oj vilket uppehåll...

Ja det blev visst ett litet uppehåll här men beror på att jag knappt orkat skriva ens suttit särskilt länge vid datorn sen jag börja jobba och det är ju förståeligt.

men som jag nämnt tidigare om att byta blogg domän så har jag nu gjord det!

lifebyemmlycious :) var ju nästintill busenkelt att skapa designen där, dock är jag för trött och har noll fantasi
så designen blev lite knas nu men ska väl rätta till sen ;)

tänkte faktiskt se om man kanske kan få de inlägg jag har här över till nya men det kanske är för avancerat? 
Kan ju ha denna kvar med, men kommer nog bli lite dött här i sånna fall, för ifrån den nya kan jag göra inlägg från mobilen :) tror då att det kommer bli inlägg runt 3-5 ggr om dagen ;) ok nu kanske jag tog i men åt det hållet iaf ;)

Nu är jag iaf i årsunda hemma hos mormor & morfar, ska vara här till på söndag :) 
Träffade stoffe en sväng och lekte med teddy innan vi for hit ^^ trevligt trevligt. Saknar att umgås med stoffe faktiskt :( får se om vi kommer kunna vara vänner , hoppas iaf på det :) 

Nej kika lite film och sova, är rätt trött ;) natti 

Kväller..

Ja det kan man ju säga att det är, klockan är ju strax efter åtta så kväller är det!

Iaf, så har jag suttit och räknat ihop alla VIKTIGA räkningar som jag känner måste betalas.
Så jag får dom urvägen, helst av allt vill jag ju kunna betala ALLA räkningar men vet dock inte hur
mycket jag kommer få i lön exakt då jag var hemma och sjuk som ni vet.

Men linnea s lämna intyget iaf åt mig till försäkringskassan, för igår fick arbetsledarn kopian av den.
Jaa, får se om det blir vinterjacka denna månad eller om jag får skjuta den till nästa månad, kommer ju få lite pengar då, så kanske kan köpa då ist :)

Nej göra sig iordning för sängen ;)

Me me me ME!!!



Yay^^ lyckades få in lite bilder från mobilen till datorn, som jag har redigerat på mobilen ;)

Snyggt va?

ScRE4M

Kikade nyss på scream 4, och ja jag kan bara säga att jag garva åt den.
Komisk och ja förutsägbar precis som de 3 tidigare filmerna, men en rolig skräckis kan man ju säga ;)

Arbetsdagen idag har varit lättsam och gått relativt fort fram tycker jag, kanske för att jag hade fullt upp från halvnio till halvtolv (lunch) efter den så hjälpte jag Maria med att städa rum, städa kök/allrum och vid kvart över två for vi alla lokalvårdare (där jag jobbar) upp till informations huset vid 1 & 2an (kraftverket) och gick på nåt informationsmöte , alla som är anställda av ISS var där.

Dock så halvsov jag igenom allt, fattade inte ens vad fan de var meningen med de där mötet, för mig gav de iaf ingenting. Kom ut därifrån runt tjugo över tre och fick då sitta vid restaurangen (där jag tidigare jobbade, 2009 för den som inte visste ;P ) och väntade in bussen. Och ja nu har jag varit hemma i drygt över en timme.
Tror att jag kommer eventuellt börja få städa på insidan :D , på ett sätt KUL, men på ett sätt inte...
För vet ju inte vad dom städar där, och HUR!

Men de kanske man får veta om man ska hamna där eller ej, är en hel del personal borta nu. En ska sluta så vad jag fattar nu så behöver de verkligen personal, så ja kanske blir kvar där vem vet?
Jag skulle vilja i så fall vara kvar till slutet av de här året, för då kommer jag ju kunna spara undan en del pengar och eventuellt kunna göra den här nagelteknolog utbildningen redan i vår :D vore ju awesome ;)

Vit kavaj med svart krage

Kikade på Life as we know it  för ett tag sen och så även igår kväll och hon skådisen i filmen Katherine Heigl hade en skit snygg kavaj på sig.


Nåt sånt där :) , tråkiga är att jag kan inte finna den någonstans att köpa.
Någon som vet?

Har väl städat någorlunda, ser en aningen bättre ut nu än vad det gjorde innan jag börja. Fick undan mina kläder iaf, lite sopor och hittade intyget. Fixade även lite med sminket, kastade 2 mascaror som inte går att använda längre och fyllde i en sån där refill borste jag har med puder i. Hm.. mer då?

