1 steget

Tog nyss första steget till att lägga till mitt ex igen på facebook.
Något som var lite jobbigt till en början, velade lite innan jag till slut tröck på "Lägg till vän" MEN nu är det gjort, så får väl se om han accepterar eller ej.

Idag så var jag ju in till Uppsala mestadels bara för jag skulle till sjukhuset för ett återbesök för njuren.
Allt var bra så inget man måste oroa sig för :)

För de som inte vet:

År 2000 på sen sommaren så fick jag plötsliga smärtor i magen, vid sidan av på vänster sida. Var hemma hos mormor & morfar och de försökte ju hjälpa mej med både samarin och annat men inget funkade. Pappa hämtade oss och det blev direkt till akuten i Tierp.
Dock kunde de inte hitta vad som orsaka mina smärtor så fick åka hem, och första jag gör är att spy när vi kom hem! Farmor gjorde mat åt mig men jag kunde knappt känna doften av den, inte ens titta på den.

Åkte in igen men de skicka oss vidare till akademiska i uppsala och där fick jag lite grejor så jag hamna på toan. Trodde det gått över så var på väg hem och jag fick rusa tillbaka till toan för att spy!
Vi blev kvar i nästan en vecka, konstaterade att jag hade en blockering till njuren som de fixade med antibiotika och har senn dess fått göra återbesök. Men sen jag blev 17 år så har de utökat till 1 år och sedan 2 år.

Blev sedan stan igen, gick lite innan och fann då ett par söta trosor på new yorker och en bikini :D




Det stod mellan denna och en i rosa (samma mönster) men Linneorna tyckte att jag skulle ta denna för jag har för mycket rosa ;)

Sen när vi åter på stan igen så blev det H&M och där fann jag 2 klänningar som var på rean plus att jag fick 20% rabatt :D AWESOME!

Nu ska jag lägga mig i sängen, har rummet för mig själv inatt och imorrn ;P , ska vara barnvakt imorrn hela dagen så får se om jag kan få fixa rummet lite, om inte så ska jag tvätta iaf för det behövs!
Godnatt <3

Sol, värme & bad!

Idag så blev det en kort sväng till tierp för att byta busskort för alex köpte fel igår!
Sen tog vi bussen tillbaka till skärplinge, köpte oss en varsin glass och dricka, sen satt vi nån timme med de och väntade in bussen hem.

Väl hemma blev det glass igen, sen gick vi hem och packade och drog ut på sjön :)

Roliga var att vi har ett armband som ska sitta i motorn och sedan runt armen på oss när vi kör. Något jag såg att vi inte hade med oss men trodde inte vi behövde den. Försökte få igång motorn men fattade inte varför den ville gå igång, vi ror ut en bit och prövar på nytt! Nada!

Ringer pappa och frågar, vi behövde visst det där armbandet så blev att ro in igen och hämta det.
DÅ startade motorn utan problem, så nu vet vi det ;)

Blev sol och bad :) idag iaf rätt skönt!
Väl hemma blev det laga mat och sådant, sen gick vi en sväng till farmor med grejor och sen hem igen.
Imorrn blir det uppsala för sjukhus besök och ja sen får man se vad som händer.

Har bilder att ladda upp så det kommer väl :)

Vaaaaaaaaaaaaaaaarmt!

Puh, fasiken vad det har varit hett idag, har gått omkring i shorts och linne som jag drog upp över bhn så visa magen för ville ju få lite färg ;)

Men tror jag fått färg på benen, ansikte, armar, ryggen och halsen :) så det är ju bra, fast dock har jag inte smörjt på nåt skydd idag så hoppas inte jag bränt mig. Har inte känns nåt än!
Sov väl lite halvdåligt var som en zombie och bara sov, vaknade och sov igen men när jag till slut vakna till vid elva så gick jag upp då.

Klädde på mej och gick ut och la mig på gräsmattan med en bok, och pratade en stund med johanna i fonen och sen kom tjejerna hem igen och jag umgicks med dom och de andra hade vaknat och fick åka senare än de tänkt som de sov över. (tiden)
De var lite små kyligt mellan dom, iaf det kändes så men ja jag vet inte alls. Men jag känner att jag fick 2 versioner och nu får jag tolka dom hur jag vill.

Men nu tänkte jag faktiskt ta mig en dusch för luktar svett och fast än jag tvättat mig flera gånger om så har jag stinkit så nu får det bli en dusch och sen serie tittande. Hade tänkt ringa upp kusin igen men nje jag tror jag meddelar att vi får prata mer sen ist :)


Över ett f***king år ...

får jag en "anledning" till att saker och ting hände.

Idag så var jag social med becka, vi börja med att skämta osv sen gå ut med Teddy tsm och efter det gick hon och jag på låååång promenad där vi pratade ut. Och nu efter att ha pratat ut med henne så känner jag ilska mot han, jag är ARG!

Hon berätta en massa som även fått mig att bli förvirrad, men vi kom överens om att vi faktiskt tycker väldigt lika när det gäller han. Faktiskt så gav jag henne ett tips för hennes eget bästa, men om och när det inträffar får man väl se.

När vi kom hem igen så får vi veta att stoffe dragit ut på sjön, vi går och ser om vi får syn på han vilket vi fick efter ett tag och ja vi vänta in han och typ konfrontera han och sluta med att vi satt i trappen i ja bra länge innan vi gick ut och satte oss och där kom allvaret. Becka gick och la sig (tror jag) och han o jag pratade om oss, varför det hände osv. Enligt honom så skulle det tagit slut även om de som hände inte hänt. Men är dock lite skeptiskt där, men han höll med mej om en sak jag tyckt länge. (dont gonna tell here..)

Usch har typ TOTAL förvirring i huvudet nu och jag ska lämna elsa om 2½ timme går bussen så jag ska försöka hålla mig vaken till dess, frågan är om jag kommer palla. Vet inte ens om syrran kan tänka sig att åka med henne som hon själv ändå ska iväg och jobba så hon skulle hinna lämna henne. Men väcka henne nu halv fem och fråga? Hum...

Nej serie tittande eller nåt...

Midsommarafton 25 juni 2011

Goddagens, här mår man sådär.

Låg hela dagen med huvudvärk, axeln värkte så enormt och magknip eller nåt typ under njuren hade jag värsta smärtan. Trodde fan jag fått problem där igen :(

Men på kvällen tvinga pappa ner mig och hällde upp ett glas WHISKEY (urk) och sköljde ner med cola.

UPDATE!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår så började jag skriva detta men hann inte så långt då min vän kom precis och hämtade mig så jag kände att jag inte ville skriva mera då utan tänkte fortsätta. Fast skiter nog i det ;)

Igår blev det följa med Johanna till K-holm och vara där ett tag sedan for vi till Gävle för bio och det blev BaD teacher med Cameron diaz och Justin Timberlake. Skit bra film :D - REKOMMENDERAS!!!

Sedan bar det av till skärplinge för att johanna skulle agera fyllechaffis ist för att själv få festa som det var tänkt från början, så skjutsa hennes kille o hans kompis till lövsta och väl framme så fick vi en till körning så det bar av tillbaka till skärplinge och hämtade upp 2 fyllon som segade som fan, men vi kom tillbaka till lövsta iaf och var där fram till efter halv två då det stängde.

