Vill till tusen

ÅKA TILL MIAMI på bartender kurs :D , hittade nämligen en lika lång kurs och samma pris till MIAMI som det är till Gran canaria :D så då tar man ju självklart MIAMI ;) <3
Fyfan glömde tilloch med bort smärtan ett tag när jag satt och läste om kursen osv. Och jag började ju såklart fantisera mej bort ;) gosh vill åka. skiter i om det är sommar här , tre veckor SO WHAT ;D man kan ju få jobb efter den kursen liksom. hihi vill vill vill ...

Sjukhus

Ja, jag har varit på sjukhus idag :'( - inte så skoj. Jag gungade med lilla Elsa och helt plötsligt så gick ena snöret sönder på min gunga och jag dunsa rakt ner i marken och smällen gick upp i ryggen. Jag kunde inte andas och jag vred på mig av smärta och la mej på sida och sen på mage. Och det brände av smärta i ryggen, och jag kunde till slut skrika efter amelie som jag inte kunde resa på mig. Och grannarna hade hört att jag skrek så dom kom ju över och sen så ringde vi akuten som ville att jag skulle komma in. Och jag fick hjälp och stöd till bilen som jag kunde inte resa på mig eller ens stå rakt och andas blev fruktansvärt svårt när jag reste på mig, men kom iaf till bilen och åkte iväg. Jag bet ihop för att inte grina och jag ville ju att pappa skulle komma som jag trodde det var allvarligt. Och en stund så ville jag ha stoffe med också :( men jag bet som sagt ihop och fick hjälp och stöd av våra snälla grannar.
-
Väl inne så fick jag komma in ganska direkt och dom ville att jag skulle lägga mej ner medans vi vänta men jag kunde inte ens sitta ner så jag valde att stå upp som det gjorde inte lika ont då. Och sen fick vi komma in i ett rum där jag också stod upp. Och läkarn kollade lungorna och om jag inte brytit nåt, och om jag skulle behöva röntgas. Men behövde inte det, utan hans diagnos var att jag fått en redig smäll över rygg och revben och kommer ha rejällt ont ett tag framöver och ska inte anstränga mig eller lyfta. Och för smärtan skulle jag ta alvedon.
-
Om jag ska vara ärlig, det låter ju helt sjukt att ta "bara" alvedon mot den här smärtan jag har nu. Jag har sedan jag kommit hem suttit ute på haltan och solat. Läst en bok med. Och jag är ju typ handikappad med, för så fort jag försöker sträcka mig efter nåt gör det skit ont, och jag kan inte röra mig så bra heller. Gick in för en stund sen och satte mej i sängen som går rätt bra men måste snart ändra sitt ställning som jag känner att det börjar göra ont igen. Fy fan hur ska jag stå ut med den här smärtan :( ??
Säger bara JÄVLA SKIT HELVETES gunga. Men tur att det var jag och inte Elsa ändå :/

Party pix

Här kommer bilder från i fredags :) , inte så många men nåt iaf.
Förberett för grillning :)

Engångsgrillar is the shiet ;) haha nej egentligen inte...

Kalle, Kajsa och Perry :) en del av gänget


En sväng på sjön...

Vi drog till stugan/ön och jag passade på att ta lite bilder :)

<3 mys solnedgång

vi åkte till stugan och gick i land en sväng ^^

mys <3

Stugan <3 ^^

^^ love



Så lite bilder från ön :)
-
Ville inte ens åka hem, ville vara kvar. Kommer upp mer bilder imorrn, tar sån tid när det är många bilder - och jag tänker lägga mig i sängen och tjocka med is te, påskmust och chips :D och dom enstaka choklad bitar jag har kvar ^^ och kolla på BONES :D

Mysigt med sol och värme

har suttit nu på kvällen i endast shorts, linne och mina nya sandaler :) och softat i solen. Åt grillat och gratäng ^^ mums. Bara det att jag blev så mätt att jag inte fick i mig halva portionen xD - men sitter nu och funderar på om jag inte ska klä på mej en smula och dra ut på sjön. Är så jäkla fint väder och vill bara åka ut och softa. Vet inte om jag ska åka själv eller ta med mig nån. På sätt och vis vill jag åka själv men kanske är lite taskigt eller?
-

Har min topp med nitar på axlarna och jeans, och min nya skärp från VILA :) min fina kusin har en likadan och köpte före mig. Var väl genom henne jag fick upp ögonen för den ^^ - men min stil nu är ju med svart, läder, nitar, spets och kedjor i princip ;)

Asså jag har tänkt på hur min stil förändrats nu sen det tog slut mellan mig och Stoffe, på sätt och vis börja jag med den nya stilen redan i vintras men det är mer först nu jag ändrat den TOTALT!
Jag har lite av min "vanliga" stil kvar men typ när jag åker iväg till stan eller så då har jag mer av "rock chic" stil som på bilden.
-
Men men jag trivs i det iaf och får väl se hur länge jag går i denna stil ;)


Sweet home alabama <3

Sitter och lyssnar på den på spotify ^^ så härlig. Tänkte ta en fråge quiZ som jag har tråkigt ;)
-

Hur gammal är du om fem år? 26 år :S usch

Hur lång är du? Ca 1.50 nåt :/

Vem ringde du senast? syrran enligt mobilen

Hur löd ditt senaste sms och till vem? :) vsg - Markus 

Var är dagens planer? Det vet jag inte riktigt, men sola, hitta på något ute.

Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom separera, men var gifta när mamma dog :(

När såg du senast din mamma?
Över tio år sen :(

Vilken ögonfärg har du? blåa

När vaknade du idag?
6, 10 och sen elva

Vilken är din favoritplats? Havet <3

Vem fick dig att skratta senast? syrran, och några killar på bussen som lät skit roliga

Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

Sover du med eller utan kläder på dig?
utan helst ;)

Hur många kuddar har du i sängen?
många ^^

Hur många landskap har du bott i? ett?

Har du någon gång spytt på fyllan? usch Ja 

Är du social? något, och för nya personer är ja blyg och vet inte vad jag ska säga ^^

Vad skulle du göra om du vann en miljon? flytta, körkort.... resa? och ge pengar till familjen

Tycker du om Kinamat? Gott gott ^^

Tycker du om kaffe? Café Latte <3

Vad dricker du till frukost? Te, ibland oboy men nu är det bra länge sen jag drack oboy :S

Kan du spela poker? Haha nej :P

Tycker du om att mysa? med nån man tycker om så Ja självklart :)

Vill du ha barn? Ja i framtiden, är inte redo för såna än :)

Har du någonsin åkt ambulans? Nej men abulans helikopter

Föredrar du havet eller en pool? Havet havet,  Pool funkar ibland men självklart havet :)

Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och SKOOOOR :D

Äger du dyra smycken? Nja inte riktigt dyra

Har du någon gång testat narkotika? Varför skulle jag göra det?

Flirtar du mycket? nja :S hehe (A)

Har du fått fortkörningsböter? Haha nej :) har ju heller inte körkort ännu, och har heller inte kört för fort ;)

Vilken var den senaste bok du läste? har inte börjat än ^^

När var du i kyrkan senast? typ evigheter sen?

Hur många har du haft sex med? En

Bästa ställningen? för många ;)

Vad är vänner för dig? Guld värda <3

Vad hatar du mest? falskhet och onödigt tjafs.

Vad betyder din familj för dig? Dem är mitt ALLT!


Nu ska jag ut i solen tror jag :)

 

 


Waky paky

Ja nu har man varit vaken en stund, precis fixat sig en kopp te och en skål med yoghurt. (som nyss blev uppäten)  - jag tar lite tid på mig att skriva som jag chattar med en person och kikar tvn samtidigt hehe :)
-
Funderar på att ta en cykeltur till edvalla, till mammas grav och lägga blommor. Men beror på om min mage blir bättre först. Är lite dålig :/ så dricker te för att se om det går över.
//E

Screaming night

Ja snart ska jag och syrran kika på skräck film, köpte 3 för 99 (gamla hyr dvd) , kollar på Forrest Gump just nu, en fin film ^^ jag kände att jag vill ha tvn så länge jag kan nu innan dom andra kommer hem imorrn. Inte ofta man får ha tvn för sig själv.
-
Vet inte när jag ska sätta i löshåret men hoppas på snart,
-
Ja nu är det dags för lite skräck ;)

No future... <3

Hehe kom inte på nån bättre titel.
Hemkommen för ett tag sen, solen sken och det var skönt MEN nu så är det fullt med moln och iskallt ute. Men här sitter jag på haltanen våran och grillar kött och grönsaks spett till mig och syrran GOTT!
Var ju lite över från gårdagen så vi värmer på det och tagit lite till kött från frysen ;)
-
Köpte chips och skräck filmer inne på ica supermarket i skutskär medans vi vänta in bussen, så ikväll blir det skräck filmer ;) oj oj måste vända på köttet... brb...
-
sådär ja :) - pensla på mer marinad och sen vände jag på köttbitarna - börjar fan bli hungri nu :S
//E

Lördag

Vakna för några timmar sen (typ 2h sen) och suttit vid datorn och chattat lite, kollat runt nätet. Är så jäkla seg i huvudet, antagligen för ja sovit knasigt inatt, och kanske lite av alkoholen igår. Men det var en toppen kväll nåt som måste göras om tycker jag :)
-
Ska väl packa väskan, klä på sig och göra sig iordning för hemfärd. Kommer upp lite bilder sen :)
//E

Sitter i skärplinge nu, väntar på bussen t...

