Mobil

Jag tror inte jag har berättat/skrivit om att jag i två månader nu har haft en NY mobil, ni kanske även märkt det på vissa bilder?

Jag har en sony ericsson xperia 10 mini med abonnemang och den jag hade innan har syrran fått :)
Angående min nya mobil och att jag inte berättat nåt är för att jag höll det lite hemligt,först var det bara Hanna och syrran som visste om det, sen fick Cattis veta och sedan familjen. Fast det var först styvsyrrorna som märkte sen var jag tvungen att berätta för Pappa & Amelie, de sa inget men tror iaf att pappa blev lite små sur men jag har kunnat betala räkningarna och än så länge så har jag inte märkt något negativt med den operatör jag använder mig av.

Tråkigt bara att de jag känner inte använder just denna operatör för skulle bli billigare då man ringer.






När jag såg (sista) bilden när jag sökte på google så började jag direkt söka och kika om det verkligen fanns fler färger (skal) att välja :D och hittade en shop som var billig ^^ , för när jag fick erbjudande om mobilen så fick jag bara välja mellan lime (grön) silvergrå :( och jag tycker inte grå är så snyggt så valde lime och den ser rätt OK ut. Nu beställde jag röd och rosa ;) perfekt till sommaren då man kan byta till lite färggladare ^^

Jag har bara positiva saker om min nya mobil, har inte alls tröttnat på den utan älskar den för varje dag ^^ och kan ta jätte fina närbilder :p men kameran är inte lika bra som på min förra dock, men annars är den bara bra. Jag kan vara uppdaterad om facebook och en massa annat JUST perfect <3


_____________________________________________________________________________________________

Om
något helt annat, så har jag fått rejällt ont i halsen :S det kom nu över dan, värre än dom tidigare dagarna. Druckit 2 koppar te med honung men de hjälper inte :( ska nog köpa C-vitamin imorrn så kanske jag blir helt frisk, har börjat få en sårig näsa :( och den rinner ju om vartannat så det måste väck innan min näsa blir värre.

Nu ska jag lägga mig och kika på vänner ^^ och imorrn blir det tvätta lite kläder, packa och iväg till affären en snabbis.

Natti natti

Hatar vädret Sverige eller????

Tittar på vädret nu på tvn och börjar fan undra om vädret hatar oss?
Det ska bli mer SNÖÖÖÖÖÖÖ :'( äckliga dumma snö!

Men det skulle förhoppningsvis bli SOL i helgen :D (hoppashoppashoppashoppashoppas)
Jag menar vi ska köra flyttllass och sånt då vill man inte ha snö utan SOL!

Ja förutom deprimerande väderprognos så är jag väl rätt glad ändå :) var trevligt att träffa Hanna och veta hur det går i skolan för dom osv, men det var inte så mycket "NYTT" som hänt då det precis avslutat ena kursen och avslutar nästa kurs om en vecka. (dom jag hoppa av precis när vi skulle avsluta dom)

Men vi prata om annat också :) sen tog vi en sväng i butikerna men var inte så värst kul, kanske för att det inte fanns så mycket skoj att titta på :( jag hitta ett par tights på rea och 2 par strumpor för 39 kr på gina tricot :)
Pratade med pappa en sväng och fick veta att vi ska köra på att försöka ta första lasset imorrn och köra hem direkt då och sen åka upp igen på lördan och städa osv så det är gjort. Då behöver jag bara boka besiktningstid.

Känns faktiskt konstigt att man ska flytta härifrån, kanske för att jag började komma i ordning här och vant mig vid att bo här, känns ju skönt att vara här nu bara tråkigt att jag fått packa bara :(
Men ska försöka fixa lite käk nu sen ska jag börja med att packa ner porslin.

Packning på G

Tänkte visa lite hur det ser ut i mitt rum just nu, har i en timme hållit på och plockat ur spegelbyrån och sorterat papper + plockat ur halva hyllan. Tror inte jag behöver alla kartonger faktiskt :D har fyllt 2 kartonger och radat upp 3 tomma så får jag väl se, hade en kartong till hyllplanen (svarta hyllan) så den ska väl användas till det igen hade jag tänkt.

Men har ju sålt en del grejor är väl därför det är mindre med saker nu ;)











Som ni ser så är jag inte brunette längre :( - anledningen är att jag hade värsta ljusa utväxten så såg ut som om jag hade kala fläckar, för igår blekte jag det med blondering och idag hade jag i en mörkare blond nyans så var mycket ljusare tididigare idag. Ska väl ha det så här tills jag ska till Marita i maj och fixa det :D men kan nog nöja med detta tills dess.

Ska fortsätta nu, måste väl fixa till mig sen för ska iväg och träffa Hanna på stan för en fika :) så fort hon hör av sig.

Sunshine morning

God morgon, alltid trevligt att vakna till en solig morgon och knall blå himmel ^^

Jag somnade inatt till lite vänner, vaknade till vid tre-halv fyra inatt och var täppt igen så tog nässpray och gick på toa, fast lyckades inte somna om :( och tankarna började igen.
Helt mysko, tror att det är för nu är jag ensam och då tar tankarna fart men det var inga jobbiga tankar som tur var :) Försökte luska ut ett litet schema med packningen ;)

Somnade till slut fast fick först gå upp och ta ett glas vatten för var jäkligt torr i halsen och det gör ont i den med :(

Vaknade för en timme sen och har fixat stor mugg med te & honung och chattat med mormor lite plus en ifrån klassen som nu förbereder sig för juridiken, de har tenta nästa vecka.
Idag ska jag träffa Hanna så hoppas jag hunnit en bit innan, tänkte ta mitt rum idag och eventuellt badrummet sen tar jag köket imorrn.

SÅ höres :)

Packar & donar

Tar en liiten paus för min axel värker :( inte så smart egentligen att jag kör på och donar dagen efter behandlingen så jag små vilar i mellan åt, fast nu verkar det så förbannat :S

Försöker igonera det lite...

 _______________________________________________________________________________________________

Jag har ju inte hållit på så länge, var ju runt fem, sex tiden jag började plocka ur klädkammaren och sen sorterade kläderna. Sen har jag ju dragit fram alla kartonger med och även sorterat upp dom. Det var tydligen 3 lådor för kläderna. Men lyckades fylla två kartonger med mina kläder och en väska med alla underkläder, strumpor (som det knappt var nåt av) och sovkläder plus en till större väska med kläder som suttit upphängt och nån mindre väska klämdes ner i den med ;)

Har en låda som var något trasig och den får sängkläder åka ner i. Tänkte ta porslin och sånt imorgon tror jag ska fixa käk nu och sen börja små plocka i mitt rum.
Det kom ju nästan en tår när jag tog ner galgarna och sånt i klädkammaren för nu är den helt tom :( den känns för tom, synd att man inte kan ta den med sig hem ;) hade jag lätt gjort ^^

Ska dessutom plocka ur en låda som det är fin grejor i och där i plocka ner kläder som ska säljas etc för fick ju ihop en hög. Kanske ta bilder och lägga upp innan vore ju smart (?)

Nej käk och sen plocka lite till, grannarna kanske störs av min fina musik ;)

Music









Och massa mer underbar musik lyssnar jag på nu medans jag packar ^^
Håret blev....

R.I.P klädkammaren <3

Hahahahaha vilken rubrik xD

Nej men allvarligt så har jag nu plockat ur nästan ALLT i klädkammaren är bara sängkläderna & handdukar på ena hyllan som ska plockas ner. Annars är det typ tomt :( Har packat ner skorna mina <3 och tagit ur allt i garderoben så just nu ligger alla mina kläder i en hög här i vardagsrummet. Ska sortera och kika igenom vad jag vill ha kvar resten får säljas eller nåt.

Annars så sitter jag med färg i huvudet, suprise suprise ;)

Ska
försöka att ta bild bara jag kommer ihåg det. Nej nu ska jag tvätta ur det och sortera kläderna.



Så här såg det ut när  jag flytta in <3


Falun

God morgon

Dålig update , igår så åkte man till gävle med åtta bussen in till tierp så tog jag tåget till gävle :) smidigt och kom fram till kiropraktorn precis då jag skulle vara där :)
Hade tydligen värsta knuten i musklerna så han massera ut den och sånt där, AJ säger jag.

Gjorde ont som fan när han massera ut den, men kändes som en tyngd som försvann efteråt :) SKÖNT!

Träffade kusin efter eller typ 45 min senare eller nåt för hon var inte klar när jag ringde henne ;) så jag gick en kort sväng på stan och hittade 2 fina bhar ^^ som jag fick billigt som jag hade rabatt kuponger :D kul att få sånt ^^ . Sen när kusin kom så träffades vi vid wayne's (vart annars ;P ) och tog varin maträtt och satt i två timmar och pratade om allt möjligt :) Skoj skoj <3

Sen begav vi oss båda åt varsit håll, i skärplinge hämta jag lite paket som tog plats i min korg så fick ta en till korg för skulle handla mat och det var inte lätt med min vänster arm för varje gång jag gjorde nåt med den så kändes det som om den skulle hoppa ur led :S men jag klarade mig. Satt sedan ute i iskalla vädret och vänta på pappa, och precis innan han kom så skulle Johanna handla med sin kille så hon små prata med mig en snabbis :)

Ja hemma sen då så gjorde jag inget värst bara försökte slappa, syrran möblera om så nu har vi separerat :(
Haha ^^ sängarna ;) så har sovit i egen ände av rummet inatt men rummet är inte klart än, hoppas hon fixar det själv för jag ska bege mig mot Falun idag och börja packa, sen på lördag så går flyttlasset!

Så nu fick ni en update på min gårdag, åter kommer senare :)

Piggare

Är något piggare nu, men snorar som satan ändå.
Jag åker in till Gävle imorgon på behandling för ryggen och sen eventuellt träffar Kusin Carro om hon har tid och lust ^^

Annars kanske jag går en sväng på stan och sen åker hem beroende på hur jag mår efter behandlingen.
Hade egentligen tänkt åka till Falun imorgon men efter lite tänkande så åker jag på onsdag morgon istället. För jag vill ha med mig datorn så vill slippa konka på den imorgon efter behandlingen så tar onsdag.

Hm...
Ja annars så har jag väl inte gjort något större intressant idag, mest varit hemma då jag kände mig för hängig för att vara kvar i Tierp och varit en sväng till farmor med elsa nu på eftermiddan. Och kollat på BB med Linnea s :)

Amelie hade fått Jotex katalog och jag blev ju kär i en del i katalogen, så fina saker :)

Prosit!!! Tack ^^

Haha precis när jag skulle till och skriva inlägget så nös jag ^^ därav rubriken ;)

UPDATE! Elsa blev hemma idag så jag gjorde mig i ordning typ 1½ timme för tidigt (elr en timme då) men det gjorde inte så värst mycket för jag fixa en stor kopp te med honung och en macka sen la jag mig framför Vänner avsnitt och myste under täcket tills det var dags att ta bussen till skärplinge, byte där till Tierp.

Och glömde dessutom min älskade mobil hemma mitt i stressen :( - vi fick små stressa för när vi kom ner var klockan 7.57 och bussen kommer/går 8.05 så var lite smått stressade och på det en vaken elsa som behövde hjälp att gå på toa. Jag fick äran att hjälpa henne och medans hon satt på toan drog jag på mej skor och jacka och sen rusa jag iväg OCH då glömde jag min älskling kvar på bänken :(

 Kom på detta när vi nästan var i Skärplinge, var inte så glad just då kan jag ju meddela. Men men så går det :) Ringde farmor som kom med den till tierp, fast i samband med att hon kom tänkte jag åka hem igen, för jag kände mig så jäkla hängig och kändes som jag skulle svimma eller nåt jag vet inte men var inte pigg alls.

Så drog innan det började och åkte med farmor hem igen. Har legat i sängen sen jag kom hem, fast har haft en elsa som har hoppat och busat som vanligt så har inte haft lugn och ro direkt :/ Men nu är hon ute med amelie så får passa på och njuta av stunden ^^

Måndag 28/3

God morgon

Nu sitter man påklädd och klar trots att man är sjuk och helst av allt skulle vilja stanna hemma under täcket.
Men som det kommer bli massa strul om jag ska stanna hemma ifrån det jag ska på idag så åker jag iaf, har tagit alvedon för säkerhets skull.

Vem vet, man kanske piggnar till av att komma ut?
För igår prata pappa om att vi ska ställa in att åka till falun i helgen och flytta hem mina saker - men jag vill inte ställa in ännu en helg. Så jag ska försöka bita ihop och hoppas att vi åker iaf ;)

Nej jag ska ner och hjälpa syrran med Elsa, tjingeling

Sjukling del 2

Haha xD - inte snällt men nyss så stod Elsa vid fotänden på sängen och helt plötsligt så ramlar hon ner på golvet och börjar grina, och när sis går fram till henne så hör man elsa säga: Inte igen!

