Depp

Åkte över till Cattis och Rickard vid halv åtta, då Rickard ringde och stressade på mig. Väl där så tänkte jag inte på mina problem och hade skoj :) . Vi kikade på Fångarna på fortet och hade typ mys.
Men ja oroade mig som fan att cykla hem som jag inte gillar mörker och att vara själv i det UTE speciellt. Så jag märkte ju sen att det visst fans gatulysen (som tur var) men jag trampade på lite extra men inte överdrivet och dom sista metrerna så kunde jag inte andas. Det sved och ömma i halsen och bröstet värkte som om nån tröck in det och jag inte fick luft. Väl inne i lägenheten började jag hosta som en galning och jag fick verkligen igen luft.
Men försökte lugna mig och medans så gjorde jag iordning te och satte mig i sängen och andades. Efter en stund så blev det bättre men har fortfarande ont fast det är en timme eller över en timme sen.
-
Och på köpet så börjar min nacke/axel värka som fan = MIGRÄN!!!!
Och jag har inga starka tabletter kvar :( och kom in på nån mapp med bilder på mig och stoffe där vi kramas/pussas och jag mindes just dom stunderna och det fick mig att bli ännu mer depp som jag då började sakna hans famn. Inte kul att jag sitter här själv i lägenheten och mår piss. Plus att min lilla älskade dator ska låta mysko (fläkten) . Låter som om nåt fastnat i fläkten. Och det gillas inte. Fick det för nån dag sen men då stängde jag av datorn och starta den efter ett tag men nu så stängde jag bara av och på igen och det hjälpte inte. Så ska stänga av nu och lägga mig för att sova är ändå as trött. Har sov morgon iaf :)
Depp depp depp God natt

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Är INTE glad!!!!!
Ringde upp CSN för att kolla hur det går med min ansökan och allt det där, och problemet är att dom vill ha en rejäll anledning till att jag inte klarade kursen i våras. Och antingen ska jag försöka förklara ELLER göra om den kursen (utan studiemedel) och först då¨jag är klar med den osv då kan jag få ett beslut. Dom vill alltså att jag ska fixa typ G ja något poäng i kursen för att jag ska kunna få studiemedel på nytt. Och jag försökte nyss få tag på läraren vars namn jag inte minns på Högskolan i Gävle. Och hon i växeln kunde inte riktigt hitta den personen så jag skulle ringa upp igen imorgon.
-
Jag var på gränsen att börja gråta för tanken på att behöva flytta hem igen skrämmer mig och tanken på att jag måste eller jag kan ju gå kvar men inte så lätt om jag inte kan fixa böcker... Men att hoppa av skolan. Och jag vill ju bara vara kvar och liksom gå här. Jag trivs som fisken i vattnet här, jag har börjat göra mig hemma stadd. Och jag är ju inte lycklig där hemma, är ju bara deppig och orkar ingenting där. Här så gör jag saker, jag är ute och allt det där. Funderar på att leta deltids jobb då kanske jag kan bo kvar och ha lite pengar till allt jag behöver. Jag ska kolla hur mycket jag gör av mig med på en månad så kan jag ju se om jag kan få det att gå ihop. Kan ju inte gå och låna pengar av pappa hela tiden, för dom har ju det lite knapert med.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!
Vill dö :( vill bort jag orkar inte. Jag som var så glad

Tisdag

Ja jag kom hem för någon timma sen och då pratade jag lite med Elina medans jag packa upp saker jag handlat på willy´s . Och värmde ett mini pizza, sen så har jag bara legat och pustat ut och funderat på en massa saker.
Och nu funderar jag på att ta en dusch för att slappna av och vakna till lite.
Nej ja orkar inte skriva mer nu så får återkomma :)

Hej :) jag hann inte blogga innan jag for ...

Hej :) jag hann inte blogga innan jag for som jag snooza lite for länge vilket resultera i att jag knappt hann äta frukost. Men nu sitter jag på bussen på väg till borlänge :) . Börjar klockan tio. Och på fredag så blir det gävle för mig på dagen. Ska nämligen åka och fixa ryggen igen :/ är ändå ledig på dagen och orkar inte ta värk tabletter hela tiden. Återkommer ikväll nån gång :)


Apa trött

= As trött. Jag sov inte så värst mycket inatt på grund av nervositeten antagligen. Men som sagt så gick min dag rätt så bra ändå. Jag började med att komma iväg kvart i åtta och kom ner precis till det att bussen skulle gå (puh) och väl i Borlänge vid skolan så gick jag in i entrén och vidare till registreringen. Jag var ju där typ vid halv nio och nio började registreringen. Jag stod brevid en tjej som jag började snacka med :) Sanna heter hon. Trevlig prick ^^ och hon skulle eller ska gå International Tourism tror jag det var, vet ej om det var för svenska eller engelska. Men hon va jätte trevlig. Vi hjälptes åt att hitta och gjorde varann sällskap enda till vi skulle gå i led till hotell galaxen, då va vi tvungna att splittras för hon skulle till sin klass och jag till min. Väl vid galaxen så satt jag med någon i min klass och vi alla lyssnade på en massa information i någon timme. Då höll jag på att nicka till hela tiden, var så jäkla trött. Men sen fick vi träffa Maassarna och Phösarna som typ ska guida oss och en massa annat... NOLLNING!
Men i våra fina goodiebags så fick står det att Nollning faktist är en "fin grej" så jag får intala mig själv det ;) haha
-
Men efter vi kommit tillbaka till skolan så beslöt sig några i min klass att åka hem och jag ville ju inte sitta där själv i timmar så jag åkte oxå hem. Väl i Falun så blev det en sväng in på Willy:s innan jag for vidare hem. Köpte mig lite mat och nödvändigheter. När jag kom hem så var Elina här :) små pratade lite sen satte jag mej och åt, sen efter ett tag fick jag samtal från syrran om att jag fått ett brev från KRONOFOGDEN!!!!
Och jag blev genast irriterad för jag fatta inte vad som hamnat där, men det handla om ett av dom paket jag skickade tillbaka för två veckor sen som dom inte skrivit att det blivit inskickad osv. SÅ i fredags så hade dom skrivit upp det men då hade kronofogden redan skickat ut papprena. Så hon jag prata med (ringde ju självklart upp företaget det handlade om) och hon sa att jag kunde kasta dom papprena för det var avslutat och behövde inte ens bry mig om det. Då lätta det igen :)
Gjorde en eller två blev det sammanlagt, koppar kaffe och hällde i mig medans jag böt lite kläder och for iväg hem till Cattis och Rickard. Sen for jag med Cattis till Bojsen beach och umgicks med Falun studenter :) lekar och annat. Lite skojsit men va så jäkla trött, kall och fuktig av all regn så jag beslöt mig för att dra mig hemåt lite efter åtta. Var hemma till halv nio nånting. Sen dess har jag druckit en stor kopp the och ätit två riskakor :) och kikat på tv4play. Skulle kolla på fångarna på fortet men så funka det inte :O så ska testa igen imorrn. Men
blir sent imorn :/
.
Nej nu ska jag sova. God natt

Back in Falun

Blev ju en sväng till Borlänge för att besöka skolan, och det gick faktist bra. Träffade på en tjej från Turism programmet som jag umgicks med ett par timmar innan vi skulle gå i ett led/tåg till Hotell Galaxen som låg en halvtimmes gång väg (tog iaf en halvtimme dit) från skolan. Och efter en timme där inne för information så begav vi oss tillbaka till skolan med massarna och phösarna som dom fint heter :) haha dom som ska ge oss uppdrag imorn.
Och väl vid skolan så var det inte så mycket mer än att välja att sitta kvar och vänta på stadsvandring och grillining. Men jag kände att jag inte ville sitta 2½ timme där och vänta på stadsvandring och sen efter det vänta till klockan sex för grillning. Jag var redan trött och hungrig och beslöt mig för att åka tillbaka hit till Falun.
-
För några av mina klasskamrater som jag träffade åkte även dom hemåt så då gjorde jag det med. Hittade inte heller tjejen jag umgåtts med tidigare :( - Väl i Falun så blev det cykel och stanna till på willy:s för att handla lite. Så nu har jag lite så att jag klarar mig. Och Elina va i lägenheten nu när jag kom :) så pratade lite med henne medans jag packade upp mitt och värmde min pizza som inte var så lika god idag ;) men fick i mig lite av den. Resten kommer åka i soporna.

Första dagen...

Snart bär det av!
Om typ 30 minuter så drar jag med min fina röda cykel ner till city, där jag tar bussen till Borlänge - Skolan :)
Det är första dagen med...
-
Jag försökte med att lägga mig i tid igår vilket inte gick så bra, för jag var pigg fast jag satt och gäspade om vart annat. Och jag letade som sagt kläder (som jag redan visat) och sen stängde jag av datorn och allt och försökte koppla av och sova. Men det gick inte!
Slutade med att jag satte på tvn/dvdn igen och kikade på Las Vegas som den kan man spela allt utan att behöva gå till menyn efter varje avsnitt... Och jag kunde ändå inte sova, så till slut gav jag efter för min lilla hunger känsla fast jag hade borstat tänderna. Gick och tog nåt att käka på i hopp om att det skulle göra mig trött. Men det hjälpte inte, så stängde av allt igen och försökte koppla bort tankarna och klockan va runt halv tre då? Haha..
Men ja nångång så somnade jag iaf för rätt som det var ringde väckarklockan och jag klev upp direkt (inte normalt för att vara mig kan jag ju lova) men hoppade in i duschen i 20 minuter klädde på mig och käkade frukost. Har nu sminkat mig och borstat tänderna :)
-
Är nervös, för ska åka bussar som jag aldrig tidigare ens satt min fot på. Åka till en stad jag endast besökt då jag åkt till Romme alpin (slalom) och jag ska göra en massa idag enligt det schemat jag kunnat skriva ut/se på skolans hemsida, jag som trodde det var schemat för dom här två veckorna (början) men så va inte fallet enligt Cattis utan vi kommer ha schema under dessa dagar inklusive det jag fått utskrivet etc. Yay liksom.
Nej nu måste jag sätta fart klockan tickar på och pulsen min ökar.
Hörs sen :) wish med good luck <3

Lite outfit bilder

.
.
.
.
Skor - Ellos <3
Leggings - H&M
Topp - Gina tricot
Sjal - Cubus
Halsband - New yorker
Detta funderar jag på att ha på mej imorn under skolan :) men ska nog packa med mig andra skor ifall det blir obekvämt.
Klippte, filade och målade med detta :)
-
Nu ska jag sova..... Stor dag imorgon...

Good night

Tänkte lägga upp bilder som jag tagit nu på kvällkvisten innan jag går och lägger mig.
Men först, köpte en cykellås idag :) monterade den själv med ^^
Efter att Cattis och Rickard åkt så satte jag upp mina vaser i fönstret inne i vardagsrummet. Känner att det behövs lite inredning där inne :)
Passade på att ta kort, Elina (hon jag ska dela lgh med) kom med sina soffor och bord igår :)
från andra hållet
köket innan jag gjorde mat
Mitt rum med nya lampan
....
Hyllan :D va evigheter sen ja såg den så här fin :O tack Cattis <3
Mitt fönster
Min mat idag :) blev rätt mkt bea sås men fick i mej allt :)
Satte upp en lampa jag lånar av Cattis och Rickard som först satt i mitt rum för jag inte hade någon taklampa.
Så nu när jag har taklampa så behövde vi ju en i hallen så satte upp den här :) tills vi skaffat en annan.

Spike

Haha oh gud :) sitter och kikar på ANGEL - serien. Och den är helt underbar, komisk och allt.
Och nu är det ett avsnitt där Spike kommer med och han är GRYM ;)
Haha me like this :)
Spike i ett avsnitt av Buffy
Spike och Angel :)
Hihi.. men funderar på att pausa och diska upp disken min.

Lagar mat

Nu står jag i köket och gör mat :) köttet är i princip klart. Tog typ 2-3 min så var dom klara ;) är bara potatisen som tar sin lilla tid. Men snart ska jag göra sås, och det får bli i den kastrull potatisen är i som jag inte har något annat. Haha lite skoj ;) stor kastrull för en påse bea xD
Men är väl så när man flyttar in så här och inte har allt i förberedelse.
Men tur att min "roomie" Har lite stuff som jag "Lånar" :) sånt som jag inte har. Tror inte det gör nåt att jag lånar, bara jag diskar det och lägger tillbaka :)
Nu blev maten klar :) (jag fick springa lite i mellan nu medans jag skrev ;P )
-
Jag bjuder mig själv på Lövbit och potatis med bea sås :) LYX :D

Haft fin besök

Hehe haft fin besök av Cattis och henne kille/sambo Rickard :) - fick en inflyttningspresent (blev bra överaskad) en kaffebryggare. Som Rickard tycker att jag ska bjuda på kaffe annars kommer inte han förbi xD . Men bryggade så vi tre fick en varsin kopp ^^
-
Cattis och jag cyklade ner till station först för att jag skulle se hur man cyklar ner till centrum osv imorrn. Så jag vet vart bussen jag ska åka med till Borlänge hur den går. Så blev det även en sväng in på Clas ohlson där jag fann en snygg taklampa för 99 kr :) snyggare än den Cattis fann på Ikea. Så det blev den på Clas ohlson. Nu sitter den fint i taket och lyser upp. Kanske inte finaste upphängningen men får duga som vi inte vågar borra i taket. Ska ta bilder sen, håller på att packa upp dom sista lådorna lite. Fick ju Rickard att titta på Lustjakt + andra sidor (sexsidor) hahaha. Så blev lite dirtytalk en stund. Men dom fick med sig en katalog av mig. ;)
Hade tyvärr inte Partylite katalogerna :( men det är ju nya såna på gång så ska kika om inte jag kan få såna skickade till mig eller nåt. Fan vill komma igång med det så man får skoj och extra inkomst.
Nej om man ska fixa käk kanske? Är lite hungrig, va det ett tag men kom inte nån vart som jag haft besök så gick hungern över lite.

Frukost

Så nu är jag proppmätt (igen) . Har precis proppat i mej en skål (mugg) fil med flingor, kalaspuffar ;)
Och två varma mackor :D Gott!!!
(bild från inatt då jag blev lite hungrig) - Men denna mugg fick agera min skål som jag inte har någon
riktig skål att använda mig av. Så typ sånt här åt jag nyss :)
Och här har vi varma mackorna :) nam nam
Men nu ska jag klä på mig för ska iväg och cykla med Cattis. Så man kan kolla in områdena lite så man liksom vänjer sig, hörs senare. Tjingeling

Night

Sen natt idag med, fast denna gång så slappar vi framför Las vegas :D
Har det mys med tända ljus ^^ och jag har druckit min andra kopp te med lemon/honey smak :) rätt god. Och är proppmätt efter att hällt i mig vindruvor i princip ;)
-
Tog lite kort tidigare idag, så här har jag gått klädd, ja inte skorna då :)
Gillar att min nya "sambo" har en hel kropps spegel :D me like <3
Träffade henne idag :) trevlig tjej, hon flyttar in imorgon (söndag) :D ska bli skoj att lära känna henne.
Säger nog Godnatt nu :) även om jag kanske inte ska sova än ;)

Nytt

Här kommer lite bilder jag tagit nu under kvällen :)
Köpte ju nytt, en wokpanna :) och en kastrull som jag nu använt.
Var så jäkla hungrig och nu är jag proppmätt :)
Det bjöds på kyckling och spaghetti :)
Lite musik till maten :) eller matlagningen
Jag gick iväg och fixade lite inne i rummet och när jag kom tillbaka så hade jag detta...
Jag höll nämligen på att fixa lite diskvatten till wokpannan och det (som kunde stå i blöt medans jag åt) och glömde bort vattnet när jag gick in i rummet xD = inte smart av mig..
Tiihiii
Maten :D gott och mättande kan jag ju lova.

Ah ...

så sköööönt. Precis varit iväg och handlat med Cattis på City Gross. Me <3 city gross ^^ haha .
Ne men jag gillar City Gross för man hittar jämt billigt där och man gör sina fynd. Som nu kom jag hem med en kastrull och en wokpanna :D (jag älskar wokpanna) man kan göra sååå mycket med dom .
Har även inhandlat mat, lite så jag klarar mej ett tag och annat smått och gott.
Har tagit fram kyckling för att äta till middag :) så ska väl kanske gå och sätta fart? Magen kurrar...

Så där ja

Nyss blivit klar med lådorna som innehöll kläder/skor. Nu står skor uppställt :) och kläder ligger i byrå och sitter upphängt i kläddkammaren. Och garderoben är full med, men det är slarvigt för jag vet att jag ändå kommer slita ut och sen trycka in i en enda hög xD så varför inte börja redan nu.
Klädkammaren
Skooooor
:D
clothes
slarvigt

Fun

Här kommer lite bilder från när jag lekte under sängen här om dagen :)
Så här fint såg det ut under min dubbelsäng
Hehe
Rätt cool
.....
....
..... haha lyckades med kameran... xD
Alltså denna gjorde jag med kameran inte rediderat alls. rätt nice va :D
-
Nu har jag även gjort mig en kopp te :) men funderar på att leta fram kläder och ta mig en dusch sen höra av mig till kusin :) sen eventuellt åka och handla sen fortsätta med rummet.

