute. Så nu tänkte jag sätta mej med Läxor vilket inte känns så motiverande då jag hellre skulle vilja lägga mej framför en serie eller en film men det får bli senare.
//E

drömmar?

På sätt och vis hatar jag mina drömmar nu för tiden, för dom kommer nog aldrig bli verkliga igen och då vill jag inte drömma dom.
Sen har en person jag snacka med en kort tid (typ en vecka) i höstas börjat snacka med mej igen. Jag tog tydligen bara bort personen inget mer, skulle nog blockat med. För personen är dryg och verkar inte vilja prata om annat än en sak och det gillar inte jag. Ska nog ta och blocka personen. Sen fick jag ju höra lite av en annan person som jag pratat med en hel del. Vad en viss Stoffe gjort när han såg att jag pratat med den personen. För jag hade kommentera nåt som den personen skrivit i meddelande under sitt namn ni vet på msn?! Och så hade jag gått ner och lämnat datorn på i sängen, då hade stoffe sett att personen svarat och skrivit typ : Vem fan är du? osv...
Och igår så berätta den personen typ att stoffe hotat eller liknande till personen för att den personen chattar med mej. För när jag kom tillbaka så satt ju stoffe vid min dator och jag såg att den personen skrivit, och stoffe sa nåt om idiot och klickade ner. Roliga då var att jag fick förklara för stoffe att jag älskar han därför är jag ju ihop med dej bla bla och krama om honom. Han va rätt sur då först men efter att jag kramat om osv så lugna han sig. Snacka om svartsjuk då! . Han som skyllit på mig att jag är så svartsjuk av mig, vad är då han?!
Men något jag tänkt på, nånstans eftervägen så har stoffe tappat bort sig, han är inte sig själv längre. Han är knappt hemma nu heller, och jag tycker det är så synd att han bara skiter i allt NU när det bara är någon månad kvar till sommarlov och han har inte ens letat jobb. Han är ju nära att bli avstängd, nu vet jag inte om han varit i skolan eller inte men verkar som att han inte varit i skolan.
-
Jag ska kolla över vad jag behöver göra i läxor för har inte riktigt gjort nåt än. Och roliga är att det är mycket att hjälpa till med här hemma nu vilket inte är roande. För jag har ingen lust att hjälpa till eller göra nåt, känner mej som en slav här hemma. :( Jaja får se får se

Grr...

Ja nu är man ju tragiskt nog singel och då får man ju ha snygga killar (bilder) på datorn ;) så som....
Jensen Ackles (Dean winchester i supernatural) grrr ;)
Cute & sexy ;)
.
Sitter och kollar på supernatural och kan ju säga att just det här avsnittet är lite vidrigt men skit roligt som vanligt ^^

Jeans

Satt nyss och kollade på Kenzas blogg och hon har lagt upp lite vad hon har för jeans osv. Och jag säger som henne jag gillar bäst struprörs jeans, som sitter åt och längs med benen. Det är snyggast, det sitter bra och är sköna. + att dom blir skitsnygga med högklackade till. ;) Tycker inte så särskilt om utsvängda byxor (har ett par och dom älskar jag men har tyvärr gått sönder dom lite nedtill :/ ) men har blivit mer struprörsjeans för mej, mesta dels för att dom sitter bra och för att jag oftast har stövlar och vill ha byxorna innanför. Och har kommit underfund med att ja behöver köpa mej ett par till jeans, har jeans som behöver sys in lite för dom blir så pösiga för att vara struprörs jeans, och har även ett par svarta jeans som jag knappt får igen xD köpte dom för 3 år sen tror jag. Men hitta dom nu förut i en låda eller var det var och testade dom FICK på mej men inte igen xD snacka om att känna sig tjock då. Men har väl utvecklats ? haha eller gått upp lite?
-
Har pratats om att jag och syrran behöver en till garderob vilket vi kanske behöver eller en NY för den vi har eller den är min är klumpig och lite svår/krånlig att ha kläder. För jag kan vika och lägga fint men sen när man ska ha nåt så drar man ut och sen bara lägger man in allt i en enda hög. Och det är inte direkt kul. Jag har ju fastnat för en garderob som man kan bygga på * vilket skulle vara super. Den kan ju bli både billig och dyr :)
men aa har väl sagt mitt nu ^^

Trött, uttråkad och rastlös - så känner jag mig nu

Jag har kollat på två avsnitt av cougar town, somnade på ena så vakna jag till och kollade om. Fyfan att man ska vara så jäkla trött, skulle bra gärna vilja sova men lyckas ändå inte somna riktigt och inte så bra att sova nu heller. Vad ska man hitta på? Pappa har inte sagt till än så vet inte om vi skulle göra nåt eller ej. Och jag ligger bara och tänker på en person :( kan inte sluta. Är det för jag saknar han? Ha han som min eller vad?

Sova?

Ja blev typ väckt då syrrans alarm gick igång men somna halvt om igen, hörde henne ett par gånger men lyckades igonera henne. Sen så hör man elsa komma upp (efter att dom andra gått till bussen) så ja det var ju bara att vakna upp. Hade varit skönt om lillskiten åkt till dagis men hon är halvt sjuk och dryg, därför så får hon vara hemma. Skulle eller ska hjälpa pappa ute senare. Ska först leta upp beställningslistorna för visningen med partylite. Fick ju reda på att jag skulle beställa genom amelie som hon har konsult nr, kunde jag inte fått veta det från början så hade ju dom fått sina saker redan -_- . Amelie sa nyss när hon var i rummet att det ser för jävligt ut, om jag ska vara ärlig så ser det bättre ut nu efter att jag städade ordning lite än vad det gjorde INNAN jag började. Golvet är ju typ rent, är väl bara på den här sidan av rummet där vi har sängarna som ser hemsk ut, för syrran har sina kläder och en del saker i en enda hög så det ser ju hemskt ut. Och jag har ju plockat ut stoffes kläder så att hon kan lägga in sina så hon slipper stå och rota igenom men hon har inte gjort det än. Nej man ska väl ta och käka frukost och kolla på cougar town ;) sen ut och hjälpa till antar jag. Fint väder idag iaf. Vill nästan sova ett tag till men kommer väl inte somna om så..
//E

Man kan ju kolla...

på skor ;)
Ballerinor är nåt jag älskar på sommaren, dock blir man ju kritvit om tårna medans sjävla foten blir brun ;) men ballerinor är något jag använder flitigt under sommaren. Använder nästan inte nå annat om inte högklackat eller flip flops  men sistnämnda är inte ofta jag använder egentligen.
Men som denna ovan, den tycker jag är rätt snygg :) - 299 :- kostar dessa, kanske lite för dyrt... men man vet ju aldrig
199 kr kostar dessa söta :) - men finns ju i massa andra färger så behöver ju inte vara just rosa .
Vill verkligen ha dessa, har testat dom och dom är jätte sköna. Får se om jag kommer köpa dessa eller ej men får se :) lovar inget!
Skulle nog LÄTT kunna köpa dessa, men ändå inte. Då jag inte riktigt vet vad dessa skor skulle passa till. Är ju mycket lättare med svarta skor än rosa. Kanske perfekta partyskorna? Funderar faktist på att börja festa lite oftare, så man kommer ut och träffar folk. Kanske följa med kusin lite oftare. kanske johanna? :) om dom tillåter ;)
.
me love shoes <3

Nice

Har diskat nu iaf, och efteråt så tvättade jag ansikte med rengörningskrämen jag köpte för någon vecka sen :) , man behöver inte ens blöta innan utan kör direkt på, smörjer runt och drar sedan bort med bomull men ja tar handduk för gillar inte att dra med bomull som det fastnar. Sen peela jag med, för det behövdes :D , sen smörjde jag in med fukt kräm ^^ skööönt. Men har märkt att jag oftast glömmer sådana saker när jag åker bort och ska sova borta. Så som fuktkräm, den är nåt jag verkligen behöver liksom. Hihi ^^ tycker om och smeka med handen i ansiktet^^ så lent, mjukt och doftar gott med ;)
-
kolla på nåt kanske,....