För tidigare idag så ramla hon neranför trappen och slog i näsan så hon gjorde typ det igen. Det blev roligt för hon sa Inte igen! xD - Men hon är OK iaf, hon sitter i sängen nu och snor godis av mig.
Jag har sovit några timmar och har inte förbättras :(

Somnade dessutom till Vänner igen...
Somnar nästan jämt till det nu :S

Men ikväll blir det väl big brother live :)
BTW: fått Linnea s och syrran att titta på det ;)

Kliar

Kliar som fan i näsan :( och snuvan blir värre för nyser om vart annat PLUS att ungen-som-är-i-farten (drygunge) fick tag på en parfym syrran fick av mig som jag knappt använde den och SPRAYAR ut i rummet. Så rummet stinker parfym och det sticker i näsan vilket ger resultat att det kliar!!!

Har även plockat med en hög som var brevid mig vid sängen som jag nu rensat upp och även kastat sopor (sorterat det) och sopat upp smuts från golvet. Och hjälpt syrran med tvätt också.
Men nu börjar jag få huvudvärk igen och jag är helt slut, just typsikt att syrran vill städa när jag blivit SJUK och hängig.
Hon har inte velat städat då jag velat men nu ska hon fan göra det...

Kan inte vädra rummet heller för det blåser så ute så vågar inte ha fönstret öppet!

Sjuk

Min plan idag var att gå upp tidigt sisådär runt sju för att boka busslinje taxi och dra med syrran till Valbo för att gå omkring där idag. MEN när jag vaknade vid halv sex nånting så var jag uppsvullen i ansikte (känns så) och hals ont plus huvudvärk. Tror även jag har nåt med bihålorna eller nåt och öronen :S

Elsa kom upp senare runt nio och hon hade iskalla händer och när hon rörde mig så gjorde det ont, brukar i normala fall bara rysa till om nån är kall och lägger emot huden på mig. Men när jag är sjuk då gör det ont istället :( och kroppen värker. BLÄ!

Jag som tänkt träna imorron och dessutom få hjälp/hänvisning hur man ska göra >_<
Men ska iaf försöka åka på jobbcoach grejen, enda sättet så man får pengar från aktivitetstödet. Och på tisdag blir det kiropraktor för rygg/nacke-axeln och eventuellt åker jag till Falun redan då istället för Onsdag.
Mest för jag måste ha tid att packa så det blir nog tisdag, och funderar på att ta valbo nästa helg. Beror på om pappa anser att vi hinner stanna till i valbo eller inte på lördagen, om inte så åker nog jag och syrran in på söndan istället.

Jag tror dessutom att jag nog kommer bli bättre när jag kommer till Falun för här hemma är det folk som är sjuka därav att jag är krasslig + att vädret har ju ändrats av och till så tror det också är bidragande faktor. Och när jag är i falun så är jag själv och har inte sjuklingar runt omkring mej ;)

Jag nyser HELA tiden dessutom :( tycker inte om att bli sjuk för man blir ju så ynklig då..


Fast Five - trailer


Bilder 26/3













Hungrig

Jisses vad jag är hungrig nu, för jag glömde bort/hann inte äta frukost idag. För blev bort lurad till Skärplinge för att vara med och se hur små barn blir roade med sång, dockteater och ansiktsmålning.
När vi kom fram så säger Amelie att jag och syrran ska hjälpa till och måla barnen :O något jag inte blev så glad över, jag vet inte vad jag tänkte om att följa med, men trodde väl att det var något HELT annat än vad det var.

Men men fick rulltårta och kaffe :) fast grädden de hade på rulltårtan var INTE god, uuuh
Men skrapade bort det och åt rulltårtan plus hallonen som låg på ;)

 _______________________________________________________________________________________________



Angående bilden i inlägget om Smink, rengörning så råkade ett telefonnr komma med.
Jag tyckte först att de såg ut att vara datum inte telenr. Det är nämligen informationskort från Partylite visningen jag hade i början av mars hos Jennie. Men om jag ska hålla på och ändra bild så kommer det inlägget åka upp idag och det vill jag inte. Men om någon störs på att jag har så det syns så får jag väl ändra det.

Nu har jag tagit en ny bild!

Jag testade detta igår kväll innan jag la mig i sängen, och det kändes bra faktiskt :)
Känns som om finnarna är mindre nu ;) och sakta försviner... använde det även idag på morgonen så får se om den ger resultat bara jag håller mig till att använda den morgon och kväll.


Rensat mailkorgen

Precis rensat inkorgen och allt sånt :)
Känns skönt att ha rensat upp det mesta och sorterat så nu ligger viktiga mail i egen mapp och tagit bort onödiga mail som är några månader gamla.

Varit vaken sen halv åtta imorse, elsa var pigg och ville kolla på film, plus att mina goa katt är K*t för han skriker som fan hela tiden och ska studa upp och ner på min kudde och sitta i fönstret av och till, och när jag väl vakna till så skulle elsa på toa så var bara att kliva upp och hjälpa henne och samtidigt släppte jag ut katten som blev glad.

Har sen dess kikat på snövit & de sju dvärgarna - var jätte länge sen jag såg den :) men kika för hade inte så mycket tecknade filmer med svensk tal :/ enda gångerna elsa sitter stilla, om det är svensk tal för då förstår ju hon vad dom säger.

Har även satt över alla pengar på sparkonto nu så jag inte gör av med allt ;) Men sparade några tusen lappar så jag har lite, till jag får aktivitetsstöd.

Nu måste jag ta en macka har inte fått i mig frukost än :S

Vart är mitt favo godis någonstans?????

Idag när jag var inne på Hemköp i Tierp så köpte jag lite godis (var ju evighet sen) OCH märker då att mina favoriter INTE fanns med bland lösgodiset :O


FÖR mig är dessa en favis i godispåsen och kan ha en hel drös av dom i påsen ;)

Så förstår ni om man blir frustrerad/besviken när de inte har just dom :( - så när vi gick in en snabbis på ICA i skärplinge så har INTE dom heller :O . Vad jag vet så har ju dessa ALLTID sålt den sorten så vad fan???

Nu över till något annat, MINA SMÅ SYSKON! Som för övrigt har tagit upp nästan HELA dubbelsängen JAG SKOJAR INTE , Elsa ligger snarkandes halvt över min sida, Nea ligger och pressar ut sig till bredden på sin sida och något på min sida :O - har försökt men förgäves väcka syrran så hon kan bära ner elsa för jag pallar inte (min rygg) men hon mummlar bara...

Som det känns just nu så är väl det OK med mig just nu, har ju inte skrivit något om känslor och sånt som innan, anledningen är väl att jag nu knappt hinner tänka. Men längtar nästan till att få åka till Falun <3
Ska passa på att träffa Hanna då :D

Nej men nu ska jag väl försöka sova är ju en dag imorgon med :) <3

Smink "borttagning" Rengörning

Var ju som sagt en sväng till Tierp idag, och hade en halvtimme att hitta på nåt så passade på att ta mig in på apoteket för att kolla om & vad de hade att erbjuda i rengörning av ansikte OCH motverka finnar!
Först kikade jag runt lite för att se vad som fanns, och det var någon som jobba där som fråga om jag ville ha hjälp men just då ville jag bara kolla vad som fanns så sa nej.

Någon minut senare så valde jag att ta hjälp mesta dels för jag kände att dom kanske (hon) kunde hjälpa mig att komma fram till vad jag behövde. Är ju inte lätt att avgöra en sån sak själv ^^
Så hon hjälpte mig och visade 3-4 olika saker och tyckte att jag skulle köpa två av dom för dom bör hjälpa mig bäst, och nämnde även några liknande produkter. Det skillde sig inte så värst med priserna på produkterna så efter hon gått och jag på NYTT kikade på de hon rådde mig till så beslöt jag mig för att testa dessa:



Så ska testa dom redan ikväll :) , Köpte en hudsalva som man kan ha på läpparna med ^^

Just nu kan jag ju inte skriva hur jag känner inför dessa så måste testa först. ÅH jag saknar mina saker i Falun :( har ju massa saker kvar eller rättare sagt ALLT är kvar!

Vill bara ha hem dom så man kan komma i ordning, men känner dock att det skulle vara skönt med något eget hem för här hemma kommer jag inte överens med syrran om möblering osv och det är det ena efter det andra..

Har man vant sig vid att bo på egen hand då vill man inte riktigt tillbaka sen ;)

Min trogna följeslagare <3 som följer efte...

mms_img22297 (MMS)

Min trogna följeslagare <3 som följer efter en vart än man går ^^ . Nu smutsa han ner mig dessutom för han rulla sig efter marken och drog sig emot mig efter åt söt katten min <3


Rosa Camera

Jag har bestämt mig!

Jag ska sälja min söta fina Rosa Camera (kamera) .

Anledning, jag har sen länge tröttnat på den, har nog aldrig riktigt kännt mig "tillfredställd" med denna från dag 1 .
Så vill sälja den till någon som känner att de har användning för den :) bättre än hur jag använder den, visst den har använts flitigt av mig men jag har (tror till och med) funnit nåt som är bättre och är precis vad jag vill ha :)
Säljer den även för att få in lite cash att spara undan osv, ska även sälja de kurs böcker jag har kvar.







Har betalat in en färlängd försäkring, ett år till.





Tillbehör:
USB kabel, samt el uttag som du kopplar usb kabeln så man kan ladda batteriet.
//Man kan även med usb kabeln ladda in bilder via datorn.
Batteri
Kartong (bara jag hittar den)
Försäkringen på den

Ingår INTE!
Minnes kortet!

Har ingen väska till den...

______________________________________________________________________________________________

Antar att vissa kommer vara på mig NU bara för jag tänkt sälja den, men det är MIN ENSAK att sälja den så håll gärna era åsikter för er själva, vet ändå vad ni kommer att säga.


Fredag = HELG!!!

God morgon

Precis kommit hem eller kom hem för tjugo minuter sen.
Fick då veta att om Linnea S skulle vara hemma så skulle även Elsa vara det!

Men Elsa var ju rätt pigg och satt klarvaken i sin säng när jag kom in till henne, och hon verkade vilja åka iväg till dagis så jag klädde på henne och vi drog iväg till bussen. I Skärplinge så var hon jätte duktig HELA vägen till dagis anledning ? Jag sa att hon skulle få en godis påse om hon var snäll och duktig och gick med mig fint hela vägen och hon lyssnade :D

Får försöka locka med saker då hon är på väg att busa ;)

Jag däremot är INTE pigg, börjat få en hals som känns hemsk, bihålorna är typ igentäppta eller nåt, det gör svinigt ont att svälja så ne jag mår inte så bra. = Jag börjar bli sjuk!!!!

Nu ska  jag äta frukost och kolla på vänner ^^ , burra ner mig under täcket med.

Smink

Igår hämta jag ut ett litet paket ifrån Oriflame, litet och litet det var en normal stor kartong med ytterst lite grejor i. Jag hade nämligen beställt en ny concealer (har en som är nästan slut) och en foundation och nån slags kräm som ger lite persiko färg (?)



My NEW make up - lite påfyllning i sminkhögen

Hm ... jag tänkte berätta lite vad jag tycker om dessa då jag pröva dom för nån timme sen.

ÖVERST: Foundation - doften kunde varit lite bättre, jag rynka näsan lite när jag kände den, och väl på ansiktet så uppfyller den det den ska göra MEN jag tror inte den är en HIT för mig dock :( så om jag inte börjar gilla den ger jag bort/säljer till nån annan.

UNDERST: Peach me perfect, skin glow - Den hade jag sist över foundationen (tror man ska det ? ) och fick faktiskt lite av persiko färg i ansiktet :D rätt nice, och doften var OK.

SIDAN av: Concealer -click it- serien - den duger den med, har inge negativt att skriva om denna :)



Liten bild på mej, inte så bra dock men duger :)
(reducera bort finnarna ;) )

En sjukling

Inte jag men Elsa, hon är allmänt jobbig när hon är sjuk. Ingenting duger typ, inte ens vem som helst utan det ska vara Eme, Nea (matsson), Mamma, pappa, Alex ja typ nån i familjen ELLER någon annan!
Nu har det varit mycket jag som ska vara med henne hela tiden, så idag har jag försökt pyssla med henne så som måla på påskägg (vi börjar lite i förtid, asså det är träägg) och lite annat pyssel. Klistrat med pärlor och dekorer på äggen.

Sen har det varit på tal om film men det blev inte så, prata om att gå till farmor men hon svarar inte när vi ringer så kanske får hoppa det. Nu försöker Amelie få elsa att sova en stund men det vill inte elsa!
Men just nu är hon lugn/tyst vad jag kan höra.

