Glad



Blev på bra humör av att se denna :) , fick mig ett litet skratt ^^

Däckad i soffan

När jag kom hem så tog jag mig nåt att äta och bara la mig i soffan för jag hade huvudvärk och vips så sov jag, vaknade för en stund sen av värsta hjärtruset och jag var dessutom andfådd ?

Det skrämde jag dessutom, och märkte att jag var svettig :S Så antingen drömde jag nåt läskigt eller så är det nåt annat mysko. Är rätt trött fortfarande så ska kika på halv åtta hos mig och eventuellt sova sen.
Är ledig imorn så då blir det att plugga som en galning, läsa lagar och sånt där så man förstår lite mer :) och förberdda sig inför seminariet på torsda, blev nervös när vi fick veta att vi ska bli utfrågade om nåt och vi ska kunna prata om det, eller säga en lösning osv, alltså jag kommer ju fan glömma eller bli helt snurrig så ska försöka förstå en del av lagarna och läsa in dom.

döööööd


2 blogs ?

Jag har två bloggar, fast den ena har jag inte skrivit i på typ över ett år?

Jag råka slumpmässigt logga in på den och blev lite "what? det här är ju inte min blogg ... eller?"
K
ollade i inläggen och det är ifrån sista vårtermin jag gick på högbergs i handel :) så sen dess har jag alltså inte skrivit i den, jag tror det beror på att lilla jag glömde bort lösenordet och därför skapade jag en ny, tror att jag till och med glömde bort vad jag hade för inloggning överhuvudtaget på den xD

Men nu har jag ju denna som jag haft i eh hur länge är det? Bra länge iaf och det känns ju dumt om man börjar skriva någon annanstans och tror att de kommer upp här :)

Men iaf, jag har nyss ätit havregryns gröt och dricker en kopp te med honung, så att jag ska orka med dagens schema i skolan. ca: 4 timmar juridik står på schemat idag så känner sig ju inte direkt "Wooohoo"  utan mer Suuuuck, neeeej...... Men det ska väl gå?

Nej här kan inte jag sitta måste rusa mot bussen nu :)

Wallander

Ska kika på wallander filmen som börjar på fyran nu, har redan sett den men det var nåt år sen så gör inte så mycket :)
Har gjort mig en kopp te med honung ^^ och har godis skålen framför mig, men har nästan tröttnat lite på det är konstigt nog mer sugen på salta chips dock. Men jag orkade inte gå till affären för det, kanske bra det?

Har lagt disken i blöt så ska väl ta itu med den innan jag går och lägger mig, ska sen förberedda mig för veckans bravader i skolan, så som föreläsningar och första seminariume för i år. I juridik kursen, får se hur det går ;)

Så natti natti bloggen

Briliant

Ohh kom på värsta kläd valet bara så där, jag satt och kikade igenom mina kläder, tar fram en topp jag köpte för typ två år sen på rea som jag älskar, MEN jag har haft svårt att kombinera den med nåt annat och ens ha en kofta eller nåt sånt  på.

Nu när jag satte upp den på en hängare så såg jag min spetsväst som dock är kortärmad så ...


Snyggt va?

Så har man svarta leggings till :) och pluset skulle vara högklackat men de är jag för feg att ens dra på mig nu då det är jäkligt halt över allt och vill inte hamna på sjukhus för brytna ben ;)

Men problemet jag syftar på mer är att om jag har detta nu så kommer man säkerligen frysa en aning i skolan. Och jag har ingen snygg kofta som passar riktigt :( nackdel när man kommer på värsta idén med klädes val så kan man inte riktigt använda det :(

Jaja jag kommer väl på nåt mer hoppas jag.
Har även sånt sug efter typ saltade chips eller nåt :S men jag har ingen lust att gå till affären :/

30 Januari 2011

KAN NÅGON FÅ MIG ATT SLUTA ATT DRÖMMA OM det jag drömmer om ibland...

Det är bra drygt att drömma det jag drömmer om, det känns ibland som om de dumma drömmarna väcker ett slags hopp, ett ljus what ever.
Och det  gillas inte av mig.

Annat då, vaknade till och gick upp och la mig i soffan och kikade 2-3 avsnitt av Förhäxad innan jag tog mig till köket och fixade frukost.

Apelsin, en skål yoghurt (tallrik då) och en kopp te :)
Funderar på en promenad men vet inte om jag har lust att klä på mig och gå ut ;) men kan vara bra, har sån träningsvärk eller vad man ska kalla det efter i fredags då jag promenerade en hel del och kände av det igår när jag gick med Hanna (hon följde med mig på en promenad) till först statoil där jag skickade ett paket sen till ica där vi handlade lite och under den promenaden som är hum kanske en tredjedel av min promenad i fredags så kändes de i benen. Och följde med Hanna till bussen sen på kvällen och kände då direkt hur mina ben inte alls ville som jag ville ;)

Måste även komma ihåg att strecha efter såna promenader, för de borde ju minimera värken.
Nej om man ska göra något vettigt kanske :)

Work

Nyss kikat på lite extra jobb, och sökt några.
Så hoppas det blir något :) vore skönt med lite jobb så man får in lite pengar och kan betala resterande räkningar och sen kunna kanske betala hyran? Och sånt där :) och när jag väl får csn då har jag bara några extra pengar :)

Alltid bra då jag ändå inte kommer få så värst mycket över av de man kommer få ifrån csn.

_________________________________________________________________________________________________

Haft besök av Hanna :) vi prata och kika på en film som inte alls var bra men vi kikade på hela filmen ändå och pratade oss igenom den. Sen blev det mat :) jag bjöd på potatis, köttbullar, gräddsås och sylt :) medans vi tittade på fångarna på fortet :) Sen åkte hon hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt bara suttit och kikat halvt på filmen så olika på fyran men den verkar inte sån höjdare...

"Sex on the radio"

Soo damn good <3



Blir så dans sugen och på bra humör när jag hör denna låt ^^ love it

Gott

Åh vad gott :)
Äntligen bestod min frukost lite annat än bara mackor och te eller oboy.

För idag fick jag i mig lite youghurt och två mackor :) lite variation. Känns skönt att vi handla hem det jag kan tänkas behöva nån månad till eller så. Roliga var att jag fick pengar av farmor men jag vet inte om de ska sparas och användas till mat när det behövs inhandlas mer eller om jag ska sätta in dom på kontot och betala nån räkning med den. Det sista alternativt väger över de med mat.

Så funderar på att köra på det men då blir de iså fall banken på måndag så jag kan betala nån räkning fortare iaf.
Jag bör gå och skicka iväg en sista grej idag, har inte riktigt haft tid senaste dagarna, bara glömt bort att jag ska gå med de fast jag lagt fram det. Men skyller på att jag haft så mycket annat att tänka på att jag därför glömmer.
Så får passa på att gå ut i solskenet och fixa det kanske :)
Behöver även ta itu med den disk som uppstod igår efter middag och fika, för då jag inte har så mycket att välja på och när man har fler här då blir det ju tajt med porslin och sånt.

Nej om man ska ta tag i saker kanske...

Trodde jag

Jag trodde att j,ag skulle sova redan vid tio tiden där efter att familjen åkt hemåt.
Men på nåt vis så lyckades jag hålla mig vaken, började med att byta om till bekvämare kläder, sen tvätta av sminket och jag drack lite läsk och smaska på några godisbitar, tog alvedon för värken i huvudet och ömmande i örat.

Lägger mig i soffan ser att en film på fyran skulle börja, känner att jag vill se den (sett den för, har den även på vhs någonstans) men var så länge sen jag såg den att jag ville se den. Satte mig och kika runt på kopparstaden vad för lägenheter som ligger billigast och bra till (bara för att) kollade även i borlänge. Och såg sen  på kopparstaden att nu ligger även mitt rum ute där :( gick ju fooooort :(.

HOPPAS INGEN anmäler intresse, så nu gäller det att jag fixar tentorna och får mina poäng så jag kan få från csn,
- bo kvar
- betala räkningarna
- få fortsätta studera
- få andas ut och känna mig normal igen

GOSH! vad jag längtar till den dagen, detta inträffar. Jag hoppas den inträffar, vet inte vad jag ska ta mig till annars. Nej jag ska inte tänka på detta, blir bara deppig och tröttare. Kan heller inte koppla av då det gör så ont i huvudet :( hoppas de inte är migrän känns halvt som det men ändå inte. Kanske ska gå ifrån datorn?
Blir nog bättre då?

Så natti natti

Some music

Lite musik innan man däckar :P



När jag hörde den här första gången tänkte jag "WHAT the hell is this?? Men efter ett tag så dansa jag typ runt till den "

Och nu är jag helt kär i låten :D
Har känt att GC varit lite kassa med sin musik på sin förra skiva lite halvlt, är väl mer för dom bytt upp sig och har mer poppigare än vad de var från början. Men jag är ändå kär i gruppen oavsett om de är annorlunda nu :)

"Testing"

Märkt att youtube ändrat lite med om man bäddar in och vill klistra in här, för de var en video för någon dag sen jag la upp men den ville inte klistras in, så såg jag sen att man skulle kryssa i några rutor då blev det som förr.
Märkte även att en vän hade problem med detta, och försökt flera gånger men inget hjälpte.



<3



<3

Funkar tydligen fin fint för mej :S ...


Jag la inte upp, men jag testade nyss att ladda upp en av hennes videos och det funka fint.

fullspäckad dag

Min dag gick inte alls som jag tänkt mig,

jaG gick upp kvart över sju och duschade, klädde på mig och sminkade mig.
Sen blev det havregryns gröt och en kopp te till frukost, och när jag var klar så gick jag till bussen och åkte till skolan. Väl där så fick jag vänta en halvtimme innan föreläsningen börja, efter den så gick jag till willy:s där jag gjorde något jag typ aldrig gjort i en butik nämligen:

Jag gick och letade efter bak hyllorna (hyllorna som innehåller allt man kan ha till bakning) så går där i gångarna och kikar uppåt mest, och HELT plötsligt så snubblar jag ut i den större gången PÅ GRUND av sån där lyft grej som man använder i affärer, jag snubblade över dom där gafflarna som gick ut halvvägs i den gång jag kom ifrån som korsade med den större gången, då jag inte ens såg den då de stod gömd bakom den hylla jag gick efter...

Undrar vad de som gick där tänkte...

Klarade mig iaf ;) men lite pinsamt ändå. Hittade de jag sökte efter och det blev så mycket billigare än vad det skulle varit om jag köpt de på ica som jag tänkt först. Skulle träffa läraren idag men jag kände mig så stressad av att jag skulle besöka studentkontoret här angående lägenheten så jag avbokade dock mötet med han idag, och åkte till falun så jag var vid hamngatan runt halv ett, roliga då var att jag skulle ta en buss som går ifrån samma ställe som min buss som alltid kommer innan min, men bara för jag skulle med den idag då kom den inte, utan min kom i tid och åkte i tid >_< just typiskt när man själv inte ska med den.

Väljer då att gå till britsarvet, är ju inte långt men det tog runt tjugo, tjugofem minuter att gå dit, på vägen märker jag att jag måste gå på toan, så tänkte kika efter det då jag kommer fram. Kommer fram och det är STÄNGT!!!

Jag kikar på klockan, kvart över ett (gick från stan vid tio i nåt ) och läser smse jag fick från hanna om tiderna, då internet krångla för mig imorse så bad jag henne kika tiderna, då står de 14-16 .
Jag är frysen, och akut toanödig!

Väljer att gå hem till mig, de tar ju ändå runt 20-25 minuter, så går med rask takt hemmåt. Och min toanöd blev allt värre ju närmare jag kom, och väl hemma så rusa jag i princip in på toan. Blev på gränsen puh!
Var dessutom skraj, för elektriker höll på att fixa med lampor i trapphuse elr vad fan de gjorde, så dumma mej tar inte hissen (har lite av hiss skräck, att fastna i en hiss) så vågar inte åka den. Började baka ihop den kaka jag tänkt bjuda familjen på och när den var klar så fick den stå på spisen medans jag gick tillbaka till britsarvet och in på studentkontoret och fixade med lägenheten.

Så lägenheten är uppsagd nu MEN om jag lyckas lösa med ekonomin så kan jag få bo kvar bara ingen anmäler intresse, men hon tror inte de är nån som kommer riktigt än eller ens över våren så jag kan förmodligen bo kvar men jag ska inte hoppas. Och om jag vill får jag även anmäla intresse för annan lägenhet om jag vill de :)
Gick hem igen, hann lagom in och hämta pant och andas ut innan jag skulle ut igen och blev upphämtad av pappa.
For iväg till citygross och handlade, väl hemma igen så blev det upp packning och mat. Sen massa prat om internet, tv och annat. Nu blev det ett långt inlägg, nåt jag inte ens tänkt mig från början ;)

Är iaf själv nu, och helt slut. Kommer nog däcka i sängen direkt sen. SKÖÖNT!
Men tror jag måste tillbaka och kolla örat :( har ont igen och är öm och det kliar ibland :S så de där dryga dropparna hjälpte inte. Skit saker. Nej en huvudvärk tablett och slappa, andas ut

Botten nådd

Och den här dagen som varit så bra :( , på en sekund så sjönk allt till botten.

Det var så här jag skulle i måndags gått och fixat med lägenheten men då jag tyckte att jag fick värsta idén så gjorde jag inte det, var meningen att jag skulle dit idag men glömde bort det helt, och har bara haft plugg, städning och tvättning på minnet.
Så nu när pappa ringde och vi pratade, så frågade han om jag gjort det och när jag sa nej så blev han arg.

Jag har förståelse för det, men det kändes inte alls kul att han nästan skrek till i fonen :( så imorn så ska jag försöka komma dit och fixa med papprena så blir det hem sen eventuellt och i princip iväg till city gross där pappa kommer hämta upp mig. Jag ska försöka plocka ihop allt jag behöver i mat väg. Det är inte så mycket faktiskt så jag ska göra en lista redan nu, jag hoppas att jag hinner baka ihop kakan jag tänkt göra. Gah blir ju tajt med tiden ju :( vet ju inte ens hur länge jag blir kvar hos läraren och han går igenom. Måste ju upp och ta mig en dusch, och har lägenheten full med tvätt just nu. Hoppas det mesta är torrt imorron så kan jag köra in de i klädkammaren.

