Räkor

Jag luktar räkor!

Gjort räkcoctail med amelie eller egentligen själv men amelie har vägvisat lite.
Blir inge skärplinge för min del :( rätt trist men jag är för osocial och känner inte alls för att vara social eller bland folk. Känner mig nere och irriterad, beror nog mest på min smärta i axeln.

Det bränner och sticker, domnar om vart annat och handen är blå/lila omvart annat :S och lite kall. Ganska läskigt.. Ska försöka massera och se om det blir någon cirkulation..

Kamera

Min fina rosa kamera hade jag först lagt ut på tradera för att se om jag kunde få den såld men tur nog så var det ingen som la nåt bud eller så, för märkte att den där svarta pricken jag haft med på vissa bilder hade kommit tillbaka men i större format så det förstörde ju bilderna.
Då jag ändå har försäkring på den så meddela jag dom det och de ville att jag skulle skicka in den så de fick kika på den.

Igår fick jag mail ifrån dom om att det inte går att reparera den :( så jag ska få ut pengar för den :) ungefär lika mycket som jag köpte den för men någon hundring bort bara. Så satte idag och kikade över kameror som jag eventuellt kan tänka mig och kikade då på en kamera som funnits nåt år nu tror jag, som jag varit intresserad av :)

Nämligen...




Så det blir eventuellt denna, jag behöver bara lägga till runt tusen kr isåfall :) Men ska tänka lite på det ^^

Vart tog värmen vägen??

Har svinigt ont i min axel nu, kan vara för jag råkade ligga sepe konstigt inatt vilket resultera i att jag sov på armen som vreds till under mig - ja jag vet inte men knas blev det för vaknade med dunkande värk och tog en alvedon då och låg och kikade på en film med elsa som hon kom upp och skrek på att vi skulle se nån film.
Och jag började piggna till MEN efter att jag gick ut med Elsa, vi tog en promenad till farmor (som dock inte var hemma) för att lämna en blomma.

Gick sedan hem och då började elsa vara hur bråkig som helst, irritationen växte som fan på mig mestdadels för jag började få ont igen och för att det blåste rejällt kallt trots att jag har på mig en relatitvt tjock hood jacka så gick det igenom. Isigt kallt är det ute nu så har ingen lust att gå ut!
Och när vi kom hem så gick jag på toa och när jag skulle ut så blockera elsa dörren med att lägga sig själv framför den + en balja. Vilket gjorde att jag fick knuffa upp dörren för att komma ut.

Känner nu att jag bara vill vara för mig själv och inte alls gå och umgås med de 3 som är hemma!
Roliga är också att någon packade ur min kasse igår FAST jag sa att jag ville packa ur den, och märkte att köttet jag köpte för att ha till idag blev inlagt i frysen! Inte glad över det, men jag vet än inte om jag ska åka till skärplinge för känner mig så jävla osocial och har inte lust med nåt nu.


Önskelista

Jag tänkte göra en liiiiten önskelista :D

För jag fyller ju år om hum 18-19 dagar (18 maj) och det kommer säkerligen flyga dit som alla andra dagar ändå flyger förbi så varför skulle de inte göra det nu ;)

1.

Hur sköna och underbara skulle inte dessa vara??? :D
För mina stackars fötter ^^

HÄR hittar ni dom :)

2.
Detta är väl inget måste men något som skulle piffa till min dataskärm ^^ som dock blir eller ser kladdig ut efter att man burit eller tar i skärmen så en dekal skulle ju få det att inte synas och den blir dessutom uppiffad ;)

Jag fastnade för denna :) Och
HÄR finner ni den .

3.
IKEA presentkort - då jag vill inhandla lite saker och på IKEA hittar man ALLTID någonting ;) Och jag
har ju redan lite saker där jag vill ha redan nu men vill inhandla det själv.

Ja det är vad jag kan komma på NU iaf, kanske kommer på mer sen ;)

______________________________________________________________________________________________

  Jag har en del saker på TRADERA för 1 KRONA  nu och lite annat och här finner ni vad jag har att sälja så varsegoda att kika in ^^  MINA AUKTIONER

Akupunktur

Idag gick man upp vid sju och började fundera ganska direkt på vad min outfit skulle vara men det var lite
krånglit att komma på. Det blev iaf mina vita jeans, korall färgad linne, grå cardigan, kilklack skor , min nyaste sjal och skinnjacka :)

Och efter det tog jag tid på mej med sminkningen, jäktade inget direkt och var skönt att bara sega. Tog buss till tierp sen tåg till gävle. Gick först i nån halvtimme och sega tills alla butiker öppna, efter det gick jag inne på gina med amelie och jag hittade ett par snygga jeggings som jag tror är höga i midjan eller ska ge intryck av det.
Kan visa bild sen :)

Sen träffa jag kusin ^^ Carro :) och vi gick till wayne's och fikade eller fika och fika det blev typ brunch ;) frukost/lunch. Efter det så satt vi ett tag i solen och sen följde jag med henne till soc för hon skulle lämna papper och efter det stod vi bara någon minut och vänta in hennes buss sen tog jag mitt sikte mot söder till kiropraktorn där jag först fick vänta för amelie gick in före. Sen fick jag gå in och idag istället för massera så gjorde han akupunktur för att se om det skulle hjälpa.

Lite obehagligt dock, för när han satt dit nålarna så vred han på dom och det var obehagligt - sen fick jag ligga där i 10-15 min och känna hur det brände.







Sen blev det handla på city gross med pappa o amelie eller ja jag gick iväg och shoppa själv ;) inhandla lite inför imorrn och sen för jag ska börja med herbalife shaken igen så köpte ingredienser för det :)

Partylite

Jag har som sagt ett startpaket i PL som måste betalas på något vis, och då jag inte haft någon lyckad visning så måste jag ingripa själv i detta. Så jag har kikat runt lite i både vinter och sommarkatalogerna och hittat lite smått som kan funka fin fint på visningar plus att ha själv.

Ingen större summa är det på det jag tänkt mig, och rätt mycket för inte så hög summa = PERFEKT!
Har några som vill beställa men de ville tydligen göra det typ nästa månad så därför får jag själv ingripa nu då beställningen måste göras innan lördag.

OM ni vill kika i VINTER katalogen så kan ni gå in på den HÄR länken :) 

och

HÄR finner ni SOMMAR katalogen :)

ALLTSÅ på dessa länkar så kan ni kika i katalogerna VIA nätet :D









 

OM någon är intresserad av något ELLER undrar över något så skriv gärna :)
ni kan nå mig på : [email protected] 

 _____________________________________________________________________________________________

Räkningar och sånt där vardagligt...

Ja mitt vardagliga liv består av att försöka hjälpa till med hushåll sysslor här hemma, och idag har det varit att
hänga upp tvätten och betalat mina räkningar.
Fick några på posten idag och kände att jag måste ta itu med dom nu så jag inte glömmer dom och får massa
inkasso och skit igen.

Men jag har bestämt mig för att det räcker med inhandling av skor och kläder, möjligen byxor skulle jag kunna tänka mig att köpa in för det behövs.
Och jag rensade datorn här om dan och funderar på om man ska åka in med den någon dag så fläkten blir fixad. Egentligen tror jag att det bara är att de är en massa damm på den men jag vill verkligen inte plocka isär datorn själv utan överlåta det till någon händig ;)

Idag så råkade jag sova några timmar, vilket slutade i att jag vaknade upp vid elva halv tolv och såg hur solen sken, så gick upp och började fixa med tvätten då och hämtade posten sen satte jag mej på altan med räkningarna och sen har jag suttit här ute :) sköönt


Natti natti

Uh vad internet är segt nu :(
Men men jag ska ändå kika CSI och försöka sova, förra inlägget blev hastigt för jag trodde jag hade tid över
efter att jag plockat av sängen men helt plötsligt skriker pappa att vi ska åka och jag blir stressad, så drog på skorna och jackan och publicerade inlägget i all hast.

Och när vi kom iväg kom jag på att jag glömt skriva upp adressen till tjejen men kom på att jag kunde kika det i mobilen ^^ hur perfekt är inte det då ;) Så man får väl hoppas att hon får den i tid nu då.
Annars då, så ska jag tillbaka till Niklas på freda då min axel värker mer än någonsin :( och inte hjälper det att jag försöker fixa i rummet här hemma med, men jag klarar inte av att ha det som det är i rummet.
Hittar ju INGENTING här inne typ, men har äntligen fått i princip alla kläder i min byrå, dock lite nedtryckt men funkar och gjorde  så att den del av garderoben jag har, är nu fylld med mina fiiiina skor <3 Tills vidare!