Trött, sliten och mörbultad

SÅ känner jag mig just nu. Om jag lägger mej ner och slappnar av så somnar jag säkert på några röda sekunder. Men skulle vilja ta en dusch men som jag lovat att hjälpa till imorrn så känns det inte så särskilt lockande. Så kanske ta en dusch imorrn iställe? Men ska peela ansiktet iaf, behövs verkligen. Minns inte sist jag gjorde det hehe.. Och ska dessutom DISKA och jag som ska diska imorgon :( . Men tror inte det var så mycket disk så får väl offra mig även om jag inte vill. Men funderar på att lägga mej framför en film efter åt.
Diskning nu då... VILL INTE

Vill ha tillbaka

Asså jag känner bara att jag vill ha tillbaka han!
Vad ska jag göra? Oavsett vad han gjort osv så vill jag ha han, älskar han skit mycket och jag bara drömmer om honom, saknar han till tusen. Jag lider :'(
Liksom det är inte ens kul att försöka ragga på andra som jag bara ha ögon för han :/ . Och efter det jag hört så är jag förbannad att ---- va där. Att han fick åka iväg dit. För va nära att han inte skulle åka som han inte hade pengar, inte ens amelie hade pengar att låna ut. Men tydligen fick han några hundra och åkte iväg. Det är tungt, det är smärta och det är lidande att känna så här. Om man ändå kunde vrida tillbaka klockan lite...
Konstig bild men....
Kommer alltid älska dig, vem vet om det kommer bli vi igen eller ej.. <3<3<3

Aktiv dag

Idag har man haft fullt upp typ, hjälpt till med att dra vedpinnar/klumpar och dragit ris. Sedan cyklade jag och syrran iväg till skärplinge där hon ville köpa ny hårfärg som gårdagen blev lite misslyckat. Köpte även frimärken åt pappa. Cyklade hemåt igen, kan ju lova att det känns i hela kroppen :S är helt slut. Har även skit ont i rumpan, jäkla obekväma sadel man ska ha. Kom hem och då fick vi hjälpa till med att kasta bort det pappa klöv upp av det dom kört tidigare idag. Känner mej helt mör i kroppen och jag tror jag kommer däcka tidigt idag. Vill knappt gå ur sängen nu ^^ , men färgar håret på syrran så måste strax upp igen och hjälpa.
Blir tydligen ved grejs imorrn med :/ inte så skoj, hatar ved. Bara för det är jobbigt att hålla på med.
//E

Saknar <3

Jag saknar han så jäkla mycket :'( , det känns tungt. Jag har drömt om honom, det har känts som att han legat och hållt om mig - men så vaknar man och märker att det inte är så. Så jäkla jobbigt, vill ha tillbaka han även om ja allt som hänt. Hatar att känna så här då blir ju allt bara jobbigare.
-
Nej nu ska jag ta nåt att äta, leta fram nå oömtlåliga kläder och kika nån serie sen när pappa kommer så ska vi ut och rulla tunga vedklumpar. När det är klart så ska jag och syrran cykla till skärplinge och fixa hårfärg åt henne. För heh igår så klippte ju jag henne och färga, problemet är att jag råka ta för mycket upp på huvudet så blev hon skraj ju mer ljusare det blev så hon valde att tvätta ur det tidigare. Det är blond, orange och rött hehe.. Alltså inte den bästa färgningen.
//E

:'(

Meeeeeeeeeeeeeehn
Asså har tänkt på att våra pussar ser ju roliga ut på bild xD  <3
-
Nu har jag fått sån där känsla där jag saknar han så jäkla mycket :(
saknar att ha han nära mig, saknar hans pussar, hans kramar JAG SAKNAR HAN!!!!!!!!!!!!!!!
Fan jag vill bara ha han här hos mig inte hos nån annan jävla brud.
Hur sjutton ska jag kunna gå vidare? Han har haft mitt hjärta, krossat det, haft det igen och krossat det. Jag älskar han som fan och jag kan inte se nån annan, ser bara han. Är jag så jävla kär i han att jag inte kan se nån annan? Jag tänker på han, jag kan inte tänka på annat. dumma dumma dumma dumma ALLT.
Kan jag få spola tillbaka tiden? Och göra den där kvällen ogjort? snälla... då kanske jag inte förlorar han :'( vill ju inte förlora han. Nej jag tänker lägga mig i sängen (vilket jag redan gör) och kolla på film och supa en cider. DEPPA med andra ord. God natt

....

Va in en snabbis på gina's hemsida, och hittade snygga bikini toppar för inte så mycket :)
Söt :)
'
Snygg :) - har redan typ sån där och jag gillar inte riktigt såna där toppar .. vill inte säga anledningen
Nu ska jag leka frisör, klippa och färga
//E

Oh vill ha

Jag har suttit och kollat på skor ^^ , och är helt kär. Tittade lite på kenzas skokollektion och det är en del av dom jag vill ha, synd att dom kostar 700 kr typ :(
Vill ha dessa, svarta också :)

Snygga

<3

Dom här är inte kenzas kollektion, men snygga. Kanske inte direkt vad jag skulle ta men kanske?

Dom här va snygga med kedja :)
-
Jag är ju lite av en sko galning ;) - men måste ta det lugnt med skor nu :/ har lite för mycket nu hihi ^^

Skönt med en promiis

Precis kommit in från en lång promenad. Vi gick lite annorlunda idag , hade tänkt gå en kort bit som vi precis hade ätit men det blev en längre bit. Känns skönt nu när man kommit hem och satt sig ner. Ska försöka ta mig ut på en promenad/powerwalk varje dag. Ska även försöka börja med att träna som sommarmånaderna närmar sig med stormsteg. Men känner mig friskare och man blir trött på ett skönt sätt än vad man får när man är inne hela dagarna och ska gå och lägga sig. Gillar ju bäst att ta promenad när det är fint väder, känner mer motiverad då.
Men syrran och jag bestämde oss för att ta varje måndag en cykeltur till edvalla och gymma. Så man blir uppvärmd redan från början och cykla hem igen. Som då kan hon lämna sina saker hemma och vi behöver bara åka i det vi ska träna i. Tror det blir perfekt. Vad ska man hitta på nu då?

Halv klart

till mulet..

Vad ironisk jag är xD - haha men det jag menar är att rummet är halvklart. Golven är sopade och torkade men behövs göra en gång till, men det blir när rummet är helt färdigt. Nåt som tar lite plats just nu är stoffes soffa och databord. Men det tänker INTE jag bära ner.
Hittade även lite papper med något skrivit på, blev lite små depp då :'( och efter det jag fick veta idag så blev jag ledsen och arg men jag vet inte riktigt vad jag ska vara..
As you can see... tror jag skrev det här i början av februari?

<3

Tror jag skissade på detta och Stoffe fyllde i. <3
-
Fy fan hatar det här. :'(

Bit för bit

Har lagt ner hans kläder och några saker i kassar nu, och har flyttat lite möbler och sopat/torkat golvet bit för bit. Rätt skönt att få bort fläckarna på golvet. Ska möblera lite idag så man kan ta sig till sängen utan att göra sig pin smal. Och så att man kan gå i rummet utan att behöva trampa på saker. Återkommer lite senare :)

?

Jag fattar inte riktigt, han har haft tillfällen nu att plocka ner sina saker men det enda han tagit ner som jag kan se är den stora högtalaren INGET mer. Han har kläder, saker över allt kvar i rummet. Och han vill ha ner sin soffa och jag tycker att den får han fan ta ner själv. Vi ska väl inte behöva ta ner allt som är hans heller. Är ju nästan så att han inte vill flytta från rummet lite, som han inte tar ner nåt utav hans saker. Men det är hans eget fel, det är han som satt sig i situationen och han får fan skylla sig själv. Jag älskar han men han har förändrats så jävla mycket att jag känner att jag inte känner honom längre.
-
Så sitter nu och funderar på hur man ska göra, som måste ta tag i rummet. Orkar inte gå i gångar och syrran kan ju heller inte få ordning på sina saker för en hans saker är borta. Och hon måste ju lägga sina kläder nånstans med, för nu ligger dom i en hög mellan våra sängar och det är lite smått störande. Plus att vi ska möblera om lite så man kan gå i rummet utan problem. Fy fan vill ha nå eget men har inte råd riktigt. Får väl tänka i dom banorna när jag fått körkort och lyckas få jobb. Ska ta mig till arbetsförmedlingen med och kolla lite med, för snart är ju kurserna slut och då kommer jag inte få mer pengar osv.
Städa rummet kanske?

Nyvaken

Usch, låg och kollade på Avatar igår med linneorna och jag somnade nånstans i mitten av filmen, så jag får kolla om. Sen somna jag i princip direkt när jag la mig i sängen bara det att syrran låg och babbla om killarna hon chattar/pratar med och jag orkade inte lyssna som jag höll på att somna. Och blev typ väckt nu av att elsa kom upp och satt och sjöng/babblade med nea. Önska att man hade eget rum...
Ska käka lite nu ..