Det är sånt här som gör att jag inte är så sugen på att skaffa barn, och också då jag märker att jag inte är redo för att ha barn. Så det är starkt av de unga som skaffar barn att dom orkar och offrar en del för att kunna få vara med barnen. Visst får man känslor av att vilja skaffa barn men i längden är jag inte redo och har heller ingen pojkvän så det skiter sig ju iaf ;)

Jag har vant mig att vara singel, har ju snart gått ett år :S SHIT!
Men jag orkar allvarligt inte med att tänka på killar, är inte så sugen på dom direkt - jag tror det är för man märker hur sviniga en del är och hur nära och kära till mig blir brända av killar för idiotiska handlingar dom gör osv. Så nej jag är inte sugen, och jag vet att det finns underbara killar där ute men jag tror jag behöver först och främst ordna upp skärvorna av mitt liv och inre, försöka få ett jobb FÖRST och främst sen försöka ta hand om mitt
psyke med...

Så ja killar får vänta helt enkelt, jag har inget behov av nån heller!

Skuldfri

Jag är nu SKULDFRI :D - sån lättnad det är, att nu behöver jag inte oroa mig för jobbiga påminnelser och skit. För sen jag flytta till falun så började jag samla på ALLA mina obetalda räkningar i såna där Eftersänd:a kuvert - och har med hjälp av dom haft stor (iaf större och bättre) koll på mina räkningar än vad jag hade tidigare.

Har dessutom tagit ett till sånt kuvert för Betalda räkningar, och den har vuxit en hel del senaste veckan då jag nu har betalat i princip ALLA mina äckliga räkningar, dom som gjort att jag mått dåligt och sovit sämst MEN nu hoppas jag på att jag kan slappna av och slipper tänka på att det kan dimpa ner påminnelselappar och skit ^^

 ______________________________________________________________________________________________



Fan blev för mörkt men håller upp en del av räkningarna...


Kuveret som haft alla mina obetalda räkningar :D nu är den äntligen TOM!!



Liten bild ¨på mig med..

Jag har fått äckligt med finnar i ansiktet :( - det är sjukt!
För i Falun då fick jag dom på axlarna, ryggen, bakom öronen, hårbotten , här hemma i Fagerviken så får jag dom IGEN i ansiktet :( WHY WHY WHYYYYYYY????

Jag beställde hem nåt för att göra rent ansikte och motverka dom fulingarna så jag hoppas det hjälper, btw så är det från Oriflame jag beställt :) , är ju ganska nice att man själv är konsult där, så man kan beställa själv utan att behöva skriva upp beställning och ge till Amelie som jag beställt av tidigare, men hon värva mej så nu är även jag konsult.

Tidigare så har jag hållit på med HERBALIFE , jag vet inte riktigt om jag fortfarande är konsult där, anlening är att man ska betala in nån avgift på 100 kr nånting och det har jag inte gjort, men får mail ifrån min ledare då och då. Jag har lite funderingar på att börja igen, men tycker dock att det är lite svårt att sälja viktnedminskning grejor bara så där.

Partylite - Oberoendekonsult (heter nåt sånt, kommer inte på namnet nu, så rätta mig om ni vill ;P)
Där jag säljer ljus med tillbehör i både katalog och via homepartyn. Kvalitetsljus som är mycket bättre än vanliga ljus.

Lustjakt - återförsäljare Detta gör jag mer för nöjes skull, jag började mest för skojs skull och det var även när jag var i förhållande, jag var dock på väg att skita i det för ett tag sen men fick en bokning (homeparty) så har väl börjat igen. Sexleksaker ;)

Oriflame - smink och annat För att jag gillar smink, var först mer inne på Mary Kay MEN eftersom det var dyrt att börja med det och mycket billigare med oriflame så blev det Oriflame iaf. Och jag handlar dessutom lite då och då genom katalogen. Har inte fått någon kund ännu, eller jo igår så fick jag en inne på ICA :D

Herbalife -
Det var det första jag började med, anledning var att jag ville ha jobb hemifrån då jag pluggade och kände att det skulle vara skönt med pengar. Det gick ganska bra faktiskt i början, jag var på ett seminarium i Stockholm, fastnade direkt - och sen lyckades jag få lite kunder och tjänade en del MEN sen så kom jag av mig och allt sket sig. Sen dess har jag inte varit så insatt i Herbalife men har små funderingar på att börja då jag vet att produkterna håller vad dom lovar!

Så lite info om vad jag har/haft för hemma jobb ;)

Någon intresserad av nåt av dessa så tveka inte att skriv ^^

[email protected]

Testing testing

Tänkte testa att göra tidinställt inlägg, har fått veta hur man gör nu ;)

Sitter med en väääääldigt dryg liten Elsa som är sjuk och hon skriker och har sig som fasiken här hemma, jag vet inte vad jag gör snart om hon inte skärper sig!

Önskar hon kunde somna så man får lugn och ro...


Snoddis

Snodde listan från en vän :) , hoppas det inte gör nåt (A)

10 favoriter
färg: Helt klart svart, men även rosa och turkos
mat: åh underbara tacos (vilket övrigt är en evighet sen jag fick njuta av :'( )
band/artist: Vad fan... har ju massa men Dead by april nu då <3
film: Titanic /anledning kan inte sluta tänka på den... och vill bara se om och om igen....
bok: Liza Marklund: Asyl och dom böckerna
årstid: SOMMAR <3 alltid sommar
 veckodag: fredagar för då är de helg och lördagar gillas
tid på dygnet: kväll/natt
tv program: just nu är de big brother som kikas mest på tv, annars har jag en rad med massa bra serier ^^ <3

9 nuvarande
humör: trött. irriterad på  minsta lilla syrran som är jäkligt dryg
kläder: rosa hoodie, snygga leggings och rosa tjockstrumpor (mys)
nagel-färg: rosa, fast måste måla om det har börjat flagna bort
tid: 18.46
omgivning: mitt gamla rum, nu elsa & linnea s rum...
irritationsmoment: ELSA!!! (går inte att beskriva)
tankar: hinner inte tänka just nu
längtan: jag har en längtan att få gå på stan eller nåt, nej vara i lgh i falun för tillfälle, slipper en dryg syrra som ska vara ........
samtal: Hem tror jag??

8 första
bästisen: Helen tror jag?
husdjuret: någon katt eller om de var kanin
piercingen: öronen, om inte de så är de läppen
kärleken: ja första riktiga var väl stoffe? annars första pojkvän var väl jens.
musiken: spice girls eller backstreet boys, minns inte
fyllan: usch det var här hemma på kräftskivan tror jag, det var riktigt blää

7 senaste
cigaretten: år sen, jag gillar inte att röka det är vidrigt
drycken: cola <3
bilturen: hum? I söndags med pappa
kyssen: really long time ago
teve-programmet: typ. big brother
pirr i magen: minns inte
misstaget: att jag inte åt innan jag drack för några helger sen

6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis: ja tror de
brutit mot lagen: ja to many times
blivit arresterad: NEJ så olaglig har jag inte varit :P
varit med på teve: eh.....
kysst en främling: nope
ljugit om känslor: lite....

5 vem
pratade du med senast: Amelie
saknar du nu: ja jag är inte hundra längre..
gick du på bio med sist: Johanna och sandra
ringde du senast: Hem
ska du träffa imorgon: vet inte, är nog hemma

4 saker
du gjorde igår kväll: satt och roa mig på internet
du kan höra just nu: en ledsen elsa och tvn
du inte kan leva utan: DATORN, MOBILEN framförallt, mat (?) och kontokort
du gör när du är uttråkad: beror ju på, antingen musik, städar/plockar, möblerar om, ritar eller spelar spel på antingen mobil eller dator

3 människorsom
du kan berätta allt för: Johanna <3, carro/cattis och Hanna
du hatar: KILLAR, viss person och killar igen
du tycker är snygg: Dean i supernatural (kunde fan inte komma på hans riktiga namn), Megan Fox och ?

2 antingen-ellersvart eller vitt:
SVART!
Vitt är och kan vara snyggt men inget jag föredrar


Bilder 22/3



:D










Sista bilden är på hur mina läppar förändrades efter att jag stryckit på volume lip balm ;)

Bilder 18/3







Min outfit bestod av:
Svarta leggings med skinninmitation på sidorna -Nelly.com, rosa ullstrumpor (mest för mina boots)
Grå tröja med stor svart rosett på ena axeln -H&M , rosa sjal med döskallar -Cubus

Så hade jag även min hårförlängning i ^^ - hade detta när jag åkte på bio med Johanna & Sandra :)

Onsdag 23 mars

Idag så behövde jag inte gå upp tidigt för elsa blev hemma idag, så försöka somna om MEN har en syster som klev upp vid sex och började plugga MED musik igång >_< , till slut lyckades jag somna om men då runt halv åtta så kom syrran och sa åt mig att ge elsa frukost för de va ingen annan som gjorde det. Så klev upp en halvtimme tidigare än tänkt, gjorde frukost åt både mej och elsa - satte igång en film (lilla sjöjungfrun) och vid tjugo i nio så börja jag göra mig i ordning för att åka iväg till tierp.

Väl i tierp så fick jag sitta ner ett par minuter sen ropa de in mig, vi pratade om vad jag gjort tidigare, vad jag vill ha hjälp med osv och på måndag ska jag på möte med jobbcoach i tierp. Var meningen att jag skulle in på behandling av rygg/nacke då men var tvungen att byta tid bara för detta men men.. Gick bra det med :)

Var väl klar på ams vid 10.40 då rörde jag mej mot en bank och fixade lite sen tog jag bussen till skärplinge där jag gick till macken för att låna toaletten då jag var i akut behov!!!
Efter det rörde jag mej mot ICA där jag hämta ut ett paket från oriflame, fick då hjälp av en jag är vän med på FB och hon blev intresserad av att köpa och kanske ha ljusparty :D PERFEKT! :D skoj skoj

//Har dessutom mailat iväg till något företag som skickar massa påminnelser TROTS att jag skickat tillbaka varor de skickat, så meddela jag ännu en gång att jag ville avsluta abonnemange för jag inte har råd. Så fick svar ganska direkt att jag kan kasta mina fakturor jag fått osv och att jag behöver inte tänka mer på det :)

Ska lägga upp lite bilder jag varit seg på att lägga upp ^^

Vårigt väder

Det har ÄNTLIGEN blivit varmare i luften ^^ MEN vad jag läst och sånt så ska det dock bli snö och skit mot helgen :'( HOPPAS INTE!!!!!

Klev motvilligt upp ur sängen idag, för när jag vaknade till av syrrans alarm nån gång vid fem - halv sex så ville jag bara somna om. Sen strax innan min ringde kom Alex in och kolla om jag var vaken, klev upp lite efter fem över sex klädde sakta på mig, anledningen var väl att jag var såå jäkla trött och seg + något mörbultad sen igår att jag därför inte orkade vara snabbare.

Kom ner och började klä på elsa som inte hon heller ville kliva upp (kyligt inomhus) och när jag väl fått på henne kläder och allt så var vi på väg till bussen som gick något smidigt idag till skillnad mot igår. Väl i skärplinge DÅ börja hon och ska försöka vända och gå åt ett annat håll, gå på snövallarna där det är is i kanten OCH jag sa flera gånger att hon kommer ramla om hon ska envisas med att gå där, till slut så ramlade hon och då blev hon duktig och höll mig i handen sista biten till dagis.

Som hon varit så motvillig och det ena efter det andra så kom vi fram till dagis kvart över (fem min senare än vanligt) och jag skulle hänga upp saker på hennes hylla men hann inte göra allt för klockan ticka på ...
När jag nästan är framme till bussen så är klockan 7.24 och bussen går 7.25 så fick små jogga sista biten INTE kul med tanke på att mina ben är seg spaghetti nu efter igår och precis när jag satte mig då åkte han "Puh"

Sen
jag kom hem så somnade jag i sängen av utmattning och blev väckt av amelie som ropa efter pappas telefon som jag lånat till smsbiljett, roliga är att jag laddade den lite smått i fredags och under helgen har den dragit en del batteri av sig själv så när jag drog upp den ur fickan igår så såg jag hur lite det var kvar, men använde den 2 ggr igår och en idag - men jag visste inte att hon skulle låna den idag, isåfall hade jag ju kunnat sätta den på laddning idag. (om hon inte sa åt mig igår, men har inge minne av det)

Well well....

Home again

Hemma igen efter ett träningspass som blev något längre än tänkt, vi kom fram tio över sex och efter jag bytt om så var vi inne i gymmet kvart/tjugo över sex och började gymma. Jag visste inte vad jag fick träna på mer än crosstrainern och löpbandet (som var upptagen) så stod först och bara stirra xD typ...