20100527385 (MMS)

Sitter i skärplinge nu, väntar på bussen till gävle. Fick ringa farmor för märkte att när jag gick till bussen så skulle det inte funka att gå med data väska och en fullpackad väska. Har liksom jagbok och cider som tynger ner väskan och skor. Har knappt några kläder med mig. Ska först hem till carro med grejorna sen blir det eventuellt stan som jag måste byta en sak som blev fel som ja köpte igår. Och skulle köpa nåt åt syrran med så. Men men fint väder nu iaf :) så passa på att sola medans man väntar :)


Trött onsdag

Jag är så jäkla trött, och blir irriterad nu när internet ska krångla som fan hela tiden.
Och jag orkar inte skriva något men körningarna idag va väl som dom tidigare och jag känner att dom inte ger nåt för jag verkar stå kvar i samma ruta typ.
-
Kollade även klart på supernatural och det var ju SUPER spännande avslut INTE gilla kan jag ju säga.
VILL se nästa NU NU NU

Haha jag orka inte sitta och se dum ut på...

Haha jag orka inte sitta och se dum ut på trafikskolan så gick till konsum och köpte mig en energidryck och satte mig i solen :) . Varför sitta inne när det är så fint väder? Och vaknas till lite med :)


Godmorgon. Suttit vid trafikskolan i nästa...

20100526370 (MMS)

Godmorgon. Suttit vid trafikskolan i nästan en timme nu. Är skit trött, och har precis tagit upp mhm drick yoghurt för att få i mig lite. Vill vakna till så man kan köra sen. Så funderar på att gå ifrån datorn och sätta mig i soffan eller nåt så man kanske vaknar till lite.


Vem fattar egentligen?

Jag skakar, jag känner något slags obehag och jag vet inte vad det är med mig. Jag känner mig rädd och det är svårt att förklara som jag inte ens själv vet, har ju känt så här ett par dar men idag så är det värre.
-
Ska strax ut och köra så hoppas det går bra och jag inte strular till det. :(

Tisdag

Jag vet inte vad det är, men nåt är fel. Jag känner mig konstig och nästan allt jag gör blir fel. Och jag vågar nästan inte göra nåt bara för det, och idag så märkte jag att vissa kollar lite konstigt på mig men undrar om det var min klädstil xD högklackat, mina leggings från nelly dom med upprivet på benen och spets under och en kort kort top ovan på, min skinnjacka och det kan ju få sin blick liksom eller nåt xD
-
Men jag vet inte vad som är fel och kanske måste prata med nån för tycker inte om känslorna jag har just nu.

Har gått omkring i tierp nu och kikat lit...

Har gått omkring i tierp nu och kikat lite i affärer och sitter nu hos optikern och vantar på min tur, fick även samtal av amelie att stoffe blivit utsparkad från skolan. Och jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om det hela. Jag menar visst tycker jag att det suger att han blir utsparkad nu två veckor innan skol avslutningen och jag bryr mig ju om han det gör jag men inte på samma sätt som förut. Tanken på att han har en ny gör ju att jag mår skit som jag vill ju vara med han osv. Nej återkommer senare när jag komme hem.


Mot Tierp

Nu är jag sminkad och påklädd, men ingen mat i magen dock. För jag stod där framför kylskåpet men inget föll mig i smaken så det blev inget. Har så ibland, kan vara hungrig och stå framför kylskåpet/skafferiet men inget får mig att vilja ha nåt utav det. Så blir ofta att jag går därifrån.
-
Ska bara ner och borsta tänderna och sen går jag mot bussen.. Trött som satan är jag med, vill hellre lägga mig ner och kika serier än att åka till tierp om jag ska vara ärlig.
//E

Gomorron bloggisen

Ja klockan är åtta nu, min mage skriker lite halvt efter mat så ska väl klä på mig och göra mig iordning, sen får det bli frukost och supernatural så långt jag hinner se. Ska nämligen in till Tierp på syn kontroll, men roliga är att jag ska va där elva, jag kommer in vid tio och sen får jag vänta en timme till innan bussen hem går. Jag hade tänkt åka till gävle idag men jag tror jag hoppar det som jag är trött och har ingen lust att åka och komma dit till två och sen åka igen vid tre, fyra...
-
Så det får bli imorrn iställe. Ska väl skynda mig lite nu så man hinner se suoernatural ;) är ju så spännande nu.
//E

People always leave....

- För att vara ärlig så känns det nästan så.
Mamma dog, farfar dog. Dom bara rycktes bort från mig, från mitt liv, från oss alla.
Och Stoffe har varit så av och till med mig, han är med mig, lämnar mig, kommer tillbaka och lämnar igen.
Nu ska även mina två bästa vänner, mina kusiner flytta. Jag känner att dom är mina bästa vänner för dom har och vet nästan allt om mig, jag kan berätta saker för dom. Och den ena ska flytta till falun den andra till stockholm. Visst dom kommer ju inte va värst långt bort och jag kanske inte träffar dom så ofta men att veta att dom bara är några mil bort och att man eventuellt kan träffa dom när man i Gävle så är det ok. Men nu när dom flyttar så kommer det ju inte bli så. Jag menar inte att dom lämnar mig, det gör jag verkligen INTE. Mer att jag vill också sticka iväg, för när jag hade stoffe så var han min "positiva" pelare, som gjorde att jag orka att bo hemma. Nu när jag inte har han så känns det inte ens värt att försöka bo hemma. Jag vill bort ha något eget, men problemet är att jag inte har någon som helst ekonomi eller ens ett jobb.
-
Och jag verkar bara ha nån slags av otur nu med, för sen jag råka ha sönder syrrans lilla spegel som hamnat på golvet som jag inte såg och klev på... Så har jag inte haft turen med mig riktigt, som körningen i helhet har varit på nybörjar nivå helt plötsligt och jag sabbar mig nästan hela tiden och kommer av mig. Och sen idag när jag skulle plocka in maten i kylen så åkte locket av och all mat for ut över halva kylskåpe och golvet (i kylskåpet).  och ja känner då att min tur inte är som den ska. Inget stämmer med mig riktigt.
-
Jag förlora min kärlek, och är ensam - jag vet inte ens hur jag ska gå vidare, när jag bara drömmer om han om nätterna och när jag vaknar så vill jag bara somna om. Vill nästan träffa nån ny och bli kär, då kanske jag glömmer...

Home home

Nyss ätit och hemkommen, är jäkligt trött idag. Och jag har på sätt och vis en massa att skriva eller egentligen inte, mer att jag vill skriva av mig mina tankar men att minnas hur jag ska få ner det på ett bra sätt går inte. Och jag är inte ens på humör att försöka tänka heller. Blir ju att man sitter på bussen med musiken dunkande i öronen och tankarna bara flyger runt och just då vet man hur man vill skriva ner dom men jag kan ju inte sitta och skriva ett låååååångt meddelande på mobilen som det blir lite drygt i längden, och jag tänker hela tiden "nej men jag tar det sen på datorn när jag kommer hem..." Jo tjena då har jag ju istället glömt bort allt.
Och angående min fina första körlektion idag som enligt mig gick åt helvete - så är jag så jävla arg på mej själv för att jag glömmer dom viktigaste sakerna hela tiden i körningen. Och jag har ingen förklaring, ingen som helst vettig förklaring till varför jag ens gör det jag gör och att jag glömmer. (kommer av med)
höll ju på att hamna i en knivig situation idag med vilket jag inte gjort förut, och andra lektionen då hade jag skärpt till mig lite och den gick ju någorlunda bättre. Men nej jag vill ut och öva men pappa sa att vi får göra det imorrn, kanske lika bra som jag inte alls verkar vara så pigg på körning.
Nej återkommer senare..
//E

Ok medans jag kommer ihåg det, ibland und...

Ok medans jag kommer ihåg det, ibland undrar jag vad folk tänker när dom klär på sig på morgonen. Såg nyss en kvinna i 30 års åldern som hade blommiga leggings, vita strumpor med svarta ränder upp till, upp dragna så långt det går, blå tshirt med vit skjorta över. Och en bombar jacka över. Inte snyggt. Hade tänkt gå och vänta på att träffa kusin och ta en fika men hon sluta inte för än vid fyra och jag kan inte vänta så länge och har dessutom en tung väska efter det jag handlat åt några hemma och höll på att få huvudvärk av att bära väskan. Så sitter på bussen hemåt nu. :)


Sitter själv på wayne's nu och fikar. Tog ...

20100524344 (MMS)

Sitter själv på wayne's nu och fikar. Tog en hallonpaj och en vaniljlatte :) gott gott. Men innan jag gick in hit så blev jag stoppad av en alkolist som ville låna telefon och ringa ett samtal men sa att jag inte har så man kan ringa fast jag egentligen har det. Och körningen ska vi inte snacka om idag . Så jävla dåligt och är arg på mig själv med. Nej fika och läsa lite sen leta i affärer åt amelie och pappa.


Mina nya sommar skor :) visar mer bilder s...

20100523342 (MMS)

Mina nya sommar skor :) visar mer bilder senare. Precis kommit till kör skolan och har köpt mig frukost :) och ska nu plugga om jag får igång datorn här vill säga.


Nu har man lämnat elsa vid dagis och stå...

Nu har man lämnat elsa vid dagis och står nu själv och väntar på bussen till gävle. Är rätt kallt idag :s . Fast solen skiner. Roliga är att jag åkte med sju bussen en gång förra veckan och varje gång jag lämnat elsa så kom jag hit till buss torget nästan då den bussen gick. Men kom tidigare idag som elsa nästan sprang till dagis. Kul unge. Skriver väl mer sen.


killar och förhållanden?