Glömde

att nämna, att jag och syrran varit ut på en powerwalk.
Vi gick "rundan" man går typ till edsätra och sen ner mot skogen typ och man kommer ja runt till badplatsen efter ett tag, om man inte går åt andra hållet vill säga. Men rundan kallar jag det som man går runt typ. Men var skönt att gå ut och jäkta lite. Men frös så förbaskat om händerna sista biten hem :S så gjorde ju lite ont när vi kom in men gick över. NU blir det film :)

Lite nytt

Idag när jag kom hem, eller rättare sagt någon timme efter.. Så kom dom med post och paket från H&M :) - men som det var kronofogden den ena så öppna jag det direkt. Och som tur var så va det bara om att sökande har dragit tillbaka etc PUH!!!!
Och sen jäva home enter som envisas med att jag har ett par jävla filmer som jag skickat tillbaka som dom vill att jag ska betala fast jag inte ens har dom, vill inte betala en massa pengar på nåt jag inte ens har. Iaf det va inte vad detta inlägg skulle handla om..
Utan det ska handla om mina nya kläder :)
Rosa gammeldags klänning. Jag är lite smått skeptisk på denna som det inte alls är vad jag skulle bära bara så där, den känns också lite för fin att ha som enkel klänning. Men vad tycker ni? behålla?
¨
Här är klänningen jag frågade er förut om ni tyckte att jag skulle satsa på eller inte. Den känns lite lång till skillnad mot vad jag trodde om den. Och den är ju blommig, alltså inte direkt min smak. Har nog ingenting som är blommigt. Men jag tror att den här klänningen kommer funka super i sommar :) Har även halsbandet jag la upp med annat jag beställt, Gillar verkligen halsbandet :)

Och här är en oversize top typ. Jätte skön , ska väl bara fixa till nedre delen så den kan sitta lite som på bilden annars så kommer den se ut som värsta långa tshirten och det vill jag inte direkt. Men jätte skön iaf.
-
Har även en sjal men har inte tagit någon bild på den än, men den är rutig och färgglad, liknar en annan sjal jag har som är grå. Älskar sköna sjalar, så mys att ha nu på våren och blir även snyggt till vissa kläder ja ni vet.
Alltså om man tänker efter för några år sen, så klädde jag mig i svart, det skulle vara kedjor, nitar, svart, rött, lila, nät ja allt sånt där "punkigt" fast jag egentligen inte lyssnar på rock/punk , jo jag lyssnar ju men det var inte riktigt för att klä sig så. Jag till och med målade kajal streck ner på kinderna precis som benji i good charlotte. Haha och jag hade fullt med nitar, pins och skit på väskorna och hade alltid massa kedjor ÄLSKA det, och skinnhandskar som jag inte vet vart dom är, stoffe tog över dom ena paret som dom var lite för stora för mig. Sen köpte ju ja ett annat par åt han som han använt dagligen typ. Men det jag menar är att i ett par år så sminka jag mej svart, försökte ha håret mörkt men blev förjävligt efter ett tag, klädde mej svart med kedjor och allt. Men sen ungefär med att jag träffa stoffe och blev ihop med han så böt jag stil. Gradvis - jag blev mer modemedveten, klädde mej mer ljusare och började även sminka mej mindre runt ögonen. Och skorna ska vi ju inte prata om :) .
Så genom att jag blev ihop med stoffe så böt jag stil och jag gillar ju fortfarande lite av så som jag klädde mej då , vill nästan klä mej lite så igen men kanske mer snyggare nu ;P . Nej nu ska jag bädda om min säng och hoppas på att min dator vill vara snäll och hålla igång så jag kan kika på film. Orkar inte förhäxad just nu, blivit lite för mycket tror jag ^^ -
//E

Hemma

Och jag vill åka igen.
Så fort jag kom innanför dörren så ville jag bara vända och åka igen. Blev/är skit irriterad och tanken på att man måste vara hemma är en pina. Vill flytta, vart som helst bara jag slipper vara här. För allt påminner om skitstöveln, och det är han jag är mest irriterad över just nu. Fanskapet tänker fan inte. Hur fan ska han få en framtid ens en gång? Han är ju fan snudd på att bli avstängd från skolan och han verkar skit i det nu tillskillnad för några veckor sen då va han skit skraj som då kommer han inte få å gymnasiet nå mer osv. Alltså INGEN UTBILDNING! = inget jobb!
Men han får fan skylla sig själv, ta sig i kragen och växa upp är nåt han behöver. För som han håller på nu är ju fan skandal. OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :@ - vill skrika och kasta iväg hans saker. Och tydligen så hade nån prydnads grej för han gått sönder och skyller på OSS. Jag har då fan inte sett den där trasig ens en gång och vem vet när den gick sönder? Iaf inte i det här rummet. Och han har heller inte tagit ner kläder, sina saker, sin soffa nästan INGENTING. Bara nåt enstaka som typ är " viktigt för stunden" .. skitstövel. Fattar fan inte vad som hänt med han. Drogar dom han heller?
Jag kommer iallafall inte ta ner hans saker, men jag kommer ta ut dom ifrån rummet. Och kanske man själv ska hitta nåt ställe man kan bo på, så man slipper vara hemma. Vill fan inte vara här, är förbannad och irriterad nu. Vill åka tillbaka till carro :( kändes bättre där, inte sur och de som jag är nu. Åkte mest hem bara för jag inte hade nå kläder direkt och för att carro's ragg skulle komma över. Kanske åker dit nästa vecka? Nej för ett år sen då var jag åtminstone glad/lycklig nu är det tvärtom. Trodde det här året skulle bli bättre men tydligen inte.
//E

mmm - EGENTLIGA inlägget....

(weei, såg att det sparats, puh^^ men allt va inte med men en del.)
sitter och äter pizzan jag köpte igår, gott ^^
Var med kusin på bilagan igår, började med att vi gick hem till Marita eller nej först systemet ;) för lite cider. Sen hem till henne, hon och hennes elev/kompis skulle precis gå iväg och käka på buddy's så vi följde med. Köpte varsin dricka att dricka medans dom åt. Sen tillbaka till Maritas lägenhet. Började dricka, lyssna på musik. Sen kom Amanda och Emelie tror jag dom heter, Emelie vet jag men osäker på andra hehe. Sen körde dom singstar medans jag lyssnade ^^ haha. Vid halv elva så drog vi till bilagan och jag började känna mig lullig på dom 4 cider jag druckit. Men drack inge mer efter det som jag inte har pengar att betala på krogen nu. Men där sjöngs det en massa och jag satt mest och kollade på och sprang med dom ut då dom rökte osv. Men annars var det lite små kul men drygt sista timmen.
Vi hade en kille som satt med oss en hel del av kvällen och sista timmen var det ju killar som började prata med dom och med mej (suck) . Är lite då man saknar att man haft kille när man gått ut. För då slipper man ha fyllon efter sig.
//E
-orkar inte skriva det andra jag skrivit med. får komma med sen...

älskar min dator = INTE!

Hade skrivit ett låångt (lagom) inlägg och mitt upp i allt så la datorn AV!
Så jag ska när jag kommer hem, rensa igenom min externa hårddisk, köra över det viktiga jag har på datorn så inget går förlorat. Nu har jag tappat räkningen för hur många gånger den lagt av och kört återställning. Det är drygt och jobbigt. För kan ju sluta med att den lägger av helt så bäst att man inte förlorar nåt tänkte jag.
skriver mer senare om det mitt egentligen inlägg skulle handla om. Orkar inte nu, har ingen lust heller.
//E

Resultat?

Heh nu är det orange slingor lite här och var i håret, men ljust på resten. Så blir väl kanske ett nytt paket eller sling paket? Men nu ska håret få vila,snart kommer kusin hem :) . Är sugen på pizza :S men vi som pratat om köttsoppa (på burk).. Hur ska det gå? Ja har precis käkat ur min glass burk xD . Och ska ju med kusin och hennes kompis på bilagan , se dom sjunga. :)
Kommer upp bild på håret senare, mat och göra sig iordning snart... nån timme eller så..

färgar håret

Japp, köpte lite blondering/blek medel på H&M, så det var inte bara åt syrran utan till mig med. Orkar inte vänta till kusinen kommer hem så jag börja utan henne ^^ . Tror det blir bra, fick igenom rätt så bra (hoppas jag) .
Ska snart kolla det, sen tvätta ur. Hoppas det blir ljusare, får väl ändå göra en omgång igen längre fram.
Jag är uttråkad :( vad ska man göra?

Angående roande inlägget...

Såg nu att jag fått ett anonymt kommentar angående inlägget roande.
Jag vet inte vilka som läser min blogg så jag vill inte avslöja allt för mycket, men det verkar som att en kompis till S har varit tillsammans med en person som S är med nu. Fattar ni?
Verkar som kompis till han varit ihop med en viss person och nu är Hm.. ihop med den personen.
Sånt skulle jag inte vara så munter över, om jag varit tillsammans med nån och sen blir ihop med den kompis det skulle bli lite knas och kanske hämd liknande? Jag vet inte det beror på situationen osv.
Har förklarat lite iaf...