Var skoj, fick träffa gamla klasskamrater från handel och annat folk :)

Var NYKTER ;)

Uppgradering i Garderoben


En randig genomskinlig Topp i skrikig orange!

Kände att jag behöver färgstarka plagg i garderoben ;)

Och en tub topp i blått då de fanns inte i min storlek på de andra topparna :/


Och ett fint midje bälte för 30 spänn ;P inne på H&M, perfekt till nått sött linne eller kläning.


Sick of this crap









(Tog dessa med camen igår kväll, men som det inte gick att ladda upp bilder så fick de vänta till idag!)

Satt o var kall & blöt igår så kröp ner under täcket ^^


Midsommar

Då har dagen kommit Midsommar!

Jag är väl inte så hajp på denna dag, iaf som det känns nu. Har skit ont i axeln och den är bortdomnad vilket gör att det gör ännu ondare :'( Och mår illa, ont i huvudet, ont i magen!! Har varit lite såhär sen igår och det vill inte ge med sig...

Tänkte visa bilder som jag tänkte lägga upp igår men då funka ju inte blogg.se med att ladda upp bilder!


Testade double taste på mc donalds, och rätt OK men lite för liten dock för priset....


Vi satt & njöt i solen på stan :)



Väl i Årsunda så gick vi direkt ut och gick med voffen :)






Gott med gräs ;)


Sikita


Syrran


Carro spexar ;)




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Visit i Årsunda - nu hemma i Uppland igen...

Hello hello,

det blev en tidig morgon igår då vi for mot Gävle för att träffa moster som är på Sverige besök nu under några dagar. Börja dock med att jag tänkt helt fel med nio bussen ifrån fagerviken!
Den går 9.05 och jag trodde den gick 9.10 så vi gick ju ut PRECIS när den åkt (något vi inte märkte först) så när vi sitter och väntar så tyckte jag ju att det var konstigt att den inte kommit så kollade tidtabellen och såg då problemet!

Blev till att gå hem och hoppa på cykeln, och ta sig en tur till Skärplinge, där vi stannade till vid macken och tog oss en korv som frukost som vi inte hann äta hemma. Sen blev det buss till tierp, tåg därifrån till Gävle.
Väl framme där mötte vi upp kusin Carro :)

Vi smet in på Mc D och tog oss en varsin milkshake, smoothie & mcflurry (alltså vi tog en av dessa i var inte alla tre till oss 3. Ok förklarar som en kratta ;P )

//Tydligen så går det inte att ladda upp bilder nu så det får komma sen då...//

Sen blev det lite shopping med moster och sen for vi till Andersberg och fick för första gången se hur Carro bor i sin nya lägenhet :D jätte fin och mysig ^^ Och ja efter det så begav vi oss mot Årsunda :D Där det blev fika med mormors hembakta och sen blev det lite små prat om ditt o datt sen mat (grillat ;P ) och sen kortspel in på lite senare timmar och då blev det film - Revolutinary Road  med Kate winslet & Leonardo dicaprio!

En film som jag hört inte var så bra och kan dock hålla med om det!
Visst dom spela bra men HANDLINGEN!!!! Usch...

Ja sen blev det sova, upp imorse och åt för första gången bara 1-2 mackor till frukost och te - JAG brukar äta en hel hög med mackor när vi är där ;) (fråga mej inte hur det går till men där då äter jag som en häst till skillnad mot hemma..) men inte idag. Och det beror på att jag mår skit, eller känner mig orolig, nervös och en massa annat för de som väntade hemma. Ville inte ens åka hem men var tvungen, och väl hemma så har hjärtat varit i halsgropen och jag har en obehag känsla i hela kroppen. Känns inte bra!


Another wednesday...

God morgon!

Här sitter jag påklädd i dagens outfit och ska väl börja fixa ordning mig för om någon timme så drar jag iväg till stan för att umgås med moster ^^ - syrran följer med då hon ändå börjat bli små förkyld och hon känner att hon inte vill sitta barnvakt då. (Hennes sommarjobb, barnvakt åt en 1½ år gammalt barn...) Så hon ville ist följa med till stan så hon får en chans att träffa moster ^^

Kommer väl dock inte kunna handla direkt men möjligen fika iaf ;P

Känns även lite oroligt idag, för de från sthlm kommer nog redan idag och det var inte jag förberedd på!!
Och gillar inte det, kunde de inte komma som de sagt från början??

Screw That ...

Nu ska man väl tänka på sig själv nu och försöka ha skoj trots oron...

Frånvaro?

Min frånvaro i bloggen beror på att jag igår var på kurs för ett jobb jag sökte för några dagar sen och fick rätt så snabbt svar med att komma på kurs som ger en grund för att få ett jobb där.
Och jag står först i kön för att få hoppa in om någon annan hoppar av, och som jag hört/ser ut så verkar det som om jag kan få tillfälle när som helst ;)

Hon rekryteraren skulle hört av sig idag men det gjorde hon inte, och jag har ju ringt henne i går så ville inte direkt ringa och låta för på eller vad man ska säga. Messade henne men fick inge svar!

Men som det ser ut så ska jag nog inte komma in imorrn så det blir nog att åka till stan och umgås med moster :D som är på sverige besök ^^ dock ville jag sova över där i Årsunda men har lovat att vara social då vi får besök av några som jag undvikit. De skulle egentligen komma på torsdag men nu har dom ändrat till imorgon, något som fått min panik att växa och det känns som om jag är inspärrad i ett hörn och kan inte ta mig ut :(

Usch för det här!!!

Igår efter kursen så hängde jag med Johanna in till stan och vi gick runt lite sen gick vi och fikade, där fick vi besök av fåglar som ville åt våra godsaker. Sen blev det mer affär seightseeing och ett linne rikare blev jag, sedan gick vi till drottninggatan37 där Johanna fick sina naglar fixade, dock hade jag lite svårt att roa mig där men det blev några tidningar och pill med mobilen ;)

Idag har jag mest sovit och sedan kollat på HP (Harry Potter) filmerna med Linnea s. Vi började i lördags tror jag och idag blev vi klara, man måste ju nästan se en film om dagen som de är så långa, men idag blev det 2. Och nu efter sett del 1 av sista filmerna så vill man ju se del 2 som kommer på bio nästa månad. MÅSTE SES!!!

Nej försöka sova trots oron man har i magen :/

Mina Nya Gardiner

För en tid sen beställde jag gardiner från jotex då jag fått en del rabatter så jag passade på att beställa dessa:


och när jag fick hem dom så åkte dom in i garderoben som jag satt upp andra då och för syrran tyckte inte jag skulle sätta upp dom nu...

Men tji fick hon ;) jag satte upp dom idag och tyckte det blev super :D




MakeUp




Här om dagen så fick jag ett ryck att sminka på min syster men fick dock bara sminka ögonen, men det var även det som var fokuset ;)

Det är en sminkning jag gjorde på mig själv i höstas/våras som jag ville försöka få till på sis vilket jag nog gjorde men dock hade just den ögonskugg paletten åkt i golv så det mesta var bara smuligt :'( vilket inte gav den effekt den gjorde på mej men blev ju rätt nice ändå :)


Jag började med en ljus rosa glittrig nyans vid ögonvrån sen jobbade jag in en lite mörkare rosa på mitten av ögonlocket och sedan svepte jag över med en turkosglittrig nyans från ögonvrån upp över det rosa och ner precis vid ögats utkant/slut och skuggade även till det lite. drog med penseln under ögat med för att få lite uppiffning där och det blev med den ljusrosa nyansen.


