-...-

Här kommer bilder på det jag köpte igår :)
Nån slags body splasch som luktar coconut and lime :) . Påminner om sololja ;P
Bikini linje och armhålorna - hoppas det funkar. och Aoooo
Salt vatten spray, behöver väl inte förklara?
Ett snyggt armband hittade jag med :)
Bikini topp för 50 kr bara :)
-
Det var allt jag köpte igår plus lite presenter då :)
Min klädstil igår var eller outfit blir det juh ;P
Bilden är tagen i söndags: men detta var vad jag hade på mig igår in till stan...
Redigerad, gillade inte hur bilden va från början. men efter badet igår så böt jag om till shorts och min oversize tröja från Ellos och gick i mina högklackade i genom årsunda till affären :D haha
.
Ja så såg jag ut igår och visa ju upp vad jag inhandlade med. Bilderna från sjön i söndags kommer upp imorn iställe.

Saknar <3

Satt och radera en massa bilder på minneskortet till kameran (överefullt) och hitta bilder på rummet från då jag dela det med stoffe, och fan vad jag saknar hur vi hade det :( för när jag tänker på hur det ser ut nu så aa jag får en klump i halsen i bröste.
Se vad fint. Har tyvärr ingen bild på hur det ser ut nu men möbleringen är nästan densamma som nu.
Fan jag trivdes när det såg ut så där, det var mysigt (jag hade även städat här)

(från samma tillfälle jag tog på rummet .ovan) Saknar dubbelsängen även om jag ibland ville ha bort den av vissa anledningar, för den tar sån plats i rummet därför ville ja inte riktigt ha den. Men som sagt så saknar jag den, men vill inte dela dubbel säng med syrran ;)
-

Bilden är tagen i april nångång... Syns att jag inte är på topp direkt, är jag väl inte för fullt nu heller.
-
Mår skit, känner den där ångest klumpen och jobbigast av allt saknaden av stoffe. Jag vet inte varför den dyker upp hela jävla tiden. Varför kan jag inte tillåta mig själv att gå vidare, jag klarar mig ju bättre utan han eller hur?
Nej jag mår inte bra :(

Trött

Jag är så jäkla trött, somna till i soffan nu när vi låg och kika på Göta kanal 3. Men antar att det är för värmen och för att jag inte sov så pass mycket inatt. Imorn tänkte jag att jag kunde vara snäll och lägga över bilder och ladda upp om jag inte börjar ikväll.

Määääätt

Nyss käkat kyckling gryta med ris och sallad - GOTT!!
Men blev skit mätt, och får huvevärk av värmen på övervåningen så jag håller mej ju nere i källaren där det är svalt och skönt. Vi ska kika på andra filmen nu snart Flickan som lekte med elden och det kommer ju väcka minnen och känslor :( skulle jag tro. För när jag sist såg den så blev jag och stoffe tillsammans igen. Jag hängde knappt med i filmen bara för att han satt och lekte med mej hela tiden (busade) och jag gjorde ju tillbaka. Vet inte riktigt vad vi ens höll på med men vi hade kul :) och ja sen ledde ju det ena till det andra.
.
Haha xD fyfan det jag gjorde på han då .. Nåt jag inte gjort förut ganska kul men han gav igen självklart. Oh fy fan saknar han så enormt :( faaaaaaan varför skulle jag mista han för? HATAR det.
Vill gå vidare men är ju så jäkla mycket som påminner om han och mej som gör att det bara är svårare att komma över han. Nån hjälp mig snälla ...

Boring

Som det är dåligt kasst väder idag så har man ju bara suttit inne, men just nu så har jag tråkigt. Känner mej riktigt trött med. Har ingen riktig lust att läsa min bok heller. Och kan ju inte sova nu som klockan snart är fyra....
Vad ska man hitta på?
Förslag någon?

A list for u to know me a little better

Snodde listan från Kenza's blogg :) - tycker såna här listor är roliga när man har tråkigt.

Senaste

Låt du hörde: Liberty walk - Miley Cyrus
Film du såg: Män som hatar kvinnor
Mat du åt: Färsk potatis med sill, efter åt jordgubbar och mjölk ^^
Kram: från moster Therese <3
Puss: Sikita ;) hundpuss det ni ^^ haha
Känslan: Jag kan inte beskriva...
Resa: Minns inte.. Ramsvik? för förra sommarn
Glädje: Inte kännt på ett tag
Dröm: bli lycklig igen
Person du träffa: Kusin carro
Person du prata i telefon med: Pappa
Person du fick sms av: M
Gången du åt på 7-eleven korv: tror inte jag ens gjort det....
Gången du var utomhus: Igår
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När hela åt, det var bra länge sen :(
Saken du köpte: Bikini bh, salt vatten spray, body splasch, armband, cider och godis
Allmänt

Ska bli skoj: Att träffa Johanna på freda :)
Ska inte bli skoj: åka hem
Sparar till: körkort
Pålägg som gäller: skinka eller ost
Önskar jag var bättre på: en massa
Dagens dryck: the (många säger/skriver ju så där men jag skriver egentligen TE inte the)
Vad saknar du: Den och den och den.... DET
Tre band/artister: -Just nu- MEST, Tokio Hotel och Miley
Vad har du gjort idag: Slöat som satan, kikat film med moster och syster
Brukar du svära mycket: nej nje
Hur tidigit stiger du upp: Beror på, men vanligt fall runt nio, tio
På helgerna: The same there
Vad ska du göra ikväll: Vet inte säkert kika film med släkten här
Hur många timmar sover du per natt: vet inte
Vem är snyggast i världen: Du
Vad är det för veckodag: Wendsday
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag hade tagit studenten och du. <3
Favo plagg i garderoben just nu: Min nya klänning så het ;)
Längd: För kort
Vikt: Normal
Byter gärna garderob med: Jag vet inte, nån med snygga coola kläder ;P
Byxa eller kjol: Det där beror på, kan inte säga exakt.
Senast utlästa bok: Gömda
Mitt rum kan beskrivas som: KAOS
Mig själv med tre ord: Glad, lugn och lat :)
Jag tränar: Inget , vilket jag ska ändra på
Jag ville bli när jag var liten: Ville ju bli det ena och det andra, men artist (fast jag inte ens vågar sjunga inför NÅGON xD


That is the dress Im talking about - (är inge vidare på engelska jag inte ;) )

Breakfeast

Nu har man mättat magen för några timmar. Och nu ska man kika film Män som hatar kvinnor med moster och syrran, som dagen är dålig (vädret) så ska vi bara ta det lugnt. Hade tänkt åka in till valbo men mormor ska ha bilen senare så vi hinner inte riktigt åka in.
-
Kanske åker in imorn iställe. Nu ska jag göra det bekvämt för mig i soffan och kika på filmen.

Trött?

Ja jag är skit trött, nyss vaknat upp hemma hos mormor och morfar. Blev en jäkligt sen kväll igår, inte ofta det händer här :) . Igår så började jag och syrran med att sitta på mcdonald's och käka frukost. Efter nån timme av skratt och prata lite illa om folk som gick förbi och kikandes av snygga killar så (inte så elaka var vi, vi tänkte på hur vissa gjorde saker eller klädstilen, vet att vi är taskiga) flytta vi över till wayne's coffe :) och satte oss på uteserveringen med varsin smoothie. Lite efter tio så kom kära moster och kusin carro :) började gå runt på stan.
-
Ja just det vi såg/träffade på cattis när vi satt på mcdonald's med :) - men vi börja gå på stan köpte presenter till morfar, moster therese och cattis för 2 utav dom fyllde år i förgår blir det nu och cattis om några dagar.
Sen åkte vi med moster hit till årsunda och åt lunch sen blev det ombyte till bikini och ner till stranden ett par timmar :) , ja till och med bada ;) .
Sen tillbaka hit och vi softa ett tag, böt om igen och gick till affären och handla smått och gott. Senare så blev jag och syrran helt ensamna hemma hos mormor/morfar och vi fick värma/laga på mat och när vi va färdiga med ätande så kom kusin carro :) och vi satte oss vid tvn för att kolla på film men sluta med att vi satt och prata in på natten ^^
-
Nu har jag berättat vad min gårdag gick ut på, får se hur denna slutar :)

Åh!

Lite pinsamt så där, väldigt pinsamt FÖR pinsamt. Hur kommer man ur det på ett snyggt sätt? Utan att såra liksom.
Jag måste bli mer ärlig och säga ifrån/till nu, börjar ju fan bli för pinsamt nu.
-
Can't tell what the problem is yet......

-
Har som sagt idag bara varit på cykel tur till skärplinge, där vi köpte saker åt pappa, köpte dricka och hämta ut paket med kurs böcker till mej och sen cykla vi till hjälmunge. Men under valnäs skogen så speeda syrran på för hon var lite jäktad men jag tog det lilla lugna jag ^^ och kom tjugo min efter henne. Hon bjöd på en smoothie och glass innan jag for iväg hemåt. Väl hemma så han jag knappt sätta mig ner innan jag skulle iväg igen med bussen. Och efter jag hämta elsa så tog vi oss en varsin isglass som elsa sen snodde min :@ haha och sen kom farmor förbi som handla så fick skjuts hem :), började förbereda maten då dom ringde från Hemköp i Tierp och fråga om jag fortfarande var intresserad av sommarjobb (SJÄLVKLART liksom) så bokade in möte imorn men jag kände att det skulle bli så konstigt med tider så vi tog det idag iställe :) fick skjuts av farmor in. Får besked imorn så jag håller tummarna, men ska inte hoppas på för mycket.
Har iaf ätit nu och ska packa väskan, för imorn drar vi till årsunda till på freda :)
Fan klockan är redan snart halv nio :O shit...

Nu sitter man på bussen till skärplinge....

Nu sitter man på bussen till skärplinge. Men måste först åka i genom hållnäs och lite sånt. Roliga är bara att jag kommer från det hållet precis. Följde ju med syrran till skärplinge och sen till hjälmunge där hon jobbar på ett café :) men när vi cykla från skärplinge så fick hon verkligen speed för hon hade 10-20 min till hon börja och jag orka inte hänga på så tog det lugnt :) . Väl framme så köpte jag en smoothie med hallon och banan sen locka hon med glass så blev det med. Hon bjöd ju ;) . Men men på väg och hämta elsa och ta en glass med henne med som vi ska vänta på bussen en timme.


Me on the way

Nu ska man cykla med syrran till skärplinge. Hon ska handla lite åt pappa och jag ska hänga med och hjälpa till. Sen ska jag göra henne sällskap till hjälmunge där hon hon jobbar, och hon har lovat att bjussa på glass ;) för att jag ska följa med ända bort dit med. Sen blir det hem, hemma nån timme och sen iväg igen med bussen till skärplinge och hämta elsa på dagis.
-

Årsunda

Blir att dra iväg till Årsunda i veckan :) mysa med släkten. Roliga är bara att jag och syrran planerar att åka in till stan tidigt som jag ändå ska lämna lill pyret Elsa på dagis sju på morgon (valt det själv, bara för att kunna komma hem med buss igen) och då tar vi sju bussen in till Gävle, så runt åtta är vi där. Vi tänkte då att vi käkar frukost i stan och sedan väntar till butiker öppnar och då rusa runt i dom. Och våran kära moster som är på Sverige besök ska komma och hämta oss :) och våra kusin Carro ska åka med.
-
Jag har planer på att sola vid stranden en del ;) och läsa min bok som jag börja på idag ASYL, precis läst färdigt Gömda och börja direkt med andra boken. Hihi ^^
Nej nu ska jag sova. Gonatt

Hemkommen från sjön

Jag funderar allvarligt på om inte jag ska ta och ha med laptopen när man åker nånstans. För det är när jag åker iväg nånstans som tankarna far igång och jag vill skriva ner dom, typ som här på bloggen.
Var ju nyss ute på sjön, varit sen ett-två tiden. Rätt skönt blev en massa solande för mig och läste ut min bok Gömda :) så spännande, och började läsa på fortsättningen i andra boken ASYL :D.
Blev lite grillning av korv där ute på ön, och jag tog lite bilder som jag lägger upp lite senare. Orkar inte skriva mer nu
som jag har fått rejällt ont i nacke/axel igen :( fy fan vad det smärtar där nu.
SÅ jag ska nog lägga mej bekvämt och ta en tablett.
Hörs senare

Nu åker bikinin på :D

Nu ska det badas ^^
Blir premiär för mej i år som jag inte kommit i tidigare på grund av ryggen. Men nu är jag så pass bra att ett dopp kan funka :)
-
SKa bli skönt att åka ut med stora båten och sola, grilla och bada. :)
Har även fått övningsköra idag till skärplinge, köpte bensin och handlade på ica. Ska försöka komma ihåg och ta bilder ute på sjön och dela med mig av. 
Nej om man ska sätta på sig bikinin och packa väskan?
Ciao

A feeling?