God Morgon

Jag började skriva ett inlägg igår men då la min dator av precis innan jag var klar. Men kortfattat av vad jag gjorde igår då:
Gick upp åt frukost, kollade på förhäxad och när klockan närma sig tolv då hoppa jag in i duschen efter det så tog jag en promenad med hunden. Och väl tillbaka så kom Perry en snabbis för hon hade glömt något papper. Och när hon gått så började jag göra iordning och satte sedan in sikita i buren och åkte ner på stan där jag mötte Johanna :) .
Vi fikade på wayne's <3, en timme senare så åkte hon hem och jag mötte upp carro, som kom från praktiken. Vi gick en snabbis till H&M för syrran min ville ha hårslingning så skulle köpa det, och efter det åkte vi tillbaka till lägenheten. Där vi lata oss framför dator/tv hela kvällen. Jag försökte mej på att plugga lite men de bara snurra så orkade inte. Och fick låna perry's säng under natten :) .


Kan lova att dom är supersköna <3
-
Är skönt att vara här, bara att vara liksom. Men blir väl hemgång imorron :/ .
Ska eventuellt ut med carro och marita ikväll. Och känner att nu är det en sån där deppig dag, jag känner mig nere och saknar han som fan. Vart tog den stoffe jag är kär i vägen?
Ajja, sitter nu och äter yoghurt med glass till frukost xD hehe normalt ;) .
Lata lite sen blir det väl ut med hunden...

Ner på stan

Får vara snabb, för hela dagen har min dator lagt av hela tiden, grr
Har gjort mig iordning för att dra ner på stan :) träffa johanna och fika ^^ yaay fint väder med :)
skönt att vara borta hemifrån.. kommer upp lite bilder senare som jag tog igår,
Kram E

Lagar mat med gamla roomies :) mys mys ^^ ...

20100410762 (MMS)

Lagar mat med gamla roomies :) mys mys ^^ . Har tillbringat dagen med kusin :) pratat, ut på promenad, handlat och pantat all hennes pant. Det var mycket hihi. Ska bli gott med gratäng och kött :) är dessutom jätte trött, kanske för man blev väckt sex imorse?! Får se hur länge man blir här. Har inte mycket ombyte med mig men men. /E


Sitter på bussen till skärplinge nu. Där b...

20100413788 (MMS)

Sitter på bussen till skärplinge nu. Där byter jag buss till gävle. Dryga är att man är i gävle vid två. Har min nya sjal på mig :) vitt linne från gina och lack leggings från new yorker. Väskan min är tung som satan som jag valde att ta med datorn. . Kram E


Hur ska man göra?

Har sett efter elsa sen SJU, och man blev ju väckt av syrrans alarm vid sex :S . Och elsa har typ suttit här uppe hos mig sen sju-halv åtta och vi har kollat på film osv men jag började somna och elsa va lugn en stund sen kom hon igång och började sparka, kasta saker på mig och datorn. Hon har dessutom stökat ner min säng Såå kul. Men som hon börja sparka och en massa mot datorn så valde jag att gå ned med henne. Böt blöja och satte på tvn, då ville hon ha vatten så jag gick till köket och tog fram en mugg åt henne, hon blev vansinnig som hon ville ha upp själv som slutade med att det rann ut på golvet. Och ja har ingen tålamod känner jag och tror att elsa har märkt det som hon gör allt bara värre (ifrån sig) .
Försöker få tag på kusin så jag vet om jag kan åka.. blir väl bara en kväll kanske.

roande

Hahaha ni skulle bara veta vad jag typ fått reda på, och det är ju fasen roligt xD

Irriterande

För det första igår kväll/natt så började min dator att stänga av sig, och då märkte jag att själva laddaren till datorn va kokhet, så jag lät datorn vara en stund, sen satte jag igång den med batteriet som det där ni vet, och den kom igång och jag kunde fortsätta med det ja höll på med. Och helt plötsligt så dör den IGEN!!!
Jag suckar, väntar startar den på nytt, tänkte att jag får väl fortsätta med förhäxad då och skippa internet. Hehe trodde jag, den la av ännu en gång. Jag som inte va särskilt trött bestämde mig för att lägga undan datorn och försöka sova för jag ville inte bli mer irriterad än jag redan var. Lyckades somna iaf... Sedan vakna jag tidigt (som vanligt dom senaste dagarna) och när man väl börjar somna om igen DÅ börjar syrrans alarm och jag tänkte "nej inte än..." och den öka i ljud blev tyst och en minut senare så var den igång. Och så höll det på ett tag och jag satte mej upp och sa åt henne att hon får fan stänga av den eller nåt, och så kollade jag klockan 6.18 jag som trodde klockan var sju eller nåt. Så alarmet hennes började vid sex >_< . Men men sluta med att jag satte igång datorn som nu vill funka, och jag ska vara barnvakt en stund sen och efter det blir det kanske in till gävle hem till kusin.
Kan vara skönt att få komma bort lite, slippa se, tänka och höra.
Skicka precis ner syrran att fixa en macka åt elsa som jag inte vill gå ned till köket just nu.
Fortsätta med förhäxad kanske?
//E

Nice

Jag stinker, Ärligt talat!
Måste fan ta mig en dusch, och byta sängkläder. Har legat och svettats omvartannat och har nu huvevärk och svettas som en gris fast det inte är varmt. Fryser lite smått, hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller nåt.
Fick även ta bort han från msn, klara inte av att se vad han hade skrivit i sånt där meddelande ni vet.
Vill bort, snälla nån ta mig härifrån..

Osocial AB

Japp det är jag det, gick inte och åt med dom andra då jag orkar bara inte se han riktigt och det räcker med att han är i rummet under mitt >< . Har suttit och skickat vän förfrågingar på facebook heh, kul grej bara. Har legat i sängen i princip hela dagen, och jag känner att jag måste duscha, byta kläder men skjuter på det till imorgon iställe.
Nån som kan ge en tips och råd på hur man går vidare?
Värsta är att vi typ kommer se/träffas varje dag nästan och det är ingen glädje för tillfället. Usch fy fan för över en vecka sen hade jag pojkvän och nu är jag singel och mitt liv i spillror. Känner mej dock gladare för tillfälle än igår men vem vet hur länge det varar.
Nej fortsätta med förhäxad tror jag..
//E

Mode nåt..

Lite vad jag beställt från Hm :) (halsbandet beställde jag i nåt tidigare paket..)
Synd bara att klänningen kommer mitten av sommaren :( .
Muntrar upp mig själv lite med mini shopping, fick också 10% rabatt på allt. Perfect ;)
-
Jag försökte lägga upp en bild med meddelande på bilddagboken tidigare, det funka inte så bra kan jag ju säga :@ . För det kom inte upp det jag laddade upp, och självklart försvann ju min lilla fina text med. Det är som om varje gång jag ska lägga upp nåt med en viss text så går det inte. Men men..
Var ju ner på toa förut och gissa vem som såg rädd ut i köket och kom fram med ett ynka "God morgon..." jag sa bara hej lite svagt och försvann in på toan. Vet inte hur jag ska vara inför honom, jag älskar han som fan men han har sårat mig, krossat mitt hjärta - märker också att han inte vet vad han ska göra. Jag vill bara att han INTE ska ha nåt jävla förhållande med nån annan för tillfället. För han har gått från mig till en annan, det funka inte, han sakna mig, ville ha tillbaka mej, några månader senare SÅ är han otrogen på fyllan med en kompis som tydligen hatar mig, och han blir ihop med henne. Så alltså han går från förhållande till förhållande. Han är knappt singel. Så ärligt talat så tror jag inte att det här kommer hålla heller. För han är inte sig själv nu, det märker jag på han. Snacka om att känna nån bra. Men men får väl se hur det hela slutar. Jag vet inte hur jag kommer må dom här närmsta dagarna, vet inte hur jag kommer reagera och egentligen så borde jag inte vara barnvakt imorgon. Får se ..
//E

Eventuellt..

Så ska jag kanske åka till Gävle hem till kusin i några dagar. Komma bort lite, prata av mig och bara vara. Slippa se, höra han och allt det där. För han är visst sjuk så då kommer ju han vara hemma. Jag orkar inte åka idag som jag inte har nån lust att ens fixa till mig eller nåt. Och för imorgon bitti så har jag lovat att se efter elsa nån timme. För pappa & amelie firar 2 års bröllops dag, så grattis till dom. Och då ville dom va för sig själva, så tjejerna skulle ta dom ikväll så tar jag henne på morgonen när dom andra åker till skolan. Så blir väl kanske att man åker vid tolv bussen imorrn. För jag kan bara inte ligga här och tycka synd om mig själv och må piss. Varför är det så jävla jobbigt att få hjärtat krossat?
Att jag ens gav han en chans, fan han kan väl tänka efter för fan. Nej nu vill jag inte tänka mer, så jag ska sätta igång nästa skiva med förhäxad och krypa ner under täcket igen.
Ciao

Hur mycket ska man klara av?