Sen pröva jag på benpressen (JÄVLAR vad det känns mer i benen efter den) och när jag var klar där så gick jag över till crosstrainern och körde 6-10 minuter (puuuh) sen blev det nästan mer folk där inne och man kunde ju knappt andas där inne, plus att musiken var (fel enligt mig) och den var något hög, man kunde ju inte prata riktigt.. Johanna var ju där, var meningen att vi skulle träna ihop men det blev halvdant med det :/

Efter att hon försvann in i solariume så gick jag med sis och hennes kompis in i ett annat rum och körde pingis :D rätt kul då jag är kass på det så det blev ganska roligt när jag skulle slå och det blev typ "flopp av det hela."

Men men det känns i benen att jag tränat dom, för börja med förra lördagen att jag var ut på jogging runda med sis, sen i onsdags gympass och nu gympass igen = DET KÄNNS!
Ska få konsulation av Ann på måndag så blir att åka tillbaka då :) då kanske jag kan träna andra saker också utan att behöva ha två saker att välja mellan. Sen ska jag även imorgon beställa tid hos kiropraktorn i gävle för ryggen värkte till som attan idag, kan vara för jag tvingades bära elsa som jag försov mej..

Dessutom blir det inge falun denna vecka utan flyttar till nästa vecka, kärran pappa tänkt hyra var uthyrd så vi ska ta det nästa helg istället.

Nej nu ska jag försöka sova, kommer väl däcka direkt ;)

Bloggdesign

Hallå där

Jag har i någon timma nu suttit och försökt lära mig hur man ska få in en header i stilmallen, jag gör EXAKT som det står på designadinblogg. se MEN det går inte, (det är inte till min blogg utan styvsyrrans) och jag testar mig fram via en annan blogg jag har men som jag trodde jag glömt lösen och skit på så sket i den, sen av en ren slump råka jag logga in på den när jag skulle in på denna blogg xD

Så den får vara mitt offer ;) där jag försöker mig på att till att börja med - lägga in en header.
MEN det vill inte som jag vill, jag varnade styvsyrran att jag faktiskt inte kan utan att jag har lyckats lägga in min igen efter flera timmars försök så jag har sagt att jag måste försöka öva och sådant så det inte blir knas alltihopa.
Satt igår och visade henne hur powerpoint funkar så hon lyckades göra en egen header iaf :) så mitt jobb är att försöka lägga in den på hennes blogg.

 _______________________________________________________________________________________________

Ikväll eller rättare sagt om 1½ timme så far jag och sis till vavd för träning med Johanna, jag ska även ringa Ann och se om hon kan någon dag hjälpa mig, typ instrurera mig hur jag ska träna, då jag har problem med ryggen och nacken, just ja ska boka tid hos kiropraktorn. Min nacke är värre än någonsin :( får fan ta alvedon och sånt av och till nu för värker ju hela tiden :( Men ska försöka ta tid nästa vecka som denna vecka så ska jag ju städa här i rummet och göra plats för mina hem kommande saker, och sen packa och bära en massa i slutet av veckan.
Måste även komma på hur fasiken vi ska möblera rummet, det behövs tänkas en del då jag kommer tillbaka med en spegelbyrå, svart enkel byrå OCH
de nya tillskotten är:

2-sits soffa
soffbord (mina 2 jag har nu ger jag en till alex och en till elsa)
badrumshylla, redan bestämt plats men får se om det blir där eller inte...

Ja typ det, FÖR har ju fan fått plats med 3 sits soffa, soffbord (de 2 jag har nu) byrårerna SÅ varför skulle de inte få plats nu??? Har ju dessutom då haft min stora svarta hylla med som nu inte ska upp igen. Fast jag måste ha nån hylla att ha mina saker på, har en enkel hylla men vart den ska stå återstår att se...

Trög Start

Vaknade vid halv sex tiden av Alex alarm, somna smått om tills min börja ringa vid sex... stänger av det...

OCH somnade OM! Med ett ryck vakna jag till tjugo minuter senare och ser att klockan står på 6.23 Så det blev att hoppa upp ur sängen fort som attan och dra fram lämpliga kläder (typ vad som helst) väcker syrran och ber henne fixa elsa och hon gick motvilligt upp (hon skulle ändå upp typ då) och ja när jag kom ner 3-4 minuter senare så är elsa nästan klar men hon är på PISS humör -

anledning: för vi i princip slet upp henne, drar på kläderna! Det skulle nog ingen uppskatta som nyvaken direkt, men på nåt vis så lyckades vi komma hemifrån strax efter halv sju och jag fick dock bära ungen ÄNDA bort till (är det ända eller enda :S) busshållplatsen som är några meter, bra jobbigt då ungen väger ton och man samtidigt ska konka på en kasse med kläder och annat...

Väl framme där så var klockan 6.37 nånting så bussen skulle komma 6.40 men den va försenad så den kom 6.44 istället vilket resultera i att vi var i skärplinge runt 6.57 och brukar vara framme 6.50. Det blev att försöka gå lite fort med elsa vilket blev knepigt då hon fortfarande var små sur, så sa jag:

JAG: Elsa om du är snäll nu så får du godis av mig när vi kommer hem.
ELSA: (skiner upp och ger STORT leende) Jaaaa  -
traskar på rätt fort...
JAG: Vad bra, då skyndar vi oss, dagis väntar .

Kom fram runt tio över sju så det blev nästan som det brukar :) (tiden vi kommer fram)
När jag hängt upp hennes saker och sagt hejdå så gick jag något fort tillbaka till busstorget och där stod bussen så slapp stå ute i blåsten^^ Väl hemma så små prata jag med grannarna som var ute och sen inne med syrran innan hon for iväg till skolan. Jag gjorde frukost och kikade på vänner, sen somna jag i några timmar.

Sen har jag betalat hyran på lägenheten nu är det bara en kvar, och även mailat företag om mina betalningar för hade fått påminnelser, och roligt nog fått 50 kr av HM :D plus lite rabatter och sånt ^^ NICE!

Nu ska jag äta flingor med mjölk sen packa väskan, ska träna med Johanna ikväll i Vavd :D syrran om hon vill följa med. ^^

SMARTO

Jag är inte smart, eller jo men nyss så hade jag skrivit värsta inlägget så kommer jag åt en knapp och allt försvinner :'(

Har premiär duschat i vår nya dusch (som dock funnits någon månad) men jag har duschat väldigt sällan nu, sist var i falun då jag passa på när jag ändå var där som vattnet är gratis typ, sen lite halvdant i onsdags efter träningen. Så det blev en premiär för mig :)

Snyggingen jag gilla i BB-huset åkte ut :( snyft men finns ju fler ;)

Funderar på att kika vänner, ska ju upp tidigt och iväg med elsa men jag vill inte lägga mej med fuktigt hår...

//fick bli kortare inlägg, orkar inte skriva allt jag skrev.. SÅ natti natti

Söndag 20 mars

SHIT!
Vad tiden går undan nu känns det som, är ju redan 20 MARS liksom, var ju inte länge sen mars börja ens...

Men skönt att det går undan så sommaren kan komma med sina gröna gräs och soliga/varma dagar ^^
Och är väl snart dags att tänka på födelsedag present, för jag är oftast seg på att berätta för nära & kära om vad jag vill ha så ska försöka vara ute i tid denna gång. Men måste först komma på vad jag skulle tänkas behöva, nu har man ju flyttat hem igen så är ju lite svårt att få fram då vad man behöver liksom. Men jag säger inte nej till att få lite saker att kunna ha sen när man flyttar hemifrån, men presentkort och sånt funkar grejt med :)

Det var tänkt att vi skulle gå på lång promenad och ta med fika idag men då elsa varit dryg för att hon eventuellt håller på att bli sjuk, det är då hon är så där jobbig så sa dom att vi skulle hoppa av gå promenaden något jag blev lite nere på. Är ju så fint väder :(

Men men får väl se vad som händer idag, har inte lust att hålla på med gården som igår, är ju inte lätt när det är tonvis med snö över en del saker och att det är halt, slaskit och blä över allt.
Därav är ju en promenad så mycket bättre!!!

God natt

God natt bloggen :) <3

Men jag ska inte sova riktigt än, ville bara skriva ett sista inlägg, för nu är det varmt inomhus och jag har fortfarande lager av kläder på mig, hann inte ta av mig riktigt när vi kom in efter timmarna utomhus...
För väl inne vid fem tiden där så var jag helt slut och däckade i sängen (sov inte men la mig ner) och sen fick jag offra mig och försöka ta hand om elsa som har haft utbrott HELA kvällen, hon har varit för jäkla jobbig,

skrikit
kastat saker
kaxig
sparkat/slagits

etc
     och
det är bra drygt när hon är på sånt humör. Vi försökte med allt för att få henne på bättre humör men det ville sig inte direkt. Men sen så tog sis över och fick en bråkig unge att till slut bli lite lugnare. (ett tag iaf)
Sen var det mat och innan den så hjälpte jag till att duka och lite sånt, och vid maten så börja elsa igen..

Men har i princip efter maten legat i sängen och läst bloggar, kollat runt lite på olika hemsidor som tidsfördriv, för jag vet att om jag sätter igång vänner och annat stuff plus tar täcket över mig då sover jag rätt så fort ;)

Men är sjuuuuukt sugen på coca cola :S - till maten så fick jag vitt vin men drack halva glaset bara, kände inte direkt nå sug att dricka vin trots allt och de yngre drack cola :( så efter maten så tog jag mig ett glas men är fortfarande sugen som fan.. kanske man ska ner och ta ett glas till ;) (A)



Läcker fön ;P


Den här tycker jag är söt ^^ och får mig att tänka antik lite, tup gammal. Tror den kallades vintage nåt :)


Hår

Jag har ju idag suttit och funderat på vad jag vill göra med mitt hår nu till vår/sommaren,  och kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska göra med det. Nån här kanske kan hjälpa mig att bestämma?



Jag i brunt + hårförlängning


Jag i blond + hårförlängning





Brunt hår med förlängning.

Nackdel att ha brunt för mig:
UTVÄXTEN av det ljusa framförallt
Att färgen "åker" av, men nu har jag ju varit lite ekonomisk och köpt färg att färga hemma, kan ju va anledning att det försvinner så pass fort, vilket gör att jag får färga ofta ...

Jag personligen trivs faktiskt i detta bruna, och har fått positiva respons från andra att jag ser äldre ut vilket jag tycker gynnar mig då jag är kort och oftast tror folk jag är yngre än vad jag är.

Som blond så ja, jag är inte så värst trivs sam i det, iaf inte nuför tiden.. Men jag är ju så att jag vill vara antingen eller liksom ;)

brun eller blond???

God morgon

Var på väg att skriva god dag/god morgon men när jag kika på klockan så såg jag att den var elva så ändra till god morgon istället ^^

Vaknade runt nio tiden, mestadels för elsa kom upp och skrek god morgon, upp matsson (till sis, hon kallas så efter vårt efternamn som vi har 2 st linneor här hemma så hon har fått matsson som smeknamn, fast jag säger som jag alltid gjort Nea.)

Och har ätit frukost och allt sånt, såg dessutom att Marita som i maj kommer öppna upp en ny lokal för sin salong med nytt namn och allt erbjuder hela 20 % ALLA behandlingar...
Så jag kikade in på hennes hemsida (Hårknuten) och kikade på vad hennes behandlingar kostar osv, och fick mig då en funderare över vad jag behöver göra med mitt hår,

Det behövs:
Klippas
Färgas (eventuellt)

Och vill dessutom färga ögonbryn&fransar + plockning!

Och eventuellt skulle jag vilja göra en hårförlängning, då det säkerligen kommer bli snyggast hos frisör än hur jag gör nu med clips.
Så är en aningen kluven över vad man ska göra, för detta blir ju i maj i så fall för det är mellan 2-31 maj som hon har detta erbjudande :) Och känns ju skoj att det blir lite billigare än vad det skulle bli i vanliga fall :)

Men har skickat iväg ett mail där jag ber om lite hjälp, får väl se om hon kan hjälpa mej :)

______________________________________________________________________________________________

Sitter och har fått huvudvärk då elsa har suttit och skrikit i örat på mig typ, och sen skrikit i rummet så man blir ju irriterad...

Ska med till skärplinge nu och handla och lite sånt :)

Då sitter man på bussen in till skärplinge...

Då sitter man på bussen in till skärplinge, men måste dock åka runt halva hållnäs halv ön typ innan man kmr fram. Det är dessutom vinter på NYTT!! Inte roligt speciellt inte när det varit vår i luften och marken i över en vecka ! Men men .. see U later <3


Skräp

Alltså ALLVARLIGT vi har FÖR mycket skräp här hemma, jag slår vad om att hälften av det vi äger här hemma används inte längre. Innan jag flytta så var jag något irriterad på allt som ligger och tar plats men hade liksom vant mig vid det så var inte så värst berörd av det, MEN efter att ha bott i Falun i en lägenhet med massa utrymme och SPACE!!