Nästan varje gång jag ska gå in på min bilddagbok, så får jag en slags isande känsla. Jag vill inte gå in på den typ. Och jag skaffade ju bdb på grund av att jag älskar att ta kort, och lägga upp dom där och det sägs ju att en bild säger mer än ord. Och på grund av att jag liksom kommit på "hemska" saker (som angår mig osv) så gör det att jag inte vill ha den kvar. Men samtidigt så har jag en del vänner där som lägger upp så fina bilder och en massa annat att jag vill ha den kvar. Men jag har börjat gå in på den mindre än förut. Förut var jag inne på den ett x antal gånger nu är det mer 1-2 gånger om dagen. Och jag lägger upp en bild om dagen eller så, och jag hatar att jag har den här känslan. Och jag hatar på ett sätt att mitt ex tillhör familjen, för det ger problem inom familjen :( och det känns som att det är mitt fel, men det är ju inte jag som ville göra slut, var otrogen och lämnade mig bara så där. Han har ju inte sårat bara mig utan även familjen. Och jag vill inte och orkar inte se han med sin nya. Som han vill ta hit så klart, och jag har sagt till dom här hemma att han är mer än välkommen hem men inte med henne. Jag vet inte jag mår illa av tanken liksom. Det var liksom min mardröm att när det tog slut och han hitta en ny och att han visar upp henne. Fy fan. Och den mardrömmen har gått i verklighet i princip, och kan nån säga till mig hur jag ska hantera detta? för jag vet fan inte. Vill ju fan hitta en ny jag med och visa han liksom. VAD fan hände med den stoffe jag håller kär? Vad hände med honom?
-
Jag gillar några av hans kompisar men vissa hatar jag. För det känns som att det var med dom han förändrades, ändrade smak bara så där, blev en helt annan person. Jag känner inte igen honom och jag undrar om ens hans familj gör det.
Det här är tungt kan jag ju meddela, jag vill flytta slippa höra allt tjat om det ena och det andra. Slippa höra allt överhuvudtaget. Flytta så man får nån ro, så man inte behöver bli påmind om saker och ting.
Jag är för fan 21 år och redo att flytta, varför ska jag bo kvar hemma och dela rum med lillsyrran?

Midsommar ; 2

Här kommer bilderna, nu är det så att jag tog typ två bilder där vi var under kvällen och resterande är bilder från när vi cykla hemåt. Så dom kommer vara suddiga så ni vet.
Det spelades brännboll när alla hade kommit på plats och hälsat och lite sånt :)
:)
Efter det så blev det grillning men klockan hade närmat sig åtta/nio innan det blev mat. Och jag fick ta över grillningen som pappa stod och snacka med sin kompisar och glömde bort att vända, sen så står han o säger åt mej tusen gånger att vända fast jag precis vänt på dom xD
Alex gjorde mig sällskap vid grillen
På bilden står dom andra och Grillar med :)
Efter maten så spelades det badminton
Alex och Linnea spelade efter mej och Amelie
Efter vi spelat så drog jag, alex och linnea hemåt. Vi orkade inte med dom flockande myggen och jag hade glömt byxor så frös ju lite.
Alex
Linnea
(på min gamla student cykel ;) som ja hade i uppsala när ja gick på GUC 2-3 månader)
On the way home
Edvalla kyrkan, där har jag döpts, pappa gift sig 2 ggr, mamma begravts, elsa döpts, syrran döpts ja en massa.
Skolavslutningar med
Åker genom edvalla
Sudigt, men hållnäs skolan, där man gick 5-6:an
Me on the bike, var säkert bara för jag valt rosa tröja som dom elaka myggen var på mig.
Nu kanske ni förstår varför jag frös lite ;)
En liten mörk bild på min outfit :)
-
Nu har jag lagt upp lite bilder iaf :)

Midsommar

Jag har haft en någorlunda midsommardag :) , tog några få kort som jag lägger upp lite senare. Och kan berätta mer då vad som hände under min midsommar kväll. Har som vanligt "skrivkramp" vet inte vad man ska skriva. Sitter alltid och funderar och tänker på vad jag vill skriva ned men när jag väl sätter mig här och ska skriva så blir jag helt tom i huvudet.
-
Så därför får jag återkomma.

Glad midsommar

Glad midsommar allihop :)
Hoppas alla får en trevlig dag, även om vädret inte ser lyckat på vissa håll.
Nu har man själv fixat ordning mat och annat till kvällen, ska väl börja göra sig iordning kanske :)
Blir denna klänning :) ny från H&M :D , tänkte ha svart men känns ju inte direkt sommrigt ;)
Bättre bilder kommer.

Hm....

Ja nu sitter jag här och vet INTE vad jag exakt ska ta på mig :S .
Har min svarta spets klänning (nya) eller min nya färg klänning och vet inte vad jag ska ha riktigt :(

24/6

Lite bad uppdatering idag, men vad fasen har ju varit as varmt och skönt och då vill man inte sitta och häcka framför datorn :) , iställe har jag varit på promenad till farmor där vi prata lite. Och på vägen hem igen så plocka jag blommor, elsa hade mest sönder dom hon försökte plocka xD . Och det var en massa folk i lekparken med sina barn som klädde midsommar stången men jag hade ingen lust att vara social med folk man knappt känner. Så vi drog vidare hemåt.  Väl hemma så satte jag mej på altanen med min bok Gömda av Liza Marklund och drack Lemon/Lime dricka med is i. Gott ^^ och hade självklart musik på. Blev Jordin sparks i högtalarna, orkade inte blanda xD blev så insatt i boken att jag orka inte.
-
Sen avslutades kvällen med Att kika två avsnitt Grey's anatomy. Skönt. Men nu är ju frågan hur man ska sova i natt. För det är så jävla kvavt i rummet och varmt. Fy fan asså.
Blänga på nån film kanske eller nåt. Gonatt

Sitter nu hemma hos farmor på hennes altan...

20100624630 (MMS)

Sitter nu hemma hos farmor på hennes altan :) . Solar ryggen medans amelie pratar med farmor :) så jäkla skönt väder idag rätt varmt men inte solat :( ska bli en promenad innan man går hem, plocka blommor kanske :)


A little offside...

Idag kommer jag inte skriva så mycket tror jag, iaf inte nu under dagen. Är så jäkla varmt och skönt ute att jag tänker tillbringa dagen ute :)
Tjingeling

From my shopping day

Här kommer bilderna på vad jag köpt och prövat :) (Inne på New Yorker)
'
Gillade den här jätte mycket (prövade en i lila med, gilla den mer) men köpte den inte. Får kanske bli nån gång senare om den finns kvar.
En Topp jag köpte :) 149:- tror jag .
Prövade en klänning Alex tyckte att jag skulle passa i, men bara det att den kosta nästan 300:- och den kändes inte direkt rätt.
Prövade denna som även hade kedja i bak. Men den blev det inte fast den satt skönt.
SÅ här gick jag klädd idag, och ser jag GRAVID ut eller?
Neeej inte direkt va. Fy fan är så jäkla irriterad på att han ens kläckte ur sig den frågan.
Hade även min svarta korta jacka från gina på.
-
Imorrn blir det Tierp hela dagen. Yaay...

Uppsie

Tillbaka hemma nu, var rätt varmt inne i stan. Och blev frågad av en jävla neger " är du gravid?" Jag hörde först inte va han sa så jag typ svarade ja, ne va? och då fråga han igen. Och jag svara spydigt tillbaka "eh neeeeeej :S" och gick in dit vi var på väg. Schysst att fråga en sån sak liksom. Och NEJ jag är fan inte gravid, men nu vet jag att ja ska fan i mig få bort det här äckliga hullet så jag inte får en liknande dum fråga igen. Den frågan förstörde min dag lite. Fy fan.
.
Men köpte två toppar inne på New yorker :) hitta inte nå snygga badkläder som föll mej i smaken, inte ens underkläder. Men blev det och två korgar inne på Åhlens :)
Bilder kommer upp lite senare.

Besluångest = Fixad

Jag tog min blommiga klänning och mina svarta spets strumpbyxor. Hittar inte skorna jag tänkt mig så får bli ett andra par iställe. Ska snart åka, bara borsta tänderna kvar, för sminkningen är klar redan.
Men kommer bild senare på outfiten :)

Nej nu måste ...

Jag fixa mig, eller komma på vad jag ska ha för kläder. Funderar på min vita topp från Lindex med ett tiger tryck på. Och spets strumpbyxor men jag vet inte liksom, eller ska jag ta min blommiga klänning och genomskinlig "naturliga" strumpbyxor?
BESLUTÅNGEST!
-
Ska nämligen in till Uppsie en sväng och har inte så mycket rena kläder att välja bland, därav beslut ångest. Men min vita topp har jag ju använt rätt flitigt dom här dagarna på grund av värmen.
nEJ  om man ska testa sig fram, är ju 1h 45 min till vi åker så tid har jag :)


22.6

Kul, hitta bilderna jag tog precis innan jag åkte av gungan och gjorde illa mig.
Här var precis innan jag satte mej på gungan.
Jag minns fallet och smärtan som om det vore igår typ. Usch, och att det ska smärta i högra sidan just i revbenen hela tiden är bara obehagligt,
Men nu ska jag leta upp nåt aptit retande och kolla på sex and the city.

Mår illa...

på mig själv!
Usch fy fan för mig. Jag sitter och klagar och klagar på att jag går upp i vikt och äter det ena efter det andra - MEN gör jag nåt åt det?`
NEEEJ det gör jag inte :( , och jag är så jäkla arg på mig själv för det. Precis varit ner till Kalle's fisk och käkat en fruit glass :) gott, men vad gjorde jag för små pengarna som vart över? Jo jag köpte mig en mini snickers och mini twix och en trocadero :( FAN och fy för mig.
-
Men nu får det fasen vara nog för mej, kan ju inte hålla på så här.
-
Och en annan sak. Jag hade rätt!
Vem har inte TOTAL förändrats? Hela klädstilen, hela han mår ju nästan illa av det. Vem fan har han gått och blivit egentligen? Trivs han med sig själv? Kan han fan inte göra, tycker synd om han och jag saknar han GAMLA stoffe, jag tror inte jag gillar den nya särskilt. För det var den nya som såra mig på ett sätt som jag aldrig trodde om han. Det är för jävligt att se någon förändras så som han och bli den han blivit. Han vill nog inte ens erkänna det, om han ens vet om det. Familjen, ja vad kan man säga, hans familj stöttar han (självklart) men är dom verkligen blinda eller? Han mår nog psysiskt dåligt, det kan man ju se när man kommer nära, hans temprament ja allt. Nothing seems to be right.
-
Sen en annan sak jag gått och funderat på, igår kväll så låg jag och tänkte på en person som gjorde intryck även om man träffa henne första gången, hon syndes. Man såg hennes utstrålning direkt, var som att man lärde känna henne fast man inte ens umgicks med henne. Hon försvann för fort, hon hann knappt sluta skolan, ens jobba innan hon rycktes bort. Jag gick i samma klass som henne i tre hela år, pratade med henne ibland, på msn, läste hennes blogg, såg henne varje dag stå och vänta på nån i klassen vid bussen. Och nu dom gånger jag åkt med skolbussen (men ska vidare) så är det som om jag ser henne där, vid trädet väntandes fast hon egentligen inte är där. Och ibland på stan så är det nån ibland som liknar henne och jag tror för en sekund att hon är tillbaka och när man inser sanningen, verkligheten då är det som om allt går i speed och man själv bara står där och fattar inte hur världen är så orättvis. Som jag sagt tidigare, ibland önskar jag att det hänt mig. Inte hon, hon var lycklig, hon var älskad hon hade en underbar pojkvän. Och jag blev lämnad av min, tog tillbaka han när han kröp tillbaka sen några månader senare på¨en kväll så bedrog han mig. Nån jag älskar så högt, nån jag var lycklig med bedrog mig med en annan, blev ihop med den andra, lämnade mig. Och nu sitter jag här helt tom och vet inte hur jag ska göra.
Vet inte vad jag vill jobba med, vet inte vad jag vill hålla på med. Känner mej tom och olycklig.
.
Förlåt men jag behöver få ur mig mina ständiga jobbiga tankar som kommer upp då och då. Fattar inte ens hur jag orkar vara kvar här, vill ju bara här ifrån.