Tydligen så är han hemma idag :'( KUL!
Och man kan inte ha han på facebook, eller bilddagboken. FAN FÖR DIG!
Varför sårar han mig så här? Vad fan har jag gjort för att må så här? Bröt ihop igår, och jag tror att det kommer hända igen. Nu börjar jag fatta varför jag ens flytta förra gången. Han är ett jävla svin för tillfället.
Snälla kan nån ta mig härifrån, kommer ju bara bli mer olycklig av att vara här. Men kan ju heller inte bo nånstans FAAAAAN. Har pengar nu, men endel av det ska ju satsas på körkortet, Jag har ingen som helst lust att satsa på NÅT nu, är helt orkeslös. Klarar inte det här

Brytit ihop...

Jag bröt ihop nu när han kom hem, han igonerar mig TOTALT!!!
Behandlar mig som luft, jag biter ihop och försöker hålla tårarna borta. Gick ut och pratade med kusin i telefon, tack för att du finns gumman <3 .
Hur ska jag klara det här? Orkar inte se han, vill inte höra han - fattar inte varför han behandlar mig så här..
KLarar inte skriva mer, för tårarna bara rinner.

Promenix

Precis hemkommen från en promenad med syrran, blev gå snabbt istället för joggning. Var skönt ändå att komma ut lite, men känner mig ändå yr nu  :( . Hur ska jag klara av middagen ikväll? För en person (ni vet) kommer tydligen hem ikväll, jag är rädd för jag vet inte hur jag ska bete mig. Sist jag träffa han så va vi ihop.
Rummet är fullt av syrrans saker i soppsäckar och man kan knappt röra sig i rummet.. Kul.
vet inte hur allt ska lösas, gillar inte den här situationen :( mår piss av den just nu.

ont, smärta - Jävla skit

Fick nyss reda på nåt, och jag mår skit, jag vill bort. Tappade koncentrationen och nu vet jag inte. FAN

På och av, på och av?

Ja jag har faktist funderat lite smått på det, om jag och stoffe har ett på och av förhållande?!
Som det har ju varit ihop, slut, ihop, slut osv. Och jag tror det är han som är problemet att det tar slut, för det är ju han som gör slut och sen kommer tillbaka. Frågan är: Så fort det börjar bli lite för allvarligt då flyr han. Så han är rädd att binda sig kan vi väl säga. För jag vet att han älskar mig, och jag vet inte orsaken till det han gjorde MEN nånting har hänt - nåt som  inte stämmer. Jag tror inte han skulle gjort som han gjort egentligen, men nånting har gått snett. Han vågar inte ens komma hem. Och han försöker för tillfälle undvika mig, och det är ju lite som sist men han måste ju prata med mig, förklara sig. Men samtidigt så tror jag inte att jag vågar prata med han ännu, tror att det kanske måste gå nån vecka till? Men anledningen till att jag flydde sist var ju för att jag inte klara av att vara hemma. Nu så är det han som ska va borta tydligen. Men allt känns fel, inte som förra gången nu är det mer fel . Varför lyssnar jag inte, varför såg jag inte dom små tecknen men som vanligt man ser dom när det är försent. Jag lyssna på han men kanske  inte tillräckligt. Jag har lite av dåligt samvete att jag har mer möbler än han och han missförstod mej angående hans soffa, han sa själv att han ville slänga den etc och bara för att jag tycker att den är lite smått obekväm så tror han att jag hatar den VILKET jag inte gör. För konstigt nog nu, så har jag nästan bott i den nu den här veckan :S. Jag sitter i den från morgon till kväll (nästan) och när jag börjar bli trött då lägger jag mig i sängen. Som inatt, efter filmen så sa vi att vi skulle sova, och då sätter sig syrran vid sin dator (som tydligen låter värre än min) och jag blev irriterad. Som jag kan inte sova om jag hör nåt och hennes klickande på den.. Självklart så drog ju jag upp om hur det var när jag och stoffe gick och la oss, kändes lite elakt och ändå dumt. För vi gick ju alltid och la oss samtidigt och om vi kolla på film så kunde det sluta med att jag somna före eller så. Och jag gillar inte tanken på att jag måste dela rum med nån annan nu, det smärtar. För en vecka sen så var jag glad och nu mår jag skit.
Har bestämt mig för att jag ska ut och gå/springa idag bara för att bli av med det inom mig en del av det iallafall.
Ska bara rätta till sammanfattningen på uppgiften, den va lite för kort och inte så utförande så ska fixa det.
//E

Känner mig som...

glasskålen jag råkade ha sönder för ett tag sen.
Jag tänkte ta lite flingor och precis innan jag skulle ställa ner skålen så tappa jag den, vilket är lite konstigt. Men den gick i spillror och jag känner så. Att mitt liv har slagits i spillror - igen :'( .
Och inatt drömde jag ju självklart om han, det kändes så verkligt. Vi va ihop, myste etc och jag vaknar till, inser att allt bara var en dröm. Fan vad jag saknar han, men ändå hatar jag han för det han gjort. Om man ändå kunde få jobb så man får in pengar och kanske hitta nåt eget att bo i eller så.
-
Och filmen jag kollade på med syrran igår kväll SÖG!
Alltså när man tror att man hittat en bra film så har man bara hittat en skit film. Ångrar att jag köpte den , har iallafall fått i mig en kopp te och flingor med mjölk.
Är ju fint väder idag så hoppas att nåt bra händer idag, funderar på att ut och gå eller springa så man får av sig lite.
Har ju också en liten skit unge till lilla syster som kommer och väcker en hela tiden, så fort man somnat om så kommer hon.
Varför kunde du inte vara med mig? Varför kunde du inte bara hålla dig till mig? Älskar dig för fan :'(

Cubus

Jag har väl några plagg ifrån Cubus. Var nyss ute på deras hemsida och kollade lite, synd att man inte kan beställa från hemsidan >_< . Men när vi va inne på den butiken i Uppsala så hittade jag en massa intressanta plagg, och det ät oftast i Gävle jag köpt från Cubus, men har tyckt att dom inte haft nå skoj på sista tiden jag varit in där. Men på dom ställen dom öppnat upp cubus nu så har dom haft lite intressanta saker :) .
Ska kolla på thriller film nu med syrran och dricka cider ^^ iaf för min del.
//E

How do you do it?

Alltså, jag vill gå ned i vikt eller egentligen inte vikt mer kroppsfiguren. Jag har fått lite hull & mull här och där som jag INTE vill ha. Har minskat lite smått nu när jag knappt ätit nåt. Men tvingar i mig, framförallt middag för de e då familjen ser att jag äter. Dom har inte märkt nåt om att jag inte äter på dagarna fullt ut. Så åter kommer ju frågorna med, amelie har börjat prata med mig och då blir det ju självklart att jag drar upp det jag tror och tänker på. På sätt och vis så vill jag att han ska komma hem och be om ursäkt/förlåtelse etc och bara glömma allt. Men det är ju en dröm :( . Hur blev det så här? Har precis plockat ner en del av hans saker. Men det är fortfarande en del av hans saker kvar. Jag tycker det är jätte jobbigt att bära ner hans saker. Är väl lite därför jag vägrar :S .
Fortsätta med förhäxad de är ganska roligt nu :)
//E

Du är min trygghet...

Du är min trygghet, det är bara med dig jag känner/känt mig trygg med.
Mår bra med dej, känner mej glad och lycklig för att jag var din.

Jag vet inte vad som är fel, men nånting är det. Tror inte ens du själv vet eller vill medge det. Men du har visat att du vill va med mej, men nu verkar du rädd (eller nåt) efter vad du gjorde. Jag förstår inte varför, för bara dagen innan, helgen innan så höll du mig intill dig, som om du va rädd att jag skulle lämna dej eller nåt. Och nu säger du (inte till mig utan till hans mamma) att han vill börja ett nytt liv etc och jag fattar inte vad du håller på med, vad du tänker med. Du har sagt i nåt år nu att du inte kommer flytta för en du har fast jobb och kan försörja dej själv. Nu vill du skaffa lägenhet och flytta bara för att och du har inte råd, inte ens dom här hemma och det vet du.
-
Jag har så svårt just nu att förstå allt, och att plocka bort dina saker känns tungt och det är också för att det där är också DITT rum. Jag känner så bara för att när rummet blev klart det var typ då du flytta hit. Du har sårat mig, du har älskat mig och jag vet att du älskar mig men fattar inte varför du gjorde så här?
-
Älskar dig och kommer alltid göra även om du sårat mig..<3

Grym

Tittar på Gordon kitchen nightmre's och det är så kul att se hur han går på dom och dom motarbetar han.
//E

Kollar på tv

Ja äntligen får man kolla på tv, hehe. Är ju så att den för det mesta är blockad av nån i familjen och då kollar man inte så ofta. Jag tog ner datorn så att jag kan kombinera.
Jag tog bild på balsamet som jag pratat om :) . Love It <3
Även om det går några dagar efter att man tvättat och det börjar bli fettit och sånt så är det ändå lent och mjukt :) i vanliga fall så är mitt hår torrt och tråkigt men inte med den här :)
Nu ska jag kolla på tv och äta en kanelbulle.
//E

Blä

Har sån vidrig smak i munnen :S - drack en cider igår kväll och när jag började somna till i soffan så stängde jag av allt och la mig i sängen, så gick inte ner och borsta tänderna som jag ville inte bli pigg. Men blev ju att man låg och vände sig i sängen ett par gånger innan man lyckades somna. Nu på morgonen så vakna jag och låg vaken ett tag men försökte somna om och när jag väl lyckades då blir man väckt :( .
My life is pain..

