The inredening

Gud vad jag vill inreda!!!!!!
Oh, speciellt den sista vill jag ha, men ehe.. gissa vad den kostar? 2500 kronor!!! (inte exakt den summan men typ) känns ju så där lagom kul ..... NOT!!
Men dom ovan är fiiina dom med, tänk vad mysigt sken dom skulle ge ^^ åh

Middagen min...

Yum ibland överaskar jag mig själv :) - så gott det blev. Hihi ^^
Utan blixt

Med blixt
Det är köttfärs som jag kokat i vatten och nån fond jag hade över i kylskåpet, morötter, gul lök, taco krydda + lite andra kryddor, majs och krossade tomater. :) sen blanda jag ner makaroner SÅ GOTT det blev alltså ;) och ett glas juice till ^^
-
Suttit i fem, sex timmar idag och gjort färdigt inlämningsuppgiften i ekonomi styrningen med Hanna. Blev något klara men vi ska kika igenom det en gång till imorrn innan vi skickar in den. Men det tog tid att ens försöka få till det, och innan hon kom hit idag så tog jag en sväng till affären för kände att jag ville bjuda på något så det blev en cheesecake :D det jag är bra på att göra ;) och hon hade hunnit hit då jag kom hem igen så gjorde cheesecaken samtidigt som vi stod och pratade lite sen satte vi igång. Avslutade dagen med cheesecake och hallon :) (den skulle stå i frysen, så den stod där medans vi pluggade) . Gott blev det. funderar på om inte jag ska ta en liten bit till efterrätt nu ;)

Can I do this?

Ok, nu är det så att jag bara funderar på det men kommer nog inte göra det. Drop of the school!
Har märkt att allt fler från klassen hoppar av, en efter en efter en hoppar dom av ju mer vi närmar oss tentorna så hoppar dom av bara för att det blir så tufft och det är svårt. Jag håller fullkomligt med dom som hoppat av för jag känner ju själv att jag med skulle vilja slippa allt för jag har ingen direkt motivation längre och det är rätt trögt att inte ha den motivationen. Jag tycker att det är jätte kul i skolan och jag börjar få lite vänner i klassen men just nu är det bara Hanna jag umgås med. Och jag vill ju heller inte flytta hem igen, för efter min städning igår så känns det verkligen hemma nu (bara lite) och det har jag ju inte kännt när jag varit här. Faan jag behöver tänka :'( behöver kanske prata med nån? För jag är så osäker på vad jag vill göra, men jag vill ju inte gå tillbaka till att sitta hemma om dagarna och försöka få ett jobb...
Så hur ska jag göra?
Ska jag hoppa av?
eller
ska jag stanna?

Teeeg iii huuuuvee

Jag är typ så där seg i huvudet, är trött men ändå inte. Nyss ätit frukost, ska försöka hålla mig till att äta en riktig frukost varje morgon. Iaf när jag är här i Falun. Hemma i Fagerviken kommer det säkert variera.
Men men funderar på att dra till ICA en snabbis och fixa nåt jag kan bjuda Hanna på :). Vi måste ju ha energi nu när vi ska plugga och få klart på vår fina jobbiga inlämningsuppgift.
Känner mig inte alls sugen men är väl bäst att göra det helt enkelt.

Dutti meeej ^^

Jag tycker att jag varit jätte duktig idag :D - jag har nämligen städat HELA lägenheten.
Dock har jag inte dammsugit/moppat men det kan jag som sagt inte göra :/  som jag för tillfället inte har sånt. Men snart så har jag det, om typ en vecka :D - och då ska det dammsugas och moppa så det skiner ;) .
Haha ^^ , har iaf, torkat av bänkarna i köket, fönsterbrädan, torkat i kylskåpet och plockat ordning där. Gjort om lite i skafferiet så nu ser det faktiskt bättre ut. Och möblerat om i badrummet och gjorde nytt försök med draperi stången och än så länge har den suttit. Och gjorde även fint i hallen och mitt rum. Kan ju meddela att det tog timmar att bli klar, började må illa lite som jag blev så uppe i varv och började svettas som en gris, kanske för jag har någon slags "förkylning" i kroppen. Men efter att stannat upp lite och tagit nåt att dricka så var jag igång igen :) .
Hade fin fin musik på, som jag sjöng med i och dansa lite då och då ;) .
Tänkte dela med mig av bilder på hur det blev, lagt upp mest på facebook, för dom som har mig där kan ju kika efter :)
Så här blev det när jag var klar :) flyttat över min burk med slevar som man kan se :)

Tagit fram en skål som jag ändå inte använder och har disksvamparna i :) så får borsten stå i ett glas
F
Gjort om i köksfönstret med, flyttat om osv :)
plus torkat av blombrädan

Så  här ser det ut i badrummet

:)

Just nu får min Partylite snäcka agera godisskål

Mitt rum just nu :) enda jag gjort är att vridit på sängen

Tänt ljus i badrummet :) partylite

Mina glass ljus från Partylite :D från förra sommaren ^^ i like them, dom doftar gott ;) och godis skålen :D
-
Har även nyss pratat lite med farmor i fonen. Ville nämligen veta vad det mystiska vita pulvret i en påse var ;) INTE KNARK!!!  - Utan det var tydligen tvättmedel, inget farmor lagt ner, så jag tror det är Amelie som lagt ner, hon kanske även sa det men men, jag hade först lagt det i skafferiet men efter att ha luktat på det så är det nu i städskåpet. För jag var inte smart och kikade innan, utan trodde det var mjöl xD men tyckte det kändes konstigt och inte alls som mjöl var därför tvungen att ringa och fråga. Haha men nu var det mysteriet löst iaf ^^ .

Yum

En fibermacka, havregryns gröt, ett glas juice, en kopp kaffe :)
Middagen igår, kyckling, pomme, morötter och bea sås med julmust som dricka :)

Morning - 2010.10.30

Jag vaknade vi elva då det verkligen lät som om nån kom in i lägenheten och sprang runt. Jag går yrvaken upp och kikar efter men det var som vanligt någon av grannarna. Jag gick på toa och valde att lägga mig under täcket igen ;) men lyckades inte somna om, för grannarna runt om förde liv, dom knackade, dom sprang runt och det ena efter det andra. Till slut när jag började somna då tappa grannen ovanför något i golvet och jag vaknade till IGEN!
Så jag gick upp ur sängen, satte igång 2½ men och ska nu göra frukost....typ!
Gillar mina naglar fast det inte blev så jätte noggrant osv :)
NÄSTA - KÖKET!!

Scars

Åh älskar den här ^^

Så nu har jag lagt upp lite bra musikvideor (typ) :)

"Fransk Manikyr"

Jag testade på att göra det själv, jag klippte mina naglar och filade dom lite och sen strök jag på :)
Resultatet, inte det bästa direkt...
Testade att ha handen mot min skinn jacka :) för att få lite synligare



Detta är vad jag använt mig av :)
Manikyr set ifrån Vevay, nagelfil från KICKS, Handkräm från Oriflame, Corrector pen från Oriflame - om man får nagellack utanför så använder man den och rättar till hur enkelt som helst :) den är min räddning då jag använder nagellack ;) jag brukar nästan jämt få utanför så den pennan är hur perfekt som helst.

Här är den :) min räddning.
-
Jag har ju börjat jobba med Oriflame nu och jag ska försöka få ihop en beställning nu :) tyvärr kan jag inte handla till mig själv än men så fort jag får råd och vet att jag har råd så ska jag satsa lite :)
Behöver lite nytt i sminkförrådet ;) speciellt behöver jag smink borttagning och fukt krämer :)
-
Börjar bli hungrig så funderar på om jag ska börja med maten?

Duschen

Jag satte upp dusch draperiet  + stången för en timme sen, klädde av mig och hoppade in i duschen. Och jag blev klar för typ en kvart sen och nu när man lagt upp bilder på hur fint det blev då hör man hur den rasar ner i golvet :(
Jag som tycker det är svårt att få den att sitta kvar, alltså hur gör man? Kan ju inte ha en stång som tycker det är kul att braka ner i golvet stup i ett. Jag fick inte upp den igen, för det värker i axlarna när jag börjar försöka få den att sitta där jag vill. Så gör ett nytt försök om en stund. Funderar på att ta cykeln till affären och fixa lite smått så man kan ha nåt till pluggandet :) - sen ger jag mig på dusch stången igen..
Så här blev det :) (innan den braka ner) men så här kommer det alltså se ut då den vill sitta kvar ;)

Vitlök

Jag har sovit i soffan hela natten, somnade och när jag vakna till så orka jag inte gå in till sängen, men jag böt ju soffa så låg bättre i den andra än första. Men har iaf nu gjort vitlöksbröd till frukost :) och ett glas hallon/blåbär dryck till. Ingen rejäl frukost direkt men det funkar just nu :) jag måste iväg till affären och köpa mer bröd och fixa lite så man har lite mat att välja på fram till onsdag. Jag ska ju åka hem till Fagerviken då och då behöver jag inte så mycket i kylen. För pappa ska ju hjälpa mig att handla på söndagen så det blir ju perfekt :D - funderar även på att sälja böckerna jag haft nu i kurserna så att jag får in lite pengar och kan då betala lite av räkningarna och sen kommer jag inte behöva dom sen heller.
Vet att några nog är intresserade så ska nog lägga ut på skolans hemsida där man kan sälja :) göra ett försök.

Värk

Aj, inte skönt att ligga i en soffa näst in till hela dagen och få värsta värken i axel/nacke :( och speciellt inte just där jag brukar få ont.. med det menas att jag nu har ont just där jag brukar ha ont.
Och jag har suttit i typ en timme och försökt kika på en show som är runt tjugo, tjugofem minuter lång men måste pausa och ladda hela tiden som mitt mobila grej inte vill vara så super speed..
Jag längtar till jag har råd att betala för riktigt internet, då slipper man sånt här :)
-
Min middag idag bestod av fin skål med flingor och mjölk och en kopp te ^^, plus nu en mugg med dryck och två alvedon tabletter.
Jag kan förvisso göra mat men jag orkar verkligen inte, och jag är heller inte så värst sugen på något heller. Ska väl ut på en promenad imorgon så man får luft, inte ligga här inne och vara seg. Vilket jag dock gjort idag men det har jag några anledningar till ;) - jag är typ sjuk ^^ och har varvat med att plugga på gamla tentor, kikat desperate housewives, vilat, pluggat igen osv osv.
Men nu har jag laddat in säsong 2 av desperate på usb'n så blir att avsluta kvällen med det tror jag :) sen måste jag nog röra mig till sängen, iaf om jag ska få så här ont av soffan :( .
Elak soffa!!!!

Vettigt

Jag känner att jag inte har något speciellt vettigt att skriva om, hur jag mår vet nog alla redan.
Det är ju en berg & dalbana med mina känslor som vill fara hit & dit och sådant. 
Har idag känt mig rejällt seg och febrig idag, låg i mjukiskläder och tjock täcke plus 2 filtar om mig och frös och svettades om vartannat. Och det snurra lite i huvudet, började somna men vaknade till helt plötsligt och blev klar vaken och kände mig hungrig så gjorde mig en skål med yoghurt och flingor la mig framför tvn igen. Efter en stund satt jag och lyssna på musik och sen har det varit lite plugg med. Men annars ingenting dock. Börjar bli hängig igen så kanske ska vila lite och försöka komma igång med läxorna igen. Eller läxor och läxor, förberedelse inför tentan.
Gillar mitt hår här :P - men ska fixa om ena hårförlängningen som det blir knas när det sitter i.

Jag bara följer ...

I think Im in love with this song :)
Kan inte sluta tänka/sjunga på den ^^ - jag brukar inte direkt gilla Darin men den här låten är ju härlig :)

<3


That thing....


Goodie

Gillar den här :) - följer ju showen så that's why ^^ eller ja den är ju bra oavsett om jag följer eller inte. Vet att vissa inte gillar dom här tjejerna osv men jag älskar showen, fan vad glad man blir av att se hur dom gör bort sig, gör andra glada, kämpar med träning osv osv. :)
Satt nyss och sjöng denna låt, fast det var Darin som sjöng och det var text. Fy fasen vad bra jag är :) , enda felet är att jag inte riktigt hänger med men det låter inte fel iaf :)
Vem tycker att jag ska ge ett smak prov?

Boost it up

Fick en ansiktsrengörning mask (tub) av Amelie som tack för att jag kom in i Oriflame bla bla bla :)
Testade den igår och det kändes nice efter jag använt den :)
det där röda sår på näsan är ifrån Linnea S, ena styv syrran som tyckte det var kul att riva mig...
Haha xD har redigerat denna bild, ser ju inte fresh ut
Där ser ni tuben jag använt nu
Kan ju säga att jag gillar den, den håller vad den lovar. Den återfuktar och gör rent på djupet
Puder foundation, nåt jag tydligen beställt för ett tag sen. Och den ger en bra touch tycker jag :)
använder den lite när jag inte orkar dra på andra foundationen..

Hårförlängning

Så här blev det :)
Efter jag suttit och sytt...

Med längderna i




Myspys i lgh..

Nu har man gjort lite förändring i lägenheten och det blev mys ^^ like it a lot <3
Har även betalat lite räkningar, vilket behövdes. Betalade hyran, fyllde på mobilen, betalade några räkningar som jag var tvungen att betala nu dock :( känns inte så kul att se hur pengarna försvinner från kontot men som sagt så behövdes ju några betalas nu och imorn blir det att ringa och skjuta på andra och sen massa plugg så jag klarar tentorna för bara det är gjort så kommer jag få från CSN och då kommer resten fixas och jag behöver inte få hjälp av pappa något mer. På den fronten iaf :)

Jag har kladdat över med hjälp av paint, för ifall någon dummer skulle få för sig att zooma and you all know.
Här är mina räkningar då, dom i mitten överst är det som är betalt nu (puh, så skönt att nåt blir betalt)  och även HM där är betalt. men det närmast datorn där med pennan på det ska jag ringa om imorron och kolla om jag kan få förlängt ännu en månad plus några av dom är några jag ska kolla läget på. Mitten även den ska kollas och den längst bort är en som pappa ska hjälpa mig med. Så den ska jag även ringa till och kika hur jag ska betala den.

Hihi ^^ hade svarta ljus från ja nångång i våras när jag beställt. Var ju meningen till mitt fina röda rum men dom kom aldrig upp där :( så fann jag dom nu så fick dom pryda denna :) mysigt

Så här ser det ut nu i vardagsrummet :)

Så här ser det ut i helthet för tillfället :) , dragit ner i fönstret för att få lite mindre drag från fönstrena. Dumt att det ska vara kallt just här inne :(

Igår kväll så satte jag upp ljushållarna jag fick av Stoffe när jag fyllde år förra året :) älskar dom <3 dom är så söta, snygga och ja verkligen mig :) - ibland kunde han ^^ blev verkligen mysfaktor nu i mitt rum.

Så mys <3 , somnade gott med denna mysfaktor. Dom hade i princip slocknat då jag slockna ;)


2010.10.27

Jag är såå seg så det finns inte. Jag satt på bussen hem från Borlänge och hade ingen musik så fick roa mig med mina tankar och fick fram en del men nu ingenting jag är helt borta i huvudet.
Och Har haft besök av Hanna sen tio imorse då vi satte igång att plugga och sen åkte vi vid halv två mot centrum sen mot Borlänge där vi gick till Kupolen och gjorde ett ärende, sen rörde vi oss mot mcdonalds som jag eller båda började bli hungriga så tog en varsin cheeseburgare och när vi var klara blev det raka vägen till skolan.
Hade seminarie, och gick bra fast jag inte läst boken xD haha ^^
-
Sen blev det lite prat med några tjejer i klassen som bor här i Falun :) och vi prata om att eventuellt gå ut någon helg, kanske nu i helgen eller så :) Vore kul att få komma ut lite, jag måste fixa in pengar på mobilen så jag kan ringa runt och skjuta på vissa räkningar en månad till, som nu har jag ju snart tentorna klara och då får jag ju poäng och kursen i Gävle lider äntlligen mot sitt slut, synd bara att jag inte fått uppgifterna tidigare då hade nog den varit klar för längesen. Men nu är det som det är..
Nu tänker jag bara släppa allt och glo på desperate housewives :)

Sånt som muntrar upp och ger fint leende på läpparna...


Boots

Don't care, jag vill ha!!!
Alla eller ja några är på mig att jag har för mycket skor! , MAN KAN INTE HA FÖR MYCKET SKOR!!!
;)
Yum yum :D
Vill ha.......

Inredning

Här kommer bilder på saker som jag bara halvt funderat över...
DETTA SKA skaffas, var dock tvungen att kasta min förra :( så en ny ska införskaffas...
Kanske inte den men nåt sånt tror jag :) och denna var inte så dyr heller
Jag vet inte med denna men den är något snygg men jag vill nog ha mer detaljer tror jag
Billig lampa att ha i ett hörn eller så  :)
Ett långt skrivbord :) med lågor, något som jag inte skulle säga nej till.
Men jag gillar även denna, eller egentligen gillar jag den som varit innan denna men den finns ju inte längre. Men det kanske får bli när jag skaffat stationär?
Denna <3 åh vill ha.. finns i vit med, fast jag är ju mer för svart ;)
Den här är nog mer vad jag skulle vilja ha :)
Åhhh <3 hur skön vore inte en sån ;)

Ska man bli nunna?

Alltså, så sårad jag blev av vad Stoffe gjorde och fortfarande gör mot mig - har fått mig att börja fundera på om man inte ska bli nunna? Jag menar då kanske man slipper bli sårad så här och må skit flera hundra månader senare. Vet att några tycker jag "ska gå vidare..." men det är fan inte lätt. Dessutom inte när vi har gemensamma vänner och ja delar familj då är det inte lätt att bara släppa och gå vidare. Jag försöker ta en dag i taget, inte tänka på han, inte tänka på vad jag gjorde då och då. Men när jag har annat att tänka på och liksom är något glad då dyker alltid något upp, så som nu på facebook. Jag var ju med Alex till Uppsala igår och hon tog några kort på mig som hon lagt upp där, och gissa tre gånger vem som kommenterat!!! Jag har inte kollat på kommentarerna men jag såg bilden, profil bilden och jag vill bara spy jag vill gråta jag vill skrika. För att se det där gör ju att det blir skit jobbigt :(
-
SLUTA INKRÄKTA PÅ MIG!!!!!!
Jag känner att du har snott honom ifrån mig, jag känner att du förstört en del även om det inte riktigt var du som tog steget or whatever... Jag vet att det är hans fel men du är delaktig du med. Och jag gillar dig inte, kanske kan någon gång i framtiden MEN inte nu. Jag tål dig inte, jag vill inte se bilder på er, på dig det får mig att bli spy färdig. Men jag förstår ändå inte varför ni är tsm? Jag förstår bara inte...
Jag vill inte bry mig, men ändå gör jag det, för ni dyker upp i mina tankar hela tiden fast jag försöker pressa bort så dyker det upp. Jag kommer aldrig slippa er...
(ett meddelande, som kanske inte just denna person kommer läsa men jag skiter i det, vill bara få ur mig det!!!)