Nej jag har inte gjort så mycket mer än de tror jag :) , jo jag har lyssnat på Britney Spears, nya som gamla låtar för att komma in i dom lite ;) göra sig beredd till de är dags för konserten :)

Städa undan sommaren...

Städar undan, eller ok plockar undan sommarkläderna. Kommer ju ändå inte direkt använda dom under vintern ;) ersatt alla fina färgglada sommarplagg med tjocka tröjor, koftor och byxor som nu istället ligger lätt tillgängligt och alla färgglada plagg får åka in i garderoben och sova tills de blir dags för värmen igen ;)

Hittade intyget ^^ så nu ligger den i väskan så den inte sticker och gömmer sig igen.

Ska även följa med pappa ut på sjön :) fiska lite, har inte varit på sjön sen sikita var här :S över en månad sen..

Waky waky

Vaknade för en stund sen, och kände att det var dags att kliva upp ur sängen.
Eller jag satte mig framför datorn och börja ögla igenom facebook och sedan läsa bloggar som blivit uppdaterade ;)

Tror jag har börjat bli krasslig igen :S , snuvan är tillbaka, halsen är halvtigentäppt igen och jag är smått hes :/ hoppas de inte är nåt. Drömde att jag besökte läkaren igen och hon sa att de ser ut som lunginflammationen inte försvunnit helt utan håller på att bryta ut på NYTT!

Blev ju lite skraj, för efter det sa hon att jag måste sjukskriva mig IGEN! För annars finns de risk att jag blir så dålig att jag hamnar på sjukan... :S sen vakna jag! PUH!

Usch, jag blev skit ledsen då hon sa sjukskriva dig igen... , känner ju att jag svek lite när jag var tvungen att vara hemma en och en halv vecka - men som sagt så var det bara en dröm ^^
Elsa kom som vanligt och väckte mig på morgonen, lyckades få henne att gå ner till slut, så att jag kunde få soooova ut lite. Känner att jag behöver det, så att jag kan vara en trevlig social person, annars är jag bara irriterad och vill mest vara ifred något som är svårt i detta hus, speciellt om allihop är hemma.

IDAG, ska jag leta efter mitt sjukintyg som jag fick för någon dag sen, de försvann nämnligen när jag satt med Linnea s och bokade studentkryssning, var så att jag satt och gick igenom räkningarna mina för letade efter en för att se med en liknande/tillhörande räkning och när hon kom upp så skyffla hon upp den hög där intyget låg på de andra högarna och några timmar senare så fortsatte jag med räkningarna men då var inte intyget kvar!
Och jag har smått letat runt men inte funnit det så nu ska jag ta och städa rummet och se om jag kan finna det...

Men först frukost ;)

Bild från i somras!

Tänkt på de, jag passar ju faktiskt bra i blondt, så kanske jag bara ska färga utväxten lite så behöver jag ju inte omvandla hela håret ;) Dock vill jag ju försöka att inte färga så mycket, mest för att jag tappar så mycket mer hår då och de vill jag ju inte, spec när jag redan är tunnhårig!

Skinn väst BIKERMODELL!!!

Idag såg jag en tjej som jobbar inne på CARLINGS, hade en skinnväst på sig i bikermodell - SKIT SNYGG!
Vågade inte fråga vart hon köpt den, så satt nu och kika runt på nätet, dock inte hittat nån ännu som fallit i smak ;)


Kuuuul!!! Jag stod i hallen och letade eft...

Kuuuul!!! Jag stod i hallen och letade efter en tidning och A hade lagt sin macka med choklad smör på och jag la tillbaka tidningarna varpå att hela högen rasar och mackan landar på mitt ben ( tur ATT jag har skinn aktiga byxor...) Och jag la mackan brevid på nån flaskburk grej och ja sen helt plötsligt så rasar även den rakt ner på kläder som a håller på med, nåt av det ska lämnas tillbaka. Och blev sur på MIG, förståeligt men var ju liksom inte meningen. Och .. är stressad och arg redan, alltså dom tjatar på mig och jag har varit klar i ja 30 min nu... Usch hatar sånt här, en anledning som gör att det är mycket skönare att bo själv. Nej läsa skvaller tidning och hoppas att mitt humör blir bättre igen. See ya


Valbo

Ska åka med Pappa & Amelie till valbo en sväng nu :)

Tänkte kika lite på jackor, och pröva. Blir kanske även att kika på skor så man har lite koll ;)

Jofama by K






Vilken är snyggast? Svart eller vit foder?