Blir nog ingen visning imorn för mig, alltså jag hoppar nog över att följa med på PL visning som jag tänkt följa med på :'( men de är för jag får besöket just imorn och så. De blir så tight med tiden med besök och sen åka iväg liksom. Så jag ska meddela att jag ej kommer. Nej jag ska försöka bli på bättre humör och försöka styra upp morgondagens planer...

Want to go back and change everything

Fick för mig att gå in på Natalie's facebook och såg att några av hennes vänner och ifrån vår klass lagt upp bilder från olycksplatsen och massa fina bilder på Natalie.
Jag minns den dagen jag fick veta de hemska och jag kunde verkligen inte fatta att det ens hänt, kan inte ens göra de idag.

Om man ändå kunde gå tillbaka och göra om saker och ting, få saker att inte hända och kanske göra så att man inte behövt må som man gör idag på grund av misstag. På grund av svek. På grund av känslor.
Som jag sagt innan så var jag inte så nära vän med natalie bara ytligt, liksom klass kamrater i tre år men jag såg vilken härlig person hon var och sån glädje hon omgav sig, och alltid en coca cola i högsta hugg :)

Jag minns en lektion vi hade med Inga lill sista året, minns dock inte vilken lektion det var men Natalie satt bakom mig, och hon satt tydligen med sin fick spegel och kikade. Så säger Inga lill : Men natalie du behöver inte kolla i spegeln du är fin ändå, så lägg ner den nu. Jag minns inte exakt vad natalie svarade men hon la iaf ner spegeln.
Minns hennes skratt och uttal i klassen som hände rätt ofta ^^

Varför ska människor som inte ens hunnit starta med livet dö?
Jag tycker världen är orättvis, jag har märkt att det finns väldigt mycket svin till killar över allt, och att man kan inte fly sina problem hur gärna man än vill det.

Saknar dig Natalie, jag hoppas du har det bra där du är <3


Some outfits

Jag har varit super SEG med att lägga upp outfits, här kommer några iaf som är både en och två veckor gamla typ.


Jeans från Gina, vit tröja från vero moda, halsband från lindex.

Hade denna outfit när jag skulle åkt till hanna förra söndan men då bussen krångla osv då blev jag kvar hemma.




Min outfit när jag skulle på tenta tisdagen den 18:e januari, skjortan/toppen är ifrån New yorker, leggings från H&M, smycke från lindex, skärp från H&M





Dagens outfit:
Uggs
Kamouflage (stavar weird) byxor som är korta men syns inte då uggsen går upp över
En tröja från Lustjakt som jag använder som "skit/hemma" tröja

så här fin är jag alltså när jag städar, tvättar ;)

Almost done

Nästan färdig, eller jag är färdig men har lite kvar i torkrummet så tänkte ner om typ halvtimme eller så och hämta det. Men annars så är allt klart :) . Rätt skönt!

FÖRE STÄDNING



Vädrar i vardagsrummet, och här ser ni även hur det är möblerat nu :)



Köket innan jag börja städa, ni ser ju disken och sen att jag vädrar även här



Första omgången av tvätten


Imitt rum, en naken säng med rena kläder jag flyttade in i klädkammaren senare



Vädrar även här i mitt rum, nu ser ni möbleringen här :)



The bathroom, här med upphängd tvätt, första omgången. Och innan jag städade här inne med



Hallen innan städningen

EFTER STÄDNING


Vardagsrummet när det var klart :)



Nu på kvällen...



Rena och fina köket :D



Nybäddad säng med nytvättade kuddar och täcke :D mys <3

Tears

Dumma dumma dumma one tree hill att skrämas så där, satt ju fan och grina för det som hände trodde jag inträffa men det löste sig. (Vill inte avslöja vad som hände för den som kanske inte sett ännu)

Kikade iaf på säsong 8 avsnitt 11 via den där sidan syrran föreslog för mej :D då kan man se de avsnitt som visats i USA ^^ grejt.

Lägenheten är DONE!

dammat
torkat av bänkar, micron, ugnen, spisen, tvättställ och toan.
Dammsugit och moppat golven :)

Samtidigt har jag sprungit upp och ner till tvättstugan och tvättat mellan 10-13 sen tog jag som sagt en till tid vid 16-19 så jag kan hänga upp täcke och kuddar igen i torkrummet och sen köra en maskin till, för han inte ta den hög som blev kvar så den ska få tvättas med, men frågan är vart jag ska hänga tvätten?

Är fullt både i badrum och kök, och torktumlarn gick ju inte att stänga igen :S så jag vet inte om jag kan använda den. Jaja jag ser väl hur det blir, dessutom börjar det äntligen bli varmt i lägenheten igen, vädra ju ur den ett par timmar men det blev så kallt att jag fick iskalla händer och frös så stängde ju allt.

NU doftar det typ vår här i lägenheten blandat med nytvättat ^^
Nice, undrar dessutom vad postkillen måste tänkt när jag gick ut med soporna, för jag hade ruffsigt uppsatt hår, kamouflage (pirat) byxor och uggs, men man såg inte att byxorna är korta de döljde uggsen och sen min vinterjacka... Hehe, typiska var att han såg snygg ut ;)

Men om en halvtimme så ska jag tillbaka så funderar på sista avsnittet som går att kika på nu med OTH sen tvätta och plugga.

kaaaallt

Jag har ju vädrat lägenheten nu i typ 3 timmar snart och det är jäkligt kallt nu, så ska nog stänga igen alla fönster och balkongdörr för jag kan knappt röra på fingrarna ;) jag menar jag har sprungit upp och ner till tvätt stugan och ladda maskiner, tagit upp tvätt och hängt den.

Hämtade den sista omgång jag hann nu och bokade en ny tid vid fyra :)
För jag testade nämligen tork rummet idag så körde in täcke och kuddar i maskin så jag hann använde tork rummet och det blev nästan torrt :D men jag ska använda det igen när jag kör sista maskin som jag inte hann nu, våga inte chansa. Har badrum kvar att torka av och vardagsrum, sen är det bara dammsugning och moppning kvar. Men vill rusa iväg till affären och fixa lite potatis, fick ju slänga min igår då den var mjuk och skrynklig som en gammal gubbe, inga illa ment.

Men om jag ska till affären så vill jag ha allt städning klart, för de kläder jag springer i nu vil jag inte ha sen när jag går ut ;) nej sätta fart igen..

Puh

Precis kommit ifrån tvätt stugan, har starat två rejälla maskiner och har runt 3-4 kvar att hinna med till ett tiden då min tid är slut. Hade hoppats på att få den tiden med för tänkte tvätta kuddar och mitt täcke får väl se om jag hinner annars kan jag ta tiden efter den andra :) för de är ledigt efter den personen.

Gick upp tjugo i tio fast var vaken sen före nio, snooza bara ;) skönt när man är ledig ^^ men idag ska jag som sagt tvätta och städa HELA lägenheten så gott jag kan. Mest för att det vore skönt med skinande rent och sånt så funderar på att vädra ur lägenheten med, men vet inte hur jäkla kallt det är ute så vågar man :S

Nej frukost nu så man hinner med, ska ju hinna med att plugga med.

Tjing

Mobil

Idag blev jag uppringd av någon från Telenor. Då jag inte är så där inne på det företaget, jag menar att jag vet inte så värst om dom. Men jag har valt att hålla mig undan både telenor och tele 2 dock.

Är mer sugen på Halebop och telia om jag ska vara ärlig, iaf så frågade den här killen mig en massa, jag sa att jag är nöjd med det jag har och han undra en massa om vad för telefon jag har och för mekanismer jag vill ha på en telefon. Jag svarade det jag är ute efter (då jag länge funderat på en annan telefon) och då erbjöd han mig en
sony ericsson xperia 10 mini, men den har jag inte ens kännt ett sug på, inte ens kollat in den.

Och sa nej, han babblar på, jag säger att jag vill tänka på saken, då jag just nu inte har råd - när jag bestämmer mig för en telefon då vill jag veta att det är rätt inte hoppa in på en ny bara så där.
Och bara så där nu så satt jag och kikade runt på mobiler och abonnemang bara för att se vad som ligger bäst till i mina ögon,

allvarligt så känns det svårt, jag vet inte alls hur det ligger till med mobiler, vad som är bäst osv. Så det ska kollas upp, bäst att jag vet vilken mobil jag vill ha först och sen kolla olika abonnemang kanske?

De mobiler jag är sugna på (märken)
Sony ericsson
HTC
Iphone

Mekanismer jag vill ha:
Fri sms
Kunna ringa (då jag ringer mer nu när jag bor själv)
Kolla mail, facebook osv så surf
Mp3 (viktigt) då jag ej äger nån mp3 vill ha mycket gig = många låtar
eventuell en kamera

that what i want ;)

Nice suprise

Jag måste verkligen vara väldigt borta, för jag visste ärligt talat inte om att min moster i london har kille, vilket jag trodde (nu under julen, då hon prata om en kille) att de blev ihop nu under hösten MEN tydligen så var det mycket tidigare.

Och att han är sångare visste jag verkligen inte, så när min andra moster lägger upp en video på facebook så blev jag lite paff, tittade/lyssnade på videon och föll ju pladask ^^ haha underbar musik och videon är bra :)
Har tittat om och om igen ett par gånger ^^

Så när jag diskutera med syrran en snabbis så sa hon att moster nämnde i somras bla bla.. och jag som varit så UnHappy och helt inne i mina problem osv måste varit helt borta när det kommit på tal för har inge som helst minne av det TYVÄRR!

Men NU vet jag ju iaf :) och tänkte även dela med mig av den fina videon till er <3
ENJOY!!


Brrr

Fasiken vad kallt det är ute :S måste väl vara runt -20 strecket eller mer.
Jag kom hem vid sex tiden, men kunde kommit några minter tidigare men när jag anlände till Falun så skulle det dröja en kvart till bussen till mig gick så smet in på Ica falan och köpte sås då jag tänkte göra potatis, köttbullar och brunsås (blev gräddsås) och lingon eller hallon sylt till.

Och när jag klev in i butiken var det ingen kö, runt fem minuter senare eller kanske tio för jag försökte dryga ut tiden med att strossa runt för att slippa vara ute länge i kylan, så finner gräddsås och funderade på lagerblad till en soppa jag tänkt göra. Finner allt och det blir på tjugo kronor allt :) när jag kommer fram till kassorna så är det TVÅ LÅNGA KÖER till de två kassor som var öppna >_< rätt drygt då jag ville med bussen, så ställer mig i den kassa där kön är något kortare än andra men den va trög, vet inte om det berodde på kunderna innan mig elr hon i kassan, kommer iaf ut ur butiken precis när min buss åker iväg :( så fick stå i kylan i typ tio minuter så kom nästa :D

Att jag kom hem så sent var för jag följde med Hanna hem till henne efter skolan och vi pratade och pluggade :) det var skoj, sen lyckades jag idag få tag på Bengt så ska till han på fredag och få hjälp med ekonomin det jag inte förstår.

Något som är underbart är att imorn är vi lediga, man har ju haft lektioner i typ 2-3 dar i veckan och nån ledig, plus att vi haft konstiga tider. Denna vecka började 2 nya kurser och måndag, tisdag 8-10 och idag 10-12 och på fredag 10-12.

Och det känns att man varit uppe tidiga mornar nu för man känner sig slut nu på kvällen :) men har fått i mig mat och ska bara andas ut och förbereda mig för allt jag ska göra imorn när jag är ledig :)

One tree hill S08

Legat och kikat på one tree hill säsong 8, avsnitt 6, 7 och 8 blev det :) har redan sett de tidigare avsnitten.

So damn good ;)
Har även fått samtal från min ledare kan man väl kalla henne i Partylite :)
Fick veta att jag kan starta under henne, och denna gång så kommer jag få konsult nr och hela kitet :D
Något jag inte fick när jag börja första gången, så det känns skönt och det kommer bli skoj.

Nu ska jag bara försöka bjuda in folk till den 4 februari hade jag tänkt. Så den som läser nu och känner sig intresserad av att komma få gärna skriva en rad :)







Fick ju för två veckor sen typ en sten ljushållare med ett teljus till (doftfri) och även ett större teljus som jag la ner i ett glas jag använt som ljushållare som doftar äpple och nåt mer (underbar, den doftar lite nu fast jag inte ens kan tända det längre, inte starkt utan svag doft, känner det inte jämt men ibland :) )

Jag har fått veta saker angående ljusen och ljushållarna (inredningsobjekt) att priserna egentligen är rimliga och de säljs något liknande i butik men dyrare och är inte lika unikt gjort. Nåt som fick mig att tänka om kan jag lova, det mesta är hand gjort, munblåst glas osv och ljusen är inte lika varma som andra ljus kan bli, tex med lågan värmen kan vara rätt högt upp med vanlig med låg med partylite (har testat) och värmen den omger (partylite) är inte så varm så utgör ingen större brandrisk mot vad vanliga ljus gör. Något som brandstation (brandmänn nåt) sagt att de som använder PL ljus har gjort att villabränder osv minskar med runt 70% vilket är STORT!!

Jag nämner en del av detta för att jag vet och tror på Partylites ljus och produkter, då jag själv använder dom och faktiskt föredrar de än vanliga ljus från affären, ikea, inredningsaffärer etc. DESSUTOM så är PL's ljus doft ända in till mitten liksom färgen (teljus och votivljus och ljus i glas blir genomskinliga, har säkert visat bevis på det) och jag har faktiskt märkt att ljus jag haft från ikea som jag köpt för 20 spänn, doftar otroligt starkt första dagarna sen avtar det och luktar nästan ingenting när ljuset varit tänt några gånger men PL's är hela tiden och inte så starka, utan rätt mild.

Nej jag ska inte skriva värsta inlägget här om Partylite (PL) utan nu ska jag hoppa ner i sängen, läsa en tidning tror jag och sen sova. Börjar tio imorn och slutar tolv sköööönt ;) och följer med Hanna efter skolan och pluggar med henne lite :) sen hem. Och planerar att städa, tvätta och plugga på torsdag när jag är ledig :) då jag ska få främmande på lördag och kommer vara borta på fredag kväll , ska följa med Pernilla på en visning hon ska ha :D ska bli sååå skoj..

Natti natti


trö trö trööööttt

Jag somnade i soffan med böckerna brevid, och vaknade till av nåt på tvn tror jag det var.