Bild från i Fredags på tåget hem till Uppland.. eller ja gävle här då

En daG utan blogg

Japp, igår blev det nämligen en dag utan något bloggandet för min del. Datorn fick vila och vara avstängd, som jag for iväg till Uppsala med Alex på morgonen igår, som hon skulle ta ut tandställningen osv och vi fick vara kvar hela dagen som hon skulle tillbaka och få en slags skena i munnen.
Så det blev mcdonalds, leta skor (senare köpa dom skorna till L.S .- FUSK för det blev just dom jag vill ha) sen sick sacka vi mellan affärerna och självklart hade ju New yorker en massa snyggt :( - prövade en massa snygga mössor med Alex xD och hon tog ju kort på det.
-
Vi åkte hem vid tjugo över fem tåget från Uppsala som det blev så länge inne där, sen träffade vi en kompis till mig i Tierp och vi satt och prata med hennne på bussfärden mot Skärplinge, fast roliga var att när vi kom till västland så säger nån att vi ska byta buss? Och vi frågade buss chaffisen som säger JA! Vi byter men märker att det var knas som bussen vi åkt med åker MOT SKÄRPLINGE!!! Så ringde min kompis sin pappa som var i Karlholm dit vi nu var på väg så fick vi skjuts av hennes pappa hem :) väldigt snällt tycker jag :) , jobbiga var att vi bokat taxi och jag försökte få tag på dom och förklara vad som hänt men kom inte fram för än TJUGO minuter efter den skulle gått från skärplinge. Men han svarade ju till slut och tyckte det var snällt att jag ringde och förklarade.
-
Men idag så ja om två timmar så drar jag mig mot Falun. Kommer ta sammanlagt fyra timmar att åka härifrån till Falun (till lägenheten). Helt sjukt. Det bästa är att jag fått våran gamla dammsugare :D, och fått ett sprillans nytt moppset av farmor ;) men det tar jag med mig när pappa kör mig till Falun. Har dessutom lite planer för jag håller på att bli sjuk, har ju varit här hemma nu och typ alla är sjuka, speciellt Elsa, och hon släpper mig knappt ur sikte så jag måste typ vara med henne hela tiden. Sov med henne inatt dessutom och sen är ju syrran sjuk med och där har vi ju våra sängar ihop så ja där är man nära med, och sen pappa är sjuk. Och det jag funderar på skulle vara perfekt som jag känner att det är på väg att bli värre. Men jag kanske blir bättre när jag kommer till Falun och inte har några sjuklingar bredvid ;) eller runt om.

Taaadaaaaa

Haft besök av mormor & morfar idag :) - käkade kladdkaka med glass och drack kaffe medans vi små pratade och syrran öppnade fina paket :)
Sen när dom åkt så låg jag i soffan med Elsa och kikade på saltkråkan (mmm sommar <3) och sen fick jag veta när Johanna skulle komma så gick in och hämtade kladdkakan och glassen igen ;) fast denna gång så drack vi cola istället.
Elsa hade precis innan Johanna kom, stoppat ner några bitar socker i sitt cola glas >_< UUUH! Haha :) men hon drack och tyckte att det var gott, konstig unge, hon är ju sjuk så känner väl inte så mycket smak är väl därför man inte äter så mycket. Hon börja bråka lite nu när Johanna var här fast vi typ skratta bara som hon var så ja rolig. Men sen somnade hon bara så där :P

Vi satt och prata om ditt och datt sen rörde sig Johanna hem (serier som lockade ;) )  och jag gick in med disken och började plocka med tvätten. det jag hängt upp tidigare idag fick åka in i tumlarn och det jag tvättat åkte upp på tvättställningen. Och tände en brasa och började diska upp den disk vi samlat ihop idag och sen torka ja av bordet och sopade golvet lite ytligt :) med det menar jag att jag inte gjorde så noggrant utan för syn skull så ser det något rent ut :)

Är som sagt lite svårt att få det snyggt här hemma som vi har sååå mycket saker och även om man rensade ut en massa så skulle det välla ut med saker. Huset är för litet för en så här stor familj. Vi skulle behöva tänka till egentligen och verkligen gå igenom allting men för det krävs det framför allt TID, och ork att göra detta som det kommer att ta en enorm tid att göra. Men men nu har ju typ jag och stoffe flyttat ut halvt, inte helt men ja. Och det ger ju det lite mer plats men ändå inte.

För det andra behöver jag typ packa och kolla upp tider för imorn, ska ju åka tillbaka till Falun. Vill hinna till lägenhetn med sakerna och typ kanske byta kläder och sedan fara vidare till Borlänge för en lektion.

Sunday

Ja inatt så drömde jag så där konstigt :S nåt jag inte gjort på länge och det är lite jobbigt att drömma sånt där :( får en ju att hoppas fast man inte ens ska det. Vaknade iaf och kunde inte somna om till en början men sen så somnade jag om och sedan väcktes man av grävmaskinerna utanför >_< - men men

Var till en början seg i huvudet när jag gick upp, är barnvakt nu till Elsa som pappa, amelie, linnea och alex åkt till storstaden och gratta stoffe som fyller tjugo år imorn. På sätt och vis vill jag också gratta honom men som sagt så bor han nånstans där jag inte vill vara och med person jag inte vill träffa. Jag skiter i om det gått en tid nu, och jag kan träffa stoffe men inte henne så är det bara. Sluta klaga och döm mig, jag känner helt enkelt så bara och jag själv tycker det är jobbigt men så är fallet helt enkelt.

Men imorn bär det av till Fina Falun :) och ensamheten dock :/ är fan synd att jag inte kan ha min katt där :( han är såååå gooooooo <3 vill ju inte ens sluta gosa med han :'(
Jaja, snart får jag eller vi främmande från årsunda, dom kommer och grattar syrran :) så har dukat ut lite fika och fixat ordning så kaffebryggaren är klar så man behöver bara trycka på start knappen så bryggas det kaffe ^^

Why?

Jag skulle nog ha stannat kvar där ute :( blev bara skit inne. Nu är jag på dåligt humör och vill typ skrika rakt ut.
Såna här tillfällen som gör att man inte vill bo hemma :(

Here Iam on my own...

Ja här sitter man helt ensam i nya vardagsrummet, och sitter och kikar på filmen Juno. Hela familjen har typ dragit in i huset och några har lagt sig. Kul Att man blir dissad liksom :( mm tacken verkligen !!!
Haha :) äh skönt att få tvn helt för sig själv :D och bara lugn och ro i värmen ^^
-
Föredrar det lite än att sitta ensam i 3:an i Falun faktiskt. Just nu iaf ^^ - men jag vill inte direkt flytta hem heller som allt är såå jäkla rörigt här hemma, om jag skulle bestämma mig för att flytta hem igen så vill jag nog tyvärr inte flytta till huset i så fall leta boende runt om. Byggs ju massa hus häromkring nu och många säljer osv så man får väl ha lite utkik ifall man känner att det inte skulle funka i Falun. Roliga nu är att jag känner lite att jag vill tillbaka till Falun men känns ändå skönt att vara hemma men jag beter mig lite som om jag inte vet ett skit vart dom har saker och ting här hemma, fastän jag vet vart det mesta redan är xD helt sjukt.
Men jag har ändå roat mig med att kika efter saker ¨på IKEA :D hitta fin fint skrivbord som skulle passa oavsett om jag skaffa stationär dator eller ej. Men det ska nog bli sån dator pappa har här ute. En liten burk som inte tar sån plats :) - så får laptopen bli ja det den redan är tillför men ja som det är den som strular all the time så vore det skönt att ha en dator som inte strular och ha den till skolarbete osv. Men det är ju när ekonomin tillåter och om jag får något av jobben så får jag ju in där som jag sparar och allt det där.
Jag funderar på om jag inte ska gå in och kika på film med syrran istället för inte så kul att komma hem och man är ju hemma för att umgås med familjen inte bli och själv dissa dom.
Men imorn så kommer Johanna hit ^^ yaay :)
-
Ne om man ska ta ett glas till cola och sen röra sig in till huset?

Avlopp

Har suttit ute i nya varadgsrummet och nu när man kom in i huset och det bokstavligt talat stinker avlopp!
Not so nice :s
-
Har även suttit nu efter att främmande gått hem så satt jag vid datorn där ute och kikade på skolans hemsida och fann då gamla tentor från dom kurser jag snart har tenta i så lite senare så ska jag sätta mig och kika över det. Och nu ska jag laga mat med syrran och hoppas man slipper avlopp lukten då ;)
Sitter så här just nu:

Crazy

Helt galet, för första gången så har vi allt färdigt INNAN främmandet kommer, och jag syftar på¨dom vi får främmande på idag bara för dom kommer ALLTID när vi håller på att stressa fram allting. Nu är allt klart :)
Har varit snäll och diskat idag, från frukosten och åt för första gången på länge frukost med familjen :) mys. Sen blev det att pappa hjälpe mig med några uppgifter så får se om han kan hjälpa mig mer senare, blir iaf en god middag idag ;) yum åter kommer om det.
Nu ska jag byta om lite, sminka mig kanske? Hm.. och leta på någon kofta, så bra att man lämna lite kläder kvar hemma kan jag ju säga ^^
Nu kaaaaakooooorr ;)

Grattis syrran på 16 års dagen :)

Ja idag så fyller skitungen Nea år, hela 16 år! Och jag har ingen present xD
Nu får det räcka :) för är ju segt att lägga upp bilder, kan ju lägga upp en hel rad med pinsamma bilder men det gör vi inte nu ;)
Nu ska man tydligen göra frukost åt lill skiten >_<

In my BIG bed

Ja nu ligger jag äntligen i min stora säng som jag dock delar med syrran så får inte utnyttja den helt :(
men men har ju delat sen eh ja halva sommaren så ingen direkt BIG deal, men alltså det känns så jävla tomt nu när inte min stor hylla är här och en del av mina saker är borta känns så overkligt. För just nu känner jag typ (sommar, att det är sommar utanför, inte någon jävla höst) men jag tror det är för att jag inte varit hemma på två månader, för som sagt så var det typ sommar då jag flyttade och med det menas ju då att jag inte är van att sitta här i sängen, med syrran sovandes bredvid under hösten för jag har ju tidigare delat det med mitt ex och GAH vad allt känns så weird nu :/ går inte ens att beskriva allting här.
-
Man vill vara här men samtidigt inte... Pussade iaf på min katt nyss ^^ han känner nog sig som en kung nu för han har en gigantisk mjuk kudde för sig själv som han ligger på och myser. Lyx katten <3
Nej jag är hungrig och ska äta en banan, för fan blev ingen direkt middag idag så ja då får man väl ta vad som finns och som lugnar magen till imorrn bitti :) imorn blir det massa kladdkaka och gottigott ^^

Home

Nu sitter eller ligger man i sin dubbel säng i mitt älskade RÖDA rum <3 gosh vad jag saknat det. Är fan skit att vi måste dela rum här hemma, har egentligen stora planer på detta rum. Fick aldrig göra det så som jag ville ha det från början då rummet blev färdigt renoverat som då det blev klart så hade jag blivit tillsammans med stoffe och dom flytta hit. Och då blev rummet aldrig som jag tänkt mig :( tråkigt nog. Och sen nu så tog det ju slut med stoffe och då fick syrran flytta in hit och ja allt är bara en enda röra. Det är inte längre "våra rum" direkt, för det är ju inte våra saker bara utan ALLAS saker är även inne i våra rum. Och det är ju skit jobbigt som man kan inte leva och liksom ja vara i sin atmosofär eller vad man ska säga. Och ja det är lite därför jag valde att plugga i Falun eller ja Dalarna, och att jag kom in och fick en lägenhet var som om en enorm frihet för mig. Och det här (Fagerviken) är och förblir mitt hem självklart och jag har ju massa saker kvar här hemma som lägenheten i Falun bara är tillfällig. Alltså det är ju ingen permanent som det är studentlya. Men jag får väl se om jag flyttar hem hit eller om jag letar lägenhet sen när studier och sådant är klar, för man vet ju inte hur situation och allt är då. Men även om det känns lite jobbigt att vara hemma nu så känns det samtidigt skönt. Jag har fått gosa med min katt lite, bakat sockerkaka och plockat lite. Men jag kan ju lugnt säga att jag känner mig för första gången FÖRVIRRAD här hemma. Även om saker och ting är kvar på sin gamla plats och sen att massa annat flyttats om så känns det så fel eller ja det är liksom detta som får det hela att kännas som om man varit borta i månader som om man inte bott här tidigare. Är ju ändå två månader sen liksom.
-
Men är skönt att jag iaf tycker det är skönt att vara på hemmaplan och känna mig hemma liksom. För Falun känns inte som hemma riktigt än men snart så :)

On the train to Gavle ...

Ja nu sitter man på tåget på väg till Gävle :)
Jag var inte alls så villig att gå upp i morse, hade ju huvudvärk och det var hur mysig som helst i min ny bäddade säng och man visste ju att det var kallt utomhus så nej jag ville ju helst ligga kvar. Men drog mig upp efter ett tag och hoppade in i duschen och gjorde mig klar för att åka hem till Uppland över helgen. Blev en snabb dusch, klä på sig och sen blev det havregrynsgröt till frukost.
Men jag var inte så jätte stressad som tur var, jag kom iväg till bussen i tid och kom ner till stan och gick och tog ut pengar innan jag gick vidare mot tågstation.
-
När jag kommer fram till Gävle så ska jag möta underbara kusin ^^ Carro och vi ska väl fika eller nåt och sitta och prata om allt möjligt hoppas jag. Har nu fått det bekräftat vad som tyngde min andra kusin i Falun och det var ju det man misstänkte för jag kunde inte komma på något annat som skulle tänkas vara fel. Men jag hoppas hon kommer på vad hon vill och allt löser sig :) <3
-
Ska se om jag får kika på Kenza & Tyra show, usb modemet var trögt igår så jag stängde av allt och la mig i sängen vid nio och kika film istället. Och pratade även med pappa i fonen. Ska bli skönt att sova i sin säng, i sitt rum och framför allt TRÄFFA MIN DIABLO <3 oh vad jag saknar honom..

GAAAH

Back at home...
Åkte vid tre tiden till Borlänge, var framme till halv fyra vid kupolen. Gick in och efter att varit på toa osv så gick jag till kassan där jag blev hänvisad ut till någon dörr. Där efter ett tag kom chefen och öppnade upp åt oss alla :) - vi var ett par stycken. Blev att vi kom in i ett rum där vi fick sätta oss vid våra namn och sen hade vi grupp disskutioner och lite sånt där. Var klara vid fem och jag visste att det skulle gå någon buss då så gick till hållplatsen men den buss jag tänkte på skulle tydligen inte gå så fick vänta en halvtimme och då kom det en buss MEN han körde in mot hållplatsen sen ut igen :S FAST jag gick och liksom visa att jag skulle med. Fan vad arg jag blev. Så rörde mig mot skolan och fick vänta en kvart där och så kom nästa buss. Så när man kom till Falun så får man stå och vänta yttligare 20 minuter till nästa buss. >_< så ja jag kom hem vid sju och har fixat så jag kan värma lite mat, hängt upp tvätten jag tvätta tidigare idag och ja nu andas jag ut :) ska kika över hur jag ska åka hem imorrn så ska jag kika över med att få lite pengar att jag kan åka hem :) behövde några kronor. Man blir ju så seg i kroppen på grund av kylan :S
Inte gilla denna kyla!!

Pizzzza

sitter nu o äter andra halvan från igår, har bädda om sängen som jag ska tvätta idag. och plockat undan lite som jag får främmande snart...
känner mig stressad

One more

Namn: Emelie Karin Veronica Matsson
Piercingar: 2 i öronen och en i läppen
Tatueringar: snart så
Längd: 1.51
Skostorlek: 37

Hårfärg: nu, blond och lila
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: skulle väl vilja bo utomlands ibland men nja vet inte
Tänker du på att ta självmord: Never


Dricker du alkohol: ja
Röker du: nix
Vilket shampoo använder du: Tigi, klippoteket volym
Vilken parfym använder du: mest britneys fantasy
Vad är du rädd för: ja det jag är rädd för har redan hänt så...
Gillar du att tvätta: ibland
Gillar du Berg-och-Dalbana: NOOOOOO


Senaste:


Film du hyrde: eh minns knappt
Film du köpte: minns jag inte heller... bara varit serier ju :P
Låten du lyssnade på: nåt på radion..
Personen du ringde: Hem
Tv program du tittade på: på tv minns jag inte, fångarna på fortet? Annars har det varit via datan och då var det plastikkirurgerna
Personen du tänkte på: sååå många


SENASTE..


Personen du fick mail av: nåt...
Personen du fick brev av: Vecko revyn
Personen du fick sms av: Hanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: haha minns knappt


Saken du köpte: gul lök, morötter och krossad tomater
Vad har du gjort idag: varit i skolan, varit med hanna och sånt
Var det kul: ja då :) fick se hur hanna bor :)
Hur tidigt stiger du upp: Varierar
Gillar du att slåss: njaa
Vad ska du göra idag: sova?
Är du seriös: haha märker man väl ;)


Var har du ont: ryggen lite annars vet jag inte :P
Använder du hårspray: nja nästan aldrig


Tidsfördriv...

Hittade detta på en annans blogg :) en vän på facebook.
-
Favoritcafé: café Peace & Love i Borlänge <3 (haha bara varit där EN gång ;P )
Favorittidning: Cosmo, SOLO, VR ,, + skvallertidningar
Favoritplagg i garderoben just nu: Min gråa musse pigg hoodie :)
Byter gärna garderob med: Svårt... 
Vanligaste färgen på mina kläder: svart
Sminktips till allmänheten: Lagom inte för mycket och inte för lite
Mitt rum kan beskrivas som: Fattas saker.. innan det kommer kännas som mitt
Mig själv med tre ord: Pratglad, glad, snäll :)
Jag tränar: inte än...
Jag ville bli när jag var liten: artist haha jag med min blyghet... 
Nu vill jag bli: Ha en egen detaljhandel kanske inredning eller ett eget café 
Humör just nu: både glad och trött
Är det nåt du absolut inte äter: det finns ju en del men står helt still i huvudet... 
Hur många kuddar sover du med: har 4-5 men kramas mestadels med en
Morgon- eller nattmänniska: natt, vet inte om ja alltid varit det men utvecklades mestadels då jag var tsm med stoffe.. då vi ofta var vakna sent på natten och sov hela dagen xD
Sparare eller slösare: Varit en slösare men ska SPARA!!! 
Bästa film: men svåårt.. vi säger Twiligt eclipse och SATC 2 just nu.. 
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två tror jag
Bio eller promenad: men det beror ju på, dåligt väder = Bio, fint väder = promenad ENKELT!! 
Är du kittlig: jodå
Största svaghet: snällheten ibland tror jag.. att jag är lat
Det här är jag bra på: sova ;)  nej men jag är bra på att inte göra det jag ska när man bör göra det, alltså skjuta på saker. så som läxor? ;P
Chips, morötter eller godis? Godis, men har blivit morötter nu senaste tiden
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : rätt så städat faktiskt
Kaffe, te eller inget? te mest 
Har du en besatthet? secret

Me want it that way

Jag fick äntligen kolla färdigt på programmet, det var plastikkirurgerna jag kikade på. Och det var en tjej där som hade typ som min bröst storlek och hon mådde psysiskt och fysiskt dåligt över sina små bröst och hon ville öka volymen så att hon kunde känna sig nöjd med sin kropp och mer kvinnlig. Och jag vill även jag göra detta, jag skulle lätt spara till detta eller ta ett lån så man kan göra operationen. Men jag kan även tycka att priset är väldigt högt, och jag förstår inte varför? Kan den inte ligga på 10-20 000 kr istället för 50 000 kr, jag blev lite chockad för jag trodde det gick på 40 000 men hon fick betala 53' . Uj uj uj, jag kommer väl ändå inte få detta än på ett tag så man hinner ju tänka igenom det, men självklart vill jag ha en ökad volym då jag inte alls gillar min, jag hatar att ha bikini och vara på allmän badplats, för man visar ju upp sig. Och att få större är något jag drömt om i flera år vet inte exakt när det började men tidigt var det. Och om det hjälper mig att må bättre så kan jag göra det, och jag blev faktiskt glad och kände att jag kunde springa runt naken (med honom) alltså stoffe. då han sa att jag såg snygg, sexig, bra, söt ut precis som jag var så kändes det grejt men komplexen finns kvar och jag vill mer än gärna göra det. Jag kände att jag kunde vara mig själv med honom, men sen det tog slut så försvann den där självsäkerheten och det är jobbigt, han gav mig en del som han även tog dock.
-
Jag fattar inte varför jag hela tiden får saker med han eller nåt anknytande med han upp i huvudet hela tiden nästan, och jag känner att jag mår dåligt då eller ja det beror på vad det är. Och nu på måndag så fyller han 20, och jag har bestämt mig för att INTE ge någon present och funderar även på att inte gratta han, för han gratta inte mig fast han visste om att jag fyllde år. Men jag får se om jag är givmild eller inte...
I övrigt så känner jag mig rätt trött och sliten just nu och funderar på att släcka ner dator och röra mig mot sängen och sova. För imorgon så ska jag förbereda det som ska tvättas och sen fundera på vad jag ska packa och ta med mig hem. Men ska man säga gonatt nu då?