Nåt är fel...

Ja det är ju mycket i mitt liv och min kropp just nu som inget står rätt till med. Har fixat och möblerat, konkat möbler med. Och kände nu att jag pallar inte mer, tur de för de börja snurra, och jag såg i kors och jag satte mej ner men hjälpte inte. Så kallad yrsel attack har haft det förr, men nu va det värre. Har också ont i magen och känner mej fel och otrygg. Har även varit nära på att börja gråta när som helst, känns inte bra att ta bort hans saker fy fan. Varför?
Vill bort..

Fixar & trixar

Har nu plockat isär dubbelsängen :'( och bärt ner ena sängmadrassen, och det var skit mycket (är) under sängen som nu ligger mitt på golvet i en enda hög. Har även plockat ut lite av hans saker :'( känns jobbigt och inte så kul att JAG får göra det.
Men men får se hur allt löser sig och blir.
Återkommer
//E

Good Morning

Blev väckt av elsa nyss fast har egentligen legat och halvsovit ett tag. La mig i soffan igår i rummet och kollade på förhäxad, somnade precis när ett avsnitt sluta. Sov väl 2-3 timmar sen vakna jag och då stängde jag av allt och la mig i sängen iställe. Har ont i magen :( är väl hur jag mår psysiskt just nu är väl därför. Dom andra fråga om jag ville följa med till valbo men tror inte jag orkar det, är väl bättre och försöka få ihop hans saker och ut med dom ur rummet. Så att syrran kan flytta in.
//E

Svin

HUR FAN SKA JAG KLARA DET HÄR??????
Nu är det som att han försöker igonera mej och han är helt omvänd. Hur fan ska jag klara av det här?
Vill dö orkar inte :'(

8eApril

Jag såg att jag fått lite kommentarer :) alltid lika roligt. Det ena var nåt om spel! Dock är jag inte så inne på det där med spel men serien som spelet är baserat på är jätte bra :) House för dom som inte vet vad jag snackar om.
Sen var det någon som undrade vad jag testade ^^ , jag mmsade in en bild och skrev bara testar. För när jag loggar in så kan jag inte skriva :( så iställe prövade jag att mmsa :) vilket funkade hur bra som helst.
Har även laddat in bilder nu från mobilen, och när jag höll på att vrida & vända på dom så dog min dator (som den gör ibland) men den här gången när jag satte igång den så stod det nåt och den slockna på NYTT!
Fick PANIK för det är så den betett sig förr när jag varit tvungen att lämna in den. Men den gick igång till slut och den var normal igen (andas ut) och nu har jag laddat upp lite bilder på bilddagboken så ska väl lägga upp lite här med :) som jag lovat.
Fick hem foundation jag vann på tradera
Den ser ljus ut här men är lite mörkare
Köpte denna på kicks med hjälp av en som jobba där, dom jag tog från och bad om råd för passade inte in på det jag va ute efter så testa hon detta på mej och den passa plus att den va billigare :)
Tre för 99 på gina
Sjal ja köpte på cubus
Och här är väskan jag pratat om :)
Nu ska jag fixa mat åt elsa
//E

Inge bio på lördaG

Hade tänkt gå på bio med Johanna på lördag som jag har två fribiljetter till filmen valentines day. (som jag tänkt gå med stoffe från början men det sket sig ju). Och nu är det bara det att filmen visas i uppsala, johanna har varken busskort eller råd att åka buss/tåg till uppsala. Och jag hitta bara tider för idag på den filmen. KUL att man tydligen inte kan ändra film på biljetterna hade ju varit bra. Men verkar som att det inte blir nån bio iaf då :( . Vet inte om jag har sån lust att gå ut med Carro imorrn heller riktigt, hade varit roligt men vet inte.
Ska leta reda på sladden och ladda upp bilderna :)
//E

Testar..

20100408756 (MMS)

Testar..


Lite snabbt

Nu är sammanställningen KLAR!
Men är lite skeptisk på den, som den blev kort :S därför så skicka jag den så gruppen får säga sitt innan jag skickar den vidare. På papper blir det 2 sidor på datorn blir det halv sida :S .
Ska ner och diska nu och sen lägga in bilder tänkte jag :) och eventuellt börja med rummet.
//E

Men vad bra det går...

hehe inte ^^

Sitter nämligen med en halv klar sammanställning och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Som dom skrivit så ihopblandat just på den lilla del jag fastnat på. Men det löser sig väl, får sitta och kolla igenom och skriva nåt ^^ .
Och angående vädret så blir man ju inte klok på det, ena dagen sol, andra mulet och kallt och nästa blandat. SOMMAR kom <3 du är mer än välkommen. Har tagit kort på det jag köpte igår och även nya väskan jag nämde förut. Ska bara hitta sladden så jag kan ladda in bilderna. Sen när jag är klar med sammanställningen så ska jag diska (suck) och sen blir det väl fixa rummet?!
Ont i hjärtat, ont i magen = så bra kombination?! INTE!
Nej sammanställa var det, åter kommer med bilder lite senare LOVAR :)
Why is I happy with you? And unhappy without you?  (ok det där låter fel/stavat nåt men ni fattar väl)


Tack <3

Sett att jag fått lite kommentarer, tack för erat stöd det värmer.
Ja han har ju kommit tillbaka 2 gånger förr, men första gången då gick det tre veckor och då va ingen annan tjej inblandad, andra gången så hade han genom sina "kompisar" träffat nån i skolan och gjorde slut med mej och några dagar senare blev han tydligen tsm med henne. Sen en-två månader senare (ja bodde borta en månad och flytta hem till november) då märkte jag hur han flörta med mej och VERKLIGEN ville ha mej. Blev mycket kolla på film tillsammans och sånt sen en kväll så ja de ena ledde till det andra.. Men den här gången så träffa han den här tjejen genom en kompis som bokstavligen HATAR mig (vet inte varför) och han para ihop dom på fyllan.
Igår kväll/natt när jag skulle sova så låg jag bra länge och tänkte igenom saker, för den här gången så går det inte ihop. För han ville knappt gå ur sängen på torsdagen (en vecka sen nu) och ville bara ligga kvar och mysa. Helgen innan så va han typ beskyddande kan man väl säga eller uttrycka det, han hade varit iväg och festat med kompisar från örsa och en från skärplinge. Och han från skärplinge följde med hit och sov över. Men då på kvällen va hans kompis en aning närgående (kanske på grund av att han var full vad vet jag) och Stoffe va hela tiden på sin vakt, kollade på hans kompis hela tiden när han märkte. Och han höll mig intill sig hela tiden till och med när vi sov så höll han om mig HELA natten (det händer inte ofta) och han var super mysig och go hela tiden och sa massa sött. Han var lite gnällig och irriterad sen på måndagen och lite under veckan med det var inget konstigt med det som han va just då ovän med en kompis som han haft i många år. Och med hela det här så menar jag att det är nåt med han som inte stämmer. För jag tror inte han skulle eller egentligen ville göra slut. Vad jag fattat så är det hans kompis som han följde med som para ihop dom eller nåt och jag tror att stoffe mår så jävla dåligt nu och att han inte ens vet vad han egentligen håller på med. För som jag kan se på det hela så stämmer inget och jag vet att han mår dåligt osv men det måste ju vara nåt? För hans längsta förhållande är med mej, dom andra har bara varit ett par veckor. Om jag ska va ärlig så tror jag fan inte att det kommer hålla med den här. Kan hända att han vill ha tillbaka mej igen, vad vet jag. Men jag tror inte jag kan ta tillbaka han för en han fixat sina problem. Och jag tycker för hans eget bästa att han ska hitta nya bättre kompisar för dom han har nu (2st) som han umgås med i skolan, är skitstövlar mest den ena.
För med dom så är han den person som ja inte den person det ska vara. Den stoffe jag känner, som jag älskar som jag är kär i har jag bara sett när han inte umgås med dom. Med dom så blir han en helt annan person. Och jag tror fan att det är dom som påverkar han, som kanske får han att göra som han gör. Nej med hans kompisar i örsa så är han en bättre person och dom har åtminstone inget emot mej. Det är mycket mer jag kan skriva upp men jag vet ju inte hur många av er som skulle förstå riktigt jag förstår inte ens själv men det jag försöker säga med det här är att INGENTING stämmer nu, inget går ihop.
-
Jag ber om ursäkt lite att jag drar upp detta egentligen, men det är att jag ligger och tänker på det här hela tiden, det dras upp gång på gång på¨gång och jag måste få ur mig det här. Och att jag skriver det här är för att jag kanske hoppas på att få lite hjälp,tips & råd - nu vet jag heller inte vilka av er som läser min lilla blogg som känner han men det jag skrivit upp nu är hur han varit dom närmsta veckorna, dagarna och hur jag upplevt han både innan han blev kompis med dom här jag nämnt osv. För jag tror heller inte att jag är ensam om att behöva prata med någon. Jag tror nämligen att han behöver det med men vill väl inte erkänna det. För han verkar stänga in allt och tänder då till på nästan ingenting och så har han inte varit förut. (skulle skriva nåt nyss men det blev blackout :S )
-
Whatever....
Nu måste jag börja sammanställa en uppgift sen ska jag kolla på förhäxad tror jag och kanske börja plocka ihop hans saker :'( - en sak till, jag har ju sovit på hans sida av sängen sen jag kom hem i söndas och sen jag fick veta allt skit så har jag sovit dåligt. Inatt så plocka jag bort det som låg på min sida och sov där, fick ta hans täcke med för va så kallt men det jobbiga är att hans lukt är överallt och hans katt sov med mig inatt och han va på mig som tusan, han brukar nämligen "tafsa" kan man väl uttrycka det :) men han är lite mer närgående än min katt, iaf han kröp upp i ansikte på mig drog med nosen så jag blev blöt, slickade och nafsade :S nåt han inte direkt gjort förut ;S nu så va han extra dryg för han ville inte ens lägga sig ner och sova utan ville bara att jag skulle gosa med han men tillslut så fatta han att jag ville sova så då la han sig ner. Sen vakna jag till av att han höll på att spy eller nåt så han åkte fort ner på golvet och ut ur rummet. Sen somnade jag om. Men nej nu blev det ju låååångt,,
återkommer..
//E