Bilder från 27/8 2010

Tog lite bilder med kameran på väg till Falun :)
Mina örhängen <3
......
.....
Mitt halsband från New Yorker <3
...
..
.....
Så :)

God morgon :)

Nyss ätit frukost, började dagen med att diska upp det lilla som blev kvar inatt av allt som skulle diskas innan det åkte in i skåpen. Och nu är jag fortfarande trött och seg. Mest mör i kroppen ;)
Tänkte dela med mig av lite bilder av lägenheten :)
Min frukost :) - har ingen riktig tallrik så tog en av små skålarna jag fick av moster Therese i Julklapp :) funkar ju det med.
köket (när jag kom in i lägenheten)
Vardagsrummet, jag gillar det här rummet :) så ljust och fint.
My room ^^ - lite mörk eller nej gillar bara inte färgen på tapeterna. Jag är inte så mycket för grönt xD
Hallen
köket (en del av den)
utsikt från köksfönstret
Utanför :)
Haha på våran toasits (under) locket
Toan
Badrummet (lite senare när jag fått in alla saker)
På spegeln
Klädkammaren/garderoben :)
(suddig) mitt rum med alla saker
Hyllan som tog aplång tid att få ihop och ens få upp från golvet. (Läs min kusin Cattis blogg, hittar länken brevid här) Där har hon förklarat alltihop :)
:)
Köket (på natten) då vi plockade upp alla kökssaker och sånt.
-
Så lite bilder på lägenheten. Kommer fler när jag fått mer ordning på allt.
:)

Fredag 27:e aug = FALUN!!!

Yaay äntligen har dagen kommit, dagen jag flyttar till fina Falun ^^ <3
Visst jag flyttar ju inte HELT och hållet utan jag flyttar ju delvis eller vad säger man?
Anyway, jag kunde inte somna inatt. fast än jag var as trött så kände jag mig super pigg i ögonen när kroppen var helt död. Så kikade på tv. först tittade jag på 2½ men, sen Jim's värld och efter det så hoppade jag in i How I met your mother. Och under pausen på den så kom jag in på mitt favorit program " Buffy the vampire slayer" och det var inne på säsong 2 och på mitt faktist absoluta favo avsnitt, då det är Halloween :D så självklart började jag kika på det. Efter det så var det Gjost whisperer som jag tror var säsong 1 så kikade halva det avsnittet så somnade jag sen xD - Men vaknade vid halv sex nånting och då hade Amelie messat om mitt busskort och fråga om inte tjejerna kunde låna det men det går ut imorgon och jag måste använda det idag.

Och sen ringde syrran vid åtta och fråga om inte jag skulle åka då med bussen men jag var så jäkla mör och allt i kroppen att jag sa nej. Och somnade om. Sen vakna jag nu vid tio och nu är jag typ vaken ;)
Funderar på att gå in i huset och fixa käk och lägga ut saker jag kom på i natt som inte kommit med :S - och sen eventuellt duscha. Sen far jag iväg mot Gävle och därifrån vidare till Falun :D
Jag får se när jag dyker upp här, kanske ikväll eller imorgon. Tjingeeling

Puh

Nu har man fixat så att allt är ute i bil och kärra. FULLT!!!!
Visste inte att jag hade så mycket saker :/
Men orkar inte skriva mer nu ska iställe hoppa i säng. Natti

Find one thing

Hittade kameran :)
Den hade hamnat under sängen och den var oskadd ^^ . FY FAN hatar att städa under sängen (dubbelsängen) trodde det var mer saker än det var så det var skönt. Men det var en massa damm iställe :( så har damm i halsen, näsan och på kläderna. Ja över hela mig :( usch.
Nu ska jag väl rota bland sakerna och sortera upp det. Nu är det bara det och ovanpå sängen kvar sen kan jag nog packa i resten. Men mina solbrillor är fortfarande borta :( vart fan är dom???
Som tur är ska syrran hjälpa mej med det sista, det som är i princip lättast men tråkigast ;)

Börjar komma någonstans

Ok, nu tänkte jag dela med mig av halvtaskiga bilder av hur mitt rum ser ut JUST NU!
Och det är faktiskt bättre än tidigare idag, så massa beröm till mig för att jag biter ihop och kör på. För jag kan inte ta så mycket pauser heller som då kommer jag ingen vart :/ -
Bild 1 : En bit av gareroben som flyttats (till så som den står på bilden) och en hög med saker i soffan och golvet
Bild 2: Här ser ni mina nerpackade lådor och köksvrån som jag hela dagen fyllt med saker som ska undangömmas ;) mer kommer in dit snart. Och ni kan även se en hylla jag ska ta med mig där.
Lite tydligare bild... och min lilla fåtölj som fått äran att ha lådor på sig
Sängen, så här ser den ut eller det är en massa saker i den
Där kan ni se lite svagt stora hyllan: bitar av den ;) eller delar kanske man säger.
-
Jag har kommit en bit iaf :) och nu ska jag fortsätta.
//
Fick nyss posten med saker som jag avslutat :O så betyder jag får skicka tillbaka och höra av mig till dom IGEN!!!

Nyss vaknat

Elsa skulle inte till dagis vilket resultera i att jag gick och la mej någon timma till. (några timmar) ;)
Iaf så nu ska jag väl sätta fart med rummet antar jag, men måste nog först få i mig nåt i magen först.
För jag måste få energi så jag orkar med rummet, det är BRA mycket. Måste även hänga in min tvätt som är ute och antagligen mer blöt och se till att det blir torrt till ikväll. Måste även tvätta sängkläder :/ fy fan det blev typ dubbelt och göra nu sista dagarna...

Good night

Jag får säga god natt nu, har fått till det lite inne i köksvrån :) men tänkte lägga mig i sängen nu där jag får plats. Delar min sänghalva med katten min och massa saker :S  hur fan ska detta gå?
Så när jag lämnat elsa på dagis imorn så får jag sätta fart rejällt med rummet för på kvällen så bär det av till andersberg för att hämta lite möbler jag ska köpa av kusin lite senare och sen väl hemma igen så ska vi packa in sakerna i kärran och bilen så allt är klart till på fredag.
Och jag som inte ens vet om jag fått med allt :S och har även massa tvätt som tar galet med tid att bli torrt. FIck faktist köra torktumlarn med en del som inte ens ska torkas där för vill inte packa ner våt tvätt.
Nej göra sig en plats i sängen så man kan sova och fortsätta imorn. Natti

Lista

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med

Tonåren
Hur gammal är du? 21
Har du det bra hemma? Nja
Har du bra självförtroende? Sisådär
Kan du lita på dig själv? Hm... kanske
Hur tycker du att ditt liv är? på bättrings vägen
Har du ett bra liv tycker du? Kanske
Vill du ändra på något i ditt liv? Ja
Njöd med din kropp? nja
Något du vill ändra med din kropp? en del små fix

Kärleken
Har du någon kille/tjej? Nope
Vill du ha kille/tjej? Ja
Gillar du någon nu? Jaa
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? en del
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? långa of course

Vänner

Har du bra vänner? Jaaaa
Du tycker om att va med dina vänner? Jaaaa
Har du många vänner? Lagom
Vad heter dina bästa vänner? dom du ;)
Vad är bäst tycker du, att  få ha bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? dom bästa man har

Mogenhet

Har många sagt att du är mogen för din ålder? Några har
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? inte många oftast tvärtom :/
Har du fått höfter? jovars
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? Both
Du älskar att shoppa? JA

Nöjd med

[x] Ögon
[ ] Näsa
[/] Händer
[/] Fingrar
[/] Naglar
[/] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[/] Ben
[/] Ansikte
[ ] Hy

[x] Lår
[/ ] Hår

[ ] Röst
[ ] Fötter
[ ] Tår
[7] Rygg
[x] Armar
[ 7] Mage
[ ] Helheten

..
Nej jag måste ta tag i rummet nu, det är värre än det varit på länge och jag har till imorrn på mig :( inte kul. Jag behöver hjälp men syrran mår inge bra så hur kul är det då? Stackars min rygg och allt. Önska mig lycka till... 

Kom ju långt?

Nej jag kom inte långt, iställe så började jag med att riva fram saker under soffan och sen satte jag igång tvättmaskin och hängde lite tvätt och starta torktumlarn. Han få igång en till tvättmaskin innan jag for iväg och den ska hängas någonstans. Bara vit tvätt kvar och en massa sängkläder som jag vill ha tvättat så jag har sånt med mig. Nu ska syrran hjälpa mig med att ha ner stora hyllan (hur nu det ska gå till) sen ska vi rota inne i köksvrån. Sen ska jag försöka ta mig förbi till farmor idag eller imorn. Har någon låda där med kökssaker tror jag.
Nej om man ska sätta igång så man kan komma i säng tidigt idag iställe. Ah känner mig nervös ^^ på fredag flyttar jag IN i falun :D :D hihi ^^

Fan

Jag har så ont i ryggen att jag tog en rejäll värktablett till frukosten och la mig i soffan i väntan på att den skulle värka, det slutade med att jag somnade. Och blev väckt vid elva av ett samtal. Då började jag kika på Top model sen somna jag IGEN! Vaknade till rejällt nu för en stund sen och såg hur mycket klockan var. Fick panik som om två timmar ska jag åka och hämta Elsa och jag har inte kommit nån vart med rummet på grund av ryggen. Hur kul är det?
Så jag får väl sätta igång nu då :/

Natter

Ok, tidigare så började jag på ett inlägg men avbröt för jag fick åka med och lämna tillbaka ett paket och när vi va i Skärplinge så började det regna rejällt och åska så vi hade inte Internet på ett par timmar.
Men jag lämnade tillbaka ett paket med jackorna, och träffade på Johanna på ICA :D så gick runt med henne och små prata :) sen väl hemma började jag packa igen och sen åt jag middag. Satte mig framför ett avsnitt 2½ men innan jag fortsatte med packningen. Har fått min spegel byrå tömd iaf :) fyllde en lådA med saker från den byrån.
Har även fått två tvätt omgångar tvättade :) så nu ska det bara torkas ;) har en massa tvätt som måste bli tvättad :( suck.
-
Tittade på Fångarna på fortet och sen fortsatte jag med packningen och nu funderar jag på att sova för jag ska upp vid sex och åka med Elsa till dagis :) sen hem och fortsätta packa det sista. Och imorn ska syrran hjälpa mig och plocka isär min stora hylla, Och hon ska även hjälpa mig med att få ordning på vissa saker och gå in i köksvrån där det väller med saker, blir INTE kul att gå in där.
Nej ett avsnitt 2½ men sen sova tror jag., Men först ska tvätt in i torktumlarn sen starta ny maskin.
Gonatt

Funderingar

SOl ute nu? Ok va inte det jag skulle säga haha :) men jag tittade ut precis när jag skulle börja skriva, för det har varit regn hela dagen så ser man sol nu liksom..
Iaf, fått upp en låda och fyllt den med saker. Nu är det så att jag har runt elva fack att plocka ur från min hylla och vad jag kan se av dom facken så är det inte mycket av det jag ska ha med mig så jag ska packa ner det i lådor med som får åka åt sidan sen. För jag vill inte ha med en massa onödigt skit liksom.
Usch går segt för mig ;)
Men inte lätt när man inte vet vart all skit ska stå nånstans.
Back to business

What?

Ok, jag har INGET emot kissie men såg nyss en videoblogg med henne och man liksom "What?" Hon är ju verkligen det alla säger ;) haha. Lite rolig att kika på. Antingen är hon verkligen dum eller så spelar hon dum.
Ni vet som Jessica Simpson i Newlyweds där hon frågar om buffalowings tror jag det var. Hon undra om det var kyckling eller tonfisk. Nåt sånt var det, fast hon visste var det var hon åt xD så fråga hon iaf. Hm...
.
Nej jag blir halvt avbryten hela tiden, det har jag inte tid med. Ser efter Elsa medans jag fixar och fick gå och byta blöja på skit ungen och sen kom jag på att jag skulle kolla ett mail så nu ska jag fortsätta så jag kommer nån vart.
//

xD

Ok måste ju bara säga detta:
Elsa kom upp till mej så såg hon en bit pizza (min frukost) så sa hon : Fy fan vad äckligt!!!
---
Busunge

YES!

Jag har ju nämt att jag har en jacka jag köpt från H&M som jag ska skicka tillbaka, även syrran fast hon ska bara byta till en större storlek.
Och nu hitta jag plasten som ska sitta runt jackan :) trodde jag råkat kasta den :s men jag hitta den :)
Så ser min jacka ut som ska skickas tillbaka.
On me
....
......
....
.....
The jacket
...
Haha ville bara meddela det. Nu ska jag fortsätta...

Yeah

Jag lyssnar på musik som får en att bli taggad och på dans humör ;)
Nu kan jag ÄNTLIGEN se golvet xD haha och börjat sortera upp saker. Go me.
Vill ha hjälp, roligare då. Fast ändå om jag skulle få hjälp så skulle jag nog bli irriterad ;P så jag får göra det jag kan själv så får syrran hjälpa med resten :)

Clean out everything

Nej inte direkt, men försöker få ordning men kommer ingen vart. -SUCK-
Jag vet inte vad jag ska göra för att få ordning och flytta på saker så man kan ställa upp lådor är inte lätt heller.
För syrran typ vände upp och ner på saker för att leta efter nån topp vilket resultera i att saker flyttats och blev i en enda röra. Nu måste jag få ordning på den röran så jag kan packa. Jobbigt att man vill packa men kan inte för måste typ städa först :S
-
Jag känner mig inte taggad, kanske för att jag inte vet hur och när jag får pengar från CSN :( för dom vill bara ha uppgifter hela tiden och sen får man vänta en evighet innan man får svar från dom. Gick en vecka sen jag mailade och fick svar igår. Måste jag verkligen ringa dom IGEN för att liksom tjata? Jag gillar inte att tjata på dom, och jag vill ju ha åtminstone så jag kan köpa busskort, betala hyran och mat till att börja med. Så får jag ta itu med det andra sen. Betyder att jag måste höra av mig igen till dom jag har räkningar till och förklara situationen. Har även kläder att skicka tillbaka för syrran vill ha en större storlek på sin vinterjacka så den ska skickas tillbaka och jag hade även jag beställt en sådan men jag hitta ju en snyggare på new yorker <3 så betyder väl att jag måste leta upp lite saker så jag kan skicka tillbaka det. Sen har jag även ett annat paket som inte kom med förra veckan när jag skicka iväg massa paket.
Men har iaf kommit underfund med att en hel del får faktist vara kvar här hemma för jag behöver inte så mycket saker med mig. Men måste diskutera med syrran för det kommer bli att hon inte vet vart hon ska ha allt som jag tar med mig stora hyllan och då kommer massa saker inte kunna ligga så bra sen...
-
Nej jag kanske ska fortsätta...

Perfekt väder

PERFEKT!!!!
.....
Det är super bra väder för att kunna packa idag :D - det är nämligen mullet och regn så då är det ju perfekt att städa och packa. Jag skulle ju återkomma igår men det slutade med att jag satte mig i soffan och kikade tv (nåt jag inte gjort på evigheter) så passade på att kika på tv :) . Betyder alltså att jag kom inte ens nån vart med packningen :S = INTE BRA!
-
Så nu ska jag upp äta frukost (kika sex and the city medans) sen börja packa. För nu har jag bara idag, imorrn och torsdag kvar. Hjälp.
Ska tvinga syrran att hjälpa mig ;) när hon kommer hem. Jaja man kan ska sätta igång..

Disk Disk Disk

Nu ska jag diska...
....
Återkommer med mer information sen :) kom på att jag hinner inte skriva mer nu...

Segt

Nej inte bra. Gick upp kvart över sex och klädde på mig och gjorde Elsa iordning, drog till bussen.
Väl i Skärplinge så gick vi någorlunda fort som jag nu skulle med 07.25 bussen hem igen och vi kom till Skärplinge vid 06.50 så vi gick lite fort men inte överdrivet. Gick ganska bra förutom att Elsa blev lite blyg vid dagis.
När jag kom hem så gjorde jag frukost och satte mej och kikade på Sex and the city. Sen efter 3 avsnitt så sov jag xD - vaknade några gånger men gick jag upp? Nej jag låg kvar.
-
Men så ringde farmor mej på mobilen vid ett så då kom jag upp så satt och pratade med henne en stund sen ringde jag Cattis efter jag hämta posten. Och nu har jag pratat med CSN och mailat dom. För han jag prata med sa att jag skulle maila och förklara situationen så nu har jag gjort det. Men pappa ringde och ville att jag skulle åka iväg och hämta Elsa så skulle han eventuellt plocka upp oss efter vägen i Skärplinge. Och jag som inte ens kommit igång med packningen xD . Men får skylla mig själv för jag la mig i sängen och somna.
Jag skulle hinna plocka ordning på golvet så jag kan ställa upp lådor och eventuellt byta kläder så ska jag gå till bussen.