Fick mer plats under sängen efter att jag tog ur dom ur karonger och sånt så sköt in min säng låda där som annars tog plats i rummet  så nu står byrån där den lådan stod och där byrån stod står nu bordet som agerar skrivbord, eller just nu agerar den packåsna ;) precis som allt annat i rummet gör.
Dessutom är soffan fylld med saker :O precis som alltid när jag haft soffa här inne, till och med stoffes var fylld med skit. Därav att jag blivit irriterad av att ha soffa men jag hoppas vi löser det och att soffan inte behöver vara fylld med saker utan bara filt och någon kudde och självklart oss själva i den :)

Nej men nu ska jag sova :)

Tips

Vill ge lite tips på en handkräm som jag köpte av en slump :)


Och hårbalsam (spray) som doftar underbart ^^


Fixar

Eller försöker snarare, fick lite lust att försöka fixa i rummet men det är ju fan inte lätt.
Har iaf flyttat in ena byrån som stod lite ivägen tycker jag, flyttat på ett bord som nea fick av farmor för
några år sen som jag nu tycker bara är ivägen!
Den står inte bra någonstans här inne tycker jag så ska prata me ned och se om vi kan ha den någon annanstans. Och det bord syrran vill ha som skrivbord har jag flyttat fram till fönstret :) den kan stå där perfekt bara byrån får liten annan position, för just nu står bordet ivägen för att ens kunna öppna upp lådorna.

Fattar inte, när jag bodde i falun så kände jag att jag hade för lite saker/möbler men här hemma så känns det som om jag har för mycket. Bara för jag delar rum med syrran, och hon har inte ens rensat i sina saker.
Visst jag kan slänga ut möbler och saker  men de möbler vi har i rummet nu är sånt vi verkligen behöver, fan vad jag vill ha EGET rum istället. Men det går ju inte :'( Får väl se om vi kan lyckas få ordning på det här rummet innan/under sommaren.

Vet inte riktigt när men ska åka med pappa till tierp nu på kvällen för att hämta nea som är på en kurs.  För jag ska skicka iväg den där saken jag nämnde innan :) Nej jag ska plocka av min säng nu sen ska jag vila lite innan vi åker :)

Sol men kyligt...

Här hade man tänkt att sätta sig ute i solen och njuta av den men det sket sig...

För när jag gick ut så var det kyligt och jag hade ingen lust att sitta och försöka njuta av solen då så jag gick in.
Istället tänkte jag försöka fixa lite i rummet så man kan vistas här inne UTAN att behöva snubbla på allt.


Onsdag 27 april

Alltså är det sant?
Det är ju inte alls länge sen man skrev mars och det är snart dags att skriva MAJ <3 , vilket betyder att jag
snart fyller år ^^ yaay

Anyway... Jag har små sovit några timmar nu på förmiddan för jag var trött då min kära syster har alarm KLOCKAN FEM på morgonen, och jag har alarm för att gå upp vid sex, alltså EN timme senare.
Inte kul att bli väckt en timme tidigare än man tänkt gå upp. Men idag så bet jag ihop och till slut så sluta det ringa och jag somnade om, vilket gjorde att jag blev hur trött som helst när klockan ringde för mig.

KOm iväg hyfsat med Elsa iaf, och väl hemma igen la jag mej för att kika på csi och därefter somnade jag till fast jag tänkt gå ner och äta nåt. Men när jag vakna till vid halv tolv så var jag snäll och började fixa i köket.
Först plocka jag av bordet, plocka ur och i diskmaskin + satte igång den. Sen torka jag av bordet, började sopa på golvet och plockade upp lite saker som står under bordet som fick stå PÅ bordet under tiden.

Sen torka jag golvet där med, för faan vad skitigt det var :S - alltså inte undra på att det är svårt att veta om man får upp all smuts när man sopar..
Men nu är det någorlunda fint där inne :D
Och gjorde två skinkmackor (typ julskinka, pappa hade fixat ordning en nu under påsken..) och tog ett glas påskmust till <3 sååå gott så ^^

Jag skulle inte hämta elsa idag, men problemet är att jag kanske ändå måste ta mig till skärplinge :S för har en sak att skicka iväg, tjejen som vann betala in igår och vill ha det innan lördag. Får se hur jag löser det..

Howdy

Ännu en dag som gått nästan obemärkt förbi, har iaf fått lite saker gjort idag, dock inget viktigt för mig men mer viktigt för de äldre i huset ;)
Och ja vad har jag mer gjort idag då, hämtade Elsa och innan det så gjorde jag lite ärenden
så som att skicka iväg packet till några som vunnit lite av mig på tradera :)

Känns skönt att få bort överblivet eller ja sånt som jag ändå inte använder längre.
Och hämtade ut lite små saker med, en ifrån hemlig ;) och andra ifrån Oriflame där jag ÄNTLIGEN fick vad jag
försökt få hur länge som helst men varenda gång så har den tydligen varit slut såld :S Men nu har jag en ^^
Och lite annat jag behövde, + lite saker till någon som beställt av mig :)

Hade även fått nåt som inte alls stod med på beställnings sedeln, nåt för killar så inget jag är i behov av ;)
Så den fick pappa ^^

Nu film med Elsa så hon kan gå och lägga sig sen..


Tisdag fast ändå typ måndag (?)

Goddagens

Först vill jag nämna något som egentligen är helt obetydligt och oviktigt men jag vill ändå berätta ;)
Idag så nallade jag EN liten marianne godis  (ni vet dom med mint hölje och choklad inuti) jag stoppa den
i munnen och njöt av den, dock efteråt så började jag må illa.

Hade ju glömt att jag har lite svårt för MINT!
Fan jävla minttu säger jag bara :@  - GAH! Well well...

Ja annars idag då, jag åkte med Elsa till dagis imorse, kom hem igen vi tjugo i åtta och då gick jag upp till datorn och börjat kika på HM's aids kollektion som lanserades idag, och fastna för 2 saker och var faktiskt nära på att beställa men det sluta med att jag tröck ner sidan istället :) Duktigt av mig ^^

Har kikat på CSI och även bokat om en tid som jag hade idag (hemligt ;P ) och hum suttit och mätt, ritat upp saker och sånt i rummet. Verkar som om min lilla ritning hemma hos mormor går lite i stöpet :/
Skulle vilja ha rummet helt för mig själv ^^ vore ju super faktiskt!

Nej men mera funderingar, ska torka golvet i köket och starta en tvättmaskin och senare fara mot skärplinge. Tjing

"Tutti Frutti - orginal"

"Tutti Frutti - Orginal"

MIN ABSOLUTA favorit godis ^^ <3


<3

Gott gott gott ;) jag kan äta upp EN ask på bara någon minut eller två ^^ haha
Dom är ju beroende framkallande så det fattas inte :O yummah

Köpte två askar igår och en sån där salt (den med en katt på) och en tutti frutti ask och den där salt tog slut
igår när jag kikade på BB och har nu en tutti frutti ask kvar ^^

Funderar på en dusch nu, så man är lite fresh och sen fixa ordning sig och få det sista nerpackat.

Packning för hemfärd....

Idag blir det hemfärd till fina Fagerviken <3 och har börjat packa ihop.
Även tagit bort sovkläderna så behöver bara rulla ihop dynorna så är det klart :D

Vad jag fått veta så ska vi åka från sandviken till gävle sen från gävle till skärplinge, och där byter vi till taxi resten av biten :)

Har inte mycket att skriva nu så kan ju återkomma ;)

Hej igen

Nu sitter man åter vid datorn :)
Det känns att man suttit och stekt idag, ansiktet speciellt. Jag fick lite solkräm av mormor som hon hade, fast
blev ju lite fundersam om krämen ens skulle vara nåt då den är ett par år gammal. Men men visar sig väl...

Satte igång musik och la mig i en stol som går att ändra ställning på så halvlåg typ ;)
Har även hunnit med att teckna en del idag och även funderat ut en ny möblering i rummet, problemet är dock att vi inte vet NÄR den kan bli av. Skulle tro att vi skulle få så mycket bättre med den möbleringen och få till det över allt i rummet, skulle ju vara så sköönt.

För som rummet ser ut nu är inte kul, vi kan inte ens få ordning någonstans och det är störande kan jag ju lova.