Drömde så konstigt med, alltså jag förstår inte ens drömmen.
Men men har värmt på mat, käkat och blev så sugen på vitlöksbröd och kör på vad min kusin Catherine lärt mig.

Dela baugetter blanda smör, citronpeppar och antingen pressad vitlök eller som jag gör hackar ner vitlök i små bitar som jag sedan rör ner i smöret. Och efter det på baugetterna och in i ugnen ett par minuter KLART!

Jag har gjort det ett par gånger nu och tycker att det nästan är godare än att köpa färdiga vitlöksbröd.
För man vår mer vitlök känsla och en så godare smak :) fast jag har dock köpt billiga baugetter så det är inte höjdare men det duger för mig :)

Funderar på om man ska göra det jag försökte med igår, nämligen att lägga mig i sängen MEN tror att jag ändå inte kommer kunna somna även om jag känner mig trött nu. Det är nog bara för jag går upp tidigt som jag är trött nu, fast imorn behöver jag inte gå upp lika tidigt :) skööööönt

Räkningar

Precis betalat en räkning, häromdagen så betalade jag in 200 kr nånting och idag 300 kr. Nämligen fått in betalningar ifrån de som vunnit grejor jag lagt ut på tradera. Känns skönt att mina räkningar börjar minska mer eller mindra :)

Dock inte den jag betalat på nu, en bit kvar om jag ska sätta in små summor hela tiden. Men förhoppningsvis så kommer allt lösa sig snart med ekonomin och då kan jag betala in så gott jag kan med allt. Och jag hoppas att jag även kan betala min hyra själv nästa månad och pappa bara hjälper med mat och busskort, då jag måste lägga övriga pengar på räkningarna. men då behöver jag nog bara kanske 7-800 kr av pappa bara. Det är så mycket mindra än vad han gett mig hittills dock. Jag kan lugnt säga att tyngden på axlarna börjar sakta  kännas lättare.

Har märkt att jag sköter ekonomin bättre och bättre nu än tidigare, jag börjar lära mig att jag inte kan köpa tidningar hela tiden, och små saker som blir till stora summor i slutänden. Jag ska även försöka minska på godis och läsk för de är bara dyrt om jag ska ha sånt jämt, kan unna mig nångång ibland annars får det vara nyttigare saker som får minska mitt begär av sötsaker.

______________________________________________________________________________________________

Bestämt mig för att jag behöver skaffa mig en skrivare/kopiator...
Då det kan behövas skriva ut nåt och även för att det kostar ju att göra sånt i skolan.

Funderar halvt som halvt att sälja min kamera, för att få in lite mer pengar MEN jag vet inte riktigt, den är ju inte bästa kameran men kan ta vissa bra bilder och är ju inge fel på den, knappt ens några repor på den. Men jag får fundera vidare på det, så jag inte ångrar mig när jag råkat sälja den. Har ju tänkt på att skaffa mig en bättre när ekonomin tillåter men vem vet när det blir!!!

Sunshine

Igår kväll så somna jag till i soffan vid halv sju tiden och vaknade igen vid halv åtta, började kika på Halv åtta hos mig och 10 minuter senare så sov jag igen.
Vaknade nästa gång av att det var reklam på tvn (ljudet höjs ju...) och kände att jag bör försöka sova medans jag är trött. SÅ stängde av tvn och gick och la mig i sängen och blev KLAR VAKEN!!

Så gick upp och tog ett glas vatten, la mig och börja läsa en tidning och sen släckte jag lampan på nytt och försökte sova MEN det gick inte. Till slut så somna jag efter många om och men..
Vaknade vid halv sex av alarme men ställde den på sex så fick sova en halv timme till ;) och kom upp då, klädde på mig och sminkade mig. Klockan blev 6.20 när jag märkte att det var dags att försöka få i mig frukost och det gick verkligen segt, jag kan tydligen inte äta när det är bråttom DET GÅR BARA INTE!
Jag tar en tugga, och tuggar som om jag har segt tuggummi i munnen och inte kan tugga xD

Men lyckades få i mig 2 mackor och en kopp te innan det blev dags att ta på sig ytterkläderna och dra sig ut i morgon mörkret till bussen, tog fem i bussen idag med (igår var inte meningen var bara att jag trodde bussen gick 6.40 inte 6.38 som jag sedan såg att de stod på tidtabellen...) rätt irriterande då att jag missa den med 1 minut eller 2 typ. För både igår och idag har jag kommit fram exakt när buss 253 kommit och lastar in folk i princip, drygt bara att bussarna på mornarna är full proppade så man får nästan ingen plats.

Har även märkt att det är skönt att jag förstår lite av vad läraren vi har i juridik pratar om  på lektionerna, inte allt men en del av det. Och är tydligen en del i klassen som inte förstår så mycket, och jag förstår dom. Det är inte lätt med Juridik, hur många gånger har jag inte velat kastat böckerna i väggen liksom och bara skita i dom bara för jag inte förstår. Men det gäller att anteckna, kolla i böckerna, söka efter ord om man ej förstår dom, försöka att förenkla det hela :)

Nu blev det långt här...
Tjing

Inte gilla tidiga mornar....

Jag hade alarm stod på halv sex för att jag skulle få duscha SÅ när alarme ringde stängde jag av det och sträckte på mej, lyckades tydligen halv somna för nästa gång jag kika på klockan så var den TIO i sex och kände direkt att det var lönlöst att gå upp och få sig en dusch, så jag ska gå med sunkig mössa ;)

Ja inte sunkig kanske men iaf, ska leta upp kläder, känner inte riktigt för det jag plocka fram igår beror nog på¨att jag inte fick mig min dusch.


See ya later....


Tidig kväll

Jag måste försöka komma i säng tidigt idag, börjar nämligen åtta imorn och slutar tio, men känner att jag måste få sova ett tag typ. Och funderar på om jag ska ta en dusch nu eller om jag ska ta den imorn bitti istället men då måste jag gå upp en halvtimme tidigare än jag tänkt mig.

Det är jobbigt att behöva gå upp tidigare, men oftast när jag bara ska ta en dusch så brukar jag komma upp och vakna till, har redan tagit fram kläder så slipper jag stå och leta efter det i hundra år ;)
Så drygt att man bara kan ha ett par skor nu :( och inte högklackat...
Men jag ska tvätta ansiktet och göra mig klar för sängen så ska jag se om filmen på fyran är bra och om inte så blir det sängen med en bok :)
 


Som ni ser så blir min utväxt mer och mer synlig nu, nackdel med att färga ljust till mörkt....
Men jag har ju tänkt att lägga i ljusa slingor nu under våren och sen har mitt mörka börjat bli mer ljusare och få den färg som jag vill ha :) Så när ekonomin blir som den bör då ska jag ta mig an håret.


Doggy

Jag vill ha hund, är det för man läst Marley och jag? Tro...

Oh, jag kan bara inte släppa tanken på att ha en hund, och få gå ut och leka , promenader, ha sällskap osv :)
Vad det skulle va mys med en hund, få lära den saker och uppfostra den söta hunden ^^









Soooo Cute ^^


Power Point

Har suttit och lekt med Powerpoint, blev så sugen nu efter vi gjort grupp arbete och fick slänga ihop en snabb presentation. Fick ju idén om hur härligt det hade varit om man använt sig av New yorker istället för Scorett.

Men då är nackdelen att new yorker butiker inte finns här omkring, utan på lite större orter :( Jag har ju besökt två butiker, en i Uppsala och andra i Upplands väsby :) Och jag fullkomligt älskar deras butiker, sortiment. Är ju ägare av en hel del kläder och accessoarer ifrån butikerna :D

Och som jag blev sugen så gjorde jag en lite powerpoint presentation om min favorit butik när det gäller kläder :D
Dock vet jag inte om det går att lägga upp här, vore ju awesome och få visa vad jag gjort ;P - letade bilder på nätet och oj vad man fan häftiga bilder på kläder och sånt, VILL HA!!!



Tror jag har testat dessa, men tårna är inte så haipade på modellen.
Som ni ser så böjer det ju till nertill vid tårna, AOOusch..


Har även prövat dessa, sist jag var in på New yorker i Uppsala.
Så jäkla snygga, skulle man ju lätt använda :D finns i svart och röd med :)


GIVE ME!!!!!
Det jag gillar med New Yorker är deras design på kläderna, de är rockiga, moderna,
söta och tuffa i modellerna, i både skor, kläder och accessoarer. Bästa är ju att de säljer även
skor och sexiga underkläder ;) älskar deras underkläder och badkläder :D

_______________________________________________________________________________________

Mina badkläder består i dagsläget bara av New yorkers märken :D (kommer ifrån de butikerna) och jag älskar dom ;) ska försöka finna ett par till tänkte jag. Men är jobbit att gå in i de butikerna nu för tiden, då man inte har pengar och kan shoppa. Oftast tycker jag att det är en pina att gå in i de butikerna, mer än vad de gör att gå in på Gina, HM osv. Men men livet suger utan pengar, nu ska jag sätta fart med anteckningarna igen och hoppas på att man får veta när man får göra omtenta på vissa av de jag måste göra om på. Dont like högskola...................


"Marley och jag"

Inatt när jag gick och la mig så började jag läsa klart boken Marley och Jag vilket resulterade i att jag börja gråta 3-4 kapitel INNAN boken var slut. För de började handla om när Marley börjar bli sjuk och gammal och inte orkar lika mycket, och tårarna rann sakta mer ju fler ord jag läste och ju längre fram i boken jag kom.

När det väl kom till att de var tvungen att ta adjö av honom då kunde jag inte se nåt pågrund av tårarna och fick lägga i från mig boken och gå till badrummet och snyta mig och jag verkligen grinade (nåt jag inte gjort på väldigt länge nu) så jag liksom försökte andas och försöka lugna ner mig själv, sen fortsatte jag och läste klart boken men tårarna fortsatte rinna och jag lugnade till slut ner mig själv efter en stund.

Så där grät jag inte när jag såg filmen första och andra gången, då var det mer diskret att jag fick tårar och var på första stadiet av att börja gråta. För det första så såg jag den på bio första gången och andra gången så visste jag vad som skulle hända så ja blev inte så jätte känslosam då heller utan tårar mest.

Men boken är ju mer ordagrant mer info om man säger så än vad filmen var, men om filmen slutat som boken då hade jag tyckt att det var något lyckligt slut men filmen slutar ju med att Marley dör av ålderdom och sjukdom, och i boken då har det ju hänt och veckor/månader går och familjen har det svårt att acceptera att Marley inte finns längre och sen en dag så ser Jenny (frun i familjen) en annons om en hund som på pricken stämde in på Marley, och hon visade John som även han höll med och de planerade att åka och kika på hunden "bara för att" ..

Ett sånt slut i filmen skulle göra att jag inte tyckte det var sorgligt slut utan mer sorglig/lycklig slut.
Jag kanske inte grät så värst till filmen Hachiko MEN jag grät iaf till Marley och jag så jag är inte KALL (Till min kusin Catherine . )

 









Åh jag vill ha hund :')
Men kanske inte JUST som marley men ;)

Är för att alla andra pratar om att skaffa hund eller redan gjort det, men om jag ska kunna det så måste jag bo i en annan lägenhet för det första och för det andra ha en ekonomi där jag klarar av att försörja mig själv med allt man behöver och kunna ha och ta hand om en hund. Så tills dess så ska jag försöka bestämma mig för vilken ras och hund jag vill ha :)

Inte städat men..

jag har möblerat om :)

Blev rätt så nöjd men inte så värst. Börjar bli tråkigt, kanske för att jag inte har så mycket möbler och lägenheten är stor vilket gör att det ser mest "ihåligt" ut.

Eller kanske mer hur säger man?
Utrtymme aktigt? Haha ^^ jag kommer då inte på några bra ordval här....



Jag hade en konstig dröm inatt, nåt som känns som om det ska hända typ, har ju haft såna drömmar förut, allt blir en "deja vú " grej typ i slutänden. Men jag vet inte om jag riktigt vill att de jag drömde ska hända. Eller jo en del av det men inte det andra usch nej.
Somnade till en film igår och vaknade vid halv elva tiden idag, och kände att jag inte va på topp humör, så fixade frukost och la mig framför filmen jag somna till och fortsatte från där jag somna och sen när jag gick på toa så såg jag att jag fått ett meddelande att våra resultat från ekonomi tentan äntligen kommit in så jag loggade in och kollade och som sagt så hade jag fått underkänd :( vilket gjorde mitt humör mer depp att jag har pratat med både Hanna, syrran och Pappa, sen har jag efter tänkt en del men försökte tänka på annat än de ja är depp för.

Så möblerade om och sen gjorde jag mat och ska kika på fångarna på fortet tänkte jag som börjar om 20 minuter , får väl se vad man hittar på sen. Men tänkte imorn ska jag försöka plugga och göra ett schema eller nåt så jag kommer igång med pluggandet på nytt. Jag måste försöka kämpa på fast allt bara skiter sig :(

Stök på allt i mitt liv

Bästa rubriken eller inte....



Oh kära sommar, KOM HIT!!!

Pratade nyss med Pappa i fonen, och på måndag så ska jag göra lite grejor efter skolan

-Försäkringskassan och fråga (igen) om bostadsbidrag
-Arbetsförmedlingen, jag vill ha lite hjälp när det gäller mitt CV och personligt brev
(Det är ändå i samma byggnad)
-Till britsarvet och prata om lägenheten och avtalet och sådant

Så ska jag även innan jag åker till Falun, alltså tillbaka på efter skolan på måndag prata med studievägledarn hur jag kan göra med studierna. Jag vill ju gå kvar, och jag måste fixa allt skit. Alltså skulle  man inte kunna söka socbidrag typ en månad så att jag kan betala räkningarna och har pengar till mat exempelvis och kanske boende om det går?

Jag ska nog kolla upp det tror jag, jag fick ju inte för att jag studerar men jag kanske inte behöver säga det nu, bara jag får hjälp att betala resterande räkningar så jag slipper tänka på dom och drömma mardrömmar om dom. Massa att fundera över :(

Jag funderar på att ta en svängom i lägenheten, möblera lite och städa så jag har annat att tänka på. Är skit deppig just nu :(

Skit skit skit

Fick nyss veta hur de gick för mig på ekonomi tentan jag gjorde om i början av januari, jag fick Underkänd!
Alltså jag vill ha tentan för att kunna avgöra vad som gick fel och varför osv, sen vill jag nog träffa läraren och prata med han och hoppas på att jag kan få hjälp och det blir väl att börja om från början med anteckningar och skit. Jag vill bara få klara åtminstone nån jävla tenta, få poängen som jag behöver MEN tydligen så ska allt bara bli skit för mig.