Jacka!

Jag har kommit i underfund med att jag behöver en VINTER jacka, för jag har bara 2 skinnjackor jag skiftar mellan, men den vinter som var förra året, om det blir en sån igen i år ja då behöver jag verkligen en vinterjacka.
Kommer ju frysa ihjäl annars ;) och det vill vi väl inte?

Så sitter och kikar på jackor nu, vet dock inte vad jag letar efter, när jag hittar en jag vill ha så ser/märker jag väl det ;)

Den här gillade jag inte till en början, men hade då bara sett den via en bild i en tidining och bilder i en blogg.
Nu när jag fann den på NELLY.com så föll jag för den. Jofama by Kenza 2795 kr kostar denna. Det är läder utan på något jag först trodde var tyg bara, men ja den är ju grymt snygg :) men jag vet inte om jag har för de där prislappen, vet i så fall mer när jag betalat räkningarna osv :)



Maybe...
H&M


DEN?



Tror det var en liknande jacka jag beställde förra året men i grå, dock skicka jag tillbaka den för jag blev osäker på om jag verkligen ville ha den, trots att den var hur skön som helst att ha på sig.

Ja då är det i så fall 2 av de hm tre jag lagt upp här nu som jag VILL HA!
Den sista här ligger på 500 lappen, vill säga att den översta är 2300 kr dyrare (nåt sånt) än den nedersta. ÅH nu blev det på ett sätt jobbigt, trots att jag nog vet vad det kommer bli om jag bestämmer mig...


...återkommer!

Nu är jag tillbaka igen, rubrik namnet är mest för jag hann bara skriva återkommer senare, vilket jag gör NU!

öh ja vart var jag?

Haha, fick gå in på min egen blogg för att se vad de sista jag prata om var ;)
Just ja, jag pratade om min rygg och de, är ju så att för nåt år sen åkte jag av en gunga vi hade, då snörena var slitna så brast det på ena och jag föll ner i marken och sen dess har jag gått hos en kiropraktor som försökt hjälpa mig att bli bra men tyvärr kommer smärtan tillbaka. Eller ryggen är jag egentligen bra i, nu är det mer att jag inte tränat och ja får en värk i sidan och ut mot där jag gjorde illa mig.

Har ju även gått hos en som masserar och har då blivit mycket bättre men sen jag börja jobba så har värken kommit tillbaka framför allt i axeln, och den smärtan kommer nog ifrån när jag jobba i forsmark sist - i restaurangen!

Men angående de här snea då, jo hon som masserar har sagt varje gång att hon ser att min rygg är en aningen sne, speciellt när jag ligger ner. Vet dock inte om de är till henne eller kiropraktorn jag bör gå till i så fall?

Visar sig väl, nu till varför jag fick avbryta så tvärt. De äldre i huset kom hem så var ju bara att packa undan datorn och börja hjälpa till, dock är jag ju sjuk trött, irriterad, värk i axel och fötterna ömmar så jag är ju inte världens trevligaste person att umgås med nu direkt ;)
MEN BÄST är ju att jag har sooooooooooooov morgon imorrn :D (hoppas jag verkligen, annars jävlar)

åhhh min mage protesterar just nu, kanske för maten? eller nåt är det iaf...
Rörigt inlägg, men skyller på min trötthet ;)

In the kiitchen

Sitter i köket nu och passar pommesen, och lite annat. Är aaaaas trött. Fick typ ALLA rum i en barack idag, och det är cirka 13 rum som man ska (vissa) bädda om, torka rent handfat och toa, torka av bord (om de finns) sedan moppa golven och sopa. + byta sop påse...


Detta tar kanske 5-10 minuter per rum, och när man väl är klar där så ska man moppa av korridoren och köket, plus ta dusch utrymmena! Låter ju som värsta enkla saken, det är det men i längden är det tröttsamt och slitsamt kan jag ju lova er. Men jag har överlevt EN hel vecka nu :D , skulle ju egentligen ha jobbat 3 veckor nu sammanlagt, men som jag blev så sjuk andra dagen på jobbet och fick efter det vara hemma i 1½ vecka för att bli frisk, därav har ju jag missat en del pengar men kommer få från sjuk grejimoj iaf :)

Kan ju lova att min axel har börjat värka som FAAAN nu, den är värre än förr :( och även ryggen har börjat, de har ju sagt att den sitter snett efter då jag åkte av gungan. SKIT GUNGA!
Får åter komma snart...