Dumma tv4play!!!

Tittar på ett program och det är 2 MIN kvar, då blir det ett fel. Och jag börjar undra om det var för att jag förflyttade mig in till vardagsrummet, för så himmla obekvämt att sitta i köket juh! Så böt jag program och det var riktigt intressant och så blir det fel på det meeeed :'(
-
JAG VILL SE!!! Satte mig i köket igen så ska se om det funkar bra igen, för var inge fel alls när jag satt här innan. Faan om det inte funkar, vill ju fan se, är en sak som jag själv vill göra och lider med den tjejen. Så vill ju se hur det bliir.
Gjort te, och ställt mitt tända älskade doft ljus i köket :) - imorgon får jag främmande, av Hanna. Vi ska plugga och jag har tvättid imorgon så frågade om inte hon ville komma hit istället för jag åker till henne :)
Värsta är att jag kan inte städa så värst (menar golven då, är ju värst i hallen... ) mestadels för nu får man ju massa skit under skorna som man drar med in. Jaja...
Har även kommit på en idé men det tror jag inte kan funka men det skulle vara så kul :)

2010.10.20

JAG ÄR HELT KLAR!
Det är onsdag och jag känner mig helt slut, jag är smått orolig över hur det ska gå med tentor och allt. Känner mig inte ens redo, känner mig mer som om jag är kvar i början av alltihop.
När väckar klockan ringde imorse så ville jag bara dra täcket över huvudet och igonera det, var ju skönt och varmt där under.. Gick iaf upp och gjorde mig klar medans jag ställt in havregryns gröt i micron och sen åt jag den och sen sminkade mig. Åkte iväg och fattade under buss turen ner till centrum att jag inte skulle hinna med den tänkta bussen så messade Hanna om det och väl nere på centrum så kikade jag över en annan busslinja när den skulle vara framme. Kom tio minuter senare än tänkt men det gick bra, gick till butiken där vi skulle intervjua ägaren.
.
Kan ju säga så här: PINSAMT! Vi liksom har suttit och försökt lära oss vad vissa ord osv betyder som när vi ställer frågorna så fattar dom inte, och vi vet inte hur man ska förklara som det inte står så utförligt i boken. Så vi skrev upp lite och sen sa vi att vi skulle höra av oss. Så vi drog hem till Hanna, vilket jag tyckte var en mysig etta :) och hon hade köket i en garderob typ ;) rätt häftigt. Mini kök, är ju mindre än köksvrån jag har hemma i mitt rum där. Så bjöd hon på te medans jag och hon sedan satt och kikade över en hemsida vi kom in på, där det stod klart och tydligt vad det vi inte fattar är för något och vi blev lättade :) jag satt och antecknade upp allt. Så nu ska vi bara få ned allt och maila frågorna, är nog bäst så. För nu har vi kommit två gånger och varit som fråge tecken.
-
Hon skjutsa sen mig på sin cykel till skolan, gick på lektionen eller seminariet. Och det gick bra :), behövde inte ens säga nåt, var bara några som prata annars var det läraren som pratade om boken och allt xD - var nog bra för jag hade inte kommit så långt i boken så fattade inte allt men fick ju veta en del :)
Och slutade halv fem, tog bussen tio i till Falun och kom hem för 45 min sen typ. Var ner och fixade en tvättid till imorrn, är ledig så ska tvätta så man har rent till man åker hem över helgen :)
Nu mat...

Oro

Jag blir ledsen och känner att jag vill hjälpa men jag kan inte, inte på det sätt jag vill hjälpa iaf.
Min ena kusin har en nästan likadan situation som mig, gällande CSN! Och sen har hon massa problem  och jag vill hjälpa henne såå mycket men hur kan jag göra det på bästa sätt?
Sen min andra underbara kusin är det något med som jag inte vet (ännu) vad det är och det gör ju att jag oroar mig som jag vet ju inte om det är något dåligt eller något bra. Hon ville inte ta det nu så hoppas jag får veta nåt inom någon tid :)
-
Men åter till första nämnda kusin, hon betyder så enormt för mig, alltså sånt stöd hon var/är åt mig då jag mått/mår dåligt går inte att beskriva. Och med hur hon själv mår så fattar jag inte hur hon orkar? Jag tror inte ens hon själv vet om det, det märks ju inte då man läser vad hon skriver och säger för man tolkar det mer som att allt är skit eller ja jag vet inte hur jag ska förklara det så använder det ordet. Och ändå så kämpar hon på, hon går till skolan, pluggar (kanske inte jämt men hon gör det) och hon har dåliga dagar och bra dagar. Nånting som jag med har, rätt ofta sen det tog slut för mitt förhållande så har jag varit ja konstig nåt ni som följer bloggen märkt.
Jag kommer ju av mig hela tiden ;) - nej men hon är en otrolig kämpe i mina ögon och om jag skulle förlora henna så vet jag inte vad jag gör (nämnvärt kanske, får tårar nu) för hon förtjänar att leva, ha en lägenhet som utstrålar henne, pengar så att hon klarar sig, och ha sin familj/vänner i närheten.
Jag helt enkelt något jag inte direkt säger men Jag älskar dig Carro <3 finns här för dig hoppas du vet det ..

"Café Peace & Love"

Här kommer lite bilder på cafét jag besökte idag med Hanna :)
(bilder jag funnit på nätet, som jag tog inga bilder idag, men nästa gång ;) )

Hm... jag satte ihop bilderna, det är större på datorn >_<  men men :) jag kommer bjuda på bättre från min sida, alltså det jag tagit och inte det jag funnit på nätet. Men jag blev lite förälskad i cafét :) SÅÅÅ vilka vill följa med mig och fika? :D faktiskt det ligger i jämn höjd med wayne's för min del ;) dock inte testat latten där ännu men ska :)

SkärpNing

Ooooooouuuuuh ;)
Alltså HOT hot hot ^^ dreglar verkligen här, alltså jag har suttit en ynka meter ifrån och veta vad som fanns under, var nog bra att inte veta ;) haha . Jag måste skärpa mig, uj uj uj... Är ju näst in till pinsamt eller?
Haha jag vågar inte heelt säga vad jag pratar om men ni kanske fattar?
Hihi^^
Nu tänker jag härma min kusin nåt hon jämt skriver då hon ser nåt hett,
MJAOOO ;)

Just ja..

Idag på både Åhlens och någon mer affär som jag just nu inte kan komma på vad det var...
Iaf, gick och kikade på väskor och kom då på att jag oftast hittar snygga väskor där men har aldrig köpt någon direkt, bara en för ett par år sen som ser väldigt trasig ut nu iaf i axelremmen ;) . Annars är den full med nitar osv ^^ - men annars så har jag inte köpt någon fast jag liksom gillar väskorna. Och jag köper oftast mina väskor på typ accent ingen direkt annan affär. Fast min svarta nit väska jag har nu den är ju köpt på Monique i Tierp, vet inte riktigt vilket märke det är, för Monique säljer ju kläder/accessoarer från Only, vero moda osv. Men jag tror att när jag får råd osv då ska jag nog köpa mig en väska där men det blir väl under nästa år :)
-
GAH vad jag vill ha pengar, så man kan betala sin räkningar och kanske börja inreda lägenheten lite och köpa mat utan att behöva vänta...  och kunna gå ut och äta lunch eller fika utan att det ska kännas jobbigt. Jag älskar att fika på stan, på mysiga caféer, men är ju inte lätt nu när man inte har ekonomi utan måste låna en massa av pappa :( dryyygt. Har även skjutit på att ringa något samtal som jag varit så glad så vill jag inte förstöra det, så imorrn ska jag ta tag i det. Nu är det för sent..

2010.10.19 - Another grey day...

Hej hej :)
Jag är rätt trött och seg, kunde ju inte somna igår när jag var tvungen att försöka sova som jag skulle upp tidigt idag men jag lyckades till slut att somna. Gick upp kvart i åtta istället för halv ;) tvättade håret, klädde på mig, fönade håret, åt frukost, sminkade mig, plattade håret (som för övrigt var ONÖDIGT!!) sen runt nio tiden så bar det av med cykeln till kyrckbacken. Som jag igår såg låg precis i närheten av här där jag bor så därför blev det cykeln, men roliga var att jag cyklade upp en gata INNAN den jag skulle till, jag lyckades även komma upp en gata ovanför den jag skulle till. Samma gatunamn men inte det nr jag skulle till (smaaaart) och märkte då ju att jag hade åkt förbi dit jag skulle UTAN ATT TÄNKA PÅ DET! Haha, var väl fullt upptagen att komma till rätt gata att jag missade skylten. Om jag vetat att det var där precis vid kyrkan då hade det ju varit en enkel match. För jag fick ju ringa han som skulle intervjua mig två gånger, ena för att kika vart sjutton jag skulle, det var ju då jag märkte att jag var på gatan ovanför, och sen andra då jag var framme, och han var på ingång då :) så när han kom in genom dörren WOOOOOW HOOOOOT ;) hahah men jag lyckades hålla mig i skinnet ^^ haha. Fick följa med in på hans lilla kontor, vi började prata, han berätta lite om företaget och jag berätta vad jag visste om dom och sen fråga han om mig och det flöt in i samtalet alltihop så behövde inte som på andra intervjuer vara strikt eller stram eller ja nåt sånt, utan nu flöt det på som om man satt och lärde känna en person :) . Och han sa sen medans jag fick visitkortet att jag skulle höra av mig ifall jag får fler frågor osv. Och jag vill gärna ha jobbet, det är ju bara 5-10 minuter här ifrån och jag kommer få lära mig så mycket och kommer säkert storm trivas där, såg trevligt ut där :)
-
Men jag ska väl inte hoppas på för mycket men det skulle vara skit skoj att få jobb där :)
Och jag har ju en till på torsdag :) men det är ju i Borlänge. Efter intervjun idag så blev det att cykla hemåt, ta böcker och lägga i väskan, drack lite, var på toa och sen ut till bussen, böt och mot Borlänge. Mötte upp Hanna och vi satte oss på café Peace & Love :D som var super duper mysig :) alltså just ett sånt café som jag skulle vilja ha, hur sköna fåtöljer som helst, mysigt med lite mörka färger och massa tända ljus :D ME LIKE!
Åt en kyckling wrap och drack en cola :) - efter vi suttit och diskuterat (Just ja, jag var även och kika i en inredningsaffär om att få komma och intervjua, vilket vi fick ;P ) iaf, när vi var klara så gick vi till Kupolen och gick runt i affärerna. Jag fann söta inrednings detaljer på Åhlens :D och vinter skor på dinsko för 399 kr. Ett par som jag såg liknande förra året men hade ej råd då. Roliga är att jag har ett x-antal skor men jag har inte några direkta vinterskor. Utan jag har typ högklackat och tygskor = inte särskilda lyckade vinterskor ;) . Och uggsen blir det att det går igenom :( så dom är inte heller bästa vinterskorna. Typiskt!
Men först och främst se till att jag klarar kurserna, får från CSN! Och betala räkningarna.
-
Nyss varit och handlat på ICA, hade en 25 kr grej jag fått av dom och lyckades få precis :D GREJT!
Nu ska det lagas mat...

A grey morning

Då gick man upp för lite mer än en halvtimme sen, och på den tiden har jag hunnit tvätta håret, klätt på mig, föna håret, och ätit en tallrik havregrynsgröt (som jag btw måste köpa mer av, en liten påminnelse till mig själv) och sen nu så ska jag platta håret lite och sminka mig så är jag DONE for the day :) .
-
Märkte ju att dit jag ska på intervjun är typ i närheten av här där jag bor, inte nere på stan. Så jag måste ta cykeln och leta mig fram, har inte varit på den delen jag ska till så jag ska typ på upptäcks färd. Får se hur det går :) . Efter intervjun så ska jag hem och kanske äta något och sen fara till Borlänge. Jag och Hanna ska kika om vi kan intervjua ett företag om inte dom kan så åker vi hit till Falun och kikar om vi har tur här :) Nej nu måste jag sätta fart, vill komma i tid för intervjun :)

2010.10.18

Ahhh...
Tog mig nyss en dusch :) - satte upp håret och bara värmde upp kroppen med en varm het dusch. För jag satt här och frös så tänkte att jag behövde en dusch som skulle värma upp mig. Tänkte tvätta håret imorgon bitti istället så är det fresh till intervjun :) är lite små nervös faktiskt men jag tror att det kommer gå bra ändå :)
Känner mig något harmonisk, lugn och det känns bra :) nu dags för lite plugg plugg.

Two on ONE week!!

Sooo awesome ;)
I fredags så ringde ju dom och fråga om jag ville komma och bli intervjuad för ett jobb (sälja alarm) och det är imorgon, och nu idag när jag kom hem så har jag fått mail om att komma på en annan intervju fast den är i Borlänge OCH det har jag sökt till. Dom gillade tydligen mitt CV :D fööööörsta gången jag hör det kan jag ju lova :O . Haha :D
rätt nice. Jag gilla falun&borlänge ;) verkar ju få jobb här haha, för jag börja plugga mesta dels för att jag inte fick något jobb och nu när jag pluggar något jag är intresserad av DÅÅÅ får jag jobbintervjuer två dessutom.
Hah!!!
I helgen kommer jag få träffa min söööööööötnos <3 can´t wait



Awesome ;)

Ok, sen jag fick lära mig med hjälp av kusin att lägga in eller hur man lägger in videos från youtube så har jag gjort det ofta nu :D - men är väl bra att dela med sig av vad man roar/roas av ;) eller hur? Men jag kan även skriva fina, allvarliga, och massa annat grejs också.
Här är en runt sju minuter lång med roliga skämt ifrån Supernatural :D
-
Den här kunde jag inte lägga in så länkar den :) hur awesome som helst ;P
Eye of the tiger som Dean i Supernatural gör :)
HHahahahahahahaha xD tittade nyss på ett litet klipp då Dean är infekterad av spöksjuka elr var det var fy fan vad roligt att se, han skrika som en tjej, vara livrädd för en söt liten hund xD haha dör ju lite ^^ skratta så tårarna rann ^^ jag ska sååå ha supernatural maraton när jag kan börja använda min externa hårddisk :D

2010.10.17 - Irriterad

GAAAAH!
Jävla skit dator+ usb modem :@
-
Tusen miljoner gånger idag så beter sig mitt lilla modem som om jag drar ur det ur datorn, och sätter i det igen - något jag INTE gör. Och jag hinner vara ansluten ett par minuter innan den väljer att inte vara ansluten längre. Pratade med pappa för en stund sen och då sa han att det kan vara datorn som inte känner igen :( och då betyder det ju ännu mer problem med min kära dator. Men planerar på att ta med den in imorgon till el giganten och se om dom kan kika på den. För jag vill ju ha en fungerande dator. Pappa tyckte även att jag ska fixa en stationär som jag kan ha mer viktiga ting på och liksom ha som bas dator och ha denna som mer som en "hänga" med dator. En jag kan ha som nu men ändå mer ja nåt. Haha :) men om jag ska skaffa sånt så får det bli längre fram när jag har pengar och har råd. Pappa tänker även vara snäll och låna mig pengar till en dammsugare :D hur awesome är inte det då? :D men jag ska hem nu under helgen som kommer sen hit igen under eh 2-3 dar och kanske tillbaka, eller så åker jag tb hem igen efter ena tentan. Men jag får se vad jag är sugen på :) och hur mycket jag måste plugga för tentan osv. Och jag måste ju då plugga A LOT! och sen måste jag typ handla mat under den veckan och nytt busskort... Hm.. här måste planeras!

2010.10.17 - Dagens

Ja inte dagens outfit eller så ;)
Utan vad jag gjort idag, vill säga INGENTING!
Vilket på ett sätt är både bra och dåligt antar jag, det dåliga är att jag latat inte gjort ett skit, och bör egentligen göra lite saker men jag har ingen lust, ingen ork att ta tag i det just nu så det får vänta till imorrn helt enkelt.
För övrigt har jag bara kikat på Tru Calling och ätit lite rester. Syrran ringde och berättade om sin lilla dejt ;) så jag prata lite med henne. Jag är lite små skeptisk på den här killen men vi får väl se om han är ärlig mot min lilla syster :) . Efter samtalet försökte jag ringa farmor igen som inte svara :( - så började jag diska upp disken och torkade av bänkarna och spisen. Sen fyllde jag en kastrull med vatten och hade ner disktrasan och svampen. Koka bort bakterier :) rätt fiffigt. Och annars då? Hm.. nej jag har återgått till sängen, vill typ samla ihop smuts kläder och fixa ordning med papper osv plus att jag skulle vilja dammsuga eller ja sopa golvet men kan ju inte det som jag inte har en dammsugare eller sopborste. Varför tog jag inte med mig en hemifrån för? Förvisso tänkte jag ju inte på sånt just då, och jag tänkte ju inte på det som jag fick veta att hon jag just nu delar lägenheten med, skulle ha med sig en så tänkte man ju "Great, då behöver jag inte bekymmra mig för det" heh bara att nu ska ju hon flytta och hon har redan tagit med sig dammsugaren :( och jag behöver även ett moppset så att jag kan moppa golvet för det har inte blivit av på typ ja innan jag flytta in? Haha , ne så fort man får pengar, och räkningarna är betalda då ska jag fixa sånt där nödvändigt trust me :)
-
Gaaaah, vad ska man göra tills dess? Lägenheten är inte så fräsch nu :( och det stör mig. Som jag börjar tycka det är skönt att kunna hålla det rent och snyggt till skillnad mot hur man haft hemma.

"can somebody help me"

.
I'm being haunted by a whisper 
A chill comes over me 
I've been trapped inside this moment 
I'm not victim, I'm not a freak 

Free me 
before I slip away 
Heal me 
wake me from this day 
Can somebody help me? 