Jag har tänkt på det, omogna killar har ju bara några veckor långt/månader förhållanden innan det tar slut, sen efter några veckor så är dom tillsammans med en ny.
-
Nu ska jag göra mig iordning för ska åka med lilla elsa till dagis och sen åker jag vidare till gävle och kör.
//E

Here It Comes

Nu när jag fått tillbaka min dator och allt så tänkte jag vara mer generös med bild osv :) - tänker lägga upp bilder från veckan, då jag tagit ett par enstaka. Ska försöka lägga dom i ordning eller nåt ;)
-
Tror det var i torsdags jag och pappa var ut och övningskörde så hämtade vi ut mitt paket som innehöll...
en massa böcker :)
mötley crue, köpte denna förut och började läsa den men innan jag hann läsa ut den så gav ja bort den i julklapp . Och köpte nu en ny så har jag egen :)
även denna köpte jag, han är ju mysko men en bra musiker och intressant.
Kan behöva lite hjälp.. har inte så dåligt men ändå
Den verkar bra men om inte så kan jag ju ge bort den eller nåt
Intressant :P
...
till mitt försvar - Den verkar bra ;)
yeah ;)
'
:') har velat ha den här boken länge och filmen är ju underbar men så sorlig på slutet. Undrar om man kommer gråta nu med när man läser boken.
Och andra boken...
fick den i nån paket pris eller nåt
Så nu har jag väl tillräckligt för att boosta mitt självföretroende eller?
-
Kommer upp mer bilder senare, för nu ska jag ta en dusch och låna ut datorn till syrran som nu verkar inte internet vilja funka på hennes dator. Och sen ska jag väl kika film och sova. Så gonatt så återkommer jag med bilder sen :)

ToaNödiG

SOM FAN!!!!!
-
Alltså när man verkligen behöver andra toan här hemma (som inte funkar) då är det kris när nån annan blockerar den fungerande toan, Jag har suttit och hållt mej ett tag och det är verkligen kris snart :S
-
Anyway, i två nätter nu har jag drömt om en person och det som händer i drömmarna är HETT och mysigt, och jag vaknar helt svettig och samtidigt när jag då inser att allt var en dröm så vill jag bara somna om och uppleva allt på nytt liksom. Usch hatar att inte ha - för att drömma om personen i fråga hela tiden och ha vissa känslor och tankar är jobbigt i längden. Vill ju nästan hitta nån ny för och testa nåt annat. Men samtidigt så vill jag bara ha personen tillbaka :( oavsett hur personen sårat mig. Måste fan vara mina känslor som spelar mig ett spratt eller?

Har tillbaks min älsklings pärla <3

Var som sagt till Gävle/valbo idag eller valbo först sen gävle. Men hämtade min dator, sen gick vi på köpis och gjorde ärenden sen åt vi på ikea där hon i kassan var taskig enligt mej.
-
Trött och vill sova :( typ
an var dum enligt mej. Och efter det blev det stadskörning och efter det till city gross och handla.

Nånting taskigt som hände inne på ikea ...

Nånting taskigt som hände inne på ikea vid restuarangen, var att hon i kassan fråga om ja var 13 år? Jag blev helt paff och sa nej jag är 21 och hon blev lite "oj förlåt" - så jäkla ung kan jag väl fan inte se ut eller? Har precis handlat inne på city gross och pappa fick springa in igen för glömde nåt. Åka hemåt så jäkla varmt.


God morgon bloggen :) . Nu ska jag äta fru...

20100522313 (MMS)

God morgon bloggen :) . Nu ska jag äta frukost sen bär det av med bilen. Ska övnings köra och hämta min dator ^^ . Återkommer senare :)


Man kan ju roa sig ;) satt och rita på en ...

20100521302 (MMS)

Man kan ju roa sig ;) satt och rita på en gammal barbie tidning nu hos farmor :) jag är cp trött och hoppas vi ska gå hemåt snart.


Home Again from a day in town

Ja nu är jag astrött, kört två gånger idag vilket har gått sådär, ska öva som fan på det jag va dålig på idag så jag nöter in det. Träffade även mina två söta kusiner på fika och lite små spring i affärer :) .
Har väl inte hänt så mycket mer än att jag beställt tid hos optikern på tisda nästa vecka. Behöver verkligen nya glasögon, för dom jag har nu har skärpan blivit sämre och glasögonen är halvt trasiga xD
Nej nu ska jag ut med elsa en stund och hoppas jag själv vaknar till lite, kände mej lite svimfärdig ett tag idag när jag kom hem och satte mej för att äta med dom andra. Kanske för jag är så jäkla trött och spänner mej så mycket. Har funderat en hel del på hur jag vill ha rummet men har kommit fram till att jag hellre flyttar och har något eget om jag ska vara ärlig. Men frågan är hur och var?
Nej ut var det :)

Nu sitter man i skärplinge och väntar på b...

20100521287 (MMS)

Nu sitter man i skärplinge och väntar på bussen till gävle. Snooza för länge och höll på att missa bussen hit ^^ - för visste inte vad jag skulle ha på mig så det tog 5 min och fixa sig tog även det lite längre än vanligt. Men men kan inte ta någon outfit bild riktigt så det jag skickar nu får duga :) nya leggingsen från nelly, skor från dinsko, skjorta från new yorker och skinn jackan från h&m. :) nu sitter jag på bussen så music on :)


Sitter och solar ute på vår haltan (om det...

20100520269 (MMS)

Sitter och solar ute på vår haltan (om det nu stavas så) och pluggar kör teorin ^^


Har man lovat så har man!

Jag tänkte lägga upp lite bilder på det jag fått osv. :)
Detta fick jag av min kära moster, filt, en skål och rivjärn där allt hamnar i lådorna och inte utanför som det gör med andra.

Och av mormor & morfar fick jag en låda med bestick som kommer fyllas på för varje år jag fyller.
Fick nu salladsbestick och en sås slev + tusen kr insatt på mitt konto.

Fick mer av en servis jag fått av farmor, fick första delarna när jag fyllde 17 och nu fick jag tallrikarna :)

Fick två såna här glas av Linnea S som hon hittade på Rummet Rita :) dom är jätte fina
och har själv kollat lite på dom men inte varit så jag köpt nån gång.

Fick en vattenflaska av Elsa :)

ÄNTLIGEN :D - har nu fått en volym mini som jag velat haft i flera månader nu, försökte
få en till julklapp men fick man det? Nej.

Fick en recept bok med smoothies & jucier och en rosa skål med döskallar inuti av Elsa :)
(som amelie och pappa köpt men är från elsa :)
-
En outfit bild från i Måndags inne på H&M, testade ett par shorts som jag även köpte, för det var så varmt och mina leggings satt inte snyggt på så blev att köpa shorts och ha dom på mej resten av dagen.

//E

Onsdag

Sitter nu och laddar upp bilder på bilddagboken, får se om det kommer upp lite här med, men som jag lånar syrrans dator och hon har tråkigt tydligen när hon inte får använda datorn så det kanske kommer upp bilder här imorrn iställe :)
-
Blev ingen körning idag för har så jäkla ont i axel/nacke nu att jag inte ens kan lyfta nåt på den sidan (vänster) och det går upp i huvudet så får nästan migrän. Så avbokade tiderna som jag kände att jag inte är kapabel att köra. Men åkte med elsa till dagis iaf sen när jag kom hem så tog jag mackor och te, la mig framför vänner och somnade efter nåt avsnitt sen sov jag fram till ett nåt. Då gick jag upp och tog lite att äta och hämtade posten. Resten av dagen har varit slapp, kikade på en film med syrran och sen hjälpte jag till med maten.
-
Segt att inte ha egen dator :( därav den kassa uppdateringen. Men det får ni som läser stå ut med ett tag nu.
;)
//E
Liten outfit bild på vad jag hade igår kväll när vi fick främmande :)
Nytt linne/topp från Lindex som jag hitta i måndags i valbo. Strumpbyxor från Nelly.com, väst grej från new yorker.