Sånt där underbart <3

Så som TIGI bed head serien ^^



Har dessa fast i mindre format, UNDERBARA <3 luktar sååå himmlekst gott ^^ , dock har jag bara hunnit använt dom 2 gånger (andra blev idag) och syrran har lånat tidigare vilket resulterat i att det nästan är slut :'( , så funderar på om nästa omgång ska bli i större storlek, så som bilden ovan. De räcker ju så mycket längre då ;)


Denna då ^^, oxå underbar. Även så perfekt för mig som har tunnt hår som ser lite "glest" ut, med hjälp av denna så ser mitt hår genast tjockare och som om jag skulle ha en massa hår ;)


ÅH!
Hitta denna nyss, måste ju införskaffa sen ;) , jag och hårprodukter asså ^^ speciellt TIGI's , ÄÄÄÄÄLSKAR deras produkter, kan ju inte få nog av dom ^^

Jag började köpa STORPACK av tigis shampoo/balsam för 1½ år sen, nästan 2 år sen, och först nu har den/dom förpackningen gått åt helt. Har en ny VOLYM som jag ska testa snart :) kan återkomma och säga vad jag tycker om den sen ^^

STÖD CANCERFONDEN!!!!

JUST NU erbjuder Oriflame ett erbjudande!



Maila mig på [email protected] om ni vill göra en beställning.

Vill ni även stödja/hjälpa SOS barnbyar så finns ett jätte fint rosa armband med fina berlocker för endast 40 kronor, varav 10 kr går till SOS barnbyar.


Slänger iväg ett litet mobil Blogger inläg...

Slänger iväg ett litet mobil Blogger inlägg, precis hunnit städa 3 rum, fått prata engelska och nu tillbaka till lunch rummet för ska vara nån genom gång om moppar och dyligt ;) och precis fått träffa chefen som rekrytera mig till jobbet. Väntar även ett jobb samtal om ett annat jobb ;)


Trött sliten tjej

Usch, blir man verkligen så här trött och sliten andra dagen på arbetsveckan???

Förvisso har jag ju varit där och städat sammanlagt 4 dagar nu, blev ju tråkigt nog hemma liggandes över en vecka som jag hade 40 grader feber och lunginflammation. Men men är ju bättre nu :) och har fått jobba själv vilket har gått hur bra som helst, tycker att klockan går fortare då. Jag hann klart med de jag fick i uppgift att göra så efter lunch följde jag med en annan tjej som också jobbar extra så som mig. Och hjälpte henne, för hon hade skit mycket att göra så tack vare att jag hjälpte henne så gick allt dubbelt så fort så vi var klara 2 timmar innan vi sluta ;)

Så vi satte oss ner och vila i sofforna i ett av de här bostäderna vi städat, var ju ändå ingen där ^^

Efter det så gick vi tillbaka och fick då ta "golfbilen" (jag kallar den så, vet inte vad dom heter/kallas annars ;P ) och hämta upp kassar/lådor med använda moppar/trasor :) sen fixa vi in dom i tvättmaskinerna och sen KLARA!

Jag har tänkt hela dagen på vad jag ska skriva idag här på bloggen ja allt möjligt ploppa upp i huvudet, men som jag måste skicka inläggen jag gör via sms, som jag inte kan finna nån app för att kunna skriva inlägg...
SÅ blir det att jag skriver när jag kommer hem, men som jag nu glömt allt jag tänkt på så blir de om annat ;)

Nej film nej serie? Vad ska man göra? Inte sova än, trots att jag är supder duper trött, somnade ju på bussen hem med..

Höres :)

Jeffrey Campbell - Lita Spike

Åhh , var in på kenzas blogg lite så där i all hast innan jag tänkt stänga ner datorn, vad ser jag inte då om ett par ur snygga skor! :D , så fort jag vet kostand osv, så ska dom beställas sen när löningen kommer ;)








Lita Spike, heter dessa underbaringar :D som ger mig orgasm bara att titta på dom :D :D :D

Vad jag kan se nu går det inte att köpa än, men snart :D och då ska jag vara redo ;)

HJÄLP oss att hjälpa!