I've seen the face of my affliction 
of my reality 
I'm being tortured by the future 
of things that are yet to be 
I'm being haunted by a vision 
it's like the morning never comes 
I feel the burden of confusion 
always searching... on the run 

Now, I'm not a hero... no 
but the weight of the world's is on my soul 
these imagines burn my eyes 
they're burning me up inside
.
Titta vad jag hitta :P

I Gotta have 2

Good Charlotte - Counting the days <3


2010.10.16

Jag har sovit bort typ halva/(nästan)/hela dagen. Vet inte exakt när jag sa GodNatt världen direkt, men måste varit runt tre/fyra tiden men jag är inte helt hundra. För jag började titta på eller färdigt på Bones S06E2 och sen kände jag att jag skulle försöka sova istället. VARFÖR fastnar jag inte och kollar färdigt? Så svårt är det väl inte?
Jaja ska göra ett nytt försök :) - Jag har iaf diskat upp min disk jag sparade på igår, orkade inte göra det då eller nej jag hade inte lust snarare. Och börjar känna att jag vill typ städa, dammsuga, moppa golven ja allt till och med dammtorka. Men jag kan typ inte :( jo dammtorka men inte det ovannämnda. Men men nyss diskat iaf så jag får försöka lista ut hur jag ska städa hela lägenheten utan problem. Kan ju inte gå och ha det smuligt, dammigt och skitigt länge till iaf. Känns inte så nice. Nej nu börjar magen kurra, har till och med stått och funderat på vad jag ska ha till middag idag, är lite svårt när man inte har så mycket att välja på eller göra i ordning.
-
suuuuuuuck

Sleep tight

Nu tänkte jag ta usb minnet med bones och cougar town på, sätta in i dvdn lägga mig i sängen och kika på det. För att sitta här hela natten går ju inte ;) . Så natti natti på er alla :)
Jag kanske , bara kanske kommer få besök imorn. Men på ett sätt så vet jag inte om jag vill det :S svårt att förklara , kan ju vara förvirrande som jag ena sekunden vill ha nån här och i nästa inte. Men det jag menar här nu är att den personen är inte riktigt en kompis till mig utan vi känner varann genom mitt ex. Så ja jag kan berätta mer sen när jag vet hur läget blir. Men men natti natti :)

Nåt som muntrar upp... iaf mig ^^

Jag minns den här dan jag såg detta, för bara dagen innan så hade jag sett dom LIVE i stockholm :D för första gången. Fan vad jag älskar denna live dom gör här :) .
.
även denna är awesome :D
Iiiiiih :D
.
Tack vare min kära kusin lärde jag mig hur man lägger upp videor :D

- IkeA -

Så där mitt i natten så sitter jag och kikar på IKEA's hemsida och planerar inköp då ekonomin godkänner :) alltså planerade inköp. Fast det kommer väl ändras innan jag ens kommer till köpet men så här har jag tänkt hittills :D
Badrum:

Hängare att ha på dörren, som jag nog ska ha till klädkammaren med.

Snygga :) - ha tvål i (ja ifall man har sån tvål, annars får den väl agera smycke hållare ;P . tandbors hållare och ja vad man nu mer har dom till

Dushdraperi, något som behövs. Blöter ju ner halva badrummet xD - tycker denna är rätt upp piffande/piggande eller hur :)

Eller denna, ja den röda har jag mer sikte för än den andra :) det skulle nog verkligen bli en helt annan sak i badrummet då. Det är så kalt nu med grå/vit ton, är typ dom rosa figurerna på toan och svarta hyllan som bryter av just nu ;)

Den här var söt :) - då man har flytande tvål, nåt jag mest gillar. Gillar inte tvål som är som klossar, så kletiga och nej jag tycker inte såna är så fresh
-
Hall:

Ok, denna kommer inte från IKEA, men från Rusta. Jag fann den på hemsidan, en vän till mig har en liknande men mindre :) - jag vill ha större då jag vill kunna ha för helkropp. Som Elina ska flytta så kommer hon ta med sin spegel så jag tänkte införskaffa mig en egen. Denna är dessutom billigare än den jag är sugen på Ikea.


Jag vet inte vilken av dessa färger, men både skulle passa vilket som i hallen iaf. Vill ha en innanför dörren :)

Funderar på att skaffa såna här hyll plan med :) ha nån i hallen och sen i rummet mitt :)
men inte den färgen.
Mitt rum:

Inte hyllan, men skrivbordet, är något jag ska skaffa. Har ju redan hylla.
.
Vet inte mer just nu. Tavlor och nåt sånt är det enda jag behöver in dit.
Vardagsrum:

Varför leta tvmöbel när man kan skaffa sig en sådan här? För jag har planer på en platt tv, spara ihop till det, och dom kostar ju inte så mycket nu heller. Och jag kan även ha min nuvarande tv på den :) och dvdn. Plus man kan ha annat. Har länge velat ha en sådan.

En växt :) vet exakt vart jag skulle vilja ha denna :)



Blommor man kan ha i fönstret, kanske inte bara där men :)

Den här gilla jag :) fast tänkte på en sak, har ju inte så mycket saker att jag skulle fylla dom här lådorna xD haha. Men den är fin iaf :)
Köket har jag dock inte riktigt funnit något. Kommer kanske bli annat alltså annan affär eller nåt ..


2010.10.15 - (3)

Jag var ju typ glad tidigare idag heeeeela dagen till och med, men senaste två timmarna så känner jag mig uttråkad och deppig. Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Och tankarna, dom onda tankarna ska tydligen dyka upp i huvudet med :( jag får verkligen kämpa för att köra bort dom. Men det är värst då jag är depp, som då kommer dom i full fart och jag får svårt att ens tänka på bra saker. Och slutar med att tankarna tar över och där sitter jag i mörkret och känner hur dom tar över mig. Jag vet inte riktigt, vad det är med mig psysiskt alltså. För jag kan ju vara värsta glada positiva tjejen som peppar andra och mig själv och i nästa sekund så är jag värsta deppiga personen och mår sämst. Det är inte över mina skulder jag är så här utan det är nog för att jag fått hjärtat krossat av någon jag älskar högt, någon som svek mig rejällt och nu har jag knappt någon relation eller ens nåt med honom och jag mår skit över det även om jag inte ska det. Är ju han som får skylla sig själv, men han tillhör familjen och jag kan inte förlåta honom för det han gjort men hur fan ska jag klara av att vara i samma rum när hon är med? Jag vill inte ens träffa henne, där av att jag håller mig undan, borta när dom är hemma hos oss. En liten orsak till att jag flytta, men ändå inte. Jag har velat flytta men ok kanske inte så här långt hemifrån, jag ville flytta så jag kunde ta med min katt vilket jag inte kunde göra nu dock men jag kommer säkert hitta en bra lägenhet när ekonomin tillåter och då kommer jag nog ta hit min katt. Jag var ju in på bilddagboken här om dagen och kikade efter bilder etc, och då kom ju bilderna med mig och han upp och jag blir både ledsen och glad men jag blir arg på mig själv att jag deppar över detta när det gått sån lång tid, men jag vägrar iaf ett tag till med att inte vilja vara där om hon är där. Kanske slutar med att jag slår henne vem vet ;) haha .
-
Nej men jag vet att det är över för mig och han, vi har haft vårt helt enkelt, jag måste bara inse det fullt ut. Fan jobbigt att mista sin första kärlek så där kan jag ju säga :(
Och hur finner man ens en ny? Jag vill ju inte finna någon via krogen, man vet ju vad dom är ute efter "oftast" - och jag är ju inte den dirakt socialaste personen så där men jag kan vara social. Nej nu krånglar jag in detta bäst att sluta.
-
Jag har ingen lust att plugga, för inget kul att plugga när man inte har riktig belysning...
Har ju kikat på några av avsnitten iaf men jag har så svårt att liksom komma in i allt utan text, jag förstår till en viss del vad dom pratar om men inte så att jag tycker det är såå roligt liksom. THIS SUCKS!!!!

2010.10.15 - The resultat ;)

Jag vet inte hur man stavar "resultat" på engelska så fick bli sve/engelska där i rubriken ^^
Och det kom en snö fall som varade i ett par minuter, här har man ju suttit och mobbat syrran så kom det ett lite snöfall här >_< - fast det var inget som varade ;) . Och roliga var att jag fick cykla i det en kort stund, halv vägs till bojsen så slutade det. Men men blev en snabb visit hemma hos kusin och hennes sambo. Fick dom avsnitt som inte funka på nytt ^^ och sen små prat innan det bar av hemåt igen. Kom innanför dörren för en liten stund sen och då blev det att kika vad middagen skulle bestå av, blir chicken nuggets och pomme :) kanske bea till. Så ugnen är på så behöver jag knappt göra något mer än det :) .
Tänkte att jag kanske ska visa min nya hårfärg :) tagit med camen.
Snyggt va ? :)
Jag gillar det :)
Och ett glas svartvinbärs dryck ^^ gooooott. Inte dricka bara vatten och the ^^ , har tröttnat som fan på att bara dricka det :( - men bestämt mig för att ikväll ska bli en "koppla av kväll" - inget plugg, bara kika serier och äta middag och mysa under filten :)

2010.10.15 - AWESOME!!!

Ok, jag måste ANDAS!
Fick nämligen ett liiitet samtal för en stund sen, där en person hade kikat på mitt CV på arbetsförmedlingens sida. Och hon frågade om jag var intresserad att jobba hos dom, (jag menar SJÄLVKLART) och jag sa då att jag pluggar men tiderna för jobbet är på kvälls tid vilket betyder att det är perfekt för jag har ju inte lektioner på kvälls tid ;)
Och om jag får jobbet så får jag ju mer erfarenhet inom säljar arbetet, och jag får extra pengar :D.
-
Är rätt glad just nu :) känns som om saker och ting börjar lösa sig nu, något man inte kände för någon vecka sen precis.  Men jag ska inte hoppas för mycket, något en kär person lärt mig, är onödigt att hoppas för om det blir skit av alltihop så rasar ju allt om man hoppas för mycket. Men självklart ska jag ju hålla tummarna för att det går vägen :) och jag menar det är ju en del i klassen som jobbar också vad jag förstått så det skadar ju inte om man själv gör det, bara jag pluggar och hänger med i skol arbetet. Men nåt som är viktigare just nu är ju att jag ska fixa så ena kursen blir klar någon gång och sen klara dom jag läser nu på högskolan här så kommer jag få från CSN med. För när jag väl får från dom så kommer jag ju kunna lösa mina skuld problem med ett litet kick liksom.
Tror att den kick jag fick efter samtalet lagt sig nu ^^ hihi - men helt underbart känns det iaf, och världen går ju inte under om jag inte får jobbet, jobbet skulle vara ett stort plus bara :)

2010.10.14 (2)

Ok, nu är jag FÖRBANNAD!!!!
Eller rättare sagt, IRRITERAD!
-
Här så tar man en cykel tur till bojsen, hem till kära kusin och får dom efterlängtade avsnitten av
-Supernatural
-Cougar Town
-Bones
SÅ vill fanskapen inte funka, jag använder mig av VLC, har typ inte haft några problem förut med det och nu står det att det är feeel på filerna, därav kan jag inte titta. Fick igång ett avsnitt men efter hela 30 jävla sekuder så slår den om till filmen 2012 :O (men utan ljud) jag fattar ingenting.
Har försökt att pröva med dom andra fina program jag har som man kan kika på film med, men det funka inte där heller :( WHY WHYYYYY?
ÅÅHHH, jag blev arg eller ja irriterad, som jag vill ju seeeeee :'(
-
Har förövrigt kikat på Kenza & Tyra Show :) hur bra som helst :D längtar till nästa (som vanligt) , hade helt glömt bort det som jag varit lite uppslukad av läxor och sen av avsnitten jag fick. Men blev påmind via facebook ^^ yaay.
Har även börjat prata med en söt person som är väldigt framåt av sig, på ett sätt skrämmande men även intressant. Kunde ha träffat personen men jag hade ingen större lust att röra mig till Borlänge på kvällen och sen åka hem mitt i natten. Personen ville bjuda på taxi osv osv men jag kände att det skulle vara weird att träffas på det sättet och sånt där, om jag skulle vara en mer framåt och en mer NU KÖR VI tjej så skulle jag nog säkert ha åkt. Men personen kommer tydligen rätt ofta till Borlänge, och funderar även med på att flytta dit så ja det kommer alltså fler tillfällen :) . Har även fått bekräftat att Elina ska flytta. Hon var här idag och hämtade lite saker och sa då att hon kommer flytta till sin kille. Hon prata nåt om december, och frågade även om jag ville ha sofforna som hon var tydligen inte så förtjust i dom eller nåt, fick dom gratis :D perfekt, då behöver jag bara leta efter hyllor, byrå (nåt att ha tvn på) köksmöbler i princip. Ska kika runt hemma om det finns nåt som inte används där, kanske kolla med grannarna om dom har något :) , kolla med farmor :) nåt överblivit måste väl finnas ;)
Kan ju även höra runt med mormor & morfar om dom har något. :)
Åh jag vill få färdigt med mina uppgifter i juridiken och få dom in skickade, göra tentan och sen få poängen plus att jag vill få allt klart så kommer jag ju kunna få i från CSN typ direkt :D lääängtar. Men jag ska imorrn redan ringa runt till dom jag ska betala till och fråga om dom kan skjuta yttligare en månad för kommer säkert få under november och kommer då betala precis allt, och ska då även se till att jag har till hyra, så kanske jag får låna till mat av pappa. Men jag kommer nog inte kunna köpa julklappar :( känns lite tråkigt men är ju fan sjukt att julatfon måste vara just då man typ får pengar igen >_< jaja får väl shoppa julisar under mellandags rean då ;)
-
Faktiskt så fasar jag för julen :( anledningarna är mesta dels att åka hem och fira, för jag tror att vissa personer kommer vara där och jag vill inte fira jul med dom :( det är mest det jag fasar för och att jag vet att om jag kommer vägra fira bla bla så kommer det ju bli problem inom familjen, och jag vet inte hur jag ska lösa det.
Men jag ska inte tänka på det nu har ju annat att tänka på...

2010.10.14

Ska man kanske börja med datum rubriker igen? Är ju lite lättare att se då när och hur man skrev just det inlägget. Men vi får se :) jag kommer säkert glömma det i nästa sekund, trust me.
Har varit en sväng till Cattis och fick lite avsnitt från serier ^^ yaay.
Och sen bar det av till Ica Slätta som det inte är jobbigt att cykla därifrån och hem. Köpte bland saft/juice 5 st för 24 kr, känns lite dyrt på ett sätt men det kommer nog räcka ett tag :) har blandat till en och fått i mig ett glas, tog även en flaska coca cola som jag var så sugen på det :) nu ska den bara bli kall så kan jag dricka sen ^^ yum.
-
Har precis ätit potatismos och korv, proppmätt. Ska vakna till lite, diska och fortsätta med läxorna.

Ekonomistyrning

Sååååååå underbar NOT!
Jag förstår verkligen INTE hur man ska räkna detta, jag menar när man sitter på föreläsningarna så babblar han på och jag tror att hälften av klassen inte riktigt hänger med, men jag vet inte. Iaf så hänger inte jag med exakt hur han gör som han bara skriver och skriver och babblar. Man liksom sitter där som ett frågetecken och försöker fatta. Nu sitter jag dessutom och går igenom övningsboken för det är ju tenta snart så jag liksom går igenom för att komma någon vart. Och jag fastnar för jag fattar inte när och hur man ska räkna si och så. Tror jag får ta mig en pratstund med honom. Nej är iaf skönt att lägenheten vädras ur helt och hållet just nu :) , mitt fönster är rätt öppet, balkong dörren är öppen, fönstret i köket är öppet så värsta drag i lägenheten nu :) hur skönt som helst. Nej jag kanske ska återgå till slav arbetet...

Torsdag

Vaknade för runt en timme sen, blev att gå upp. Jag kan inte sova värst länge här har jag märkt, för grannarna låter ju som fan. Dom borrar, tappar saker, springer hit & dit etc. Och visst det är ju dag så jag ska ju inte klaga egentligen :) men funderar på att skaffa hörsel proppar se om det hjälper mig att få sova lite längre iaf utan att bli väckt. Har diskat, för orka inte det igår så sparade det till idag, men det har jag gjort, gjorde frukost vilket blev min stora kopp med nyponsoppa, två messmörs mackor och en tallrik havregryns gröt :D , inte för att jag var vrålhungrig direkt men då kan jag förhoppningsvis hålla mig ett tag :)
Har förövrigt öppnat fönstret i rummet mitt för att vädra ut det, vilket behövs, behöver även dammsuga med men det kan jag ju inte :( dåligt. Och behöver samla ihop lite papper osv med. Och sitter nu och lägger över viktiga saker ifrån datorn till externa hårddisken (den nya) för imorrn tänkte jag åka till el giganten eller gå snarare efter skolan och se om dom kan hjälpa mig med ljudet. För det är så irriterande att ha det är eeviga ljudet som knappt blir tyst.
-
När jag är klar med det så ska jag sätta mig med läxorna och gå igenom allting. :) hoppas dom kan fixa datorn direkt så jag kan ta med mig den hem igen, som jag måste i princip ha den ju i skol arbetet, speciellt kursen i Gävle. Men ska lägga över på usb med och skriva ut i skolan så har jag uppgifterna på papper. Blir perfekt då :) men är ju också så att jag måste kunna kolla mail osv. OH suger att man ska ha en dator som tycker om att krångla, fattar inte varför jag har sån otur med den på det sättet :(

Sugen

Alltså bara liiiite så är jag bra sugen att bo i Bojsen där Cattis och Rickard bor :) det känns liksom mer rätt eller ja jag vet inte. Visst är området här underbart med, och bara man får till det med möbler osv så kommer jag säkert storm trivas här :) men just nu så gör jag inte det :( inte fullt ut. Blää på detta :), vill ju veta hur och när det blir "förändring" så att säga :) så man vet lite iaf.

Schnygga

Fann dessa på Halens, jag höll på att snoka runt lite efter nåt jag förmodligen kommer behöva längre fram men vad det är behöver jag inte dra upp :)
Schnygga ;)
Självklart gillar jag ju svart och inte...
Denna färg, visst även dessa var snygga men jag håller mig till svart :)
Och en annan sak är väl att det skulle bli lite svårt att gå i högklackat under vintern, TRUST ME har provat ett x-antal gånger men det går inte så bra ;)

"Coca Cola"

Gud vad jag är sugen på det just nu, men jag har ingen större lust att klä på mej och cykla till affären heller så jag får försöka klara mig. Jag värmde på gårdagens mat men blev inte mycket så måste komma på vad jag ska få i min lilla kurrande mage. Suck ...
Yum yum

On my own

Jaha, hur ska jag nu göra?
Hade tänkt dammsuga lägenheten som det typ behövs så märker jag att hon tagit med sig den, antingen till sin kille eller nåt jag vet inte. Så jag kan inte dammsuga, och jag har ju ingen egen. Fan!
Jaja får väl ha det så där då ett tag tills jag vet hur jag ska lösa. Har iaf inte råd att köpa något sådant nu .
För jag har finurligt kommit på att jag ska få en ny lägenhets kompis, som hon jag bor med har troligen sagt upp sig, på ett sätt så visste jag det som hon knappt varit här :( - lite tråkigt hade varit kul om vi lärt känna varandra men men. Får väl se hur den andra är :)
Om det ens kommer flytta in nån då, men jag ska väl se hur Elina ska göra och när hon flyttar ifall jag måste skaffa mig möbler osv. Vet ju liksom inte ens om det kommer flytta in nån annan ens, och om så vet jag inte ens vad den har med sig. Jag kan ju alltid kika om vi har något över blivet hemma och sen kan man väl kika på IKEA osv, såna där affärer där dom skänker bort saker elr aa vad det nu heter.
Nej jag ska väl ta tag i saker nu kanske...