Sedan komma hem hit där det inte går att städa normalt bara för de är massa skräp som tar plats och man orkar bara inte flytta på det, man orkar inte städa noga. Alltså jag tror att jag ska framföra ett tips som dragits upp innan med, att i sommar RENSA bort saker. Menar vi har saker som gått sönder, saker som inte används längre som bara tar onödig plats. Tror att vi alla skulle trivas så mycket bättre av att rensa bort allt onödigt.

Som sis min, hon har kläder som är fleeeeeeeeeeeeeeeeera år gamla, och kläder hon inte kan ha/använder som tar onödig plats i garderoben. Så jag har bett henne att gå igenom det, jag kan till och med hjälpa henne om så är, vi har dessutom pratat om säckarna som ligger här inne, tydligen var 2 av dom sopor så dom ska ut.
Jag har insett att rummet är nästan för litet för att hon och jag ska dela, dock är det sängen som tar den största ytan i rummet men även om vi skulle splittra och ha vanliga enkel sängar så skulle det bli svårt med plats.

Och jag har sagt bra länge att garderoben jag har (delar med sis) ska åka ut i hallen ist och bli familjens gemensamma - Anledning:

Vi har grymt mycket sängkläder och handdukar, och vi har ingen riktig plats för dom, och den garderoben vore perfekt för sånt. Och man kan dessutom hänga in vinterkläder eller nåt sånt. För det som är i hallen och tar plats nu bör gås igenom ännu en gång ändå så.

Frågan är ju om ALLA kan gå med på att hjälpas åt en helg att rensa i sommar, för då är det bästa tiden att kunna rensa ur. Liksom gå igenom kläder, filmer (vissa är trasiga), tidningar, ja allt möjligt som finns att gås igenom.

Usch, jag tror detta är en bidragande anledning till att jag inte trivs så bra här hemma, det är för mycket saker!!!


klar för idag

Så där nu är jag klar för idag, ska ta ny bild och visa om en stund.

Har gjort en stor klädhög som ska gås igenom med sis som det mesta är hennes kläder och sen blir det mer bättre städning imorrn. Nu gjorde jag en "Stoffe" och slängde de mesta i ett hörn med en filt eller liknande över! xD - Något jag oftast inte tyckte om men börja själv göra så när jag fortfarande va tsm med han.

Men men det är bara tillfälligt och som de är på tok för mycket grejor här så är det lätt att det blir så där.

I övrigt så är jag små sur och irriterad!
När syrran kom hem så hade jag hunnit flytta på säng, byrå, skrivbord och lite annat och hon blev inte så glad över min möblering, men hon sa inte så mycket. Så hon tog sina saker och satte sig där ute i vardagsrummet och plugga, medans jag fortsatte städa och plocka sen några timmar senare så var det en till som fick se min omvandling i rummet och det blev något negativt från dens sida något jag blev lite irriterad över som det är fan mitt rum med. Har varit mitt rum sen 04/05 och var färdig rustad 07 då jag blev tillsammans med stoffe o de flytta hit några månader efter och då dela jag de med han. Sen har jag dela med sis en gång tidigare, sen kom stoffe tb till rummet sen dela jag med linnea s, sen stoffe tb.

Och efter hur de sluta mellan oss så valde jag sis som rumskamrat då jag var illatvungen att välja nån, och sen fick jag besked om att jag kommit in på högskolan i dalarna och flyttade halvt iväg, och då fick syrran ha rummet för sig själv - vilket gjort att folk här hemma sett rummet som hennes inklusive hon. Det förstår jag, men det är fortfarande mitt rum, har fan säng och hyllor och saker kvar och snart kommer ju alla mina saker hem igen, därav att jag städat och möblerat!
 
Jag försöker göra plats för mina hemkommande saker.
Men det jag menar är att jag gillar inte när folket här hemma (en del av dom) ska klaga när dom inte ens bor i rummet, vad fan liksom? Anledning till att jag inte trivs fullt ut här hemma, men jag trivs ju inte fullt i falun heller så jag vet inte vad som kan göra mig lycklig :( är så less på saker och ting.

Jag har ju min lilla depression som är som en berg och dalbana, kommer när den vill, och jag rasar i illfart ner till botten för en småsak, som nyss Elsa satt och irritera mej som fan, hon gjorde så jag inte fick skriva eller ens röra min dator, sparkade mot datorn, och försökte göra pussljud i örat på mig något som jag reagera som fan på, (känslig) och det gjorde att jag fick ett utbrott och skrek, då gick hon ner.

Mitt tålamod och allt sånt där just nu är i botten, är trött efter denna städ/möblering dag och något hungrig men har inte lust att äta middag med familjen dock :(

Får se hur dan slutar

Städar/möblerar

Hej hej

Har i en timme nu:

Flyttat på sängen (dubbel säng= JOBBIGT när man är själv)
Flyttat på byrå
Flyttat på bord som agerar skrivbord
Flyttat på skänk/hylla grej (som datorn nu står på)
Flyttat på mina lackbord som nu står i ett hörn som ska agera förvaringshörna
Flyttat på bord syrran har
Flyttat på säckar som innehåller massa som bör gås igenom


Just nu ser rummet ut så här!

Vid lilla fönstret står nu byrå och skrivbord (bordet) innan stod sängen där.
Det ser ut som en massa men det är faktiskt mindre, ska försöka ta en bild sen när jag är klar.

Måste sätta fart nu så man kan sova i sängen inatt ;)

FINALLY

I veckan så fick jag hem soc papprena men efter att jag läst igenom papprena så insåg jag att jag har ju pengar som sparats åt mig av både farmor/farfar & mormor/morfar + pengar jag ärvde/fick efter mamma på banken. Och vad jag fått veta så får man inte ha en enda krona i princip osv OM man ska söka soc och nu HAR jag ju dessa pengar, dock ska ju de inte röras för en jag flyttar hemifrån helt osv.

Men efter lite disskusion med pappa så åkte jag igår in till tierp efter träning med sis i vavd och tog ut en summa pengar och satte in på mitt konto OCH har precis betalat av nästan alla räkningar och det är sån LÄTTNAD att jag nu inte behöver oroa mig för påminnelser brev och annat.

Har dock 3 kvar men de får jag ta sen, för tog inte ut så mycket som jag inte visste hur mycket exakt jag behövde, för först prata jag och sis om att åka till tierp och sen åka och träna sen igår morse när jag gjorde mig klar för att åka med elsa (sis skulle med) så sa vi att vi skulle skippa träning osv men när vi åkte hemåt med halv åtta bussen så bestämde vi att vi skulle träna iaf. Så väl hemma blev det snabb packning iväg igen med åtta bussen byta buss till vavd där vi träna.

vid tolv så tog vi buss för att åka hem men då fick vi veta att vi skulle hämta elsa så vi valde att åka till tierp först så kunde jag fixa det där med pengar. ALLTSÅ jag hade ej räknat ut hur mycke jag behövde som vi sa att vi skulle vänta, men nu har jag ju betalat av de mesta räkningarna :D  Och det känns så SKÖÖÖÖNT!

Nu ska jag se om jag kan göra en sak jag velat göra sen jag kom hem igen ;)

Syrran kommer inte bli glad ^^

Tisdag 15/3 2011





Satte upp lila gardiner med dom vita :)



Elsa skulle lära sig åka längd skidor som hon ska åka det imorn på dagis


När denna bild tog så garva jag lite ;) ni kanske förstår varför?


Det blev Nea som hjälpte Elsa med skidorna :) och jag agera fotograf.

Lördag 5 mars











Söndag 6/3








Bilder






De två översta är när jag har min vår jacka jag köpte för typ två år sen I Think...
Och har min sjal på mig, testade för att se hur den ser ut på mig nu :)

Sista bilden är på mitt fack i garderoben, alltså man saknar ju klädkammaren i Falun :( den är ju som en walk in closet - tror att den kommer vara de jag mest saknar med lägenheten sen.








Så där lite bilder som är tagna i helgen och idag. Fönster bilderna är tagna i helgen då jag fixade till gardinerna :) och fixade ordning i fönstret, syrran hade ju slarvigt där ;P

Tisdag 15 mars 2011

God dag

Idag så gick jag upp vid sju, var liiiiite irriterad på att syrran inte väckte mig lite innan sju, som igår när jag kom ner vid tio så hade min tittar partner SOMNAT! (Linnea s kikar på BB med mig ;P )
Så jag valde att titta nu imorse som Pappa & Amelie lämna Elsa på dagis så jag fick lite sov morgon ^^

Men missade bara 5 minuter nåt så inte så big deal ;P Men drack varm oboy med vispad grädde (överbliven från när vi fixa till tårtan i söndags) Och jag tyckte de va så gott så hade i mer grädde, något man fick ångra sig sen för mådde illa :S Borstade tänderna och det var mintsmak på tandkrämen - JAG MÅDDE MER ILLA!
För jag drack ju mintu då jag blev så full och smaken jag hade på söndan dan efter var just mintsmak och nåt mer så fick den smaken efter tandborstningen, vilket resultera i att jag mådde mer illa än vad jag gjorde med grädden.

Kikade runt vad det gick på tvn och det gick en bra film på canal + med dakota fanning i huvudrollen och massa fler kända :) bland annat hon Hilarie Burton eller vad hon heter som spelar Peyton i One tree hill :D
Och medans jag kika på den har jag suttit och letat jobb, skrivit upp telefon nr till företag som jag kan tänka mig att jobba på. Vill ju helst hitta ett jobb jag känner att jag vill jobba med än ett jobb jag INTE vill jobba med.

Fick även hem papper från soc idag, har tid den 30 mars så om typ två veckor nåt, men jag blev lite nervig över de papper jag ska ha med mig :S så måste diskutera lite med pappa om det.
Men jag har laddat in lite mer bilder som jag ska dela med mig av, några som är tagna idag och några i från helgen som jag hade på vanliga kameran.

Måndag 14/3 2011












Söndag 13/3 2011

Bilder från igår då vi fika som Amelie fyllde år.












Lördag 12/3 2011

Här kommer lite bilder jag tog i Lördags innan jag och syrran gjorde vår jogging/promenad :)










Bilder


Min lilla älskling <3


Lite fläskfile och sallad :) till lunch , tror det var på tisdagen eller onsdagen förra veckan. (rester)


På tåget till falun i torsdags



Har tagit bort den lapp som satt under så nu är de öppna hål i jeansen :) och har leggings under



Sen på kvällen så hämta pappa upp mig i Gävle igen och bjöd på hamburgare från MAX





Har blivit rund om ansiktet :O INTE OK!!!




Sweetie

Jag kunde inte komma på nån rubrik ;) - jag börja garva lite när jag läste min rubrik på inlägget innan detta då jag skrev ifrån mobilen och då blev det ingen vanlig rubrik utan det blir ju det första orden jag skriver i inlägget.

Men som sagt så har jag idag lämnat elsa, åkt till tierp där jag satt på arbetsförmedlingen mellan 8-9.10 för det var självservice första timmen så satt och kollade i platsannonser eller vad det heter i tidning, läste om olika jobb coacher, ringde halv nio för soc grejen men de hade nio-tio inte halv nio ...
Men de var ju heller inte just de nr jag hade till heller men men... Så vid nio så fick jag komma in för att skriva in mig på ams, och som det var ett par månader sen jag skrev ut mig därifrån så fick jag komma med i jobbchansen för ungdomar DIREKT!

Så kanske ska få aktivitetsstöd :D vore ju awesome. Sen gick jag mot Lidl där jag lämna cv't och det gick bra så får väl veta längre fram om det blit nåt. Och efter det ringde jag soc, då var klockan närmare halv tio och de svara direkt, det trodde jag inte. Så ska få papper hemskickat om tider osv. Sen begav jag mig mot hemköp och köpte drickyoghurt för 8 kr :) och sen satt jag där en stund, gick sedan mot synoptik som jag trodde öppna tio men öppnade visst nio så jaja, fixade mina glasögon då dom varit snea och sånt efter mitt fall.

Efter det gick jag runt i tierp och hade tråk, gick in på rummet rita och FICK tusen inrednings idéer :( vill ha pengar så man kan köpa massa ;) Köpte en present åt amelie som hon fyllde igår, en liten billig sak men tanken som räknas :)

Tog bussen vid elva mot skärplinge, böt där buss till fagerviken och hemma :D

 ____________________________________________________________________________________________

Lägger upp inlägg med bilder nu :)

Sitter och drar in snor i näsan då jag är ...