Jag har en klump i halsen just nu, känns som om man ska börja grina för jag vet faktiskt inte hur jag ska göra längre, pappa har inte råd att betala mer/hjälpa mej så jag måste kolla om inte jag kan läsa det på distans eller nåt och åka hit när de är nåt jag måste vara med på, men samtidigt så ska vi i de nya kurserna ha en massa seminarier som är obligatorisk att vara med på så jag vet fan inte hur och vad jag ska göra.

Orkar inte mera...

Hej igen....

Nu är jag åter vid min dator och i full färd att skriva :)

Hade redovisningen om butikanalysen idag, och roliga var att vi var först ut >_< men det gick faktiskt bra och jag kände mig inte så nervös som jag trodde att jag skulle göra. Pratade så tydligt jag kunde och högt, tittade ut över klassen ett par gånger men jag titta mest på annat för tycker inte om att ha ca 30 pers stirrandes på en när man pratar ;) blir ju lätt att man skakar då och känner sig osäker.

Om jag ska vara fullt ärlig så kunde vi i gruppen gjort ett så mycket bättre arbete om vi haft tid att ses mer, börjat i tid och tagit reda på mer fakta än vad vi tog reda på.
Och i sista minuten (igår) så kände jag efter att sett de flesta grupper som redovisa igår att de använde sig av Powerpoint presentationer så kände jag att vi med bör göra det då de blir enklare för oss och att klassen har nåt annat än oss att glo på.

Så under lunchen gick vi till en data sal och jag började göra iordning som jag i ettan och tvåan i gymnasie höll på mycket med sånt där så fick jag göra det, fast när de står på engelska de mesta är de inte lätt att veta så tog en stund innan jag hitta alla funktioner osv. Och vi lyckades få klart sen efter alla de grupper som redovisat för dan och vi fick sluta så gick vi tillbaka och gjorde klart.

Och även där tyckte jag inte om presentationen, den var tråkig.
Och jag visste inte exakt vad jag skulle säga eller jag tycker inte den var informationsrik de vi redovisa ALLT!

Sen att jag var/blev irriterad på en i gruppen som jag faktiskt för första gången pratade med var IGÅR!
Annars har jag bara pratat och haft kontakt med den andra i gruppen, vi har nämligen kört på att mejla de vi gjort, tagit varsina uppgifter och gjort dom sedan maila varann.

Och när vi skulle ses då låg jag ju med feber och allt..
Så ärligt talat så tycker jag nästan att allt blev FEL!!
M
en jag hoppas vi får godkänt på kursen iaf, har ju medverkat på alla seminarier, gjort uppgifterna och denna redovisning.
Men nu vet jag till nästa gång att jag inte vill jobba med en person som går i klassen, jag vill nog jobba mer med folk man kan prata med och känner att man delar ideér och inte har nån som suckar och bara vill bli klar och säger "gör som du vill..." när det är grupp arbete och man ska hjälpas åt.

________________________________________________________________________________________________

Men efter skolan så gick jag med Hanna hem till henne, där vi satte oss och små prata först sen satte jag igång med uppgiften hon skulle hjälpa mig med och ja vi höll på ifrån fyra till tio tiden då blev jag klar. Men de va inte lätt, och hade inte klarat de utan hennes hjälp :) så jätte mycket tack <3

Det blev ju mat i mellan, och hon äter inte ketchup (bjöd på hamburgare m bröd och stripes) jag ville ju doppa stripsen i nåt och då tog hon fram chili saucse OCH SÅÅÅÅÅ GOTT DET VAAAR !!!! :D

Ska jag lätt köpa och ha ;) men jag vill ändå ha vanlig ketchup med :) men de kan jag ju ha till de jag brukar ha de till.
Och idag då, fixade böcker på skolans bibliotek och de hade just de böcker jag skulle ha så väl hemma så åkte jag ned på stan igen och lämnade tillbaka de jag lånade i onsdags :) sen hoppa ja av vid statoil, gick dit och köpte VASA julmust 2 för 25 kr :D (inge pant verkar de som...) och sen gick jag till ica, känns ju lååångt att gå mellan statoil och ica men är inte så värst långt egentligen. Handlade där och hem, fixade varma mackor och varm oboy som blev middag och sen smaska jag på gosaker framför förhäxad säsong 1 och däckade, blev väckt av telefon..

Nej nu blev det 7-jäkla långt inlägg...

Klart

Nu har jag äntligen skrivit klart (igen) och skickat det till en annan i gruppen som ville ha det och gå igenom ifall hon ville skriva in något mer.

Jag kände att jag skrev mycket mer första gången än andra, men jag kunde inte komma på vad jag skrivit  så det blev bara hux flux nu. Men jag hoppas att det räcker och är bra.

Nu är det bara själva redovisningen kvar!
Jag och min grupp ska redovisa nu på fredag (nervös AB) men än så länge är jag lugn men börjar känna av nervositeten som jag vet kommer uppstå när det är dags.  Jag är inget fan av att behöva stå inför en stor klass och prata, blir skakig och nästan svettig av att stå där framme. Men det kommer att gå bra och bli bra SÅ DET SÅ!!

Nu ska jag försöka koppla av och andas ut...
Och imorgon så kommer jag förmodligen sova kvar hos Hanna då hon ska hjälpa mig att bli klar med inlämnings uppgiften i extern redovisning (de med bokföringar etc) för jag fastnade totalt där och hon blev klar för länge sen så hon ska hjälpa mig :)

Gjorde en kopp kaffe och nu när jag tänker efter så fattar jag inte varför, för jag hade ju tänkt lägga mig nu vid tio tiden XD smaaaaaart

F*************N

Alltså jag kan bara inte förstå, här har jag suttit i typ 2 timmar nästan och fyllt i en massa på butik analysen - sparar jag och ska till och skicka den vidare till en annan i gruppen SÅ hittar jag inte filen.
Jag letar i varenda tänkbara mapp och den finns inte.

Jag blir skit sur, för det är ju inte så kul att jag måste börja om. Jag var så nöjd över vad jag skrivit och hur fan ska man komma ihåg allt och få det att bli rätt?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Så nu har jag fått ur mig ;) så ska sätta fart och skriva IGEN!
För den jag skulle skicka till ville ha den inom en timme..

Kitchen

Städa lite i köket här om dagen och plockade då om lite, eller möblerade om kanske man kan säga :)


Här så ställde jag in skivan mer mot väggen än vad den stod tidigare och ställde "burken" (kmr inte på vad de heter) på skivan och röda burken jag fick av mormor & morfar i julklapp brevid :)

Och gula skålen där, stod tidigare på bänken brevid spisen på skivan men flyttade den till micron, och kokboken stod även den på bänken. Då jag använder boken nästan jämt eller inte så värst men för att slippa klättra upp och ner där jag har kokböckerna så har jag valt att ha den här lätt tillgänglig ;)

Och locket där med äpple, hör till en pajform som jag har i frysen och vill inte behöva ha locket med där så den får ligga fint där :)


Och här drog jag bara undan ena gardinen :)

Inge märkvärdigt men de har gjort skillnad att byta plats på saker :)

Blev lite omplanering, jag blev hungrig tidigare än jag tänkt mig så värmer på mat nu medans jag fyller i på analys uppgiften :)


"Praktisk"


Den här hängaren, Väska hängare. Fick jag i julklapp av Elsa tror jag :) elr familjen.
Jag ville testa den, och så här blev det :D




Den här väskan använder jag när jag inte har några böcker eller nåt i den stilen att bära på. Men tog den som exempel att hänga :)

Funderade idag på om jag inte skulle ha tagit med den här hängaren, för vi satt vid små runda bord 2 brevid varann och jag la min väska på stolen brevid och en av de som jobbar där på wayne's knuffa in stolen och märkte sen att jag hade min väska där, för den låg nog lite för synligt och så pass att en väsktjuv lätt kunde tagit den dock, men de tänkte ju inte jag på, och hade väl inte nåt i värde i väskan heller.

Men men :)

Mina bröd

Jag bakade ju här om dagen, gjorde lite eget bröd :)



Försökte göra baugette, vilket ni kan se på första där fast de längre in blev mer bullar/limp aktiga :)

Men gooooott ;P


Tog nybakat bröd med lite messmör och marmelad (hade slut på ost) och ett glas kall oboy yummie :)

Onsdag 19 januari 2011

Idag är det min kära kompis Johanna's födelsedag, hon blir hela 21 år - GUD VAD HON BLIR STOR!!!
Haha ^^ - hon är för tillfälle lika gammal som mig, men jag är ändå typ ett år äldre :) mohaha ;)

Jag kan dock inte fira henne, eller ens följa med ut i helgen då hon ska ut och fira att hon fyllt år. Jag har ju ej pengar för att åka till gävle och vara med på ute kvällen så vi ska ta det längre fram :) (alltså att hon och jag, eventuellt fler går ut) Ska bli skuuuj ^^

Anyway, jag kom iväg lite senare än jag tänkt mig idag, för det första ville jag inte gå upp vid halv nio då alarmet ringde, men tog mig upp före tio 8-) och kom ifrån lägenheten vid elva tiden, gick emot statoil där jag skickade iväg ett paket, sedan mot ica där jag skicka iväg resternade saker.
Tog bussen till stan och var där lagom till mötet med Pernilla min såkallade ledare i Partylite :)

Vi tog en varsin cafe latte på wayne's (oh älskar <3) och pratade mesta dels bara om Partylite och jag fick råd och tips. Alltså de jag fick veta idag är mer än vad jag vetat tidigare, och nu förstår jag mer om priserna och sånt.

Fick kataloger (2) och erbjudanden för värdionnor och gäster som gäller i februari :)


Var till stadsbiblioteket och letade de böcker vi ska ha i kommande kurser, roliga var att jag glömt pappret med vilka böcker HEMMA! Och jag försökte få hjälp av syrran som fick logga in och kika men då hitta hon inte de jag försökte få henne att hitta, så fick hjälp av Hanna istället :)

Nu är det kanske inte just dessa böcker men typ dom iaf, så ska kika efter de andra 2 de inte hade i skolan och stadsbiblioteket i borlänge, för där hade de tydligen de böckerna :)


Dagens outfit, min tröja med nitar på axlarna, som jag blev kär i för ett år sen inne på ellos sida :)
Mitt nya halsband från lindex, dö skalle sjalen från cubus, svarta ros örhängen jag fick av en vän i födelsedags present och svarta leggings från H&M

 

Efter jag varit på biblioteket och väl hittat de böcker som de hade så drog jag mig till Scorett där de va jätte trevliga och svarade på mina frågor. Sen gick jag till bussen och åkte hem, så nu efter detta så ska jag skriva i de svar jag fick från butiken i analysen och sen skicka till en annan i gruppen sen göra mat.


Lugn kväll

Jag passar på nu att bara ta det lugnt, för gjorde ju tenta idag och har inge mer än själva redkovisningen kvar nu.
Har bestämt mig för att lägga de böcker jag gjort nu i ekonomi, åt sidan.

För varför ska jag lägga ner fokus på nåt jag inte ens vet om jag kommer göra om?
Har ju inte ens hört om jag klarade ekonmi tentan (ingen har det) så hoppas får veta snart, jag vill veta om jag klarade den. Och den jag gjorde idag var klurig, jag vet inte ens om jag gjorde rätt. Fast jag får väl se det om någon vecka Iguess..

Sen jag kom hem vid fem tiden så gjorde jag käk och la mig framför tvn, somnade nästan direkt och vaknade till för typ en timme sen. Funderar på att lägga mig och läsa en bok för jag ska upp någorlunda tidigt imorn, har ärenden på stan att göra som jag aldrig gjorde i måndags.

Så jag hoppas att jag kommer upp imorgon bitti, har inte varit lätt att komma upp tidigt senaste dagarna fast jag lagt mig i tid..

Tenta dags IGEN!!

Jag är INTE sugen på tenta kan jag ju meddela, har ont i magen bara av tanken.
Kanske för att jag i flera dar nu inte kunnat fokusera 100% på plugg pågrund av örat, men nu är ju de äntligen fixat :)

Så ska dra mig till skolan redan nu så att jag kan sitta och fokusera där, för där har jag inget som kan få mig att vilja göra annat ändå så :)
Tentan börjar vid 14.00-18.00 så då vet ni vart jag befinner mig i eftermiddag ;)

Fast sitter väl inte där så länge...


Wtf?

Alltså JAG förstår mig inte på min kropp ibland, eller snarare alla dessa jävla äckliga finnar som ska ploppa upp hur som helst...

Har  en dum jävla finne i mellangärde vid näsan SOM blivit gigantisk och syns TYDLIGT!!
Sen har jag fått trilingar på vänster kind :(  - och jag som varit duktig och druckit vatten, skippa läsk, inte ätit nå mer kladdkaka (nästan fått anti emot det) och till och med haft paprika och gurka på mackorna istället för nåt annat...

NYTTIG AB HÄR!!

Ändå får jag dom där äckliga fula sakerna, så irriterande kan jag ju lova..
Har även ringt vårdcentralen för 2:a gången idag, väntat på samtal i två timmar men ändå ingen som ringt tillbaka så ringde igen och de ska ringa vilken minut som helst så får väl se när de ringer (om de ringer)

________________________________________________________________________________________________

Jag ska lädda in lite bilder i datorn från mobilen och lägga upp här sen :)

Jag har även varit duktig och lagt in ny tvättad tvätt som jag tvättade innan jul xD jag orkade inte lägga in i garderob och sånt då, så nu är det gjort, hängt upp lite med.. Lagt i det som ska tvättas i en av ikea påsarna och även fixat rent på golvet i klädkammaren SKÖÖÖNT!

Trubbel

Gah, har blivit lite trubbel med en som vann bones boxen, jag vill ju skicka den med billigaste ombud och har kollat upp vilka som är billigast och lättast att skicka med, som även går att få ner boxen i.
Och föreslog de jag kan använda mig av, så mailade det och fick svar - att han tyckte jag var oklar fast jag tycker jag var väldigt tydlig.