Vad jag vill göra, Ideér ;)

Man kan ju iallafall få fantisera ^^
Om jag nu ska bo här i typ tre år så vill jag faktiskt att det ska se mer ut som ett hem än ett tråkigt "tillfälle" hem där man knappt har några möbler.
Jag menar köket ser rätt öde ut egentligen, bara gör bakom köks möblerna nu är det ju rätt tomt liksom i håligt och ekar ju när man är där inne. Och vardagsrummet är desamma där ekande tom rum. Är ju bara två soffor och ett bord där, och hur kul är det?  Jag har drömt mig bort och kikat i både ikea och clas ohlson plus massa mer och drömt mig bort :)
På balkongen skulle jag vilja ha något liknande bara för att piffa upp liksom, och blir ju fin fint nu när vintern närmar sig.
Lägga ut såna här på golvet eller vad det nu heter/kallas där. På balkongen då, så den där cement golvet försvinner och blir nog inte så kallt heller då :)
Trädgårds möbler :) nu säger jag inte att det är JUST dom där utan dom står mer för att jag vill ha möbler på balkongen så man kan sitta på nåt.
Såna här skulle inte vara helt fel :P älskar såna sååå snygga och rätt bekväma ändå ;)
En sån här vill jag ha precis innanför dörren i hallen :) perfekt att ha vantar, mössor etc i :) hur fint vore inte det. Men färgen det får man väl se :)
Ok, jag har liiiiiiite beslutångest här, men visst detta är inget jag kommer köpa nu direkt men om man säger så här, jag ÄÄÄÄLSKAR ju mörka möbler men jag gillar ju även ljusa möbler med, men det är ju också så att det spelar roll för vart man ska ha möblerna. Som dessa både färgarna på möblerna passar in i vardagsrummet här, men man bör väl också tänka på hur blir det i nästa boende?
Men men dessa är rätt snygga och bra förvaring :)
Denna vill jag verkligen ha, har kommit på värsta idén för mitt framtida sovrum :) , jag ska försöka berätta eller förklara :) - Vid ena väggen så ska en sån här (ovan) stå och i mellan mina 2 byråer som jag redan har, fast ena är ju nu kvar hemma som syrran lånar, iaf dom ska stå i mellan så en till (ovan) bredvid dom och i mellan ovan för dom 2 jag redan har ska det vara en tv (platt tv of course) och en vägg hylla på sidan av tror jag med ljus och prydnader på. Sen ska det vara en 120 eller 140 cm bredd säng hade jag tänkt mig :) för jag tror att säng stommen jag har hemma kan bli lite för stort så kanske man ska sälja den? Ja jag vet inte än, annars så är det väl den jag ska ha :) så långt kan jag berätta nu ^^
Inte just denna kombination men denna serie i garderob har jag varit bra sugen på jag vet inte hur länge och den skulle ju vara awesome :) - alltså fick en liiiiten idé ifrån en annans blogg jag läste, hon har gjort om ett rum till en WALK IN CLOSET! Alltså vilken fiiffig idé :D så om jag skulle skaffa mig en 3:a då kanske jag gör en walk in closet ;) hehe eller gästrum kanske det med blir vem vet.
-
återkommer mer sen :)

Oh <3

Här kommer lite bilder som jag fann på bilddagboken igår, jag kan ju inte komma åt mina bilder på externa hårddisken så jag gick in på bilddagboken där jag vet att jag har vissa bilder, det är bra med bdb man kan gå tillbaka och man finner bilder och ser dessutom vad man gjorde då och då :) . Fast lite jobbigt var väl att jag fann bilder på sånt som gjort mig glad men på sistone bara gjort mig ledsen så jag känner ingen direkt gläjde nu när jag ser bilderna :'(
Hihi min söta misse när han fick sin julklapp i julas ^^, jag och stoffe var in på djur affären då vi gick på stan och handlade julklappar i Gävle och köpte godis till våra katter. Och så här såg det ut när min katt fick sin :)
(var nära att skriva älskling istället för stoffe )
Min söta Busan <3 oh vad jag saknar den söten ^^ hoppas hon har det bra i katthimlen
Hihi ^^ Diablo så söööt <3 då vi hade min bäddfåtölj stod ut bäddad typ vid stoffes soffa så vi hade ju typ två dubbelsängar i princip i rummet. Hade så för att kunna sitta lite skönare då vi kika film eller så, fast efter nån månad eller så , då möblera vi om.
Så här hade jag i fönstret under jul perioden, och glasen längst in/bortåt på bilden gick sönder efter att en liten sak hände :(
:D inte direkt spritförådd utan mer prydnad, står så fortfarande bara inte syrran flyttat på det, sa att hon skulle få stryk om hon flytta på det, så jag kämpa för att få till det där ;)
Från sommaren 06 :) jag och johanna xD hehe då hade vi båtvatten krig ;)
Min söta misse ^^ alltså han var tjock ett tag :O och bilden är tagen under november, december förra året. Men han är betydligt smalare nu. Var maten vi hade då till dom som fick han att se ut som en bjässe, fast han va ju rätt go och mysa med ^^
Avslutar med denna underbara söta bild på Diablo och Tequila när dom var små bäbisar ^^ <3

Hur ska jag göra?

`Jag är BRA sugen på att göra en sak, som jag gjorde för ett par månader sen (si så där i början av året gjorde jag det) - färga håret ännu mörkare men i denna färg:
Inte en så jätte bra bild men, jag hade precis duschat där :) och satte upp håret, och så där bra har jag aldrig lyckats få det :O menar uppsättningen.
Här har jag fortfarande färgen men mitt ljusa utväxt gör att det ser ut som om jag har lite hår :S kala fläckar, det är nackdelen om jag vill färga mitt hår mörkt :(
Detta var innan jag färga det lila, röd/brunt :) var skit snyggt första dagarna ända tills jag duscha då det mesta av färgen rann bort :( och jag blev morotsfärgad i håret :(
Aa så där typ... Här är jag hemma i Fagerviken vid huset vi kikade på som vi tänkte göra om till vandrarhem/café men det gick ju inte så bra med den planen. Här var jag lycklig faktiskt, tror bilden är tagen i början av december förra året.
Jag med blont hår och hårförlängning :) - oh saknar mitt långa hår, luggen va lång till skillnad mot nu >_<
-
Så frågan är HUR ska jag göra? Jag har ju blont överst nu och liksom brunt under som blivit rätt så ljust nu som jag duschat liiiite för ofta ;) men jag ska försöka att inte duscha så ofta, iaf inte tvätta håret så ofta det blir så slitet av det. Anyway jag ska fundera vidare, har ju en färg hemma redan som jag köpte till löshår för ett tag sen men jag har inte kommit till att använda det så frågan är om jag ska använda det på mitt istället.

Trötter

Hej ...
Jag har varit lite OFF, för igår så gjorde jag mat när jag kom hem för jag var vrål hungrig och efter det så somnade jag nästan DIREKT! Och vaknade två timmar senare, och kände då att jag kanske ska fortsätta sova så stängde av datorn och släckte lamporna och tvättade av sminket och la mig igen framför Angel. Meen jag blev tydligen pigg för jag låg vaken till halv ett ett :S då stängde jag av allt. Och försökte sova, somnade efter ett tag. Vaknade imorse vid halv åtta då mitt kära lilla alarm gick igång, men jag snooza i ca: EN TIMME!!!!!
Och vaknade till vid halv nio och jag skulle ut till bussen tio i, så blev att gå upp klä på sig och självklart kunde jag inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig men efter någon minut så var jag påklädd, diskade min disk lite snabbt som jag inte visste om Elina skulle komma hem. Kan ju inte vara trevligt och komma hem och se disk (även för mig då) och sen sminkade jag mig. När jag var klar så var klockan exakt tio i, så det blev att rusa ut men som tur är tar det bara en minut till bussen så jag kunde andas ut på hållplatsen :)
Detta kanske kan göra så man vaknar till?
Var på ekonomistyrningen sen så gick jag och prata med studievägledaren, frågade om lite saker. Sen gick jag och Hanna och förberedde oss för intervjun vi skulle göra. Sen var vi på den då, och väl färdiga där var klockan två så åkte hem till falun då, och var hem till lägenheten och böt skor och tog cykeln till willy:s och handlade.
Väl hemma igen så blev det att laga mat och sen har jag inte gjort så mycket mer, är bara extremt trött men ska hålla mig vaken lite så ska försöka göra lite plugg men måste bli något som inte tröttar ut mig mer ;)
Funderar på att ta en till kopp te och sätta mej lite på balkongen så man får frisk luft då kanske man vaknar till lite, synd att man inte har möbler där :( - har även kommit på vad jag vill ha på balkongen ^^ så när jag får från csn och har råd så ska jag köpa en sak dit ;p tror det kommer bli super fint ^^

Tierd

Jag la mig i sängen efter maten och somna DIREKT!!!
Så som jag ändå ska upp tidigt så ska jag nu försöka fortsätta sova medans jag är trött och inte pigg :)
Natti

Utkast: Okt. 11, 2010

1. Tre saker om dig själv du är stolt över - Jag börjar gå vidare, börjat skolan, tar tag i saker fast det är jobbigt.
2. Har du snusat? - Nope, äckligt
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? - Nej
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - Ja. Men det var ju ett tag sen...
5. Har du blivit dumpad? - Ja
6. Har du blivit slagen allvarligt? - Neej
7. Tar du droger? - Nej, 
8. Din första tanke när du vaknar? - Typ NEEEJ! 
9. Har du pussat en tjej? - Eh nej
10. Hatar du någon? - Vet inte
11. Älskar du någon? - Jaaa
12. Har några av dina vänner svikit dig? - Joo det har dom
13. Har du djur? - Ja, en söt misse ^^
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - Ja, syrran, kusinerna och någon kompis
15. Är du kär? - Nej
16. Gillar du orange? - Nja så där
17. Tränar du? Isåfall vad och hur ofta? - Nej, inte just nu men när jag har ekonomi så kanske 
18. Har du nån sjukdom? - Nope
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? - Har jag säkert
20. Har du en gris? - Min styv syster ;) haha nejdå
21. Har du en plattång? - Ja. en vanlig och en mini ^^
22. Har du en bror? - Nej 
23. Har du sjukt bra humor? - Haha nej det tror jag inte ;P 
24. Är du brunett? - Nej men har färgat det brunt
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - För det mesta men skulle hellre vilja ha ett badkar så man kan bada lääänge^^ 
26. Röker du? - Nej
27. Har du en hund? - Nej inte nu
28. Har du skilda föräldrar? - Nej dom hann inte skilja sig, dom bara separera sen hann det inte bli mer än deten
29. Har du gått på simskola? - Ja. när jag var liten
30. Har du sagt bög till en kille? - Ja det har jag nog
31. Har du sagt fitta till en tjej? - Nej
32. Har du fuskat? - Ooops ;)
33. Har du en teve på ditt rum? - Japp men inga tvkanaler ännu :/ har dvdn som bästa vän ^^
34. Har du lunar? - Nej, haha var flera år sen nu
35. Har du MSN? - Ja. 
36. Har du en syster? - Ja. två rättare sagt, + två styvsystrar
37. Har du bruna ögon? - Nope 
38. Gillar du att fota? - Jo men vill ha en bättre kamera
39. Har du sett dig själv brinna? - Eh nej?
40. Hjälper du dina vänner? - Ja så mycket jag kan
41. Gillar du tacos? - FAVORIT!
42. Tycker du att du är söt? - Jodå
43. Har du dansat? - Njaae
44. Har du spelat fotboll? - En gång eller ja flera men under en period sen hoppa jag av, sen har det varit på "lek". 
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Vet inte
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Nej
47. Har du ätit sniglar? - Nej Blääääää
48. Äger du en locktång? - Ja. två stycken eller nej ena gav jag ju bort
49. Gillar du att tugga tuggummi? - Ibland
50. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? - Nja är bättre nu än förut
51. Gillar du kläder? - Klart 
52. Hatar du falska vänner? - Typ
53. Gillar du att räkna matte? - Nja ibland
54. Din bästa killkompis? - -
55: Har du gråtit inför en vän? - Jo
56. Kan du sjunga? - Ja men inte inför någon bara för mig själv :D
57. Har du sett någon död? - Ja, mamma...
58. Säger du vad du vill? - Försöker
59. Svär du mycket? - händer väl
60. Vad är ditt hela namn? - Emelie Karin Veronica Matsson
61. Kan du tala spanska? - Nej, bara nybörjar ord typ
62. Är du kortare än 1.60 - Ja. 
63. Älskar du sommaren? - Ja. <3
64. Älskar du vintern? - Inte alltid men händer
65. Har du mer än 6 par skor? - Enligt många så har jag för måååånga par, men enligt mig så är det för lite ;) så ja jag har ett x antal skor, mer än 6 par
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - Nepp 
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Ja. 
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Bara 2
69. Gillar du att städa? - Jag gillar resultatet
70. Gillar du att sova länge? - Ja, fast sover så knas nu så :S 
71. Har du vart med om en olycka? - Ja. 
72. Är du förvirrad? - Väldigt. 
73. Har du mer än 6 par byxor? - Japp
74. Har du förlorat en vän? - Jo. 
75. Gillar du att shoppa? - Ja. 
76. Har du varit i paris? - Nej. 
77. Gillar du ormar? - Usch nej
78. Klarar du dej själv? - Jo bara det ordnar sig med csn så ja
79. Har du lagat mat? - Ja. 
80. Är du klantig? - Så där
81. Har du foppatoffler? - Ja, ett par rosa ^^
82. Har du mer än 20 låtar på din data? - Ja. ehehe över tusen eller två? 
83. Sminkar du dej innan skolan? - Aa
84. Har du träffat en kändis? - Ja. 
85. Har du mer än 7 par nagelack? - Nej
86. Har du busringt? - Ja. 
87. Har du skällt på din bror? - -
88. Har du en vän som skiter i dig? - Nej tror inte det
89. Har du velat göra saker men vågar inte? - Ja. 
90. Sover du med nått gosedjur? - Nej. 
91. Har du åkt nånstans utan att du får? - Ja. 
92. Vill du bara bort ibland? - Ja. 
93. Har du tältat? - Ja. 
94. Har du brännt dig? - Ja. 
95. Har du lekt med levande ljus ? - Ja. 
96. Har du lekt anden i glaset? - Ja. 
97. Skäms du ibland? - Ja.
98. Bor du i skåne? - Nej. 
99. Gillar du hip hop/rap musik? - Jodå vissa låtar
100. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon? - Counting the days med Good Charlotte
101. Är du singel? - Ja. 
102. Har du åkt flygplan nån gång? - Ja. 
103. Har du kul just nu? - Inte direkt. 
104. Är du blyg? - Ganska. 
105. Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja. 
106. Vad har du ätit idag? - Havregrynsgröt
107. Har du cam? - Inbyggt i datorn.
108. Vilken film såg du senast? - Look who talking now
109. Och med vem var det? - mig själv
110. Brukar du lita på folk? - Jodå
111. Har du blivit sviken? - Ja. 
112. Vad är din största önskan nu? - Att jag får pengar från CSN snart. (samma som min kusin)
113. Vem saknar du? - Några stycken
114. Vem vill du ringa just nu? - Vet inte riktigt
115. Och varför? - -
116. Hur ofta sitter du vid datorn - Föööör mycket
117. Vad har du gjort idag? - Ätit frukost, och suttit framför denna burk 
118. Vad var det senaste du köpte? - en latte på wayne's, unna mig det för dom små pengar jag fann i väskor osv :P bra att man har små pengar liggandes i väskan ibland
119. När var det? - Igår
120. Vilken affär var det? - Wayne's coffe
121. Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - Ja förut var det några hundringar men nu är det ett tag sen
122. Är utseende viktigt för dig? - Ja. 
123. Har du någon vän du litar på till 100%? - Ja. 
124. När var du i skolan sist? - Ska dit idag. 
125. Är du blond? - Ja. 
126. Vill du vara blond? - Både ja och nej
127. Vad ser du fram emot? - När jag får mina pengar från CSN. och kan bet räkningar
128. Har du smink just nu? - Nej. men snart
129. Vad har du för kläder just nu? - Pyamas byxor och tshirt
130. Vart sitter du just nu? - I min säng
131. Om du kollar till höger, vad ser du?- Gardiner, fönster och min palläggar
132. Vad vill du ha just nu? - Pengartandvård
133. Gillar du simpsons? - Ja. 
134. Har du blogg? - Ja
135. Favorit färg på kläder? - Köper det jag gillar och tycker är snyggt på mig själv
136. Senaste låt du lyssna på? - Mötley crue, down at the whisky tror jag
137. När grät du senast? - Minns inte
138. Och varför? - minns inte
139. Har du slagit en kille mellan benen på allvar? - Nej
140. Pratar du med dig själv? - Nja
141. Ett datum du alltid kommer minnas? - 2007-01-16 Dagen eller natten jag blev lycklig! 
142. Varför just de datumet? - Det var då jag blev tsm med stoffe och det var en turbulent natt så det är nåt som etsat sig fast i min hjärna. 
143. När fyller du år? - 18 maj
144. Hur mycket pengar har du nu? - Nada
145. Vart får du pengar ifrån? - Lånat av pappa men ska få från csn så fort det ordnar sig
146. Är du bortskämd? - Ja. lite 
147. Vill du ha barn? - Någon gång, 
148. Är du oskuld? - Nej. 
149. Vad hade du för skor idag? - vet inte än
150. Vad heter du på bilddagboken? - emmliscious
151. Något du vill göra just nu? - vet inte, men ska göra mig klar för skolan
152. Bråkar du och din mamma? - Nej.
153. Älskar du din mamma? - Ja. 
154. Vem är 6e online på msn just nu? - Är ingen 6:e inloggad just
155. Något nytt projekt på G inom snar framtid? - Nej 
156. Hångel på första dejten? - Jo skulle vara OK
157. När går du upp när du ska till skolan? - Beror på när jag börjar
158. När börjar du skolan på morgonen? - Ena dagen 13-15 eller 15-17, andra 10-12 o nån dag ledigt 
159. Har du fått något mvg? - Nej
160. Har du fått något vg? - Ja. 
161. Har du fått något g? - Ja. 
162. Har du fått något ig? - Ja. 
163. Har du legat på sjukhuset senaste halvåret? - nej bara varit på akuten
164. Varför? - urinvägsinfektion
165. Hur mår du just nu? - bättre
166. Älskar du din familj? - Klart 
167. Hur ofta duschar du? - Beror på
168. Rakar du benen? - Ja. ibland behöer inte
169. En person du saknar - Johanna
170. En person du skulle kunna göra allt för - Syster
171. Chattar du med ngn just nu? - Nej jag gjorde
172. Vad gör du på helgerna? - Segar
173. Person som du avskydde i skolan? - Matti (lärare)
174. När fick du en kram senast - när syrran va här
175. Och av vem? - syrran
176. Vad föredrar du, smsa eller ringa? - Smsa. 
177. Hur många smsar du med nu? - Ingen. 
178. Vad är klockan just nu? - 13,23
179. Är du mörkrädd? - Ja.  utomhus
180. Har du varit på lisberg i år? - Nej. 
181. Beskriv dig själv med tre ord - Liten, blond, något glad
182. Är du allergisk mot något? - mot pencillin hur stavas det?
183. Tar du mediciner mot något? - Nej migrän tabletter?
184. Vad har du för mobil? - Sony Ericsson satio red
185. Brukar du dricka alkohol? - Jadå, men inte så ofta
186. Dricker du för det är gott, eller för grupptrycket ? - För att det är gott. 
187. Hur många hus har du bott i? - Eh... 5 tror jag. 
188. Vad har du för färger i ditt rum? - Äcklig grön färg >_<
189. När ska du sova? - Om några timmar
190. Har du haft utegångsförbud - nja
191. Ångrar du något i ditt liv? - Tyvärr, ja. 
192. Var du en sprucken kondom? - nej
193. Älskar dina föräldrar dig? - Självklart!
194. Har socialen lagt sig i ditt liv? - nej, men jag har rådfrågat dom
195. Vad är det för år? - 2010
196. Vad är det för månad? - Oktober
197. Anser du dig själv som smart? - Det beror på vad saken handlar om. 
198. Vad brukar folk kalla dig? - Eme. Emelie
199. Är du en bitch? - Nej. men kan vara 
200. Hur gammal är du ? - 21
201. Värsta känslan? - Ensamhet
202. Bästa känslan? - Lycka.
203. Har du någonsin varit kär? - Ja. 
204. Vad har du på väggarna i ditt sovrum? - Ingenting. 
205. Vad har du under sängen? - inget
206. Ser på? - Serier just nu är det Angel som går för fullt på dvdn
207. Lyssnar på? - musik
209. Är du pinsam ibland? När? - händer väl
210. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem? - Mamma <3
211. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? - Ok, kram
212. Vad vill du bli när du blir stor? - Vet inte, kanske ha eget café eller jobba i butik
213. Hur skulle dina vänner beskriva dig? - Snäll, omtänksam, knasig ;)
214. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? - -  
215. Vad skulle du vilja vara världsmästare i? - vet inte
216. Vilken kroppsdel klarar du dig utan? - eh.....
217. Vilken superhjältekraft vill du ha? - Att stanna tiden då det behövs
218. Vad är du beroende av? - Datorn, mobil sängen
219. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? - datorn så man har musik ;P
220. Som vän är du? - Ärlig, finns där, 
221. Är du bra på? - vara lat?
222. Är du avundsjuk? - Jo, ibland
223. Öl och pilkastning eller discomusik och dans? - föredrar dans då
224. Det första du gör på morgonen? - vet inte kikar klockan kanske
225. Hemlig “förälskelse” - typ skådis eller annat “oskyldigt”? - Per Gessle när jag var mindre xDinchester!
226. Mest märkbara tantvarning? - Har tantkläder haha jag vet inte
227. Vad skulle du vilja göra mer på din fria tid? - Massor
228. Nåt du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med? - Göra saker
229. Det bästa med att ha barn? - Jag vet inte än som jag inte har barn, men glädjen dom ger och kärlek eller nåt
230. Livsdröm? - Bo i varmt land ha det bra :)
UPDATE! Jag var tvungen att avbryta tidigare idag bara för jag skulle göra mej klar för skolan, och fortsatte nu från 183 :) har "snott" listan från kusin Carro <3