21

Ja idag blir jag 21 år gammal, så Grattis till mig :)
Igår när jag hade kört färdigt för dagen på körskolan så drog jag mej ut till valbo där jag lämnade in datorn och efter prat och prat angående felen på datorn så skulle jag gå, och jag hade lagt över all små plock i stora facket i data väskan som lilla facket gick nästan inte att stänga igen. Så jag tar axelremmen och drar väskan av bänken den låg på och smarta jag hade GLÖMT att stänga igen stora facket SÅ ALLTING åkte ut över hela golvet, pinsammaste var att just då så kom det in folk och innan var det folktomt. Jag sa bara "Ojdå... " Och började plocka upp allt. Och kände ju att jag blev röd i ansikte men skyndade mej med att plocka i allt och sen utan att vända mig om så gick jag ut därifrån. Och efter jag gått så dom inne där inte skulle se mej så slog jag till mej i huvudet och sa PINSAMT!
Gick in en kort sväng på elgiganten och kikade sen gick jag in på skohuset och då såg jag att dom säljer wildflower by kenza där, (skorna) och just dom skor jag verkligen ville ha stod där, dock fanns inte skorna på bilden ovan i min storlek så prövade 38 bara för att se, och jag föll för dom så jäkla snygga :D Och sandalerna hitta jag i min storlek och blev ju kär i dom med... Synd att dom kostar 6-700 kr :( paren så får väl se om jag kommer införskaffa mej nåt utav skorna.
-
Iaf efter åt så gick jag ner till köpis och irrade runt, började med Ikea där jag först hitta en grej och sån har jag behövt länge, skulle egentligen ha skaffat sån då jag dela rum med stoffe som vi hade tusen kablar just vid tvn och den hade varit perfekt då men vi kom ju aldrig till att skaffa en sån. (bild kommer på vad det är) .
-
Och jag tänkte att jag inte skulle ha mer än det jo tjena jag hittade en del saker till (som jag med lägger upp bild på) och efter lilla shoppingen på ikea gick ja in i själva köpiset och strussade runt. Efter ett tag så satte jag mej på wayne's och unna mej kladdkaka med mjukglass till, sååå jäkla gott och en café frappe med choklad/hallon smak men jag tror jag föredrar caramell om jag ska vara ärlig. Och jag satt och läste vecko revyn jag köpte inne i gävle tidigare på dan medans jag fika. Alltså jag tycker inte om att fika helt själv men fikade ändå två gånger själv på waynes igår både i gävle och i valbo :D ganska bra för att vara mig. Gick sen lite till i affärer och prövade shorts inne på cubus som jag skulle vilja ha men tror inte det blir så. Sen gick jag till dinsko bara för jag kände att jag behövde något nedstöttande på tårna i mina nya ballerinas för jag höll på att dö av smärta. Men dom hade inte sånt jag sökte efter och jag såg såna på coop forum sist vi va där så jag rusade dit och köpte där iställe och sen gick jag ut och satt halvt i solen och väntade på pappa. För min kära mobil hade lagt av fast jag laddade batteriet, jag lyssna på musik in till stan på morgonen, pratade 2-3 korta samtal och smsade. Tog 3 kort typ och den dog. fan måste nog skaffa ett till batteri och ladda upp och ha med som extra ifall att.
-
Så som pappa skulle hämta mig så fick jag ju sitta och hålla utkik som jag ändå inte kunde ringa eller så. Och satt väl bra länge till jag till slut såg han så gick dit han parkera och la in grejor och ställde in så jag kunde köra. Åkte sen runt och körde och kan ju säga att efter den lilla pinsamma situationen på EL gig service så blev min dag värre, det strulade med körningen med pappa bara för vi hamnade mitt i vårruset inne i stan (gävle) och jag skulle backa och försöka komma bort från folkmassan och alla stirrade :$ såååååååå pinsamt. Men kom där ifrån och som jag hade ont i fötterna eller tårna så gick det ju inte super med att koppla och gasa så det blev hackit hela tiden. Men men efter körningen där åkte vi till ica maxi och hämtade amelie och det blev lite mer handlat efter det hon handlat. Och mina kära kusiner kom in och dom försökte skrämma mig ;) haha lyckades inte så bra. Oh saknar att vara med dom :( vi 3 liksom.. <3
-
Nej nu ska jag städa bilen och eventuellt tvätta den. Och diska för orkade inte imorse. Är sol nu iaf :D det gillas.
Bilder kommer LOVAR!
//E

Nu sitter man på trafikskolan framför dato...

Nu sitter man på trafikskolan framför datorerna och pluggar. Eller dator sitter ju inte framför alla ;) . Blir en lång dag här. /E


Då har man satt sig på bussen till gävl...

Då har man satt sig på bussen till gävle. Fick hjälp av linnea att lämna elsa på dagis som jag har datorn med mig idag. Ska sitta och plugga när jag kommer in sen köra och plugga sen igen och efter det köra igen. Efter allt det åker jag till valbo och lämnar in datorn. Nu ska jag sätta på musik :) //E


Idag har jag inte...

varit särskilt aktiv. Har varit ute bland veden och travat. Gjorde en paus vid halv tre nåt och körde till skärplinge och handla, plus att vi köpte pizza. Åkte hem och åt och sen var det tillbaka till travandet av ved. Usch så jobbigt det är, min rygg klarar inte så mycket just nu. Och min nacke/axel värker mer än någonsin nu, kan nästan inte sova längre för det gör så ont. Har käkat reliv tabletter idag typ hehe, det får iaf att värken vara borta ett tag. Ska nog ta en till innan jag lägger mig. Så jag kanske kan sova utan att vakna av värk.

Har upptäckt att jag blivit mer för hårdrock typ, jag lyssnar på grupper nu jag inte ens lyssnat på tidigare, eller jo någon av dom har jag smått lyssnat på men inte som jag gör nu. Lånar ju syrrans spotify och har där gjort egen lista och har nu blandat rock,hårdrock,pop, r&b och jag menar det är ju verkligen BLANDAD musik ;) . Men det är artister/grupper jag lyssnar på och nya som gamla så att säga. Men vad gör det? Ganska skoj ändå och lite variation än vad man brukar lyssna på. Haha lyssnar även på Aqua som var år och dar sen man lyssna på . Tror jag spelade dom nästan jämt ett tag, och samma sak med Gyllene tider, jag var nämligen förälskad i Per Gessle då xD och drömde att jag sjöng med dom på scenen och låtsades att jag var med dom på scen i mitt mörka rum med deras låtar på högsta volym typ. Och så en dag i nån tidning mamma eller pappa hade så fick jag se Per G med nån tjej och läste att dom va förlovade eller nåt och skulle få barn tror jag det var och jag blev skit sur och började då hata han xD , men har inte slutat lyssna på GT för det ;) och när hans egna skiva kom ut så var jag anti och när vi var i Göteborg så gick vi på hans konsert och jag stod och sa att "tänk om han spyr och inte kommer upp.. eller nej han vågar inte..." haha gud :) rätt roligt. Men aqua är ju mer barnmusik, jag känner att dom inte är för ungdomar direkt mer för 6-10 åringar. Men barbie girl måste ju va lite för porrig låt :O om man lyssnar på låten så hör man juh. Usch haha men den är ändå rolig att höra på.

Funderar på att låta min dator vara idag och sätta igång min externa hårddisk och kolla på nån film genom syrrans dator. Jag kommer säkert somna tidigt ikväll fast klockan är elva nu men igår så somna ja vid halv två tiden typ. Och imorrn kommer mormor och morfar hit och firar mig :) som jag fyller på tisda ^^ hihi ska bli skoj o få presenter ;) kanske muntrar upp mig lite och kanske blir mer sugen på att fylla år hehe. För den lusten försvann typ då när allt det här med stoffe hände :( . Men nu är det bestämt iaf, ska ut den 28:e maj med tjejerna så hoppas dom flesta kan komma, som jag vill ska komma. Ska bli skönt att komma ut och bara vara, ha skoj. Längtar.

Nej film nu tror jag eller serie för kom ju av mej med vänner som min dator börja krångla :(
//E


FUCK THIS SHIT!!!!!!

OHHHH orkar bara inte, jag vill bara gå fram till han och bara TA han liksom. Och samtidigt så vill jag slänga ut hans dator, haha har nog aldrig riktigt gillat den, gillade hans stationära mer. Tänker inte förklara varför men så är det iaf. Och jag hatar att jag känner så här, vill inte det. Var fan lättare att va sur och arg och typ inte vilja se honom nå mer. SÅ VARFÖR I HELVETE kom mina känslor för han upp på NYTT???

Jag vet inte vad jag ska göra, just nu känner jag mig deppig som fan och veta att han ska till uuuuähhblääää imorrn gör ju inte saken bättre. Vill att han ska va hemma längre, eller va hemma som förr. Snälla nån ta mig här ifrån jag vill kunna hitta nån ny, se om jag kan gå vidare och allt det där. JÄVLA SKIT HELVETE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Förlåt, men jag är irriterad, sur, deppig och kär i nån som faktist är underbar men umgås med fel typer och blir själv som dom och blir då en skitstövel som sårar mig, JAG vet vad han gjort mot mig och jag övervägar att om han vill testa med mig igen så kanske jag kommer ge han EN chans till även om det skulle vara idiotiskt av mig. Men tyvärr så är det mina känslor som styr just nu inte hjärnan :( .

Hjälp jag behöver HJÄLP!!!!!!

Svag

för skor DET är jag det.
Bara för att försöka muntra upp mig själv så satt jag och kikade skor på nätet, och blev lite kär i några men kommer nog inte skaffa mig för några av dom fanns inte ens kvar i butiken eller hade inte min storlek.

Dom här är ju GRYMT snygga men jag tror dom får vara en "dagdrömmare" ...

vet inte om det var dessa som var poppis i höstas, typ då jag skaffade mina liknande stövlar.. men dessa var ner reade och slut sålda :( i webbutiken.

Men dom här tror jag att jag ska skaffa mig, så snygga och sitter hur skönt som helst. Testat några gånger men alltid ställt tillbaka. men det är duktigt för att vara mig ;)

Och dessa Neon rosa skönheter <3 tror att jag ska skaffa dom med men är inte säker. Vill ju ha skor som inte åker av så lätt och det gör förmodligen dessa.

Man ska inte vara en sko älskare ;) för då har man ingen plats att ha dom och man vet inte vad dom ska passa till och man vill ju inte att dom ska ligga och skräpa i garderoben heller.

Usch för att vara sko älskare ^^

Duschat

Så himla skönt det var att ta en dusch, jag diskade och sen plocka jag fram nytvättade mys kläder och hoppade in i duschen och nu sitter jag här insmord med återfukt lotion i ansiktet och ny tvättade mjukis kläder soft ;) hehe skönt^^ . Har väldigt ont eller öm i hela kroppen och jag vet inte om jag kommer stå ut med det, men får bita ihop, och har ju mej själv att skylla när jag pressar på mig själv som jag gör men det är bra för annars kommer jag bara sitta och lata och inte göra ett skit. Nu kan jag åtminstone komma ut på en promenad eller jogging och jag behöver det. Kommer ta ett tag innan jag kommer till att göra det flytande om jag känner mig själv rätt :)

Jag vill ha och jag kan förmodligen inte få :( något som krossar mitt hjärta mer...