Tydligen visste han inte hur DHL funka, för jag sa att jag inte kan ta schenker då jag inte har skrivare som då ska man paketera själv och skriva ut adressen. Men med DHL bokar man frakten och går dit, får kartong lägger i varan och får adressen påklistrat. Vilket han missuppfatta, för han skrev : "du sa ju att du inte har skrivare..."
Och sa att han ska betala halva frakten bara för jag är oklar med hur jag föreslog frakt ombud.

Så mailade igen och  förklarade hur dhl funkar och det är han som väljer, jag har ju liksom inte råd att lägga ut för frakten, då jag säljer för att betala en del räkningar.

_________________________________________________________________________________________________

Anyway, jag har iaf bestämt mig för att eller inte bestämt snarare är på den vägen.. Jag funderar på att om jag ej klarar att få upp poängen den här månaden så funderar jag på att bo hemma i fagerviken tills jag får upp poängen. Mest för att jag vet att pappa inte har råd att lägga ut hela tiden, så billigare om jag är hemma då.

Och om de personer jag vill undvika kommer då går jag över till farmor i så fall och är där. Men ska isånna fall kika med pappa hur jag ska ta mig hem, men först och främst så måste jag prata med studievägledarn om jag kan få göra så, studera hemifrån ett tag. Om de ej går så är jag väl kvar men om det går så blir det nog fagerviken ett tag.

Och jag då, jag hade tänkt gå upp halv åtta idag och försöka komma igång med saker och ting, istället så vaknar jag halv sju av smärta i nacke/axel som gjort att jag fick huvudvärk + att örat ömma som fan bara för jag hade ont i axel/nacke neranför örat.. Så gick upp och tog alvedon, la mig till det verkat men somnade och vaknade igen vid elva tiden.

Men har ätit frukost nu, fixat med mail så ska göra mig i ordning och åka iväg till stan och göra det jag ska..

En trött tjej (sjuk?)

Ja idag skulle jag ju åkt till Hanna men när bussen jag tänkt åka med här ifrån till centrum KOM ALDRIG!!
Så jag ringde henne och  sa att vi får skippa det, för jag vill inte åka med bussar som är sena, speciellt inte på en helg. För bussarna stämmer inte in med varann på helgerna har jag märkt, så jag föreslog imorgon men hon visste inte om hon kunde då. Så jag tänkte att jag ska åka ner till stan och fixa lite ärenden imorn, och sen plugga resten av dagen.

Så istället för att åka till Hanna så gick jag hem igen med datorn, hämtade grejor som blivit betalada som skulle skickas iväg - gick till ica och handlade + skickade grejorna då.
Väl hemma så tog jag ut soporna och sen fixade undan disk, satte mig i soffan och vips så sov jag i typ två timmar. Vaknade av att jag började bli hungrig så fixade mat, chicken tikka masala blev det :)
Jätte gott, och efter maten så somnade jag igen och sov någon timma....

Att jag är så där trött måste ju vara på grund av att jag är sjuk (?) jag menar så där trött av dessa saker jag gjort idag är inte vad som brukar hända mig.
Men nu när jag vaknade till så diskade jag upp resterande disk, torkade av bänkar och spis så nu är det skinande rent :) böt även plats på lite grejor, lite förnyelse så där ;)


I flera dagar nu har jag hinkat i mig vatten, det är väl bra? Bättre än läsk?
Jag har inte ens sug efter läsk, fast har sug efter nåt att tugga på och jag har bara morötter att typ knapra på, och det hjälper inte. Så måste komma på vad som är bättre än godis och som minskar söt suget...


16 januari 2011

Vet ni en sak?

Idag skulle det blivit 4 år med Stoffe om det inte blivit som det blivit :'(
Jag minns kvällen/natten vi blev ihop som om det var igår <3

Men jag ska inte tänka på det, livet har förändrats, både han och jag har förändrats. (Mest han, enligt mig)
Jag vaknade vid tio av alarmet, märkte då att det var rätt lågt så var nog därför jag försov mig nu i veckan bara för det var för lågt. Men gick upp efter nästan två timmar för magen kurrade och jag ville ju inte gå upp då jag skulle gå upp så nu ligger jag efter i tidschemat ;)

Ne men jag ska åka till Borlänge hem till Hanna och plugga :) - hade tänkt ta med mig datorn men jag orkar nog inte konka på den, fast nu har jag ju dataväskan och blir ju enklarare att ta den med böckerna i också (?) Hm..
Jag får fundera nu medans jag äter frukost, för vore ju bra att ta med den, för att se om Hanna kan hjälpa mig med inlämmningsuppgiften, för hon är typ klar så då kanske hon kan visa mig hur man ska göra för jag har totalt fastnat :/ så det kanske blir att packa ner datorn?

Sen tycker jag att mina konstiga drömmar kan ta och försvinna nu, jag blir ju galen av dom. För jag fattar inte ens varför jag drömmer så där konstigt.

Som i natt, då drömde jag att Cattis och jag åkte först till allmäna biblioteket här i falun och letade de kurs böcker jag behöver men helt plötsligt var vi på willy:s (inte här i falun utan nån annanstans) och de hade tydligen en avdelning med böcker så där sprang vi runt och letade, sen kom vi ut bland frys diskarna och där står en gammal barndomskompis och frågar om jag vill följa med henne hem på middag så följer med henne då cyklar vi helt plötsligt i karlholm till de hus jag växte upp i och bott i halva mitt liv, och där sitter mormor och moster therese (?)
Så satt och prata med dom sen minns jag inge mer..

Knas dröm eller hur?

RastLös

Guuuuuuuuuuud vad jag är rastlös, är det om vartannat. Speciellt när jag är själv, jag sitter och försöker plugga, för jag börjar bli van med tjutandet nu. Jag har lite lättare att fokusera, och vet ni?

Jag skulle ju ringa efter en viss tid för att få veta hur jag ska göra med örat men jag somnade i soffan >_< för jag fick huvudvärk så tog en alvedon och la mig och vila då somnade jag. Vaknade några timmar senare och fixade mat, en lite gratäng som jag behövde göra av med mjölken som gått ut och hade marinerat en kött bit så det blev min middag :)

Till efterrätt tog jag kladdkaka som stått i frysen, och åt faktiskt en halv citron som jag skalade - surt men gott ;)
Och hela kvällen igår och idag har jag druckit citron vatten :)
OM maN tog bort kladdkakan så tror jag att jag varit rätt nyttig nu, åt dessutom nyss lite gurk stavar :)

Märks att jag är rastlös, för skriver ju onödiga saker >_<
Önskar jag hade moster här eller någon som hon som KAN balansräkning, resultaträkning, bokföring etc etc som kan peppa mig och lära mig. För ekonomi styrningen så fattade jag verkligen ingenting för än hon hjälpte mig, nu ska jag göra nåt som jag typ höll på med under första och andra året i gymnasiet som jag var någorlunda bra på MEN insåg att jag minns inte så mycket ifrån gymnasiet för nu när jag tittar i boken (teori) läser och går igenom så ja INGET fastnar. Jag kikar i övningsboken och där rör jag till det så det blir kaos alltihop och ser sen när jag ska rätta att typ 3 av 10 är rätt. (exempel).

Så idag bad jag eller frågade Hanna om inte hon vill ta en plugga dag nu innan tentan. Fick även veta att inlämningsuppgiften tydligen inte behöver lämnas in imorn utan på tisda vid tentan. Vilket ger mig tid att gå igenom uppgiften och lära mig programmet vi ska använda oss av. Jag behöver MOTIVATION, Jag behöver HJÄLP :'(

Ärlig talat - SÅ visste jag inte att man skulle göra sånt här när jag ansökte, jag tror inte ens jag tänkte på det. Och har även kikat på de vi ska läsa i kommande kurser, JURIDIK!!!


Enoying like hell

Jag är så irriterad, för det tjuter så högt just nu, och jag måste ha hög volym på tvn för att ens höra vad de säger = BLIR IRRITERANDE LJUD!!!

För att höra från ena örat blir typ konstigt, därför blir ljuden höga och näst in Naglar på svartbräda (eller vad det kallas) Sitter dessutom och fixar ner ett bokförings/administrations program för att kunna göra inlämnings uppgiften. Värsta är att jag hade ju glömt bort uppgiften så nu när man ska försöka på några få timmar försöka få ihop denna uppgift som jag inte ens fattar Yaaay...

Jag vill dö :(

Skit öra

Alltså jag blir ju mer och mer frustrerad och irriterad för att jag inte hör ett skit på örat, och det har gjort att jag idag ringde till två vårdcentraler redan vid elva (borde tidigare men sov typ då) iaf, så jag ringde först till britsarvet vårdcentral - DET brusade, lät som om man koppla upp sig på internet eller nåt skit sen bröts samtalet. Prövade båda nr som jag hittade på eniro.se men samma visa.

Ringde sedan till falu vårdcentral där jag fick knappa in person nr och sedan säga telefonnr sedan ringde de upp typ 30 minuter senare. Hon måste varit inkompetent eller nåt :S för jag förklarade lugnt och fint att jag är :

-öm
-svullen
-haft feber (men tagit alvedon)
-huvudvärk på grund av dövheten, då tinitusen ska tjuta 100x gånger värre än normalt

och hon bara vara tyst, sa sedan att tyvärr så kan jag inte hjälpa dej då du inte är inskriven här bla bla bla, utan jag ska vända mig till britsarvet vårdcentral (de som inte svara)
Och hon även frågade ut en massa som jag svarade på, men hon tyckte bara det var konstigt att jag hade igentäppt i örat men verkar frisk i övrigt. Alltså jag kan ju ha feber fortfarande men jag har ju dämpat den med alvedon, så känner ju inget.

Men prövade för 4:e gången att ringa britsarvet V, denna gång fick jag knappa in person nr och telefon nr så ringde de upp strax efter. Men då hade de tydligen inga tider idag, så efter fyra ska jag ringa nåt nr och se om jag får komma in där eller nåt. Men jag vill ju inte åka på kvällen :( Jaja får se hur det går, måste dock fokusera på plugg nu, har inlämningsuppgift som ska vara klar typ idag/imorn som jag inte alls ens gjort nåt på. Så jag kanske ska sätta fart då?


Ör problem AB

Jag har verkligen problem med örat nu :'(  - vänster öra (det öra jag hör någorlunda bäst på) är näst in till igentäppt (känns det som) och det är uppsvullet, öm. Jag hör väl men det är som om tvn skulle vara i ett annat rum fast den bara är några meter ifrån mig. Som igår när jag skulle se på nåt utan text (engelsk tal) hade högsta volym ÄNDÅ hörde jag inte exakt vad dom sa :'(

Fick ta till hörlurar för att ens kunna höra nåt. Jag lyckades få bort lite och jag kunde höra något bra igen men sen blev det samma visa IGEN! Nu lyckas jag knappt få bort det ens, så tror inte det är lock för örat, det känns mer som om nåt är igentäppt typ.
Så jag måste ringa akuten eller nåt imorn, och kolla upp det. Värsta är att jag vet ju inte ens vart det är :S har ju aldrig varit där så blir ju läskigt.

Men jag har sån huvudvärk på grund av detta, för det tjutande ljud (tinnitus) är värre än någonsin och det gör att jag inte kan koppla av eller nåt, alvedon hjälper inte. Har till och med haft feber och skit.
Har även försökt plugga men jag kan inte koncentrera mig, det slutar med att jag typ irriterat kastar iväg pennan eller nåt när jag försöker räkna och förstå det jag läser - VILKET JAG INTE GÖR!

Dumma skit öra, varför ska det hända EN vecka innan tenta för ????

______________________________________________________________________________________________

Har även fått upp tavlan på väggen nu, som stått på golvet i veckor. Blev rätt OK faktiskt :)
Och kom på värsta idén, om jag kommer bo kvar och ekonomin stabil då ska jag skriva ut favo bilder jag själv tagit och redigerat och köpa ramar sedan sätta upp :D

Kommer ju bli awesome på väggen ;)
Ska försöka leta upp bra bilder på katterna med, och ta ut bilder på dom och sätta upp :) vore ju faktiskt fint att ha bilder på dom uppsatta :)

Blir ju även mer personligt att sätta upp egen tagen bild än att köpa färdiga, visst det är ju enklast att köpa färdiga men jag tror jag vill ha både och :) FÖR det behövs nåt på väggarna här, och bra att ha när man skaffar en mer riktig lya :)

Härliga sommar KOM HIT!!!

Jag satt bara så där och kikade på sommarbilderna jag har, konstigt nog har jag mest bilder från vår/sommar/höst och nästan ingenting nu under vintertid (?) Kan ju bero på att jag HATAR vinter, fast det jag gillar med vinter är ju att det är rätt mys att man får burra upp sig i en tjock filt med tända ljus, få gå med mössa, vantar och stor sjal, och självklart läckra boots ;)

MEEEN  det är sommaren som jag faktiskt mest älskar, ingenting kan ju direkt slå en härlig sommardag vid stranden, ute på sjön osv osv. Jag var dock olycklig sommar 2010 då jag blev dumpad som sagt men visst det hände ju några bra saker fast en av det dåliga var att i slutet av maj så pajade jag ryggen rätt rejällt och har fortfarande MEN ifrån det.

Jag har till och med bytt bakgrunds bild på datorn, sist jag böt var i mars, sen dess har jag haft en bild jag tog ifrån mitt fönster hemma i fagerviken, som blickar ut över gården, ner mot sjöbodarna och solnedgången <3 ÄLSKAR <3 . Det är en stor sak till att jag älskar mitt rum i fagerviken, utsikten ;) och att det är så härligt att bo vid havet och fagerviken är ju så underbart fiiint på sommaren ^^

Men nu har jag en bild jag tog i somras, som jag även redigerat om, jag har några versioner av typ samma bild, och har lagt upp de bilderna tidigare här men tänkte lägga upp en eller två nu bara för att visa och påminna :)





Första bilden är den jag har nu som bakgrund :)

cry

Åh vad tårarna har runnit nu ett tag, jag kikar på OTH då jag tydligen har feber och börjar kanske få öroninflamation YAAAY = NOT!!