Hjälp oss att hjälpa!
NYTT ARMBAND − LIMITED EDTITION

Varje krona räknas − med din hjälp har vi hittills lyckats samla
in 110 000 kr till barnbyn i Brovary, Ukraina.

När du köper ett armband är du med och ger utsatta barn förutsättningar till ett bättre liv. För varje sålt armband går
10:- till SOS Barnbyar och barnbyn i Brovary. Ditt bidrag är värdefullt!

Passa på och köp det ROSA ARMBANDET (25136) − finns i begränsad upplaga och endast i Sverige!

Oriflame


För att beställa denna så maila mig på
[email protected] så beställer jag denna åt dig :) - För den som inte vet så är jag återförsäljare åt ORIFLAME! Så för att bidra med nåt så kan ni beställa denna fina armband :) , man kan kika inne på oriflames hemsida men inte beställa, utan de kan man endast göra via konsulter så som mig :)

19 September 2011

Sitter här nu och är lite öm i axeln :/ måste nog tillbaka till Simmis i skutskär tror jag, problemet är att jag inte har råd alls för en lönen kommer och det är i slutet av oktober :(

Varit hemma i 1½ timme och har hunnit äta och läsa lite bloggar :)
Funderar på en dusch men måste nog hämta in lite ved så vi får mer varm vatten och lite värme i huset, är ju kaaallt. De kanske får min axel att värka mindre (?)

Skulle duscha imorse men min mobil var tydlige tyst av sig idag för alarmet gick inte igång, eller så hördes den inte för att den var på låg nivå! Tur nog ringde syrrans där vid halv sex, tjugo i så hann tvätta håret lite snabbt men de ser så hemskt ut nu :S , nästan som om jag varit ute i regnet och blivit riktigt blöt.

Nej dusch var det :)

Nails and stuff

Jag har hittat en utbildning som är mycket billigare än de flesta jag hittat, och den finns i Uppsala :D


Införskaffa!


Tidigare hade jag en laptop bräda med kudde under men min dator blev ju så varm och la av osv, så
gav den till syrran som använder den ibland. Men nu såg jag att IKEA ha denna och den skulle ju vara perfekt när man sitter i sängen (som jag oftast gör) eller i soffan kanske?


Vi har ett sånt här liknande bord, dock inte låda. Men kanske ha nåt sånt här om man ska börja jobba som
nagelteraput ;) att kunna ha grejorna på osv, inte för att jag tänker införskaffa denna men den är söt ^^

Utbildning

Jag har ju nämnt tidigare att jag är sugen på att utbilda mig till nagelteknolog/nagelteraput Och har nu återigen suttit och sökt information och skrivit till olika för att få lite mer svar.
Även kikat om man eventuellt kan låna pengar till utbildningen, kanske inte kan få nåt men alltid bra att kolla iaf ;)


:)

"Thé"


I veckan när jag gjorde iordning lite the så rörde jag aldrig om utan hade i tepåsen och lite socker sen ställde jag bara glaset brevid sängen, sen när jag skulle dricka så märkte jag detta :) halva glaset mörkt och andra halvan ljus ;)

         ...............................................................................................................................................

För någon dag sen bädda jag om sängen med nytt som jag köpte i somras men inte kommit mig för att bädda med just detta men nu så :)




Alltid mysigt med nybäddat ^^

Göta Kanal

Hade egentligen inte tänkt skriva om detta men efter att jag nyss såg en snutt på canal + så kände jag att jag ville säga vad jag tycker om de 3 filmer som gjorts :)


Ettan tycker inte jag är sån höjdare...


Tvåan däremot det är den bästa enligt mig :)



Trean är väl lite halvbra men kommer väl tvåa efter min prio av dessa filmer :)


Ny Header?


Natur bilderna är ifrån Falun ^^



            ............................................................................................................................................

Jag känner att det är dags för en NY header nu, har gjort 2 st nu som kanske kan passa?
Den jag har nu har jag haft i ja 7-8 månader?