Morrn morrn

God morron alla kära <3

Rummet blev någorlunda klart, är väl lite små plock här och där och kanske någon justering kvar men annars klart :)
Och syrran verka gilla hur det blev, fick även lite hjälp av Linne s att få upp ena byrån på den andra
och plocka lite så vi kunde börja kolla på film. Vi har nämligen börjat kolla på alla HARRY POTTER filmer och det är väl dom sista jag inte sett verkar det som för kände igen men kom inte ihåg så mycket av den vi börja kolla på igår.

Men nu ska jag dra på mig kläder för det är på Tur i Hållnäs så mycket folk åker förbi och ner till hamnen, och igår hade våra grannar LOPPIS och nu tyckte Amelie att vi också kunde satsa på det och se om det händer nåt.

Så kläder på och frukost + sedan hjälpa till!

QuestioNs

- Hur mycket är klockan? 08,46

- Vad är det för väder ute? Mulet och ser ut som om det ska börja regna igen...

- Vad har du för färg på dina strumpor? Har inga på mig just nu

- Är det morgon, dag, kväll eller natt? Morgon

- Hur många personer befinner sig i ditt rum? Två, jag och en sovandes sis

- Lyssnar du på musik just nu och i såfall vad lyssnar du på? Nej för då väcker jag sis ur sin skönhets sömn ;)

- Hur långt är det till närmsta soptunna? Jag ska ha en i rummet men den har kommit på villovägar, annars är nog närmsta den i köket... förutom den så är det den utanför huset :)

- Finns det något i den soptunnan? Jupp SOPOR!

- Vad har du för kläder på dig idag? Har inte hunnit dragit på mig något ännu, har bara tshirt med GC på och trosor nu

- Vad har du för frisyr idag? Min berömda morgon frissa ;)

- Hur många antal besökare visar bloggstatistiken på just nu? Just nu vet jag inte men det varierar från dag till dag

- Vilken kroppsdel stör du dig på mest just nu? HEMLIGT!

- Vilken person tänker du mest på? Don't wanna tell...

- Är du orolig över något? Mmm inför nästa helg :S

- Är du trött? Ja är ju nyvaken..

- Är du avslappnad? Nope

- Vad har du för färg på naglarna? Snart ingen men har väl turkos färg från viva la diva

- Hör du något konstigt ljud? nej bara några vakna familje medlemmar och några fåglar utanför

- Har du din mobil mer än en meter ifrån dig? Nej kanske 20 cm?

- Vad gör du förutom att svara på dessa onödiga frågor? Precis vaknat som sagt och fann denna på en annans blogg och kände att det var skoj att besvara ;P som det var en tid sen man svara på sånt här ^^

Värsta idén!!!

Fast det beror på hur man ser på den idén ;)

Jo nämligen så här att jag och syrran ska ju ta bort en del möbler från rummet och köpa ny garderob och lite annat, och idag kom jag på en idé när jag satt och kika i IKEA katalogen, det var inget som var med i katalogen men idén ploppa upp under tiden jag kika i den.

Ok till idén då ;)

Jo jag tänkte så här: En slarvig ritning av en tänkbar möblering...

Det är där med min svarta hylla, att man köper en LACK hylla och har på sida (vilket man kan ha) med ben så kan man ju ha prydnadskuddar, lampa och lite sånt där :D

Men jag måste mäta och se lite först om det funkar osv ^^ men vore kanske nåt ;)


Sån hylla har ju jag, denna ska vi ha tillbaka till rummet


och sånt hylla som sittbänk/hylla osv :) hoppas det går för det skulle nog blir super ^^

Nu
ska jag återgå till rummet

Inspiration


Den här ifrån IKEA tycker jag är så fin och skulle nog lätt ha den som kökslampa och ha typ spotlights på övrig yta i köket. Alltså denna lampa över bordet :) men skulle vilja ha 2 :) såg hur de gjort på IKEA i lördags. ^^

"Vardagsrum"

Ligger ute i vardagsrummet då syrran tydligen ville möblera och ha mig ur vägen, så jag gick ut med
Linnea s och kikade på första harry potter filmen, fast jag somnade hela tiden xD

Och nu ligger jag klar vaken framför repriser av BIG BROTHER :D . sist jag såd de var via datorn så de är roligare att jag kan se detta via tvn nu ^^ och märkte att jag saknat det lite trots att det gått en vecka ;) beroende eller vad?

Men jag ska sova här ute inatt, får se hur det går...

Sunny outside again :)

Man kan bara le när solen äntligen kikat fram igen ^^

Själv så fick man masa sig ur sängen vid halvsju men gick ganska smärtfritt då jag såg att solen lös utanför :)
Väl uppe så åkte ett par gamla jeans på och min rosa hoodie Over and Out på!

Och Elsa var relativt enkel att klä på idag hon bråka/gnällde ingenting typ :D fast det roliga var att hon sa
åt mig att gå och lägga mig för hon ville sova mera.

ELSA: Eme, GÅ å LÄGG DIG! Jag vill sova...
Jag: "fniss" Elsa du ska ju till dagis då kan väl inte jag gå och sova igen?
Elsa: Jo det kan du!

Lite så där gick vårt samtal men fick upp henne och vi kom iväg utan att behöva stressa ^^
Och sen jag kom hem efter nio så har jag kikat på One tree hill, de sista avsnitten av säsong 8, HELT UNDERBARA <3 , har dock läst att det ska komma yttligare 13 avsnitt i en ny sista säsong men som det verka nu så sluta ju säsong 8 relativt bra och lyckligt, plus att de gjorde lite "återblickar" med de skådisar som varit med nu och tyckte det bara var bäst så för min del behövs inte yttligare avsnitt men det är väl bara PLUS om det kommer nya :)

Men nu har jag lust att städa/möblera för det behövs, verkar inte bli av när sis är hemma så fort sköta der själv ser det ut som. Hon har ju dessutom fått en ny säng så jag ska köra ut hennes gamla och göra plats för den nya så ska kika om jag kan få hjälp av Linnea s :D

Mitt Drömhus <3

Ett urval av bilder från det hus/gård jag blivit förälskad i som är till salu här i närheten, GE MIG!


















<3


JobbSök!

Effektiv effektiv!