Nej göra nåt vettigt kanske ;)

Ännu en solig och varm dag :)

Idag vaknade jag runt halv tio och då kom mormor ner för att kika om vi vaknat till, blev frukost och sen satte vi oss ute i solen. Drygt en halvtimme senare drog jag och sis ut på en promenad och svängde förbi affären där
jag köpte två tidningar fast roliga var att ena tidningen hade jag redan men tänkte inte på det ;)

Blev även en dricka sen fortsatte vi gå en runda innan vi kom tillbaka till mormor och morfar, där blev det sitta i solen nån timma och läsa sen lunch och efter det har jag suttit och tecknat :) Men fick ont i axeln så vilar lite nu, men ska återgå till solen ;)

Grey´s Anatomy

OH MY GOD!

Jag hade typ glömt bort den där sidan man kan kika på serier som man älskar, så som greys.
Och jag har inte kollat på någon månad, men anledningen var mer att man inte kunde kika nåt då det inte lagt upp det senaste efter jag sluta kolla. Iaf så hade dom lagt upp två nya av greys :D

Och jag var lite osäker på vart jag var någonstans sist jag kikade, så startade typ där jag trodde, och såg därav 2 st då. OCH i ena avsnittet så slutar det verkligen super duper SPÄNNANDE!!!!
Jag satte ju självklart igång nästa så fort jag bara kunde och satt ju som på nålar HELA nästa avsnitt - hade ju nästan gråten i halsen alltså, usch så klen jag blivit ;)

Med det där menar jag att jag börjar ju nästan grina för ingenting!
Så nu ska man vänta i typ nån vecka innan nästa kommer ut - LÄÄÄÄNGTAR :D

 ______________________________________________________________________________________________


Ja annars då, det har väl varit en lyckad dag ändå, fint väder och påsk mat :D dock så fick jag skit ont i axeln igen och på det typ migrän :( men tog alvedon och sånt så det dämpades, så om ni kusiner som jag vet läser undra varför jag var så tråkig ;)
Nej har verkligen kännt mig osocial idag :S känns inte så bra men men...

Fast roliga är väl ändå att morfar är full xD han blir så rooolig ^^

Glad Påsk

Förvisso så har väl det varit påsk sen i torsdags typ men ändå så skickade jag Glad Påsk till det flesta idag via sms ^^ hoppas de blev glada.
Jag känner väl inte att det är något speciellt med den här högtiden är väl mer att man samlas och träffas typ, trevligt trevligt :)

Idag så åt vi min påsktårta jag slängde ihop igår ^^ och den var smarrig, (bild kommer) och de flesta verkade även de gilla den :)
Har även varit jätte varmt idag så man har njutit ^^ verkligen kännt som om det vore sommar nu redan i APRIL ;) Får väl se hur länge de håller i sig.

Nej ska väl dra mej tillbaka till folket...
Grillat - NÄSTA!!!!

Kväller snart...



Älskade Simple Plan <3

______________________________________________________________________________________________

Har suttit ute på mormor och morfars altan halva dan, det har varit runt 20-22 grader varmt :) och fått sola lite, fast nu är det 19 grader varmt men sitter ändå kvar ute ^^
Ska lite senare kika på indiana jones med sis, se om det är något.

Och imorgon blir det äggmålning och påskmat med övriga släkten :D skoj skoj <3

Årsunda

Hallå hallå

Har varit i Årsunda i 2 dagar nu :) och har väl inte gjort så mycket mest varit på promenad och fikat typ.
Igår satt vi ute på deras altan och fikade, efter det satt jag och läste tidningar i solen ^^ var så varmt
där på altanen. Fast jag fick ju värsta värken i axeln, och det strålade ut ifrån den punkt Niklas (kiropraktorn) har hållt på med.

Och sen värkte det över hela skuldran, upp till axeln & nacken :( fan så ont har jag aldrig haft!
Tog sammanlagt 4 alvedon under två timmar men det hjälpte inte, så efter jag pratat med pappa så bad han nea att smörja in med nån liminent (stavning ? ) och det blev smått bättre men hon tog ju i som fan att jag fick ju bita ihop för att inte skrika rakt ut.

Men jag tror att boven i det hela att jag fått så ont är nog för att jag sover på en tunn madrass på golvet och ligger hårt! Så inatt ska jag testa att sova i soffan istället och se om det hjälper att ligga mjukt.
Nu ska jag ut på en kort promis för jag behöver vakna till ;) sen ska jag baka påsk tårta ^^

Trött trött och åter trött ! Sitter på tåg...

Trött trött och åter trött ! Sitter på tåget på väg från falun till sandviken där morfar och mormor hämtar upp oss :-) har nu inget mer med lgh att göra :-( men känns skönt att det är avklarat. Skriver mera sen :-)


En irriterande...

Eme !!!

HUM!, irritationen har väl växt sig en aning. Jag vet inte ens om jag packat ner allt jag behöver, och när det åker skumma typer förbi och checkar om det är folk hemma i sina hus så vet man fan inte vad man vågar lämna kvar hemma. Usch!
Har ju redan varit inbrott i ett hus lite längre bort :( så man vet ju aldrig liksom.

Men ska nu krypa ner under täcket och försöka sova för ska följa med amelie och lämna elsa sen drar jag vidare med syrran till gälve sedan falun.

TJING!
Go natt

Tisdag 19/4 2011

Hallå

Usch idag har det varit en dag inne i Tierp, tycker inte alls att jag fick den hjälp jag behövde på den där jävla arbetsförmedlingen. Får bara ha den jobbcoach som ingår i jobbgarantin för ungdomar INTE någon annan tydligen. Ändå satt jag EN hel jävla timme där inne och ja bara satt där typ, små pratade om vad jag känner att jag vill ha hjälp med och om praktik.

Även studier diskuterades, jag vill ju studera vidare det jag studera i dalarna men det var ekonomin som satte stopp! Och jag vill heller inte börja om, isåfall distans eller om det finns nåt i gävle/uppsala. Men tror inte det tyvärr. Om man kan studera distans och samtidigt ha någon slags praktik/jobb kanske ?

Jaja whatever .. Blev sedan en sväng i centrum och en fika på coop innan vi sedan drog en till kort runda i två affärer och efter det hämtade pappa upp mig och amelie. Väl hemma blev det matlagning och efter det kikade jag på reprisena av BB :) & sis joina mej.

Men är något irriterad nu, kan vara för elsa är verkligen PAIN in the ass och jag blir mer och mer irriterad + att det verkligen känns som om jag och nea fått stort ansvar nu att se efter henne och samtidigt röja i kök och sånt.
Inte för att det egentligen är jobbigt så men i längden så känns det.
För vissa är inte ens hemma längre typ, och när ... är hemma så händer det ändå inget ifrån den fronten, inte vad jag sett.

Nej så skoj var det inte att flytta hem, känner att man vill bort igen. Men men ska ju få lite "semester" ska ju imorgon åka till falun <3 och få lägenheten besiktad sedan drar vi till årsunda för några dagar. Funderar på om datorn ska få åka med eller inte. I sånna fall kanske jag lämnar in den på vägen hem sedan, för nu är fan fläkten för dryg.  Nu packa!

Gäsp!!!

Känner mig något slö idag, och om mindre än en timme ska man dra till Tierp för ett möte med ams...

Blir nog hem direkt efter det, har inga planer på att göra något. Och roliga är att jag dessutom måste packa sen
när jag kommer hem. För ska bli några dagar i årsunda från och med imorgon.
Ska även kolla upp vilka papper jag måste ha med bort till falun, för fan jag hittar verkligen inte orginal papprena :( Vart fan har jag lagt dom???

Jaja, är så man nästan kan somna här där jag ligger nu men icke...

Stress till inte stress!

Alarmet gick igång kvart i åtta, snoozade några minuter innan jag gick upp på toaletten, väl uppe så satte jag mig ner vid datorn och strax efter kom syrran upp som även inatt sovit nere hos elsa.
Och vi skulle tydligen åka in till Tierp (därav att jag hade alarm) men nu vid tio i nio när jag ställde mig för att dra på sminket så säger syrran att vi skulle vara hemma iaf.

Så blev att sätta sig vid datorn igen ;)
Men magen skriker så kanske man ska fixa en macka?

Men blir Tierp ändå idag för ska träffa nån på arbetsförmedlingen, jag vill nämligen byta jobbcoach så hoppas man får det. För fick ju inte byta till den jag ville ha >_< så därför ska jag in dit och vi ska diskutera vem jag kan få istället.

Jahapp en macka var det..