Iaf så dör Haleys mamma, och se hur dom blir ledsna när hon berätta att hon var sjuk och att hon snart skulle dö.
Fick mig att tänka på min mamma, hon dog plötsligt INGEN av oss var beredda på att hon skulle försvinna bara så där. Och jag skulle mer än gärna viljat få ta farväl inte mista henne på det sätt som jag gjorde.
Det är många gånger jag funderat hur mitt liv skulle sett ut om hon inte dog, vart skulle jag vara i mitt liv? Skulle jag valt handel? Skulle jag börjat på design och sedan komma på att jag inte kände för det iaf? Skulle jag fått en underbar pojkvän som sedan lämnade mig för någon annan?

Det är så mycket frågor och funderingar man har när någon i ens liv försvinner så fort, man hinner inte säga farfväl, jag älskar dig. Man bara mister personen i fråga, och jag har väl tagit mig fram rätt bra utan mamma vid min sida, men jag vet att hon finns här men bara inte fysiskt.
Åh nu börjar tårarna igen :')

Jag har haft hjälp av pappa, syrran, farmor (och farfar när han levde) , kusinerna, mormor och morfar, mostrarna som hjälpt till att minnas mamma, prata om henne och ja sånt där.
Jag vill bara säga att man bör ta vara på den tid man har med varann för nån dag så kan allt vara slut

<3



Scared

Alltså när jag gick och la mig igår så började jag läsa nya Vecko Revyn jag fått hem under de dagar jag var hemma hos familjen. Så kom jag till de sidor där det står om FACEBOOK MORDEN!!
Och jag blev typ vettskrämd efter att läst igenom allt, för det är ju sant det man läser där, det har ju även hänt tror det var fyra tjejer det stod om nu i tidningen, som blivit förföljda, spanade på, ja allt och när en tjej som bara var några hundra meter ifrån sitt hem efter att ha skilts ifrån vännerna blev överfallen av en "vän från facebook" hon blev svårt misshandlad men hon blev aldrig våldtagen då hennes vänner eller var det var kom och då hade förövaren stuckit iväg, men tjejen dog av sina skador senare på sjukhuset.

Alltså det är ju skrämmande, så stod det längst ner på sidan "Känner du verkligen dina vänner ..."
Efter jag läst så kände jag att jag nästan ville gå upp och kolla igenom min facebook, för jag blev vettskrämd.
Jag menar, jag bor HELT själv, och jag tycker inte alls om att gå utanför huset när det börjat bli mörkt ute, det går an på dagen för då är det ljust och mer folk ute men just när mörkret faller då är jag skraj att gå ut.

Så jag ska nu sitta och kolla igenom mina vänner på facebook, har rensat bort förut men känns som jag bör kika igenom igen, och kolla över säkerhets grejen. Nojig man blivit ;)

________________________________________________________________________________________________

Jag har även en konstig känsla, och har ont i magen bara av att känna känslan.
Tycker även att några i familjen eller rättare sagt en i familjen blivit konstig på senaste tiden, underlig och jag blir näst in till chokad av att se de jag får se ibland. Som ... skrivit eller så, och speciellt svar ... får ifrån en person jag .. ja ni vet!

Nej jag måste försöka komma på vad jag ska göra med mitt döva öra, det är så illa att jag inte ens får in min ena hörlur i örat ens, och blivit uppsvullet, hör nästan inget på örat och jag som redan har dålig hörsel :(  och har ju tjutande ljud, tinnitus. Som är ännu värre nu ..

KlarGörelse!!

Hum, detta är för att klargöra lite, jag köpte ju smycken igår 2 halsband för 50 kr. Då jag fick pengar i julklapp så använde jag dom INTE de pengar jag har på kontot, de pengar jag har där har gått till mat och räkningar.

Något jag skrev om tidigare idag, så är jag besviken på mig själv att jag köpt lite mat som inte ens var nödvändigt att köpa. Men smycken köpte jag alltså för julklapps pengar INTE de pengar jag fått in av de jag sålt via tradera som är tänkt att gå till räkningar.

Så kära kusin, jag hoppas du inte längre är sur/besviken. Jag förstår fullkomligt vad du menar, jag prioriterar självklart mat och räkningarna i första hand inte annat. Och jag har inte ens varit och köpt nåt för de pengar som ska gå till räkningar och mat annat än vad de ska gå till.

Hoppas jag klargjort allt nu


Hugg i hjärtat om och om igen....

Jag har nog vetat det, det har funnits i bakhuvudet hela tiden.
Jag satt och svarade på kommentarer min styv syster kommenterar på bilder jag har på facebook.
Där på sidan av visades bilder på ja gemensamma vänner/familjs bilder och sånt där, då dök bilder på mitt ex upp och direkt när jag såg hans charmerande leende på bilden så högg det till i bröstet, och jag kände hur klumpen i halsen började växa sig större.

Jag kommer alltid att älska honom, men han svek mig så rejällt och nyligen ännu en gång även om just det inte var riktat mot mig så smärta det. Och jag har nu inte träffat han sen augusti, bara några dagarinnan jag flyttade hit och nu är det så att jag kanske möjligen ska flytta hem igen, för jag vet ju inte hundra att jag kommer klara tentorna. Men jag är så rädd över vad jag kommer känna när jag träffar/ser dom för jag vet att nån dag så måste jag det. Men jag vill verkligen inte, jag vill kunna bli någorlunda glad igen, lycklig och kunna acceptera UTAN att känna som jag gör. Jag kan inte ens förklara för någon inte ens för mig själv vad jag känner så fort jag hör deras namn, bilder ja ALLT.

Och om inget av detta hänt, om jag fått vara tillsammans med han fortfarande så skulle vi snart fira fyra år tillsammans men det gör vi inte :'( . Han är inte ens värd mig längre tyvärr, han har blivit någon jag inte vill kännas vid, han har förändrats till det sämre även om andra skulle påstå annat. När han var med mig var han den jag blev förälskad i, men utan för dörrarna så blev han den han är idag som han över en kväll blev helt och hållet.
Den enda som kan ens förstå mig är den som varit i samma sits, i samma båt för jag tror inte att någon annan kan förstå smärtan jag bär på varje dag, som jag döljer och den visar sig bara när jag är ensam eller upprörd över nåt. Men det är den smärtan en del av den som gör att jag mår skit om vartannat, att jag sover dåligt, äter dåligt och inte kan motivera mig till något. ALLT HAR BARA BLIVIT SKIT!!!

Sen jag blev dumpad och lämnad....
Sårad

Plastikkirugi

Alltså klockan är halv fyra på eftermiddagen och fyran visar Plastikkirgurgerna OCH det visar ju liksom en hel del scener som man kanske inte vill att barn ska råka se.

Jag menar att barn kan ju råka titta på den kanalen NU!!!
Jag själv tycker att de kan ju visa lite senare på kvällen, men jag tycker att sånt här är lite intressant att kika på, att se resultaten osv.

Men som sagt, bör visas senare i syfte för småbarn som kommer hem och slår på tvn, vill väl inte mötas av bröst, rumpor, öppna sår, operationer osv osv..

Bild 10/1 PARTYLITE


Jag följde med syrran till stationen i Falun för hon skulle ta bussen till gävle MEN när bussen åker mot hållplatsen så stannar han INTE! Utan han åker bara vidare...

Kan ju säga att vi inte blev glada, är ju nästan som förra gången fast då stod vi i 30 minuter och väntade och bussen kom inte så då gick ju vi till centralstation, där den startar och precis när vi kommer och går på gå gatan så åker den från stationen, nu var det att vi stod vid station men han stanna inte ens vid hållplatsen.

Så det var tur att hon hade 120 kr för då kunde hon ta tåget till gälve istället, men hon va inte glad och det förstår jag. Jag passade på att ta bilder, tyckte de såg så mysigt ut :)


syrran ringde och pratade med pappa...

Som sagt så tillbringade jag resten av kvällen i borlänge på en partylite kick-off, där jag fick detta på bilden :)
Det röda ljuset ska jag berätta mer om, på nästa bild. Den vita stenen med ett ljus till , är en aroma terapi, jag vet inte så jätte mycket om det än men man ska känna ett lugn om man tar och håller i stenen osv, jag känner lite av ett lugn men inget speciellt, tycker att den är jätte söt :)

La den i glaset, men den är lite stor dock ;)



Köpte nytt halsband på lindex, som var på rea :D

även detta, som var tilltrasslat då jag köpte det men har fixat det nu :)





Detta är vad det röda ljuset är, Lockande äpplen.
D
å jag eller alla fick kika vad man är i ett test så fick jag lockande äpplen så fick då
ljuset i den serien (doften). Och kan ju säga att den är underbar :D

Älskar den där asken där med spegel och ljuset i, man kan om man vill ha smycken i där :) jag hjälpte till att packa ner visnings grejorna efter allt var klart. Och fick då lägga ner den asken, och är större än man kan tro.
Kikade ju på allt nytt som kommit in och allt är så fint och underbart, är så att man själv vill ha en massa av det ;)


Bilder 9/1 2011


Haha xD - titta hur mina fötter ser ut, röda och näst intill svullna efter att jag ...

Haft fossingarna i fotbad, och jag hade inget annat än skurhinken men de gick ju galant :D passade även på att raka benen, något jag inte behöver göra ofta ^^ efteråt smörjde jag in fossingarna i en camomille kräm som gör nåt ;P men det känns skönt att smörja in fötterna med det :)


Självklart kom jag på efter att jag satt fossingarna i fotbadet att jag kunde ju ha på ansiktsmask så det fick åka på när fötterna var klara :) så det blev det jag hade, Herbalife vitamin ansiktsmask.
Hade kvar prover sen jag sålde inom de företaget, men som det ser ut just nu så säljer jag ej sånt just nu.

även sis hakade på :)

Så här ser mina naglar ut, vill mest visa nagellacket, men jag knäppte inte kort
direkt efter jag målat och nu har det hunnit växa, och nagellacket har dessutom flagnat bort
då jag diskat.

drack citron vatten under kvällen, näst intill godare än läsk :)

Sis gjorde jordgubbspaj, det skulle bli hallonpaj MEN hon tog fel påse xD märkte hon när vi kom hem och packade upp, men vi orkade inte gå tillbaka för att byta så chansade och faktiskt...

rätt gott :D med färdig vaniljsås som jag älskar <3

Sur på mig själv

Här har man i över en månad suttit och sålt en hel del på tradera, och jag har lyckats få upp i tusenlapp de senaste grejerna jag skickat iväg MEN jag har typ handlat en del på ica under de dagar syrran varit på besök och visst det har inte ens varit nåt som vi ens behövt köpa, bara en enstaka av det behövdes.
Men jag handlade även med pengar jag fick i julklapp så inte bara de pengar jag fått in på tradera auktioner.

Men precis betalat en räkning iaf, men är lite kvar på den dock, för jag kan inte betala hela summan tyvärr :( något jag tycker är skit jobbigt då jag sålt en massa bara för att kunna betala av räkningarna så går jag och handlar upp en del av summan jag fick ihop av allt. Så massa fy på mig :'(

Och nu är det så illa att jag vet inte alls vad mer jag kan tänka mig att sälja dock, då jag nu näst intill sålt de jag inte använder eller behöver längre. Funderar på ett par stövlar jag har men är något osäker då jag faktiskt använder de en aning. Har en möbel iaf jag bestämt mig för att sälja, mestadels för den används inte alls till det den är tänkt för så känner jag att den inte är vad jag behöver längre. Men kan dock inte få så värst för den möbeln dock, men bör väl lägga upp på blocket då om den ska säljas, tror inte jag har lust att sälja på tradera ;)

Nej men jag ska tänka på det, men jag hoppas att det löser sig med csn snart så jag kan betala alla räkningar innan det går fööör långt. Pappa kan dock inte hjälpa mig mer än han gör så jag måste lösa detta, ska nu plugga lite så att man klarar tentan som är om någon vecka..

Quicky

Jag ska fatta mig kort, idag så åkte syrran hem mot fagerviken. Jag var kvar på stan i typ 40-45 minuter sen blev jag upphämtad :) vi far mot borlänge där jag fick vara med på en Kick - off med Partylite :D

Hur skoj som helst, jag har planerat in ett start/visdatum nu så ska bjuda en hel del nu :)
Och fick 2 jätte fina gåvor ^^ som uppskattas kan jag ju lova, fick även se nya katalogen, och var inte så jätte mycket förändring sen sist jag såg i en katalog och det var nog för förra katalogen jag kikade i sist. elr förra kanske?

Jaja, och de har fått in en massa nytt och spännande saker och jag vill bara haaa :D hehe ljus facinerande man är ;)
Men nu är jag super duper hungrig, åt ju bara frukost idag och ska även sova snart för upp tidigt imorn, inte för att man vill direkt men men..

Berättar mer imorn, och visar bilder då. Dessutom är lägenheten typ uppsagd nu, då det inte alls är några sökanden och inga som är intresserade av studentlyor nu så har jag rätt så bra chans att få bo kvar om jag löser det med csn :) men jag säger inget mer nu, hoppas väl bara ¨på att jag löser det och får bo kvar :)

Promenix

Precis kommit in ifrån en låååång promenad runt slätta/herrhagen (här där jag bor) och det tog typ timme att gå runt, fast vi gick ju lite klurigt dessutom, vi tog lite längre sträckor osv därför tog det tid men känns faktiskt skönt nu efteråt fast vet att jag kommer ju däcka om jag slappnar av nu. För om typ en timme så ska vi ut igen, vi ska gå till kusinen Cattis och hennes kille.

Vi ska spela spel, kolla på film och de ville bjuda på mat med :) Så jag ska försöka sysselsätta mej med något nu så att jag INTE somnar :)

Ska försöka ta rejälla promenader en gång om dagen :) tar ju faktiskt en promenad till affären när jag går dit :)

Comfused

Jag har tänkt och tänkt och tänkt en hel del på vad jag ska göra med mitt liv, vad jag ska satsa på för jag vill kunna må bra med mig själv, trivas med mig själv och inte vara så här olycklig som jag är just nu.
Att jag mår skit är ju många anledningar, framför allt är det ekonomi biten - jag vet inte hur jag ska klura ut det, det andra är mitt ex och familjen.

Då man var dum att bli ihop med sin styvbror som sedan såra en totalt och dumpar en för en annan och gör något jag inte trodde han skulle göra (inte så tidigt) så det mår jag skit över, även om jag inte visar det så smärta det till i hjärtat när jag fick veta nyheten. Och familj som man inte orkar bo med längre, alltså jag vet att jag kommer må värre psysiskt hemma igen men jag vet heller inte vart jag kan tänka mig bo så för att spara in pengar och försöka fixa jobb, körkort så är ju bäst att bo hemma dock. Men vad fan ska jag göra de dagar han och hans blää kommer hem då???