För första gången så är jag effektiv med jobbsökandet, det är inte ofta jag sitter och söker så här men måste verkligen lägga i högsta växeln och ta mig i kragen när det gäller just att söka jobb.
Hittade ett super bra jobb nu för en stund sen och fastnade verkligen för den, och alla punkter passade
dessutom in på mig :D

Så skrev ett relativt bra personligt brev, dock ganska ihop slängd men jag tycker ändå att jag formulera mig rätt
så bra. Men sökt runt 10-13 jobb idag och det är ju inte illa ;) 

 Nu får man hålla tummarna ^^

_______________________________________________________________________________________________

Annars så är eller var jag irriterad på min syster då hon åkte iväg för att träffa en kille för första gången idag men hör inte av sig när klockan närma sig sent! Och jag blev ju självklart orolig när ungen inte svarar när man ringer eller smsar. Men fick ju till slut tag på henne och hon är på väg hem nu, dock får hon gå hem från skärplinge men hon får skylla sig själv lite där. Men verkar som om det blivit något mellan dom 2 ;)

Roliga är att dom träffades för första gången idag och innan har dom camat och msnat, smsat så lite fort fram gick det. Men tydligen ska det gå fort fram i förhållande osv. Känns så iaf som de är så många som blir tsm och sådant så fort och rusar fram i förhållandet. Varför inte ta en dag i taget ist tycker jag, så man får tid att lära känna varann och se hur allt funkar innan man förlovar sig, skaffar hund/katt , barn och allt sådant.

Slow down...

Beautifully Broken

Lite musicvideos sådär :) för att muntra upp och bara vara :)








Juicy Couture

Jag är med och tävlar om detta:


Jag känner att Juicy Couture Classic passar direkt in på mig men även Couture Couture då jag älskar allt som är SÖTT :) både godis, bakelser till söta rosa, rosett, djurmotiv på kläder. Men är även lite rockig av mig i stil och uttryck, älskar söta dofter men öven lite intensiva och lockande.

Jag gillar när man kan kombinera sött med rockigt, rockigt med sött!

När jag ser dessa saker man kan vinna så känner jag : GE MIG!!! ;)
Väskan ser ju både rockig ut men även söt, produkterna till skulle vara perfekt i min hylla av alla söta och väldoftande produkter. Armbandet skulle vara en perfekt accessoar till mina outfits som jag även älskar att ta bild på ;)

Cleaning my closet

Nja inte direkt men rummet, eller jag försöker!
Tappar lusten om vart annat, är ju inte bra att man har sin dator igen och knappt kan slita sig ifrån den TROTS att jag inte ens gör något vettigt på den. Iaf inte nu!

Känner mig fortfarande BLÄ!
Till och med mina jobbcoacher som jag träffade i måndags tycker att jag ska PRIORITERA mig själv, ge mig själv något och inte bara ge bort och hjälpa andra så som familjen hela tiden. Men problemet är ju att jag kan inte göra det. Jag känner ett tvång att jag måste hjälpa till med ditt & datt för annars blir det bråk och gnäll etc.
Visst älskar man sin familj men spänningen här hemma mella oss alla är för spänd, och vissa saker har kommit fram om vad vi alla tycker och tänker om varann - något som skapat en spänning bland oss.
Jag trivs inte fullt ut här hemma och det märks nog, och jag är en sån person som älskar att vara på mitt rum och göra de jag vill.

Menar hur sjutton ska man ens vara social här hemma? I köket? Där det oftast råder stress och gnäll beroende på humör och man känner sig ivägen. Och resten av huset består av SOVRUM, hall och badrum. Vardagsrummet är knappt besökt av familjen sen dom flytta ut det till uthuset. Så jag anser att det är svårt att vara social här hemma då vi inte har något ställe där man kan vara social utan att vara i vägen.
Nepp jag gillar att vara ensam hemma om dagarna och då få göra vad jag vill, och göra sysslor i lugn och ro!

Osocial, irriterad - My day so far...

Usch, vaknade till runt halv åtta då alarmet plinga igång, märkte då att syrran inte åkt med elsa för hon försov sig! Gick upp och började diska och plocka undan i köket som vi skulle få främmande av sotaren, sedan när det var klart så fick man göra andra sysslor och sedan försökte jag fortsätta att kika på serie men blev avbryten för vi skulle fortsätta göra sysslor tydligen.

Dock började jag sedan plocka i rummet något jag hela tiden skjutit upp hela tiden och har äntligen fått in klädd högen i byrå/garderob så nu kan man sitta i soffan igen ;)
Har även sorterat papper, räkningar och tidningar för en del ska ju slängas inte behållas och ta onödig plats.
Och fick för en stund sen irriterad person som tyckte jag skulle kolla vad vi ska äta idag då de är upptagna nere, men jag kände ju att jag har ju gjort en massa nere jag har gjort massa sysslor där i förra veckan och nu ska det jag gjort göras om + massa mer. Visst det blir ju stökigt ganska fort här hemma som ingen riktigt kan hålla på sig när det väl är städat då trötthet mest spelar in här.
Men varför ska jag få såna irriterande/sura miner för när jag faktiskt hjälper till så mycket jag kan men om jag inte orkar eller så nån dag då blir de flesta sura. Jag har ju hjälpt till en massa, jag har gjort saker och allt möjligt men det känns som om man bara får skit för det man gör och sen ska man själv stå och berömma de andra. Så känns det lite!

Sen vill jag inte vara hemma över midsommar heller, för vi får besök av stockholmarna och jag känner att jag börjar få panik då det bara är EN vecka kvar tills dess och jag kan inte riktigt fly! Eller får inte rättare sagt...
Jag vill besöka släkten i årsunda då moster kommer hem på besök nu under någon vecka och hon åker ju direkt efter midsommar så då måste vi ju isåfall åka dit innan! Men jag vill ju vara kvar där och inte åka hem. Går inte ens att beskriva hur mycket jag saknar av att få bo själv, för har tröttnat redan på att bo hemma! Tror det beror på att man fått pröva att bo borta och väl hemma igen vill man bort...

Känns som om jag ska gråta eller nåt annars så är det min onda hals som spökar och jag vet inte vilket det är!

SOvit

Jag somnade till iaf ett tag men blev väckt och det kändes INTE bra!
Varför ska jag bli väckt när jag äntligen somnat och sov/låg så skönt för?

Jaja har hjälpt amelie med bankgrejs då hon inte är hemma och har inte skaffat nåt som är så bra som mobilbanken så måste jag agera bankman då jag är hemma och hade tillgång till hennes bankdosa.
Känns inte bra att kunna hennes kod och in och kika över hennes tillgångar direkt men inte för att jag skulle göra nåt men gillar inte att kika över andras ekonomiska!

Usch hörde även 2 röster, den ena är en mycket van röst som jag kände igen rätt så väl, den andra gav mig bara obehag känslor. Vet vart amelie är så ...
Kanske var därför jag blev lite irriterad också för att bli väckt och se vem det var osv.. Men men det ska inte få förstöra min dag. Men det är ändå dåligt väder ute och mullet så jag kan ju göra vad  jag vill ;) som att sova lite till ;)

God morgon

Jahapp, blev till att ringa farmor nu på morgon kvisten för det var så dåligt väder och jag hade ju för mig att ungarna på dagis äter frukost vid halv åtta och bussen går 7.10 här ifrån och är då i skärplinge till halv åtta, precis vid frukosten.

Det tar ju runt 15 minuter att gå med elsa till dagis, ibland 10 minuter!
Så jag tänkte ju då att hon kommer missa frukosten bla bla bla etc...