Summer feelings ^^

Oh yeah ;)

Det känns skönt att det är VÄRME och sol nu ^^ har i två dagar haft riktig sommarkänsla, speciellt igår. När syrran , elsa och jag tog oss till källarberget i värmen, väl framme satte vi oss på klipporna nere vid vattnet och fikade i solen. Det var verkligen SOMMAR <3

Man ville ju nästan ta sig ett dopp till och med ;) men efter man känt på vattnet så försvann den känslan ganska fort men inte för vissa. Elsa skrek om att hon ville bada, trots att hon också kännt på vattnet.
Vi blev ju dock kortvariga för elsa blev mer och mer hungrig så det var ju bara att ta sig tillbaka till cyklarna, min gamla jag haft i både uppsala och falun (syrran ville ta någon bild, så den fick följa med) och elsas cykel.

Ja det gick ju fortare hem än dit.. Väl hemma blev det pizza, en sväng med barnvagn så sov elsa gott en stund. Och jag började fiffla med mitt löshår, satt och limmade ihop trensar och lite sånt, och idag så sydde jag dit clips on. Det löshår jag använt hittills försökte jag /den ena) färga ljusare idag men den behöver dock en omgång till för att den ska bli fulländad. Satte för en stund sen i det jag fifflat med både igår och idag för att se vad resultatet blev, dock är mitt något ljusare nu än löshåret :( men funkar väl att ha i men ja..

Lite irriterad man blev då ..

Ska ju om bara någon vecka är ju inte långt kvar till min tid hos marita :D i hennes nya salong som jag ska klippas och lite annat ^^ har en färgning inbokad men är lite skeptisk på det då jag inte alls kan komma på vad jag vill med mitt stackars hår :( min fantasi är på NOLL!

En annansak innan jag säger godnatt för idag :)
Jag har fått färg i både ansikte och bröst idag^^ känns nice, dock lite rödaktig men om jag sköter om det så blir det bruuuunt ^^ Natti

Sitter på altan och steker ;-) precis bytt...

mms_img26190 (MMS)

Sitter på altan och steker ;-) precis bytt ut mjukis byxor till shorts :-) då solen värmer som fan här.


Hyrkontrakt borta ???

Jag har letat igenom ALLT jag packat upp och till och med lådan som jag inte packat upp ur än.
Hittade dock kopia av det mesta men inte orignalet :( - har iallafall besiktningskontroll pappret som gjordes innan
jag flyttade in på reda iaf.

Fan, varför ska saker försvinna bara för man flyttar hem :(
Vet heller inte om man måste ha de papprena med sig, är väl viktigast med besiktningskontroll pappret som den visar vad som fanns innan jag flyttade in. Jag har ju inte gjort några nya hål eller så, och inte gjort något som bör anmärkas.

Men får bli att leta vidare och se om jag finner något. Är så jäkla rörigt i rummet just nu, kläder och saker som
ligger på golvet för det inte går att lägga det någon annanstans typ, för det är saker som står på varann här inne.
Eller så är det över allt här hemma faktiskt.
Bra trist att vi har så mycket, även om man städar ur, sorterar så är det saker som väller över :(

Och jag har värsta mensvärken dessutom, och det här är nog den värsta mens jag haft hittills ...
Kul att få detta när man knappt haft någon över ett år >_<  - känner mig dessutom extremt irriterad och sånt, känner mig inte så glad. Blir grinig över ingenting, och tål nästan inte att vara i samma rum som Elsa. Kan vara för ungen känner på sig när man är irriterad och förvärrar situationen så att säga.

BLÄ!

VÅRSTÄDNING

Har rensat ur garderob & byrå (gjorde detta egentligen tidigare men varit lite lat för att ta bilder ;P )
Och lagt ut på Tradera för ENDAST 1 kr :)

http://www.tradera.com/auktioner/emmliscious_89

CHECKA in och se om ni fyndar något ^^






Lite urval av vad jag säljer nu för ENDAST 1 kr. Förutom klänningen då den är ny så är det lite högre pris på den...

Crapy day

Igår kväll fick jag ondare och ondare imagen, typ kramper.
Och inatt vaknade jag av att det kändes som om jag kissat på mig, så gick ju upp ur sängen och ner till toaletten
Där märker jag varför jag haft så ont i magen :(

Ni kanske förstår redan?
Så böt om och la mig igen, somnade nästan direkt. Vaknade imorse av att Elsa var pigg och vaken, hon kom över
till min säng och började busa (irritera mig) och till slut när jag vaknat till så börja jag kika på nån serie på
datorn och då somnade elsa.

Har fortfarande kramp i magen :( och har fått i mig lite yoghurt, som inte elsa åt upp. Annars har jag bara förflyttat mig från sängen till soffan. Precis kollat klart på BB -avsnitt, försöker få ner gårdagens men det går trögt.

Vila lite nu...


Sunny day

Halloj halloj

Jag har varit lite OFF här ifrån, men har inte riktigt haft något speciellt att berätta/skriva om och Elsa har varit sjuk eller är fortfarande. Så har ingen dugit för henne mer än jag :) så fått ställt upp med att finnas vid henne typ JÄMT!

Förutom idag då jag gick upp vid åtta, vaknade tio minuter tidigare än tänkt för Elsa skrek till (drömde) så jag trodde ju hon vaknat men icke, så jag gick upp då och började fixa ordning mig. Blev besök på ICA och skicka ett paket till en vinnare, skönt att ha blivit av med den jackan ^^ , roliga är att personen bor i årsunda xD
Iaf, efter det drog jag till tandis där jag läste tidningar i väntan på min tur, väl inne så började nervositeten öka drastisk - FöR Jag skulle slipa ner en tand (eller dom då) och jag tyckte de lät som om värsta pinan med bedövning och hela kitet!

Men så var det bara liten ilning i den tand som slipades ner ^^ PUH!
Var klar efter typ 3 minuter :) - tandläkarn var sur på dom jag besökt i Uppsala för var meningen att dom skulle göra det där inte han, men nu är det fixat iaf. 320 spänn gick kalaset på :O känns ju liksom mycket för ingenting :/

När jag var klar drog jag till busstorget, drog upp en tidning ur väskan och börja läsa, trodde jag skulle få sitta typ en timme men så dök en buss till tierp upp :D så tog den. Busschaffisen är dessutom snäll ^^ och hon sa att jag får ha utkik efter den bussen med ifall inte den jag i normala fall åker med inte går ;)









Dagens outfit:
Sjal -VILA, tröja -Tradera, byxor -Gina Tricot
Smycken: StyleByTyra och New Yorker.

Hade skinnjacka och ett par blommiga skor också, men som sagt det togs ju av när man kom hem...

Ska
försöka få upp spegeln på väggen så man kan ta outfitbilder igen :D

Precis blivit klar hos tandläkaren :-) tro...

mms_img19231 (MMS)

Precis blivit klar hos tandläkaren :-) trodde ju att det skulle bli en mardröm bara tanken på att han skulle slipa ner tanden :-S men var inte så farligt B-) sitter nu i solen och funderar på om man ska ta bussen till tierp eller om man ska åka hem hm ändå lika lång väntan..


Back on track..

Nej inte riktigt men nåt åt det hållet. Har mestadels bara tillbringat min dag i soffan och hjälpt till med Elsa som varit väldigt dålig, hon blir bara sämre och sämre så idag så åkte pappa och amelie in med henne. Har inte hört nåt från dom så hoppas det inte är något allvarligt :(

Hon har kräkts, hög feber, dricker en massa men får inte behålla det och idag har hon inte ens kissat eller bajsat :( (sistnämnda är nog förståeligt då hon sist åt var i måndags.. sedan har hon ju bara kräkts) dessutom har hon haft värsta tomma blicken och bara sover :'(

Usch jag tycker så synd om henne :( <3
Jag tvättade håret för en stund sen, för det började klia som attan i hårbotten för det var så torrt, nu känns det harmonisk^^ skööööönt!
Använde det nya Fast schampoo + balsam sen körde jag på en färgbomb typ inpackning som även hjälper till att bevara färgat hår sin färg och glans :)

Nämligen Nutri creme color :)


Köpte denna i valbo när jag var där i fredags. Så får se om den funkar ;)
Har både läst och hört att den funkar super så det borde gå bra.

funny funny






Me, myself and I...




ändrade planer...

Suck....
Jag gick upp kvart i sex i tron om att jag var tvungen att stressa på mig lite för jag skulle ju iväg med Elsa och innan hinna göra mig själv iordning för dagens ärenden.
När jag väl var klar så var klockan 6.21 så jag fick ju lite brådis där, kommer ner och ska till och börja klä på elsa då får jag veta att hon ska vara hemma - för hon har spytt hela natten.