Sitter och drar in snor i näsan då jag är snuvig och sitter och väntar på bussen till skärplinge och där byter jag till buss hem :) . Har varit vaken sen kvart i sex och åkte med elsa tjugo i sju gick från dagis kvart över sju mot bussen. Var i tierp till åtta och gick till ams (arbetsförmedlingen) och satt och skrev upp jobb och sökte, i en timme och vid nio fick jag komma in och skriva in mig :) sen blev det lidl och lämna cv sen hemköp för trodde synoptik öppna tio men tydligen öppna de nio så fick mina glas ögon fixade :) nu buss hemåt skriver mer då och ska lägga in bilder med


Något slags tidsfördriv

1. Det första du tvättar i duschen?
Oftast håret
2. Gillar du kaffe?
Jaa fast helst café latte ^^
3. Hur mår du just NU?
För tillfälle så är det bra :)
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
 -
5. Berätta om din senaste dröm.
Den är något suddig nu så...
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
Jag tror det, för man kan variera den en aning ;)
7. Vad vill du ha just nu?
Ett jobb
8. Har du räknat till 1000 någon gång?
Yes
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
Biter nästan aldrig så slickar helst ;)
10. Använder du smileys?
Yepp oftast
11. Har du träffat någon kändis?
jopp
12. Gillar du keso?
nope
13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Sex on the radio med Good charlotte <3
14. Hur många länder har du besökt?
3-4 ???
15. Är dina föräldrar stränga?
Nej
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm
Kanske
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
nån sak på hyllan
18. Brukar du hyra film?
nje de var ett tag sen nu...
19. Var kommer du vara på Lördag?
ehum, hemma eller så
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Man följde via tv/tidningar
22. Vad åt du till lunch?
macka och te
23. Har du lockigt hår?
nej men några små själv lockar har jag
24. När grät du senast?
det var två veckor sen nånting
25. Har du gått in i en vägg någon gång?
har hänt
26. Favoritårstid?
sommaren <3
27. Vem höll du senast i handen?
elsa
28. Sover du med TVn på?
kan hända om jag  ligger framför tvn
29. Tycker du att du är gammal?
nja ibland
30. Är du mörkrädd?
nej det är jag inte
31. Gillar du ditt liv just nu?
nja det kunde vara bättre
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
OM jag haft badkar så hade det blivit mer bad än dusch ^^
33. Har du bra syn?
nej, bär ju glasögon
34. Var är dina föräldrar just nu?
Pappa är i köket och gör tårta, mamma svävar på molnen <3
35. Vad har du på dig just nu?
2 par strumpor (ena är tjockare), mjukisar, tunn tröja och över den en hoodie
36. Vad var det senaste du köpte?
en cola och baguette?
37. Hatar du mer än 3 personer?
Nja ne
38. Använder du sushipinnar?
nej
40. Äger du ett vapen?
nee men de finns saker man kan omvandla till vapen dock
41. Gillar du ditt hår?
sådär men behöver klippa och färga det igen
42. Gillar du dig själv?
ibland så ja och nej
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Mamma finns inte, och minns inte hur nära jag var henne, men pappa nu
44. Hur ofta använder du MSN?
näst intill dagligen, men pratar inte så mkt med folk där

Söndag 13 mars

Idag vid fem tiden så vakna jag till och var på god väg att somna om DÅ tjuter syrrans ena mobil - ALARM igång >_< och jag får irriterat gå upp för att stänga av den, då hon lagt den på hyllan på andra sidan av rummet.

Stänger av, lägger mig i sängen och 5 MINUTER SENARE Så ringer den IGEN!
Jag går upp och stänger av den, och då tog jag med den till sängen ifall den skulle ringa igen, vilket den också gjorde. Då den ringde för tredje gången då tog jag ur batteriet och sen var den tyst ;)

God morgon eller god dag?!
Klockan är ju trots allt efter tolv så hm...
Jag gick upp runt halv elva nånting, åt frukost, men det roliga där var att jag skulle åt te påse som fanns i sin låda på spiskåpan (eller vad det heter) och då tog jag en pall för jag tyckte att jag behövde det för annars skulle jag inte nå den - då klev jag snett och föll ner på golvet AJ! Och hade dessutom publik av elsa och linnea s >_<

Som tur var gjorde jag inte illa mig :) men det kunde varit värre, fick min te påse iaf :) och när jag skulle ställa tillbaka den så kunde jag ju stå kvar på golvet SMARTO man är.

Har efter frukosten torkat av spisen och de runt om så nu skiner det :D och spisen syns ;) och grejorna som står vid spisen. Förstår inte varför vi inte eller familjen torkar av spisen efter användning, då skulle man slippa de där lagren av fett och smuts som hamnar efter matlagning. Nu är det väl också så att jag städat/torkat av efter jag diskat och sånt i falun så är väl därför jag känner så nu. Men jag har inte lagat mat här hemma nu, eller jo igår då men då hände så mycket så man hann inte ta hand om sånt då.

Men om jag tänker mig för och lite så, då kan jag tänka mig att torka av spis och sånt :)

Och idag fyller Amelie år, så det kommer bli lite lyxig mat :D och tårta ^^ skoooj.

Jogging

Kom hem för ett tag sen, har varit ut på jogging/promenad med syrran i solskenet :D hur skönt som helst, behövde inte mössa eller klä på mig alltför mycket.

Fast minus var nog att min vänstra fot börja krångla så kunde inte jogga sista biten, blev promenad och prata av oss istället. Och sen sista kilometern så blev jag riktigt dålig i magen och var svårt att hålla sig men jag klara mig ända hem ;)

Nu är jag hungrig, kan bero på att jag åt en liten ynka macka och te till frukost så ska ner och kika om jag hittar nåt aptit retande.

Uppdaterar väl sen kanske


Don't want to

Jag vill verkligen inte :( - måste ringa radiotjänst och förklara läget att jag (*host* inte har någon tv) och att jag inte bor kvar i lägenheten längre osv. Men meeen jag har lite svårt att säga att emot osv och har ingen lust alls att ringa dom. Usch.

Och ska ringa adressändringen meed, för kunde inte ändra adressen via nätet >_< så de sa att jag måste ringa upp dom och ta det över telefonen *suck*!!!
Så jag får väl göra det då.

Har suttit och gäspat och kännt som om jag ska somna vilken minut som helst, är inte van att gå upp runt fem halv sex på morgonen, så kommer väl somna aptidigit ikväll. Bästa nu är att solen skiner :D men det blåser dock :/

 

Längtar <3

Tidig morgon - 11 mars

God morgon, här har man varit vaken sen runt fem så ungefär 1½ timme >_< -

Börja med att jag vakna av mig själv, sen när jag börja somna om så hör jag hur alexs alarm med värsta ljudet går igång, och igen och igen... Sen hör jag pappa som kommer upp och väcker alex och sedan MIG!!!
Fast jag inte ens ville eller behövde väckning. Så blev det bestämt att elsa skulle vara hemma så la mig och försökte sova en stund till JO TJENA!

Strax efter så kom alex och sa att elsa va vaken >_< så gick ner och då pratar vi om hon ska till dagis eller ej men det blev till slut att hon ska vara hemma. Så jag sitter nu här för är ingen idé att försöka sova ett tag till :(
Funderar dock på om jag ska kika på BB vid sju så har jag sett gårdagens program, var så att pappa hade tvn igår så fick avstå programmet då.
Eller om jag ska kika på det senare ikväll när reprisen är då, men kan bli att jag kanske inte ens får se då :( så kanske man ska se nu då och äta frukost?

 _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ - _ -  _ - _ - _ - _- _

Igår var jag ju en sväng till Falun över dagen, blev en snabbis till lgh, hämtade böckerna och sen for jag iväg med nästa buss mot borlänge till högskolan och lämnade tillbaka böcker jag lånat på bibblan - som tog typ 1 minut att gå in och lämna och ut igen. Så hann med nästa buss tillbaka till falun, mötte även då en ifrån klassen på väg ut..

Väl framme i falun igen så gick jag till allmäna bibblan och lämna de böcker jag lånat där, vilken tog typ 30 sekunder så var jag ute igen på väg mot bussen till lgh. Men det var lite tid över så gick in på ica och köpte en baguette som jag kunde äta till lunch :)
Väl framme i lgh så tog jag fram sex and the city och kika på det som inget roligt visades på tvn, åt mackan och tog sedan en dusch fast innan så packa jag allt jag ville ha med mig hem till fagerviken.

Och sedan for man tillbaka mot gävle där jag invänta pappa och väl hemma blev det ved hämtning och vara med elsa tills hon somna..

Min gårdag för de som är intresserade ;)

Då sitter man på tåg stationen i Gävle och...

Då sitter man på tåg stationen i Gävle och väntar på tåget till fina Falun :-) . Det är ju lite trist att man ska flytta men vad gör man ? När ekonomin sätter käppar i hjulet. Men men som sagt så är jag på väg dit för att jag ska lämna tillbaka lånade böcker till skolan och även allmäna bibblan i falun ska få tillbaka sina böcker, tänkte åka direkt med dessa när jag kmr till lgh :-) och väl tillbaka så ska jag packa lite och eventuellt duscha innan jag far tillbaka mot gävle . Nu köpa en dricka att ha på tåget :-)


Värme

Sitter och kikar på big brother, suttit ute i vårt vardagsrum sen halv sju för kikade reprisen av BB från igår som jag missa den då. Men det har varit iskallt här ute, så vid åtta då tände jag en brasa och nu är det varmt och mysigt :)

Hade lite problem för en stund sen. ett ved trä fastna och jag fick inte in den, så börja den brinna rätt rejällt och jag kunde ju inte dra ut den, inte ens vända på den. Så den fick sticka ut ur luckan någon minut sen lyckades jag få in den så¨luckan kunde stängas ^^

Men imorgon blir det tidig morgon för ska åka till falun och lämna böcker och hämta kläder.
Så de blir en sväng till borlänge, skolan då.

Puh kommer bli tufft med tiden....

För åker ju hem igen under dagen...

Iiiih

Aj :(

Har väl nämnt att jag slagit i vänstra sidan vid ögat, precis under ögonbryne (sidan av) typ vid tinningen.
NU är det så att jag har rätt ont runt ögat och får huvudvärk av det :( + att så fort jag blinkar eller gör nåt "lite ansträngande" så illar det av smärta runt området.

Och nu för ett tag sen när jag gick och mötte styvsyrran för hon hade elsa så märkte jag att jag ser lite suddigt med ögat (med glasögonen på) FAN jag som inte har råd att ens gå till optikern  :( måste ju även rätta till felet med glasögonen, jag som blev så glad över att fått nya bågar och allt (haft i snart ett år) och jag sabbar dom på grund av att jag blir för full att jag inte ens kan gå...

Nej NÄSTA gång jag dricker så ska jag fan tänka mig för, jag är inte en sån som dricker för att bli full utan jag dricker för att det är gott, nu var visserligen inte vinet det bästa som jag drack men de gick och shotta mintu var väl heller ingen höjdare men den var inte så farlig heller. Men de var den som gjorde att gränsen blev nådd för länge sen. Så nästa gång se till att ÄTA INNAN jag ens tar en droppe alkohol då kanske det inte blir så där, och så slipper jag minnesluckor - för som det är nu minns jag ingenting ...

 Nej vila lite och kika på nånting, elsa kikar på spöket laban på syrrans dator så jag kan ha min för mig själv ;)

Sunny

God dag, god morgon (för vissa)

Jag hade tänkt gå upp vid sju idag, mestadels för att komma upp och för att kika på big brother reprisen, för pappa satt och kikade på hockey så han hade roffat åt sig tvn >_<

Men jag ville inte kliva upp i det iskalla och klä på mig, var mycket skönare och trevligare under varma och mysiga täcket. Efter att syrran och de flesta åkt iväg till skola/jobb så somnade jag om och sov fram till elva. Då klev jag upp och klädde på mig, fixade käk som blev överbliven fläskfile och sallad med dressing :D YummaH!!

Ja sen då, har bara kikat på lite serier men funderar på om jag inte ska ta mig ut i friska luften och gå en liten promenad? Dock så blåser det men inte lika mycket som igår, så borde ju inte blåsa iväg ;)

 _____________________________________________________________________________________________

Igår kväll så var jag nära på att lägga upp ett inlägg men jag la den i utkast, för jag vet allvarligt talat inte om det var fejk för att skrämma upp och få folk att göra saker eller om det var sanning!
Jag blev iaf både arg och ledsen men mest chockad över det, för jag har inte bott hemma sen i augusti och har därför inte kunnat göra så mycket åt saken, därför så blev jag verkligen helt chockad över vad som ska göras om det inte ordnar sig.

Om det kommer på tal igen så ska jag fan fixa nåt eget och ta med mig, för fan inte för en sån simpel sak som kan åtgärdas direkt - och speciellt om alla kan hjälpas åt och ha koll så går det ju.

 Vill inte säga vad det är, än....