22.6 2010

Usch inte gilla att vara vaken nu :( - kände hur smärtan i högra sidan just vid revbenen bara växte. Man känner hur det pulserar liksom :( obehagligt. Är små trött med, vill ju helst bara lägga mig ned och somna om men det kan jag ju inte, ska nämligen sitta barnvakt två timmar sen kommer farmor och tar över. Och då ska jag plugga lite och eventuellt fixa lite med rummet om jag orkar. Ska ju diska med :( usch vill inte. Men det får bli när smärtan går över annars klarar jag det inte.
-
HUNGRIG!!!!!
Magen kurrar som vanligt, och jag var tvungen att lägga upp nån mat bild ;)
Nu ska vi se vad jag hittar  på för käk.

Käk mitt i natten?

Ja typ, jag blir alltid hungrig och sugen på nåt om kvällarna/nätterna. Så slutar ju med att man måste hitta nåt som stoppar min kurrande mage. Usch hatar att vara små hungrig dom här tiderna, för det är just det som får min mage att svälla åt alla håll :( - för det är just runt magen och midjan jag har all hull som jag vill ha BORT!
Heller inte kul när andra påpekar att man fått sig en kula. För det betyder ju att det syns. Jag hatar det som mest när jag har åtsittande kläder, för jag känner mej bara tjock fast jag borde känna mig snygg.
Det var ju såna tillfällen som en söting sa tvärtemot och sa att jag var snygg oavsett. Nu har jag inte det stödet :( så då måste jag kämpa emot tankarna själv. Fyfan hatar det.
-
Men men nyss vräkt i mig en varm macka och en mugg med juice. Så nu hoppas jag min mage kan hålla sig till imorrn. Gonatt

Åka ut på sjön?

Jag vill åka ut på sjön, jag är ju bättre i ryggen och det är lugnt på sjön.
Är ju rätt skönt väder med, och jag har gjort mitt idag med pluggandet :)
Nej jag ska fasen åka ut tror jag, sen får det bli grey's anatomy :)
Tjenixen ^^

Plugg plugg plugg *

Sitter och pluggar och kommit en bit. Tror det får räcka för idag nu. Suttit och kollat andra utbildningar med, ligger mellan omvårdnad eller vidare utbildning i handel.
Får se vad jag vill, men tror jag ska ansöka om båda även om det är lite sent att ansöka :/ - men ska väl försöka.
*
Nu tror jag att jag ska bära in datorn, lite för varmt att sitta och man får nästan huvevärk.

21:a Juni

Så här blev mitt hår när syrran lockat det :) - ser nästan bättre ut idag när det är lite utkammat.
Har fixat fönstret :) ställt iordning lite.
Ena sidan med mina nya shotglas jag köpte nere på loppisen vid hamnen.
andra sidan av förnstret...
Piffa upp mina stövlar...
SÅ här ser dom ut egentligen,  det är dom här jag inte vet om jag vill behålla men
blev rätt snygga efter jag piffa till dom. Remmen med nitar tillhör ett par andra stövlar.

Våfflor

Sitter nu och käkar min 3:e våffla :) till lunch ute på haltanen, som snart blir lite upplyst av solen :) .
Har en snäll farmor som kom över och hjälper mig med Elsa, känner att jag måste hinna med mina läxor och sånt som jag inte ens börjat med. Tur är att den här veckan så ska det bara göras en presentation om mig och inget mer "puh" :)
Men har ju haft lite annat för mig så därför har det inte blivit nåt, har ju börjat men inte blivit klar.
Blev inget möte idag heller, för jag kände att jag har ju redan varit på sånt där möte redan och behöver inte gå igen. Så försöker få tag på min handläggare och kolla om hon har tid och träffas nån dag så kan vi prata om att starta företag och kika över mitt CV och lite sånt där. Och få hjälp att söka jobb. Vill inte få mer bidrag och skit :( bara drygt egentligen.
Har även suttit och funderat på att läsa tikk sjuksköterska eller liknande men jag vet inte. Man blir ju smått sugen när man kikar på Grey's anatomy xD haha :)
Men får se, så mycket plugg det kommer bli då egentligen.
-
Har även börjat sorterat upp tvätt och hängt/lagt in rent i garderob/byrå. Lagt tvätt i en hög på golvet som påsarna redan är fulla. Funderar på att tvätta viktigt som ska tvättas i maskin hos farmor för våran är trasig :(  och jag har snart inget rent. Inte kul.
Har också börjat fundera hur jag ska göra med alla mina skor, Skaffa lådor och lägga ner dom i och ha dom jag använder nu framme. Men får fasen inte bli något mer sko köp för mej. NU ÄR DET SKO KÖP STOPP för mig.
Nej men om jag ska passa på att fixa det jag skulle medans farmor ändå är på promenad med Elsa.
Tjeniixen

Good night

Nu säger jag god natt, har varit lite dålig på uppdatering nu senaste dagarna. Men har ju iallafall lagt in bilder :) så nåt bra iallafall.
Precis avklarat säsong 1 av Grey's med alex. Va liksom fullsatt i vardagsrummet så vi bänka oss i min säng framför datorn iställe, funkar det med :) - tur att min dator är lagom stor för det ^^ älska min dator <3
-
Nej ska upp tidigt imorrn, in på möte på arbetsförmedlingen så ska väl hoppa i säng nu. Hatar att det gör förbannat ont i höger sida vid revbenen :( gör ont när jag andas in djupt och släpper ut luften. Men är bättre i höften iallafall :) men ryggen värker av och till. Roliga är väl att mitt nack/axel ont är tillbaka iställe :(
Jaja gonatt :)

SOlen?

Vart fan är solen?
Har suttit framför tvn nästintill hela dagen. Kollat på Grey's anatomy säsong 1 (första skivan) med halva familjen typ. Och sen böt jag om och tog med Elsa på en promenad till farmor, och på vägen dit så plocka vi blommor :) och gav henne när vi kom fram. Pratade lite och efter ett tag så gick vi hem igen, plockade blommor igen och satte dom i en vas när vi kom hem. Har testat och lockat mitt hår, blir inte det resultat jag vill dock :(
Lite smått så här ser det ut (tagit med camen)
Kanske för ljust men skitsamma ;)
-
Angående solen så var det ju prima väder för en halvtimme sen och helt plötsligt så dyker en massa dumma mörka moln upp och regnet öste ner. KUL
Tur att det inte var medans man gick till och från farmor. För jag hade jeans och min långa topp från Lindex på mej.
Det linnet :)
Hittade inte det jag ska ha lagt upp förut med heltäckande bild.
-
Är det någon som förstår min smärta? Min saknad? Någon som ens förstår hur det känns?


Vin och räkor

Vi har suttit ute på haltan och käkat räkor och druckit vin. Eller jag drack två glas sprite och i mellan ett glas vitt vin.
Gården...
På väg ner till vägen för att ta kort på nallen som sitter andra sidan stängslet ;)
Nallen :)
Myggljuset igen, fast denna gång på andra sidan av haltanen :)
Gården
Min kisse :D , jag gick ner till vägen (precis utanför vår gård sitter jag här) och ropa på min katt som va på extremt bushumör. Roliga va att imorse fick han tag på en fågel (uuuuuh) och fick höra när jag kom hem att han var sepe trött och orka ingenting, ville inte äta bla bla och fick inte gå ut osv. Mm efter jag tvätta rent hans sår och gett han en omgång medel som ska hålla borta fästingar och skit så fick han va inne ett tag och efter att sovit i min säng så va det ju full fart på han :) min söt misse ^^ <3
Söten <3
....
Vinet
Och till sist RÄKORNA :D
-
Blev inte så mycket för min del, var rätt mätt från middagen och jag tycker inte heller att det är så skojigt att skala räkor ;) men är gott att ta några och vin lite.
Nu får det blir serie eller film. Sen sova. är trött.

Lördag 19:e Juni

Ja då sitter man här nu, inte suttit alls sen igår kväll :)
Har haft fullt upp med annat, bland annat så vakna ja till runt fyra? och strax efter det ringer Amelie in på min mobil (som jag just då trodde va alarm) och svarade, "du det åskar rejällt, kan du springa ner och dra ur ? " Så jag gick ner och drog ur internet, tvn osv. Och så fort jag lagt mig i sängen så hörde jag att det dundra till.. Och när jag började till att somna om då kom det en rejäll smäll som gjorde att huset skaka till och med. Men jag lyckades somna om och strax efter det (kändes ju som det) så ringde alarmet och jag skulle upp. Men stängde av alarmet och låg och drog mig, trodde jag ;)
-
Somnade halvt om och drömde en weird dröm, tror fan att de va stoffe jag drömde om, vi hade massa chips och taco sås, och hade filmer som vi skulle kika på, lagt upp dynor och täcken på golvet hemma hos mormor i köket xD och där skulle vi ligga och kolla på film. Han kom och omfamna mig (nåt han gjorde jämt) när jag stod och fixa med nåt. Och när jag kände den där trygga omfamningen så blev jag varm och kändes för en sekund att han var hos mig. Och precis då så hör jag att nån kommer in nere och jag vaknar till. Vem ville inte somna om då?
Nej jag förstår inte varför jag får såna konstiga drömmar med han hela tiden. Jag vill ju bara släppa han och gå vidare.
-
Men nu ska vi prata om något roligare ;) , nåt jag hämtade hem idag.
Lite nytt i videohyllan ;)
Lagt till med lite av mina födelsedagspengar och hitta några ut av dessa i billigare form ;)
New shoes ;) AGAIN i know
Snygga leggings :D
Snygga leggings, men kameran min ger det fel
Lite PINSAMT!
Har tydligen beställt en topp/klänning som min kära kusin har xD , den är ju skit snygg och jag trodde jag tittade på en topp och ja.. men nu är den ju betald och allt :) så jag får helt enkelt härma min kusin ;)
Klänningen på... känns som att den är snyggare på kusin min än på mig själv.
Skit snygg klänning :D blev helt kär i den.
Bak delen av första klänningen, vääääldigt utmanande ;)
På :)
Light ON
Leggings på
Dom andra på :) ganska läckra faktist :)
Nu på kvällen efter jag tagit mig en dusch så drog jag på mig mina jeans, sneakers och min långärmade tröja från Lustjakt :D den är så mysig att ha på sig så därför har jag tagit på mej den.
/ Gör ett till inlägg med bilder från nu på kvällen :)

FUCK YOU

Jag börjar fan fundera på en sak, stoffe vill tydligen ta hit någon och det uppskattas INTE av mig. För än så länge är det för tidigt för mej, jag har starka känslor för han ännu och tanken på att se han med en ny krossar mitt hjärta på nytt. Känns lite som att han vill ta med och visa upp eller nåt. Eller är han rädd att om han kommer själv, träffar mig och det blir som förut?
-
För förut när jag kom hem igen så va han ju fortfarande tsm med den han blev tsm då, och han kände då att han ville umgås med mej och sen sluta det med att han ville gå tillbaka till mig. Jag tog ju tillbaka han för jag var så förbaskat kär i han. Och nu undrar jag, han vill komma hem men vill inte komma själv. Är det för han är rädd att han vill gå tillbaka till mig? Det är nåt mellan oss, efter vi vart ifrån varann, träffas så slår det gnistror och vi liksom flörtar med varann utan att riktigt veta om det . Och det är ju just det som jag faller för. Jag önskar nästan att jag kan glömma han och gå vidare men jag har väldigt svårt att göra det. Vill fan ha jobb, pengar så jag kan flytta. Slippa bo här, slippa höra allt om han och hitta nån ny.
-
Nu måste jag muntra upp mitt humör IGEN  :(

Pix's froM yaSterDay

Can't get you Out of my head.....

Här är mina nya shoes :) låg skor till och med.
Sitter här på synoptik och hade tråkigt i väntan...

soooo schnygga :D

<3

Här är dom oredigerade :) så ni får en chans att se hur dom ser ut :)

Vi eller jag satt och sa nåt om att Alex likna en kille när hon satt så där, och mitt upp i allt så drar hon i sin byxa och det ser ut som om hon har stånd xD

Mjukglass <3

Vi var in på Röda korset och jag hitta sprillans nya flips för bara 10 :- :)

Köpte även bok på Röda korset för 5 kr :)

Även nytt linne för 20 kr :) - är inte direkt mig men sött i sommar ^^ och ha skinnjackan eller nåt till ;)

Här råka jag ta en lite för snabb bild, men här är iaf med min korta tunna jacka från gina till :)

Haha mitt tält xD . Min nya topp från Ellos. Storlek XS men ser ju ut att vara storlek XL. Men väldigt skön ändå, och ett skärp på/till så blir den rätt läcker :)

Köpte ny hårspray också, pågrund av att stoffe snodde alltid min jag knappt använde och körde näst intill slut den, och sen har även syrran som egentligen har två-tre egna gått och snott av mig, och jag som aldrig använder hårpsray, eller jag har börjat mer nu av nån anledning. Kanske för jag har kort frisyr? Jaja nu har jag en hår spray som matchar min hårmousse :)

Köpte hårnålar, som mina försvinner hela tiden. Får väl se hur länge dom här är på plats

Ny deo :) mina andra har försvunnit...