Natti natti

Då har man duschat och är som ny igen.
Kikat på film och hinkat i mig päron saft xD var så jäkla törstig.
Nu ska jag sova, upp tidigt och iväg med Elsa till dagis sen ska jag packa resten av dagen.
Gonatt

Anonymt

Jag får ibland anonyma kommentarer som jag inte kan svara på dock. Men får väl försöka besvara
här i bloggen så gott jag kan.
Någon ville att jag skulle uppdatera en massa men lite svårt när jag inte vet vad jag ska skriva :P
-
Men kan ju meddela att jag är korthår igen. På fem ynka minuter så åkte det ur :( jag satt och borsta håret och då drog ett par slingor med i borste och märkte att jag kunde typ dra en slinga hur lätt som helst ur. Så det sluta med att jag drog ur alla som annars skulle det bli glest och konstigt. Men har trens från förut som jag ska färga och fixa så ska jag använda mig av det iställe och clips on :) Tror att jag hellre har det som det blir lättare att hålla ordning på osv.
Korthår igen
Dålig bild...
Får se när löshår åker i :) kanske nästa vecka :D bara ja har råd att köpa hårfärg o så ^^
Funderar på att ta en dusch och sen lägga mig och kika film för ska upp tidig och iväg med Elsa till dagis.

Heting

Tänkte att jag ska dela med mig av lite erbjudanden och annat från Lustjakt. (Som sagt gå längst ner på sidan så kommer ni in på länken.
Här kommer en beskrivning på denna produkt:
-En stav med variation...

Denna stav har ett överdrag i mjukt och hudvänligt TPR-material. Ytstrukturen är lite räfflad för att ge lite extra stimulans.

Anm. Överdraget är avtagbart och då har du en slät hårdplaststav.

Vibrationerna är steglösa och medelstarka. Staven är vattentät så att du kan använda den i duschen.

Om du vill ha en mindre stav med steglösa vibrationer och som ger dig möjlighet till olika upplevelser, då kan du välja denna.

Särskilt lämpligt för dig som
1. önskar mjuk stav
2. önskar hård stav
3. vill ha steglösa vibrationer
......

Haha störd grej!!

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[/] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

ÄRLIGHET
[/] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi


UTSEENDE
[ ] Jag är längre än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ /] Jag är osäker över mitt utseende.
[x ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.  
[x] Jag vill ha barn nån dag.


SKAMLIGHETER
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.   
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


Anorexia
[ /] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[/] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[/] Du tycker att du behöver vara smalare
[ ] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[attention deficit/hyperactivity disorder]
[ ] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[/] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor.
[ ] Du pratar hela tiden



Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild ibland
[/] Du är lättirriterad
[/] Du sover nästan inte
[/ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[/] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig
[x] Du har humörsvängningar

Bulimia Nervosa
[/] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[gjorde förut] Du äter snabbt
[ ] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder
[/] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[/] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[/] Du ljuger


Depression
[/] Du är alltid/ofta ledsen
[ ] Du gråter ofta
[/] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska 
[x] Du kan vara väldigt osocial
[/] Du har dåligt självförtroende
[ ] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.

OCD
[tvångstankar]
[/] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[ ] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ /] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier 

[] Du måste kontrollera saker flera gånger

Propp mätt

Jag blev proppmätt på två och en halv macka i princip.
Var så jäkla hungrig att första mackan var ju skit god, den andra slank ner segt och sista halvan kom knappt ner.
Legat näst in till hela dagen och kika på 2½men för jag orkade inte höra pladdret utanför så jag snodde hörlurar från syrran så jag inte skulle höra dom. Sen har jag ju suttit här med :)
-
Suttit och nu och funderat på en del men orkar inte ta allt nu för känner mej super seg nu efter mackorna xD
Så jag får väl återkomma :P

Så kan man ju också göra...

Jag satte upp håret med hårsnodden jag hade i en hästsvans på sidan så fick jag lust att fläta igen och då hade jag ju ingen snodd till övers så då tog jag ...
Med färg och innan jag flätade
utan färg
Satte mitt ena hårspänne som snodd ;)
...........

LustJakt

Tänkte att jag ska börja med erbjudande från LustJakt. Jag är ju återförsäljare till dom och varför inte liva upp bloggen med lite SexTalk så här kommer ett erbjudande jag nyss fick på mailen.
-
Så någon lite intresserad? Gå in på länk grejen jag har längst ner på denna sida. Där hittar ni länk till hemsidan där kan ni hitta det ena erbjudande efter det andra.
-
Missa inte detta tillfälle

Come closer har kraftfulla och steglösa vibrationer. PS. Vid lägre hastighet så är den nästan ljudlös...

Tips
Kulan i toppen kan med fördel användas för att stimulera zoner inuti slidan, t ex g-punkten. 
Du kan också låta toppen cirkulera runt klitoris. Ta på rikligt med glid för ännu skönare känsla.
....


Passa på - upp till 65% rabatt

Viamax produkter är baserade på afrodisiaka örter som människor har använt i tusentals år för att öka deras njutning, lust och sexuella förmåga.
Alla glidmedel från Viamax är glycerinfria, eftersom glycerin kan rubba ph-värdet i underlivet.
....
Så där har ni lite som gäller just nu :) - detta är vad jag fått i mailen idag. Så kika in och kolla om ni hittar nåt som passar er. (Jag måste lära mig att lägga in länk så det blir lättare att dirigera er)


Pix från Upplands väsby den 19/8 -10

öä
Här kommer bilderna på nytt från när jag åkte till Upplands Väsby och träffade kusin Carro :)
Ok först kommer bilder från onsdagen innan. köpte en cola innan jag for mot Gävle för att klippa mig hos Marita
Tog bild på mina nya leggings och mina pumps medans jag vänta på tåget till Gävle
Med löshåret i :) (innan det klipptes)
...
på tåget
Denna är från wayne's i upplands väsby. min frukost. scones och latte^^
Outfit bild som jag nog redan sagt va allt kommer ifrån men kan ju ta det igen
Kofta från H&M
Topp från Gina
Leggings från H&M
Skor från dinsko
...
...
...
...
Prövade en jacka, den som jag köpte :)
...
<3
Prövade denna, men tror jag föredrar den svarta.
-
Nu har jag lagt upp alla bilder :)

Bilder från 7/8 - 10 Falun

Här kommer lite bilder från Söndagen i Falun .
Jag har redan delat med mig av bilderna när vi spela golf, detta är bild jag tog på kvällen.
Vi gick på prommis och jag köpte mina älskade Pringles <3 och drack denna cider jag köpte
som test. Rätt ok men smakade öl först :S
Så heter cidern ;) äppelcider men föredrar päron ^^
Vi tog kladdkaka som min kusins sambo gjorde på fredagen? eller va det lördagen? aja haha med hallon glass till :)
Asti <3
Testade min kofta här

Bilder från 7/8 -10 Falun

Här kommer bilder från Lördagen :) i Falun
Försökte ta bild på min sminkning men det blev inte bra med min mobil kamera.
Outfit
Tröja från H&M
Leggings från New Yorker
Halsband från H&M
Utsikt ifrån halva backen (Hoppbacken)
Weeei ^^ - NOT! Jag kan tänka mig att kolla på men INTE att åka själv
:)
....
VILL INTE!!!!!!
Som ni kan se...
The view
The view
När vi kom tillbaka efter vår tur uppför hopp backen så duschade jag och böt om till denna topp.
Blev jäkligt varmt där i backen...
Tog en av mina cider på kvällen :)

Bilder från 6/8 -10 - Falun

Här kommer bilder från när jag åkte till Falun :)
Min outfit den dagen.
Linne/topp med Lady Gaga på från H&M
Skinnjacka från H&M
Leggings från New yorker
-
Köpte tidningar att läsa på tåget till Falun
Gävle...
Station i Gävle
other side...
Packningen min :)
På kvällen blev det super god mat :D - Cattis och Rickard kan, fast dom fick lite små
hjälp ifrån Mormor och moster Carita. (inte ofta ja säger moster carita xD)
Mina sov kläder ;)

Dunk

Inte kul och somna runt tre på natten och sedan bli väckt runt nio av att en viss person kör dunk musik så hela huser
skakar. Satte på 2½ men bara för att ha nåt eget ljud igång.

Blä och fyfan

Så fort man kom hem så kom det, eller nej omedvetet (tror jag) så började jag må skit när jag va på väg hem. Jag börja skaka så där okontrollerat IGEN!
Jag orkar inte med det, och när jag klev innanför dörren så va det som om hjärtat stanna och slutade andas. Jag märkte inget för än nu när jag satte mig här i sängen. Nu känner jag hur allt släpper och en slags panik sakta smyger sig på. Fy fan hatar dom känslorna, förstår allt mer hur min kusin mår :( fast hon har andra bekymmer än mig.
Jag liksom mår skit för "familjen" och killproblem.
EN JÄVLA VECKA och jag slipper detta :D längtar sjukt mycket.
-
Men ska jag köra kortfattat om min gårdag i Uppsala kanske ;)
Åkte här ifrån runt kvart i fyra med bussen, i skärplinge vid tjugo över och där träffa jag Johanna en kortis som kom med nåt papper till Lizzie (hennes lilla syster) och sen tog jag bussen till Tierp där jag tog tåget in till Uppsie. Väl där så gick jag till Hemköp och köpte en festis och en sallad som jag visste inte vad jag skulle köpa xD. Tog sen stads bussen till Lizzie, där hon mötte mig och väl i deras lägenhet fick jag träffa hennes kille/sambo Patrik. En trevlig filur ^^ haha. Ja sen kom en tjej vid namn Felicia :) som tydligen bor i det elevhem jag bodde i när jag bodde en sväng i Uppsala - nämligen Töväder <3 hihi och sen satt och snacka inte för att jag va så social som jag visste inte alls vad jag skulle säga xD haha. Senare gick vi ner bakom huset till en park där vi satt nästan hela kvällen. Åt och drack :) spelade fia med hutt xD och pratade och lyssnade på musik.
Senare så fortsatte festen i nån lägenhet där det blev mer dricka och musik :) runt två så ville dom dra till donken men jag och Lizzie gick hem till henne iställe. Inväntade hennes kille och sen typ somna visst jag och han i samma veva och Lizzie satt vaken. haha :) förlåt men jag var skit trött xD
-
Idag vakna man väl vid ett? Vet inte riktigt när vi vakna men satt och prata lite och kollade på tv och så bestämde vi oss för pizza, skit goda :) varför har jag inte vetat om den pizzerian? xD för märkte nu idag varför jag kände igen området. Det är för att vi typ cyklade förbi/igenom där när vi cykla till skolan från elevhemmet. Haha :) Men ja sen titta vi mer tv och jag gjorde mej iordning och sen for jag till Skärplinge va där till kvart i sju, hem till Johanna och Daniel va där i typ 5 minuter sen drog hon och jag till Julö :) hem till Dominique och satt där och pratade. Johanna och Dominique gjorde hallon/blåbär paj och äppelpaj, jag hjälpte till lite ^^ och sen blev det typ sitta och prata ända till kvart över tolv då bestämde vi oss att det var dags att dra hemåt.
.
Oj vad långt inlägget blev xD hoppas ni orkar läsa igenom hela ;)

Sitter hemma hos Lizzie :) och hennes kill...

Sitter hemma hos Lizzie :) och hennes kille . (johannas lilla syster) festade med dom igår. Blev inte mycket dricka för min del men va med någorlunda iaf ;) hihi . Ska kanske umgås med johanna ikväll bara hon svarar nån gång :) annars får jag väl ta mig hem vilket jag inte vill :( får se hur det slutar.


Pix

Lägger upp bilder lite hej vilt nu men ska dela upp i inläggen lite.
Nån dag när jag åkte med Elsa till dagis, tog en annan väg den dagen. Vi gick gång vägen denna dag och tog kort då :)
Var ju nån dag jag satt och ritade..
....
Min oytfit igår
Skor från dinsko
leggings från H&M
Linne från Gina
Kofta från H&M
Jackan jag köpte igår :) kommer användas senare i höst ^^
Nej nu måste jag rusa till bussen om jag ska hinna med den. Mer bilder får komma upp imorn.
Puss kram

Packat och sminkat

Så då har jag packat ännu en låda. Böcker och mina serier (lite filmer med) kom ner i den lådan.
Och nyss sminkat mig, kanske inte blev så värst bra men skitsamma :)
Tycker inte min cam gör rätt för mig. Men men
Bara håret kvar och skor på så är jag Ready to go :)
-

Så här kommer mina första veckor på Högskolan se ut...

Här kommer ett schema på vad mina första dagar/veckor på Högskolan i Dalarna se ut!
ENJOY
-
Måndag 30/8
Kl: 9.00 Registrering börjar
Kl: 11.30 Välkomsarrangemang
Kl: 16.00 Rundvandring
Kl: 18.00 Grillning , Mas Spex (Studenternas hus Tenoren)

Tisdag 31/8
Kl: 17.00 JF delar ut nolleuppdrag

Onsdag 1/9
Kl: 15.00 Fortsätta med uppdrag
Kl: 18.00 Grillning på Locus

Torsdag 2/9
Kl: 15.00 Maasaktivitet
Kl: 22.00 Smygpremiär Falun (Studenternas hus Kåre)

Fredag 3/9
Kl: 19.00 Smygsittning (Studenternas hus Tenoren)
Kl: 22.00 Smygpremiär Borlänge (Studenternas hus Tenoren)

Lördag 4/9
Kl: 13.00 Turnering i Åsbobacken (Falun)
Kl: 19:00 Nytt uppdrag delas ut av JF
Maasaktivitet Studenternas hus Tenoren

Måndag 6/9
Kl: 18:00 7-kamp Jaxbananern Borlänge

Tisdag 7/9
Kl: 17.00 Maasaktivitet Smyg CAPS

Onsdag 8/9
Kl: 17.00 CAPS studenternas hus Tenoren
Kl: 20.00 After School Studenternas hus Tenoren

Torsdag 9/9
Kl. 12.00 Maffia skattjakt

Fredag 10/9
Kl: 17.30 Uppdragen redovisas (Tenoren)
Kl: 19.00 Maasarna avslöjar sig

Lördag 11/9
Kl: 19.00 Introduktionssittning (Tenoren)
-
Detta är vad mina första två veckor ser ut :) kul va


Fredag

Har sovit sådär inatt. Somnade med datorn igång, för jag kikade på 2½ Men efter Las Vegas. Som jag orka inte hämta nästa skiva så fick det bli det man har på datorn. Jag är inte särskilt road över situationen här hemma, och jag hade tänkt dra till Uppsala mot kvällen. Bara det att jag vet inte när och hur jag ska åka än. Skulle ju vara så skönt att komma bort och slippa vara här hemma.
-
Tänker även på mina kusiner <3
-
Och nåt jag skulle ta upp igår är att jag funderar på att skriva mindre om vissa saker, inte vara allt för personlig liksom. Gå in på privata saker osv. För inte så bra om ALLA får veta exakta saker om mig. Jag har inte fullt tänkt på vad jag skriver ibland som jag använder bloggen för att skriva av mig och nåt i den stilen. Men ska försöka skriva mer om alldagliga saker, tankar, händelser, om sexleksaker som jag säljer, ljus som jag säljer och en massa annat så klart. Men ska minska ner på vad jag ska skriva om min "psysiska" situationer.
-
Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll? För pappa ringde nyss och fråga om jag ville äta kräftor med dom i helgen, kunde svarat JA om inte vissa var här som sagt. Men jag sa att jag blivit bjuden på fest så nu antar jag att jag måste åka ;) haha. Nejdå jag vill åka så jag kommer bort och mina nerver får lugna sig ett hekto. Men blir ju hemgång imorn och dom är ju kvar då :( Hade bra lust att typ gå över till grannarna och va med dom xD för dom är ju hur trevliga som helst men jag våga inte riktigt ;)
NÄSTA HELG KOM NUUUUUUU!!!!!