Och om det skulle varit fint väder så hade jag tagit med mig cykeln men nu var det ju piss väder så jag ringde farmor och undra om hon orka köra, vilket hon tydligen gjorde. Så klädde på elsa och sen for vi iväg och väl på dagis så frågade jag fröken där vilken tid de äter och det var 8.00 inte 7,30 som jag trodde.
Så det kanske funkar att åka buss och lämna henne på morgonen och sedan antingen om jag har cykeln med eller om jag väntar in bussen och åker runt hela hållnäs halvön innan man är hemma igen.

Dock är det större problemet när vi ska hämta hem henne! För det går ingen buss som jag kan åka med direkt till skärplinge (som det gjort innan) utan jag måste åka runt! Men idag så kan linnea s hämta hem henne :) så det slipper jag idag. Men får försöka komma på någon lösning. Nu frukost och sen sova lite till och sen blire upp och försöka få ordning på rummet...

Jobbcoaching & dagens outfit

Idag blev det Tierp, men inte med buss som jag tänkt utan fick skjuts av farmor :)

Hon ringde mig vid åtta så då tog jag någon timme till sömn ;) och gick sedan upp och kom för en gångs skull ihåg att tvätta ansiktet med rengörningsmedel etc ;) och fixade en macka som fick bli halv äten medans jag gjorde mig i ordning.

Kom fram lagom i tid och fick prata med 2 personer och båda var eller är jätte trevliga :) och fick lite läxor att göra tills nästa måndag.

Sedan åkte vi till hemköp där jag handlade åt sis och sedan åkte jag hem och har sen dess betalat räkningar etc.
Är grymt trött :/


Natti bl0ggen

Nu är ögonen mina trötta så det är dags att sova :)

ÅH vad jag längtar till vi ska få köpa ny garderob, rensa ur rummet HELT o HÅLLET och få en ordning här :)

Ska ju bli sååå nice ;)

Miihii ^^

  ___________________________________________________________________________________________

Imorrn blir det Tierp, mötte med jobbcoachen (kommer kanske få lite skäll :S ) sen handla åt syrran och sen hem och hjälpa till hemma. Får väl återkomma I guess...

Herrhagsv. 231 Falun <3

Åh det går inte att beskriva hur mycket jag saknar lägenheten, falun!!

För en liten stund sen var jag in på mappen där jag har bilder på lägenheten från det att jag flyttat in och framåt och kände en stor saknad <3

Klädkammaren, köket, hallen, vardagsrummet och till och med mitt rum jag hade där.
Här kommer lite diverse bilder som återblick :')



fiiina köket <3 saknar



utsikten från köket, över dagiset :) som på nåt vis var roande att kika ut över ^^



Herrhagen 231



den så snygga toaletten som var pimpad innan jag flytta in ;P



älskade klädkammare <3







Hitta inte mina "nyaste" bilder från lgh, alltså då jag satte upp lila gardiner i vardagsrummet med dom blå ^^ och hade ju annan möblering på slutet :)

Saknad <3

Men på ett sätt känns det skönt att ha kommit därifrån för var ju stökigt i ena lgh brevid som var störande och sen var ju jag feg och vägra gå ut när mörkret fallit, här hemma vågar jag gå ut ;)
Men men får se om det blir falun i framtiden ^^

Bloggtorka AB!!

Märkte att jag inte skrivit något på 3 dagar (?) !!!

Är ju inte normalt för mig, oftast skriver jag åtminstone ETT inlägg om dagen iaf men inget på 3 dar!
Jaja har ju gjort några inlägg nu så det kanske har balanserat upp sig ;)

Dagen idag bestod av att bli väckt av sis som höll på att driva mej till vansinne och jag blev irriterad.
Hon tvinga mig att följa med till skärplinge men vi hann bara komma till grönö och sedan fick vi vända för jag
 såg att det blixtra och där på öste regnet ner och åskan mullrade över oss.
Vi hann ju knappt vända och vi var BLÖTA!

Det såg ut som om vi badat med kläderna på!!!

Sedan har jag suttit och klurat på rummet (inlägget med IKEA) och hjälpt till med matlagning och disken.
Nu är klockan redan dags för att kika film eller nåt och förbereda inför morgondagen!

Shoes 4 life

Åh älskade skoooor <3

Igår fick jag vara lite av en sko tips-&-råd-hjälpare till styvsyrran som ville köpa sandaler!
Hon hittade 2 par som var snygga, det ena paret tyckte jag mer för och hon tyckte mer för båda.
Men det slutade med det par jag tyckte ;)

Men hon ville inte bara veta vad jag tyckte utan hon ville ha hjälp av sin mamma som även skulle betala visade det sig sen... (nåt jag inte visste)

Men under tiden vi väntade så såg jag ett par boots som jag såååå gärna vela pröva and so I did ;)


Dessa skulle ju vara så snygga till ljusa jeans (kanske lite trasiga?) eller svarta jeans :)
Dom var inte så farliga på heller, men frågan är ju om man verkligen vill ha dom?


Och dessa sandaler blev det till styvsyrran :)

Även jag blev smått sugen på dessa men jag har lite svårt att visa mina tår för allmänheten dock :(
Iaf på ena foten, det går faktiskt an när jag har tårna målade men inte annars.. men har börjat bättra mig :D

Hade senast igår ett par högklackade sandaletter som visar lite av tårna ;)

Högbergsskolan!!!!

Min åsikt om HÖGBERGSSKOLAN!

Att jag ens nämner detta är väl för att jag själv varit elev där och nu går min syster och styvsyskon där!
Jag kan ju säga att eleverna blir ju inte behandlade som dom är lovade, skolan eller rektorn etc lockar till sig
elever med löften och diverse ting MEN när eleverna väl börjat så får dom veta att det som lovats ut INTE blir av!!

Jag började väl mest på den skolan för att jag ville gå HANDEL och kunde dock inte välja det utanför kommunen då jag sökte in på gymnasiet. Men något år senare så kunde man söka utanför kommunen och då blev det ju såklart allt färre elever på Högbergs. Sad but true!
En sak är att dom lovar körkortsutbildning för eleverna, jag hade den med 10 körlektioner och 2 teori lektioner i veckan 2 terminer!

Fick höra av min ena styvsyster som började där året efter jag tagit studenten att hon ska få HELA sin körutbildning betald av skolan (hon går omvårdnad) MEN hon måste då klara vissa ämnen i skolan för att det ska gå vägen. Jag fick aldrig höra att det valet fanns, men det kanske är för vissa utbildningar?
Men så helt plötsligt så säger den nya rektorn att det inte går att det kan få betald bla bla för det är inte vad dom lovat och skolan har ej råd.

Det blev ju såklart protester och annat och nu är det som det ska, men det kom fram sedan att den nya rektorn spenderat skolans pengar på annat än det skulle göras på etc och den rektorn sparkades senare.
Nu när min syster började så blev ju hon lovad med körlektioner, paris besök (för dom som läser franska) och nåt mer som jag inte minns nu! Hon fick veta att det nog inte blir någon paris för skolan har fortfarande inte råd!

Men även det har löst sig, jag tycker att de elever som börjar på skolan SKA få det de har blivit lovade när det ansökte till skolan!! Och om skolan inte kan erbjuda något liknande till nya elever så får dom väl lova dom något annat då, inte locka dom till skolan och sedan säga "Nej skolan har inte pengar eller tid bla bla bla"

Jag ville egentligen inte gå på högbergsskolan från början, började ju på GUC i uppsala på design men det var inte vad jag hoppats på så mitt första år bestod av praktik på förskola sedan ICA. Det var då jag insåg att jag ville gå handel... Och då fick jag ju ta Tierp tyvärr..