GOOOOOOOD :D

Elsa fick tag på mascara xD resultatet, Va inte kul o tvätta bort men var väldigt kul och se :)
-
Now Its FOOOOOD


Körkort?

Fan, vissa tillfällen önska man att man hade körkort, så som nu.
Har paket att hämta och ena är kursböcker som jag behöver fort fort... Meeeeen ingen kan köra mej till skärplinge, och jag kan inte ta bussen för det kommer nog bli lite tungt att bära. Och kom nu på att det går ju ingen buss heller för en om en och en halv timme x(
-
Faaaen. Hur gör jag nu då?

Yaay :D

Jag har fått en kreditupplysning hemskickad, för vi sökte lån förra veckan till en verksamhet, och fick nu ett brev där det står att jag INTE har någon anmärkning :D jag som trodde att jag hade en. Men hade en inte :D weeei
Happy happy :D, var precis ut i regnet och hämta posten och då kom min kisse, (blöt hund) och när vi gå hem så kommer det en bil i full fart och jag vet ju hur Diablo är och sparkar undan han med foten (knuffar) och varpå han hoppar över min fot och rakt ut på vägen mot bilen men som tur är hejda han sig och blev rädd för bilen. Och jag tappa andan som jag trodde jag skulle se min katt bli påkörd. Men efter det där så valde jag att bära den där lilla rackarn och han var rejällt blöt på magen så det kändes som om man bar en blöt hund... för när vi bada han förut så var det inte en mysig katt direkt.

Because of

Bara för att jag har rummet för mej själv till på lördag så tänker jag göra nåt jag inte gjort länge, nämligen sova i bara trosor :) , sist var väl när ja sov med stoffe? Om jag inte minns fel. Jag är nämligen blyg av mig inför andra även min syster, den enda jag inte va blyg naken inför va stoffe. Jag vet att det kanske låter stört men så är det. Så medans man kan så ska man väl passa på? :)
-
Precis hjälpt styvsyrran med engelska :) skrev en hel del själv, hon gjorde inte mycket det latmaran. Men men hon ska ändå gör den tuffa biten imorrn, nämligen framföra det muntligt ^^ haha.
Nej serie och glas med jucie och lite onyttigheter, just ja, värktabletter för ryggen med så man kan sova.
Natti
.
Somna med ett leende på läpparna kanske :)

Relief

Ja nu är jag på lite lättare humör iaf :) pratat med kompis och kikat 2½ men och det piffa upp en lite.
Och har en som verkar vilja träffa mej med xD får se hur det blir med det. skulle ju vara skoj...
.

Döden

Missing you, wish you were mine but that is only a dream in my fucking head <3

I can't explain how I feel, beacause I don't know my self

I really Love you, It's hard to let it all go away. Think that I must let you go even if I don't want to

En ände....
Jag känner mig smått deppig, saknar stoffe så det gör ont. Och jag vet att jag inte kommer få han tillbaka och då blir jag irriterad när jag får känslor över mej som att sakna han. VARFÖR ska kärlek göra så ont?
VARFÖR ska den såra hela tiden?


Taiarp

(=Tierp)
Ja idag har man varit i Tierp på möte som slutade lite tråkigt om man ska uttrycka det så, men jag ana nästan att det skulle bli som det blev tyvärr =/ med tanke på att det är för mycket pengar det hela handlar om. FAN
Men vi har andra små planer vi smider på, men får se om det blir nåt eller ej. Har även gjort av med kanske en aning för mycket pengar idag. Mer än jag tänkt mej.
-
Först så var vi in på Röda korset (bara för att se vad dom hade) mmm tjena jag kom ut med flipflops för 10:- , en bok för 5:- och ett vitt sött linne med detaljer för 20:- = 35:- .
Sen gick vi till Englunds skor där jag BARA skulle fråga om nåt att ha i hälen som jag hade mina kilklack pumps jag vann på Tradera för några månader sen. För inte det att dom är för stora men dom glider av vid hälen =/ , iallafall det sluta med att jag såg ett par skit snygga skor som jag fastna för, prövade och SÅLD!
Köpte dom, och vi bestämde oss för att gå och käka, gick till nån ny öppnad Thai restaurang och käka. Sen veterinären för att rådfråga om min lilla misse som har ett sår bakom öra som inte läker. Och sen blev det synoptik för amelie (en timme...) sen blev det systemet där jag även där BARA skulle kika om dom hade cidern jag vill ha. OCH det hade dom <3 men bara EN :'( jag köpte den bara för o se om den är lika god som den med mindre alkohalt osv. Hm.. köpte även nåt annat jag hitta på hemsidan deras förut :)
-
Sen blev det mjukglass för mej o vanlig för amelie på en parkbänk sen tillbaka till synoptik för där va pappa och sen åkte vi och handla och sen hem.
Kommer bilder på vad jag köpt senare, men nu vill jag bara slappa och kika serie eller film.

Mina nya skor för 200 spänn :) köpta i tie...

20100617601 (MMS)

Mina nya skor för 200 spänn :) köpta i tierp. Varför gick jag in där? xD Jaja är bra med låg skor när ja för mest har hög klackat :) . Sitter i bilen nu på väg hem, varit i tierp hela dagen . Hade velat åkt till gävle och träffa kusin men min rygg blockerar det :( . Skriver mer sen


Nu sitter man på bussen till tierp. Är i...

Nu sitter man på bussen till tierp. Är irriterad på sjuk vården i tierp. Ringt två gånger, ena gången nämnde jag hem nr men dom ringde inte och som vi skulle iväg så ringde jag igen och nämnde mobil nr iställe . Men dom har fortfarande inte hört av sig. Är snart i tierp iaf :)


Waky

Ja då har man sovit 4-5h och nu är man färdig och klar för att åka på möte i Tierp. Känner mig ju rätt trött och ryggen ska vi inte tala om. Har ringt vårdlag så väntar på samtal från dom, om jag kan komma dit på koll. Men kommer säkert bli "Nej... du kommer ha ont ett tag, det är normalt efter en sånt fall. Ta ipren och vänta" . SÅ sa dom till mig när jag ringde förra veckan. Har väl inte direkt blivit något annorlunda mer än att jag har ont i höften då, som går fram och tillbaka.
Nej just fan ska ju skriva ut saker.
ÅHHH

Kill me

Jag döööööööör :(
Fick ju sisådär tusen sidor till att anteckna upp på datorn. Och kommit igenom en sida. Puh...
nej jag ska nog inta soffan och tvn inatt tror jag, kommer ju vägra gå upp ur sängen annars ju. Ska upp tidigt imorrn.

Tack

Åh tack kusin för din kommentar :)
Mm ^^ jag gillar själv en del av bilderna :) blev lite speciella ;)
-
Nu sitter man inne i soffan med mindre mygg. Skönt. Sitter och gör en kalkyl, inte lätt för jag minns knappt hur man gör xD , varför gjorde vi det inte oftare i skolan för?
Nej om man ska fortsätta kanske, uuuuhf jag orkar inte men måste. Har ju suttit i princip HELA dagen med detta.

Mygg jävlar

Dom är ÖVERALLT!
Sitter nu med dom flygandes omkring en, men bara det att jag ätit vitlök så dom inte nära så.
Men nu är jag så stel i rygg att det inte går att räta på mej. fan så ont :( suttit och halv frysit och suttit still för mycket. Men gör ju ont att gå juh :( dumma....
Och myggjävlarna kan ju finnas på vintern iställe då man inte vill vara ute....

Vill ju sova :(

Jag blev väckt vid fem halv sex, somna om och blev väl väckt igen runt sju och jag somna om till nu då jag blev väckt igen, halv nio. Jag kunde inte somna igår därför blev det lite sent och jag somna väl runt ett halv två.
Och nu vill dom att jag ska upp och sitta men jag orkar inte :( - ja ja får väl försöka iaf. Fast jag vill ju bara somna om och sova ett tag till.
-
Roliga är ju att min rygg värker som attan och hade en aning ont när jag skulle somna igår. Jag låg och kikade på CSI för syrrans dator ville tydligen inte att jag skulle kika sex and the city serien. Och när jag väl började bli trött så tog jag av mig glasögonen och va tvungen och vända mig om, stöna till av smärta för ömmade som attan i ryggen och sidan. Plus höften :/ Stängde av hennes dator och sen somna jag.
Och nu ska man försöka hitta info då, vet inte vad jag ska leta efter egentligen för jag har redan fått fram det jag leta efter igår.
Kan ju va snäll och fortsätta med bilderna jag tog igår men som internet krångla så la jag ju inte upp alla.
-
Tror denna är redigerad men är inte full säker...

Redigerad

Redigerad - är lite av identiska bilderna men har ju redigerat dom lite olika så är väl
mer det jag visar upp.

Redigerad

Redigerad - den här blev rätt läcker tycker jag :)

Redigerad

Redigerad

Oredigerad

Redigerad

Redigerad - den här blev läcker :)

Oredigerad

Oredigerad - Liljor

Redigerad
-
Nej får räck nu. Dom få sista kan dyka upp sen nån gång. Jag har redigerat en del av bildern för det är skoj :) och blir läckert

Tack <3

Tack kära ni för era kommentarer ^^ , såg dom nyss och blev lite paff för var mer än jag ens haft tidigare :) .
Så tack för att ni läser min lilla blogg och lämnar en gullig kommentar <3 det värmer.
:)

Promenad

Tog mig en promenad ner till hamnen, för jag var så jäkla rastlös att jag behövde komma ut :)
Tog lite foton med kameran men självklart så glömde jag sätta i minneskortet i kameran xD men några bilder fick plats i kameran :) . Har redigerat lite men som vanligt inte alla :)
Oredigerad  - ner till hamnen från våran uppfart

Oredigerad - mina nya solbrillz :)

Oredigerad -

Oredigerad

Halvt redigerad

Redigerad - mina nya solbrillz ON ;)


Oredigerad -

Redigerad - Trappan
-
Tänkte att jag lägger upp resten av bilderna imorrn, för internet strular lite. Har halvt börjat om ett par gånger nu ganska irriterande.




xD

Fy fan, jag ser väl inte alltid bra ut men jag kan ju lätt säga att jag ser bättre ut än dom  ---- gillat/gillar . Vad fan har du fått för smak? Jag gillar förvisso inte riktigt vissa av dina så kallade vänner men efter du fick dom som vänner har din smak blivit hur äcklig som helst. Jag är väl fasen bättre än dom?!
-
Fick se en bild på nån nyss och fyfan vad jag flinade (inte för att vara elak eller så) men det bevisa ju lite smått att en nära person till mig sagt stämde. Uj uj :) Nej den jag en gång gillat (ja gillar ju fortfarande men ni vet) är inte den jag föll för och jag vet inte när jag kommer att komma över riktigt, och vet inte när jag kan klara av vissa saker man bör klara av efter ett tag. Jag har en massa goa minnen och det är dom som nästan får mig att hoppas på nåt konstigt vis och det ska det fasiken inte göra för då förstör jag för mig själv. Men det jag behöver är att flytta, börja om nånting för att vara här där allting påminner, där han kommer på tals nästan jämt, och han kan ju komma hit när som helst liksom. Inte för att han gjort det men kan. Så på ett sätt det jag gjort dom senaste dagarna är inte nåt jag vet om jag vill, för det känns som att det kommer låsa mig fast här. Och det vill jag inte. Så hur ska jag då komma ur detta? Vad ska jag göra? Jag vet allvarligt inte :( och vet inte vem jag ska prata med heller...
Ge mig några milj så kan jag ju köpa mej ett fint hus, ta körkort, resa runt och bara NJUTA ...
För som ni ser - Jag är ju annorlunda Nu.
man ser ju skillnaden...
-
Jag har förändrats halvt som halvt och just nu vet jag inte vem jag är, och vad jag ska vara. Vet inte ens vad jag vill göra längre.