Cam bilder

Hihi fick tråkigt :) så fixa håret mitt lite, plattade och återfuktade osv.
Och tog massa ego bilder med cam ;)
se och njut - för er som vill.
Lite ....
Nya linne för 50 spänn som jag fick av syrran - Tack <3 från Gina
Satte i mina nya örhängen från H&M som jag köpte igår, så snygga ;)
testade att ha fram min lugg o hårspänne hamna i mun
Sista bilden ;P haha tog en del. Jag känner mig typ pigg?
Funderar på hur jag ska ta mig till Uppsala imorn osv, ska nämligen hem till Johannas lilla syster och "festa" :) ska bli skoj. Kan bli skönt att komma bort, för just nu orkar jag inte riktigt vara här, känner hjärta i halsen hela tiden.
Och orkar inte med att sitta nervös hela tiden och känna att man skakar och är dubbelt på spänd än vad jag varit tidigare. Vet inte heller vad jag ska säga eller göra, känns som om familjen inte är glada på mig?! Svårt att förklara :( fick ett jobbigt sms idag från en i familjen och jag är nära att bryta ihop, gråtit lite men inte så det känns bättre direkt. Vill åka till Falun, och umgås med Cattis. Kolla på OTH eller nåt. Hur bra mådde inte jag då förra helgen? Och denna eller vecka så mår jag skit. VILL till CATTIS NUUUUUUU!!!!!!

Torsdag kväll

Idag spenderade jag dagen i Upplands Väsby med kusin Carro.
Jag höll på att somna flera gånger på färden till Upplands väsby xD - så jäkla trött. Inte sovit något vidare inatt :(
Väl där så fick jag vänta en halvtimme på Carro för hon va lite försenad, på grund av hennes busiga hund. Eller det tycker inte hon ;) Och när hon kom så gick vi till köpcentret där vi satte oss på Wayne's of course ;) och fikade. Jag tog en latte och scones :) gott gott.
-
Sen gick vi och kikade på Graceland skor :D (som finns i Falun med ;P ) och efter det in till himmelriket :) (nästan) NeW Yorker <3<3  Självklart så hitta jag typ en MASSA! Bara för man inte kan köpa nåt utav det :@ och rea på typ ALLT!! Hittade två halsband (ena har jag på mig)
Inte bästa bild men :) står I LOVE YOU i globen som ni ser ^^ - Ska ta bättre när kameran kommer på reda
Och kommer även bild på andra halsbande då. Tog outfit bild med mobilen men den laddas just nu så antingen ikväll eller imorn kommer den upp. Eller dom upp.
Inte lätt att ta med cam ;P
-
Och lånade lite pengar av pappa att köpa en jacka idag :D hittade en skit snygg inne på New yorker som jag bara inte kunde lämna ;P Så nu har jag typ vinterjacka :D
Kommer bild på den med sen. Nu ska jag göra lite återkommer

Det enda jag kan säga nu är att jag mår...

Det enda jag kan säga nu är att jag mår skit psysiskt! :'( det suger. Fysiskt är jag trött och utmattad, och ryggen värker som satan. Men hoppas jag blir pigg av att träffa carro :) blir jag säkert för hon vet hur hon ska få mig glad. Sitter på bussen på väg till tierp nu :) där ifrån tar jag tåget till upplands väsby :) hörs ikväll kanske .


Nästan

Bröt nästan ihop nyss, framför Amelie och Alex. Vi prata om Stoffe. Och det blev för mycket, jag fick typ veta hur han mått/mår under den tid vi var tsm och jag visste ingenting. Han sa typ inget till mig.
Och inget jag gjorde fel men nåt annat var det, och ju mer vi prata ju mer växte klumpen på nytt igen.
Och nu så gick jag innan den bröt ut, så läser man ett meddelande från Cattis:
-
Slipper är fel ord, Dom förlorar dig! Och vi har turen att få dig i Falun :)
-
Så skrev hon, och då brast det, Tårarna rann :') allt bara släppte.

Depp depp depp

Jag typ gråter inombords. Hur fan ska man orka?
Längtar som tusan till nästa helg, få slippa allt. Då kan dom komma och gå hur dom vill. Jag bryr mig inte.
Just nu vill jag ta en kudde och skrika ut min illska och irritation på allting. Jag vill ju för fan att han ska FATTA att jag inte pallar med att han tar hit henne var eviga gång han ens kommer hem. Fy fan han som satt mig i denna situation och jag försöker komma bort från den, om en jävla vecka så slipper jag allt. SKÖNT!
-
Vet faktist inte hur länge till man ska palla av detta? Han gör ju typ ingen reaktion helt plötsligt, för nån vecka sen så LYSSNADE han på mig och nu blir han sur för jag frågar om han kan komma själv den här helgen så jag inte gömmer mig på rummet som jag typ gjort när dom är här. Eller så har jag flytt fältet, men nu har jag ingenstans att fly och däför frågade jag snällt, men slutade med att han blev sur när jag fråga och jag gick in i duschen och han fick prata med Amelie.
-
Fick mig ingen skön dusch :( på grund av alla tankar och att jag kände gråten i halsen. Fick väl fram ett par tårar men inte mer än det. VAD FAN HAR JAG GJORT? för att förtjäna det här han gör mot mig? Vad fan har jag gjort? Varför sårar han mig på det här viset? Har jag inte betytt ett dugg dom senaste tre åren? Var jag verkligen sån hemsk flickvän?
Jag som trodde att jag gjorde allt rätt, han sa ju aldrig nåt heller. Han slutade med det efter halvår eller mer och det är som om han inte litar på mig. Är för fan jag som inte kan lita på han.
Depp depp depp depp depp depp .....
-
Nej nu ska jag muntra upp mina tankar med Lite Las Vegas avsnitt eller blir väl ett kanske. Ska fixa så jag kan ställa datorn i fotänden av sängen så man kan kika :)

Tired as hell

Jag vill typ sova! Jag vill DUSCHA!
Mest för att slappna av i rygg/nacke har sån spänning nu att jag vet fan inte vart jag ska ta vägen :( och behöver endå tvätta håret och ska fixa med nya löshåret som sitter i med :)
-
Så ska kika om vi har nå varm vatten sen tror jag det får bli Las Vegas och en kopp te kanske och sen sova. Imorrn blir det Upplands Väsby och träffa kusin ^^ och på eftermiddagen träffa Emelie  i Uppsala :) fullspäckad dag kan jag ju lova ;)
Så packning får vänta nån dag :)

Måste bara skriva detta nu medans jag kom...

Måste bara skriva detta nu medans jag kommer ihåg det! Sitter på bussen hem nu, och här i skutskär så klev en gammal tant på som tappat bort sin biljett och hade åkt fram och tillbaka och buss chaffisen typ sa hållkäften till henne. Och hon prata på och gick bak och satte sig, sen bara nån minut senare så gick hon och satte sig i fram och börja prata med han. Och han sa argt att hon skulle hålla tyst och gå tillbaka och sätta sig i bak för han orkar inte lyssna på henne. Får dom verkligen bete sig så mot kunderna/passagerare ? Fan bara för dom kör och är trötta ska dom väl iaf vara artiga och jag vet att vissa gamla bara vill prata som dom är ensamna och då behöver väl inte buss chafförn vara oartig? Tar upp mer av detta sen när jag kommer hem. Är skit trött. Kommer nog bli säng när jag kommer hem . Eller ja dator med :)


Outfit

Ingen full outfit bild men lite svårt att ta med cam :) min kamera är fortfarande försvunnen, hoppas jag hittar den i detta kaos under min flytt packning.
Har på mig en kofta från H&M, linne från H&M och leggings från H&M :)
Ska ha högklackat med tänkte jag ;) och min skinnjacka.
Puss hej nu drar jag till Uppsala sen bär det av till Gävle.

Inte Taggad

Jag hatar när man vaknar och känner sig så trött och man vill bara somna om.
Det är dom gånger jag inte känner mig taggad på dagen.
Men får försöka vakna till för jag ska ju sätta i löshår :D - hade ju varit roligt om Johanna kunnat följa med.
Har ju inga nr eller nåt till hennes syster och vet inte alls hur jag ska få tag på henne. Hm....
Får messa Johanna och få nr antar jag.
Nej om man ska fixa sig kanske....
-
Update!
Jag känner mig lite irriterad och trött just nu, för igår kväll fick vi order om att fixa lite innan vi far iväg. Men jag pallar inte att sköta disken nu (inte min heller) och hade ju varit bättre om sakerna som ska göras gjort igår kväll iställe för det är två stycken som ska börja skolan idag som gör sig i ordning, jag gör mig i ordning för jag ska fara iväg samtidigt som dom, och min rygg pallar inte att göra dom där sysslorna som ska göras. ....

Comfused

Nu har jag packat i en låda som nästan är full :)
Och allt kommer ifrån två hyllplan nästan :) , och från mina byråer som jag äntligen kan se xD
För tidigare så var det fullt med saker där på så man såg knappt byråerna men nu efter jag fixat och donat plus packat ner så ser man äntligen dom.
Och all tvätt flyttades från Golvet till min bäddfåtölj så man fick plats på golvet, och lite från stora hyllan har även packats ner :) men jag har en massa i köksvrån :S kommer ju bli läskigt för jag måste först packa ner allt jag har i lådorna och göra klart på golvet så man får fram det som är där inne. Fan jag kan nog inte sticka nånstans i helgen för kommer ju ha fullt upp :(
-
Överväger att messa Stoffe och fråga om han inte kan komma själv. Så jag klarar av att vara hemma. Dom kan komma när jag flyttat för fan. Nej nu får det vara färdigt för idag, nu ska jag släcka och packa ner mig själv i sängen iställe ^^ upp tidigt imorrn och åka iväg. Så natti natti

Packar

NU packar jag verkligen - LOVAR!
Börjat fylla en låda :) men vet inte exakt vad jag ska ha med mig. Vill ju inte ha med en massa skit jag inte behöver, och när jag tänker efter vet jag heller inte vart mina kvarande saker ska bevaras som jag tar med mig hyllorna och byråerna. En ska syrran få låna, men det är ju liksom fortfarande MITT rum med, jag flyttar ju inte helt liksom.
-
Märker att dom planerar en massa och jag gillar det inte. Och vill inte att Torsda ska komma längre :( för hur fan ska jag orka med att packa och en massa annat när dom är här? Jag orkar inte ha dom här nu. Isåfall vill jag att han kommer själv då kan jag klara av det. Jag är kanske barnslig men vad fan kan dom inte vara ifrån 3 dar?
Jaja får se hur jag ska göra med denna helg.
Packa lite till sen ska jag titta på mer Las Vegas (skit bra serie) och sen sova för imorn ska jag upp tidigt och åka till Uppsala. Tyvärr så skulle inte Johanna följa med :( så ska åka själv. Men går väl bra det med :) funderar på om jag behöver tvätta håret och ha i en inpackning nu innan löshåret åker i :)
-
Ne man kanske ska fortsätta packa lite ;)

Tomte Gröt <3

Nu kan jag ju vara ärlig och erkänna att jag har knappt rört på mig. xD
Jag har inte ens börjat med det jag ska. Men kikat internet leverantörer och små pratat med mina nya "sambo" har jag iaf gjort :D
-
Nu ska jag äta tomte gröt och kika på Las Vegas och sen ta itu med saker kanske.
Tjingeling

Packa

Fixat fram två flyttlådor så nu ska man väl packa i dom. Sen får jag väl använda mig av väskor och andra kartonger. Kanske kan ta oss till Jula och fixa fler kartonger. Kommer ju behöver några stycken. Usch man ska väl sätta igång lite nu. Är skit trött med ;P men men
MUSIK on load nu då

Böcker

Har böcker jag vill bli av med som jag inte kan skicka tillbaka =/ så någon som är intresserad?
Tyvärr så kan jag inte använda Tradera :(
Men här är böckerna, så om nån är intresserad så skriiiiiiv :D
min mail är [email protected]
Om ni är intresserade av nån av böckerna, och pris kan diskuteras.
Jenna Jameson (fråga mig inte varför jag ens klickade hem den xD)
Ego Woman - nåt jag heller inte fattar varför, men för den intresserade så :)
(råkade till och med få 2 utav dessa)
Och Ego Girl har jag med. Tydligen första innan Ego women.
-
Om ingen är intresserad så ska jag kika om jag får skicka tillbaka dom. Fast det är typ två månader sen nu som jag klickade hem dessa.

Bevaka som en hök

Jag ska bevaka min sida på CSN som en hök nu till jag får svar. Är lite rädd att jag kanske inte får nåt eller att jag ska vänta så länge :( för dom sa UPP TILL FYRA VECKOR väntetid. Inte OK!
Ringde in efter jag gjorde ansökan så hoppas nu att det går FORT. Det gick fort sist jag ansökte så varför skulle det sega nu?
-
Har iaf varit till Skärplinge och lämnat/skickat tillbaka paket som jag samlat på mig här hemma i en hög. Haha ^^ inte bra. Men ska nu maila alla och berätta att jag avsäger mig och inte vill ha mer ifrån företagen som jag kommer inte ha råd att få sånt. Och jag måste börja tänka EKONOMISKT nu ;) hur nu det ska gå xD haha nej då. Jag ska klara det. Ska även börja med att SPARA. Nåt jag inte gjort på flera år.
Jag ska nu börja gå igenom allt som ska packas och massa annat, och ska till och med våldta tvättmaskin. Har en massa tvätt som måste bli ren innan flytten. Imorrn kommer jag ju knappt vara hemma ska först till Uppsala hem till en kompis lilla syster som ska hjälpa mig att sätta i löshår :) och min kompis följer med. Sen till Gävle på eftermiddagen och klippa mig hos Marita (ni hittar hennes frisörblogg här på höger sida) (kan inte med länkar än ;P )
-
Och på torsdag ska jag in och träffa Emelie i Uppsala, så kommer i princip vara upptagen hela den här veckan :S hur ska jag kunna hinna packa xD ?
Men jag får väl försöka planera och sen börja NU 8-)
Så här ser lägenhets husen ut där jag ska bo :) fina va? :D
Typ hur rummen är..
Köket. Inte det jag ska ha men ser ut lite så där :)
-
Hittade bilderna på kopparstadens hemsida ;D
, Fy fan internet är CP och man hinner knappt göra nåt innan allt försvinner. Nej klockar rusar iväg och jag måste börja...

Nu har jag pratat med CSN och skickat  in en ansökan. Men hon sa att jag kan få vänta på besked upp till fyra veckor :O hoppas det INTE tar så lång tid. Får panik annars.
Nu ska jag samla ihop paket som ska skickas tillbaka sen hem och börja se över vad jag ska packa osv.

Morning

God morgon :)
Gick och la mig vid halv fyra och somnade säkert kvart i fyra som jag låg och prata med syrran lite.
Och blev väckt imorse men vet inte när och sen somnade jag om. Och vaknade igen nu kvart i tolv nånting.
Nu ska man äta nåt, göra klart listan och ringa CSN. Sen åka iväg till Skärplinge och skicka tillbaka paket.
Man kanske ska göra brev och lägga i paketen?

Tankar

Klockan är tre på natten och jag känner mig klar vaken fast det är tvärtom.
Jag läste via mobilen lite snabbt så där på facebook, och nån eller några rättare sagt skrev "Vila i frid..." Om en tjej jag inte riktigt visste vem det var. Och nu när jag kom hem så kikade jag runt, tydligen så har hon varit med i nån olycka och jag vet inte vad för olycka men hon har inte klarat sig vad jag förstått.
Kom in på en av den avlidne's kompisars blogg där hon skrivit om hur hon fick se sin kompis ligga och kämpa för livet med slangar och maskiner till hjälp. :'(  - Och jag kom att tänka på när min klasskamrat dog i en olycka för snart ett år sen. Och tårarna rann :'( varför är det så orättvisst att unga i min ålder dör så tragiskt???
-
Jag kan ligga och drömma om att jag är med i något liknande men jag klarar mig (vad jag vet) och nu när man läser om verkligheten så vill man bara skrika. Hatar gud som tar alla en efter en i förtid. Om gud finns så hatar jag honom enormt just nu. För han har tagit min mamma, Natalie en underbar person och nu en till (visserligen dör många runt om i världen men nu pratar jag om personer man sett, känner osv) Jag kände inte Stephany men jag tyckte jag kände igen henne och nu vet jag varför. Men jag vet inte hur hon dog försökt hitta en massa ledtrådar men knappt hitta nåt, vet inte ens om det jag hittat stämmer.
-
Mina tankar är mest negativa just nu, så kanske bäst att sova så man får bort dom. Och jag hoppas jag inte drömmer mardrömmar inatt med :( gjort det två nätter nu.