Why do I want you so?
Why do I love you so much?
Can't stop thinking of you, you're always on my mind, in my dreamz I just don't can think at something else.
Please come back I need you, I love you - can we work this out?

Hopplöst!

fyfan jag vill inte

känna så här :( vill inte vara kär i han nu, blir bara fel ju. för jag kommer förmodligen inte få tillbaka han och då vill jag inte känna så här. Nej få ut aggression på disken nu..

-

Jag börjar med att svara på min kusins kommentar: Hehe ja dom är jätte sköna^^ och snygga :)

Sen så vill jag berätta lite smått eller skriva av mig det jag känner just nu, och det är inte kul att känna så :( på sätt och vis kanske men den situation jag är i så är den inte så värst skoj.

Jag vill ha tillbaka han, men kommer jag någonsin lita på han oavsett om vi är ett par eller inte?
Jag saknar han som fan, och värre nu när han är hemma och jag får inte pussa han, krama han osv, eller får och får.. Jag kan inte sluta kolla på han, och ligger i sängen och vrider och vänder på mig - hela tiden så vill jag bara att han ska komma och ligga brevid mig men det händer ju inte. Jag är nog hopplöst förälskad men kommer kanske inte få det besvarat denna gång :( vilket gör att jag inte gillar mina känslor just nu. Kommer jag kunna gå vidare? Kommer jag kunna komma över han?

Usch hatar det här,

Känns typ så där....

Läckra leggingsen :)
Måste ju muntra upp med en bild.. Har nu satt i OC skiva i min dator och kikar på det, har kikat CSI men en skiva krånglar så böt över till OC :)

Varför ska kärlek vara så svårt för?

SådärJa

Har nu suttit och laddat in bilder från mobilen till syrrans dator, men jag gillar inte hennes redigerings program så nu kommer det upp oredigerade bilder dock :/ Så ni får leva med det helt enkelt ;)

Hehe när jag köpte pringles förra helgen, hade den låg i sängen o min kisse hade den som sin nallebjörn eller nåt ^^ såg så gulligt ut.

Målade elsa med målarfärg :) hon tyckte det var skoj ^^

Händer att man tar en sådan här ;) haha nejdå, jag dricker inte bara så där utan tar en ibland om jag har hemma och nu hade jag denna kvar i kylskåpet från sista april och som det var helg så passade jag på att ta den.

En av mina shakes på morgonen. Dom blir antingen ljusa eller mörka beroende på hur mycket jordgubbar jag tar osv.

Köpte nya brillz på H&M i söndags som jag ska ha under sommaren då jag inte behöver mina vanliga.

Så här kan det också se ut :)

Nya klänningen från Nelly.com, första gången jag beställt där ifrån. Så detta är min födelsedagspresent till mig själv :). Inte redigerat därför så kass bild

Fick även med nya leggings :)

Så nnu har jag lagt upp lite bilder från senaste dagarna. Och det nya jag köpt med.
//E

Vaför?

Jag vill bara ha dig, drömmer om dig och mina känslor är som på nytt för dig. Förhäxar du mig eller?
För ditt leende får mig att bli knäsvag och jag vill bara hoppa på dig och etc´. Måste du va med den andre? Kan du inte vara med mig, ohhhh jag vill bara ha DIG!!!! Jag har försökt ragga på andra osv men finner inget intresse i dom, och jag ser ju bara dig. Har jag såna starka känslor att jag inte ens kan gå vidare? För just nu tänker jag inte ens på det du gjorde det enda jag tänker på är att vara med dig osv.
Kärlek gör ont <3


Want YOU, I don't want someone else I just want you. <3

Har rejällt ont i benen eller musklerna i benen? Hehe kan nästan inte gå för att det gör så ont men men får vila lite idag iaf, som det ösregnade imorse och det till och med åskade för första gången det här året så blir det lite paus ifrån veden. Men vill ha upp den så fort som möjligt så man slipper den sen. Vill även testa köra stoffes leksaks bil (har säkert nämnt den förut, han meckar med den jämt nästan) iaf så har jag bara kört den en gång eller två men är så försiktig för ja vill ju inte ha sönder den ;) för det lyckas han bra med själv. Men vet inte om ja får köra den, och beror ju på om han fixar det som ska fixas först. Han kör sönder den nästan direkt xD lite jobbigt att hålla på att fixa sån dyr sak hela tiden egentligen. Men då gör han ju iaf annat än sitter vid datorn...


Har märkt lite skillnad på magen nu :D , lite mindre hull nu ^^ PERFECT - så blir att käka mer shake och börja med tillhörande tabletter med så blir det mycet bättre resultat. Jag tror inte jag kommer lägga upp något sådana bilder som jag inte vill visa upp mig på det sättet, men kan ha något åtsittande så kommer ni se. Men det får bli sen, vet inte när jag kommer ladda upp bilderna på nya klänningen för vill helst inte lägga upp bilder på syrrans dator men kanske.
//E

Helt slut

Jag har cyklat till skärplinge, handlat och träffa Johanna som skulle köpa sig lite smått och gott. Så fick jag följa med på en liten fika hemma hos henne. Sen cyklade jag hem med två kassar fulla, ena med bröd och kex andra med läsk och ägg. jag visste fan inte hur jag skulle lösa det först men efter ompackning och sånt så funkade det. Blev en massa prat hos Johanna, och jag kom nästan inte iväg ett tag ;) men till slut så. Väl hemma så kunde jag knappt gå för jag var eller är helt slut men tog ett glas juice och sen böt jag om. Gick ut och travade ved i två timmar typ. Kom en bit iaf :) men det började regna så fick avbryta, men var nog lika bra det för jag kunde knappt tänka längre. Man måste ju tänka så mycket när man travar, speciellt så som vi travar nu. Men kom fyra travar pelar säger vi att det heter, och fyllde även på andra som inte var färdig. Märkte nu att min dator hamnar i viloläge och sen när jag startar upp den så beter den sej konstigt och skärmen är helt svart KUL.
-
Prata nyss med stoffe, kort samtal om min dator. så ja lite bra är det väl? Jag hade ett litet samtal med han. Vill att vi ska kunna vara som förut men är ju lite svårt, jag vill på sätt och vis ha tillbaka han men det är ju det att vill han? Kan jag lita på han igen? Ja det är en massa frågor jag har som jag inte vet om jag kommer få några riktiga svar på. Jag vet inte hur det kommer bli mellan oss men jag hoppas vi kan lösa det, jag menar vi har bara varit med varann som par inget annat, så det är väl lite därför vi inte vet hur vi ska vara mot varann och sen det han gjorde mot mig. Jag tror han behöver nån som är mogen och lite av motsatts än vad han själv är. Men men vi får se.... Har fått igång min dator igen men den funkar bara för att kika film just nu. Kollar på OC just nu. Funderar på om man ska ta nåt att äta eller så, har bara ätit herbalife shake idag.
//E

Dålig uppdatering AB!

Ja jag har varit dålig på att uppdatera pågrund av att det är något fel med min dator. Den lät konstigt i måndags när jag satte igång den och sen har jag inte fått igång nätverket på den. Så jag ska nog lämna in den som jag heller inte får upp något när jag kopplar in usb, externa hårddisken eller mobilen. Jag är inte så glad på det. Den går dessutom fortare att få igång än i normala fall. Så nåt stämmer inte.
Syrran har åkt iväg till Göteborg med klassen så fick låna hennes (SUPERsega) dator medans. Men jag kommer säkert få damp på den ;) som den är så jäkla seg.
-
Annars då, jo stoffe är hemma nu för att hjälpa till med sysslor här hemma, och jag har åtminstone sagt hej så det är väl bra? Och jag tänkte på det igår, han är ju skit snygg (enligt mig) och det skulle vara lättare om han blev ful så jag kanske kommer över han fortare? För hans leende och charm är det som får mig att bli knäsvag och att han är så jäkla snygg så det är inte sant. Blev ju nästan kär på nytt när jag såg han igår :'/ inte så bra direkt.
-
Annars så har jag pluggat körteorin som sjutton och kollat på OC i mellan åt. Även åkt till Tierp två svängar, ena dagen för jag skulle ha avmaskningsmedel till katten min, och andra dan för att handla hem mat och nåt på apoteket som jag glömde första dan. Pappa skjutsa oss från skärplinge typ.. Annars har det väl inte hänt så mycket. Jo just det :) beställde en jätte fin klänning som jag försökt vinna på tradera ett par gånger men slutar alltd med att det ökar upp till tusenlappen nästan att jag ger upp och nu hitta jag liknande klännng på Nelly.com för fyra hundra, tänkte att det blir en egen födelsedagspresent till mig själv :) . Ska försöka få in bilder på den här datorn så lägger jag upp sen. En sak till som är lite otrolig för att vara mig är, att jag var ut på en promenad/jogging/spring tur igår. Och det är nåt jag aldrig gör, möjligtvis promenad men inte jogging. Så idag känns det i kroppen ;) - har snart druckit herbalife shaken i två veckor :) har blivit lite piggare men jag har inte tagit tabletterna till utan har bara tagit shaken men ska försöka mej på tabletterna med, blir bättre resultat då.
Nu ska jag ta och cykla till skärplinge och handla lite. Ska försöka återkomma med denna sega dator.
//E

VaD ska man skriva?

Ja idag så känner jag ingen som helst lust att skriva något egentligen, har övningskört till gävle, lite i gävle och till valbo. Och firat Linnea S som fyllde 17 år igår. Lägger upp bilder sen. men har inte mycket att skriva idag mest för jag orkar inte och är/känner mig tom på ord.
//E

Lite gamla bilder...