____________________________________________________________________________________________

Nej
ska fixa nåt att dricka och sen se om det går att gå en promenad, annars sätter jag mig och letar jobb. Fick tack mail om ett jobb jag sökt och kommer få höra inom kort om det blir nåt mer. :)

God dag

Hej hej

Jag har varit seg på att uppdatera nu, för i helgen blev jag ju så jäkla full att jag har dåligt samvete över det bara för de andra fick hjälpa mig tillbaka och sen att jag inte ens minns ett skit, fattar ju inte ens hur jag hamna inne på toalett golvet, och varför jag sov där?!!

Anyway, och igår så gick jag upp kvart över sju (var inte meningen) men det var för att min styvsyster hade skit ont i magen så jag fick ringa akuten i tierp och de ville att hon skulle komma in, så ringde sjuktaxi. Under tiden vi vänta på den så fyllde jag diskmaskinen och satte igång den och proppa i mig en macka.
Väl inne på akuten så fick vi anmäla oss och vänta en halvtimme. När dom undersökt henne så blev vi iväg
skickade till uppsala akademiska till den akutmottagningen bara för de hade tydligen inte de resurser som behövdes i Tierp. Så det blev sjukbussen (gratis ;P ) och väl inne så fick vi stå i 3 timmar INNAN hon fick komma in och anmäla sig >_< helt sjukt.

Sen en halvtimme eller nåt efter att hon anmält sig så fick hon komma in, men jag och amelie som kom efter oss då hon jobbat, fick inte följa med henne in. Så vi satt i väntrummet yttligare 4 timmar och väntade ...
Jag hade ingen rumpa efteråt, obekväma stolar - och vi våga ju inte gå någonstans ifall de skulle komma och säga nåt eller så.. Men till slut gick amelie in och kollade hur långt de kommit, då höll de på att undersöka henne, hon hade fått suttit i 40 min och vänta på läkare sen hade hon fått massa skit och fått lämna prover. Men som de skulle dröja yttligare nån timme så gick jag och amelie till fiket mitt emot 70 och fika.

Sen runt fem tiden (vi kom in vid elva, jag och linnea) då va hon klar och kunde hämta ut medicin MEN de hade inte hittat felet >_< ...

 _____________________________________________________________________________________________

Och pappa kom och hämtade oss runt halv sju inne vid 70 (akademiska) så vi var hemma till strax efter åtta och då rörde sig jag och syrran till farmor med en salva som amelie fixat åt henne. Sen hemma igen så satt jag en kort stund framför datorn sen gick jag ut och kikade på Big brother, sen in igen och la mig för att försöka sova.

Och nu har jag suttit och sökt lite jobb :) Men vem vet när jag kan få jobb, jag måste kika runt hur fan jag kan få mina räkningar betalda, iaf på nåt sätt och funderar även om jag måste tillbaka till falun nu i veckan som jag måste lämna tillbaka böcker till bibblan i skolan och även bibblan i falun. Och hämta lite mera kläder....

Mår som man förtjänar

Ja visningen gick ju bra igår, dock kom jag på att jag glömt order sedlarna HEMMA!
Och ingen gjorde nån beställning, antagligen för de inte visste vad de ville ha eller nåt, vet faktiskt inte men den var ju lyckad ändå, och de jag visa efter var även de lyckat :)

Hm...
Sen efter visningen så blev det prat och dricka, de kom nån till lite senare och hon bjöd på vin, sen bjöd nån annan på annat vin och sen shotta jag med en och ja efter det så blev jag verkligen PACKAD!!!
Dessutom var jag osmart och åt inte upp min hamburgare jag köpt, så jag hade ju bara ätit det jag ätit till frukost och fika hos farmor.. Inte så bra att dricka alkohol på tom mage.

Andra gången jag blir så packad att jag inte minns nåt, för jag tror jag ramla när vi skulle åka ner på stan och om de är då mina glasögon blev som dom blev, och att jag fick en smäll vid ögat med :(
Och sen då, jo jag var nära på att inte komma in på puben för jag var för packad men kom in och sen minns jag bara att jag fick vatten och sen att de andra hjälptes åt att hålla i mig på vägen tillbaka till Jennie och Patrik.

Sen hade jag tydligen imorse gått in på toan, men kom inte ut igen. För jag somnade på golvet!
Jag minns inte att jag gick till toan ens, och hur fan jag hamna på golvet där, trodde ju först att de andra dragit in mig dit ifall jag skulle spy eller nåt, men sen fick jag veta att jag själv gått in xD

Nej jag gillar inte att vara så packad, andra gången jag blivit så där packad, och gissa vem jag saknade som fan och ville vara med?
Usch... Men jag hade inte varit depp :) nåt jag brukar när jag är full puh ^^

Nej nu ska jag kika tv, har en syster som tjatar dessutom..

Lördag = Visning

Idag eller ikväll äger visningen rum :)
Och jag tror allvarligt att det kommer bli MYCKET skratt, för jag satt och kolla upp de andra sakerna som jag ska visa vad de kostar och vilka produkter som är kvar i sortimententet och fick veta lite saker som gjorde att
jag satt och asgarva som fan xD

Men har sovit knas i min säng inatt, kanske för jag fick världens sämsta kudde av syrran :O - nämligen en dunkudde som blev som en platt pannkaka när man skulle sova >_< för vaknade runt fem imorse av nack ont så tog alvedon och de gick över så fick sova lite till, men sen kom det tillbaka.

Ska ta en till nu sen ska jag ut med syrrorna och besöka farmor :)









Min kisse <3 som inte gillar att vara med på kort ^^ men älskar att gosas.

Ovan är doftpåsar från partylite som inte finns kvar längre :(

Så nu är man på tåget till gästrikland, oc...

Så nu är man på tåget till gästrikland, och det var inte lätt att ta sig till stationen från lägenheten, för resväskan blev några kilo tyngre efter jag packa ner datorn och har dessutom min rosa väska med kläder och en handväska puh! Men nu är det musik och läsa en bok som gäller. Pappa kanske kan hämta mig i gävle (hoppashoppas)


Nästan klar

Nu är jag nästan klar med allt, har packat ännu en väska med lite kläder då jag inte fick ner så mycket i resväskan som den är halvfull med ljus och kataloger, och ska även ta med mig datorn.
Blev bestämt efter mina små beslut under nattens gång, pappa blev heller inte sur för att jag skiter i de jag skulle gjort idag.

Är ju ändå mina beslut.
Har även diskat upp den disk jag fick idag och plockat fram de kläder jag ska ha nu, så nu ska jag hoppa in i duschen så jag är fräsch när jag åker hem till uppland :) . Är inte helt hundra på att jag har med mig allt men blir väl att jag åker hit inom någon vecka eller två ändå så då kan jag plocka på mej lite mer :)

Nej duschen var det :)

Personlighets test

Gjorde nyss ett personlighets test på msns sida, de va att man skulle se vilket jobb som passade en, och jag fick bland annat:

Psykolog
Kurator
Butiksäljare
Frisör

Roliga  är väl att jag vet inte om jag skulle vilja vara de två först nämnda xD

  _________________________________________________________________________________________



Ussch vad jag är  tröööööööööööööööööööööööööööööött............

Har sovit skit dåligt inatt, ungefär 3-4 timmars sömn, jag är van att sova mer än det.
Har legat och vänt mig, suckat irriterat och jag har försökt i omgångar koppla bort tankarna men de går verkligen inte.

//Update//

Jag avbröt skrivandet som jag började runt kvart i tio eller nåt, och började prata med sis i fonen,
SOM VANLIGT att prata med en vägg i princip..
Och började göra iordning frukost som jag strax ska äta, kom på att jag måste göra av med mjölken
så det fick bli mannagryns gröt idag :) så nu är den slut med.

Försökt få tag på pappa men han svara inte, så jag lämna meddelande, hoppas han svarar snart så jag kan
planera när jag ska ta mitt pick och pack och börja bege mig hemåt till uppland :)
Såg även nyss att pengarna från Jennie för att jag ens skulle kunnat åkt hem nu och ha visning hos dom, plus att
få träffa dom :) - kommit in på kontot GREJT!

Nej frukost sen dusch och klä på sig ...

Förvirrad som vanligt

So damn confused as always

Börja med att jag tänkte kika på serier, men oftast så blir det att jag känner mig oengagerad i serien och sätter datorn i viloläge och försöker sova. Idag så hoppa jag över serie tittande och satte datorn i viloläge, blundar och

VIPS

så är tankarna där och stör mig, tänkte på ditt & datt, och sen kom det här med skola och ekomin upp i huvudet, jag blev typ: Men jag kan ju inte läsa klart de pågående kurserna, då dom är åtminstone en månad till, för om en vecka går min månadskort ut och då kan jag inte åka buss längre mellan falun och borlänge...

Jag vill INTE pressa pappa på pengar när jag vet att han inte ens har några, de måste ju få leva de också. Då börja jag tänka att jag ska hoppa av redan NU istället och skita i skola överhuvudtaget och istället fokusera på att hitta ett jobb, så isåfall flytta hem redan nu, jag då. Så får jag åka hit sen och hämta grejorna och plocka ur lägenheten...

Men det är ju det att imorrn, så har vi en genomgång av gamla tentor inför nästa veckas tenta och sen har jag ju omtenta, som jag är något påläst till men känner inge alls behov av att ens gå på den. Känner att jag ändå inte riktigt kan nåt om det, så den skulle inte gynna så värst i cv egentligen.

Men då är ju frågan, ska jag åka till skola och prata med studievägledarn då? Och avbryta kurserna redan nu ..
JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA :(

Känner att jag måste prata med NÅN, men vem vet jag inte...


Hej bloggen - dags för kväller

Har suttit och checkat tentan och kollat i boken som inte alls ger mig någon direkt kunskap/förståelse men har den ifall att, och har gjort klart anteckningarna iaf.
Har även packat allt (hoppas jag) och jag har även städat och plockat undan den tvätt jag hängde upp igår, och plockat undan lite, är bara disken kvar att få undan så är det klart.

Vi börjar 10 imorn, ska gå igenom gamla tentor och förbereda oss för tentan som är nästa fredag, och sen blir det två timmar rast innan omtentan börjar, och så fort jag är klar så blir det att åka hem till uppland för några dagar. Hoppas att allt går bra :)
Nu ska jag diska och sen hoppa i säng... Natti natti





Hittade mitt örhänge (vet inte vad andra är) och satte det i örat och drog undan håret åt sidan, blev läckert :)

Dock tycker jag inte bilderna blev bra :( - och har inget passande örhänge att ha i andra örat, visst kan man skippa det med, men tycker mitt hår är snyggast uppsatt så här då jag har löshåret i, blir mer volym då :)

Garderob

För någon dag sen så satt jag och kikade i IKEA katalogen, och kikade över garderober, och ett garderob system som används hemma av nästan hela familjen förutom jag och syrran då, är PAX garderob system.
Jag gillar den, man kan ju variera, bygga på och massa saker, och idag gick jag in på IKEA sidan och kikade på den, och märkte då att man kan bygga ihop en egen variant efter behov :D

SÅ här blev det för mig:


Här har jag valt i 1 sektionen:
En vanlig klädstång
2 byxhängare med fack för förvaring ovan

Sektion 2:
Längst ner en korghylla, för kanske väskor och sånt..
5 lådor, en låda för accesoarer, som skärp osv
och en hylla

Sektion 3:
En hylla
Klädstång
2 hyllplan som ger 3 fack = 6 fack PERFEKT :D

Sektion 1:
2 klädstänger, 1 hylla

Sektion 2:
2 sko hyllplan, 2 korgar, 2 byxhängare med förvaring.

Sektion 3:
Sko hållare, 3 fack hyllplan, 3 lådor


Denna har inte jag satt ihop, jag bara tog nån bild på ikeas hemsida.
Men gillar denna, den kan man mixtra med hur man vill och till och med ha som avskärmare osv..

SYnd att det inte finns mer färger att välja på :(

Men för dessa st så är det runt 10. 000 kr beroende på hur jag vill ha inredningen osv (de 2 översta bilderna)

 ___________________________________________________________________________________________

Varmt = vår :)

Eller ja det är iaf vår väder utanför ^^ - jag fick brev om att boken jag reserverat på bibblan nere på stan kommit in så böt tröja och pudra näsan lite snabbt och sprang iväg till bussen, och direkt när jag klev ut i den friska luften så möttes jag av VÄRME <3
Åh så underbart^^ , det var 2 + på förmiddan nu är den runt 5-6+ :D , dock blåste det rätt kyligt men ändå rätt varmt ^^

Men när jag kom till bibblan så var det inte alls den bok jag var ute efter, fast jag gett isbn nr och sagt vilken bok och allt då INNAN jag reservera, så hon jag prata med nu blev typ irriterad eller nej hon förstod inte vad jag mena för bok >_< så jag sa att det får vara, för jag har ju en bok som jag kan ha lite hjälp ifrån så får köra på den iaf.