*
Vila i frid ni alla fina <3

Soffa

Jag sitter i Stoffe's soffa, han har typ gett mig den men jag vill inte säga att det är min som om den dag han kommer hem (flyttar) så kanske han vill ha den igen och då kanske jag kastat den eller nåt och det vill jag inte ska hända, som jag vet att han knappt har möbler så den får stå kvar här.
Sitter här för sängen är det två Linneor som sitter och chattar med killar så jag sitter här och ser dum ut.
Funderar på saker, nåt som när jag diskade så satt Alex och pratade med mig. Jag sa att även om hon är skol trött så ska hon satsa på skolan nu och inte göra misstag som jag ångrar mina misstag. Och vi prata om killar och då kom vi in på ämnet "Stoffe" och jag sa att om hon tycker det blir för jobbigt när jag pratar om han så får hon säga till, men hon liksom känner stoffe och ibland så går det ju att prata om stoffe med henne och hans och mitt förhållande, och jag vill helst prata med nån som känner honom.
Och vi kom även in på deras födelsedagar som är om nån månad och hon tycker inte jag ska köpa nåt till han, men han fyller ju 20 liksom, vet ju vad han gjort. Men får fundera på det där. Men iaf så tycker Alex att jag är konstig & märklig, för en massa tydligen. Haha vet inte ens vad hon mena men håller med tror jag ;)
Jag är bara förvirrad. och vill ha saker som jag inte kan få. och förlorat viktiga saker.
-
Nu är jag trött och därav att det blir så luddigt, så funderar på om jag får lägga mig i sängen så man kommer upp imorn och kan göra det jag tänkt.
Natti

bjuder på en till...

för jag har tråkigt ;) så bjuder på en till lista.
Denna har jag lånat från min kusin Carro's blogg. Ni hittar henne här till höger blir det va?
---

Du heter: Emelie

Smeknamn: Emme

Låt som när du är ledsen sörjer till: Vet inte... alla sorgsna låtar jag har går av i hörlurarna

Beroende av: Min dator

Vad tror folk om dig? Vet inte exakt, men att jag är blyg och att dom tror jag är yngre än vad jag är

Stämmer det? Delvis men ändå inte.

Vad får du oftast komplimanger för? Vet inte

Hur imponerar man på dig? Haha ärligt talat så vet jag inte :D

Brukar du skratta för dig själv? Både ja och nej haha

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: (orkar inte skriva in hela, va ett sånt där vidare sms...)

Var bor du? Fagerviken (snart Falun ^^ )

Trivs du där? Ja och Nej

Hur svarar du i mobilen? "Mm" , "Emme"

Vem ringde du senast? syrran

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hahaha minns inte vad hon ville då

Antal timmar sömn inatt: vet inte 7-8 timmar

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Försöker och för det mesta så är jag i tid

Hur känner du dig nu: Ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska ta mig till

Vanligaste färg på dina kläder: För några år sedan hade jag sagt svart, nu vet jag inte, det är väldigt blandat. (Tar samma svar som min kusin här )

Vad tycker du om fötter: Har väl inge emot dom, men gillar inte mina. För mig är fötter miss bildade händer.

Vad saknar du: Någon... <3 och en massa annat

Hade du en bra kväll igår: Ja <3

Favorit dryck på morgonen: The <3 det varierar egentligen men helst the ^^

När brukar du oftast gå och lägga dig: Har ingen specifik tid, men det kommer ändras och MÅSTE ändras

Är du blyg? Ja :(

Sysslar du med någon idrott: Nepp men funderar på att börja träna

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Onanera. ;) tar samma svar som kusin här med

Är du nöjd med ditt liv: Ibland

Är du bortskämd: Ja och Nej, men jag bör inte klaga

Vad gör du i morgon: Har planer på att åka till skärplinge och skicka tillbaka grejor, ringa samtal och planera packning

Vad är det värsta du vet? det har hänt... och att dö

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut! 

Vad är det finaste du fått? Min syster, mina vänner mina kusiner <3 det enorma stöd dom gett mig

En speciell dag du minns: Enda som jag kan komma att tänka på som är starkast är första gången jag och stoffe blev tsm. <3

Du samlar på: Lippgloss har jag märkt :D persikofärger, rosa färger mest :P

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Först och främst CARRO <3 <3

När grät du senast: Minns inte nån månad sen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Operera mina bröst, ta körkort

Vill du gifta dig: kanske

Vill du ha barn: Inte nu, men i framtiden tror jag

Är du musikalisk? Nej inte direkt men spelat gitarr och piano på skoj eller keyboard

Vad dricker du helst när du är törstig: Läsk, vatten eller nåt

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: händer men mest om nagel är sönder/trasig och jag inte får bort det.


QuickY

Sagt nej till samlag?: Hm.. nej det tror jag inte
Varit medvetslös: Nej men svimmat två ggr i mitt liv? Om det räknas

Hånglat med nån riktigt ful: Hahaha ne ;) 
Hånglat med fler än 50 pers: Nepp
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nepp
Gjort något riktigt dumt: Jaa 
Gjort något du verkligen ångrar: Jaaa
Blivit full på ett släktkalas: Hm... nej men familjekalas xD eller ja typ
Varit full i skolan: Nej så dum är jag inte
Blivit portad ifrån en krog: Nepp jag är en ängel ^^
Varit otrogen: Nej, och om jag skulle göra nåt sånt så skulle jag hata mig själv som fan 
Slagit sönder en tv: Nej men varit nära
Önskat att du var det motsatta könet: Nja men skulle va kul ...
Överdoserat: Nä eller jo en gång när ja hade så ont o inget hjälpte
Åkt ambulans: Mm ambulans helikopter ;P
Gjort nåt olagligt: Mja
Fått din mamma att gråta: Har jag nog, minns inte liksom tio år sen jag träffa min mamma :(
Slagit ner någon: Nej men slagit
Skämts över dina föräldrar: Har hänt
Skämts över dig själv: Mmm
Ätit från en papperskorg: Usch
Kissat ner dig av skratt: Nej men varit nära
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Bråkat med din pojkvän/flickvän : Nej tjafs men aldrig bråkat (då jag va i förhållande med ni vet) 
Dricker du: Ja
Vem är din bästa vän: ja alla mina vänner <3 
Vad är du mest rädd för : att dö och bli ensam
Vart vill du gifta dig: vid klippor i solnedgång :) men annars vet jag inte
Vad hatar du verkligen: Hm.. att få hjärtat krossat av den jag älskar... (enda ja kan komma på nu)
Varit kär: Ja
Är du ett hälsofreak: Nej verkligen inte

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Typ...
Är du ensam nu: Nej Linneorna sitter i sängen
Vill du gifta dig: Både ja och nej
Vill du ha barn: Nån gång

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
Syrran
Såg dig gråta: Minns inte.. var nog själv
Fick dig att gråta: Stoffe och hela den situationen tror jag det var
Du delade en drink med: Cattis
Du gick på bio med: Johanna :) och Dominique
Skällde på dig: Pappa eller nej haha vet inte.. 
Du kysste: Diablo ;) nej men den som fick en puss/kyss av mig är stoffe sorglit nog... eller sorgligt och sorligt menar bara att jag inte ens kysst nån efter stoffe bara.. 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Ne mer snyftat , kika på one tree hill med cattis :D
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: Nja mer snuvi
Sjungit: Nej men nära
Saknat någon: Jaa

Haft sex: Neej var evigheter sen :(

JAG HAR:
Digitalkamera:
Jaaa men ingen bra :/
Telefon på rummet: Haha om mobilen räknas? ;P
Egen dator: Jaa <3
Könssjukdom: Nej fy fan
Husdjur: Min missekatt^^ fan vad jag kommer sakna han <3
Bra kompisar: Ett fint gäng <3
Tar du receptbelagda mediciner: Nej bara när jag är sjuk
Vem vill du fika med just nu: Carro <3


SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:
Har du någonsin haft fyllesex?:
Aa inte på krogen utan hemma räknas väl?
När var din första kyss? Oj, nåt jag faktist tänkt på men minns inte. 
Hur gammal var ditt äldsta hångel? haha ja 20 eller nåt då var jag 17
Och yngsta? ett år yngre än mig :)
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? Just nu så inte så bra :/
Har du flashat/strippat nångång? Nej för exet men inte annars
När kramade du någon sist? Idag  :) 
Saknar du någon speciell person? Jaa
Har du svårt för att bli kär? vet inte
När kysste/hånglade du med någon sist? 4 MÅNADER sen :( 
Ångrar du det? nej
Är du singel? Ja :(
När fick du senast en komplimang? minns inte
Har du träffat någon internet person? Ja usch
Har du hånglat med någon av samma kön? nej

Hemma

Usch, blev middag direkt när jag kom hem. Kyckling och ris :)
Sen satt jag och diskutera med pappa ett x-antal timmar med. Om min flytt osv.
Och han meddela att Stoffe skulle komma hem nu på torsdag och självklart inte själv, och jag kände direkt att det blev jobbigt. Och han ringde ju även hem just under samtalet och jag hade tänkt messa han och fråga om hans dvd, om jag inte kunde få låna den så passade på nu att iställe prata med han. Och kom överens om att jag får den så blir han skyldig fyra hundra iställe för sex hundra. Och det blev en bra deal tycker jag :)
-
Så nu har jag en dvd :) och har en tv med ^^
Ja jag ska väl berätta om min helg som jag lovat.
Fredag:
Kom dit runt tolv, på dagen och Cattis och Rickard mötte mig vid stationen i Falun. Vi började med att åka till Kopparstaden (reception, för hyresgäster etc) och skulle skriva kontrakt för lägenheten men det var tydligen på Studentkontoret jag skulle till så vi gick på stan en snabbis innan vi åkte till Studentkontoret. (Vet inte vad det hette så säger så ;P ) Blev systemet på stan iaf, fick mig 3 cider och en liten asti ^^  - Sen for vi och jag fick skriva på kontraktet och efter det for vi till Boysen där Cattis och Rickard bor. Minns inte exakt va vi gjorde då men sen när jag fick tag på bovärden så jag kunde få se lägenheten så for jag och Cattis till min blivande lägenhet och kikade på den :D . Sen på kvällen blev det mat, kladdkaka och film :)
Lördag:
Cattis drog sig i sängen så runt ett blev det frukost :), sen for hon och jag iväg till hoppbacken och tog oss uppför den jobbiga backen. Usch kändes efter kan jag ju lova, men underbar utsikt var det :) Cattis har laddat upp dom på sin facebook ^^ Hon lova att ja ska få dela med nån bild ;)
Sen blev det One tree hill för hela slanten ;P
Och en viss person blev full och rulla ur sängen när han lagt sig xD
Hm..
Söndag:
Hm.. vad gjorde vi igår? Jo vi åt frukost och sen åkte vi och spela MINI golv (äventyrs golf) fasen vad kul det var :) Gissa vem som vann då ;) MOI ^^
Sen åkte vi hem till dom och böt om till badkläder och for iväg till en fin badplats MEN bra läskigt att bada där för bara ett par steg så PLUMS drunkna nästa...
Men var jätte skönt i vattnet :) och dom har typ mini staket vid vattnet, förstår varför. Vi åkte tillbaka hem till dom, satte oss på balkongen ett tag sen åt vi hamburgare, satt på balkongen ett tag till och sen tog vi promenad för jag var så jäkla sugen på Pringles Hot & spicy ;) väl tillbaka blev det mys framför one tree hill :)
-
Jag har så svårt att minnas exakta saker och vet inte vad jag ska skriva just heller.
Tänker på min söta kusin i Stockholm som inte mår super :( och jag vill hjälpa henne men vet inte hur.
Tänker på dig gumman <3
-
Ska se om jag kan hitta nån bild att dela med mig av :)
Look at the view :) . bild från när vi gick upp för hoppbacken. I lördags
hoppbacken
Mohahahahaha ;) jag leker Jätte på minigolf banan
Comfused ;) haha jätte falukorv.
;) ser lite avklädd, men min kära topp tycker visst det är kul att glida ner och flascha
TASKIGT!!!!!
Jag liksom beundra materialet så tar dom kort och det där , taskigt. Detta är min kusins Sambo/kille.
Falun bo snart ;)
OCH avslutningsbild - Cattis min kära kusin fick syn på denna leksak i lekparken så hon rusa dit och jag fick haka på :D vi gick sisådär tio år bakåt om inte mer ^^ skit kul att leka iaf ^^ haha
Nej nu ska jag väl kolla upp vad jag missat i internet världen och sen sova. Har en del att ta itu med imorrn och sen börja PACKA :D:D:D
Godnatt <3

Nu är man på tåget på väg till Gävle...

Nu är man på tåget på väg till Gävle. På väg hem. Vill flytta NU! Men får hålla mig två veckor ;) när jag kommer hem så ska jag dela med mig av vad jag haft för mig i helgen i Falun :) . Helt underbar helg. Och gjort massa men ändå inte ;) . Typiskt med strålande sol när man åker hem. Men åter kommer med mer info om några timmar då jag sitter vid min dator . Kram på er alla


Tittat på 2 skivor av första säsongen av o...

Tittat på 2 skivor av första säsongen av one tree hill :) . Klockan är tjugo i tre på natten ;) och nu ska man sova . God natt alla söta <3


Gjorde nåt test i tidningen nyss och resu...

Gjorde nåt test i tidningen nyss och resultatet blev detta - "Du är som de flesta av oss, ganska nöjd, men visst hittar du ändå alltid något litet fel. Att du ska sluta leta skavanker är lätt att säga men visst är det svårt att genomföra. Det är ju så lätt att jämföra sig med alla andra, vi vet. Börja genom att försöka igonera de där kropps delarna du inte direkt älskar, och sluta övertala dig själv att du inte duger. Stirra dig blind på det du älskar med dig själv i enbart positiva ordlag: Säger du det högt så är det så. Uppför dig och tänk på dig själv som snyggast i rummet och du kommer lysa som den stjärna du är! " Så nu ska man tänka så :) försöka iaf ;)


Sitter vid köks bordet i boysen Falun :) h...

20100814845 (MMS)

Sitter vid köks bordet i boysen Falun :) hos kusin Cattis och hennes sambo Rickard och dricker kaffe ^^ - och läser tidningen SOLO :) väntar på att cattis ska vakna ...


Today I gonna go to Falun ;)

Sitter och käkar fil med flingor :) - typ nåt jag gjort hela veckan? ;)
Men lätt att göra i ordning. Funderar på om jag verkligen packat allt nu. Sånt som man behöver. Och ska nog fixa ner nr och sånt som jag behöver ringa med, funderar nämligen på att ringa CSN medans jag åker UPP mot Falun ^^ men vet inte än. Men måste ju ringa dom så fort som möjligt, men samtidigt så behöver jag mer uppgifter från skolan för att fullgöra ansökan. SÅ kanske ska vänta på uppgifterna från skolan först ;) kan ju vara smartast.
-
Så vänta med Csn till måndag då?
förhoppningsvis så borde jag få all info idag, så borde ordna sig.
Hade tänk att kika på How i met your mother men måste ha lite ljud då :( som ingen text och kan råka väcka syrrorna.
-
Så nu är frukosten uppäten, egentligen är jag trött för sov inte något vidare. Var inte så jätte trött när jag la mig :/ och haft Elsa legandes tryckande på mot mig så lite trångt.
Nej nu ska jag sminka mig och fixa till det sista innan jag åker.
Får se om jag kommer skriva nåt men tror inte det kommer bli så mycket skrivande i helgen.
Ha en bra helg allihopa <3

Trasigt?

Rätt trasiga va ;)
-
Dom är typ mer trasiga nu ^^

Ett år sen <3

Ett år sen du lämnade oss, saknar dig så otroligt. Har så många minnen med dig <3
Hur du fick ditt namn ^^ - du väckte mig och Stoffe genom att du lekte för fullt med våra underkläder, sprang och drog runt med dom i hela rummet :) Hur du valde att sova vid Stoffes rumpa ;) haha men han låg på sidan så la hon sig mellan rumpan och benen. Lite läskit som hon var ju så jäkla liten att man knappt märkte att hon låg där.
Och hon var så söt min lilla Busan <3
Och hur jag märkte att hon skulle få ungar och när hon fått dom :)
<3
<3 Din grav plats som du nu delar med Nallen och Smulan <3
-
Åter kommer med ny bild på graven sen om jag vill och orkar.
För en stund sen kom jag på att Diablo va ute och fick typ panik så rusade ner och öppnade dörren och där va han ^^ min söta katt :) - som det är ett år sen min första katt (hans mamma) dog så blir man ju lite rädd.
Men nu ska jag packa, nåt jag inte gjort än ;) för imorn bär det av till Falun :)
God natt

Går inte att beskriva <3

Som jag nämnt tidigare - så ska jag ju flytta till Falun <3
Och nu när man läste kusin Cattis  blog, som hjälpte mig med att skaffa student lägenhet :) så börja jag skratta så tårarna rann nästan :D man blir ju så jäkla HAPPY :D av att en massa bra hände under samma dag.
Och känslorna jag har just nu går inte att beskriva :D
Roliga är att jag på kort tid känner mig utmattad av alla lyckorus känslor :) att jag sitter och gäspar ^^ men är så hyper just nu :D och ska ju få se lägenheten imorn och skriva på kontrakt och sådant. Iiiih helt wonderful <3
-
Eme går från Upplands bo till FALUN BO ;)

Har värsta lycko ruset idag :) - in tagen ...