En gammal bild, typ ett år sen då jag var på bio med tjejerna i uppsala och på hemvägen så roa vi oss med att ta en massa galna bilder :)
Samma resa som innan...
Haha vi höll verkligen på att ta en del knas kort.
EN väldigt gammal bild på mig, tagen med min gamla cam, har löshårs slingor i (det svarta) och kommer faktist ihåg att jag kollade på Bones på tvn vid detta tillfälle. Det hade precis börjat gå på tvn :D . Och då bodde ja i det rum jag har nu men det var inte renoverat då och jag hade egen tv, dvd och kort så kunde kika tv när jag ville.
Det var tiden jag hade lite speciell klädstil osv, har väl trendig och rockig stil nu men då var det den där punk, emo stilen.
En bild på oss, förra årets kräftskiva, hade börjat trean där tror jag. Hade mitt löshår i då :)
Saknar han enormt mycket <3
En bild till oss, se vad liten jag ser ut i genfört mot han :) , dagen (sista kanske man ska säga) vi va ihop och va i rummet så höll han om mig så där framför min spegel och pratade just om att jag såg liten ut i hans famn, men jag känner mig trygg i hans famn. Plågsamt att se vissa bilder som jag saknar honom enormt då och minnen från just dom tillfällena korten blev tagna kommer upp och då saknar jag ju han mer. Varför skulle han va otrogen för? Varför skulle han lämna mig igen och med större smärta den här gången :( ? Jag kanske kommer hitta nån ny längre fram men jag känner att mitt hjärta tillhört stoffe och att jag inte fått tillbaka det helt, jag har fått det i bitar. Det är väl därför jag mår som jag mår. Vissa dagar är jag glad och dagen glider fram, andra dagar så mår jag bara piss och vägrar gå upp ur sängen. Men får helt enkelt ta en dag i taget, Och jag har ju börjat med herbalife shaksen och har ju rört mig mer än förut, ute och cyklar, ute och går långa promenader och ute och leker med elsa. Något som jag inte gör ofta.
-
Igår kväll diskuterade jag och pappa, han tycker att jag ska passa på nu när inget håller mig hemma att åka iväg på treveckor bartender kurs på gran canaria, något jag mer än gärna gör och pappa sa att han kan betala NU men att jag får betala tillbaka och hjälpa till med ved och sånt här hemma. Självklart liksom. Och även om jag inte får jobb som bartender direkt så har jag ju fått erfarenhet och sånt :) men att jobba som bartender skulle ju fan va skoj :)
Nej nu ska jag kika mer vänner, snart kollat färdigt säsong 2 är bara ett avsnitt kvar. Funderar på att börja kolla på bones igen, om från början men var ju inte längesen jag började om med stoffe. Typ två,tre månader sen och jag kände ju igen allt så visste ju vad som skulle hända hela tiden. Men får se, ska kika vänner först för märkt att vissa avsnitt har jag inte ens sett ;)
//E

Red LipZz

Jag har nästan aldrig haft röda läppar, åtminstone inte allmänt. Bara då jag lekt med kameran och sminkat mej eller sånt på skoj. Och nu när jag leta efter min kamera laddare sladd så hitta jag mitt röda läppstift som jag fått av nån minns inte vem, och målade läpparna. Röda läppar är snyggt men jag vet inte om det passar mig direkt.
Anyway...
Har idag travat ved, jobbiga är väl att jag har ilande smärta i höger arm som envisas med att göra ondare varje gång jag lyfter på armen eller sträcker på den. Och har även lite ont i vänster axel (den jag haft ont i tidigare) och jag vet fan inte vad jag gjort. Började igår kväll och då var det ryggen med, nu plågas man typ. Har även sovit dåligt i natt, legat och vridit på mig som fan och sparkat av täcket ett x-antal gånger och dragit på mig det igen. Och jag inte gilla det. Har nyss även ätit middag och hämtat in tvätt jag hängde ut både igår och idag och hängt det inne iställe. Som det "fina" vädret kan komma att göra min halvblöta tvätt mer blöt och torka ännu saktare. Har iaf lagt in en del av det som torkat i byrån och garderoben duktig mej :D
-
Old pic .. kanske ett år? som jag inte haft piercingen så länge så är det nåt år sen.
Saknar mitt långa hår :(

Oj då

Jag fick för en halvtimme sen ett samtal, jag anmälde mej tydligen till en bartender kurs utomlands just den här månaden något jag totalt glömt bort och inte alls tänkt på. Och hon blev ju lite irriterad när jag sa att jag inte ens åkt och visste inte om att jag anmält mig så som jag inte ens betalat något. Men hon fråga om jag inte ville flytta fram kurs datum och kolla upp det där med pengar och jag sa att det kan jag göra men innan vi hann komma längre så bröts samtalet :( men ska försöka nå henne igen imorrn. Fick inte tag på henne när jag försökte ringa.
Har suttit och kollat in sidan igen iaf och tre veckor i gran canaria och gå bartender kurs OJA :D haha iaf nåt liksom.
Men iså fall vill jag ta det till hösten, så jag har körkortet avklarat först. Men men hoppas det löser sig...
-
Har druckit en san fransico och jag tror fan inte det är bra, känner mig lite weeeei liksom, och ja vill INTE bli full.
Och är trött med, efter att tillbringa dagen ute och har även ont som fan i ryggen. Usch
//Gonatt

Gomorron

Idag känner jag mig inte deppig direkt, kan det vara för jag fick köra/åka båt igår kväll? ^^ Helt underbart var det. Men inte lika skoj att ro, vi la nät och plaska runt för att skrämma in firren i näten. Och hade lite kramp i ena handen/armen ett tag men det gick över. Vi fick några abborar, en sik och 3 strömmingar. Jag fick rensa en abborre igår, ÄCKLIGT, men jag klara av det. Pappa var dum och filma det för han tyckte det var så kul att jag står och halv skriker "uuuuuuuuh, äckligt, bläää osv"  och kom i säng runt tolv och kikade på 2 avsnitt vänner sen somna jag ifrån det. Ganska skönt, inga tankar utan bara somna direkt.
Ska kanske övningsköra till öregrund idag :) hoppas det blir av för det skulle vara skoj :D
Nu måste jag rusa på toa, inte kul att ligga och hålla sig.. och sen frukost

Cv, jobb

Nu har jag sökt lite jobb, skickat cv och sådant. Har även skickat CV + personligt brev till Ving, för det skulle vara super skönt att få jobb utomlands och bara komma bort. Kan inte komma på något annat sätt att komma bort just nu. Men det beror på om man har tur och får jobbet med.
-
Hatar att jag känner mig deppig och helt nere idag, vill inte känna så. FAN

Deppdag

Kul att man vaknar deppig och den där klumpen i bröstet igen. Jag vill bara somna om. Jag gick ner och gjorde iordning en shake och då frågar Amelie om jag vill köra till Tierp och jag sa ju Ja, men så sa hon efter att det var för dom ska lämna saker åt stoffe då sa jag direkt nej. Jag vill ju inte att han ska flytta men det verkar fan bli tydligare och tydligare att han ska det. När jag ville flytta i höstas FICK jag det då? NEJ och han ja han får flytta. Och jag som är äldst får inte flytta. Och det gör bara att jag mår ännu sämre, dom ska göra om "hans rum" till något slags tvrum åt tjejerna, KUL. JAG VILL FLYTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vill inte vara kvar här, orkar inte.
-
KLarar inte av att skriva mer...
HATAR DIG FÖR ATT DU BARA SÅRAR MIG OCH BETER DIG SOM EN IDIOT!

C.Aguilera - Not myself tonight

Jag tycker och har alltid tyckt att christina aguilera är bra, men hennes nya musikvideo är verkligen vulgär, porrig och hon som har unga fans liksom. Men ja hon är och har nästintill alltid varit dirty av sig. Men nu undrar man ju om hon gått över gränsen? Den va bra iaf men hon har gjort bättre. Låten är en bra dans/komigång låt :)

Pix from today

Tog lite bilder idag...
Herba Shake till frukost :) naturell yoghurt och frysta jordgubbar + herbalife pulvret

Flumm bild...

Mina sneakers från new yorker, mina nya "rea" jeans från gina, min nya topp från new yorker och sjalen från cubus :)

<3 love my sjal och älskade skinn jacka

En liten suddig bild av min outfit

Lite bättre bild :)

Den bjuder jag på ;) - en ny sjal jag fick med i ett paket förut som jag inte testat på en eller ens använt men den kommer bli använd :)
-
Nu tänker jag kika hanna montana film och bara slappa sen kolla på vänner tror jag :)

fel på blåsan?

GOSH vad jag är kissnödig idag, har sprungit på toan med korta mellanrum och varje gång känns det som om blåsan ska explodera. Man kan knappt hålla sig :S
Nu ere mat

Turism?

Jag funderar på att läsa Turism. För jag skulle vilja resa utomlands och jobba, få erfarenheter och vara i en annan miljö, att få komma bort. Egentligen så vill jag det nu men är ju lite svårt liksom.
Men sitter och kollar kurser i turism nu se vad man hittar :)

Want's so bad

Stavar man så?
-
Anyway, jag vill ha ett par eller två par är det rättare sagt ;) skit snygga pumps (enligt mig ^^)
Ex dessa, jag har prövat dom två gånger och tycker att dom är sköna och snygga på. Dom liksom livar upp och det gillar jag.