Så var ju bara för mig och gå och ringa farmor och fråga om hon kunde skjutsa mig till skärplinge för att jag ska slippa sitta där en -40min-en timme.. Något som inte uppskattades av andra här hemma tydligen... Jag kan väl ge henne bensin pengar då! Vad fan, det är pissigt väder ute och jag har då ingen lust att sitta ute i det och bli sjuk igen, nu när man äntligen blivit av med snuvan och halsont.

Efter jag varit hos tandläkarn far jag in till gävle för behandling av axeln för det gör fortfarande ont, visst har en del släppt men inte helt så ska fixa det om det går :)
Typiskt att jag inte visste om att elsa skulle vara hemma då hade jag kunnat göra en macka eller nåt, börjar bli hungrig.. Och jag som borstat tänderna :( , kan ju meddela att när jag stoppade tandborsten med tandkrämen på (mintsmak >_<) så började jag må illa, fy faan. 

Nej ALDRIG mer mintu shots!!!!

Bilder 11/4 2011







Så här ser det ut just nu...

Men ska väl ta itu med det nån dag, men imorgon blir det behandling igen för axeln och sedan hem och vila.

Kommer mera bilder imorgon :) Natti

Bilder 10/4 2011



Eller?


Hehe nejdå :) ställde upp sängen emot väggen (dörren) är en dörr där som inte används...
För att...



sätta på sängbenen :)



Mysigt :)


Mys ^^ tog korg hyllan som sängbord, funkar ju fin fint ^^  - Diablo hade lagt sig på soffryggstödet för att få lite lugn & ro medans jag plockade, efter jag var klar så kom han till mig i sängen ^^



Monterade upp badrumshyllan och satte upp spegeln på spegelbyrån, plus att jag montera en av lamporna jag köpte på IKEA. Var meningen att den ska sitta så ;)


2 gone 2 left...

Såå där ja, fått bort 2 lådor till ^^ och nu är det endast två kvar med kläder i. Men problemet är att garderoben är smockfull med kläder, sängkläder, handdukar + en massa annat skit SÅ jag får inte riktigt in mina kläder :( men har ju en byrå ledig så där kanske jag kan klämma ner lite kläder, så kanske iaf en låda till försvinner.

Fast måste nog plocka upp lite här och var i rummet för nu kan man inte gå här inne :S NOT good...
Vet heller inte vad av de kläder som befinner sig på golvet som ska tvättas eller ej, något jag kanske får ta itu med sis när hon anländer hem..

Men men, fått till det på badrumshyllan iaf, fått dit smink/hårprodukter/hudprodukter + parfym. Och även placerat serie boxar..

En bit på väg...

I'm Back

Eller jag har faktiskt varit här ett tag eller mer, jag åkte inte på det där, för jag ska kika om det finns nåt annat typ i Uppsala eller så. Så måste försöka få tag på den där personen jag har haft kontakt med på ams och diskutera. Så det inte blir massa krångel...

Jag åt frukost och sen åkte jag ju iväg igen, farmor skulle handla så åkte med henne och fixade mina ärenden ^^ Väl hemma igen så vilade jag för jag har så förbaskat ont i axeln igen :( så kanske måste tillbaka till Niklas (?)
Och somnade till, så blev jag väckt av att Linnea ringde och undrade om det var upplåst hemma...

Skulle även försöka skicka iväg ett paket till en som vunnit en sak jag lagt upp på tradera MEN de gick inte ner i brevlådan så får väl skicka genom ICA imorgon då... SUCK!

Ska fixa med bilder och visa sen :)

Monday 11/4 2011

Usch är seg i kroppen, har haft eller är väldigt trött av mig. Tror jag är i en sån period där man bara är trött och seg.. Hade ju det för några veckor sen, fan vad jag sov då ^^ Men har inte samma ro här hemma så är inte så lätt att sova  här :(

Har precis betalat lite räkningar som jag glömt betala så nu är det fixat, har även mailat nån på arbetsförmedlingen för jag vill byta jobbcoach grejen till uppsala istället för tierp. Försökte ringa men fick inge svar.. Har lämnat elsa med, som var jätte duktig och höll mej i handen HELA vägen till dagis från bussen :D så vi kom fram lagom i tid och jag kunde gå lugnt tillbaka till bussen ;)
Väl hemma blev det frukost och csi, + betala räkningar då. Ska strax iväg igen på ärenden så höres senare, och ska då visa lite bilder :)

Här händer det grejer

Japp det gör det, har nämligen monterat på sängben på både min och syrran's säng så nu har vi plats under sängarna, och det ska utnyttjas.
Vi har så mycket saker som dock får åka in under sängarna så vi har plats i övriga rummet. Och suttit och räknat på vad för delar osv vi behöver av just den garderob jag tänkt mig och det verkar som det kan funka :)

Nu måste vi väl i så fall få undan gareroben vi har i dagsläget och få undan saker i hallen så den kan stå där.
Och jag köpte ju lampor i fredags, två är tänkta för spegelbyrån om inte tre det får jag se...
Och en (köpte 4) ska sitta på stora spegeln som jag hade i hallen i falun, hade nämligen tänkt sätta den ena lampan mitt på längst upp på spegeln och rikta lampan ner.

Och idag testade jag bara med att hänga den över med hjälp av kabeln för problemet är att ramen runt spegeln är för tjock, och monterings grejen på lampan är för smal, så pappa ska se om han kan hjälpa mig att fästa den. Men iaf så märkte jag att det blir kanon med att ha en lampa nerriktad så där :D

Får se om man hinner  montera upp badrumshyllan, vrida på spegelbyrån så kommer det blir kanoners ^^ sis kom på ett bra sätt hur jag kan ha badrumshyllan, vi små tjafsa lite hur vi ska ha det men då kom hon på de där så hoppas det funkar. Om jag kommer ihåg att ta bilder så ska jag det och visa upp :)

Inge sovmorgon här inte...

Det går inte att ha sovmorgon här hemma :( speciellt inte om elsa är hemma. Fast idag väckte hon mig en timme senare än igår ;) kanske för hon kom i säng lite väl sent igår.
Men men..

Nu ska jag ut i solskenet...

Night

Uff, jag vill bara sova typ, ögonen är tunga eller ögonlocken kanske man säger ? Men men ska faktiskt
gå och lägga mig nu, ska bara ner på ett sista toabesök för denna dag.

Idag har man varit ute med elsa för det mesta delen av dagen, cyklat med henne (hon cykla och jag fick skjutsa på) och sen har vi spelat spel, kollat på film + lagat mat. Eller jag laga mat ;) fläskfilé , wok grönsaker och beasås ^^ yumm yumm

Men elsa har varit lite bråkig som alltid men det har gått bra ändå. Hon ville inte sova nere så hon kom och la sig brevid mig här i soffan och somnade medans jag kikade klart BB avsnittet, sen bar sis ner henne till hennes säng.
SÅ nu är det min tur att sova, natti nattii

IKEA stolmen

Sökte på denna via google bilder och fann dessa:

















Finns den verkligen i SVART :D  - i så fall vill ju jag gääääärna ha den ^^

Men det är denna garderob system jag vill ha :)


Something to show...

Här kommer bilderna från gårdagens shopping + annat.



Cute ^^










Det står "väska" men i detta teckensnitt finns tydligen inte -å, ä & ö - ...

Som Avslut... ;)



Haha ^^ syrran låg och sov likaså Diablo på ett hum.. annorlunda sätt :) tötten hihi

Lördag 9 april

Alltså fasen vad tiden går undan nu, man märker ju ute att snön försvinner allt mer för varje dag :D
Weird att bara för typ 2-3 veckor sen så hade vi en hel hög med snö & is över gården osv, nu är det i princip bar mark man ser när man tittar ut ^^

Premiär använde ju högklackat igår, något mina stackars fötter inte alls gillade efter ett tag, idag så är jag öm och kan knappt stå på främre trampdynorna. Är alltid dom som tar mest smärta när jag har högklackat, tycker inte att de där inlägg skobutiksbiträdena lurar på en - funkar.
 Men jag var ju tvungen att köpa nya skor igår som sagt och de kommer väl användas i sommar :)

Men idag så blev man väckt av att datorn lät förjävligt, plus en väldigt pigg Elsa som ville att man skulle fixa frukost. Så var ju bara att kliva upp ur sängen och masa sig ner... Blev pizza rester till frukost ;)
Men elsa har varit på bus/krig stigen nu på morgonen och irriterat trötta mig plus syrran som blev väckt av att elsa höll på. Hon är ju lite små fjantig, att om hon råkar spilla någon droppe på sig så skriker hon : JAG ÄR BLÖT! och ska då dra av sig det "blöta" klädes plagget, vilket är onödigt då det endå torkar inom kort.