20100812830 (MMS)

Har värsta lycko ruset idag :) - in tagen på skolan i dalarna, fått student lgh (tack vare min underbara kusin cattis <3) och fått 1721 kr som jag är på väg att hämta ut just nu :) . Känner mig så jäkla glad nåt jag inte gjort på länge helt underbart. Så imorn bär det av mot Falun :) yeah hihi - nu är jag på väg till Tierp för att göra besök på banken :) sen hemma igen så måste jag fixa massa :)


Happy happy happy <3

Idag när jag hämtade posten så fick jag antagningsbesked från högskolan i Dalarna :D kommit in på detalhandelsprogrammet i borlänge ^^ så nu sitter jag och letar boende :)
hihi ^^
Kan ju även meddela att jag ska FLYTTA TILL FALUN :D fått lägenhet WIEEEEEEEEEEEEHOOOOOOO
Går inte att beskriva hihi :D
Yaaaay^^

Nu kör vi

Nu ska jag ta min mobil och hörlurar och köra iväg med cykeln :)
Ska hämta paket som sagt, så tänkte cykla så man gör någon slags nytta. Men jag har ett problem MIN kamera är spårlöst försvunnen :( måste hittta...

Torsdag

Vaknade för ett tag sen och nyss ätit frukost. Idag sover jag iallafall inte bort hela dagen :) för idag så skulle inte Elsa till dagis så därför så blev det inte att man somnar när man kommer hem ;)
Men jag ska hoppa in i duschen nu för en snabb av tvättning sen göra mig lite smått i ordning och dra iväg till Skärplinge för att hämta ut paket och sen cykla hem igen. Kan vara bra att komma ut och cykla lite :) en mil till och en mil hem.
-
Tittade på Snabba Cash inatt med syrran, jag håller med alla andra - FILMEN var skit. Ok lite rolig men sån dålig uppläggning av filmen och inga riktiga händelser heller. Man sega sig igenom filmen. Den kunde ju varit lite bättre iaf.
Men nu kanske man ska leta fram nåt att ha på sig och sen duscha osv...

How I met your mother...

Ligger och kikar på How I met your mother :) - inne på halva säsong 2, tagit lite tid på mig att kika på serien men nu börjar det arta sig :)
Hm.. Konstigt nog är jag hungrig igen :(

Ritat

Jag tog ett av dom stora block jag köpte på biltema för ett tag sen och kol pennorna och ritade. Inget snyggt bara slarv men ska dela med mig av det senare :) hittar inte kameran min så fick använda mobilen.
Men nu ÄNTLIGEN mat ^^
-
Btw - tittade på How I met your mother så var det nåt om dirty dancing (en favo film för mej) så körde dom min favorit låt I´ve had the time of my life <3 Så var tvungen att lyssna på den lite kort nu ^^

Åhhhhhh

Ok kanske inte smartaste när man är hungrig men lite bilder på vad som går runt i mitt lilla huvud nu ;)
Känner grill lukt utanför så tror det blir nåt sånt här till middag, vattnas i munnen ;) hoppas
ÅÅHHH ge MIG
SÅ sugen...
Och hur gott ser inte detta ut att vara då?
tacos <3
milkshake :)
-
Så nu räcker det, måste tänka på annat annars kommer väl magen kurra ihjäl...

Inte gilla

att vara HUNGRIG!!
Eller rättare sagt sugen på nåt man ändå inte (just nu) har råd med, och inte ens kan åka och köpa.
Inte bra att man blir sugen på sånt JUST när man är HUNGRIG!
Jag är sugen på :
Pringles - Hot & Spicy <3
Fanta Exotic
Chips med dipp till
Grillad kött bit
Pommes från Mc D elle Max (whatever) med dipp of course ;)
Milkshake
PIZZA med bea sås till ....
Muffins
KAKOR
Cookies med choklad i
...
Listan kan göras lååååååång. Och ju mer jag tänker på allt man är sugen på just nu så blir jag ju självklart mer hungrig. Och nåt annat jag tänkt på, dom gånger man är hungrig men inte får tag på nån slags mat så funkar ju alltid GODIS. Som varje gång efter skolan (nästan) så hände det att man gick och köpte sig lite godis av olika varianter och sen var man mätt och var inte ens hungrig när det var middag. Men jag försöker lära mig nu att jag inte kan göra så, utan ta en frukt eller nåt som stillar hungern och ett glas vatten. Men inte godis, slutar ändå med en massa äckliga finnar, eventuell dålig hy, man blir trött och seg och går upp i vikt. Alltså inte bra att ta godis vid såna tillfällen, utan njut av godis på helgerna (helg för mig är FREDAG - SÖNDAG) och då får dom som vill tjocka sig :) - jag måste lära mig själv att INTE äta tjockis saker under MÅN-FRE och vad jag menar med tjockis är godis och chips sånt som man går upp i vikt av, alltså snacks.
-
Ok jag ska inte predika om sånt här när jag vet hur jag är själv men jag ska iallafall försöka :)

Att jag aldrig lär mig

Precis vaknat eller nej för en stund sen för jag har läst bloggar och små tittat på SATC. Jag har sovit sen jag gjorde första inlägget idag, vilket betyder att jag sovit i omkring SEX TIMMAR!
Och jag hade en knas dröm men ändå så var  den helt underbar, jag var lycklig och jag mådde  bra. Vill tillbaka till drömmen :( - hatar att drömma sånt där och sedan vakna upp och inse hur olycklig man är. Och hur mycket  man vantrivs här  och drömmen eller det som hände i drömmen är något som var så verklig och nästan hänt förut men inte så där eller ja svårt att förklara.
-
Men det jag menar med min rubrik är att jag i princip går och lägger mig när jag kommer hem vilket jag inte borde göra, utan jag borde iställe hålla mig vaken och göra saker iställe för att sova bort dagarna. Fy på mig..

Onsdag Morgon

Precis hem kommen, och sitter nu och käkar fil med flingor och ska sedan klunka i mig the ^^
Ville bara kort berätta något lite roligt, eller roligt och roligt Ni får döma själva.
-
Gick upp kvart över sex och gjorde mig själv klar med att klä på mej och sätta upp håret slarvigt och sedan gick jag ner och klädde på Elsa vilket gick rätt bra till och med tyst. Hon gnällde knappt. Väl vid bussen så fick hon Läkerol av mig och så ville hon ha en till precis innan bussen kom så hon fick den sista. Roliga då var att hon la nappen bredvid sig och tänkte bara på att ta sin nalle. Så när vi satt oss på bussen så märkte jag att hon inte hade den och frågade henne var den var. Hon såg helt rädd ut eller ja nåt i den stilen, syntes att hon tänkte på vart hon hade den. Och var ju ingen idé att be buss chaffisen att stanna som vi redan kommit halvvägs till Hästskär (som ligger nån kilometer efter vår buss hållplats) så¨då sa jag att vi får fråga dagis om dom har en napp. Det gick Elsa med på, och var rätt glad och pratade hela bussfärden till Skärplinge. MEN när vi gått av bussen så vill ju hon självklart ha Nappen. Vilket jag fick säga att dagis har och vi började gå men så stanna hon och börja sura för hon inte hade nappen.
Och jag fick prata med henne så börja hon gå men sura hela vägen till dagis :)
-
Hon är ju bra söt när hon är sur på det där sättet ^^ För nappen och gosedjur är hennes snuttegrejor och som är SUPER viktigt för henne, speciellt om hon ska åka buss/bil, sova eller är ledsen. Men gick bra iaf :) Ville skriva ner det nu medans jag känner mig pigg och är vaken :) vem vet om jag kommer somna snart eller inte ;)
Nu ska jag kolla på SATC serien och äta klart min frukost.

Bra låt :)

Eminem ft Rihanna - I love the way you lie
-
Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down

Beautiful Cousins <3

Jag känner att jag borde lägga upp ett litet inlägg som ska vara tillägnad mina kusiner, jag är så glad att jag har dom. Båda är i min ålder eller den ena är det och den andra två år äldre :) Men det är bara underbart <3
Jag kanske inte alltid fattar det dom skrattar åt eller sånt där men vi har ju andra saker vi iaf skrattar genemmensamt åt. Och alla minnen man har med dom är obeskrivliga <3
Jag saknar dom båda ENORMT mycket och skulle göra vad som helst för att vara hos dom JUST nu. <3
-
Ok jag blir lite gråtfärdig just nu :') men jag saknar dom, att umgås, kolla på film i mormor och morfars källare, att tälta på gården och smita iväg med cyklarna mitt i natten och bli skrämd på kyrkogården av en katt, att cattis fick en dörr att "skratta" xD, SKIDBACKAR (behöver inte säga mer än det xD) , åka båt och få soppatorsk mitt i natten..
Vi har ju så många oförglömliga minnen ihop <3
Synd att ni båda bor åt två olika håll :( svårt att träffas tillsammans, men jag överväger ju att kanske flytta till Falun men jag vet inte än.
(lånar denna av Carro från hennes bilder på fb, hoppas det inte gör nåt^^ )
Mina fina underbaraste kusiner i hela världen <3 ni är mina bästa vänner ^^ love ya <3<3

Hihi^^

Har fixat lite :) så får se om antalet läsare ökar eller inte :)
Lite utmanande egentligen att sitta och klistra hit och dit, se till att det hamnar rätt osv. Men börjar fatta lite hur det hela går till nu. Och ska nu fixa lite med kurser och kolla runt annat. Även kanske börja med personligt brev? Kan ju vara en bra idé även om jag ska börja plugga. Funderar ju på att gå på den där fjällmässan i Gävle i år igen och ge det en chans liksom, men skulle vara kul om nån mer vill hänga på? Sist fick jag gå själv för kusin och hennes kompis kom in en timme efter jag var klar :/
-
Just ja kika över den kurs man läser nu kanske man också ska göra...

Fy fan :( stackars djur

Stackars små djur. Fattar inte att det finns såna elaka människor att dom utsätter djuren för såna plågor :'(
Titta bara!!!!!!!
Stackars sötnos :( - var in på Kenzas blogg och där hade hon lagt upp om minkar, minkfarmer och vad dom gör mot dessa stackars små djur. Jag har lagt till för att dela med mig eller engagera på facebook och nåt där jag skrev mitt namn och mail adress. Stackars djur, vet att det finns så många mer andra djur som plågas runt om i världen och jag skulle vilja göra vad som helst för att hjälpa dessa men man kan ju inte :(
Nej det är hemskt och människor som gör så här borde få rejälla straff för vad dom gör mot djuren.

Ringt & Fixat

Så där jag för några timmar sen (typ 2-3 timmar sen) så fick jag tag på min handläggare och först ville inte hon att jag skulle avsluta jobbgarantin för ungdomar men jag förklara att jag vill avsluta IDAG!
Som jag inte sagt att jag redan pluggar och det är just dom pengarna jag inte fått så sa jag bara som det även är att min nya ansökan kan inte föras vidare som jag har det där på försäkringskassan.
Så blev ett till samtal till henne och nu avsluta hon det (hoppas jag) så snart hoppas jag att jag ser pengar på mitt konto.

Vaknat

Nyss vaknat eller för en stund sen, visste inte ens att klockan hunnit närma sig två. Oops..
Jag har varit super duper trött och halv sovit, vaknat hela tiden och typ somnat igen xD
Men fortfarande inte hört från hon på ams. Lämnade meddelande :( tror det är min handläggare och hon verkar ju vara en sån som INTE ringer upp fast man ringt och lämnat meddelande. Jag orkar verkligen inte åka in till Tierp och tjafsa :( hellre över telefon. Så ett försök till då eller fler...

My kind of luck

Jag har nog inte turen fullt med mig idag :( får inte tag på den där Marie, ena är på semester och tror det är hon jag ska diskutera med. JÄTTE kul så ska prata med den andra vid samma namn (förnamn) men hon svara inte så fick lämna meddelande. Och jag som vill lägga mej och sova någon timma. MEN nej. Oh sova och ringa upp sen? Kan ju låta som en bra idé. Ska nog maila också och förklara situationen med ifall hon inte svara eller ringer. FÖR hon har jag lämnat meddelanden till förut och hon lovat och ringa upp vilket slutat med att jag fått ringa upp henne igen. Dålig haNdläggare man har...
Nej om jag ska sova och om hon ej ringer så får jag väl ringa upp henne igen, inte så svårt. Kan ju inte ens hålla ögonen öppna så jag kör på att sova en sväng..

SNabb svar

Till Carro
Haha nej jag föll inte för chailatten men jag drack upp halva iaf sen blev det för mycket. Jag ville testa ^^ och syrran bjöd mohaha. AAa jag vill också ha råd att leka :) så jag ska nu snart ringa och prata med AMS och hålla tummarna för att det ska gå vägen. Men bra idé iaf vi ska leka :) och gå på NEW YORKER <3 ok inte för att vi behöver köpa nåt men man kan ju gå¨omkring där ^^

BreaKfeast

Ja Gomorgon Bloggen min.
Jag har nyligen kommit hem efter att varit med Elsa till dagis, fick sällskap av Linnéa S för jag var ju på behandling med ryggen igår och ska därför inte lyfta nånting och bara ta det lugnt några dagar. Så nu ska jag bara äta min skål med fil och flingor sen sätta mig i tele och ringa ams (arbetsförmedlingen) och se om jag får tag på den jag ska ha tag på. Har ingen vidare lust att åka in till Tierp. Så nu ska man väl äta så man kan ringa ;) för CSN måste få besked för att jag ens ska få pengar. Blä men om det går bra och jag får tag på personen jag behöver prata med på ams så kan jag ta och vila och sen plugga vilket jag behöver göra.
-

Godnatt?

Tänkte att jag ska dela med mig av en rolig sak som hände idag, jag och Amelie hade tid inbokad hos Niklas som skulle rätta till/massera ryggen. Och i väntrummet så frågar jag Amelie (som varit där tidigare) om man ska klä av sig eller så? Och hon svarar med att man ska klä av sig till underkläderna (allvarligt frågar ju jag självklart?) Och det ska man tydligen och innan jag ens hann säga nåt så fattade hon att jag hade STRING på mig. Och jag vill ju inte visa upp min nakna rumpa inför en 40 årig gubbe (eller vad han nu är) och Amelie brister ut i värsta skratt anfallet och kan knappt andas så antar att hon fick sig en rolig bild framför sig. Iaf så medans hon var där inne så rusade jag ner till stan och tog ut mina sista pengar och in på H&M och letade trosor. Hittade till slut ett par hipsters eller rättare sagt 3 - par så det slog jag till på. Köpte även ett par ringar så det blev jämt :)
-
Skyndade mig tillbaka till kliniken eller vad man ska säga, in på toan och böt om. Så när jag kom in så behövde jag BARA ta av mig tröjan (tjock) och kunde behålla byxor , tröja PÅ! Han drog bara upp tshirten för att komma åt ryggen sen massera han bra länge (hur underbart som helst) och sen fick jag ligga på sida och då knäckte han till min rygg, på vänster sida så gjorde det inte så jätte ont MEN på höger fy fan kunde knappt andas, kändes som om att han vred åt lungorna eller nåt och det kändes i revbenen och ryggen kan jag ju säga, just dom ställena jag hade så jäkla ont efter fallet från gungan.
Och roliga är att ALLA frågar hur jag lyckades med att åka av gungan. Jag åkte faktist inte av med flit, snöret som höll gungan uppe gick SÖNDER. Och jag vill även poängtera att snörena och gungorna eller hela ställningen dessutom är kanske 15 år GAMMLA!!!! Och står ute året om, snören kan ju inte hålla i all evighet eller hur? Så ja dom har antagligen nöts en hel del så det kunde lika gärna ha varit någon av dom andra.
-
Så inte mitt fel att gungan var dum. Men nu tänker jag byta om, göra iordning en kopp varm jordgubbs te och kika Buffy sen sova.
Så God natt allihop, antar att ni fick lite roligt nu eller?