Och dessa då, typ neon rosa och dom lyser verkligen. Till skillnad mot vanlig rosa. Problemet är att jag har svårt att behålla såna här skor på :S har redan ett par pumps som åker av när jag går, så måste gå typ snigel fart med dom ;)
Dom här understa kostar 299:- och dom andra 399:- och kan ju bli lite dyrt för plånboken att köpa en massa heta skor när man inte behöver dom liksom. Men kolla kan man ju och drömma såklart ;) Tänkte lägga in någon bild på min outfit så fort jag lagt in dom på datorn.
//E

Frågan Är...

Ska man klä upp sig lite?
Eller ska man vara nedklädd? - Alltså sunkigt klädd ;) . Jag har ju heller inte mycket att välja på då det mesta av mina kläder behöver tvättas så jag måste ta det jag har... Och det är inte mycket :S kanske nya jeansen och nåt linne eller topp? Hm.. tror jag kom på vad jag ska ha på mig ^^ Kan va snäll och ta en bild om klädsen går vägen, ska nämligen in till skärplinge (pappa skjutsar) sen går jag till dagis och hämtar lill skrutten, går till bussen och hem. Jobbiga är att det kommer ju åka en massa andra barn med :/ usch. What ever leta och kolla kläder... NÄSTA!

GottaH saY iT ...

Jag fick idag hem en liten katalog ifrån H&M och jag tänkte medans jag bläddra igenom den att "Nej jag ska inte köpa nåt, om jag ska det så får det bli i butik..." Sagt och gjort, precis innan jag bläddrat färdigt så hitta jag en söt, fin och snygg hood tröja (något jag behöver) så nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra.
Kan ju vara bra om jag FÖRST går igenom min garderob innan jag beställer nåt överhuvudtaget, och beställa sånt jag behöver och inte köpa en massa onödigt ;) vilket jag kan vara bra på xD . Vill även sy in ett par fin byxor jag har och fixa till dom så kan jag säkert ha dom vid vanliga tillfällen än vid fin tillfällen. Om jag hittar sladden till min kamera så jag kan ladda den så kan jag ta kort på vissa kläddplagg antingen på eller inte och visa vad jag har i min garderob?! Om ni vill, nån intresserad?
//E

Påminnelselappar?

Ja det vore nåt för mig, jag behöver nog sätta upp påminnelse lappar lite här och var så jag kommer ihåg att göra vissa saker. Tänkte på det nu när jag stod i duschen. Och efteråt ;) för jag smörjer alltid in mitt ansikte med fuktighetskräm, inte så ofta jag gör kroppen för det blir bara jobbigt ;) ända gången jag smörjer in kroppen är under sommartiden då man solar och bränner sig. Anyway.. Jag smörjer bara in mig vid tvätt av ansikte eller vid dusch och jag behöver EGENTLIGEN göra det morgon och kväll vilket jag INTE gör. Jag tror att mitt ansikte skulle se så mycket bättre ut om jag smörjer in det varje dag (morgon/kväll) och inte bara vid tvätt tillfällena. Och jag har även annat som jag kan behöva bli påmind om.
-
Funderar på om jag ska tvätta imorrn, för nu börjar jag få ont om kläder, och ont om bhar. Så lite kris. Har inte tvättat mina kläder sen ja jag tror det var när dom var på gran canaria och vi va ensamna hemma? Alltså ett par veckor sen heh! NOT GOOD!!
Har bara en stor blå ikea kasse/påse med mina kläder i. Kanske ta och gå igenom så jag vet vad man ska tvätta först. Men det får bli imorrn, nu ska jag hitta på nåt bus kanske ;)
God natt E

Vill ha min tjockis tillbaka

Jag vill ha min tjockis tillbaka <3 (smeknamn vi hade/har på varann)
-
Jag vill bara ha dig tillbaka, jag vill inte ha någon annan. Jag kan och har försökt kolla på andra MEN det är bara du som dyker upp i huvudet, det är bara dig jag tänker på. Jag kan inte ens flörta med nån annan för jag vill inte ens ha dom. Varför gör du det så svårt för mig för? Varför sårar du mig? Jag vet för fan att du älskar mig, men ändå så gör du så där. JAG VILL BARA HA DIG ingen annan :'(
Livet är orättvist för mig just nu, jag orkar fan inte med vissa saker. Jag bryter antingen ihop eller deppar. Kan vara glad och fokuserad en stund sen brister det. Allt jag känner för dig just nu är kärlek men även hat eller mer ilska då, för jag är arg på dig, jag vill slå dig men jag vill också krama om dig så jävla hårt och gråta i dina armar, jag vill att du ska trösta mig. Men kommer det någonsin bli så?
-
Jag vill flytta, börja om och bara vara. För som det är nu så trivs jag inte, jag valde att dela rum med syrran men jag känner att jag vill ha eget. JAG VILL VARA SJÄLV känna frihet inte känna mig instängd, för nu kan jag inte gråta ut när jag vill, nu kan jag inte skrika om jag vill, jag kan inte göra ett skit. Bara sitta och bita ihop och hålla det inom mig. Hur kul är det? Men jag  vill heller inte fly bort till kusin för där kan jag heller inte va ensam på det sätt jag vill. Men jag mådde iaf bättre av att umgås med dom och bara vara. Men nu har jag ju inget rum där så det är ju lite svårare då.
Och har ju inte fått nåt sommarjobb heller :'( men kommit in på två distanskurser då men känns bättre med ett jobb.
Vad ska jag göra?
Förslag?
//E

Skit = killar

Asså jag började små snacka med en söt kille för någon dag sen och han ville träffas. Jag tänkte " ja men visst det kan va skoj" . Ja nu står det nåt att den personen blockat mig. UTAN anledning. Då blir man ju pissed off liksom.
What ever, finns fler? Jag skulle vilja ha en person igen men det kommer inte bli så förmodligen och jag är nog bara j'vligt dum om den dagen kommer och han vill tillbaka och jag tillåter det. Tror det är min kärlek till han som gör mig blind och tillåter det.
-
Nej jag ska nog inte tänka så mycket på killar i nuläget, mår egentligen bara piss av dom just nu ,så som alla håller på. Orkar inte.

Äckligt

Läste nyss tidningen Amelia som amelie får hem i brevlådan. Och det stod där om två tjejor som från femårs ålder upp till 17 nåt blev våldtagna av sin mamma och resten av familj och släkt. Dom sa ingenting som dom visste ju inge annat. Och dom flytta runt ofta bara för att dom inte skulle råka säga nåt. ÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!
Nu har den ena gift sig och har barn med en bra man som driver nåt emot pedofiler. FYFAN vad jag mådde illa när jag läste det och tanken uuuuuh. Snacka om att dom måste må dåligt egentligen, och alla men dom fått av alla övergrepp. Hur går man vidare med något sånt? Några har dött av dom som förgrep sig på dom, resten har hamnat i fängelse som tur är. Dom erkände...
-
Jag har varit ute nu sen tolv, har hämtat posten med elsa och kollade igenom den. Sen så har jag ätit ugn pizza som man köper i affär med tacosås ^^ gott. Och läst den där tidningen. Vill gärna lägga mig breve diablo här i sängen och mysa men är väl bäst att vara ute ett tag till fast det är så jäkla kallt.
Kan det bli varmare ute så¨man kan springa runt i dessa skor iställe? För en vecka sen va det varmt nog att gå i dessa utan strumpor nu måste man ha tjockstrumpor. DET ÄR MAJ FÖR I HELVETE ;)

Puh...

externa hårddisken funka ;) BRAAAAAAAAAAA
Nu ska jag ner på toa sen diska, för jag diska aldrig i går kväll blev för trött och ville passa på att sova medans jag var trött.
//E

Tår i ögat

Såg att min fina kusin hade skrivit ett inlägg om min mamma som dog för över tio år sen. Fick en tår i ögat <3 .
Jag har liksom lärt mig att leva utan mamma, fast det har varit svårt och ofattbart. Värsta är att det sista och mest tydligaste jag minns med henne är när hon vinka av oss dan innan när pappa hämta oss. Liksom för mig är det en hemsk minne, för hon vinkar av oss. Hur skulle man veta att det där var sista gången jag såg henne i livet?
-
Jag har inte så många andra minnen med henne dock :( . Men måste nästan vara värre för syrran som var bara 4-5 år då. Jag skulle fylla elva bara månaden efter hon dog. Men som sagt så har vi ju gått vidare men mamma finns hos oss det vet jag. Och jag har bilder och filmer inspelat med henne så det är bara att kolla på dom så minns man lite.
-
Jag har märkt att jag har börjat drömma mardrömmar :'( och sover skit oroligt. Det var skit länge sen jag gjorde det, har nog inte ens drömt något läskigt sen jag blev ihop med stoffe eller ens oroligt. För jag har ju kännt mig trygg med han och nu har jag ju ingen mer än Diablo då. Och man blir ju väckt tidigt om dagarna nu :@ får inte ens försöka sova till nio-tio ens. SUCK!!
Ska kolla om min externa hårddisk funkar, för den ville inte komma upp på data skärmen igår, vilket jag tycker är konstigt för den har ju bara stått här breve och inget har ramlat ner på den eller ens att den åkt ner. Hoppas bara det var att min dator va knäpp igår, höll på att få damp på den. Fick göra en massa systemåterställning och annat, internet försvann av någon anledning ett par gånger med. Jag försöker klura ut vad som blockerar messenger och internet explorer på min dator men jag kan fan inte hitta vad. för virus skyddet har jag gått igenom hundra gånger nu. Nåt blockerar iaf...

why do i miss u so?