När det gäller plugg så är jag sååå opepp så det finns inte, så fort jag ens tänker på att räkna bokföring och sådant så mår jag nästan illa, vet att jag inte är så sugen på att hålla på med ekonomi även om det är skoj och kan vara bra att kunna dock. Men jag måste tydligen tänka över detta allvarligt och komma fram till något beslut tror jag...

Nej nu ska jag sova

Mina julklappar 2010


Fick denna kom ihåg tavla av moster Therese :) satte upp den i mitt rum här i Falun på den hängare som sitter på väggen, och hängde mitt halsband i den :)





Sko nyckelringen jag fick som nu sitter på min handväska jag skaffade i somras :)

Jag, när jag var på väg till skolan för tenta den 5/1 (dock ingen julklapp ;P men var med i den mappen)

God Jul stenen jag fick och en röd burk som var full med julgodis och pengar :)

Ljus jag fick av min vän Sofia för några år sen i födelsedags present som jag nu tagit av plasten och börjat använt :) tidigare har de stått som dekoration men då mina ljus börjar ta slut så tog   jag fram dessa, doftar gott och ser så mysiga ut :)

Oj denna va ju inte med i julklapps grej heller ^^



Jätte fina och väldigt bra, formar jag fick av moster Therese i julklapp :)

Och detta är nog min favo julklapp :) av alla, dessa fina ljusstakar som min snälla farmor köpt till mig :)
Funderar vart jag ska ha dom, då de är något enorma och har tydligen inga ljus att ha i dom så det måste skaffas :)

Maaat

Tänkte lägga upp bilder på mat...

     

Tacogrätäng - Jag tillaga veckan sis kom hit innan jul, blev sååå jäkla gott ;)
Gjorde en nu när jag var hemma hos familjen men den blev något misslyckad då den blev för vattnig och hade inte exakt alla ingredienser :( fast jag skrev upp vad de skulle handla till men men alla gillade den iaf :)



Potatis grätäng jag gjorde idag 8/1 2011
Yummie

Middagen idag, kött bit stekt med lök och kryddor, med potatis gratäng och bea sås som blev lite vattnig :( men gott blev det :)

Nyår 2010/2011


Bild över en snötäckt gård, pappa hade tänt marchaller (stavning) och nåt mer men vet ej vad de kallas

den hade sjunkit ner i snön av värmen

Jag hade dukat fint ute vid vardagsrummet :) framför nya tvn pappa införskaffat en 42 tum eller om det var 48 kommer inte ihåg :)


Elsa var fin klädd i en söt klänning


Misslyckad bild på fyrverkerier...

Bildbomb sista veckan på året 2010


vääääääldigt suddig bild, men det är elsa och diablo :) så söta

sötisar :)

Fått tag på grafiti nagellacket i den färg jag ville ha :) målade över rött nagellack

en trött katt :)

En sten jag fick i julklapp, eller dekoration rättare sagt :)

Diablo ville inte att jag skulle plugga tydligen så han satte sig på mina papper och böcker :P


min sötnöt ^^

Bilder 27/12 2010


Syrran, något trött ;)

Cattit blir klippt av mormor, nu är det så att det kommer några bilder jag inte tagit utan Cattis kille/sambo Rickard som tydligen fick tag på min kamera, medans jag satt och pluggade i rummet brevid.

Per , kusin carros vän (kille ? ) hehe ne men vän för tillfället iaf :)

Kusin carro löser korsord tror jag

mormor :)

Vad cattis gör, vet jag inte men ser lite komiskt ut

hehe :)

Bilder 24/12 2010


Julafton i årsunda hemma hos moster carita. Här delas julklapparna ut av kusin Oscar :) och hans pappa janne som agera tomte

Längst bort på soffkanten, kusin carro, mormor, morfar och syrran som man ser händer och ben av

sis

en trött kisse ^^

en annan trött kisse


efter julklappsöppning så åkte kusinerna iväg till sin pappa i sandviken och jag och sis började kika på filmen "Kan du vissla Johanna " :) älskar moster caritas lampa där i hörnet, fick veta att hon köpt två men plockat isär den ena och fyllt på den andra och vips så blev den så där :)

Ljus :)

Syrran




Sena nätter

Sitter typ och kikar på film med syrran, jag orkade inte ha på¨mig jeans legginsen och toppen jag tog på mig efter duschen så blev att byta om till pyamasen :D älskar den <3 den är så skön att ha på sig och mysig självklart ^^

Jag ligger bara och tänker på vad jag kan sälja, för vill ju få in pengar att betala resterande räkningar och dessutom får jag ju lite mer rent bland sakerna :)
I kläd & sko väg så är det inget mer jag ska sälja av, iaf inte just nu. Men har en jacka hemma i fagerviken jag funderar på att sälja, eller två rättare sagt som inte blivit använda knappt.
Men plockat ihop böcker, pysslar kitet och någon enstaka film som jag inte gillar.

Och har hudvård/smink produkter och nåt till hår som jag även tänkte sälja, för de mesta är nytt men inte blivit använt. Nej återgå till soffan kanske?

Räkningar

Vad sköööönt!!!

Precis räknat ut de räkningar jag har på mig just nu, som ska betalas inom en rimlig tid (hoppas jag)
Har även mailat de företag som väntar på betalning ifrån mig, hoppas att de förstår.
Har iaf bestämt mig för vilka räkningar som ligger i prioritet som måste betals först och främst, då iaf två av dom är på väg till inkasso och det vill jag inte, för blir mer kostnader och kan även bli fogden.

Funderar på om man ska gå till typ banken och rådfråga hur jag ska göra för att snabbast betala alla räkningar och bli skuldfri så man kan andas igen. För minns förra gången jag hade dessa problem och när ALLT var betalt , vilken lättnad det blev för mig då. Men jag är iaf glad att högen med räkningar är minimal nu än vad den var från början :) och om jag får de mesta sålt nu, som ligger på tradera så kommer den högen minskas till kanske ett papper som jag dock inte kan betala med det jag kan få in ifrån tradera vinsterna. Men en bit på väg iaf :)

Vet ni vad jag tänkte på nyss,
ATT SÄLJA MIN SVARTA HYLLA!!!

Denna hylla alltså, men inte bestämt mig.
Tänkte mest för att om jag flyttar hem då kommer den inte åka upp då den tar sån plats i det rummet, men den är ju faktiskt fin och är ju en perfekt hylla i en framtida hem man skaffar sig men ska fundera vidare, kan ju skaffa en ny om så då IKEA fortfarande säljer olika varianter av denna hylla :D

Såg att de säljer en hylla i samma serie som den jag har nu men i smal version, iaf den har kostat 699 kr nu 399 kr, Jag blev ju typ: VAAAA!!!! Neeeee, bara för jag inte har råd att köpa den nuuu :'(

Vill ha en sån som man kan ha antingen på väggen under en platt tv? eller som ja fin bänk/hylla :D eller bara hylla vem vet, men självklart ska färgen vara svart :p

En möbel jag defenetivt vill sälja är min bäddfåtölj, då syrran inte ens sover i den för hon tycker den är obekväm osv osv, så tänkte jag att då säljer jag den. För mestadels för att jag sitter själv i den nångång i bland och hemma i fagerviken är den bara ivägen i lilla rum man har (blir litet med alla möbler man har där)
Så den ska säljas, men den kommer ju få bli hämtad då.. Vet dock inte hur mycket jag ska ta för den.. (?)


Och OOOm jag flyttar hem så kommer nog sängen säljas med, som jag köpte av kusin. Men pappa tycker jag ska behålla den, men vart ska den stå då?? Har ju redan säng hemma som iof bör slängas då man känner fjädrarna och den har man ju haft nästan hela sitt liv så den är väl åtminstone 15 år gammal elr mer. Och två sits soffan i vardagsrummet kommer även den säljas, så behåller jag bord och 3-sits soffan :) så ryker soffan stoffe lämnat kvar.

OJ LÅNGT  inlägg ;)

ekonomiska biten

Jag tänker titt som tätt på min ekonomiska kris jag har för tillfället, och jag vill studera fast ändå inte, jag är mer och mer sugen på ett jobb där jag kan kamma in en större summa varje månad till skillnad mot vad jag får ifrån csn (när den biten är löst) men MEN om jag fortsätter studera så har jag en chans att få jobb bättre än vad jag skulle få nu. Då jag får erfarenhet/kunskaper som kan behövas inom det jag vill jobba med.

Så jag kommer väl vilja fortsätta plugga bara ekonomi delen löser sig. Men som det ser ut nu är det ovisst med hela skiten, och jag försöker komma på vad jag ska göra ifall det blir att flytta hem, HUR SJUTTON LÖSER JAG ALLT DÅ????

Det är den stora frågan just nu, faan varför lär jag mig aldrig av mina misstag. Men jag har iaf avbrytit ALLT som har med företag skit som skickas och ska betalas för nu är jag fan less, på att jag får saker FAST jag avbrytit. Det var som i förra veckan så ringde någon skitstövel ifrån sthlm och pratade på om omega-3 och skit. Jag sa att jag inte vill ha nåt då jag inte har råd, och han babblade på om att det var si och så mycket MEN jag näst in till skrek i luren NEEEJ!!! För det första hörde jag knappt vad han sa för det var som om han var på tågstation, för det brusade, folk pratades, telefoner ringde etc och han lät skit långt bort - han tackade för sig och sa hejdå. Hoppas fan de inte skickar nån skit för då skickar jag tillbaka med ett brev.

Funderar faktiskt på att lägga ut de här kreativ pysslar grejs jag fick under våren som faktiskt varit lite aggresiva mot mig då jag ej betalat alla paket de skickat ut, men har ju betalat allt nu och fick en månad senare inkasso krav ? och pappa tog de med sig hem och ringde och snackade först med företaget som bara hänvisade till inkasso företaget, och när han ringde dom ville de att jag ska maila kopia på betalning och namn, person nr och skit , vilket jag gjort. Men det jag menar är jag undrar om jag ska sälja skiten och få in mer cash att betala räkningar, redan lagt ut serie boxar, kläder, skor och böcker.

Om jag ska vara ärlig så är det skönt att sälja saker jag ändå inte använder längre - jag menar varför ska jag ha massa skit liggandes som ändå inte används (dock använde jag serierna att kika på) men de känner jag att jag kan skaffa vid ett senare tillfälle, just nu vill jag hellre sälja de så att jag får in pengar och kan betala räkningarna innan det går för långt.



Att sälja eller inte sälja?

Åh, hatar när jag har beslutångest, funderar nämligen på att sälja serier som jag inte kikar själv på så mycket som exempel, charmed (förhäxad) där tänkte jag sälja 2 säsonger i slutet av serien då jag själv inte gillar det.
BONES boxen, mestadels för att jag redan har avsnitten på min ena hårddisk som jag måste fixa en ny strömsladd till, och jag funderar även på LAS VEGAS boxen, jag älskar den serien men jag kan ju skaffa den vid senare tillfälle då jag inte måste ha pengar liksom. Det vore ju skönt att få in det resterande pengar jag behöver för att betala alla räkningar och slippa påminelser, och inkasso krav.

Så jag ska nog satsa på att sälja vet att de kommer gå som smör i solsken ;)

Ahh

Precis kommit ifrån duschen, som jag var i bra länge  :)

-Körde på intensiv hårkur (fick av sis i julklapp)
-körde på att tvätta rent ansiktet och peela sedan
-efter duschen så smörjde jag in hela kroppen (förutom händer & fötter) med body butter jag fått av kusin i julklapp
-smörjde in fötter med fotkräm
-hade på ansiktsmask som återfuktar och gör rent på djupet
-tvättade bort gammal nagellack

Så jag har verkligen gjort rent mig själv idag, och pysslat om kroppen, något som knappt händer för jag är för lat för att ta hand om mig själv på det sättet efter en dusch, men ska försöka göra detta en gång i veckan :) vore ju sjukt underbart om man gjorde det ^^

Har faktiskt inte gjort ett skit idag, vaknade vid tolv av att syrran vaknat till och gjort frukost till sig själv :O HALLÅ JAAG DÅÅÅ? Skit unge ;)
Men jag klev upp och gjorde mig några mackor och oboy satte oss framför one tree hill of course, tittade ju inte på heeela dagen igår 8-) - men jag funderar på att fixa mat nu för magen kurrar och sen lägga ner en timma på plugg för bokföringsskit. Blää har inte lust men vad gör man?

Scchnabba puckar....

Jag ska försöka vara kortfattig nu, för jag och sis ska kika film och jag har redan varit borta typ tjugo minuter (?) typ...

Men tentan idag gick iaf något bra, vet dock inte om det gick vägen men jag hoppas iaf :) - körde ihop sig lite vid någon uträckning som jag sedan stod och tänkte på resten av dagen typ, för jag blev sur för att jag hade fått rätt uträckningar men fick inte till diagrammet jag skulle göra till :(

Tittade i anteckningarna sen efter och såg att jag gjort rätt med allt men det är det där jävla diagremmet som inte gick ihop så får väl kanske 1 poäng ?
Har sen jag kom hem igen varit och skickat iväg tradera vinster som folk vunnit nu över jul och nyår och mailade även iväg till de jag skickade så att det vet varför det dröjt så länge.

Har även kikat på bröderna karlsson med sis, rätt rolig film men jag gillar inte svenska komedier så värst har jag märkt, bara ibland men ne de är inte lika bra som amerikanska :) (utländska kanske man ska säga)
Satt även och läste en väns blogg, hon har haft rosa hår för nåt år sen (då hade jag inte träffat henne) men WOW säger jag, jag vill oxååååååå ;)

Fast hur kommer det se ut då?
Jag menar, om det blir att jag måste söka jobb och skit då kan man ju inte ha rosa hår och skrämma kunderna, fast jag skulle kunna ha rosa slingor eller underhår? Nångång ska jag ha blond med rött underhår :D läckert ;)

Nej nu ska jag gråta HEJDÅ

Service?