Ny vaken

Eller nja men seg i huvudet som vanligt, sitter och äter frukost för vakna av att jag var hungrig som fan som jag var ju små sugen under natten ju men höll mig till frukosten.
Hanna ringde och frågade när vi skulle ses så vi bestämde att vi ska ses vid ett :) vet inte vad vi ska göra, kan ju inte direkt fika :S jag kanske kan ta en kaffe men inget mer än det. SKa messa dadsen och fråga om pengar för jag behöver handla lite nödvändigheter i mat, är ju illa om jag inte har bröd, ost, mjölk, ketchup liksom :O
-
Och det är något jag behöver som jag äter mackor och gröt till frukost för att jag ska klara mig om dagarna under skol tid. Funderar på om jag ska köpa lite frukt med, vore ju super och ha sånt hemma, och är väl super om jag blir små suen på något om kvällarna :) - tänkte ta cykeln ner till stan istället för bussen, så om jag får pengar idag så kan jag stanna vid willys på hemvägen och handla ^^

Bilder

Jag tog även kort på det produkter jag nämt om tidigare i bloggen men inte tagit något kort på, nu gjorde jag det när jag ändå höll på :)
Leave in balsamet jag pratade om förut :) så här ser den ut, och den gav ju mig lockar som såg ut som om jag använt locktången :O
Balsam & shampoo - som jag köpte på City Gross förra helgen :) LOVE IT!!
doftar ju hur gott som helst dessutom ^^ och funkar fin fint
Dusch creme även den från city gross 9-10 kr :P har en i annan doft med, Denna är sommarbär ^^
Tog denna idag på eftermiddagen så fint :)
(ifrån mitt fönster)
Även denna :)

Oriflame eller inte Oriflame?

Jag fick en för frågan av Amelie om jag vill börja med Oriflame i alla fall, som jag behöver extra pengar och för jag kan ju en del om smink osv. Då är det ju så att jag ska försöka sälja runt här och runt om över osv. Jag har ju några produkter ifrån Oriflame, och jag hade ju tänkt jobba med Mary Kay men det är så dyrt att komma igång med det :( annars hade jag börjat med det för länge sen. Det är dyrt på grund av att jag inte har dom pengar för att komma igång med det. Och mamma min jobba ju även hon med Oriflame plus att hon köpte ju produkter från Mary kay, använde från båda som jag minns det. Och om det går vägen med Oriflame så är det ju en bra start och några hundringar i fickan :) och Oriflame är inte så dyra heller och har några bra produkter. Jag kan inte prata skit om dom men jag var inte så mycket på deras sida i början, men allt efter som jag kikat i produkt kataloger, köpt egna produkter och använt osv så kan jag ju säga att jag inte har något emot dom. Visst vissa produkter har jag gillat mindre men då har jag kunnat byta ut det mot något annat vilket är jätte bra, och det jag tror lockar är nog priset på det mesta, lockar ju mig liksom :) . Men jag vet att vissa är emot oriflame eller gillar inte dom av nån anledning men jag tror jag ska ge det ett försök och se vart det leder, för jag behöver ju pengar och detta är även ett bra sätt att komma få kontakter osv. Något jag fått genom Partylite. Det vill jag verkligen komma igång med, men jag behöver lite hjälp. Har två visningar på G men är ju att jag måste ta mig hem till Uppland för att kunna ha visningarna som det är där det ska vara.
-
Tänkte visa lite produkter från Oriflame som jag använder :)
Hand kräm som doftar rätt fräscht och gör händerna lena och mjuka :)
En ansiktspray, som fuktar ansiktet osv. Jag brukar ha det på då jag har smink, sminket håller sig och ser fräscht ut :) Använder den rätt ofta..
Concealer :) nåt jag använder då och då, inte jämt men jag har iaf märkt att den täcker rätt bra
och jag gillar den, bara att jag måste komma ihåg vad färgerna liksom ska vara och vad dom gör. ;)
Denna ska man ha i håret den återfuktar tror jag och fixar torrt hårt. Och nåt med hårtoppar. Jag använder den inte så ofta mest för jag liksom glömmer bort den men den funkar iaf :)
Intim kräm, som faktiskt är suverän - dock vill jag inte säga mer än det men den har används flitigt ;) vid vissa tillfällen och då menar jag inte  till just det den är till för utan för annat. 8-) . Anyway, jag gillar dock inte doften så värst på den men det funkar.
Hårinpackning - som är bra fast jag gillar inte doften, det är TO MUCH liksom, och jag gillar inte det men använt 2 ggr och även till mitt löshår jag färga förut som fick det att bli jätte fint :)
Parfym som jag tycker doftar gott och använder då och då :) är ju även en söt ring som ni kan se med. Och den glittrar tror jag? Jag vet inte, jag fick denna i födelsedags present typ,
Här är även schampoo & balsam som hör till med inpackningen, dock luktar även dom här inte så vidare iaf inte för min luktsinne dock. Men dom får gärna vara som visnings ah sånt eller om nån vill köpa dom som gillar dom :) mer än mig. Hehe
-
Så frågan nu då ska jag eller ska jag inte?

Morot

Jag behöver kanske inte säga mer än det?
Jag sitter här i min säng och har super uber tråkigt :( - jag har Buffy säsong 3 på, fick lust att kika på det men tittar inte så värst. Funderar på en dusch men jag vill ju inte sen lägga mig i sängen med nytvättat hår vilket det kommer bli då. Så jag får nog hålla mig till imorn, ska eventuellt träffa Hanna från klassen på dan kommer säkert bli kul ^^
Jag knaprar på morot som jag inte har något annat gotti gott gott :( suger att jag knappt har pengar att ens köpa något att kunna ha som godis eller så. Jag vill ju inte hålla på att äta resterna hela tiden ÄCKLIGT! Med det menar jag att jag tröttnar på det, maten alltså. Jag har dessutom ingen fantasi för mat längre :( känner inte så där ÅH det vill jag gör, Åh vad gott det där kommer bli osv osv. Det gjorde jag när jag flytta in hit men sen så har det avtagit, kan ju vara för my problems maybe. Nej ska man kanske göra något upp piggande?

Men åh...

FUCK Högskolan i Gävle!
Nyss eller för ett tag sen var jag in och kikade om jag fått mail ifrån läraren, vilket jag fått. Där han säger:
Gör uppgifterna med din grupp!
Eh... ja jag skulle kunna göra det OM JAG HADE NÅN GRUPP! Jag har inte ens det, och roliga av allt var att jag såg nu att mapparna med uppgifterna var BORTA! Och tur var väl att jag sparade ner dom här på datorn (puh!) men på måndag då ska jag faaaaan ringa till högskolan där och fråga vem som fan kan hjälpa mig. Jag ska fan ha tag på den där Ulf. Ringde nys pappa och han sa att jag ska kolla om inte dom här på skolan kan hjälpa mig så jag ska kika runt om jag kan få någon hjälp. Han sa även att jag ska kämpa för att fixa detta om det slutar med att jag måste flytta hem så får jag väl göra det men jag ska fan inte ge upp iaf. Även om det känns riktigt tungt för tillfället.
-
Nej jag är inte glad på Högskolan i Gävle, lärarna och att ens få tag på nån. ÅHHHHHHHHH

NU kör "jag" !!

Så stängt ner:
-facebook
-MSN
-Bloggen (strax
-
För nu ska jag plugga och bara ha musik som störande objekt. Inge facebook och msn ska vara igång för än jag gjort några uppgifter :) Tjiiingeliiinng

Jag är seg idag!!!

Vakna för någon timme sen, eller vaknade egentligen lite tidigare idag då jag hörde Elina's föräldrar vara uppe. Men jag somnade om och vaknade med segt huvud. Åt tre skivor mackor, bröd som Amelie bakade den helg jag flyttade, fick ett bröd med mig. Har haft det i frysen och tog fram det nu häromdan. Jag skär upp så många skivor jag ska ha sen lägger jag dom någon minut i ugnen och vips så är dom som ny gräddade :)
-
Drack en kopp te till ^^ och nu ska jag göra lite kaffe så man liksom får energi och vaknar till, för nu ska jag fan göra klart uppgifterna så får jag se vad fan läraren säger sen. Bättre att jag har dom klara så får jag se vad som händer. Har dessutom funderat på om jag skulle behöva flytta hem bara för att det inte skulle funka med csn osv så ska jag kontakta soc iså fall där hemma i kommun och kolla om jag kan få en lägenhet eller nåt och fixa. Pallar nog inte att flytta hem direkt :(
.
Men jag vill inte hoppa av skolan så jag ska kämpa nu!!

Svin svin svin

ÅH nu blev jag arg, irriterad IGEN!
Fast denna gång på något som stört mig i ett halvår, och ska tydligen finnas ÖVERALLT!!!
Hur fan ska jag få slippa egentligen? Vill åka och slå ner båda två fy fan vad jag är illamående på hela situationen.
Jag fattar inte varför jag inte kan släppa det bara och igonera dom :( fan fan fan. Måste nog gå till kurator för jag klarar inte mer :( det är för mycket och jag kan ju inte bara ta bort vissa sidor heller för det är sidor jag tycker om och jag kan inte bara ta bort dom bara för dom dyker upp här och var , nästlar sig in i allt skit. Att dom ska ha koppling med mig även om det inte är meningen.
Bilder jag redigerat på det där programmet picnik :) vill bra gärna ha prem, så man kan ha mer effekter, hur kul som helst ju :) - hehe gillar sista bilden, jag leker THE HULK ;) haha. Men jag gillar bäst den i mitten ^^ kommit på en suverän header men måste dock ta hjälp av någon av mina kusiner dock. Och första är lite av zombie, vamp, skräck intryck :) hehe
-
Angående det jag skrev överst så är det den största anledning till att jag inte vill flytta hem igen. Om jag skulle behöva det så vill jag hellre ha lägenhet eller något och bo i närheten istället för jag klarar inte att bo som vi gör där hemma, vill ju i så fall ha mitt rum för mig själv men det får man ju inte :( och sen hur jag blir när dom är där usch mår illa och känner tyngd inom mig. BLÄÄÄÄÄ för hela skiten, jag mår skit "!!!!!!!!

Ahapp

Här ligger jag i sängen och hoppar till när det knackas på dörren, och strax efter att nån sätter in en nyckel och öppnar. Jag förstod vilka det var men jag trodde inte dom skulle komma som klockan närma sig sent. Men dom är trevliga iaf :) så får se hur det kommer bli denna helg. Skönt med lite besök, sällskap iaf :)

Trött på detta daltande hit & dit!!

Nu har jag ännu en gång mailat till läraren och hoppas att han kan hjälpa mig, jag behöver ju vända mig till någon som kan hjälpa mig med detta. Men jag vet ju inte vem jag ska prata med, är ju massa daltande hit & dit hela tiden och jag får ju inga konkreta svar. Får ju liksom "du ska göra si och så... (sen) nej men du ska inte göra så utan du ska göra så här..." Så är det ungefär, och först när jag tog kontakt med högskolan i Gävle plus läraren och berättade kortfattat om situationen, och frågade då om inte jag kunde göra om uppgifterna + tentan och göra allt typ solo då, som jag behöver klara den kursen för att få från CSN. Klart!
Han sa ju då att det gick bra, och att jag skulle få tag i någon Ulf, som jag nu några veckor senare FORTFARANDE inte får tag på. Läraren säger heeeeeela tiden att jag kan få tag på han men icke får jag det heller.
Och sen så efter mailande hit och dit med läraren så säger han det ena och det andra och kommer fram nu med att jag bör jobba i grupp! Ja men hallå? Hur fan ska jag kunna jobba i grupp, när jag inte ens är registrerad där längre, jag ska ju bara göra om uppgifterna och tentan! För han sa att det gick bra, och har även fått veta att jag har fyra poäng som jag måste på något sätt uppfylla, som kursen bara ger 15 poäng- och jag behöver 19 poäng, enligt CSN's krav. Som jag skrev i tidigare inlägg, så har jag mailat både lärare och CSN! Plus att jag suttit och kikat igenom HIG's hemsida och försökt luska ut nåt men inte fått något resultat. Vet ju inte vem jag ska vända mig till, som kan hjälpa mig. Visst jag kan ju göra uppgifterna klara men sen då? Borde ju få extra bonus poäng egentligen, för jag lägger ner sån energi på att få klart detta så jag kan fokusera på mina kurser jag läser här. Dom hinder jag får är ju precis det här jag pratar om, dom säger en sak först sen en annan nästa gång.
-
Är så jäkla trött på det, jag vill ju bara klara av detta så jag kan få från CSN igen - efter det så kommer jag ju ha det bra.
Är även lite fundersam över hur min lägenhets kompis ska göra, hon kom ju hem i måndags lite snabbt och berätta att hennes föräldrar kommer på besök under helgen. Klockan är tjugo i fem och än så länge så är det ingen som dykt upp och jag ser ju ut som hm.. jag gör när jag är hemma SLAFFSIG! Orkar inte se bra ut hemma ;) och har ju massa att tänka på och klura ut. GAH! Låter som om jag klagar vilket jag gör men ändå ^^
-
Fan ni, du vem som helst - SÄG VEM JAG KAN VÄNDA MIG TILL ANGÅENDE DETTA JAG DALTAT OM NU!!!
Jag skulle som sagt bli skit glad med lite tips & råd. <3

Skit helvete

Alltså jag mailade min lärare på distans kursen jag läser om och frågade hur många poäng kan man få i från den kursen och det är 15 högskole poäng. Och jag behöver 19 jävla poäng för att CSN helvete ska godkänna mig att jag ska kunna få bidrag och lån. Och jag vet för faaaaaaaan inte hur jag ska göra, jag vill ju bara få klart helvetet så jag kan få ifrån CSN. Jag mailade även csn och frågade vad jag ska göra och berätta situation på nytt. Och frågade hur jag ska göra för att uppfylla dom där kraven dom har. Som jag bara får 15 poäng och jag behöver då 4 jävla poäng till, så om jag ska göra en extra uppgift eller om jag ska göra nåt för att få dom där jävla poängen. Samtidigt så maila jag även läraren och frågade om jag ska köra solo eller inte som kursen eller uppgifterna går ut på att jobba i grupp men jag tillhör ju ingen grupp nu utan jag kör ju helt solo som jag läser om den lite annorlunda. Fan just nu ångrar jag som fan att jag ens började med den här kursen, men som sagt jag visste ju inte då att jag skulle bli lämnad ensam (igen) och flytta till Falun och börja studera där. Och jag trivs jätte bra på skolan och kurserna går ju bra dessutom. Jag känner mig bara stressad nu som jag vet att jag måste få till och lära mej massa inför tentan om tre veckor och att jag har räkningar som måste bli betalda och jag vet att om jag får från csn så kommer mina skulder försvinna i princip och det skulle bli sååå jäkla skönt.
Jag vill inte flytta hem, jag vill inte skriva in mig på arbetsförmedlingen igen jag vill inte återgå till att leta jobb igen och ha omenings fulla dagar hemma. Jag låg för fan i sängen i princip varje dag, kikade på serier och gjorde INGENTING! Alltså om jag blir tvugen att flytta hem igen så kommer jag ändå inte kunna betala mina skulder direkt och hur kul är det då? Och jag kommer ju må fan som vissa kommer dit som jag inte vill se eller ens träffa. Jag vet att det gått en tid nu men jag vill bara inte träffa eller se dom. Vad fan ska jag göra?
-
För deltid jobb kommer inte hjälpa så mycket, och kommer jag hinna med läxor och allt då? I så fall är det helger jag mest kan jobba och dom dagar vi är lediga. Men frågan är ju då är det bäst att få jobb här i Falun eller i Borlänge? I Borlänge är det bra ifall jag ska jobba efter skolan eller före, och i Falun är det bra för det är ju närmare hem och jag kan ta cykeln. Någon ge mig tips och råd, mest som gör att jag kan bo kvar här då :)

A picture of me

Jag kom in på ett redigerings program via en vän, vars blogg jag följer nästan dagligen.
Orginal
Redigerat
Orginal
Redigerat
Redigerat

"Kenza & Tyra Show"

Har precis kikat på andra avsnittet av Kenza & Tyra Show :) ganska kul att titta på faktiskt.
Och gillar deras låt dom spelar in med Darin :) hehe ^^ men helt klart så ska jag följa denna show
den är ju hur bra som helst :) och i nåt avsnitt så kommer dom ju vara i Borlänge :D
Nåt man fick veta när man kom hem från skolan och läser på Kenzas blogg :( fast dom var typ utanför eller nåt men ska bli kul och se, verkar som nästa kommer bli skit rolig så längtar :D
-
Nästa vecka så ska ju klassen åka till Ullared, dom som har råd. Och jag vet inte om jag kan åka, inte så skoj och åka när jag inte ens har pengar, isåfall är det att åka med men NO SHOPPING i princip, och för det andra så vet jag inte ens HUR jag ska ta mig till Borlänge mitt i natten liksom och sen hem mitt i natten (alltså när vi kommer tillbaka då) men jag tror det lutar mer åt att vara hemma, och då kommer jag nog rå plugga, kommer ju i så fall gå i skolan bara Måndag, Tisdag och fredag så ledig onsdag-torsdag. Men jag får se vad det blir. Nu ska jag stänga av datorn och kika på Angel och sova så jag kommer upp och kan plugga heeeeela dagen typ, men ska iväg och panta med så jag kan få mjölk hem :) ska kika om jag behöver annat i så fall ska jag väl kolla med pappa om en hundring men tror inte jag behöver något mer direkt. Och ringa samtal ska jag göra med :/
Natti allihopa

Valbo

Alltså jag fick sååååån enorm lust att åka till valbo och liksom umgås med carro, cattis, syrran, johanna ja dom typ och nån mer och liksom bara vara. Fika och mysa :) och gå runt och strossa i affärerna och bara njuta <3
Jag saknar vissa saker, även om man inte direkt gjorde och var dom ställena bara så där när man bodde hemma men ändå det är liksom "hemma" hemma för mig. Visst jag trivs här men jag måste nog ha lite mer folk att umgås med och lära känna för det blir lite ensamt så här. Även fast man bor med nån som knappt är här så är det inte så värst kul, men jag vet inte hur vi ska lära känna varann heller som när hon är hemma så är hon på sitt rum i princip och hon är knappt här. Knappt sett henne den här veckan hon har kommit hem snabba svängar men sen dragit igen. Hanna som jag umgåtts med i veckan i från klassen fråga om vi inte ska hitta på något i helgen och det tycker jag låter bra :) så jag ska plugga och försöka träffa henne :)

Hair thing?