Nej men ta reda på fakta och annat INNAN ni börjar/väljer skola för om man blir lovad men slutar med besvikelse så är det ju bara trist.
Skolan är väl bra i sig, och det finns helt underbara lärare men även lärare man önska inte fanns ;)


IKEA

Hellu bloggen!

Igår blev det en tripp till valbo med familjen, och det blev väl ingen direkt shopping men det blev lite små kik inne på IKEA! Fick både ideér och lite annat av att trippa runt där inne.
Fick även visa pappa garderoben jag så länge suktat efter och runt augusti så kommer jag att äga en sådan ;)

Har idag även suttit och diskuterat med syster min om vårat rum!
Har kommit fram till att några möbler får ryka!!!

Lite tråkigt men de är ju ändå möblerna som tar sån enorm plats här inne och att vara 2 personer på detta rum blir lite trångt! Därför har jag även fått henne att gå med på att ta tillbaka min svarta hylla hit, så ska jag införskaffa :


Korgar...


hyllinsats...

insats med dörr...


med låda...

med 2 lådor... och även

Skrivbord!

Jag tror nämnligen att vi kommer få det så mycket bättre av att få ut möbler som vi egentligen inte behöver nu och där med får en del plats, plus att med min svarta hylla så kan vi undan SAKER!
Och med den garderob som jag eller vi ska skaffa så kommer vi ha PLATS :D


Just ja även dessa ska införskaffas :) alltid bra att ha ;P

Denna garderob system ska införskaffas då :) och tänkte att man har lådor och ...


Denna! Vi har räknat ut att vi får 4 fack i var och den som blir över får vi slåss om ;)


Och ha dessa till :), att ha underkläder, strumpor och skärp och sådant i.

Jag tänkte även dessa:





den sista mer som prydnad eller nåt :)

Men de övre för att ha vid sminkning, smycken och sådant!

Såg nämligen en bild på en exempel möblering, och såg då spegeln och accessoar stället och blev sugen att göra så själv :) Jag har ju en hel del smycken nu speciellt örhängen & ringar så det skulle ju vara perfekt att ha något sådan plus att kunna lägga i lite annat smått & gott.


ÅH! Denna, OM det går så skulle jag vilja ha denna på min hylla så man kan flytta på den relativt lätt, men det kanske inte går för det var visst höjd och vikt för att ha dessa och sen om man ska ha skrivbordet så kan det ju bli lite knas ;)

Men nu har man en planering iaf och det är sköööönt ^^

Ännu en solig och vaaaaarm dag!

Här sitter jag med alla fönster öppna och fläkten igång men ändå så är det VARMT!

Tänkte försöka röja i rummet lite, det behövs - är rena kaoset IGEN här inne, man finner ju inget när man letar
efter något. Så ska gå igenom kläder, papper och sånt och förhoppningsvis möblera om lite.
Vill gärna möblera om men jag och syrran är lite oense om det ;)

Som tur är ringde alex och sa att hon kan hämta elsa så jag behöver inte åka någonstans, så det ger mig mer tid
att fixa rummet. Fick även sovmorgon idag :) alltid skönt!
Fast blev väckt vid halv nio, sedan halv tio och sedan lite senare och då var det för att de hållit på och lagt ny asfalt här utanför då de rev upp halva vägen för några dagar sen.

Men fick sova iaf ;) huvudsaken!
Nu ska jag väl sätta igång - Tjing

Torka

Blogg torka, eller rättare sagt så är det mer att jag har och vill skriva en massa men min hjärna står på
"OFF" så fort jag loggar in på bloggen.
Vet inte om det beror på denna kvava värme vi har i landet nu, jag har varit nära på att svimma ett par gånger
speciellt igår då det var över 30 grader varmt!

Drack vatten som en tok och ändå så snurra det, kändes som om jag gunga (fast det gjorde jag ju inte) och mådde illa. Lyckades ändå åka och hämta elsa på dagis med hjälp av sis, sedan laga mat.
Men det är svalare på nedervåningen än i mitt rum, i mitt rum är det bastu!!!
Jag är ju van att det blir varmt här uppe men ibland tar det priset.

Jag och sis slogs nästan om vem som skulle få ha fläkten xD men vi hade 2 fönster öppna (som dock inte gjorde sån större nytta) och flyttade undan saker i mellan våra sängar och placerade fläkten i mellan så vi fick lite sval luft på oss ;)

Skriver mera imorgon, nu lite serie tittande.

Målat naglarna...

eller rättare sagt tå naglarna :D




Grillad aborre, i bilder!!

Hade ju glömt att lägga upp bilder på när jag grillade aborre by myself här om dagen :)



Aborre , margarin, ugn/grill folie, salt & citron peppar






Satt igång grillen...


Man tar några klickar smör och stoppar innanför fisken och sedan pepprar man med citronpeppar och salt




När man gjort allt det så rullar man in aborren i folie och sedan på grillern :)


Potatis till :) och smör klicken hade jag och mosade ner i potatisen...


GOTT :D


Helt slut...

Tänkte skriva en hel del men jag är för trött för det just nu, för det blev en sväng till skärplinge med cykeln så skriver lite senare ist :)

<3 in love

i ett underbart hus <3



BARA titta liksom???
Jag spara bara detta kort, för inomhus/utomhusbilderna är på 70 st så inget man vill
dra upp här ;)

Men det ligger precis vid vattnet, har egen båtramp (lägger i båten ifrån) egen brygga, även altan vid vattnet, växthus som agerar altan aktig med tak då ;) hur fint som helst, och vi ska inte prata om hur fint kök o badrum är. ÅH !!!

Just nu har jag fått tusen ideér och funderar hur fasen man kan få lån ;) Haha :)
Nej jag ska nog sova nu och drömma mig bort :) Natti

Hittat mitt drömhus - SKOJAR INTE!!!

Hos farmor så kikade jag i tidningar och kikade då lite på hus annonserna (alltid kul ju) och DÄR ser jag något som ligger här omkring, dock var bilden i tidningen dålig men informationen om huset väckte intresse och nyfikenhet inom mig så nu efter film tittandet så kikade jag in via hemsidan.

Tror ni inte att jag föll direkt?

JOOOO det gjorde jag, hur jävla underbart fint var det inte :D - skulle dock inte våga besöka huset, blir nog bara besviken när man själv inte får bo där...

Jag kollade igenom ALLA bilder och drömde mig bort, i princip behöver inget göras om. Man kan ju om man vill göra efter eget tycke längre fram men egentligen så tycker jag inte att något behövdes ändras. Så enda man skulle behöva göra är ju att flytta in :D

Problemet är vad dom vill ha för huset, jag har inget jobb och kan definitivt inte ta lån :( så det skulle aldrig gå. Vinna på lotto kanske? Som om det skulle hända...

ÅH varför fick jag syn på den för? Det var som med huset som var till salu här snett framför oss, perfekt läge och allt - det sluta med att någon buda över oss och det blev inget. Vi var dock och kikade på huset och ja man föll ju även för det. Nu får man se när de som köpte de gör om huset osv. FUSK.