Jag saknar dig som fan, vill bara se dig komma hem och bara komma fram till mig och krama om mig, precis som förr. Jag har mina tillfällen då jag saknar dig som fan, och dom tillfällen jag inte orkar se dig. Men du får mig att må bra även om du är den som sårat mig. Jag älskar dig så jävla mycket så det är inte sant. Saknar dig jätte mycket, älskar dig mer än det går <3


WOOOOOOOOOOOOOhoooooooooooooooooo :D

Jag har kommit in på två distans kurser :D över sommaren, så ska väl göra en ny (till) ansökan till csn så man får bidrag till dom. Har även skrivit upp mig för tenta på juridik kursen i slutet av denna månad (nervös :S )
Jag tänkte berätta mer om dom sen, för nu ska jag följa med pappa till skärplinge hade jag tänkt.. CIAO

God Natt alla

Nu har jag käkat, fisk och potatis. Åt inte när familjen käka utan tog nu för var inte hungrig då. Var inte det nu heller men pappa tjata så jäkligt. Nu ska jag kika how i meet your mother och sova sen. Godnatt

OMG

Jag är helt stum!!!!!!!!!!!!!!!
Jag bara slumpmässigt skapa konto på match.com och nästan efter några minuter så hitta en ur söt kille in på min profil och nu snackar vi genom nån chatt på den sidan :D som min dumma messenger inte vill funka på min dator. Och han vill träffa mig :$ gosch hjälp...

Dumma pringles

att vara goda :/ , har ju nästan smaskat i mig halva burken xD . Hot & spicy. Jag äter inte pringles så ofta men dom är ju bra goda :) . Köpte en idag för jag ville ha nåt att kunna smaska på till film eller så. Och nu så satt jag här och den typ ropa på mej, så öppnade tog en... en till.... en igen och efter ett par styckna så sa jag till mig själv NEJ nu får det räcka, mer sen iställe. Men jag tog två till sen satt jag på locket och la iväg burken så nu ligger den en bit ifrån mig. Kanske ska lägga nåt över den? Så man inte ser den skrikandes ;) . Dricker nu nya LOKA Likes africa.. rätt god. Jag har kommit i underfund med att Ramlösa är inte så gott, bara när det är kallt men inte sen. Loka är gott som både och men helst kallt självklart.
Nu ska jag kika lite how i meet your mother tror jag :) komma på bra tankar och där jag inte känner sug av dom smaskit goda pringles......."dregel" ;)

more pix

Nu har man varit ute på en promenad till källarberget och cyklat till skärplinge. Kan knappt andas, hela kroppen värker och hostar som fan. helt slut. Men tänkte lägga upp lite mer bilder från sista april och bilder från i torsdags då jag va i valbo och shoppa lite :) så det blir lite blandat.
Jag tror jag börjar nu med det jag införskaffa mig i torsdags i valbo.
Här är mina nya ballerina skor från dinsko :) 199 kr. snygga men dock inte så jätte sköna just nu att gå i :S men repar sig hoppas jag.
Köpte denna snygga topp på fifth ave tror jag affären heter. Förut så låg Wear It där, en affär jag gilla rätt bra. Men nya är ju fan dyr :S men hitta denna och slog till ;)
Köpte detta inne på Gina tricot, 3 par trosor (hipsters tror jag) för 99 kr, två halsband varav den ena var på rea och en topp för 149 kr :)
Köpte te som jag läst ska vara bra, lugna och göra en trött?! , våt servetter att ha när jag vill torka bort smink,  såna där vaddbommull saker ;) och topz :) plus att jag hitta nån leave in balsam för blont hår, tänkte att den kan ju vara super dom gånger jag inte kör med vanlig balsam i duschen.
Inne i Uppsala i fredags (sista april) så gick vi in på lindex där jag köpte en spray Got 2 be , med i förra inlägget. Och ett skit snyggt halsband för bara 99 kr som nog är med på några bilder innan :P men ska lägga upp nåt med den med..
Här kan ni se mitt nya halsband från Lindex ^^ har även ena halsbandet jag köpte på Gina i torsdags på mig.
På väg in med sju tåget från tierp till uppsala. Alex vet jag inte vad hon gör medans syrran försöker se oskyldig ut
Nea ska se oskyldig ut och alex sur...
Börjar bli lite folk :)
Här kom en båt :)
Tror inte man kan se, men det ska vara en båt här som välte men va lite svårt att få bra bilder med en mobil kamera. Men det här får vara sista bilden för detta inlägg iaf. Orkar inte ladda upp fler. Och kan ju inte va kul och se en massa bilder på raken :)
Återkommer senare iställe.

Bilder från sista april

Här kommer lite bilder från sista april :)
Köpte en väst kan man väl säga att det är på New yorker :)
Så här ser den ut på :)
Köpte även denna på new yorker en topp. Tog en storlek större än jag brukar ha, bara för att kunna ha den lite längre ner ^^
Köpte jeans för 99 kr på gina :)
(behöver lite mer byxor)
Köpte även dessa på gina, ett par svarta jeans leggings :)
Köpte denna på Lindex, bra när man använder plattång och sånt som jag gör.
-
Det kommer upp mer bilder efter jag kommit tillbak från promenaden :) hej svejs

Orkar inte mer

MEN FAAAAAAAAAAAAAAn
-
kul att man får reda på vad familjen tycker om en. dom verkar tro att jag försöker omvända vad dom ska tycka om stoffe. Jag vill fan inte att dom ska hata han heller. Jag tycker fan skit mycket om han, men jag är arg och förbannad på han för det han gjort. Jag har inte sagt att dom ska hata han bara för jag gör det. Jag är på gränsen till att gråta hela tiden nu, pallar fan inte mer.

Skit

Jag har ont/ömmar på vissa ställen av kroppen. Precis tagit tabletter som jag hoppas ska hjälpa.
Dom i familjen vill "prata" och när jag står i hallen och försöker massera mina händer, och hade precis tagit tabletterna, så hör man hur dom i vardags rummet frågar efter mej, och vissa säger "spydigt, kaxigt" att jag gått upp på rummet. Jag skrek "VAD TROR NI OM MIG??????" Gick upp på rummet, kasta nåt ner mot trappen och har släppt ett par tårar, jag mår piss. Jag ångrar som fan vad jag sa igår. För verkar bara få allt tillbaka på mig.
Jag känner att jag inte duger till nåt, för killen jag älskar mer än något är otrogen och lämnar mig. Familjen en del utav den bara klagar och gör att jag mår ännu sämre. Jag vill fan inget mer, orkar inte.
Varför ska jag lyssna på dom när dom vägrar lyssna på mig?
Vart fan ska jag ta vägen?

Vad skulle jag göra utan dig i mitt liv <3

Haha :) den här töten, vad skulle jag göra om jag inte hade henne?
(Bilden har hon tagit själv ;) och har ingen annan bra på henne så därav denna)
-
Hon har alltid funnits där för mig, och jag hoppas jag gör det för henne.
-
Jag nämnde tidigare att jag har ont/öm i leder och hela kroppen. Nu ser mina händer smått uppsvullna :S
Hoppas det går över, nu ska jag kika how i met your mother...
<3

Får man inte ha någon åsikt?

FY FAN!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA SKIT , HATAR ER, HATAR ATT VARA HEMMA.
-
Får jag inte ha en åsikt?  får inte jag berätta hur jag mår?
Jag blev en aning för full igår vilket slutade med att jag berättade för mycket om vad jag känner, och tydligen så får inte jag känna så. Jag har ångest för att jag sa för mycket igår. Just nu vill jag nästan packa väskan och sticka.
Jag hade en som fick mig att orka, att orka va kvar här hemma. Men han stack, han svek mig och nu känns det som att halva familjen gör det med. Hur fan ska man orka vara här hemma, när man mår piss och allt.
Skit på allt.

All I want was you

Sitter här, nyss tryckt i mig två mackor och en kopp te med honung.
Tror fan jag håller på att bli sjuk :'( ont i kroppen och hostar plus att jag känner mig febrig.
Och med allt att känna så här så saknar jag en viss person så det gör ont. Vill bara att han ska komma hem
vara med mig och det ska vara vi. Vill försvinna ett tag...
//E

för mycket av det goda

Usch, gick och la mig runt fyra, och jag mår piss idag. Hela kroppen är öm, och jag har sovit 5-6 timmar. Är bara så jävla törstig just nu att jag klarar inte mer. Har tagit en skål med lite yoghurt så jag får i mig nåt.
-
Jag kanske inte drack så mycket av mitt men drack 3-4 lakrits shots och det hjälpte ju en bra bit kan jag ju säga. Sluta med att jag satt och prata på våran trapp ute med Anneli och Sussie. Mesta dels angående det här med stoffe. För jag fick känslor över mig som gjorde att jag kände att jag ville ha honom hos mig. Och sen kom ju det där han gjort upp och det satt vi och prata om. Sen kom annelies man ut och helt plötsligt prata vi om att köra bil och långtradare :S vet inte hur vi kom in på det. Efter dom åkte så satt jag och prata med pappa om det här med stoffe, och mamma på nåt vis. Och så tyckte pappa sen att tjejerna som gått och lagt sig skulle komma upp bara för jag sa att jag pallar inte med hur dom är mot mig ibland. Jag har sagt åt dom en massa gånger men dom lyssnar inte. Och det var det pappa ville att dom skulle lyssna på då vid tre på natten. Men två styckna stack ganska direkt och det blev jag både arg och ledsen över, men iaf så blev det prat om allt jobbigt. Och nu känner jag lite ångest över att allt kom ut, sånt som jag hållit inne. Men men inget att göra åt. Nu ska jag luta mig tillbaka, äta lite yoghurt och dricka liter vis och kika på nåt. För sova kommer jag inte kunna göra.
//E

RSS 2.0