ShoppaFreaK

Usch, beställt lite mer kursböcker och lite annat onödigt, inte bra inte bra.
Men men nu kan jag ju inte ångra mig ;)
Har även suttit och letat information och hittat en massa skoj idag till skillnad från igår då hitta jag knappt nånting. Men suttit och sparat ner och skrivit upp.
Nej usch för mej fy fy fy fy :)

Cause It happend to me

Jag har varit och köpt busskort och hämtat ut paket.

En ny topp som jag inte trodde skulle komma men kom iallafall (typ 2 månader senare)
Bara det att tröjan ser ut att vara OVERsize men får se hur den sitter på sen.

Ny läcker handduk :)

Nya säng kläder :) behövs lite förnyelse..
-
Detta var någon månad sen jag beställde, så allt är redan betalt ^^ bara att det kom lite senare än jag trodde. Men men lite skoj att få sånt man väntat på, piffar upp tillvaron.
Nu ska jag sätta mig och ringa runt och försöka få svar på sånt man inte hittar här på nätet. Tycker egentligen inte om att ringa runt och fråga sånt där men men..

Lite annorlunda....

Här kommer lite bilder som kan vara lite annorlunda för att vara mig, men vi hade lite åska och jag kunde inte sitta och leka vid internet så iställe så passade jag på att sminka och leka lite ;) och här är resultatet.
Var ett par år sen man sminka sig så här och jag är väl inte helt hajp på det heller längre men blev ju nåt iallafall :) -
Har även redigerat bilderna, bara nån jag inte gjort det med..

Vaken

Vill egentligen inte gå upp, vill hellre ligga kvar i sängen och sova. Men ska hjälpa syrran att vara barnvakt. Inte för att jag tror att hon har problem men ändå. Är ju toppen väder ute med :/
Vad hände med solen?
Och min rygg värker som satan med :/ fan vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Snyggt? Inte snyggt?

Jag vet inte, vet inte ens om det passar mig.
Kavaj, jag har sett några och tycker det ser skit snyggt på dom men vet ju inte om det är nåt för mig.
Ska fundera lite till och kan ju kolla om farmor eller nån har nån snygg fin gammal dom inte använder längre. Så kan jag ju iså fall sy in :) slipper man lägga ut flera hundra på en ny? :)
.
Fan min rygg alltså, jag går fan som en gammal tant till och med :( ska imorrn ringa nån massör som kanske kan rätta till lite för fan att vara stel och gå runt så här i veckor, UNDER sommaren. Nej skulle inte tro det va?!!
Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen för pallar inte soffan längre..
Gonatt

Shoe CraZy ;)

jag är kär i skoooooooor <3
Tycker dom här skorna är jäkligt snygga och söta :) är kär i dom. Har ju testat två av dessa i butik vilket man nog inte skulle gjort ;) blev ju helt kär ^^

Körning

Har kört lite idag :) Gick bra, men solen bländade mej en del så på vissa ställen våga jag inte köra så fort som jag inte såg nåt, och var lite för snabb eller bromsade inte in tillräckligt på två ställen så ena blev det tvärnita typ och nästa var att jag skulle svänga och hade inte bromsat tillräckligt så det blev ju riktigt fart igenom ;) ooops.
Men har blivit stel och kan knappt röra mig nu efter körningen, jag va ju inte smart och stanna och klev ur och sträckte på mej... Men nu vet jag till nästa gång :)
-
Har inte så mycket och skriva idag egentligen, har inte gjort nåt speciellt heller. Men ska ta mig in till skärplinge imorrn hade jag tänkt. Ska hämta ut paket och köpa nytt busskort.
Nu kikar jag Top Model :)

Bara så där onödigt

Haha sitter och kikar på Nelly.com medans jag försöker komma på mer jag ska söka och vad hittar inte jag då, Jo jag hittar det där skärpet jag köpte på VILA xD
Det :) kul att dom också säljer det, till och med samma pris.
Nice suprise

Glor

Nej inte direkt, men jag har suttit och skickat en låneansökan, letat info om bestämmelser. Ringt samtal och lite annat "stuff" :) . Så nu är man kanske på G, hoppas på det iallafall. Vill verkligen ha det vi vill ha.
Kom in på en sida med klänningar och den här tyckte jag var snygg men lite för dyr, kan ju nästan åstadskomma detta själv med kedjor och en snygg klänning, en aning billigare :)

Posten

Suttit och letat viner och grejs på systemets sida. Vi ska kanske ha till ...... :) så letar med alkohol och utan. Jag är ingen höjdare på att leta där inne men hittat lite, även hittat vad jag själv vill ha ;) men hitta inte cidern jag vill ha :( dålig stil. Nu ska jag rusa efter posten...

Måndag

Nu ska jag sätta igång....
Kan ju även nämna min lilla blackout för en halvtimme sen, pratade med nån i telefon och glömde bort vårat hemtelefon nr på en sekund. Jag kunde inte komma på det men till slut så fick jag upp det i huvudet och sa det. En aning pinsamt ;) - Blir kort nu som jag ska ner och fixa lite.
//E

Regn på G?

Nyss käkat grillat men vi skyndade in med allt efteråt som det kom massa mörka moln och ser ut att bli regn.
Jag har varit ute med Elsa nån timme innan med, först lekte vi med kaninen sen blev elsa dryg och vägra göra som jag sa och då kom amelie med förslag att lägga henne i vagnen för och sova. Och elsa ville inte ha den vagn vi har inne utan hon ville ha vagnen vi har i förådet så det blev till att dra ut den och bädda ner henne.
Jag gick mot andra sidan och väl där då så ville elsa hem igen, hon somna inte och nåt jag hatar det är när det kommer en bil emot en sakta och man vet att dom vill en nåt. Och denna gång så var det en kille i 25-30 års åldern som fråga efter vägen till gävle (närmsta) typ så jag förklarade och sen åkte han iväg. Väl hemma så var det mat.
-
Imorrn blir det gävle för mej :D

Hamnen

Var ner till hamnen och köpte glass :) blev lite sugen när vi gick ut. Och vi gick in en sväng i loppis boden med :) hittade ju självklart lite smått och gott under 50 lappen :D
Snygga shots glas :D
med frostat...
och utan :P
köpte även böcker 10 kr styck
första, som jag faktist sitter och läser just nu :D mycket spännande,,
fortsättning på Gömda. :D ska bli mycket spännande att läsa.

Nehe

Trodde jag skulle ut och cykla men tydligen inte...
Så vad ska man då hitta på, vädret är ju inte så man vill sitta ute precis. Och sitta inne känns inte lika lockande som igår. Vill nästan städa och slänga/rensa saker i rummet men gör ju ont i sidan av höften typ när jag står upp. Så vet fan inte vad jag ska  hitta på riktigt. Känns heller inte bra att min älskdade hårddisk inte går igång på grund av strömsladden :( Har ju liksom allt på den :(-

Damn

FAN! Min strömsladd till externa hårddisken (min gamla) funkar inte :( jag råkade dra ur den imorse när jag vakna till av att nåt rasat ner på golvet och jag kände att den var varm så skulle flytta på den och då åkte ena delen ur och jag tänkte att det gör väl inte så mycket. Aa nu så funkar den inte :( ska be pappa kolla på den. Annars får jag väl försöka köpa en ny :/ inte kul.
Ska kanske cykla till skärplinge men på ett sätt vet jag inte om jag klarar av det riktigt. ...
Jaja leta fram headset och byta byxor så är jag färdig isåfall :)
Bild från i april
Oxå från april
Även denna är ifrån April. samma som dom innan. Alla bilderna är tagna från samma dag :)
Hittade dom nyss på datorn.Nu är ju allt  grönt och sommrigt över allt på bilderna är det fortfarande kallt, snö och lerigt överallt.
-
Nej om man ska ta sig ut kanske...

Godmorgon Söndag

Vakna för en stund sen, var skit kissnödig och när jag kom ner så var ju toan upptagen självklart liksom. Och den skulle vara det ett tag så jag tog på mig skorna och gick till en plats på gården jag vet att jag kan utföra mina behov utan att nån ser. Snacka om skönt att lätta på trycket ;)
-
Har gjort iordning frukost nu och kika på nåt. Och tänkte på det, ibland önskar man att man var kille eller hade en till fungerande toalett, hatar att vara kissnödig och behöva springa ut för att kissa ute som vi inte har någon bra "gömställe" på gården. Har bara kissat ute på gården 2 gånger nu :) - men ja om man ändå var kille dom tillfällena ;)
-
Kom också på att jag måste beställa kursböcker :( så fort som möjligt för imorrn börjar kursen men jag visste inte vilka böcker jag skulle beställa på grund av att det stod inte i papprena jag fick hem utan det stod där jag registrera mej och det kunde man inte för en nu veckan innan. Lite dåligt men men..

Kväller

Ja jag har legat i sängen hela dagen, känns lite i ryggen men vad fan ;) jag orkar inte göra nåt annat. Har legat och kollat på film och serier. Nu tittar jag på en gammal barn sommar serie "Barnen på Luna" väldigt rolig, sorlig serie men men.
-
Åt ingen middag när dom andra åt, tur det för det va inget som jag gillar. Men är ändå inte så hungrig mest bara trött och seg. Ska återgå till serien nu :)

From yesterday

Här kommer lite bilder jag tog igår :)
En dum suddig bild på min outfit. Gick inte så bra att ta kort
Elsa fick åka bil i butiken ;)
:)
Var ju in på elG
En ny hårddisk :)

It's complicated

Ja jag kikade på filmen It's Complicated igår kväll/inatt men kikade aldrig färdig så kollade färdigt nu för nån timme sen medans jag åt frukost. Fasen vilken rolig film :)
Sevärd alltså ;)
Så här såg jag ut i torsdags på skolavslutningen.
Min fina cykel :D som jag fick från Partylite :) ljusen också som doftar helt underbart ^^
^^
Här ett till från Partylite som jag tror jag fått i present :)
Ett till ljus (votivljus) havsbris tror jag från Partylite
Rosor
En av mina glas jag köpt för att ha ljus i. här har jag teljus från partylite
blommor
moi
Min outfit
Syrran fick present
Alex försökte öppna sin...
Hon fick upp det, i var det Johnny depp filmer. Alex är helt galen i han..
Avslutande...

Skolavslutning :2

Sitter nu och laddar upp alla bilder från skolavslutningen på facebook, hoppas bara alla lägger sig där nu bara så man inte ska göra som förra gången, ta några i taget. Har ju varit i valbo och köpt en hårddisk men blev inte den jag tänkt mej men tjänade 150 spänn på det :) Men men en ny hårddisk iaf. Så nu ska lite rensas och föras över från datorn till den. Men som den är lite mer instabil än min jag har från början så ska den nog ligga i lådan till jag fått ordning på allt och vågar ha den framme.
_
Men nu kommer lite bilder tänkte jag :)
Elsa i kyrkan :)
Dom var upp och sjöng och uppträdde här :)
Alex och Linnea på väg ut :) nu väntar gymnasiet ;)
Syrran :)
Haha xD min gamla engelska lärare Jon var utklädd till skotte.
Hela klassen och läraren i mitten :) (min gamla lärare i Svenska, SO - Daniel :)
Jag :) klädd i svart of course , och sminkad i turkos ögonskugga,
Kolla in solbrännan ;)
Fina dukningen :)
:)
Mys :)
-
:) mysit att bo vid havet
-
Orkar inte lägga upp mer bilder, så får komma fler sen :)

shiet

Nu är man sminkad, vardagligt på klädd. :) nya hoodtröjan och jeans blir det och mina vita sneakers från new yorker :)
Typ detta :) men sminkningen är bara lite foundation, rouge och mascara. Och lite strawberry lip balm ^^
Ska bli skönt med en ny eller en till extern hårddisk. Velat ha en ny bra länge nu.

Give me money

Oh jag vill vinna ett par mille så man kan köpa det man vill just nu. Så man slipper det här med lån, för just nu ser det osäkert ut med det vi kollat runt på. FAN.
Och sen är jag så jäkla trött så det finns inte, men kan ju heller inte sova för även om jag sover någon timme så kommer jag vara dötrött.
-
Hittade en sak nyss eller nåt som jag tycker är skit snyggt synd att det är en tusen lapp på att skaffa dom :(
Snygga va? :) vill ha men tusen spänn och sen ska det väl vara fraktkostnad och skit.
Är en del skor jag verkligen vill ha men har inte råd eller för tillfälle någon plats för skor ;) har ju redan fullt med skor. Hihi ^^ skogalning that's me ;)

hitta på idag då?

vakna för ett tag sen, fick reda på nåt igår kväll som gjorde att jag mådde elr mår skit :( kommer fly fältet om det blir som det jag fick reda på . Fyfan det är fan elakt mot mig och jag klarar fan inte av det.
Irriterad på det också.
-
Dåligt väder idag med så blir väl till att sitta inne och kanske åka till stan senare på eftermiddagen, då ska jag i så fall köpa mig en externhårddisk för mitt presentkort. Behöver verkligen en ny som min jag har är nästintill full ;)
Nej nu får det bli frukost för mig. och film tror jag.