Bilder från när vi åkte hem från falun

Lite sena men hittade inte sladden till mobilen och när jag väl gjorde det så glömde jag bort att lägga upp in dom på datorn men igår kväll när jag ändå höll på att lägga över låtar till mobilen så fixade jag med bilderna med.
Så här kommer dom :)
Chailatte - köpte på cafét i biografen men den var ingen höjdare. Tror jag håller mig till karamell, vanilj och vanlig latte.
Torget
Min packning :) min rosa väska
När man kom hem och Elsa busa med en i sängen så märkte jag inte att hon fått tag på min lipgloss och sprutat ut i min smyckeskrin...
Denna var det hon fått tag på
Hm... Gulligt sätt att kika på film på ^^
Det var alla bilder jag hade, eller har mer men kan inte lägga upp vissa för ska vara snäll mot syrran^^

Svar på kommentar

Till Carro kusin ^^
Haha jaaa jag märkte ju efteråt att namnet på filmen inte stämde så precis ändrat på det :)
-
Hm.. jasså? Jo man stormtrivdes där ^^ men jag kan tänka mej Falun ja ^^ inte Stockholm ;P

Back home again

Ja då är man hemma igen, och tänkte bjuda på en snabb outfit bild som inte blev så bra men lite svårt när man inte har nån spegel och jag har så rörigt över allt att ta självutlösare kan vara lite knepigt.
Jeans - Gina tricot
Tröja - Köpt på monique i Tierp men vet inte exakta märke
Och hade dom där converse liknande skorna beige/rosa med döskalle på sidan på mig :)

As usual

Jag gick upp vid fem för jag skulle ut och passa Elsa då men Amelie skulle vara hemma så fick vila en timme till innan jag skulle åka iväg med Elsa till dagis. Väl i Skärplinge så gick vi långsamt till dagis för jag kände att det ingen idé att brådska som jag vet att vi brukar då komma dit fort och får jag stå och vänta skit länge på bussen (känns så) men nu så tog vi det lugnt och Elsa ville stanna och kika på varje snigel hon såg xD och ville ta upp dom och klappa men jag sa att dom är äckliga och man får bara kolla på dom. :) hon svarade med Inte klappa? Bara titta :) söt unge. Sen när vi väl kom till dagis så va den avdelning hon skulle vara på stängd så hon skulle tillbaka till sin gamla avdelning och stod och pratade med lärarna medans jag försökte få Elsa att inte vilja komma upp i min famn hela tiden. Till slut kom jag iväg men hörde hur arg och ledsen Elsa blev :( men såg iallafall när jag tog upp mobilen att klockan var lite mycket och jag fick ta och skynda mej för att hinna med bussen.
-
Väl på bussen så lyssnade jag på musik och läste min tidning Veckorevyn jag fått hem i posten som jag inte ens visste att jag fått :O - Hemma så gjorde jag mannagrynsgröt och la mej i sängen och kikade på Buffy sen somna jag ^^ hehe men nu måste jag byta om och sminka mej snabbt ska ju till gävle och få ryggen kollad.
Återkommer sen .

Sov dags

Ne om man ska sova nu?!
Har precis kikat på några avsnitt SATC - serien :) och ska väl kika mer Buffy nu tills man somnar.
Natti

Kväller

Ja då har man kikat ännu ett avsnitt av Buffy men får inte fortsätta för syrran vill tydligen kolla med :)
Men är så sugen på att börja kika på SATC serien igen.. Ska jag titta nåt avsnitt nu kanske?
Hm..
Fy fan imorn ska man upp tidigt och åka med Elsa till dagis och sen hem igen nån timme sen in till Tierp till arbetsförmedlingen och kika det här med pengar och skit. Sen in till gävle för att kolla upp ryggen. Skojit värre. Har på ett sätt lust att avboka tiden och typ ta den i veckan men jag vet inte, för kul och åka buss då efter behandling för pappa och amelie har varit så att man ska åka bil hem bla bla aa men varför får jag då åka buss hem? Ska man ju byta en massa...
Ska nog diskutera med pappa nu innan jag lägger mej och kikar serie igen..

My day

Legat och kikat smått på Buffy säsong 4 :) roliga avsnitt ^^ - somnade till lite halvt och väcktes av att man skulle göra sysslor, så hjälpte till att sortera upp ny tvättat och sen lagt in min tvätt i garderoben. Skönt med lite nytvättat och nytvättade trosor ;) jag är sån som använder tills det inte ens finns några vanliga rena och när dom ska tvättas/torkas så använder jag mej av siden kallingar jag fått av stoffe eller string som ligger i en hög i lådan. Jag använder inte det så ofta som jag tycker det är lite obekvämt men har några favo string som används :) OK hur kom jag ens in på detta ämne ^^ .
Brist på att jag inte har några nya pics att dela med mej av så drar jag väl till med en gammal bild på mig :) som jag fotade när jag hade tråkigt nån kväll. Tror stoffe satt och fifflade med nåt så jag liksom roade mig själv med att ta ego kort :) . Oh nu mindes jag hur vi hade rummet möblerat då, STÄDAT var det till och med. Till skillnad mot hur situationen är nu. Jag rensade upp soffan igår iaf så soffan och borden är så att man kan använda dom om man vill. Funderar på att ställa datorn där inatt. Hm.. men resten av rummet är en katastrof. Har ju till och med tappat bort saker :( som jag letat efter men inte hittar. Man orkar inte ens leta efter nåt i den här röran. Har till och med fått ihop en hög med tvätt på nytt eller den började minska efter att jag sorterat upp den men så körde jag ju ihop det igen och nu är det en gigantisk hög igen.
-
Är svårt att få allt tvättat under kort tid som vi är runt sju pers hemma som har kläder som ska tvättas och det hinner man knappt ens få bort denna hög man sparat ihop. Vad skönt det skulle vara med eget, tvätta sina kläder minst en gång i veckan och fler om det behövs. Och jag måste gå igenom mina kläder, köpt en massa men ändå känns det som om jag inte har ett dugg så det betyder att jag behöver gå igenom så jag vet vad jag behöver så man inte köper massa skit. Och en sak som stör mej som fan. Köpt massa strumpor och alla är i princip BORTA :(
Hemma kan man gå barfota men när man kommer hem till andra så känns det äckligt.
-
Ok jag vet inte ens hur jag kom in på detta så avslutar nu innan det kommer mer onödigt skit :)

Fråge mojs..


Frågor om dig
Namn: Emelie Karin Veronica Matsson
Födelsedag: 890518 - xxxx
Boende: Fagerviken
Skola: Högbergsskolan Studenten 2009
Status: Singel

Kontaktuppgifter
MSN:
[email protected]
Facebook: mitt namn
Skype: -
Mobil: Hemligt ;)

Vänner
Har du någon bästavän?
Bästa och bästa – mina vänner är dom bästa <3
Hatar du någon? Kanske kanske inte ;)
Har du slagit en kompis? Ärligt talat så JA
Har du pussat en vän? nja
Har du flest tjej/killkompisar? Knappt kill kompisar , bara tjejer
Vem har du känt längst? My cousins <3
Vem umgicks du med senast? Johanna <3

Sex & kärlek
Har du ett förhållande?
Nej
Namn på personen: -
Hur länge har ni varit tillsammans? -
Är du oskuld? Nej
Hur många har du strulat med? 2-3 tror jag
När kysste då någon för första gången? Minns inte, men minns min första riktiga med mitt ex
Har du haft oskyddat sex? Nästan jämt
Vilket preventinmedel har/använder du/personen? P-stav och ibland kondom
Längsta förhållande? 3,5 år
Kortaste förhållande? Knappt haft nått innan det jag haft

Resor
Vilka länder har du varit i?
Mallorca, Teneriffa och finland
Har du bott utomlands? nepp
Vart & hur länge isåfall? -
Har du rest med dom flesta "metoder"? hm.. ja flyg och båt
Favoritlandet: Mallorca
Vilket land skulle du vilja besöka? USA <3

Hur ofta åker du tåg/buss? Beror på men rätt ofta
Har du något kort? Aa UL kort (busskort)
Ska du resa någonstans snart? Nej har inget planerat
Vart, med vem & hur länge? -

"Senaste sakerna"
Kramade senast:
Elsa
Sov med senast: Hm med mig själv?
Pratade med senast: Med kompisar så var det Johanna annars syrran
Smsade senast: Mackan
Tänkte på senast: det du ;)

När var du utomlands senast? 5 år sen kanske? Om man tänker på mallorca annars finland för ett par månader sen
När hade du sex senast? 3-4 månader sen L
Vem/vilka träffade du senast? johanna
Vad ska du göra nu? Funderar på det


Söndag

Usch, satt inatt bara lite smått inne på nätet eller ute kanske man säger? Iaf så ropar Amelie om att hon ska dra ur Internet och jag tänkte inte så mycket på det utan började kika på film så efter en stund så orka jag inte kika mer utan stängde av datorn och tänkte sova och precis när jag börjat blunda så märker jag att det blinkar till ute men tänkte inte så mycket mer på det än att jag försökte somna och precis då så ringer Pappa på min mobil och frågar om jag hört att det åskar ute (vilket jag inte ens hört) så jag bara "Jaha... och?" Han ville att vi skulle lägga oss nere och vara vaken en stund till ifall det skulle hända nåt som det blixtra en hel del.
Men jag låg kvar i sängen och höll mej vaken någon timma sen måste jag ha somnat för vaknade nu på dagen av att det var full liv där nere och först trodde jag det var ute för har fönstret öppet så uppfatta inte att det var på nedervåningen först. Men dom bara busade där nere, så jag satte igång datorn och gick ner och gjorde frukost. Gjorde nog lite för mycket tror jag xD en skål med yoghurt och flingor, en stor kopp med the och en macka och jag fick inte ens i mej mackan :P eller halva.
-
Jag har ångest :( inte blivit klar med uppgiften som skulle lämnas in för ett par timmar sen :( så ska väl göra klart och skicka in så fort som möjligt, kanske bäst det.
Och mejla läraren om att jag inte hann klart i tid bara.

"Life as a house"

Älskar den här filmen, har skivan nånstans. Den var inte i fodralet :( jag som är sugen på att kika på den.
Dumt.
<3
Sööööt <3
Hehe :)
Men ikväll ska vi kika på SATC 2 ^^ kanske ettan först ;P

Bäbb bäbb

Jag är så himla trött, vill bara krypa ner under täcket och mysa för mig själv. Men jag har precis slagit upp tjocka boken E-commerce (allt står på engelska) som om det gör saken bättre liksom. Jag ska försöka hitta lite hjälpsam information i den boken om jag har tur :( min hjärna vill inte. Kommer nog somna innan jag ens hunnit skriva färdigt xD
-
vi får se hur det slutar..
Ska senare bänka mej framför SATC tänkte jag, blev sugen på att kika på det :)

Ah :'(

Sitter och lyssnar på låtar som halvt glömts bort under dom senaste åren. Började med att en låt så kom jag på en annan låt som jag lyssnade på jämt men hade den inte på datorn så kollade på youtube ^^ för den fanns inte på spotify :'( men nu har jag hört den ^^ inte för att tårarna rinner haha men mer att man känner " aah så fiiin låååt " något sådant :)
Ja jag kom en bit iaf, plockade ihop tvätten till en enda hög (igen) och städade av soffan och borden men nu är jag för trött för att flytta på datorn dit xD så får väl sitta i sängen ett tag tills jag får orken att flytta datorn till soffan och borden. Alltså varför tyckte jag att det var lättare att städa rummet när ja delade med stoffe men inte nu? Undrar om det beror på alla syrrans saker? ;) hon har massa onödigt skit och man känner sig kvävd här inne. Och som vanligt så tillbringar jag mina dagar i sängen (gjorde jag när jag dela med stoffe med) haha elle soffan kunde det väl hända att jag va i med men mest sängen. Om och när jag skaffar lägenhet så tror jag att min plats då kommer vara i soffan framför tvn/datorn :D för då ska jag nog fan inte ha datorn vid sängen . Ne mera musik eller film? Serie? eller nej jag måste plugga, men jag vill inte, nej jag orkar inte fy på mej.

"One step at a time"

Hurry up and wait
So close, but so far away
Everything that you've always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch
-
You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient waiting

-
We live and we learn to take
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly
Or falling in love
It's gonna happen when it's
Supposed to happen and we
Find the reasons why
One step at a time
-
You believe and you doubt
You're confused, you got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew
-
You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient waiting
-

When you can't wait any longer
But there's no end in sight
when you need to find the strength
It's your faith that makes you stronger
The only way you get there
Is one step at a time


Back Home

Blev en kort visit i älvkarleby :)
Men Johanna hittade iaf det hon va ute efter, sen for vi till Karlholm där jag fick träffa Tequila ^^ så himla söt men kraftig om man ska uttrycka det så, inte tjock iaf men urgullig :) sötmisse.
Men hon ville inte hälsa på mej inte :/ men skillnad mellan henne o Diablo är det iaf.
Blev lite fika där hemma hos Johannas föräldrar innan vi for vidare. Vi diskutera om att ha grillfest :D skulle ju vara skoj ;)
Men nu tänkte jag plocka lite i rummet och flytta datorn till soffan som jag tydligen fått av stoffe ^^ inte för att jag fullt gillar den men den funkar faktist. Så jag ska sätta mej där och göra färdig inlämmningsuppgiften och dansa ;P blev sugen på att dansa :( synd att man inte kan gå ut :'(
Haha tog med cam :) jag har ingen data mus så använder mej av min musplatta på datorn därför det blir en arm så där.
....
Nu ska jag plocka

Outfit

Tänkte lägga upp en bild på min outfit :)
Nåt som jag inte är van att klä mig på, men känns lite kul ändå ^^
Tröja - Gammal men från H&M
Kjol - ny, från H&M
Skärp - Gina tricot, införskaffade mig i januari/februari
Strumpbyxor  - okänt ;) vet inte vart dom kommer ifrån. Vet inte ens om det är mina ^^
-
Nu är väl frågan vad jag ska ha för skor? Funderar på mina ballerina med nitar :)
Nej om jag ska sätta igång och sminka mej kanske?

Inte kul...

att vakna irriterad. Blev väckt precis som igår :( syrrans irriterande alarm. Men men ska åka på marknad med Johanna nu är bara frågan hur vi ska åka ;P - vi hade tänkt låna våran fård vilket vi fick men så kom vi ju på sen HUR SKA VI TA OSS till skärplinge med den? Hon bor ju där och jag får ju inte köra xD
Vi va nog inte så smarta just där ;)
-
Sa till henne nu att hon får kika om hon hittar bil så cyklar jag till skärplinge iställe. Lättare som jag kan ju inte tjuvköra fården direkt :)
Men nu ska man fixa frukost hade jag tänkt. Och sen får vi se...

Music

Musik -
Jag tycker det är hur skönt som helst att kunna vrida upp musik på högsta nivå och sjunga med, liksom sjunka in i musiken. Men inte kul att bli utskälld bara för man spelar musik :( visst jag kanske spelade lite för högt men jag sänkte faktist men det märktes inte så mycket för det är nå fel på bas lådan/högtalarna så dom liksom växlar fast jag inte har så högt. Och nu hade dom ropat på oss och vi hade inte ens hört dom så blev smått utskällda bara för det.
-
Någon som förstår varför man halvt vill skaffa eget?
Men men ..

Kurr kurr i magen

Jag känner grill lukten från köttet utanför och ju mer jag känner doften ju mer kurrar magen min.
Jag försöker plugga men kommer ingen vart med det. Suck
Hur ska detta gå? Kanske man ska käka så man orkar plugga sen iställe?

Need to relaX

Jag fick inte tag på personen på AMS :( fan. Så nu måste jag till Tierp på måndag :( inte OK. Men men bättre det än ingenting. Har även smått funderat på min framtid vad jag vill osv, självklart vill jag ha jobb mer än något annat än att snylta på bidrag/lån hela tiden. Och jag orkar inte riktigt bo kvar hemma längre, ingenting lockar egentligen mig att vilja bo kvar. Jag menar vad gör jag egentligen om dagarna? Ingenting, vet inte ens hur jag lyckas genomlida dagarna, sitter framför min pärla och glor, plockar i rummet (när jag har lust och ork) pluggar lite smått eller är ute. Men sen då? Jag har ju inte så många att umgås med och när man försöker umgås med nån så kan dom inte för dom har jobb eller annat inbokat. Så dom enda som faktist ens man kan träffa är ju kusinerna, men nu måste man åka en bit för att umgås med dom. Och nu var man ju på besök till Falun <3 och man trivdes ju som fisken i vattnet :)
Och nu tänkte jag vara duktig och söka jobb, titta till på mitt CV kanske och sen söka. Och plugga måste jag verkligen göra för om 2 dagar så ska det vara inlämnat :( och jag har hamnat på STOPP knappen när det gäller det jag ska skriva för vet inte alls hur jag ska formulera och liksom skriva. Nackdel med att ha distans kurs.
JAG BEHÖVER SEMESTER!!!!
från mitt liv, från allting - Need to relaX

CSN

Weeei ^^ precis pratat med dom. Och nu så kan det bli ordnat :) så jag ska bara fixa en grej så ska saken vara löst. Perfekt.
Så nu ska man försöka få tag på en person på Arbetsförmedlingen bara...

Betalningspåminnelser..