Nej jag orkar inte skriva mera...

Dreams

Ett litet projekt eller en dröm, vet inte vad man ska kalla det riktigt. Är för trött för att ens komma på vad det egentligen heter..

Men idag iaf så diskutera jag med syrran om en NY garderob FÖR den vi har passar inte oss båda tillsammans!
Och jag har sagt LÄÄÄNGE nu att den bör bli allihopas här hemma, att ha typ handdukar, sängkläder, vinterkläder U NAME IT!

Alltså, ställa ut bumlingen i hallen (har mätt och den får plats) och då får syrran och jag plats i rummet, då kommer vi till den garderoblösning jag är intresserad av. Rättare sagt två men den jag ska nämna nu skulle passa in bättre, med tanke på att vi vill ha lite SPACE så den skulle funka TOPPEN!


Nämligen denna -Stolmen IKEA

Har suttit och kollat upp mått och priser, så man kan liksom köpa det viktigaste så kan man ju bygga på allt eftersom, plus att man kan ställa den här lite vart man vill :D Men vi får se om detta kommer bli av eller inte men jag skulle inte säga nej iaf ;)

Sängen var det...

Seg, trött & nånting mer..

Hallå hallå

Idag har som sagt blivit en hm... igång-dag!
Alarmet gick igång vid fem, jag ansåg att jag kunde snooza typ 20 minuter för jag tyckte inte att jag borde ta sån tid på mej att fixa mej och sånt dära... TJING fick jag!

För jag blev lite osäker på min klädsel jag tänkt ha idag, så började rota i lådorna utan resultat, så tog till slut på mej det jag tänkt från början. Började sminka mig, och ville platta håret men såg på klockan att jag inte alls hade tid med det så det blev att ta ett hårspänne och sätta upp luggen och kamma igenom lite snabbt.
Ner och fixa Elsa som inte alls gillade att bli väckt (kan förstå henne) men räknade ut att jag faktiskt väckte henne i ungefär den tid jag brukar väcka henne var ju bara några minuter som spela roll...

Vi hann med bussen som gick 6.15 till Skärplinge & lämna pyret på dagis och med snabba steg tillbaka till busstorget och hinna med bussen till gävle. Väl i Gävle så märkte vi inte först att bussen vi skulle åka med till valbo gick ifrån samma hållplats vi gick av den buss vi kom in till stan med >_< så vi hade ju gått lite knas först då vi trodde den gick från en annan hållplats men men... Kom till valbo iaf ;)

Väl där blev det donken, frukost!
Sen IKEA där jag fann lampor jag inte sett att dom hade så blev ju glad när jag märkte att de va billiga och i den modell jag sökt efter :D
Och hittade även sängben vi var ute efter, sen gick vi in i själva valboköpcenter och strossade runt i affärerna. Jag hittade dock inget intressant :( men inne på VILA hitta jag iaf lite ^^ så blev till att använda presentkorten ;) sen fika på wayne's och efter det var jag bara tvungen att hitta billiga snygga tygskor - Varför?

Jo för jag hade högklackat idag, något jag inte gått i på några månader så mina stackars fötter skrek av smärta så för att kunna gå så fick jag offra 200 på ett par söta textilskor :) som jag sedan böt till, men har ömmande fötter nu...
Ja annars då.. Blev upphämtade av Pappa i Skärplinge, hem och åt pizza - startade diskmaskin, och sen läste nån tidning så skulle jag sedan starta en film åt Elsa på min tv/dvd så funkar inte dosan. Jag som är trött tyckte de var märkligt som den funka ju fin fint igår kväll så skulle ja titta om det var att batterierna gått - BATTERIERNA ÄR BORTA!!!

Jag blir arg/irriterad och frågar syrran om hon tagit dom, men om hon skulle de så hade jag sett det, plus att jag vet att hon inte går och tar PLUS att hon använder inte batterier, liksom jag själv gör inte det heller. Så den enda vi kan komma på som använder just såna och kan vara batteritjuven är EN person som vi vet var hemma och har behov av såna.. Men jag vill inte anklaga någon så men blir irriterad som jag använder dosan varje dag nästan och att inte ha den fungerande är ett litet problem då man inte kan välja nåt i menyn annars.

Liten förklaring till inlägget innan, behövde skriva av mig! Och hade lånat ut datorn så fick skriva från mobilen, men nu är jag trött och ska nog lägga mig tror jag.. Natti

Det kokar inom mig, är måttligt irriterad....

Det kokar inom mig, är måttligt irriterad. Skulle sätta igång dvdn för att elsa skulle få se på film märker att dosan inte funkar (konstigt som den funka igår kväll) och jag gick upp tidigt idag för äventyr... Och inte varit hemma på HELA dan och vet att syrran inte tagit batterierna till dosan. Ja, någon har nallat batterierna till dosan!! Jag som är trött blev ju irriterad som jag tycker det är dålig stil/elakt att ta batterier till en dosa som används varje dag...


Im Light

Jag gjorde något jag inte riktigt tänkt göra EGENTLIGEN!

Jag färga det ljusare, anledningen är för att efter jag duschat och sånt efter min förra färgning så såg håret verkligen oranget ut eller ja åt det hållet iaf. Så jag bestämde mig för att köpa blonderings kit och har nu använt i mitt hår och ska även ta mig an löshåret som är brunt.





Det får duga helt enkelt, nu ska jag INTE röra det för än jag ska till Marita och klippa/färga håret :)
Tror jag funnit den frisyr jag vill ha men är inte helt 100 än, men på god väg. Är ändå runt någon månad kvar till min tid hos henne :)

Hm... bilderna ser roliga ut, kanske för att jag själv är ljus i hyn och ha en spotlight lysandes på mitt ljusa hår nu ger ju en ganska rolig effekt :S

HairCut

Idag så såg jag slumpmässigt Pink's musik video till "So What"  och blev då sugen på hennes frisyr, inte att ha JUST som hon men åt det hållet :)






Planering

Små planerar inför imorgon, ska nämligen åka något tidigare med Elsa till dagis och sen drar jag och sis vidare in till Gävle, där jag  funderar på om vi ska ta en frukost kanske (?) och sen röra oss mot valbo. Eller åka till valbo direkt och äta på mcdonalds / frukost? Hm...

Får se imorgon vad vi bestämmer oss för, är ju inne i gävle till halv nio så ;)







Bra sugen.... ;)

I finally...

Jag hittade det till slut ^^ har nämligen varit på jakt efter en lampa man kan fästa med hjälp av klämma men inte hittat något för än nu. Jag satt och fundera på vilka möjliga affärer som säljer något liknande, och efter att ha kollat på JULA & Biltema + IKEA så kom jag på ClasOhlson :D och precis när jag tänkte ge upp då dök den upp, en jag fastnade för :)



Fast i Svart helst...

Jag hoppas att den är vad jag letar efter :P

Ska även se om jag hittar en sån här:


Haft en tidigare men den tog slut osv.. Och jag tycker att den ger sån fin färg :)

Ska nämligen in till Stan imorgon med syrran, får se om de blir gävle först och sen valbo eller tvärtom. Sen hem och hjälpa till I guess...
Usch jag har varit jäkligt trött idag, tror det var för att imorse så bestämdes de att elsa skulle vara hemma så jag somna om och bara nån timme senare är elsa pigg och glad så var bara för mig och gå upp och sen ringde telefonen och amelie for iväg till tierp för besök på sjukhuset. Och jag har tagit hand om elsa hela dagen >_< inte de roligaste.

Måste försöka få ordning på rummet här hemma med :( jag kommer inte ens åt mina kläder, de ligger så mycket skräp över allt att man heller inte kommer fram. På måndag ska jag komma ihåg att boka besiktning av lägenheten med.. usch jag glömmer saker hela tiden :( snurrig

Massa Nytt & Spännande Ting ^^

Tänkte dela med mig av Partylite's nya sommar katalog 2011 :D finns massa läckra saker där i :) perfekt för sommaren.

http://asp.zone-secure.net/v2/indexPop.jsp?id=2288%2F3287%2F12422&lng=sv GÅ IN PÅ DENNA SÅ KAN NI BLÄDDRA I PARTYLITE'S SOMMARKATALOG 2011!!!



Intresserad?

Maila mig på
[email protected] så berättar jag mer :)


In my bed

Ligger i sängen och har börjat bli lite hes igen :( typiskt mig...