Skolavslutning

Var på skolavslutning för Linnea och Alex. Rätt rolig :) har lite kort men det får jag lägga upp imorrn för nu ska jag tvätta av mig smink och sen ta nåt litet att äta, för jag har knappt ätit nåt idag. Och kika film eller serie får se vad det slutar med.
God natt allihop :)

sova

Jag vill bara sova, orkar knappt hålla ögonen öppna. Vad fan liksom? Ska väl ta mig en kopp kaffe så kanske jag vaknar till liv. Och höll på och plocka bland tvätten där nere och var lite av en pers kläder och det fick mig att sakna lite mer :( . Dumma dumma känslor... FÖRSVINN!
-
Har inte riktigt bestämt mig för kvällens outfit pågrund av att det kommer bli för mkt svart, alltså det är ju BARA svart jag tänkt mig xD men men kan väl funka det med ;)
fortsätta kanske? städa suuuuuuck
Ska väl duscha och tvätta håret med...

Lånar

Tio första
- Första bästa kompis: (som jag minns) Helen
- Första bil: -
- Första kärlek: (riktiga så är det) Kristoffer 
- Första husdjur: katt
- Första semester: minns inte
- Första jobb: coop konsum (sommarjobb)
- Första köpta skiva: men gud det minns jag inte men chansar på britney skiva
- Första piercing: öronen
- Första konsert: Per gessle tror jag :S

Nio sista
- Sista alkoholdrycken: smultron/kiwi cider ^^ 
- Sista bilfärden: igår kväll
- Sista filmen du såg: Prinsessan och grodan
- Sista mottagna telefonsamtal: Linnea S
- Sista bubbelbadet: evigheter sen
- Sista spelade CD: jag spelar inte cd skivor längre.. 
- Sista kyss: över två månader sen :( 
- Sista gången du grät: förra veckan när jag gjorde illa ryggen
- Sista måltiden: igårkväll, makkisar och falukorv

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar: nix pix
- Blivit arresterad: är inte så olaglig
- Blivit kär vid första ögonkastet: nästan ;)
- Varit på tv: hm... nej
- Fått ditt hjärta krossat: tyvärr :(
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: varför skulle jag det?
- Haft ett one night stand: not yet ;)
- Busringt till någon: typ 8-)

Sju saker du har på dig
- 1. trosor.
- 2. strumpa.
- 3. bh.
- 4. hood tröja
- 5. byxor.
- 6. strumpa nr2.
- 7. glasögon

sex saker du har gjort i dag
- 1. vaknat
- 2. kollat mailen
- 3. gjort frukost
- 4. ätit frukosten
- 5. kollat på vänner
- 6. klätt på mig

Fem favoritsaker
- 1. mobil
- 2. datorn
- 3. min säng
- 4. min nya schnygga väska ;)
- 5. kläderna.



Tre val
- Tacos eller pizza: Tacos :) 
- Öl eller vin: jag gillar inte öl men druckit nån gång men helst vitt vin HATAR rött vin så jädra äckligt
- Idol eller Let´s Dance: idol tror jag, knappt kollat på let's dance

Två saker att göra innan du dör
- 1. skaffa körkort ;) 
- 2. resa till olika länder..

En sak du ångrar 
- 1. fan jag ångrar ju en hel del juh, men att jag skolka för mycket och det ledde till att jag inte skötte skolan så särskilt bra. Alltså att jag halvsumpa skolan bara för jag inte orka, kunde fått bättre betyg om jag skärpt mig och inte skolkat.
Har ju löshår i här, snart så ska jag kanske ha det i igen :)
Fattar inte när jag tänker tillbaka på tiderna jag tog vissa kort, hur jag mådde då osv så var jag nästintill lycklig då och fan vad jag saknar att ha stoffe som pojkvän. Han gjorde ju mig glad, jag kände mej behövd och älskad och det gör jag inte nu. Han har gjort en dum grej som krossat mitt hjärta och nu vet jag inte vad jag vill längre är så jäkla osäker på allt skit att jag inte orkar riktigt. Och så fort hans namn kommer på tal så är det som jag fryser till is och inte kan andas :( och jag vill bara fly för jag vill ju inte höra men blir ju ändå tvingad till det. Och om vi kommer igång med det vi pratat om så kommer jag förmodligen kanske bli en aning gladare och ha en chans till att halvt flytta hemifrån.
återkommer..

Morning

Vaknade för en stund sen, eller egentligen någon gång tidigare då syrrans jäkla alarm gick igång om och om igen. Och nu när man näst intill somnat om igen så blir man väckt av att dom vill att man ska gå upp, det var min sovmorgon det =/
-
Jaja, somnade rätt fort igår mellan halv elva/elva nåt. Nu ska man väl käka nån slags frukost och eventuellt vara barnvakt antar jag.
schnygg ;)

Överreagerar något?

Ja det gör jag verkligen, usch.
Jag satt nyss och läste om NYA säsongen i supernatural <3 som kommer ut nångång i augusti eller så. Och det är ju det att 5:e sluta ju extremt spännande och nu vill man ju se vad som ska hända. Och trött som jag är så överreagerar jag och beter mig fullständigt korkat ;) mer behöver jag inte säga, haha :)
-
Men nu tänker jag gå på toa och sen lägga mej framför vänner tror jag. Så godnatt allihop :)

Here It Comes

Nu kommer bild på min nya snygga väska :) inte den bästa bild dock men något iaf :)
:D ganska mig nu liksom, eller var väl lite innan med men under den tid jag blev tillsammans med stoffe så började jag ju klä mig mer "rosa" om vi ska uttrycka det så ;) alltså mer ljusare och lite gulligare stil men jag har ju ändå haft den här lite coola snygga "sexiga" stilen ändå. Äh skit samma :) väskan är iaf snyyyyyyyygg ;)
iiiih snyggg :D
Blev kär i den så fort jag såg den på hyllan :)
<3
den är lagom stor, liksom då behöver det inte bli som när jag har min rosa väska, "kan inte jag få lägga ner det här i din väska" Liksom inte vad jag alltid gillar och med denna så kanske det inte behövs ;) och en lagom väska helt enkelt :D
min fina blomma vill tydligen inte leva längre :(
Nej nu ska jag slappa, orkar fan inte tänka mer idag, är för trött och seg efter en dag i Tierp med kvav luft USCH!
Har tagit huvudvärkstabletter och ska nu kika 2½ men tänkte jag :)
//E

Tierp

Ja idag så blev det ju att gå upp vid sju men ändå fick jag stressa för åkte med farmor upp till skärplinge vid halvåtta för att hjälpa till med Elsa. Sen tog vi bussen till Tierp jag och Amelie. Gick först til hemköp och köpte oss frukost, sen gick vi till rummet rita efter vi ätit och jag gick därifrån ganska snabbt till AMS (arbetsförmedlingen) och satt där i en halvtimme innan jag kom in, och pratade med en handläggare där. Jag är fortfarande inskriven iaf :) skönt det. Sen när jag var klar där så var klockan över elva och då skulle jag träffa Samia på Cafét så satt där till tjugo i två då gick jag och amelie till ett möte vi hade inbokat...
-
Sen vid tre nånting så satt vi och ringde runt och diskutera lite, sen gick vi in till Monique och kolla lite, självklart så hitta jag ju en skit snygg väska som verkligen passar mig. Och det var bara två väskor kvar så det blev att slå till direkt ;) (bild kommer upp sen)
- Sen buss till skärplinge och in på ett till möte med min gamla arbetsgivare, fick gå in i lunch rummet som det var en EVIGHET sen jag var in i. Mycket finare förut tycker jag än nu. Men men nu är man iaf hemma och är helt slut.
-
Jag var in på bdb min och dom har nån ruta som kommer upp när man ska ladda upp en bild, det är med bilder man lagt upp just det datum för 1-2 år sen. Har säkert nämnt det tidigare ;) . Iallafall så gick jag in på bilden för ett år sen, och det var
på den här sötnosen <3 , lilla Tequila <3 som stoffe håller i :)
-
Hittade även en del andra bilder som påminner mej om varför jag eller har känslor för stoffe det liksom påminner. Och det är då jag saknar han mer än någonsin och vill ha tillbaka han :( -
:'( , snyft vad jag saknar han. Kommer ihåg hur glad han fick mig och hur underbart det var att vara hans tjej liksom, han är den som får mig att le, han får mig att må bra, vara lycklig - men samtidigt så är han den som får mig att må skit på grund av hur han börjat betett sig. Han har blivit så underlig sista året, jag förstår mig inte på han längre. För ena sekunden är han supergullig och nyförälskad (i mig då) och i nästa så är han helt skum och gör dumma saker, så som gå och är otrogen sånt som han hatar. Om man hatar sånt då gör man väl det inte själv?! Jag vill ha stoffe som jag blev kär i inte den skumma stoffe. Fan skaffa dej någorlunda bättre kompisar, vet att folk förändras men fan inte som han gjort.
.
Jag kommer alltid älska honom, och jag kommer vara arg på honom för det han gjort och kommer nog aldrig riktigt förlåta honom för det. För det han gjorde det gör man inte.
Mot nånting roligare :) , Tequila somnade precis brevid en högt dunkande högtalre xD sötmisse <3 saknar henne
Diablo <3 min lilla nöt. Här är han trött efter att Tequila blivit hämtad och han sprang runt överallt och leta efter sin syster så blev han så trött att han somna lill gubben ^^
Typ från midsommras :)
Hahaha xD jag var trött och flummade med kameran, va snäll jag är tar kort medans han sover xD. NEEEEEEj nu saknar jag fan att sova med han med :(
En till midsommar bild typ :)
PINSAMT!
Vi åkte runt i mazdan och showa oss, jag och Madde orka inte gå i studenttåget så vi fick åka i bakluckan iställe ;)

usch

Nyvaken, och vill bara somna om. Ska väl klä på mig och göra mig iordning, ska in till tierp och vara där i princip hela dagen. Suck. Jaja kan väl vara lite skoj ;)
Funderar på denna outfit idag :) vädret verkar kunna tillåta det :)

Sängen?

Jag är trött, varit vaken sen sex så inte undra på att ögonen är tunga.
Ska kika serier tänkte jag, och se när jag somnar.
Min nya profil bild på facebook :)
Godnatt

Yaaay ^^

Yaay ^^ har skaffat mig eget spotify konto :P duktig mig.
Nu ska jag skapa spel lista där ;)

Lite mycket idag...

Jag har tagit en del bilder :) , och har ju lagt upp en del tidigare idag och nu kommer lite fler som jag även här redigerat någon enstaka ;) . Men det är lite mer "natur" bilder .
-
ENjOY !!!!

Blommor (oredigerad)

Hihi ^^ vi har för tillfället våra utemöbler på gräsmattan på grund av att pappa bygger tak på haltanen.
(Redigerad bild, syns väl)

En helt underbar bok <3 , har inte långt kvar nu till slutet :)


<3


Oredigerad bild, blommor på gården

Redigerad bild. Blommorna igen

Syrén ^^ - älskar doften av dom här.

Sjöbodarna :)

Vårat hus nerifrån sjöbodarna :)

En av sjöbodarna brevid våran....

:)

(står vid våran sjöbod och blickar över till en gård som jag eventuellt kanske.....) :D håller tummarna ^^

Avslutande bild, sjöboden brevid våran :)
-
Idag har det blivit mycket bilder :)


Nu sticker...

jag ut i solen och tar kort med min nyladdade kamera ;) , gosh vad jag saknat att använda den. Även om mobil kameran är super så går det inte att göra det man kan med en kamera. ^^


Tråkigt...

Jag hade lite tråkigt och började sminka mig och smått fixade håret :)
Här kommer lite bilder som jag redigerat lite med, vissa är och vissa inte
-
-
-
Min nya tröja har jag på mig idag och jeans :) (högklackade för skoj skull)

- Lite modellande (hur nu det stavas)

-

-

-

-

Tog på mig ett svart linne och en kofta plus mitt nya skärp :)

-

-

-

-

-

Testade med en annan kofta

Tvätta bort lite av sminket och tog kort så ni får se mina nya glasögon :) , längtar till jag ska få mina solbrillor ^^
-
Så lite bilder på vad jag haft för mig senaste timmen, men ska väl sätta igång med det jag ska göra..