Home

Kom hem för en stund sen, varit på bio som sagt Alice i underlandet - var bra faktist. Blev 2timmar på stan efter åt och inhandla en sjal på cubus, foundation på kicks och tre par trosor på gina. (Bilder kommer senare) .
Blev snack om att kolla på nån film men vi kunde inte komma överens om någon så det blev börja om på förhäxad så småttingarna fattar mer ;) . För jag är  ju i slutet av säsong 4 och dom har suttit och kollat och då frågat en massa så jag har fått förklara. Nu får dom titta från början så dom fattar mer.
-
Blir kanske bio på lördag igen med Johanna den här gången :) . Och imorgon ska jag och syrran rensa och fixa så att hon flyttar in hit. Såg att jag fått en värmande kommentar från någon Emma :) hälsar tack för att du gillar min blogg och att du finner den intressant, det värmer.
-
Nej nu ska jag kolla på det här.
//E

Duschat

Så nu har jag duschat :) - älskar leave in conditioner jag köpte förra veckan ^^, använt tre gånger nu. Håret blir verkligen som det står att det ska bli, och är mjukt och lent i flera dagar Love It <3 . Tillskillnad mot när jag använder andra schampoot och balsamet som bara håller i 2-3 dagar typ. (alltså mjukheten och de) för nu är det fluffigt, mjukt och lent i åtminstone 5 dagar (för det är 5 dagar sen jag tvätta håret) .
-
Vill skriva en rad till min så gulliga (sjukling) kusin <3 att hon är hur snäll, gullig och underbar - vad skulle jag göra utan dig? Tack för det "så" fina inlägget på bilddagboken. <3<3<3
-
Har dragit på mig mina leggings från H&M men det dryga med dom är att dom sitter löst :S och det vill jag inte att dom ska göra. Får väl gå och dra i dom lite då och då. Ska även ha min svarta top med nitar på axlarna ^^ har bara använt den en gång och det var på kryssning i början av februari. Och blir nog även mina skor (högklackade) jag vann på tradera :) , är bara en timme kvar nu till bussen går så kanske ska sätta fart och sminka mig så kan jag slöa framför tvn sen.
Happy <3
-
Vill ha tillbaka min älskling, vill att han ska bli den person jag är kär i, vill kunna trolla bort allt och det att bli som förut.
Men det kan väl bara hända i drömmarna nu :(

Sömnlösa nätter

I princip, sover några timmar och sen ligger jag och vänder på mig. Ligger och drömmer om honom :'( och inatt när jag vakna så trodde jag för en sekund att han låg där men det var bara ett tomt täcke. Då kände jag att gråten var på väg men lyckades hålla tillbaka, fy fan vad jag mår piss. Saknar han och samtidigt hatar jag han. Frågorna flyger runt några jag kanske aldrig kommer få svar på: Varför? Varför? Varför?
Vet inte ens när han kommer komma hem ens, för som jag hört så ska han bo runt hos kompisar ett tag. Det enda jag behöver hjälp med att få ut ur rummet är väl hans tunga saker så syrran kan flytta in. Ska väl ta bort dubbelsängen med för nu går det verkligen inte att sova i den, försökte med att sova nere på soffan inatt med det gick verkligen inte, blev pigg så jag gick upp igen. Ska ju iväg till stan med tjejerna idag på bio, hoppas man kommer på bättre tankar. Men jag tror att den här gången kommer jag börja gråta för det har varit nära ett par gånger nu. (Inte att det ska komma när jag är i stan, inte det jag menar) . Behöver nog börja prata med nån för jag kommer nog inte klara någonting annars.
-
Har också funderat på att ta sömntabletter så jag kan sova men jag är rädd för såna, och är nog inte så bra nu när jag mår dåligt som det kan sluta dåligt. Orkar fan inte :( han lova ju för fan att inte göra så här.. Varför gör han det då? Jävla svin 

Nära...

Satt och kollade igenom vad jag har för bilder på datorn (noll koll) och hade en hel del som var likadana så radera bort dom, som dom tar onödig plats. Och hitta ju självklart bilder på stoffe och mig bland annat. Kände hur gråten växte i halsen. Fan samtidigt som jag saknar han och vill att det ska vara som förr så vet jag att det inte blir så. Och det tär på mig så inåt helvete. Hur ska jag klara detta? För den här gången var fan värst, och jag hatar att jag kommer på det innan han ens berättar. Alltså faaaaaaaan. Önska att han inte ens hade åkt då hade han kanske inte lämnat mig och inte på det där sättet. Vad är det med han egentligen? Känns som att han vill ha mej mer när han inte har mig, sen när han har mig då går det inte efter ett tag då måste han tydligen testa annat. Det är det jag inte fattar. Jag skrev ju tidigare att han ger mej smärta hela tiden men det jag menar är att när han beter sig som han gör det är då han ger mej smärta. I övrigt har han varit go och mysig. Saknar förra helgen då han låg och höll om mig hela natten och att ha han intill mig i sängen.
.
Nej klarar inte att skriva mer, tårarna börjar komma och jag vet inte om jag klarar att ligga och gråta nu. Får bli förhäxad så jag kommer på andra tankar.
Trodde du älskade mig tillräckligt, att jag älska dig tillräckligt. Vad är det som är så fel att du måste gå till andra?