Ja då är man i falun nu då, kom upp senare än tänkt idag då jag och sis kikade OTH fram till fyra inatt/morse ;)
men det slutade ju så hemskt spännande att man var illa tvungen att kika ett avsnitt till ^^

Men det blev att handla på city gross i gävle, hamnade på över 500 lappen med mat, vilket är perfekt. Vi åkte sedan och tog en hamburgare innan vi for mot falun, väl framme så möttes jag utav värsta posthögen med mest reklam och lite räkningar, fast ena räkningen blev jag skit sur över. Då jag betalade för en månad sen till de och fick nån vecka efter jag betalat veta att det gått till inkasso FAST jag betalat så höll ju på att prata med inkasso företaget och de sa att om jag inte får inom en vecka så behöver jag inte bry mig så nu EN månad senare ja då får jag inkasso kravet...

Tror ni jag blev glad? - Neeej, så pappa fick de räkningar jag betalat som gäller ärendet och inkasso kravet så skulle han ringa och kolla vad dom håller på med. För jag har ju inte missat nåt.. skit saker.
Och efter sorterat upp reklam och post , lagt reklamen i kassar och fixat in maten i kylen så hjälpte syrran mig att gå ut med sopor och reklam grejset så kastade vi det., Pappa åkte typ samtidigt då, och som ni kanske fattar så är syrran hos mig nu här i falun :)

Hon ville som sagt vara här så hon får plugga i lugn och ro, och jag själv har suttit och pluggat men fastnade vid en sak som jag hitta i boken men får inte rätt uträckning så förstår inte...
Och har även ätit middag och glass till efterrätt :) så nu ska jag återgå till plugg sen får det bli sängen dock :/



Done

Så nu har jag förhoppningsvis packat allt jag hade med mig hem och fixat det mesta, och jag har även börjat kika på en plan b, vad jag har för rättigheter angånende det osv. För ekonomi delen måste lösas snarast, för har ju räkningar som jag inte kan skjuta på länge till, en del har jag börjat betala av och det känns skönt att få en del betalt. Men jag måste imorn när jag kommer tillbaka verkligen kolla upp vilka som betalat in, fixa paket och skicka iväg, sen kan jag betala de räkningar jag kan.

Det enda som ska packas ner är datorn men det gör jag imorn, som jag kikar på one tree hill :) men fick pausa för sega sis har inte packat än och hon irriterar mig med att nyna på nåt skit.
Jag är dessutom pissed off på killar, för killen jag "strulade" med för typ 2 månader sen blir det nu, han hade skrivit nåt meddelande på dejt sidan i dag (på den sidan så skriver man meddelande, skickar och det kommer till vem som helst typ)  och jag blev paff över att få, så tänkte jag att jag skulle söka om han fanns på facebook och det gjorde han.

Han som sa att han inte hade det, han har haft det bra länge... Och har dessutom ett förhållande med en tjej som pluggar i örebro eller nåt, jag satt typ och stirrade för antingen har han varit/är otrogen eller så är det bara förhållande skoj grej som vissa tydligen gör på facebook, något jag tycker är lite irriterande för hur ska man veta om det är seriöst eller inte. Men jag känner inget angående den här killen oavsett men är sur att skithögen ljög och betedde sig så jäkla dumt och idiotiskt, precis som mitt ex gör.
Därför jag känner att de killar jag ens snackat med och börjar känna nåt för är idioter&skithögar!!!

För det har bara slutat med att de svikit mig och jag mår skit, jag var ju lycklig med mitt ex men sen svek ju han mig och det jag fått veta om vad han gjort nu blev jag mer sviken :( fattar inte ens vad han tänker med längre, jag tycker han bör vara singel och hitta sig själv inte hålla på så där som han gör. Han sårar andra och speciellt sig själv, han kan ju inte ens träffa mig själv längre han vågar knappt säga hej till mig så vad säger det då liksom?

   

Falun imorgon

Imorgon åker jag tillbaka till Falun, och syster ska vara med mig några dagar då hon känner att hon får plugg ro.
Så det blir att packa nu och se till att jag har med mig allt jag behöver osv, och försöka få med julklapparna :)

Har ju fått jätte fina julklappar ^^ och som tur är bara en stor och resterande är smått och går ner i väskan ^^
Så ska väl kolla att jag har allt, och ska upp tidigt imorgon för vi ska åka någorlunda tid då jag vill ha dagen att plugga på till på onsdag.

Ska eventuellt säga upp lägenheten med :( bara för pappa har det väääldigt svårt ekonomiskt just nu och om jag inte klarar att uppnå poängen så är det bara att flytta hem. Och jag som idag typ bestämde mig för att köra på denna termin och se sen om jag vill fortsätta...

Men vi får hålla tummarna för att jag klarar kommande tentor någorlunda och får de poäng jag behöver :) då kan jag bo kvar och fokusera på pluggandet. Och lösa mina skulder.

Tentor

Har tänkt på det, csn vill bara att jag ska ha ett visst poäng för att kunna få bidrag av dom - och tänkte nu att om jag klarar de 2 kommande tentorna och den kurs vi inte ska ha tenta i utan muntlig redovisning som avslut på kursen OCH när jag gjort den tenta jag gjorde i mitten av december som det gick skit med och klarat den, men de ovannämnda kommer ge mej de poäng jag verkligen behöver för att kunna få bidrag och klara mig själv. LOVAR att det kommer göra att jag mår toppen för då kan jag betala av räkningar, betala hyran, maten, busskort helt SJÄLV :D

Och jag mår lite dåligt över att familjen har det riktigt kasst nu ekonomiskt så känns inte så skoj att behöva låna ut av dom just nu :/ men dock så måste jag det. Jag är lite orolig för har lite grejor som vunnits på tradera under juletiden och jag har ju inte varit i lägenheten sen jag åkte till årsunda och sen hem hit, vilket gjort att de som vunnit och betalat fått vänta. Har mejlat och sagt att det kommer :) så på torsdag då ska jag vara snäll och gå iväg och skicka det paket som behövs skickas iväg.

Har även fått veta något som jag stör mig rejällt på, är sur över det. Men vill inte ta det här, inte just nu iaf.
Jag skulle behöva träffa typ Johanna och prata men hon jobbar och det blev aldrig att vi träffades nu :'( så jag hoppas att jag löst det ekonomiskt och kan åka hem till helgen runt den 21:a januari då Johanna fyllt år och ska fira det med middag på restarang i gävle :) för skulle vara skoj att få vara med i år, då jag missa förra året. Kommer inte ihåg varför jag missa men tror det berodde på ekonomin då.

Nåt jag även hoppats på är att försäkringskassan varit snälla och beviljat min ansökan för det skulle ju hjälpa enormt, dessutom är jag lite nervös ifall det ska komma någon ny inneboende för det är typ dags snart för inflytt datum, men jag har ej hört nåt än och de flyttar ju bara fram intresse datum hela tiden då ingen lägger nåt intresse. Jag skulle inte säga nej för nån ny men det skulle vara skönt att ha lägenheten för sig själv ;)

Nej fortsätta plugga...

X

Hej hej

Idag började jag med några OTH avsnitt, och frukost. Sen bar det av på en promenad med sis och vi stanna till vid farmor på hemvägen där vi fick varm choklad och bullar till :)
Sen fick vi lite glögg för farmor ville bli av med det ;) och fick våra julklappar av henne som vi dock öppnade när vi kom hem för pappa kom och hämta oss. Han hade varit och handlat åt farmor som hon har ont i kroppen osv.

SÅ väl hemma öppnade jag mina paket, ena var det vantar, dock inte vad jag använder :( så det får väl bli några extra vantar då... Och JÄÄÄÄÄÄÄÄTTE fiina ljusstakar :D blev sååå glad <3
Är väldigt chockad över hur stora dom var men grymt snygga ;D perfekt julklapp för mig som älskar ljus/inredning ^^
Farmor ville åka och köpa ljus som jag kan ha i dom men jag sa nej för det räcker gott och väl med stakarna, jag har redan ljus som jag kan använda :)

Väl hemma blev det att börja med maten som dock inte blev som jag hoppats :( men god var den ju. Vi gjorde tacogratäng och taco paj fast vi kunde ju ha skippat pajen för gratängen är rätt mättande så jag tog ingen paj för jag fick knappt ner resterande mat jag hade kvar på tallriken.

Men efter maten gick jag in och tog mig en dusch SÅÅÅÅ efter längtat ^^ - var skönt att få tvätta av sig och få rent fetthåret. Och hade som tur var en ren tshirt kvar här hemma så den fick åka på då jag inte tog med så mycket kläder och hade inge ombyte nu när jag hade duschat, bara underkläder var det enda ombyte jag hade ;P


Dålig

Jag har mått illa och haft huvudvärk i typ tre dagar nu, i sträck!

Kan ju säga att det inte alls är så skoj, har mest legat framför One Tree Hill som jag inte orkat göra något. Men börjar få dåligt samvete för att jag inte pluggat så värst, men samtidigt så vet jag ju inte hur jag ska göra längre - när det gäller pluggandet. Jag vet inte om jag pallar att fortsätta riktigt, för det har blivit så knas med ekonomin både för mig och familjen. Jag vet inte om jag orkar fortsätta med pluggandet, om jag istället ska ge mig på att söka jobb istället, söka praktikplats kanske? Nånting bara jag kan få pengar och betala av mina skulder.

Men jag ska prata med pappa och jag ska försöka klara det tentor som är på G iaf, så jag rättar till poängen ifall jag ska fortsätta plugga eller slutar och fortsätter längre fram så man slipper strulet med csn. Det är inte det att jag vill sluta bara för det här med csn, det är mer att jag vet inte om jag klarar av det för det har inte gått så bra med pluggandet överhuvudtaget, varit några få poäng ifrån godkänd på tentorna så jag vet inte riktigt.

Men som sagt just nu är det ovisst hur det kommer bli...

bad really bad

Kul att man gick och la sig sex imorse för one tree hill var så jäkla spännande och jag blev ju super duper pigg av det, slutade med att jag till slut pausade och gjorde så datorn hamna i viloläge så jag kunde sova utan surrande ljud. Och strax efter att jag typ somnat VEM väcker inte mig då?

Jo min älskade bus katt, som tyckte det var skoj att leka med mina fötter och fara runt i sängen som en raket. Han klöste nämligen mot mina stackars fötter och jag drog ju åt mig dom och försökte gömma dom i täcket men han lyckades ändå komma åt för jag glömde bort lite då jag nästan somna om och vakna till kvickt då jag kände klorna. Bus katt, han lyssna på mig en stund dom gånger jag sa åt han men han var för mycket uppe i varv att han ville leka av sig med mina fötter som redskap. Men till slut så tröttnade han när han märkte att jag inte var¨på humör för att leka med honom.

Somnade om, vaknade igen av att syrran ringer och ber mig komma och öppna åt henne vid tio tiden. Jag gick upp och la mig igen, lyckades sova två timmar till sen blev jag väckt av elsa som ville få upp mig. Gick upp och åt frukost och kikat ännu ett OTH avsnitt, tänker iaf vägra gå ut idag. Skit väder!!!!!

Men ska byta kattlådan nu och sen kika ett till avsnitt OTH sen plugga, och är dessutom sur för jag har nämligen fått nåt jag inte haft på fleeeeeera månader vilket varit såååå skönt så ska det komma NU!!!
När man dessutom har favotrosorna på sig :( (nya och snygga, plus sköna)

Bad Really Bad

2011

2011 började väl så där, vi kikade på film efter tolvslaget och käkade chips med dipp och lite rökt lax på sidan av med skumpa som dricka. Även kaffe för vissa...

Bara det att nu (två timmar senare efter tolvslaget) så satt jag ensam med pappa i vardagsrummet, dumma jag ville försöka fråga pappa om en sak men han sa att vi tar det senare när han är nykter och det är OK med mig, så bara så där ställer jag en egentligen smart fråga men det blir en dum fråga i en onykters öron.

Nämligen, varför dricker du inte vatten också? När du dricker sprit? - Jag vet inte riktigt ens varför jag ens ställde frågan med tanke på att jag nästan aldrig sett pappa dricka vatten i samband med alkohol och det gjorde pappa sur på mindre en EN sekund och slutade med att han reste på sig och började fixa för att gå in och lägga sig och sa några dumma ord.. etc.

Jag fick en klump i halsen och gillade inte att jag fått pappa sur speciellt inte när han är full, och jag gick in med den disk som var kvar men fick inte med mig allt så gick ut igen och då kom pappa precis ut genom dörren och han trodde ju att jag kom för att kolla att han låser osv (vilket jag också halvt gjorde) så han  på ett litet dumt sett ger mig nycklarna och går sur in... Jag hämtar resten av disken jag inte fått med mig och låser och går sedan in, kommer in och pappa har gått och lagt sig så jag ställde bara in på bordet i köket och släckte på nedervåningen och gick upp till mitt rum.

Såg Diablo och kände hur klumpen växte och började bli tårar men lyckades hålla tillbaka, för jag själv är inte nykter utan är påverkad inte så att jag nått gränsen men åt det hållet, och jag i onykter tillstånd (speciellt) om jag mår dåligt så har jag svårt att hålla tillbaka känslorna och tankarna så har det lite kämpigt just nu.



-
Med andra ord så känns det inte som om mitt 2011 start har börjat som jag velat eller velat och velat, men inte så värst bra. Kunde förvisso spenderat den med Johanna och de gäng hon skulle fira med men jag har inte känt mig så social och orkade inte ens göra mig fin eller nåt och hade ingen skjuts heller för den delen, så jag ringde och sa att jag inte kommer och faktiskt nu ångrar jag att jag inte ens åkte, hade säkert fått roligare med dom, inte bråk, gnäll om vartannat som det blev här hemma.

Elsa klippte även sönder min tröja min FIIINA tröja, en tröja jag inte kan ha kofta för att dölja det hon gjort. Blev så sur och ledsen, men jag märkte inte ens att hon hade en sax och klippte det var mer när olyckan var skedd jag märkte.. Dessutom har jag tappat ena örhänget som jag fick av cattis & rickard i julklapp någonstans, vet inte ens vart, för bara vistas mest i vardagsrummet och sprungit mellan husen men hade den minst 45 min innan jag märkte att jag tappat det :(
Så blir skatt jakt imorn, hittade dock inte idag :(

 Nu ska jag kika one tree hill, syrran får avsnitten av mig sen så får hon kika orka vänta på henne..


RSS 2.0