MEEEEN de hus jag hitta nu slår veeeeeerkligen de hus som är typ granne med oss med hästlängder!!!!

Jag ska be till gud om ett mirakel ;)

Varma mackor & film

Nu blire varma mackor och film med sis, elsa & pappa :) (alt: tv tittande)

Tjing...


Värmen försvann & böts till storm!!!

PÅ ynka 1-2 minuter så blev det STORM!

Jag har pysslat i köket, fått undan disk och fixat bordet plus att jag slängde blommor som vissnat.
Har även grillat aborre helt själv :D - var några år sen sist ;)
Sedan fixade jag potatis till dom, så bjöd pappa, sis & elsa på det.

Visste inte att klockan var så mycket.. tyckte ju att det var typ mitt på dagen sen var klockan helt plötsligt halv
fyra. Har tagit bilder som får komma upp lite senare, jag och elsa ska röra oss till farmor för jag vill ha hennes hjälp med en klänning. Blir kanske kubb spel lite senare men det beror på vädret :)

Som det ser ut nu så blåser det rejällt, nyss var det sol och varmt nu tvärtom :S

 ______________________________________________________________________________________________

Just ja, loggade in på tradera och såg då att tjejen som gav mig negativ omdömde BARA för jag inte fått iväg hennes vinst. Hon påstod att hon mejlat och gjort betalning, bara det att jag kollade mailen VARJE dag men hade då inte fått från henne, kikade även i skräpposten, och där hamna ETT mail ifrån henne, som handla om jag hade skickat det ännu?!

Jag kikade även om hon gjort någon betalning vilket kommit in så jag skickade ju paketet så fort jag såg att allt stämde. Hon messade även mig och frågade, jag menar hon kunde ju ha försökt kontakta mig INNAN hon gav negativ omdöme. Jag svarar oftast på mailen när de gjort betalning, och om inte fått svar så kunde hon ju messat som hon ändå gjorde sedan. Jaja iaf så mejla jag tillbaka till henne och frågade om hon kunde ta bort negativa omdömet som hon ändå fick clipsen så fort jag såg hennes betalning osv..

Varför lär jag mig aldrig?

Haha ^^ asså jag måste ju skriva på bloggen genom internet explorer för då kan jag göra mellanrum i raderna, för med google chrome som jag även använder så hoppar texten ihop när jag publicerar, rätt irriterande!
Igår märkte jag ju det, hade ju totalt glömt bort att jag ska använda mig av INTERNET EXPLORER!

Så nu var jag på väg IGEN att göra via google chrome men innan jag hann skriva en rad så kom jag på mej själv ;)

 _____________________________________________________________________________________________

My day today

Började
med att ligga på gräset på ett täcke och började läsa tidningar, dock förflyttade jag mig till altan sen för de var fan fullt med små spindlar som tyckte de var kul att springa på mej eller förbi mig!
Dock har jag mått illa som fan HELA dagen så till slut fick jag i mig 2 mackor och lite yoghurt så då försvann illa måendet lite grann.

Nu ska vi ut på sjön en sväng sen hem och grilla :D

God morgon...

Ja min plan igår kväll gick i stöpet, för 10-15 minuter hann jag se på big brother innan sis och pappa
kom hem så fick jag hjälpa sis lite snabbt och sedan ville pappa ha ner oss - väl i köket så
fick jag se att pappa hällt upp varsitt tequila glas och det sluta med 2 varsina sedan 2 ½ lakrits shots...

Sis somnade senare på ett roligt sätt i sängen.. Och för mig så snurrade det som fan och jag kunde inte
ligga ner så fick sitta upp, men somnade ganska så snabbt ändå. Sen blev jag väckt av elsa och då kände
jag illamåendet stiga som fan, har nu kommit upp och druckit lite plus borstat tänderna som jag hade sån
vidrig smak i munnen. Fick även veta att sis låg på sitt roliga sätt för att hon spytt!!!

Min kommentar om det;
Är det bara för att jag fixat här på golvet???

Hehe...


God Natt

Så där ja, då har man sopat golvet och gjort någorlunda fint på spegelbyrån - känns skönt!

För när jag hållt på och fixat där så har jag inte direkt fått till det men tror jag äntligen har fått det :)
För det första så plockade jag bort sånt jag inte använder nu så om jag känner att jag vill använda det så kan jag
ju bara plocka fram det ;)
har även hittat små ting som jag ska försöka sälja via tradera, funderar på att lägga ihop det och göra en goodiebag av allt :D då slipper jag nog ta kort på allt typ..
Nu blire lite big brother tittande.. natti

Klantig som få...

När familjen dragit iväg så det bara var jag och lilla Elsa kvar hemma så fixade jag oss en skål med popcorn för att ha att smaska på medans vi kikade på pip-larssons. Och jag sa åt henne flera gånger att vara försiktig för jag ville ju inte ha popcorn i sängen..
Senare så orkade jag inte kika så mycket mer så började plocka lite i rummet, vattna blommorna osv, så när första skivan med avsnitt var klar (runt kvart i elva) dåå ville elsa först gå och lägga sig - VAD HÄNDER INTE DÅ DÅ?!
Innan detta så fick jag en glas bit i SAMMA FOT som för 3 år sen nu (shit var de så länge sen...?) anyway så jag gick ner och tvätta rent, plåstra om.
Väl uppe så skulle jag bära ner elsa så inte hon skulle få samma missöde, vad gör inte jag då OM INTE råkar ha ner popcorn skålen i GOLV! Popcorn på hela golvet - YAAAY = NOT!

Hur klantig får man bli? Först en glasbit (dum) i samma fot som för 3 år sen (resultera i att jag gick med kryckor i 1-2 veckor).. och sedan välta ur popcornen som jag innan försökt hålla elsa ifrån att göra.
Har iaf fått henne i säng :) SKÖNT!
Fixade lite i köket med så nu tänkte jag fortsätta lite i rummet, bör först o främst sopa golvet!
______________________________________________________________________________________________
Som ni kanske märker så är jag ju mer aktiv nu sen datorn kom hem igen <3

Smink tips...

Eller kanske inte direkt smink tips... men det är väl mer tips på produkter TILL sminkning :)
Denna fick jag i en tidning, det är en ögonskugg/kajal penna :) kanske inte
direkt ögonskugga men man kan ju ha det till det om man vill .
Red lipstick från BED HEAD Tigi :) - ÄLSKAR :D <3

Man börjar med att dra längs läppkanterna (som med läpp penna) och sen fyller man i med
samma lipstick :)
Håller rätt bra med, jag har gjort 3-4 puss avtryck på handen och det ör ändå rätt rött :)
Minns dock inte vilken sida jag hittade denna men runt 69 kr kosta den iaf :)

Det känns...

som fan i benen & rumpa just nu!!!

Var ute i typ 2 timmar med sis och det blev verkligen känsla av att röra sig på det där sättet i skorna.
Dom gör vad dom ska ;)
Lyckades sätta upp mitt hår som är relativt kort i bak ;) men det gick och tog på mej min
LUSTJAKT tshirt för den låg tillgänglig och den var ren ^^ första gången jag har på mej den :)
Hade även mina mjukis byxor som de står student 2009 Emelie på :)
Och skorna självklart...