Lite blaha...

En söt liten neccesär :) men inget jag kommer köpa skulle jag tro, men den var bra söt ^^

Jag är väldigt osäker på om jag ska skaffa en Jumpsuit, för jag vet inte om jag passar i det och om det ens är snyggt. Jag tycker den är snygg på vissa men inte alla. Vad tycker ni?
Är det nåt att att satsa på?
-

Bara för att... 
Jag funderar lite på min stil. Jag har lite av rock'n roll chic stil och en mer "vardaglig" chic stil och det funkar ju :) men jag föredrar nästan den förstnämnda lite mer.
Och sen har vi ju det här med mitt hår, jag vet inte om jag skulle våga göra det jag funderar lite smått på, vill göra det men jag är för besatt av mitt hår, mitt hår är liksom MITT allt ändå, jag skulle inte klara mig utan det. Och jag tog ju steget i vintras och klippte av det bra mycket men det var på grund av att det var så jäkla slitet och nu börjar det bli nästan lika långt som det var innan jag klippte av det och tanken på att klippa kortare lite här och där är skrämmande, även om jag tycker det är skit snyggt på vissa och jag skulle vilja göra nåt lite "annorlunda" med mitt hår så vet jag inte om jag vågar.
-
Ska jag fråga om tips & råd av en frisör? 
Usch för att vara osäker. Kan leta upp lite bilder på frisyrer som visar lite hur jag vill ha eller typ ;)

Fattar inte

Jag har precis kommit hem efter ha lämnat elsa på dagis, tog bara en timme med att åka och lämna och tillbaka :)
Men idag så skulle hon upp i famnen och var gnällig, men lyckades få henne att gå iaf, som jag inte kan bära henne just nu. Men märkte att när jag skulle öppna grinden vid dagis så gjorde det ont i ryggen :S smärtan av att bara lyfta på den sega/tröga spärren. Och jag är ju dum med, när jag skulle gå av bussen så blev det ett litet "hopp" och det känns ju i ryggen men jag tänkte inte på det. Och jag har skit ont i mitten av ryggen (längs ryggraden) och i höger sida vid revbenen, lite på vänster med. Och det vägrar gå över.
-
Sover ju inge vidare heller liksom... :( undrar fan om det är nåt mer än bara en smäll?!
Nu ska jag äta frukost och sen fixa håret lite, sen bär det av mot Tierp. Ska köpa lite saker åt pappa, sen får jag se om jag gör något mer.

What Can I say...

Suttit vid datorn och letat information och skrivit en massa...
Ska börja med en affärsplan, så nu kanske ni några fattar lite av det här hemlighetsmakeriet jag haft för mig ;) men än så länge är vi inte ens i närheten av det vi tänkt oss, men jag måste ändå göra en någorlunda affärplan :( och jag minns inte ens hur man skrev en. Var ju typ två år sen man gjorde det i skolan när vi hade företagande där. Men då var vi ju 4 styckna och nu är vi två och jag ska skriva själv :S
-
Nu ska jag ta en paus och kika Top Model :)
Ja självklart ;)

WOoooohooooo

OK, jag är lite glad just nu ^^. Jag kommer få läsa dom två kurser jag ansökt till och jag kommer få bidrag för dom :) så ska fixa böcker och sen om nån vecka börjar kurserna :D yaay ^^
Ville bara skriva det ^^ , har avslutat mitt städande som jag inte kan lyfta nåt utan att det ska kännas som att revbenen ska gå av :( så det måste fan vara nåt mer än en smäll. Det har fan gått en vecka sen nu, faktist EXAKT för det var vid denna tid (14.15 nåt...) som jag gungade och den jävla snöret gick av och jag rasa ner med en rejäll duns i marken. Och jag tror fan att jag fått nåt mer än en smäll för isåfall borde jag ju inte vara öm och ha så här ont.  Jag är ju bättre men inte fullt. :( dumma gunga, gungans fel

FresH

ÅÅÅÅÅÅÅÅåååååh :) jag kan äntligen skymta soffan ;)
Har plockat av den, sorterat kläder vad som ska tvättas och inte, har även börjat kasta sopor.
Har tänkt på det, när jag dela rum med stoffe, så var det att vi alltid städa var för sig. Alltså en städa rummet och den andra fick dunsta ;) ne men vi städa nästan aldrig tillsammans. Som han dunka på extra mycket med musik och ville göra själv, eller som vi körde om han möblera så fick jag städa efteråt. Han körde ju med att "köra allt in under möblerna" eller " lägga allt i en hög och dölja med en filt" xD det är Stoffe det :) men jag tyckte inte riktigt om det så jag brukade städa upp efter han och det blev så jäkla skönt efter det för det var rent under sängen, under soffan och det var FRESH :D men som rummet ser ut nu sen jag börja dela med syrran så kan man uttrycka det med "BOMBNEDSLAG"!!!!! Och ingen av oss har orkat ta tag i det, och nu har det varit att vi inte hittar ett skit av det vi behöver osv, och när man letat så har det varit att man vänder upp och ner på dom högar vi har och det blir värre i rummet.
-
Men nu vädrar jag och städar, skiter i om ryggen tar illa vid sig just nu, får ta en ipren eller nåt...

Varför?

Fick en del brev idag varav två av dom var inkassokrav :( . Jag vet att det var nån som inte var betald riktig men jag trodde fan inte att dom skulle öka upp med 200 på den , aja ska fråga pappa om jag kan få låna en slant till att betala dom jävla sakerna. Jag som trodde jag skulle slippa sån där skit nu. Men nej tydligen INTE!
Har inte haft en enda inkasso nu under tiden jag fått pengar och nu när jag inte riktigt har pengar ja då får jag inkasso krav. Som om dom har en radar och säger att "nej nu har Emelie inga pengar nu skickar vi ut.." FAN!
-
Och andra var om ett företag som jag tvistat med länge med, som jag skickat tillbaka ett paket som jag inte ens sett eller rört. Dom envisas med att jag ska betala FAST jag pratat i telefon med dom, mailat med dom DOM lyssnar inte på mig. Nu så var Amelie snäll och ringde upp dom och jag ska bara skriva ett brev och så ska jag slippa betala den iaf. Puh.
-
Mår dåligt av sånt här :( ska avsäga mig en massa nu för jag orkar inte och vill inte få saker att betala när jag inte riktigt har dom pengarna. För pengarna jag fått från Csn har sparats undan, köpt lite kläder och böcker + busskort. Och nu är det nästan bara 50 spänn på mitt konto. För det som sparats har gått till körlektionerna osv...
GE MIG JOBB OCH PENGAR!

Ny vecka....

Jag är så seg, somnade till igår kväll när vi låg och kika How I met your mother.. Och vakna väl till sen men då sov syrran och det var tyst över allt. Så jag tog bara av mig lång tröjan jag somnat i och somnade om. Och nu är jag vaken igen och klockan närmar sig halv tio :)
Fint väder idag iaf ^^
-
Vet inte vaD jag ska skriva riktigt så jag ska väl fixa nåt att äta och kika how i met.... och sen får jag se vad jag gör.
//E

Lagat annorlunda mat...

Idag så slog jag ihop nåt bara. För jag skulle laga mat och jag visste inte vad jag skulle göra så slängde ihop nåt och sen in i ugnen :D , gott blev det men dock lite vattnig :( men men.
Soppa ;)
Idag har det varit fint väder ett tag sen kom moln och regn? Har suttit inne halva dagen, lite vid tvn och sedan lagat mat då. Kikat film på tvn med, men kolla inte färdigt som jag har filmen själv och sett den några gånger. Och jag fick ont i ryggen och i revbenen av att lyfta någon kastrull och laga mat. Jag gjorde inget betungande egentligen men bara det lilla gjorde att smärta och värk kom tillbaka :( . Så nu ska jag lägga mig och kika på How i met your mother säsong 2 :D
krams

Smaskar ....

på Pringles ;) så jäkla gott. Köpte tre rör i olika smaker i fredags och fick rabatt då ^^ . Och igår kväll så tog jag lite ur varje och la ner i min läckra rosa skål som jag fick i födeledagspresent. Jag skulle sitta och smaska på chipsen till filmen jag och syrran kikade på men jag var inte alls sugen så det blev att skålen bara stod där nästan orörd. Men nu smaskar jag på ;) . Satt ute på gräsmattan (vi har ställt våra utemöbler på gräsmattan för pappa håller på med saker på haltanen.) Så jag satt där med datorn och block. Antecknat och lite sånt där, men så kom det ton vis med moln och solen försvann :( plus att det blåser iskallt :S så jag drog in.
-
Orkar inte sitta och leta mer info men kan ju ge det en 20 min till. Ska laga mat ikväll :D hoppas jag lyckas ;) ska göra nåt jag inte gjort förut ^^

Sunday morning

Jag har smått letat efter en bok som jag typ sett jämt förut då jag inte behövt den, MEN nu när jag behöver den så hittar jag den inte. Den är spårlöst försvunnen. Och som jag inte orkar eller kan lyfta på vissa saker utan att ryggen/revbenen ska smärta så får jag väl vänta eller be syrran leta ;)
-
Har även betalat körlektionerna mina och lite annat. Ska boka av annat som jag känner att jag inte har råd att fortsätta med. Egentligen har lite av pengarna gått till egentligen ingenting och det ska det slutas med. Vill ha pengar, vill spara undan liksom. Så man har pengar när man behöver dom.
Jag ska börja SPARA!
Hoppas det funkar bara ;)

Lördag kväll

Gosch, filmen var skit bra :) , blev en del skratt till filmen. Och det blev en liten fika innan filmen ^^ , jag tog en hallonpaj och cola medans hon tog en äppelpaj och cola :) . Och jag tog en liten popcorn in på filmen, hade lite kvar när filmen var slut så det slängde jag. Men ska självklart skaffa mig den filmen när den kommer ut på dvd. ALL sex and the city ;) avsnitt box och filmerna ^^ <3 . Natalie var med i tankarna <3. Tänkte på hur hon skulle skrattat åt det ena och det andra :) , jag kände henne ju inte så väl men nog för att veta vad hon skulle gillat :) fin tjej som fick för lite tid här på jorden. :'( -
Sevärd - HELTKLART :D
-
Nu ska det bli chips/popcorn och Loka för mig framför en av skräck filmerna jag köpte förra helgen.
"
Saknar närhet, saknar tryggheten med dig, som du gav mig när du var i närheten. Saknar att somna intill dig, saknar dina kramar, dina händer Jag saknar hela dig. Om du nån dag skulle komma tillbaka så vet jag inte om jag skulle klara av att ta tillbaka dig, jag vill mer än nåt vara din, du vara min men det är nåt som inte stämmer, funkar för dig och jag vet inte vad det är men jag kommer alltid oavsett älska dig och du kommer vara en stor del av mig, mitt liv för det vi delat, första gången. Min stora kärlek har varit du <3

SATC 2

Ikväll eller i eftermiddag så åker jag och Johanna till Gävle och kollar på SATC 2 :D . Men vi tänkte ta oss en fika först ^^ , men nån jag kommer tänka på när jag ser filmen är fina Natalie <3 från klassen (högbergs) . Minns att hon skrev i sin blogg hur glad hon var över att SATC 2 skulle komma ut. Men hon hann aldrig se den :( , hon ser den säkert från himlen <3 .
-
Har precis varit nere vid hamnen och käkat glass med små syrrorna mina, Alltså Nea & Elsa :D , och köpte lite på lilla loppisen där nere med. Ska väl kolla vad man ska ha för kläder på sig nu, hm...
SATC 2 - 2night ;)
-
VILL OCKSÅ MEDDELA ATT JAG ÄR EXTREMT AVIS PÅ MIN KUSIN SOM SKA PÅ DEAD BY APRIL IKVÄLL - FUUSK!
(ps: ta massa bilder ;) kusinvitamin)

Good Night

Nu säger jag godnatt, jag hade tänkt kika nån film/serie nu men är så jäkla trött och det värker i sidan och i ryggen, antagligen för jag fick ligga på hårda soffan nu när jag kika film nere på tvn. Aja inget att göra åt, men är som sagt cepe trött så ska sova.
Imorn blir det bio med bästa Johana <3 först fika står på schemat ;)
Men får blir bilder imorn iställe, godnatt :)