Alltså idag så fönade jag håret (första gången på länge) och jag platta vissa bitar efter åt som det var så flygit och jag får några lockar dessutom som jag inte ville ha där ;P iaf hårdet såg verkligen perfekt ut när jag lämnade lägenheten, självklart så små dugga det ju ute på väg till bussen och när jag kom hem tre timmar senare så är håret typ står åt alla håll om man ska uttrycka det så, det gillades inte. Jag menar måste man gå och liksom kika i nån spegel hela tiden för att vara säker på att man inte ser hemsk ut. ÅH irriterande, men sminket såg iaf bra ut :)
-
Och angående mitt hår, jag funderar lite smått på att bli brunette helt och hållet men jag vet liksom inte, får se sen när ekonomin är stabil och alla räkningar är betalda. För när jag väl får från CSN igen förhoppningsvis så kommer jag kunna betala ALLA mina räkningar och jag lääääääängtar till den dagen, så gäller att jag kämpar och försöker klara den här kursen så bör jag ju få från csn igen. Känns som om jag vill besöka kontoret igen och liksom fråga igen så jag vet att jag bara behöver göra det för att kunna få av dom igen. Annars är det ju kört :(

Knapri knapri

Precis ätit upp mina "hemlagade" vitlöksbröd. Nåt som Rickard lärt Cattis, som lärde mig :) hehe, man har helt vanliga bagutter som man delar på halvor och man blandar smör, och pressad vitlök (eller som mig som inte har en press, hackar vitlöken i små bitar) och citronpeppar (tror det var det hon använt, iaf så har jag använt det ;) ) och blandar det och sen har man ut det på baguetterna ^^ mums.
-
Fast idag orka jag inte blanda så jag körde på att smeta på smör strö över vitlök på bagutterna och citronpeppar med förstås och sen körde jag in i ugnen tills dom blev knapriga :D . Och gjorde typ chili corn carne, inte direkt det men ungefär och blandade i ris, och åt det med färsk sallad till och sen knapra jag på baguetterna till. Faktistkt så är det en bra sätt att få nåt att knapra på om man blir sugen på något. Men jag kan säga att det är rätt jobbigt att inte riktigt ha något att smaska på när man blir sugen på nåt. Har varit att jag tagit en morot och ett glas vatten bara för att liksom lura mig själv. Men funkar inte jämt. Och jag har iaf mat hemma men är ju det där med sug efter nåt sött eller så så där i mellan åt.
Jag lovar när jag får från csn och sånt igen då jävlar ska jag se till att ha nåt i skafferi/kyl/frys ifall det blir akut liksom ;) ha gömmor kanske? Hehe, fast är iaf rätt duktigt av mig att jag dricket massa vatten mer än vad jag gjort förr :O

When I...

När jag låg och läste boken "Historien om IKEA..." så somnade jag, måste läsa ut den för om två veckor har vi seminarie och då ska vi prata om den. Kul att jag somnade mitt upp i allt. Jag var så trött att jag knappt kunde läsa en rad egentligen men kom igenom tre sidor iaf ;) haha iaf nånting.
Vaknade för en timme sen och då satte jag igång med mat och nyss ätit, fattar inte varför jag gör ordning mer än vad jag egentligen orkar? Fast är ju bra får ju rester så man slipper göra mat dan efter :) nu ska jag ta nya tag i dom här läxorna tror jag.

Sleepy sleeepy

OK för det första, Antingen så är det NÅGON som spelar musik av något konstigt slag ELLER så är det någon som för liv med en borr eller liknande ARGGH!!
Jag är extremt trött, Amelie ringde mig kvart över sju i morse och frågade om en sak, förvisso skulle jag upp halv åtta så iställe för att vänta in alarmet så stängde jag av det och hoppade in i duschen. I hela tjugo minuter njöt jag av en varm dusch. Sen blev det frukost och göra sig i ordning, väl vid skolan så gick jag med Sandra en från klassen till teknikdalen och väntade in Hanna som inte var vid busshållplatsen när jag kom. Och sen började vi lektionen och jämt när man kommer till skolan så sitter man och gäspar och blir liksom mer trött. Och jag har en tendens att liksom nicka till under lektioner, och speciellt senaste dagarna så har jag nickat till och suttit och blundat under lektions tid :O - och det är INTE bra.
-
Sen när man väl slutat då är man liksom seg och sen somnar man nästan på bussen och väl i Falun så ser jag min buss hem men så ser jag att det står annat på den och jag var dum och frågade inte vart bussen gick nångonstans utan jag ställde mig och väntade där medans jag märker hur andra åker iväg med en annan buss och det blir tomt, för den buss jag halvt trodde var min kändes som om det var min allt mer klockan närma sig för att den skulle åka och när den åkte så kände jag att jag skulle varit på den där bussen. Så jag fick stå och vänta i en halvtimme till nästa buss :( liksom jätte kul. Varför går bussen 1 gång i halvtimmen för? Och bussen till borlänge går var tjugonde minut, fail där liksom. Jaja jag ska väl försöka vakna till och få lite gjort, skönt att vi är lediga imorrn.

Då sitter man i Teknikdalen :) en byggnad...

Då sitter man i Teknikdalen :) en byggnad/hus heter så här vid skolan, jag gillar det för är ljust och fint här ^^ bättre än själva skolan tycker jag ;) har snart föreläsning i ekonomi styrning. Och är jäkligt trött somna inte för än runt halv två :s gick upp kvart över sju och duschade . Men men slutar vid tolv ;)


That day, This day

Jisses vad jag gör inlägg nu, men jag lägger ju upp bilder som jag inte direkt har en aning om vilka dagar iaf på några stycken :) Här kommer det sista, och det är från igår och idag om jag minns rätt.
Gårdagens outfit
Jeans leggings - Ginatricot
Musse pigg tröja - Cubus
Strumpor - Gina tricot
Sjal - Cubus
Dagens outfit
Jeans leggings - Gina
Hood tröja - Gina
Rosa mys strumpor . vet ej fått i julklapp, och använder dom hemma och i mina högklackade för det gör inte ont då ;)
Hade mina fina handklovar örhängen, använder dom inte så särskilt men dom är ju lite
ovanliga att ha bara så där, iaf så känns det så
Nu räcker det för idag tror jag :)

My black day

I måndags så mådde ju inte jag så där prima, och kände mig ju jätte depp och här har jag bilder som jag tog den dagen.
Jag kan ju säga att jag känner mig annorlunda eller det känns konstigt att titta på dessa bilder, för påminner lite om för några år sen... weird

Bilder från olika dagar -September

Här kommer lite bilder från dagar jag inte vet så där exakt.
En suddig outfit bild
Outfitbild
Tog detta här om kvällen när jag fick lust att tända ljus :)

Bilder från 30 sep till 3 oktober 2010

Stod och vänta på bussen i Herrhagen :) fin ustikt va ^^ bakom oss är husen där jag bor
Bild på of course ;P haha nejdå
Ifrån mitt fönster
Utsikt över sjön som ligger precis här
Ifrån gång/cykel gången där jag åker förbi till stan :) eller mot cattis & Rickard med :)
Syrran nu i helgen när hon va här på besök, och vi åkte till City Gross :)

Bilder från första helgen syrran va här..

Jag la precis in bilder från mobilen på datorn och det var ett tag sen jag la in ifrån mobilen därför blir det lite hux flux så där :)
Syrran :)
Vi gjorde paj den helgen :) äppel paj och blåbär/hallon paj mums ^^ men var ju
bra mätt så man fick ju inte i sig så värst ;P
Drack kaffe till :) i mina fina muggar
:)

My head ...

Jag har sån huvud värk att det inte är sant, lyckas få bort den i en timme? Genom att ta en tablett och lägga mig och vila och när jag började somna till och liksom somna då är det som om nån trycker på en ON knapp och jag är klar vaken med huvudvärk IGEN!!
Pratade ju nyss med denna busfrö ^^ saknar henne även om hon ibland är en riktig pina så saknar jag henne. Hon pratade med mig en stund och helt plötsligt så gör hon sig illa (inte så konstigt det är Elsa, hon gör jämt illa sig) iaf så börjar hon stor grina i TELEFON och jag som har huvudvärk uppskattade inte det.
Men hon blev tröstad av nån där hemma tror det var Linnea s? Sen fick jag prata lite med pappa och han gav mig idén att jag kan ju panta mina flaskor som jag har och då kommer jag kunna köpa mjölk :D för det är typ vad jag behöver och ketchup för inget gott att äta pasta annars :P hehe-
-
, Men det hon gjorde för att få mig att fälla lite tårar var att hon grina när jag började prata med henne och hon ville att jag skulle komma hem och vara med henne <3 och då fick jag en direkt hemlängtan något jag inte haft sen jag flytta hit och jag brukar ha hemlängtan i vanliga fall.
Men men jag funderar på att göra lite plugg nu när jag ändå är vaken och något pigg och sen får det bli sängen ska upp vid halv åtta imorrn. Ska dricka min kopp te med :)
God natt everyone hoppas ni får en bra onsdags kväll resterande av kvällen iaf :)

Elsa

Pratar med Elsa i telefon :) åh hon fick mig att få lite i tårar i ögonen. Gullunge <3
Gullunge :) här hade ja hämtat henne från dagis och vi gick till pizzerian för att vänta på
pappa.
Saknar henne <3

PLuggi plugg

Nu har jag ätit, kom hem vid fem, vi hade låååång föreläsning idag och redan efter en timme börja jag känna huvudvärken kommande krypande men som jag inte hade med mig några tabletter så fick jag bita ihop. Vi pratade på om det ena och det andra, började ett och slutade fyra eller kvart i, och skulle sluta fem men fick gå en timme tidigare (Tack för det) och jag hann med tio i bussen från skolan och hehe roliga var att när vi kommer in i Falun så är det värsta bilkön in i centrem. Från rondellen vid gruvan typ och ända in till östra hamngatan :O liksom hehe, det tog en evighet innan vi var framme och jag såg min buss men när jag kom av min buss så åkte den :( så det fick bli att stå och frysa i en kvart till nästa buss kom.
-
Väl hemma så blev det att göra nåt att äta, och jag gjorde stekta ägg och hade på mackor och redan efter första så började jag bli mätt men lyckades få i mig andra med :) . Sen nu så försöker jag vänta på att huvudvärk tabletten ska värka så ska jag sätta igång med lite läxor och se till att få lite sånt klart. Sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt, sov dåligt inatt fast jag la mig före halvtio igår, vaknade mitt i natten och stängde av tv/dvd och somnade om. Sen vakna jag igen av att jag hade värsta spännings huvudvärken och satt och gjorde övningar som kära Cattis visade mig att jag kunde göra, gjorde det medans jag väntade på att huvudvärkstabletten skulle göra sin verkan. Och när jag försökte somna om igen så gick det inte, fick rätta till kuddarna och kunde knappt vända på mig för jag blev yr och mådde illa. Men sen somnade jag till slut. Och vaknade vid elva idag och gick då upp och började göra mig klar, fast jag ska inte gå upp en timme innan jag ska iväg för blir ju bara stressad och hinner knappt med, inte jämt men nästan.
Nej nu ska jag nog försöka plugga.

FARA för mig själv!!

Alltså jag är en FARA för mig själv OCH andra, för jag har sen jag flyttat hit börjat glömma bort att stänga av spisen, inte jämt men nästan jämt. Speciellt när jag tänker på en massa annat samtidigt, som om jag liksom stressar och då glömmer bort. Och nu så när jag kom in i köket kände jag en enorm värme från spisen och ser då att plattan jag använt stod på full värme FORTFARANDE! Var liksom två timmar sen jag lagade mat eller värmde på mat :S
Skrämmer mig fan själv :'( inte bra. Jag ska nog sätta upp påminnelse lappar iaf om det ska fortsätta så här, usch fy fan för mig just nu :(
Jag just  nu i köket

Kära Mormor

Fick precis ett mail från mormor, hon ska åka in och operera sin fot, om jag uppfatta det rätt så ska hon göra det nu på söndag. Faktiskt här om dagen så fick jag sådan lust att åka dit och vara där och bara slappa ett par dar, men det har jag ju inte råd med, alltså att ta mig dit. Och sen hem då. Men jag hoppas att operationen går bra :) ska tänka på henne mitt i allt pluggandet ^^ <3

Använda kill parfym?

Ok jag vet att det låter helt fel för vissa men VARFÖR inte?
I fredags när jag och syrran åkte till City Gross som jag behövde handla mat och det jag var ute efter är billigast där ;) Så jag for dit och handlade med henne och vi gick omkring och kikade på killparfymer eller nja egentligen tjej det dom hade där men så fick jag syn på burkar bredvid AXE, och ja vi började ju sniffa ;) och jag blev kär i två dofter men som sagt så har jag inte råd just nu att köpa sånt men jag skulle inte säga nej att använda iaf :) haha . För jag har ju ingen pojkvän att köpa parfym till så why not?
-
Tycker ni det skulle vara rätt eller fel av en tjej att använda kill parfym?
Enda bild jag kan hitta på den, men typ så här ser iaf flaskan/burken ut :) men dom jag gillar har en silvrig kanin och en röd :) Hollywood och Vegas (Playboy) tror jag dom heter ^^

-TävLinG-

Inne på Maritas frisörblogg så pågår det  en tävling just nu om fin fina hårprodukter (Schampoo + balsam) - Jag själv är med i tävlingen :)
.
Good Luck everyone
Det är detta Kit man tävlar om :) personligen tycker jag att dom ser rätt läckra ut ;)
Bild är tagen ifrån Maritas frisörblogg
Btw - JAG LÖSTE DET!!! Alltså hur man länkar ;)

Thinking

Idag på föreläsningen så satt jag och funderade (något som blir varenda gång jag är på föreläsning, mina tankar far iväg åt andra håll och jag hänger inte med i lektionen...) Iaf så blev det så idag med och det var lite om min "situation" och lite annat och hur jag ska lägga upp det här med pluggandet, för skrev ut schema på nytt idag som vi bytt lektions sal på ena kursen och för att dom lagt till nya schema som börjar gälla v45. Och såg då att jag kanske inte ens ska söka jobb iaf som vi kommer ha vissa dagar 2 lektioner samma dag och ungefär som nu ska vi ha 4 dagar och en dag ledigt. Och det var första gången jag va i en datasal i skolan och shit vad det påminde om Högbergs, med att logga in på datorn ^^ visst dom har säkert det där på massa andra skolor med men nu har jag ju gått på Högbergs och vet att dom kör det där. Anyway, så skrev ut lite grejor och sen fick man gå ut i korridoren och liksom skriva ut med hjälp av kopiatorn rätt coolt :P men var lite strul först men löste det.
Men för jag behöver lägga ner ett rejällt kål på kursen jag läser om och se till att klara den så fort som möjligt så att jag kan fixa med CSN! Funderar på att gå till kontoret igen på torsdag och fråga om en sak jag funderar på, bara inte jag ska göra något speciellt efter skolan som att jobba med gruppen så kan jag ju åka.
Nej jag ska väl hälla i mig en kopp kaffe eller nåt, gå ut och ta lite luft på balkongen så ska jag väl börja plugga REAL HARD!

Better...

Jag pratade lite snabbt med pappa nyss, han sa att han kunde betala ena skulden men jag tycker han ska kolla först om han inte kan skicka tillbaka böckerna och se vad det går på i så fall, och sen ska jag ringa och prata med dom imorn och även fråga om dom inte kan överse denna gång om jag skickar tillbaka böckerna.
För just den skulden är inte den jag behöver betala nu egentligen, den jag fick idag kom lite oväntat egentligen. Men jag ska söka jobb iaf och plugga på som fan nu på dom sista uppgifterna och verkligen försöka få tag på den där Ulf så jag får veta om jag kan göra tentan och allt. För fixar jag det så kommer det ordna sig med csn.
Nu ska jag sova är så jäkla trött :) natti

black monday

Jag bara så där klädde mig i svart idag, enda som var färg var min rosa döskalle sjal. Men jag känner nu att det känns rätt att jag har svart idag, för jag mår skit just nu. Känner mig rejällt depp på allt, skulle bra gärna vilja åka iväg nånstans så man får komma bort och komma tillbaka med nya krafter om inte det så vill jag nog gå och dränka mig.