Dags att byta ;)

Want it that way

Nu innan jag logga in på min lilla blogg så såg jag på alla reklamer osv på blogg.se 's startsida och kom in på den här modesidan, där fann jag en hel del intressanta plagg :)
När jag får min lön och betalat sånt som ska betalas så ska jag införskaffa mig lite varma plagg ^^

Då jag skulle behöva en ny mössa, inte för att det är fel på den jag haft som varit mig trogen i ett par år nu men kan ju behöva lite variation ;) plus att jag skulle behöva en till varm sjal, har ju en som oxå varit trogen varm stickad ifrån gina tricot som jag även den haft några år nu.





Mys :D


Som den sko älskare man är ;)

Goddagens...

Ja vad ska man annars säga, kan ju inte säga god morgon ;)

Inatt så sov syrrans kille över, och jag hade ingenstans att sova direkt men fick sova i min säng trots att dom sov i syrrans säng brevid. Men egentligen lider ju jag av det mer än dom, för dom hångla ju HELA tiden. Inte för att klaga men dom lät mycket ;)

Men sluta med att jag satt med musik i öronen och sökte info och annat dyligt via google och sedan kände jag mig tröttare och stängde då ner allt. Dom hade precis somnat då ^^

                 .......................................................................................................................................

Fick mess av kära Johanna om bio imorrn, jag är ju mycket piggare och orkar göra saker osv nu men blir dock små trött osv men förutom de så är jag ju pigg så. Dock har jag ju inte direkt pengar till bion, och måste fråga pappa om lån till att betala en viktig räkning :/ så vet inte riktigt om de kan bli nån bio :(

Får väl se...

"Sova med fienden"

Som rubriken lyder Sova med fienden, heter den film jag nyss kikat på.
Köpte den i våras men bara det att jag kikade aldrig tydligt på vad filmen handla om utan köpte den mest för
Linnea s tjata och ja jag gillar de flesta filmer med Julia roberts i :)

Så nu när jag kände mig rastlös och orkade inte kika på nån serie utan kände mer för en film så såg jag denna och läste lite om handlingen - frun blir misshandlad av sin man, låtsas drukna i en båtolycka... flyr! Han kommer på det en tid senare och letar upp henne...

Ja kortfattad om vad filmen handlar om :) sjukt spännande var det på slutet iaf, och jag vet inte men verkar gilla att se filmer om just misshandlade kvinnor. Missuppfatta mig inte nu men det är kul och se när dom lyckas ta sig ifrån männen och till slut klår upp dom ;) Ja iaf av de filmer jag sett hittills slutar det med kvinnan ger sin hämnd tillbaka till slut.

Men jag blir alltid typ upprörd av att se hur mannen kontrollerar, ska ha makten osv ÅH!

Anyway, sevärd film :)

Mia E - gömda, asyl, mias hemlighet & Mias systrar......









De tre första böckerna handlar just om MIA, som träffar en man som efter en tid börjar misshandla henne
både psysiskt och fysiskt. Hon får barn med honom, men trots de så misshandlar han henne och även barnet.
Hon gör slut, efter en tid träffar hon en ny man och de får barn men hennes ex som misshandlar osv kan inte låta henne vara . Förföljelse, misshandel och en massa annat gör att de till slut flyr landet och efter några år lyckas dom få ASYL och kan verkligen börja om på nytt.

Jag blev fast från första sidan i GÖMDA och kunde knappt lägga ifrån mig boken, likaså med de andra.
Läste för en halvtimme sen klart sista boken i serien -
Mias systrar.

Där fick man följa andra kvinnor vars män misshandlar dom och trycker ner dom psysiskt.
DOM vill ha MAKTEN över kvinnan, om dom inte kan ha makten då kan de sluta med att mördar kvinnan, de anser att om dom inte får ha kvinnan då ska inte nån annan heller de.

Jag vet inte, men har alltid kännt att jag har starka åsikter om just detta!
När jag ser en film om detta ämne så blir jag upprörd över att det är så, att det är så dåligt att kvinnan kan inte komma bort trots att hon försöker. Hon kan inte ens få hjälp eller de skydd hon faktiskt behöver från myndigheterna, det är ju nästan så att kvinnan får försöka fixa allt själv.

Ingen lyssnar, när dom väl gör det så kan de vara försent!

Första året i gymnasiet så gick jag på Psykologi A - sex och samlevnad. Handla ju inte bara om sex, utan även om jämlikhet och massa annat, en lektion fick vi kolla på en film. Där en man och en kvinna träffas, inleder ett förhållande ALLT är frid och fröjd, han ber henne flytta in först då börjar han visa sitt rätta jag.