Syrran STRIPPAR :O

Haha ^^ nejdå hon prövar en topp jag vann på tradera som tydligen var 3-4 toppar för 21 kr :O och i lite för stora storlekar så jag sa att hon kunde få det ena som hon inte ville ha andra så de ska jag nog ge någon annan ;) Och den tredje vill jag ha, hade tänkt ha den som lång topp och ha ett bälte i mitten som accessoar :)

Men får se om de går först, hade ju dessutom funnit jeansleggings som jag vann för typ 30 spänn men dom visa sig vara för stora för mig och dom var heller inte vad jag tänkt mig + att om jag skulle sy in dom så skulle de bli en aningen fula :S så gav dom till syrran och dom satt perfekt på henne. Tror hon blev glad då hon gnällt över att hon inte heller har byxor :)

Filmen jag kikade på med Linnea och Elsa var jätte rolig, och bra film :) Sevärd  tycker jag ;) <3
Nu är jag dock väldigt trött vilket märks för jag garvar åt ingenting typ och kan inte vara allvarlig så ska nog sova nu...

Har en hel del att visa er med :D men det kommer imorrn eller i helgen ^^ Tjaoo

Movie time

Ska kika film med Linnea S och Elsa på Tangled (Trassel) :)




På gång eller nåt...

Jag visste inte vad rubriken skulle innehålla men man kan säga att det jag skrivit "På gång eller nåt..." stämmer på vad jag håller på med här hemma. Jag har nämligen packat upp 3 lådor varav två var med sängkläder/handdukar och andra med små saker. Och har plattat till dom lådorna och ställt dom i hallen, allt för att göra lite plats i rummet. Man kan knappt gå här inne som det ser ut just nu.

Enda platsen det går att röra sig Normalt är här vid soffan ;) men det fixa jag ju igår...
Så för tillfället är min och syrrans sängar fulla med saker men som tur är inget som är jobbigt att ta bort ^^
Blä, det var faktiskt roligare att packa upp i lägenheten i Falun än här hemma i rummet :(
Minns inte ens då vi flytta hit till fagerviken för typ 11 år sen snart, vi flytta ju hit permanent efter att mamma dog och jag minns allt som i en dimma nu när jag tänker efter.

Visst är det kul att flytta men att flytta in i ett rum där man måste dela med sin syster är inte det roligaste direkt. Men kan heller inte få rummet för mig själv så blir ju knas oavsett. Nej nu ska vi inte snacka sånt här, jag ska fortsätta poppa musik och köra på någon timme till innan jag måste fara till Skärplinge och hämta hem Elsa...


SheerCover Make Up

För någon vecka sen så chansa jag på att beställa hem Sheercover mineral make up, för jag har sett och hört en massa positivt om produkterna. Och ville se om dom verkligen är så bra som det sägs, och JA det är dom ^^

Precis sminkat syrran och mig själv - RESULTAT!






På den där kinden har jag egentligen synlig acne / ärr och nu syns dom inte ens :D



<3 I love IT !!!

Och syrrans ärr och det syns ännu mindre efter jag sminkat henne :)





Man skulle tycka att det är dyrt men vad jag kan se och märka så är det drygt så kommer ju räcka ett tag :)

dagens saker ;)

Vi kanske behöver en större postlåda? ;) nej då, men har ju smått vunnit saker på tradera och har fått hem vinsterna nu så därför blir det dåligt med plats i brevlådan.
Idag fick jag detta:


Denna har jag inte vunnit utan detta är test produkt som jag fått för 49 frakt bara.
Berättar mer om den efter jag testat, den ska tydligen ge dåliga fransar/kluvna/tunna ett nytt liv. Ny fyllnad :) som ska på under nattetid så ska väl testa och se om det verkligen är sant :)



Denna har jag vunnit på tradera, blev min för 50 kr + 45 kr i frakt :)


Vunnit, för omkring 20 spänn för 10 fransar ^^



Har fixat soffan o bordet :) + runt om





 

Och så här sover jag nu :) - ikea kassen då

Bilder från gånga veckan med mera..

Har varit seg på att ladda upp nya bilder, men har nu lagt in på datorn och sånt så tänkte att jag ska väl dela med mig :)



Tisdag 29/3 efter min behandling så träffa jag Carro och bjöd på lunch ^^ yummie


En hög med kläder...

Packning i vardagsrummet på G ...


Börjat plocka ur älskade klädkammarn :(





Sorterat,,,


maat


En sjuk Emme

Jag har legat i sängen HELA dagen, för jag kan ju knappt prata :( och har varit super seg och deggig.
Tror det beror på att jag varit sjuk/hängig i över en vecka och bet ihop bara för vi skulle packa och få hem mina saker = nu mår man piss efter allt, för nu kunde man ju slappna av.

Eller slappna av och slappna av, alltså rummet ser ut som en lagerlokal eller nåt nu och jag vet inte alls hur vi ska komma i ordning, jag har ju inte ens egen hylla längre. Ska dessutom få in kläder i en fullproppad garderob som klädstången gick av (igen) på. Suck suck suck...

Har en känsla av att jag skulle vilja ha nåt eget faktiskt men problemet är att jag är arbetslös och har ingen inkomst så för att kunna ha ett eget hem så måste ju de åtgärdas först. Luktar mat här hemma, jag har mått illa större delen av dagen men efter att jag fixa två mackor och te så mådde jag bättre :)

 ____________________________________________________________________________________________

Elsa kom upp med post till mig och hade fått ellos, så små kollade i den och hittade PERFEKTA födelsedags presenten åt Elsa :D , förvisso fyller hon om typ 2-3 månader men ändå ^^ Får se om det blir det eller inte. Skulle säkerligen bli världens bästa stora syster ;)

Sminktaggning

Min vän Zandra (vars blogg jag länkat till nu) Hade blivit "sminktaggad" och ville att alla som läser hennes blogg ska även dom göra detta :) Så nu ska jag göra det.

HÄR Kan ni komma till just det inlägget hon gjort :) (hoppas det funkar)

1. Vilken foundation använder du?
Svar: Very Me Oriflame


2. Favoritconcealer?
Svar: Very Me Oriflame plus en annan från Oriflame


3. Vad har din hudton för undertoner?
Svar: Ehum... gul/rosa typ

4. Din åsikt om lösögonfransar?
Svar: Jag har inte använt ännu men tycker det är skit snyggt :) .

5. Slänger du din maskara  efter tre månader?
Svar: ..NEJ jag är sparsam ;) slänger när det börjar ta slut eller blivit för torr.

6. Vilken är din favoritmaskara?
Svar: Den där från maybelline volume nånting, och en ifrån en tidning som är perfekt men kladdar dock lite.


7. Favoritapplikatorer?
Svar: Använder penslar och sånt men är lite lat och tar fingrarna dock :/

8. Använder du någon primer?
Svar: Nej men har beställt en tror jag?

9. Favvoögonskugga?
Svar: Jag har ingen speciell, var evigheter sen jag ens sminka mej med ögonskugga sorgligt nog så äger bara
ett fåtal nu.

10. Favvoläppstift?
Svar: Hm.. har mestadels bara läppglans så....

11. Favvoläppglans?
Svar: Ett ifrån H&M :D som doftar gudomligt + läppbalsam/glans ifrån Cubus (finns i alla sminkställen men) dock dyr men väldigt dryg och bra :D smak av jordgubb ;)

12. Favvoblush?
Svar: Använder mig av H&Ms och gillar dom :D

13. Vad tycker du om billigare "drugstore"make up?
Svar: Tror inte jag testat..  

14. Har du nånsin fundreat på att ta en/gå en sminkkurs?
Svar: Funderat har jag men inte kommit längre

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?
Svar: Det är väl när man tagit fel nyans av foundation och det blivit så fel att man måste tvätta sig och göra om

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?
Svar: Både och, men mer neutrala då jag inte sminkar mig så värst, bara vid utgång ;)

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.
Svar: Jag använder mig bara av H&M och Oriflame mest nu, dock ska jag börja med ett helt nytt märke - vad det är kommer upp senare ;)

    Jag vill att de som känner sig sugna får gärna svara på dessa frågor :)

Another morning

Vaknade idag av att jag mådde illa och gör fortfarande :( och hade typ migrän men har tagit en tablett så det är nästan över. Så åkte inte med Elsa så hon var hemma idag, och som dessutom ska göra hyss bara för jag inte kan säga ifrån, har nämligen väldigt hes röst idag och om jag fösöker prata så hör man inte vad jag säger och jag börjar hosta som det kittlas/kliar i halsen då.