Skyndade mig tillbaka till hamngatan så hann precis med nästa buss tillbaka hem :) perfect!
Jag började ju göra choklad bollar tidigare idag, efter att jag såg recept på havregrynspåsen så blev jag så sugen ;) och prata med syrran, då sa hon negerbollar, men jag tycker det låter trevligare med chokladbollar :)

  ____________________________________________________________________________________________



Sommar bild 2010 - på bryggan vid stugan


Packat

Packat & Klart :) eller rättare sagt halvt packat ;) inte klart, men man skulle ju vilja skriva så..

Har precis packat ner ljusgrejorna och kataloger + tillhörigheter. Ska packa ner kläder med men då allt inte är torrt ännu så får jag vänta lite med det, vet heller inte vad för kläder man ska packa ner, har planer på att åka hem imorgon direkt efter tentan och stanna kvar hemma till på torsdag ? Så är jag tillbaka här till dess och kan göra tentan på fredagen då, så blir att plugga hemma istället för här.

Hm..
Så får se när pappa hör av sig, så ska jag kika lite tåg redan nu och bussar så man kan planera lite.

Liten lista

Tidigare idag så såg jag att min ena fina kusin hade gjort en lista och blev sugen på att
själv svara på frågorna, då det blev krångel att logga in för mig så besvara jag dom via word och bara klistrar in här ;) smidigt..

(frågorna är besvarade idag på dagen, så vissa stämmer inte, som de med sms och samtal :) men orkar inte ändra om ^^)

Hur gammal är du om fem år? 
26 skulle jag tippa på

Hur lång är du?
151 nåt för kort enligt mig

Vilken är den senaste filmen du sett? 
Titanic

Vem ringde du senast?
Hem

Vem ringde dig senast? 
Pappa

Hur löd det senaste sms:et du fick? 
Har fixat ihop pengar till resan, tror du att du kan fixa resten?

Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
Lite av båda men sms mest

Är dina föräldrar gifta eller skilda? 
De var gifta men separerade när jag var 9-10 år . (skiljde sig aldrig)

När såg du senast din mamma? 
Oooj det är typ snart 11 år sen  

Vilken ögonfärg har du? 
Blåa

När vaknade du i dag? 
Först runt sju sen snooza jag bra länge sen somna jag om som alarmet ringde inget mer

Vilken är din favoritplats? 
Fagerviken ute på sjön ^^ på sommaren helst

Var tror du att du befinner dig om tio år? 
Who knows

Vad fick dig verkligen att skratta senast? 
Vänner avsnitt

Hur stor är din säng? 
105 tror jag den är

 Vem sov du senast tillsammans med? 
Senast var nog syrran när jag var hemma sist men annars själv

Sover du med eller utan kläder på dig? 
Hm.. varierar ibland nåt på eller bara trosor när jag är själv, med andra nåt på

Hur många kuddar har du i sängen? 
Måste räkna, 3 STORA kuddar som funkar som ryggstöd och mysfaktor, 4 små vanliga
Kuddar.

Hur många landskap har du bott i? 
2-3 tror jag

 Vilka städer har du bott i? 
Först Karlholm där jag växte upp i nästan 11 år, Fagerviken där jag varit sen liten bebis men
Flyttade dit permanent när mamma dog, bott där i ja runt 11 år där med (halva mitt liv shiit) ,
Och sen ett par månader tillbaka har jag bott i dalarna, falun J OJ just ja, i 3 månader nåt så
bodde jag i Uppsala då jag börja gymnasiet där men hoppa av…

 Föredrar du skor, strumpor eller barfota? 
SKOR! Helst högklackade ska det vara ;) stövlar, stövletter, pumps ^^ mmm <3
Men älskar att vara barfota vid stranden eller i gräset på sommaren ^^

 Är du social? 
Nja bättre än förr iaf 

 Vilken är din favoritglass? 
GB carte dór M nånting

 Vilken är din favoritefterrätt? 
Frysen cheesecake med färska jordgubbar ^^ (kan inte komma på nåt annat)

 Tycker du om kaffe? 
Japp helst café latte på wayne´s

 Vad dricker du till frukost?
Oftast te nu förtiden, te narkoman ;)

 Sover du på någon särskild sida? 
Hm, i mitten av sängen, annars ja beroende på hur sängen står så sover jag
Med ansikte in mot väggen, känns som om den är en närhet eller nåt

Kan du spela poker?
Inte riktigt poker, mitt ex försökte lära mig men glömmer bort hur reglerna är ochHur man gör :)

 Är du en beroendemänniska?
Ja det tror jag, av pringles hoy & spicy, synd att de bara finns i ett rör >_<  för jäkla
20 spänn

 Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, min ena minsta kusin J

 Vill du ha barn? 
Ja men om några år

 Kan du några andra språk än svenska? 
Engelska och lite liiiiite spanska av det jag minns

 Har du någonsin åkt ambulans? 
Mja ambulans helikopter? Om det räknas

 Föredrar du havet eller en bassäng? 
Uppvuxen vid havet så helst havet, men bassäng funkar det också J

 Vad spenderar du mest pengar på?
Nuför tiden mat mest

 Äger du dyrbara smycken? 
Dyrbara vet jag inte, fick i student/födelsedags present halsband och tillhörande
Örhängen.

 Vilket är ditt favoritprogram på tv? 
De är ju mååånga ju L men nu mest One tree hill och Grey’s anatomy, och nyfunna
Är Big brother som åter går igen..

 Kan du rulla med tungan?
Vet inte

Vad har du för ringsignal? 
Good charlotte – sex on the radio <3

 Har du kvar klädesplagg från då du var liten? 
Hemma nånstans, elsa har fått en del

 Vad har du närmast dig just nu som är rött? 
2 av mina gigantiska kuddar

 Flirtar du mycket? 
Nej.

 Kan du byta olja på bilen? 
Ja tror det

 Har du fått fortkörningsböter någon gång? 
Nej, övningskör än, och hoppas jag inte får en i framtiden^^

 Läser du någon dagstidning? 
Nej. Men om jag är hos någon som har så händer det att jag läser

Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Vet inte, lyssnar knappt på radio

 Har du fått en kyss den närmsta veckan? 
nope

 Har du någon piercing? 
Jaa i öronen och i läppen

 Har du någon tatuering? 
Nej inte än

 Gillar du någon just nu? 
Nja

Har du provat droger? 
Nej

 Röka eller snusa? 
Inget av det

 Har du pojkvän/flickvän?
Nej.

 Vad ska du göra ikväll?
Plugga inför tentan

 Har du några syskon?
Ja, 2 systrar ena på 16 år andra på 3 år och 2 styvsystrar på 16 & 17 (snart 18) SHIIT!!

 Hur mycket pengar har du på din mobil?
Har abonnemang.

 


Duktig

Jag känner mig något duktig faktiskt, har tagit mig tid till att plugga, vilket oftast inte blir av i mitt fall, vet inte HUR många gånger jag skrivit här att jag ska plugga men resulterar oftast i att jag gör något helt annat...

Men nu i 2 dar så har jag faktiskt suttit och läst på inför tentan som jag har nu på fredag, har suttit och checkat av en kurskamrats tenta (hennes svar, vi kopiera hennes tenta då hon fick bra poäng) och samtidigt så checkar jag i boken vad det är för något så att jag vet vad det betyder osv.

Men BOKEN , boken boken usch säger jag bara, skulle vara skönt att ha någon som kunde förklara för mig vad fan det är för nåt, för i boken så står det så komplicerat att efter man läst om och om igen för att fatta så fattar MAN ÄNDÅ INTE!!!
Jag brukar oftast fatta efter att kollat upp om det är något jag inte förstår eller så, men att kolla upp i den där teori boken så fattar man ändå inte, iaf inte jag.

Blää måste vi ha böcker som man inte fattar ett skit av?

 

This books...
 Jag gillar utseendet men INTE innehållet ;)

 ___________________________________________________________________________________________

Har iaf varit något duktig idag, har tvättat några omgångar tvätt och hängt upp dom, och jag skrev ju innan att jag var irriterad på att de som tvättat innan mig hade tvätt kvar då jag kom och hade min tid, fick veta av amelie att de har en timme till utöver sin tvätt tid de haft för torkning. (det visste jag inte om)

Men det jag mer var irriterad på var väl mer på att jag kunde då inte låsa och göra så bara jag kom in där, men men, och sen att de inte gjorde rent filtret efter sig, det såg hemskt ut :S

Har även pratat med Jennie, som jag ska ha visning hos på lördag, det kommer tydligen 10 pers så då känner jag att de inte vore så snällt och avboka då, förmodligen gynnar det mig rätt bra att åka och ha visningen, de har så snällt och gulligt gått ihop med pengar för att jag ska kunna komma hem och komma dit så det är jag jätte tacksam över :)

Så då återstår det för mig att fixa lite små pengar för att kunna åka tillbaka hit sen, så funderar då på att ta bussen som är något billigare att åka med än tåget, och kan då även hoppa av vid hamngatan och slipper då gå från station :D

Så ska snacka lite med pappa imorgon, och komma ihåg och ringa och checka en sak ...
Nu blir det film sen sova... Natti

Bestämt mig om en sak..

Har ju nu i några dagar sagt att jag ska hoppa av skolan och flytta hem, nu när jag stod och hängde upp tvätt så tänkte jag:

Om jag klarar de tentor jag har på G och de gör att jag får csn nu i mars då går jag kvar åtminstone denna termin, och OM ett jobb dyker upp och jag får det + att jag känner att det funkar DÅ tar jag jobbet istället.

Så det är min nya tanke, men om det floppar och blir omtena och skit då hoppar av jag av direkt!!

 ____________________________________________________________________________________________

Har hållit på och tvättat nu i snart 3½ timme, ska strax ner och hämta sista omgången, blev måttligt irriterad av att de som tvättat INNAN mig fortfarande hade tvätt kvar i torkrummet vilket gjorde att jag kunde inte låsa och göra så ingen annan kommer in >_< ¨men när jag kom ner andra gången och skulle starta nya maskiner då hade de hämtat sitt MEEN de hade inte rengjort filtret som såg förjävligt ut i torkrummet, så jag fick göra rent det innan jag körde mitt , något irriterande.

De kan ju va schyssta och göra rent efter sig, så det inte blir gnäll..


God natt

Jahapp de gick lite bättre att plugga efter att jag skruvat upp lite musik och efter jag kikat på halv åtta hos mig. Pluggat sammanlagt 2½ -3 timmar :D FAKTISKT bra för att vara jag ^^

Så lite proud over myself ^^
Och när ändå musiken var igång och jag vill vakna till ett rent kök så ställde jag mig och diska mitt lilla mini disk berg och torkade av bänkarna + spisen. Borde göra detta VARJE dag så slipper jag mina små disk berg jag skapar då jag inte orkar diska...

 _____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag kika lite serier sen blir det sova, imorgon är det föreläsning mellan 10-12 och jag tror jag valde tvätt tid mellan 16-19 eller nåt för den tid jag hade idag orkade jag inte gå upp till, 7-10 xD verkligen inte så man känner sig frestad att gå upp då liksom..

Men imorrn så :)

Bokföringsskit

Sitter och pluggar inför omtentan på fredag i extern redovisning, vill säga typ bokföringar och sånt.

Jag fattar nada, boken är fan ingen hjälp...
Vill slänga boken och lägga mig under täcket, nej jag tar en paus och kikar halv åtta hos mig och sen tar vi upp pluggandet igen och ser hur fan det går...

One hour ago

Kom hem för en timme sen, började direkt med maten, för blev mer och mer hungrig när en av mina kurskamrater som satt framför mig hade värsta goda mackan och åt på, kände ju min mage skrika GE MIG MAT!!!
Så tog fram köttfärs och gjorde köttfärssås (typ) och koka ris och rörde ner :) Yumm

Nu är jag mätt och belåten.
Fick kopiera elisabeths tenta idag så att jag har några rätta svar jobba med, för hon fick ganska många rätt på sin tenta. Så tack för det :)
Hämtade även ut min tenta, har glömt bort det hela tiden...

Men allt mer så känner jag att jag gjort rätt val :)

God morgon

God morgon everyone

Kan inte direkt säga att man vaknade självmant, vaknade till mer av att jag börjat bli rejällt hungrig och när jag försökte glömma hungern och sova lite till då hör jag mina grannar vara igång igen med sina så otroligt roliga utbrott >_<  - de är utbrott av och till VARJE dag nu. Så vad fan är fel, med henne? (det är hon som skriker och grinar, han försöker lugna henne de gånger jag hört honom...) fan börjar undra när det är NOG!!!

Är ju inte bara mellan dom det gnager, blir ju även grannar som störs, jag lider väl inte så värst, skulle nog lida mer om jag hade lägenheten brevid deras, eller ovanför. Precis fixat gröt som inte blev som jag önskat men det duger, så ska hugga in på den nu annars så säger jag Hejdå så länge :)

RSS 2.0