Inget duger de hon gör, hon städar fel, hon köper hem dålig mat osv osv sen börjar den fysiska misshandeln, och hon får inte träffa vänner ja ingenting hon ska vara isolerad i lägenheten. En dag är hon gravid och dom blir över lyckliga, men han tål inte att hon mår illa och spyr, han slår henne sönder och samman då kom polisen och han åkte in. Hon förlora barnet och flyttade till en kompis och ja började om på nytt.

Kommer inte ihåg vad filmen heter men vet att han som spelar Tom i skilda världar är den misshandlarn/pojkvännen i filmen..

Som sagt de bör skärpas till i sverige när det gäller våld mot kvinnor.

Dagens Outfit




Jacka - jofama by kenza, Tröja - H&M , leggings m dragkedja H&M , Boots - dinsko.

Love <3






"PuderRosa"

Hämtade ut ett litet paket från H&M idag, den tillhörde ett annat paket jag hämta ut i somras men plagget jag fick idag skulle komma senare än de jag hämtat ut. LOVE IT!

Paketet innehöll:


Denna, inte den svarta...



Bakstycke är fint men problemet är ju att om man är själv kommer man ha stora problem att knäppa upp till och få upp dragkedjan hela vägen.. Jag fick upp dragkedjan men knappen.. Nje ;)

Klänningen är i strl: 36 men tror att 34 att passat bättre för den är låång på mig, och som ni kan se på bilderna som är lånade från H&Ms hemsida så slutar den ovan knäna på modellerna. Nu är ju jag kort och har inte direkt bröst så kan ju vara anledning där att den sitter annorlunda, men tycker klänningen är söt och jag kan säkert komma på hur jag ska ha den på mig osv :)

"I want you to know"

"Rubrik - text från en låt med simple plan"

Sitter här och har simple plan på nästan högsta ;) och sjunger med. Dock krassligt som min hals fortfarande är lite ur funktion... Haft en massa hostattacker under natten och morgonen så är väl också därför min hals är som den är just nu, förutom det så mår jag så där, blev lite seg av att åka en kort sväng till skärplinge för att handla åt sis som tänkt att vi ska ha filmkväll hon, jag och hennes kille.

Fast & furious filmerna ;) (har fixat fast five, som jag tycker är den BÄSTA av alla de filmerna ^^)
Anyway så ska jag fixa undan tvätten i rummet nu, sopa golven i hall&kök sen återgå till sääängen :)

Måste ladda batterierna inför jobbvecka nästa vecka, ska återgå då och kommer väl gå själv tror jag, egentligen skulle jag nog klara det bara jag antecknar upp de jag behöver veta så klarar jag det :) Men kommer iså fall vara lite nervös ;)

Men göra de jag orkar nu då...


Back to pink





Målade med eyeliner tunt streck efter fransraden men tyckte de såg weird ut så drog fram min "kräm palett" (visat förr) och sotade till med svart ögonskugga :D blev rätt läckert, och la en beige/ljus/vit aktig in i ögon vrån :) och över upp mot ögonbrynet :)








My Htc Sensation <3

För typ två månader sen (känns som myyyycket mer) fick jag hem min efter läängtade HTC!
finns i princip ingen nackdel, men EN nackdel är batteriet!

Jag hinner knappt använda den (känns det som) innan batteriet nästan är dött, OK jag är ganska så mycket på internet med den speciellt när jag är ute och åker, musik och sms - nån gång samtal = DÅLIGT MED BATTERI!

Anyway nu såg jag att nån som har en htc laddat ner nån app fast reboot? Som tydligen ska göra nåt så batteri tiden blir längre, så sitter och kikar över de som jag ändå inte kan sova trots att jag ska upp lite tidigt imorn.

Har även haft lite koll på vad jag vill införskaffa till min lilla söta mobil, så som skal, skydd osv och fan då DENNA :D


/redigerat ihop bilden själv.

Rosa väska som skyddar mobilen :D rätt nice och finns ju i andra färger med, men jag har fått för mig att jag älskar rosa nu så ;) 200 kr för denna ^^

My hair, what can i do whit it?

Jag vill göra nåt med mitt hår men vet inte VAD!?




Här är det mer färgen än frisyrerna, men gillar den ena här där hon har uppsatt åt sidorna och lockarna, och den längst ut åt höger (?)