Lugn dag

Idag har jag knappt gjort någonting, eller det gör jag väl aldrig nu för tiden :)
Men sov lite extra länge idag och sen gick jag upp och tog en klen macka och proviva, började kolla på Bones och jag lär mig ju ALDRIG!!!
Man ska INTE (om man är kräsen) äta i början av avsnitten, för det är då det är äckligast (nästan) och ja idag så blev det ju att jag satt och åt min makrill macka och dom plocka upp en kropp ur nåt oljigt och huden, inälvorna Ja allt åkte av kroppen. Min makrill macka var inte lika lockande kan jag ju säga. Men fick i mig iaf :D
-
Ska lägga upp bilder sen också. Och försöka få dom i någorlunda ordning ;) men jag kan inte lova nåt.
//E

Memory

Jag var in på bilddagboken och la upp en bild och det kom upp nåt vad man gjorde då och då, (gamla bilder) och jag fick upp vad jag lagt upp för två år sen. Och en bild där var när Stoffe hade varit super söt och möblerat vårat rum medans jag var borta, och han hade skrivit en jätte söt lapp, och det var nåt jag blev så glad över :) - för det är nåt jag älskar med han, han är inte direkt romantisk av sig utan är mer söt, gullig och kunde överaska en med minsta lilla när man inte ens anar det. Så som en gullig lapp, en liten nalle björn som det står " I love you" och som när vi fira två år, så hade han åkt bort på just "vår" dag vilket jag inte var så jätte glad över men på alla hjärtans dag så överaska han mig med en burk som var formad som ett hjärta med choklad i och han hade städat i rummet och ordnat så han och jag hade myskväll framför filmer :) riktigt mysigt hade han fixat det då.
-
Det är sådana minnen som gör att jag saknar han mer än något annat :( men jag kan inte göra så mycket, jag kan ju inte få han tillbaka och även om jag skulle det så skulle det nog inte funka riktigt. På grund av det han gjorde. Så iställe får jag plåga mig med minnena och se vad som händer i framtiden.
<3
2 år gammal bild, när vi hade varit och badat och det var en riktigt varm dag i maj.
Hehe minnen från den dagen ;) hemligtstämplat!!!!!


KAN INTE KOMMA PÅ NÅN VETTIG......

Nåt....
Nu har jag laddat in bilder, redigerat nån och ska nu lägga upp en del här :) Blir väl roligt?
Vad jag hade på mig först men så blev det kallt så gick och böt om...
Som blev så här ett tag, men så blev det varmt igen så då åkte shortsen på igen.
En redigerad bild ;) , jag låna syrrans brillz
Tog en tur ner till hamnen, så tog jag lite bilder på vägen :) , här fina sjöbodarna <3
Tog liten fin bild på blommbuskarna neranför våran ena utfart och inmot grannarnas tomt :)
Redigerat :)
Gjorde en iskaffe, mjölk, kaffepulver och is blandat i en mixer GOTT :D
Uppsatt hår och solbränd en aning...
BRÄND, se vad snyggt till och med ;)
MMM så fint. Är totalt insmörjd nu så hoppas det blir brunt och fint som förra gången jag brände mej rejällt där.
-
jag lägger upp mer bilder senare, annars blir det en lista med bilder här ;)
och märkte att jag la bilderna lite knasigt. MITT FEL !!!
ska försöka lägga dom andra i bättre ordning.
//E

Jag ska

lägga upp bilder, har hittat sladden till mobil-dator så ska lägga in och redigera lite :) (dom det behövs redigering på). Var ju på en sak idag, och jag är KÄR <3 vill mer än gärna ha det. Fan ge mig pengar så kan drömmen bli verklighet. Ska kolla in lite sidor och läsa på om saker, sen diskutera det med Amelie. Vi ska väl sitta och gå igenom imorrn.
-
Har även tagit mej dusch och smörjt in mej med fuktkräm som jag bränt mej rejällt. Och har även hämtat nya brillorna :D och ska få snygga solbrillor med samma styrka :D perfeekt. Hitta ju ett par skit snygga som passar perfekt ME LIKE :D
Nej redigera bilder som får komma upp senare. CIAO

Solbränd - CHECK!

Ja nu har jag verkligen bränt mej, det känns. Fast jag FÖRSÖKER dölja område jag bränt mej så ska solen likförbannat bränna på där. Har solat benen mer idag ;) lite färg iaf, men kan inte ligga ner ute varken på mage eller rygg, för asså känns som att nåt ska gå av då :|
.
Ska iaf byta om nu för ska iväg på en grej :D och sen när pappa kommer hem åker vi till Tierp så blir väl inge riktig solning mer idag.
Återkommer...//E

Dåligt, mycket dåligt

Jag blev nyss väckt av Elsa, jag som sov någorlunda bra. Ajja, märkte att jag behövde gå på toa så tvinga mig själv att gå upp. Inte det lättaste som ryggen är som stelast när jag ska gå upp ur sängen. Så ska käka lite frukost nu sen röra på mig, så jag inte blir stel som en pinne.
-
Och tydligen så räcker det inte med värk i rygg utan det ska vara solbränna på huden som ska strama och klia. Fast jag smörjde in mig med solskydd så brände jag mig :( Som tur är så går det inte riktigt ut över axlarna, där jag hatar att bränna mig för då kan man nästan inte ha ett skit på sig. Men ska smörja in mej nu medans jag kikar Bones tror jag och sen klä på mig och gå ut :) ska skydda den sida jag bränt mej men sola den sida jag är vit på iaf ;)
-
Drömde om Stoffe inatt, en mysko dröm, för det var kombinerat - vi var hemma här, i mitt/vårt gammla hus i karlholm, lite av huset här i fagerviken och hemma hos mormor :S . Och jag vet inte riktigt om vi var ihop eller om vi bara var med varann.
Jag orkar inte förklara drömmen för den va helt klart mysko. Jag har antingen konstiga drömmar med han eller normala drömmar, föredrar helt klart dom normala för dom fattar man ju ;)
Gammal bild från i vintras
Från i vintras i Uppsala
Vet inte hur gammal bilden är men 2 år nåt
Här har vi bilden jag leta efter igår, den toppen hade jag på mej igår. Oh blir ju lite smått deppig när man kollar igenom vissa bilder när man tänker på vad man gjorde vid dom tillfällen man tog bilderna. Saknar dom stunderna.
-
Så nu har jag lagt upp lite bilder iaf :) På mig, några gamla, några mitti mellan och lite nu :)

Noll Koll

Jag har NOLL KOLL på saker och ting sen jag börja dela rum med syrran, vi har ju ett enda kaos i rummet och vet inte vart vi ska lägga allt. Och det försvinner saker som man behöver nästan lite då och då. Så irriterande :(
Och jag tog jätte fina natur bilder när ja tog en promenad till kajen för behövde verkligen röra på mig, och nu hittar jag inte sladden till mobil och dator - BLIR JU GALEN!!!!
-
men men, har även fått en såååååå fin solbränna xD den är pinsam. Har tagit bilder som jag hoppas kommer upp sen när jag hittar sladden, bara det att jag inte kan röra mig så bra och leta saker då är inte nån höjdare :(

Solen steker

Sitter ute i solen, eller har gjort det sen före tolv men ändå. Har suttit i jeans och hoodjacka som det drog lite och var inte tillräckligt varmt. Jag har suttit och väntat på samtal sen tolv men ingen telefon har ringt, mer än att amelie ringt på min mobil tusen gånger som jag vänta samtal på hemtelefon. Iallafall, så gick jag in och böt om och hade precis lyckats dra av mig jeansen (har lite svårt att få på mej byxor och av på grund av ryggen) och så ringer hemtelefon som jag glömt kvar ute på haltan och jag var på övervåningen i mitt rum :S Panik som jag inte kan röra mig så fullt och inte kan springa så skynda jag mig så mycket jag kunde och hade ju endast linne o trosor på mig och var beredd på att springa ut i det men precis när jag ska gå ut genom ytterdörren så slutar det ringa. "FAN" tänkte jag och gick in och upp och fortsatte byta om och nu sitter jag i rosa topp från New yorker och jeansshorts från Gina :) ska smörja in mig som jag brände mej på bröstet igår oops ;) och sen göra en kall kaffe drink som ja köpte nåt bland grej för nån vecka sen.
-
Pratade nyss med personen jag vänta på som skulle ringa, det var nämligen den personen som ringde när jag inte hann svara, men jag kollade upp nummret och ringde upp. Nu har man bokat in möte med den personen nästa vecka :D spännande spännande ^^
Funderar på den här söta klänningen nån dag, inte hemma dock, och undrar om mitt nya skräp blir läcker till den ;) - tänkte lägga upp en bild på min top jag har på mej nu, men jag hittar den inte just nu så (bilden) då får en annan bild duga ^^, nu ska det solas och läsa bok. Är ju handikappad så då ska jag lata mej i solen o läsa en bok ^^

Vill ha kärlek

Jag vill ha kärlek, jag vill ha någon. OK jag saknar stoffe och vill nästan ha tillbaka han men samtidigt så kommer det inte funka som man vill. Och jag vill nästan ha en ny, bara ha nån liksom.
-
Har suttit hela efter middagen med att diskutera om "jobb" och det är två saker som vi ska försöka med och jag hoppas ju på båda sakerna men ser nästan mer fram emot på den ena saken än den andra lite ;) kanske för då har jag en liten chans att få "frihet" och det är nåt jag verkligen vill ha. Och om vi lyckas med dom här sakerna så är ju det GULD liksom.
Ska in till tierp med amelie imorrn, och kolla upp lite sen ska vi även diskutera osv. Och jag ska hämta ut mina nya glasögon som kommit :) Ska bli lite skönt med nya bågar och ny skärpa. Ska nu sätta mig bekvämt och skriva upp lite saker. SPÄNNANDE ;)
-
Tänker inte avslöja nåt för en jag vet hur det blir med allt.
Passa på att ta helbild när man går förbi en sån spegel ;) . Här är jag inne på min favo inredningsaffär i Tierp, nämligen Rummet Rita :)

"Not My Self Tonight"

You know tonight
I am feeling a little out control
Is this me
You wanna get crazy
Because I don't give a...

-
I'm out of character
I'm in rare form
And If you really knew me
You'd know its not the norm

-
Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it **** you
-
The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night
-
HOOK:
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
I'm dancing alot and I'm taking shots I'm feeling fine
I'm kissing all the boys and the girls
Someone call the doctor cause I lost my mind

-
Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it **** you
-
The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night
-
HOOK:
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
In the morning
When I wake Up
I'll go back to the girl I used to be
But baby not tonight
-
HOOK:
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl
-
Yah, that feels good
I needed that
Get crazy
Let's go
That's right
Come on
Give it to me now, don't stop

Två tuggor?

Ja det var vad jag fick i mej av mina mackor, och sitter nu smått uttråkad. Kan inte riktigt sitta så måste ligga ner på vänster sida, vilket betyder att datorn måste stå i sängen för att jag ska kunna kolla på Bones och som vanligt när jag lägger mej lite för bekvämt så¨somnar jag. Har halv sovit genom två avsnitt men har ändå hängt med på vad som hänt.
-
Det är skinande sol ute och jag sitter här inne och ser dum ut, hur ser det ut på skala 1-10?
Men men har man blivit handikappad för nån vecka framåt så får man väl sitta och se dum ut helt enkelt. Men funderar på att klä på mig nåt och gå en kort sväng ner till hamnen och eventuellt hämta tidningen om inte nån annan gjort det. Så jag rör lite på mig. Sen ska jag leta lediga lokaler som jag och Amelie diskuterat att starta eget. Och vi kanske ska ta över Café Corner i Tierp. På ett sätt så vill jag det men ändå så vet jag inte. Är inte lika wooohoo på det längre dock. Men men klä på sig och gå ut, sen får jag se om jag orkar bära ner min dator, för det är rätt jobbigt att bära den eller bära nåt överhuvudtaget.
Vill åka dit....

Ont så inåthelvete

Vaknat en del inatt på grund av smärta, och att jag nästan la mig på den ondaste sidan - höger. För det gjorde rejällt ont kan jag ju meddela. Har nu fixat två mackor och lite yoghurt och det var en liten match det, för det gör så ont att sträcka på sig och röra sig. Men ondast och jobbigast är nog att inte kunna andas riktigt :( fan jävla gunga.
-
Nej nu ska jag luta mig tillbaka och kika Bones och äta min frukost. Är väl snart dags för toan igen känns det som :( vill inte vill inte :( är ganska jobbigt att gå på toa nu kan jag ju också säga, bara att sätta sig ner och sen ta sig upp igen. FYFAN
My paradaise <3

RSS 2.0