6April

Nyss hemkommen, fick en avi om ett paket REK nåt, och amelie & pappa skulle iväg och handla. Tydligen så kunde dom inte lösa ut det så jag fick följa med. Bara det att amelie skrämde mej med att det kan va från KFM (kronofogdsmyndigheten) hihi lär sig lite nu när man sitter och har just det där i uppgift. Anyway, så tänkte jag men jag ska ju inte ha nåt från dom, jag har ju betalat allt. Och kom på att det kanske är väskan jag vann för några veckor sen?! Och det var det :) men jag trodde den skulle vara svart men tydligen så är den vit :S . Men söt iaf^^ liten handväska :P . Jag är ju svag för skor & väskor ^^ . Men nåt jag blir så irriterad på är att en viss person tycker att jag har för mycket skor! OK jag kanske har en del men jag är tjej JAG ÄLSKAR SKOR <3 , plus att jag känner mig bättre i självförtroende när jag har snygga skor, och att jag blir längre. Har förvisso haft skor lite här och där i rummet men nu har jag ju dom på 2 ställen garderoben & byrån. Men nu kan den personen inte klaga mer, för den personen har svikit mig och sårat mig så inåthelvete att jag bryr mig inte. Jag plockade undan mina skor då han klaga på att dom va ivägen men sen har jag tydligen fler ligger utspritt vilket jag inte har. Men men ska ju dela rum med syrran nu (hoppas inte hon klagar ;P ) .
Ingenting går ihop längre, jag har en klump i magen hela tiden, tankarna går runt och jag vet inte vad jag ska tro på längre. Varför kan inget funka för?
-
En annan sak, fick mail nu i helgen om en sminkväska jag vann på tradera för 1 kr och nu när jag betala för någon vecka sen så var det att både vit & svart är slut i lagret och han undra om jag ville ha tillbaka pengarna eller om jag ville vänta. Jag svara att jag ville ha tillbaka pengarna och då skicka han ett förslag på en annan sminkväska som faktist är sötare :)
Eller vad tycker ni?
Kommer ju passa ihop med nya väskan :) - har tagit bilder med mobilen som kameran min har inget batteri för tillfälle. Lägger väl upp dom senare om jag kommer ihåg. När jag ändå var med och handla så köpte jag nå rengörningsgrej som mitt är nästan slut, och en ny tandborste. Nej plugga kanske? För nu är det ju sent och det börjar bli kyligt ute, ska snart äta med. Och angående det så är jag hungrig men har ingen matlust :( .
Återkommer..
//E

It Hurts so bad

Har knappt sovit något inatt :( bara legat och vänt på mig, ont i magen. Tankarna har farit runt och jag är så osäker, förvirrad just nu. Undrar om jag ska börja gå hos psykolog igen, nånting så man mår bättre. För klarar inte det här, jag mår dåligt sen tidigare som har kommit tillbaka på nytt. Jag fattar inte varför jag blir utsatt på det här sättet om och om igen. Det här är nog värre än förra gången och personen jag är kär i finns inte längre. För den personen skulle inte göra så mot mig. Inte undra på att han mår som han gör när han göra så dumma val.
-
Får återkomma, för nu ska jag fokusera på uppgifterna som jag ska bort nästan hela dagen imorgon.
//E

Jävla skitstövel

Fattar ingenting just nu, fått reda på att killen varit otrogen och vill göra slut för han är ihop med henne tydligen. Ja men vad roligt :'( är så jävla arg. Jag har varit snäll och duktig flickvän, liksom inte gjort ett dugg som skulle göra att han ska vara som han är. Vet fan inte vad han tänker med. Vill inte skriva en massa skit nu för det pallar jag inte, men är iallafall singel igen då¨:'(

Waky waky

Ja vakna till för ett tag sen, egentligen så har jag vaknat många gånger pågrund av min kisse. Som hela tiden väckte mej med att gå på mig, stryka sig mot mig etc och han ville att jag skulle gosa med han. Men som han väckte mej hela tiden så gick jag upp och öppna upp dörren på glänt bara för jag trodde han ville gå på lådan eller gå och äta men han följde med tillbaks till sängen och fortsatte mysa :) . Men när han hörde att dom andra va vakna så rusa han tydligen ner, gå ut kanske?
-
Jag sov ganska bra ändå :) tillbaka i sin egen säng ^^ men såklart så saknas det ju nåt - MIN KILLE!!!
Gaah, hatar när han är borta länge :( miss him soooo much. Men hoppas på att han kommer hem idag :D .
Men nu ska jag plugga lite för på onsda ska det lämnas in vad jag vet.
//E

Oh i like it

Hihihi ^^
Jag blev nämligen lite små kär i en flaska morfar hade hemma och bjöd på, dock så tog jag bara en klunk av kusin carro för att smaka och glömde sedan bort att ta eget glas. Och nu när jag kolla på systembolagets hemsida så finns den tydligen bara i finland :/ men så hade dom e-beställning. :D man beställer och inom en vecka så finns dom att hämta i vald butik :D yaaaay^^ - så klart hittade jag sourz i dom smaker som inte finns i sverige :D ah så ni kan ju gissa vad jag beställt ;) hiihi.. Jag har nu två sourz en oöppnad sour apple 1 l och en red berry mindre flaska som man hittar på systeme :D 700 ml nåt.. som jag tagit två-tre glas från. Naminamnam..

Men kul

Nej det är det inte. åt för en stund sen kungskrabba och det var inte lika gott som förut. Men det är inte det som är felet utan min familj. Som ska vara dryga, jag har kastat kattsand vid lekstugan på baksidan för vi fick tydligen inte kasta den där vi kastat den tidigare, vid den hemgjorda komposten. (Som fanns här när vi flytta hit för tio år sen) iaf, så har tydligen snön dragit med kattsanden ner inpå lekstugan etc. OCH då börja dom klaga med att ja men då kommer det stinka kattpiss i träet. MEN vi har ju fan haft kaniner bott i lekstugan i typ 2 år? Nu är det mer ett förråd med kaninmat, hö och sånt. Alltså vad luktar inte då kaninpiss? Och golvet i lekstugan är det massa små hål efter att vi hade råttor som lyckades ta sig in och sno kaninmat och hål i väggarna efter att kaninerna haft lite skoj. Blir bara så irriterad för jag frågade dom "vart ska jag slänga kattsanden som vi inte kan slänga den där vi gjort det förr?" och då sa dom vid lekstugan typ, och vi har ju efter hela vägen där slängt kaningrejs från burarna tidigare. Men nu ska vi slänga det i kassar iställe och ner i sopptunnan. Men det känns som att dom anklagar mig när jag frågat dom från början. Därför blev det att jag gick iväg från bordet. HATAR när dom håller på så där, samma sak om man blir arg eller irriterad då får man tydligen inte vara det men om dom är det då är det OK!!!!
Neeeeeeej det är inte OK tycker jag, det är fan inte ofta jag blir sur/arg så¨att jag visar det men om jag gör det så får jag typ skäll för det. Fan om man ändå kunde bo vid något eget. Saknar älskling till tusen med :( han är inte här för att trösta heller. Jag som trodde och hoppades på en rolig mysig kväll men nejdå ..
-
Ursäkta för detta men är bara tvungen att få ur mig det, är så irriterad. Känner mig instängd och trivs fan inte rummet för tillfälle heller. OHHHHHH
Förlåt
Nej nu blir det förhäxad, orkar inte vänta på att en viss älskling ska kolla ikapp...

Hemma igen

Ja då är man hemma igen, blev en dag extra i årsunda. Varit mys och skoj med släkten i fredags, påskmat och allt :) tyvärr så började jag må illa vid påskmaten :( och fick senare skit ont ner mot buken/höften nåt men som tur var så gick det bort under natten. Vi spelade för det mesta kort och tog det lugnt. Blev film för mej och syrran med :) soft när man får sova nere i källaren vid tvn ^^ .
Har även blivit små promenader i solsken, fy fasen vad varmt det var igår kunde nästan inte gå med jackan på.
Blir ett kort inlägg nu som vi tydligen ska fika här hemma, och jag ska leta reda på en tröja var ju kallt här hemma :S
//E

Ready to go

Ja nu har datorn startats om, det har spelats musik, packats väskan, målat naglarna (behövs klippa med men de skiter jag i nu) , sminkat mig = KLAR!
-
Så om en kvart åker vi, pappa skjutsar mig till skärplinge som han ändå ska handla och jag ska köpa ett nytt busskort innan vi åker. Syrran slutar ju vid halv fyra därav att vi åker så sent på eftermiddan, usch vill lägga mig ner och sova. Har ju hjälpt till med sysslor här på morgonen, städat trappen, sopat trappen , åt frukost sen diska jag och fixade ris samtidigt som dom ska tydligen göra rislåda ikväll :( varför göra go mat för vi åker :@ morr
Har iaf fixat skjuts från gävle men ja hoppas på att hinna in på nian och kolla en sak först.
Nej nu ska jag ner och borsta tänderna och resten..
Glad påsk allihopa :)  <3
Eme

Snabbsnabbsnabb...

Jo för om några minuter så startas datorn om för viktiga uppdateringar så då tänkte jag göra en liten supersnabbis uppdatering här :) - ska nämligen till årsunda en, två nätter hos mormor & morfar.Fira påsk :) ska även sy in mina leggings som hon har en fungerande symaskin så tänkte jag passa på :) ska sy själv för tänkt på att skaffa en egen :) , anyway ska strax packa och leta upp busskortet sedan göra mig iordning för om någon timma så bär det av.
Vill egentligen vara hemma men kan bli skönt att komma bort också. Jaja ska iaf hem till lörda så man får dricka sin cider man köpte igår :) - nej leta kläder nu hej svejs
älskar <3
Tog på mig dom för en stund sen för jag skulle testa om dom passa till ett par strumpbyxor och leggings, ville inte ta av mig skorna men nu ligger dom tryggt i lådan igen ^^ och den lådan vilar i byrån - snö FÖRSVINN!

RSS 2.0