Deprimerad SKIT

Inte kul att komma hem och man fått brev, inkasso osv. Alltså ena är upp i 2000 jävla spänn :O och jag som inte ens har dom pengarna, har ju inte ens till dom andra räkningarna :( vad fan ska jag göra? Jag hoppades ju på CSN men det sket sig ju och jag vet inte när jag kommer få ifrån dom, är väl först jag klarat kursen då. Satt precis och räknade ihop ALLA räkningar och jag är uppe i 6000 kr i räkningar. Jag fattar inte hur det gått så här långt, det är ju också för att jag fått massa påminnelser som gjort att det ökat men ändå liksom. Och det som jag fick idag är ju något jag skickat tillbaka (vad jag vet så ska det vara tillbaka) och då är det inte kul att få inkasso krav upp till 2000 spänn. Just nu så skulle jag nog inte tacka nej om nån lånade mig lite pengar så jag kunde betala räkningarna :( jag vill inte låna pengar HATAR det, och några lyssnar inte längre när jag förklarar problemet med varför jag inte betalat ännu. Ångrar som fan att jag ens beställde kursböcker och ens började studera under sommaren för det löna sig ju inte. Hur fan ska jag komma ur den här krisen? Har ju inte ens ett jobb och vet inte hur jag ska få pengar. Pappa har inte råd att ge mig mer. Jag vill ALLVARLIGT gå och dö just nu. :'(

Dom där älskade räkningarna ...

Precis fixat så att iaf en räkning är framskjuten till slutet av denna månad, och sammanlagt ligger den på 514 kr :S - och andra två har jag mailat till men kanske ska ringa dom med? Är ju lättare att ringa för då får man ju kontakt direkt liksom..
.
nej nu ringer ja medans jag gör mig klar för skolan

Inte SMART!!!

Jag hehe tog lite kort med min cam, och tog då kort på min frukost och jag råka luta min tallrik lite för mycket och det kom lite mjölk över mitt tangentbort. Jag har ju liksom en laptop. Så nu vet jag att jag INTE ska ta kort på flytande vätska över datorn. Men jag lyckades få bort allt nästan direkt. Jag blev inte arg men vet att om någon annan gjort det då hade jag blivit vansinnig det vet jag men nu var det jag själv och då får jag skylla mig själv därför inte arg, och ingen skada skedd heller :)
Som ni kan se, så är det havregryns gröt med lite hallon sylt och mjölk
Har en kopp te med :) - i mina fina muggar från Rummet Rita i Tierp. *Älskar muggarna dom är fiiina ^^ och jag föll för dom i princip direkt, 25 kr styck :)
As you all can see ^^ <3

God morgon allihopa

Jag gick upp för 1½ timme sen, tänkte snooza men som vanligt när jag vill det så hör jag ljud som om nån kommer igenom dörren eller ja vad som helst och det får mina nerver att spänna till och jag kan inte slappna av. Vilket resulterar i att jag till slut går upp, och visst jag kunde ligga kvar en timme till om jag velat men jag tänkte på en lång varm dusch så det fick bli en skön varm dusch direkt efter jag gick upp, och nu är jag nyduschad och på klädd.
Tänkte äta frukost nu och sen sminka mig, åker nog vid tolv som vi inte skulle träffas tidigare idag, iaf inte vad jag vet. Iså fall skulle jag ha panik nu för klockan är halv elva redan liksom hehe...

FAIL

LYCKLIGHETSTEST
får du över 18 så är du lycklig



[ ] Du har en pojkvän/flickvän
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har en egen mobil
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare
[x ] Du har fler än två bästa vänner
[ ] Det finns en pool i din gård
[ ] Du har varit utomlands den senaste månaden



Totalt: 3



[x] Du klär dig som du vill
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum
[x ] Du har aldrig blivit nedslagen
[ ] Du gråter aldrig mer än tre gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på
[x] Ditt rum är stort nog för dig



Totalt: 5

[ ] Du har över 50 kompisar på bilddagboken
[ ] Du har över 50 bevakare på bilddagboken
[x] Du har bilder på bilddagboken
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på bilddagboken
[x ] Du trivs i skolan
[x ] Du brukar göra något efter skolan



Totalt: 4



[ ] Du äger en bil
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar
[/ ] Du är nöjd med ditt utseende
[ ] Du har aldrig fått IG
[x] Du har vänner



Totalt: 2½




[x] Du bryr dig om mer än fem personer
[/ ] Du är nöjd med ditt liv
[x] Du kan mer än ett språk
[x ] Du har ett husdjur
[ ] Du kan hela texten från fem låtar
[ ]Du har inga fiender
[x ] Du är en ganska snäll person


Totalt: 4½
Sammanlagt: 19 poäng fick jag xD hahaha , och nej jag är inte lycklig så detta test stämmer alltså inte in på mig då? Fast visst borde ju vara glad över att jag har det rätt bra ändå om jag tänker efter.

Finally

Jag skrev nyss ett låååååångt inlägg i min "Privata blogg" kan säga att det känns skit skönt att ha gjort det, fick lite tårar men det känns hur skönt som helst. Som om jag lättat lite på stenen som tynger mina axlar. Tyvärr så tror jag inte att någon kommer få läsa ur den bloggen för det är ur mitt inre, mina tankar ett ställe där jag verkligen kan skriva av mig och lätta på trycket och jag vill inte dela med mig av det för omvärlden tyvärr, dom flesta vet redan hur jag mår så jag behöver ju inte direkt förklara. Hoppas ni alla har överseende med detta.
Ha det bra :) så hörs vi imorn natti

Natti natter natti? eh

Ok jag kom inte på någon hyfsad rubrik , neeej!!
Åh jag orkade inte plugga så mycket jag är laaaaaaaat. Kanske borde läxas upp av min kära kusin plugghästen Cattis? ;) haha . Jag skolkade och kollade klart på säsong 7 av Buffy <3 jag blir både irriterad och glad på samma gång när jag ser det, som det är liksom saker som jag inte vill och samtidigt så slutar det såååå bra. Men som sagt så blir jag så där hyper konstig glad vid vissa tillfällen xD det är nästan skrämmande hur jag blir. Jag liksom hoppar, klappar händer (i know STUPID) och liksom svävar haha eller nej hoppar fram, typ studsar?
Vilket jag gjorde när jag var tvungen att ta en toa paus. Men men suttit och kikat på Special.... nåt" nu efter åt och dom berätta vad hela säsongen handlade om etc och jag blir lite sur för jag vill ju veta vad som händer efter ALLTING!!! Men det får man ju inte veta, för det skulle ha blivit en åttonde säsong men vissa av skådespelarna ville inte medverka eller nåt sånt :'( liksom WHY NOT!??? Hur bra hade inte det varit då, fått veta vad dom gör härnäst men nej, det får man veta om man läser serierna/böckerna. Men det är ju nåt som inte finns i Sverige juh :( . Jaja jag får nöja mig med dom här underbara sju säsonger jag har med den här älskade serien. En av alla mina favoriter <3
-
Och jag visste inte ens om att klockan hade blivit så mycket? Jag liksom "ojsan hehhehe"   antar att tiden verkligen går fort när man har roligt. Och jag dammsög datorn idag och den låter fortfarande mysko :( och jag kan ju bara inte lämna in den... Nej om jag ska sova? fast jag är inte trött.
Jag hade ansiktsmask tidigare under kvällen, från Herbalife. Känner mig rätt fräsch efter att ha haft denna på, är "prover" som jag beställde hem när jag fixade hem varor osv, jag vet inte ens om jag är aktiv inom det längre, får inte några mail iaf, jo ibland från coachen eller vad jag ska säga att hon är. Men inget mer än det. Jag har ju fortfarande saker kvar eller ja ersättningsmåltiderna har jag kvar men dom är kvar i Fagerviken, enda jag har här är det jag fick av Carro, hon gillade inte den smaken så därför fick jag den som jag tycker om den.
Bild på mig NU, i skrivande stund. Finnig som få hehe, fattar inte jag dricker massa vatten och försöker att inte äta sånt som jag får finnar av ÄNDÅ så dyker dom upp i ansiktet och terrar.
Och har min älskade lipbalm på läpparna, jordgubb. En jag köpte på Cubus men visste allvarligt inte priset på den och brydde mig inte så värst just då. Var när jag gick ut och tittade på kvittot som jag såg att den kosta 100 spänn! Jag i normala fall köper inte sånt dyrt, för det klassar jag som dyrt, men jag behöll det och det är nu typ 2 år sen jag köpte det och det är i princip väl använt och den kommer inte ta slut än på ett tag. :) kan ta bild och visa sen. Nu natti tror jag :)

Inte bra inte bra

Ok, för en stund sen så small det till i lägenheten och jag flög upp som jag visste att jag inte hade fläkten på och det där som lät var högre än vad fläkten låter när den går tillbaka till OFF!. Och jag kunde verkligen inte fatta vad det var som small som jag inte har något som skulle smälla till så där, så gick försiktigt mot dörren min ut till hallen och ser då att köks dörren slår i mot dörrkarmen och fattade då att det blivit korsdrag xD - för jag hade köksfönstret öppet för att få in lite frisk luft i lägenheten och balkong dörren i vardagsrummet så det orsakade korsdrag vilket ledde till att köksdörren small till i dörr karmen och den åkte ju inte igen så. Men då löste jag ju det problemet ;)
-
Jag har ju som sagt sen jag flyttat hit blivit extremt nojig och nervig av alla ljud som det är i lägenheten och runt om. Men hoppar inte till av vissa ljud längre iaf och det är rätt skönt kan jag ju lova :) För nu har jag ju iaf vant mig vid några ljud, och var ju skönt att ha besök med för då tänker man inte på ljuden heller som man gör när man är ensam. Och kan ju säga att det känns super skönt att ha städad lägenhet, enda jag behöver göra nu är moppa golven. Hittade ett set för 99 kr på biltema så kanske ska köra på det sen? Men men nu ska man väl kanske göra lite nytta med pluggandet? Har ju kikat på Supernatural ^^ som sluta spännande om man tänker efter, först tyckte jag inte det men nu i efter hand så gjorde det. Men får 2:a avsnittet på onsdag? Av kusin ^^

Städat

Har städat HELA lägenheten, udantag till Elina's rum då. Och har även dammtorkat och fixat med pantflaskor  U NAME IT! Och det känns skönt att fått det rent men behöver ju moppa men det kan jag ju inte som jag inte har sånt än. Och jag är helt slut nu, för jag hade inte mycket krafter nu efter allt och nu har jag INGA!
Och tänkte att när jag nu kollat klart på Supernatural så ska jag plugga :)

"I'm back on track"

Ok då är jag åter igen ensam i Herrhagen typ! Och vi hann ju liksom rätt så lagom ändå, min idé funkade ju fin fint :) - för jag kom ner till stan ungefär samtidigt som syrran, bara att hon hann ju hoppa av och typ ta på sig sin enorma väska då jag anlände till Östra hamngatan :) . Men jag tog en liten annan väg eller nja egentligen inte för jag liksom bara fortsatte rakt fram längs Slaggatan iställe för att svänga av osv, som jag gjort tidigare. Och som ändå gatan var folk tom så var det ju perfekt. Alltså det var Slaggatan in på Holmgatan längs gågatan mitt i centrum/stan som jag cyklade på och sedan vek av så jag cyklade mellan eh Falu gallerian och Ica nånting... bla bla bla :) iaf kom ju fram iaf, och väl där så fick syrran ta av sig väskan hon precis lyckats få på sig och ha den på cykeln och vi promenerade till stationen. Alltså det var ju bra nära ändå xD något jag inte tänkt på tidigare. Men vi kom ju fram så vi hade typ tjugo minuter att vänta in tåget. Perfect ;) - men vi små pratade och när tåget kom in då ger syrran mig en oväntad bamse kram, hon tröck ju till hårt med så kändes som om hon knäckte ryggen på mig AOO!
.
Och sen har jag sagt nu att till nästa gång hon ska komma hit vilket är om hm fyra veckor typ och då har jag bestämt att jag ska som läxa till mig själv ut och JOGGA!!! För efter i fredags så är jag helt slut och jag kan knappt gå :S egentligen för det gör så förbaskat ont i mina ben så det inte är sant. Jag är ju som sagt otränad som fan, jag är en sån som hellre tar bussen, bilen än cykeln till stan etc. Och jag är en rätt lat person som sagt och jag tog nog i liiiite för mycket i fredags men just då kändes det skönt på något sätt än vad det gör nu i efterhand. Men jag visste att jag skulle ha träningsvärk men inte så här ont. Jaja så jag ska alltså ut och jogga varje dag iaf FÖRSÖKA kan ju inte lova något ;) men det ska vara så jag orkar hänga i kapp henne iaf. Haha ^^
Men hon måste ju ha så hon kan åka buss här då, hon får kanske skaffa ett sånt där påfyll kort ...
För nu kan ju inte jag eller hon skjutsa på min cykel som hehe den typ gått sönder, var ju bra läskigt jag satt ju på pakethållaren och rätt som det var så brast det på ena sidan som om en mutter eller nåt åkt av och som det var mörkt så såg vi inte vad som gått sönder exakt så jag valde ju att gå bredvid igen och hon cykla sen böt vi. Och väl i ljuset så såg vi att ena pinnen som håller upp den hade gått av xD .. Gammal cykel, och även min sadel har ju blivit värre, sprickorna blir större speciellt det på sidan i bak fyfan vad det gör ont nu att sitta på sadeln, känns som om man sitter på en skruv :S inte bekvämt.
.
Nej jag ska nu kika på SUPERNATURAL :D lyckades få till dom sista procenten så nu ska jag kika på det sen PLUGGA! Inte för att det känns motiverande men...

Söndag

Vaknade för ett tag sen eller egentligen några timmar för grannarna ovanför håller på med nånting och jag vet inte vad, ganska irriterande och höra hur dom smäller i väggar, golv, dörrar och förmodligen i elementen :S för nåt konstigt ljud ungefär som när man slår i rör eller i element låter det som HELA tiden. Och man hör hur dom springer omkring och sen hur dom liksom pratar högt med varann, GAH irriterande som fan.
Men men ska om 1½ timme fara med syrran till järnvägstation, hon åker nämligen hem idag så blir ju till att fixa och sådant. Har kommit på smarta idén att hon lånar min busskort och tar bussen ner till stan och jag cyklar ner och möter upp henne, vi tar hennes väska på pakethållaren och sen går vi till station. Ska tydligen ta 8 minuter så why not ;) - för min pakethållare har typ gått sönder 8-) men kan ha väskan på iaf, men inte skjutsa något mer...
FRUKOST!!!

Iiiiiiih :D

Jag har lyckats få det :D yaaaaaay FAAAST jag kan inte kolla än :( för jag kikar ju fortfarande film med syrran eller nja hon kikar jag leker med datorn som hon i princip snodde åt sig modemet när hon kom hit så jag har knappt haft tillfälle att leka på nätet :( hon som ändå leker hemma så hon behöver inte ha det här med ;)
Uhf jag är typ mätt?
.
Har ätit en rejäll middag, plus att vi käkat glass som jag hitta 2L för 14 spänn :) måste väl få lite gott gott iaf? Var till city gross igår iaf, lyckades få med mig hem mat som jag kommer klara mig på över en månad om inte mer :) och allt gick på nära 300 spänn awesome :) jag diggar City Gross :) speciellt deras priser på kött & liknande :) hihi. Och maten jag gjorde idag kommer jag nog ha som middag i åtminstone 3 dagar framåt :) för blev rätt mycket idag xD
Imorrn så kommer det bli typ promenad till station, vet inte hur lång tid det kommer ta som vi ska gå men hoppas det inte tar så lång tid. Syrran lämnar falun vid halv ett tiden, så hon kan komma hem med buss och taxi ända hem till lilla fagerviken. Saknar det stället men har absolut ingen lust att åka hem dit :/ är nog första gången jag inte har någon direkt hemlängtan, enda jag mest saknar där är min katt som jag var tvungen att lämna. Men jag kommer väl bo här i Herrhagen ett bra tag så jag kan dock inte ha planer på att ta hit honom. Men jag måste fokusera på att klara kursen i Gävle som jag läser om så att jag kan få bidrag från csn. Måste få tag på den där personen som vägrar svara på mail, och telefon. Jag fattar inte varför han inte ens svarar.
Nej om man ska kika lite saker innan man stänger av datorn?

Aoouch

Jag har en värkande mör kropp idag. Var nämligen ut med syrran på jogging runda typ, vi tog cykeln min med för syrran envisades om att den skulle med. För hon ville se hopp backen vid Lugnet. Så vi åkte förbi Cattis & Rickard i bojsen och vidare, lyckades komma fram iaf och hem ;) - Men jag hatade att bli skjutsad som det gjorde så jäkla ont att sitta på pakethållaren att jag valde att promenera/jogga/springa bredvid istället. Och det gick faktiskt bra :) vii kom ju fram och sen hem igen. Väl hemma så blev det mat och film :) fast efter andra filmen så somnade jag, var helt slut. Och jag är så kortfattad nu för jag orkar inte skriva ens en gång xD är helt seg i huvudet.. Ville bara meddela vad lilla jag hade för mig i går. Och idag har vi legat inne och kikat på film och var ut på en promenad på eftermiddagen och väl hemma igen blev det mat och film :) Fast and the furious 4:an :P mmmmm love .
-
Nu kikar vi på 2012 som syrran inte sett den...

1 Oktober

Fy fan alltså redan 1 OKTOBER!!!
Blääää var liksom inte länge sen det var strålande sol och man kunde springa runt i bikini praktiskt taget, nu får man springer runt mer påpälsad och ha mysiga kvällar i mörker. Jag har iaf min lilla syster Nea på besök :) hon kom igår eftermiddag/kväll och vi var i princip direkt efter att dumpat hennes feta väska i lägenheten till ica i slätta (för er som inte vet, den jag åker till som tar 2 min till) Och vi fick hem lite mat för bara 150 kr :D rätt nice. Men vi ska åka till City Gross nu snart, för jag behöver ha hem "kött produkter" har typ inget sånt nu, har ändå haft sen jag flytta in för en månad sen så det jag handla då har räckt bra länge ändå. Men jag ska ju bli mer Ekonomisk så inte små handla, bara köpa viktiga ting om jag behöver nåt. Och Jag ska bara stor handla en gång i månaden, ja typ när det börjar sina i kyl och frys.
Jag vet inte exakt när jag somna i natt, kikade på Buffy säsong 7, jag minns knappt den säsongen därav att jag börja om men inte så jag behöver börja om från start som dom tidigare säsongerna kan jag näst intill utan till ^^ . Anyway.. Vaknade runt halv sex imorse och då stängde jag av tvn jag somna ifrån sen vakna jag igen vid elva av att jag drömde WEIRD igen :S och jag orkar inte rabbla upp här vad det är för nåt. Jag har nämligen gjort en till blogg men den är mer personlig, en jag bara ska ha för mig själv eller kanske för dom närmsta som jag litar på. Jag kommer fortsätta som vanligt här men kanske inte lika "avslöjande" som tidigare.
.
Jag har även för bara några minuter sen kikat på Kenza & Tyra Show hur kul som helst :) något jag faktiskt tror att jag ska fortsätta kika på som jag garva ju lite åt vad dom gjorde, man liksom log av att titta på dom. Men nu ska jag göra mig i ordning tror jag och dra syrran ifrån sin dator, hon kikar på How I met your mother men hon är typ 3 säsonger före mig, jag kom liksom av mig när jag började kika på det :S men jag ska försöka börja om igen :) Men nej nu ska det hända saker, har ju främmande då kan man ju inte sitta här eller :)

RSS 2.0