Och nu ska dessutom Linnea S åka till sjukan och hon vill inte åka själv, hon vill att antingen jag eller Amelie ska med, men jag känner att jag bara vill ligga i sängen och sova typ. Har gjort en mugg med te och honoung så får jag se om halsen repar sig lite. Skönt att man hade lite te kvar i falun så nu har man lite att välja på ^^


F.A.S.T kit

Jag beställde hem ett kit som jag läst på Marita's blogg om.
Mitt hår är både torrt, slitet och växer extremt sakta. Och just det här kitet ska få igång hårrötterna och de så att de växer fortare. Om det funkar? Vem vet...

Idag när jag tog mig en snabb dusch innan BB började så testade jag det, som mitt andra schampoo och sånt ligger nerpackat än, och nu efter åt upplever jag mitt hår som tjockt, lätt, luftigt och volymigt :) Känns bra ^^
Så ska väl använda det nu ett tag så får man väl se om det blir nåt resultat eller om det är någon bluff ;)

 

Bilder hämtade via nätet

 _____________________________________________________________________________________________

Angående något helt annat, syrran kopplade in xboxet igår och har spelat need for speed most wanted, ett spel jag har svårt att spela för jag mår illa och känner mig snurrig när jag spelar just det spelet. Tror fan det är grafiken! Men jag ska se om jag kan hitta mitt favo ;) så ska jag spela det mohahha ^^

Men det blev ju iaf super med soffan, bordet och byrån med tv på :D AWESOME^^

Happy face

GAH min hals tar kål på mej, har hostat (mest små hostat) och känner en kliande klump hela tiden :(

Men inte vad jag tänkt prata om :) - utan jag satt och kollade på LIVE bb-avsnittet och när första pausen kom så kom jag att tänka på att jag budat på en sak som jag verkligen väntat på skulle gå ut och den var idag och just när pausen ägde rum så tog jag med snabba steg upp till datorn för att kika hur det låg till :) (jag låg som första fortfarande) slutade med att jag vann ^^

Men märkliga är att jag inte fått nå mail från tradera om det :s De brukar väl vara snabba på det eller?
Jaja borde väl få till imorgon :) och av vinnarn såklart. Visar vad det är sen ;)

Annars har jag lite ärenden till skärplinge imorrn, och samtal att göra. Plus städa/plocka i rummet så man kommer iordning och att jag kan få använda mina saker of course.
Bor ju hemma igen på HEL tid :( både bra och dåligt. Har lovat pappa att bo hemma nu tills jag har ett jobb och att det flyter på så man inte hamnar i en ekonomisk kris igen. Har dock radiotjänst på mej FAST jag betalat en avgift till dom och avslutat det, som jag även fick bevis på att det var avslutat. Skit stövlar är dom!

Men jag har iaf lite planer inför morgon dagen iaf :)

Tråkig grå söndag

Den här söndagen har inte varit så värst skoj, vaknade till liv runt tio och började då kika lite på vänner och sen gick jag ner och hämta nåt att äta och kikade sedan på senaste big brother avsnittet.

Efter det blev det att börja plocka i rummet för syrran och jag hade inte riktiga sov platser så nu har vi båda sängarna står där dom ska stå och bäddade. Dock har vi lådor och skit över HELA rummet typ, det är gångar fram till sängarna och soffan iaf. Så får se hur långt jag hinner plocka under dagarna nu.

Men är lite oviss om morgondagen, vet inte om man ska åka in på den där jobbcoach grejen eller hur det nu funkar? Jag mådde ju kass förra måndagen, och är väl halv kraslig nu men klarar att åka iväg. Men ska se om man kan ringa samtal eller nåt och se om man får mer info om vad man ska göra.

Vill egentligen inte gå på jobbcoaching i tierp :( hellre i uppsala. Kolla om man kan få ändra?


grått grått grått

Vaknade för någon timme sen, har suttit och kikat på vänner lite, och haft en bråkig elsa som ska va envis som fan.
Funderar på att ta mig upp ur sängen och börja med att fixa ordning i rummet men jag har ingen ork, dock har syrran ställt in lite av mina saker i alex rum, och vi vet inte om hon kommer hem idag eller imorrn så kanske man ska plocka in de in hit igen?

För övrigt så fick soffan + bordet plats där jag ville ha det i rummet :D
Så ska väl fixa med några lådor så man får bort dom och sen kanske man kan sätta upp spegeln ;D något syrran skrämde mig med att elsa hade haft sönder den :O jag blev ju inte glad men det visa sig att hon bara lurades >_<
Dock har syrran avvikit från vår ritning över möbleringen så jag vet inte vart jag ska ställa badrumshyllan nu när hon ställt sin hylla ivägen. Och jag har ingen hylla så vet inte vart jag ska få upp vissa av mina saker :(
Men kanske kommer på vart sen??

Vila lite till för min hals är halvt igentäppt och likaså näsan så försöka piggna till och sen börja plocka.

Hej hej

Lite snabbt nu innan jag säger godnatt.

Lite smått updating, bloggade lite igår som jag höll på att packa, och det tog tydligen längre tid än jag trott så jag blev ju klar typ 15-20 minuter innan pappa & syrran dök upp. Så jag hade ju tänkt ta en dusch men det sket sig.
Vi åt och sen  börja vi packa ut i kärran och sen begav vi oss hemåt till fagerviken.

Väl hemma så la vi oss och på morgonen idag så packa vi ur allt och sen körde vi tillbaka till falun (fast nea ersattes med amelie) väl i falun åkte vi till pizzerian och åt sen till lägenheten för flera timmars städning!
Nu har jag narriga händer och är helt slut så ska lägga mig och kika vänner och sova.

Natti natti

Almost done

Oj oj börjar äntligen bli klar, fast blev lite less när jag packat ner allt ömtåligt (trodde jag) så gömde sig 3 saker som jag inte skulle få plats i den lådan så gick på jakt efter en låda i lägenheten som inte var så stor och hittade en som får duga :)

Har även plockat bort allt från bänkarna så är bara kaffebryggaren och micron som står på ena bänken kvar, och på diskbänken så står även städ/disk grejor som jag plocka ur städskåpet så där står dammsugare och moppset kvar.

Tror jag börjar bli klar i övrigt nu, SKÖNT!

Så ska sätta fart med det sista som pappa o syrran dyker upp runt sex (?) och då ska det lastas sen bär det av till uppland.

UPDATE!
Internet krångla så medans de anslöt så packa jag ner det sista i kartongen så nu är allt i köket nerpackat och lite till ^^ SKÖNT!

Så nu är det bara lite små saker i vardagsrummet och de lilla porslin jag hade i mitt rum.



allt det där hann jag oacka ner medans internet krångla






Fredag 1 April 2011

Ahopp, har plockat fram ALLT jag haft i köks skåpen och allt står nu på golvet här brevid mig, även diskat lite för hade inte diskat upp allt igår plus att de kom lite nu under dan och sånt som stårr i kyl/frys.

Det är ju lite deppigt att packa men vad gör man liksom?`
Men är väl bäst att jag sätter fart kanske, ska även till tvättstugan om nån halvtimme och hämta upp tvätten.





Fint va?

Nu ska det packas ner i lådor, skulle gå snabbt om inte de ömtåliga måste ha tidningspapper om sig >_<

Tvättning

Puh, bara 22 min sen till min tvätt tid men det är lugnt :D

Haha ^^ - jag satt eller låg och kikade på senaste BB-avsnittet (som btw var skit rolig, garva hela avsnittet typ) och gick in på facebook efter åt, ser att ena kusin har uppdatera sin blogg så går in på den och bara efter läst några rader så börja jag tänka på att jag ska duscha idag OCH vips så kom jag på att jag har ju tvätt tid idag så vad fan är klockan, (tittar efter) ser att den är 10.22  (jag har tid mellan 10-13) så rusar upp ur sängen drar på mej leggingsen och en långärmad tröja och slänger ner handdukar och lite sånt i tvätt påsen + tvättmedel och tar hissen till tvättstugan.

Gör ju inget att jag är en halvtimme sen till tvätt tiden som jag ändå bara har typ lite grann att tvätta, satte igång 2 halvfulla maskiner och har en till kvar, ska kika efter om jag inte behöver tvätta nåt mer som det är ju typ gratis att tvätta här ;)

Ska rusa iväg till affären nu innan första maskinerna är klara och sen blir det att packa porslin och sängkläderna som vi tydligen inte skulle sova här inatt iaf :(

Höres

RSS 2.0