Hår

TIDSINSTÄLLT inlägg!!!

I 2-3 dagar nu har mitt hår sett fettit ut, jag har försökt liva upp det med lite torrschampoo och sådant men det
har bara blivit värre!
Så det är nog dags för mig att tvätta det ;)
Sen jag flytta hem så duschar jag mer sällan än vad jag gjorde i falun, tror det beror på att här hemma så måste man elda för att få varmvatten, plus att det ska vara varmvatten över till andra i hushållet. I falun fanns det ju varm vatten utan att man ens gjorde nåt. Trots att vi nu har kommunalt vatten här hemma så duschar jag ändå runt 1 gång i veckan om inte mindre än det. Och det är ju INTE bra!
Dels för hygienen då, och för håret ser så BLÄ ut!
Jag skämdes när jag såg hur mitt hår såg ut i tisdags, jag åkte till stan med äckligt hår.. Bara för att tidigare på dagen så hade jag huvudvärk och sov fram till 40 min innan bussen skulle avgå från fagerviken. Så det betyder ju att jag hann bara byta om och sminka mig typ för den där halvtimmen jag hade på mej gick väldigt fort.
Men men man lär sig av sina misstag ;)

Ut o springa

För första gången på länge så ska jag ut och springa i mina nya skor ^^
Har gått in dom lite :) så det borde ju gå bra nu eller hur?
Bilder tagna nu i veckan när sis och jag var ner till båten och öste ur vatten osv..

Irriterad

Blä vad jag känner mig irriterad, och tror mest det beror på omgivningen här hemma.
Känns som om jag lessnat något rejällt på att vara här hemma nu men har dock ingenstans att fly!
Försökt prata med Hanna men hon ska typ vara hos sina föräldrar i gbg (göteborg) och sen en snabb sväng
till blg (borlänge) och göra sista tentan sen far hon tillbaka till gbg. Så hon hade typ inte tid att ses nu :( vilket är tråkigt. Sen vet jag heller inte exakt när jag får pengar igen, har typ inte mycket kvar nu efter att jag lånat ut
till både syster och Amelie. Vet ju heller inte när jag får tillbaka allt jag lånat ut, för jag har också bidragit med att
köpa hem mat då de varit knapert från både pappa & amelies sida.
Har iaf kollat igenom min hög med skor och bestämt vad som ska vara kvar och vad som får åka!
Hade även tänkt sälja ett par badbyxor jag fick av stoffe för några år sen, eller ja jag fick de första sommaren vi var ihop för att han inte kunde ha dom och för jag tyckte dom var snygga. Men har inte riktigt använt dom nu och ja jag kände att de är väl ändå ingen annan här hemma som kan ha dom om dom till och med är lite för tajta för mig.
Men råkade säga detta om att sälja dom, och den nyheten fick stoffe höra så han hade sagt att han vill behålla dom!
Hallå han gav mig ju dom? Och då kan väl jag få göra vad jag vill med dom eller? Jaja whatever jag ska väl lägga dom någonstans så får väl vem som helst ta dom, jag bryr mig inte. Orkar inte bry mig!
Enda jag vill är att försöka rensa ur lite här hemma och få bort lite så man får plats :)
Men min irritation har suttit i sedan igår kväll, de börja i samband  med att dom andra kom hem, jag blev precis klar med maten - och de kom hem halv nio, jag som trodde de skulle komma ännu senare.
Iaf jag tog kyckling som de går relativt snabbt att tina det, eller man kan ju tillaga det trots att det är fryst.
För vi hade typ inget annat som gick någorlunda snabbt, eller jo köttfärs men vi skulle inte behöva all den färs vi hade och tina upp och ta den mängd man behöver och sedan frysa in resterande är inte någon vidare bra plan, så när de andra kom hem fick man ju lite av ja vad säger man "skäll" för att man inte sagt innan vad vi ville äta så kunde de ha ordnats. Men jag hade inte ens tänkt på mat, förän syrran kom och pratade om mat.
Bläääääääääää.....
Som sagt jag känner mig lite irriterad och behövde få ut lite, synd att det blir bloggen som blir lidande, men kanske finns någon som gillar att läsa detta?

Inreda

ÅH vad jag vill inreda NU NU NU NU NU!!!!
Har fått en massa ideér och är så sugen på att inreda så det inte är sant.
Problemet är väl när och hur men jag hitta en sak jag verkligen varit sugen på som jag såg på nåt program.
(från blocket)
Typ sånt här bord, målat i vitt som köksbord :D
Vi hade ett sådant här bord för några år sen, men syrran fick för sig att dra ut den på altan så det förstördes i regnet. Visst vore det fint?

Min pärla <3

Igår hämtade jag hem min dator :) Och det känns underbart att ha den i sin ägo igen, och även så är det hur
underbart som helst att den är TYST :D nu
Hihi ^^
Inget surrande ljud, som ska störa en hela tiden utan bara tystnad :)
Så här sminkade Zandra mig :) Gul och rosa :) dock svettades jag en del så det blev lite avtorkat
eller vad man ska säga, för det var så jäkla varmt :)
_____________________________________________________________________________________________
Jag har på senare år BARA sminkat mig NATURLIGT, alltså det kanske inte ens syns att jag har smink överhuvudtaget, och för en/två månader sen så började jag använda mig av mineral smink. Eller hade en foundation mineral ifrån oriflame som jag körde på ganska ofta så den tog slut ;)
Men det är alltså lite concealer, foundation, rouge och mascara jag använder. Nångång så blir det highlighter :)
Men hade tänkt mig att försöka börja med ögonskugga, igen!
Det är ett par år sen sist jag använde mig av sånt i allmän form. Nu för tiden är det mest om jag ska på krogen eller nåt sånt :)

Så införskaffa mig en liten palett ifrån H&M :) SÅ ska testa mig fram med den ;)

Mingelkväll på drottninggatan 37 31/5 2011

Här kommer lite bilder på goodiebagen man fick på mingelkvällen igår :) på drottninggatan 37
Goodiebagen innehöll:
Frisyrtidning
Lanza serum prov
Goodwell shampoo/balsam PROVER 2 olika, ena för repair och andra för volym
Naco chips
SALSA (till chipsen) och cheddar cheese (dip)
OSIS Dust It volym puder :D (SUPER BRA) ;P

Och en del erbjudanden till både salongen och nåt tränings gym :)

När vi kom in i salongen så fick vi varsit blad om någon restaurang/hotell som ska öppnas eller har öppnats kanske :)
Jag tycker att kvällen var trevlig :) Men tråkigt att man inte han bli stylad i håret och ens prata med frisörerna för det var ju över 100 pers som kom in. Men jag hann bli sminkad av Zandra iaf :) Hon är ju jätte duktig. Läser hennes blogg typ varje dag och blir inspirerad, så det var jätte kul att hon kom.
HÄR finner ni bloggen till Marita som är salongägaren för salongen som mingelkvällen hölls på :)
Hennes hemsida för salongen www.drottninggatan37.se om ni vill kika på vad hon erbjuder och priser ^^


RSS 2.0