Hatar att få sånt, och jag som trodde jag skulle få pengar men inte fått nåt. Var med dom jag skulle betala dessa räkningar jag får påminnelser om. Har precis skickat mail med faktura nr för dom ville ha det för att kunna skjuta fram datumen. Vore ju guld om dom kunde göra det till jag löst detta.
Är på böcker som jag inte hunnit betala :( som kom senare än väntat och därför har jag inte kunnat betala dom som jag fick ju rätt lite i bidrag än tidigare som jag bara läser en kurs. Egentligen två men andra blev det inget med.
-
Nu ska jag registrera mig på nya kurserna och sen ringa CSN. Men det får väl bli vid ett? Dom har väl lunch nu..
Just det :) fick ett brev från kopparstaden idag, jag som anmälde mig där igår får idag brev snacka om snabba puckar här ;) jag vill kunna stå i kö för lägenheter där :) jag vill ha något eget men vill väl gärna bo med nån. Så om nån man känner vill plugga/jobba i falun så kan ni ju gärna höra av er så kan man ju diskutera om eventuellt bli sambos ;P

Bilder från falun

Först: Carro jag är inte dum, bara retas ^^
-
Nu kommer bilder från vår utflykt till Falun.
Har även bilder från mobilen som kommer upp senare för hittar inte mobil sladden som vanligt.
3/8 - Vi stannade till på fiskecampingen i Älvkarleby för amelie skulle ha ett par byxor,
så vi passade på att äta lite frukost innan vi for vidare mot Gävle. Jag drack Jordgubb/mango the som smakade mest jordgubb ^^ och en tekaka med ost och grönsaker.
Senare på dagen så satt vi vid ån i Gävle och väntade på bussen till Falun.
Vi gick i affärer en stund och innan det så tog vi snabb fika på wayne's men jag tyckte det var drygt och sitta
så vi gick i affärer för att fördriva tiden, men inte så skoj att gå med packning.
Hade lite tråkigt i väntan på bussen så tog lite foton på mina skor och omgivningen :)
Love my shoes <3
....
Ån i Gävle
Om man gör såna miner så får man räkna med att det oftast läggs upp ;)
Jag :) med min älskade skinnjacka ^^ och en ny topp från Nelly. com hade jag oxå
Nea fått syn på nåt ;)
Ån i Gävle
På bussen, tror denna bild togs när vi börjat åka från Gävle.
Anländer till Falun :)
Falun ^^
Tog en massa ego bilder (like always) men dom flesta blev inge bra så slutade med att jag
tog bort dom. Men delar med mig av den här iaf
Falun
Falun
Falun
syrran,,, när vi åker i genom falun till stationen
Någon å i falun :)
Efter att ha handlat, åkt runt och blivit guidad så skulle vi göra Tacos men så hade dom glömt att köpa köttfärs xD så det blev pizza till middag :) den jag tog var supeer god men jag åt aldrig upp för blev så mätt och sen glömde jag den i deras kylskåp. Dagen efter blev det iaf Tacos :)

Lite så där lagom drygt...

Elsa är på krigs stigen eller nåt :) - hon bara gnäller och nu när hon inte får som hon vill så ska hon försöka riva ner saker för mig och en massa annat. Och hon försöker få utav godiset vi köpte som vi hade med till Cattis och även köpte där uppe. Men Jag sa att hon inte får mer utan måste äta en macka eller nåt innan hon får något mer och det gillade ju inte hon. Jag gömde undan godiset, inte så smart av Nea att ställa det i lagom höjd för att Elsa ska komma åt det. Men nu står det högst upp i hyllan iaf.
-
Och jag vet inte vad jag ska göra nu riktigt, får ju typ sysslor att göra :/ vem vill göra sånt nu? Inte jag iaf ^^
men ska va ta mig an dom senare. Kanske kika vad man hittar angående Falun :)
Ja just det bilderna, kan ju lägga in och redigera osv så kan jag ladda upp dom samtidigt... Det var en bra idé av mig .

Carro & Cattis

Vadå ditt?
Haha du bor ju i Stockholm ;) - föresten deras gästrum/arbetsrum Mohahahaha ^^ <3
-
Cattis, tack ^^ självklart jag är taggad att eventuellt flytta dit ^^ och gå skolan eller jobba.
Så mysigt, och ni är ju världens bästa Guider så ;) haha <3

Fredag

Ja älskar att bli väckt av irriterande alarm signal från syrrans mobil, det gör verkligen min dag INTE!!!!!!!!!
-
Fy fan hatar att bli väckt på det sättet, men men. Uppe nu kan ändå inte somna om. Bättre det antar jag. Funderar på min dag imorgon hur det ska bli. Marknad i älvkalreby med Johanna eller Öregrund? Mera vädret som spelar roll faktist men jag har ju även NOLL kr så skulle väl inte vara en höjdare att gå på marknad heller...
Tål att tänkas på. Ska även ladda in bilderna jag lovat. Jag ska försöka och inte vara lika seg som min kusin ;)
Just ja, tänkt mig en annan mobil, Cattis sa att denna tydligen inte är så jätte bra iaf. Bra att man har nån som kan dom här mobilerna ;) när man själv har beslutångest ^^

Falun

Jag tror min kära kusin Cattis fått mig att vilja flytta 3 timmar bort (nu räknar jag buss tider) till Falun.
Jag har ansökt till ett programm på skolan tror ja om det inte var i Borlänge? Aja och har även kikat på lägenheter i det område dom bor i ^^ så man har nån man känner igen i närheten :) och jag kan ju även kika efter jobb där :) för jag blev kär i det lilla jag såg där. Och man kan kanske ha sin katt där? :) för jag vill inte lämna min Diablo så det så (om jag flyttar) .
Högskolan :) i Falun
Så ska man bli en dallkulla ;) eller vad heter det xD
Så cattis ska vi bli neighbors igen ;P kan ju vara svårt att bli sambos iaf :(

Måttligt äcklad

Nyss när jag letade efter papper för att ansöka om studiemedel så stod jag på nån kasse som låg på golvet och jag kände att det var nånting konstigt i kassen och upptäckte att det var kassen som Chris hade med sig när han kom, och i den låg en nektarin och en macka som inte alls såg så trevligt ut. Det var mögligt och bananflugor I KASSEN!
Jag som undrade vart flugorna kom ifrån, nice liksom. Så knöt ihop påsen och direkt ut till sopptunnan. Inte så snällt att lämna den liksom. Han kunde väl ha käkat av den i lördags ;) när vi inte åt nåt som jag inte var hungrig så orkade jag inte ens gå till köket så han fick gå hungrig, (ledsen för det) och han kunde ju tagit det så det inte legat här i ett par dagar och ruttna :S. Kul att man ska hitta det, tänk om elsa hittat det? Usch fy fan

Svar på kommentar

Till Kusin Cattis ^^
Tack för kommentarerna. Och jag har suttit och kikat ^^ till och med ansökt till ett program inom detaljhandel ^^
Och jag är stark för att jag har er <3 hur skulle jag annars klara mig?
Älskar er <3
Och KLART det ska göras om :D var ju skit kul och vara där, ni två är ganska roliga ;)
<3

MEN FATTA!!!!!

Ok jag är bra irriterad, jag fyllde (äntligen) på min mobil så jag har gratis sms osv. Iaf så tänkte jag vara snäll och förklara för en viss person att jag INTE gillar han och det kommer inte bli nåt mellan oss. ÄNDÅ så messar han idiotiska frågor/svar och liksom verkar inte fatta vad jag menar. Är det verkligen så svårt?
Iaf funderar på att följa Johannas idé att sluta skriva med han helt, för nu beter han sig som en 10 åring och ska tydligen  ändra sig Helt och bli någon helt annan osv. Och jag menar man kan inte det och jag föll inte för han. Jag kände bara att det var fel och jag kände ingenting för honom.
-
Detta kanske är elakt MEN för att du ska fatta (om du läser detta) JAG GILLAR INTE DIG, var glad att du åkte hemåt för det kändes bara FEEEEEEEL med dig. Du är inte alls vad jag letar efter du är inte ens närheten. Förlåt att jag inte märkte det tidigare, förlåt att du fick känslor för mig och du inte fick dom besvarade. MEN JAG GILLAR INTE DIG FATTA!!!!!!!!!!
-
Nu åt andra roligare saker :)
Åkte till falun i tisdags, Cattis & Rickard bor jätte mysigt ^^ man vill ju nästan flytta dit ^^ och cattis föreslog att jag ska söka in på högskolan där :) kanske man ska göra om jag hittar nåt intressant. Och kom hem idag, så får man höra att Carro ska dit nu i helgen :( då gilla man inte att man åkte hem, men jag är ändå halvt fullbokad i helgen så gör väl inte så jätte mycket.
Och kanske man äntligen ska få träffa nån man försökt träffa sen snart ett år sen :) och se om det blir nåt där eller om det bara blir kompisar.
Men jag har satt upp nya regler, inte träffa killar som bor LÅÅÅÅÅÅNGT bort, inte ta hem dom det första man gör, dom får BARA vara högst/minst vad man nu säger ETT år yngre inte mer. Och jag ska testa på äldre med ;P
Men ärligt talat så är Stoffe mer mogen än Chris som jag träffade nu för ett par dagar sen, han jag skrev det där lilla meddelande här ovanför till. Han är så omogen, barnslig så det inte är sant. Och jag blir bara irriterad.
Nej nu har man käkat massa godis och kikat Bones medans man pluggat och försöker få ihop saker och ting.
-
Återkommer med bilder från Falun osv sen ..

Time to move on

Nu är det dags att gå vidare...
.
Ny kärlek eller whatever.. Nåt nytt dags att blicka framåt och släppa det förflutna även om det kommer jaga mig.

"?"

Nu är jag smått förvirrad IGEN!!!
Vill inte, orkar inte.
Jag är förvirrad, och vet inte vad jag ska ta mig till. Mina känslor är dumma dumma dumma dumma dumma.
Hur gärna jag än vill så kan det inte bli så och det är skit jobbigt.
.
Har pratat lite med stoffe, kändes skönt att prata ut halvt och liksom förklara hur jag känner och varför jag är som jag är just nu. Varför jag inte orkar vara social.
Och förklarade hur det med nallen gick till och om en massa som tydligen hänt. Tråkigt att höra vissa saker som hänt :( och jag märkte att jag saknar våra "samtal" och det kändes så fel nu när han stod där och jag bara aa, vad ska jag säga. Känns tungt men jag älskar honom och vetskapen om att han inte är min plågar mig. Vet att det är dax för mig att hitta nån ny och gå vidare men är inte lätt att släppa sin första kärlek och se han med en ny. Det är det som plågar mig här. Jag vill gråta bara släppa ut allt. Orkar inte..

The Ego Pix

Jag lova ju att lägga upp bilderna jag tog tidigare idag, inte för att jag vet om ni vill se men..
My shoe <3
HOT <3
Dom börjar bli sköna att gå i nu ^^
Men det regna ju idag så blev fuktigt och i skorna så blev lite obekvämt för börja skava på ena foten :(
Hatar att vara vindögd :( men bilden blev fin iaf
Crazy
Crazy
.....
Ballong?
;)
----

"Förnedrad"

Haha :) precis kommit hem, gick upp åtta imorse och drack en kopp te medans johanna tog varm oboy :)
Vi tittade på knight rider medans och sen åkte jag med henne och hennes mamma till Tierp där Johanna red en häst som jag inte riktigt kommer ihåg varför :) .
Men var skoj att stå i ett stall igen och vid en häst på det sättet, var evigheter sen jag gjorde nåt sånt.
Efter det så åkte vi tillbaka till skärplinge eller vi gjorde ett snabbt stopp vid Lidl först. Väl i skärplinge så hämta jag min väska och dom åkte vidare för Johanna skulle jobba senare idag. Jag satte mej vid buss "station" eller vad man ska kalla det och tog ego bilder xD och lite annat medans jag satt och vänta in syrran. När hon kom så hoppa vi på bussen till Tierp och gjorde ärenden sen gick vi bara runt och gick även och käka på kina restaurang :) sen gjorde vi inte så mycket mer speciellt.
-
Men det här med förnedrad, jag såg för någon dag sen att dom ändrat lapparna på våra postlådor och nu när jag skulle bevisa det för syrran så såg jag (nåt som hon inte gillar) att dom stavat vårat efternamn lite fel tillskillnad mot vad vi har. Vi har "Matsson" men det står "Mattson" x) lite roligt. Så sa jag med lite skämt "Haha ganska förnedrande, man kanske ska ta en bild och visa upp...? " Men det skulle vara pinsamt som grannen stod där med sin bil, och skulle väl antingen tänka något dumt om oss eller säga något så vi sket i det. Haha :)
Men imorrn så åker vi till Falun jag och syrran :) träffa kusin Cattis och hennes kille, kika på hur dom bor och vi ska tillbringa dagen/kvällen/natten där :) ska bli trevligt. ^^ Längtar <3
-
Mina fina ego bilder kommer upp sen PROMISE :D

"Love hurts"

Sitter som sagt hemma hos Johanna. Vi har kikat på film och lagat mat :) mys mys ^^
Och nu har Johanna gått och lagt sig men jag är fortfarande pigg så nyss suttit och ätit på mina hot & spicy pringles och klunkat i mej fanta exotic ^^ nu är jag mätt.

Jag var tvungen att skicka hem Chris :( på grund av vad som hänt hemma med nallen och massa annat. Mest för jag mår så jävla dåligt och känner att det inte funkade att ha han där. Samtidigt så klicka det inte, jag kände att vi inte alls passar ihop och det kändes bara fel.. Tråkigt att han blev kär eller ja nåt sånt i mig :( och jag fick skicka hem honom. Kände mig väldigt taskig men jag måste ju vara ärlig eller hur?
Och det kommer ta tid innan jag kommer över stoffe, ni får stå ut med att jag nån gång ibland skriver om han eller mina känslor för han. Jag vet att jag måste gå vidare men det är tufft. Och jag är super glad att jag har Johanna, carro, cattis och Emelie - vad skulle jag göra utan er? <3

Kärlek gör ont, kärlek är både bra och dåligt. Är ju bara tråkigt att det man blir så sårad av den och att man trodde man var lycklig men så visa det sig att man inte är det, man blir olycklig på en enda sekund. Allt bara rasar samman, Kärlek gör ont.

Jag kikar på Sex and the city the movie :) var inget annat inressant så :) - sen skönt att se "andras" problem och inte mina..
Nej om man ska lägga sig på soffan igen och kika vidare ;) ville bara skriva av mig lite. Kände att jag behövde det. Och på tisdag så åker jag och syrran till falun :) hem till kusin cattis och hennes kille, till deras nya lägenhet :) ska bli skoj. Fan jag vill försöka hitta på massa skoj nu innan sommaren verkligen är över. Fy fan känns inte bra att klockan tickar på och sommaren snart är över :'(

God natt kära ni <3

Soon it's over ...


Brum brum

Nu snart ska jag brumma iväg till skärplinge :) jag ska köra ^^ kort sträcka men va fasen liksom. ska tillbringa resten av dagen med Johanna ^^ (till daniel, johannas kille: Tack för att du är borta ;) - inge illa ment ^^)
Vi ska ha mys kväll o bara ha skoj ^^ ska bli skönt kan jag ju lova. Länge sen vi gjorde nåt sånt, för johanna lyckades ju somna sist vi hade det xD haha. Men sminkad o klar iaf. Så kommer väl inte uppdatera så mycket, om jag inte får låna hennes (deras) dator då...
Tjingeling

1 aug

Usch redan första augusti.. BLÄ!!!
Varför går alltid sommaren så fort för? Den hinner knappt börja innan den är slut :(
Igår sov man nästan hela dagen och vid fyra-fem tiden drog jag och chris till Johanna och fikade. Var på väg att bli utgång men det blev det inte, iställe blev det filmkväll :) kändes halvt som om man var på bio ;) gillar Johanna och Daniel's system dom har. Vi säger system, blir så avancerat att förklara xD
-
I förr går natt (alltså fredag natt till lördag) så hittade jag Nallen liggandes på en av stolarna nåt som han brukar göra men den här gången så rörde han sig inte, så jag blev ju genast rädd och fattade att nåt var fel så satte mej ner och börja klappa honom och känna efter om han levde, vilket han gjorde men han lät skit konstig. Så bar in honom och väl inne så kunde han knappt röra sig. Och jag ringde och väckte amelie som genast kom in. Och vi märkte även att han blödde från munnen så vi ringde jour veterinär som ville att vi skulle komma in med han. Farmor körde oss som pappa hade druckit, och när vi hade kommit till forsmark så fick vi vända för då märkte vi att nallen tagit sitt sista andetag :'( var skit jobbigt. Så när vi nästan var hemma då kör vi på ett rådjur som tydligen måste ha klarat sig någorlunda för det försvann. Och stoffe kom hem och begravde nallen några timmar senare. Fan kan förstå hur han känner det :( vet ju hur mycket nallen betyder för honom. Och jag bet mig i läppen för att inte börja gråta..
Haha :) <3 hitta ingen bättre bild just nu, bilden tog jag för någon dag sen.
Sötkatten, kommer bli så himla tomt utan ditt kel <3  och vem ska nu busa med Diablo :'(
Vila i frid söt Nallen <3 tragiskt att du skulle dö på det där sättet.
-
Usch vilken natt det blev, hemsk. Och nu sover man ju ännu dåligare :( låg bra många timmar igår morse och vred och vände på mig för jag hade så ont i magen och allt det andra. Inte kul kan jag ju lova. Kunde inte ens andas där ett tag :(

RSS 2.0