ÅH! Vill ha, håret ;)

Hjärtformade skålar! Nån som vet vart man kan finna?

Jag har sen en tid tillbaka varit intresserad av ett par skålar, men varje gång jag finner dom
så har personen antingen fått dom eller minns inte vart dom köptes.
Nu hitta jag några bloggar men där en hade länkat till fanns dom inte kvar :(

SÅ om någon vet vart man kan finna dessa så meddela gärna :)



......................................................................................................................................................................

Åt nåt lite annat men ändå om samma ämne typ,


HÄFTIG skål som jag fann på nån sida när jag höll på att leta efter ovannämnda skålar ;) rätt häftig eller hur?

A doggy

Me Want A DOG! GIVE MEEEEE!!!


^^ Hihi såå söt hunden som springer är :)


Den längst ner här på bilden, fann jag på blocket! Tror ni inte mitt hjärta smälte? VILL HA!
Blandras av papillon och yorkshire tror jag det var ^^ sååå söt.

Jag vill verkligen ha hund, problemet är att jag får inte skaffa så länge jag bor kvar hemma.
Men om man ska ha hund måste man ju ha tid, iaf i början och det är ju inte lätt speciellt inte nu när man har begränsat jobb och allt sånt. Men man kan drömma ^^

god morgon eller nåt,,,

GAH!

Syrran väckte mig innan hon for iväg för jag hade tänkt ringa min arbetsledare och säga att jag är på bättrings vägen och tänkt komma imorrn, enda som är nu är tryckandet i bröstet och hostande.
Iaf så märker jag att namnet på henne inte finns med i mina kontakter på mobilen, utan hittar bara ett nr med no name på. SÖker på eniro och hitta,se får jag upp nåt? NEJ!

Jag får lite panik, så messar den person som fixade jobbet åt mig (jobbar även där men inte den man ska prata med egentligen) så hon gav mig nr och det är ju just det nr jag faktiskt har :D så kunde andas ut igen.
Nu ska jag bara ringa det samtalet...

Men tänkte ta medicinen och det först och försöka hosta ur mig så gott jag kan ;) för inte trevligt och hosta i nåns öra precis ;)

Och konstigt nog kan jag inte sluta tänka på en sak och det är lite drygt och jobbigt :S för vet inte om det är en bra sak att tänka på eller dålig :S

Ikea stuff...

SUttit och kikat på ikeas hemsida,



Dom här tyckte jag var skit snygga :D antingen som ljushållare eller bara som dricks glas ^^



Har redan glasen, men kommer säkert skaffa mer, har 6 st nu. Och ska även skaffa de där rosa muggarna :D

Sån där fråge lista

Sagt nej till samlag?: Nån gång
Varit medvetslös: Nej men svimmat...
Hånglat med nån riktigt ful: nepp
Hånglat med fler än 50 pers: never
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: nej
Gjort något riktigt dumt: Har väl hänt
Gjort något du verkligen ångrar: OOooja
Blivit full på ett släktkalas: Haha sist jag var på nåt sånt var jag typ 6-7 år gammal?
Varit full i skolan: aldrig
Blivit portad ifrån en krog: nej, är ingen brålstake ^^
Varit otrogen: Nej, bara så onödigt dumt, vill man inte vara med den man är tsm så gör slut och lev loppan... såra bara lagom istället för att såra STORT!
Slagit sönder en tv: nej men en tvdosa, var arg och fick lust att kasta iväg nåt tyvärr var dosan den jag fick tag på...
Önskat att du var det motsatta könet: haha kanske för en dag men nej vill vara tjej ^^
Överdoserat: dumt,
Åkt ambulans: Nja ambulans helikopter :D
Gjort nåt olagligt: nja
Fått din mamma att gråta: jo de fick jag nån gång, (då hon levde)
Slagit ner någon: Nej men slagit till nån
Skämts över dina föräldrar: har väl hänt
Skämts över dig själv: nja har hänt
Ätit från en papperskorg: usch
Kissat ner dig av skratt: nej men varit nära ;)
Sagt jag älskar dig och menat det: självklart
Bråkat med din pojkvän/flickvän : nja när jag var i förhållande så tjafsades det mest
Dricker du: ja men med måtta ;)
Vem är din bästa vän: Johanna :) känner att jag kan berätta vad som helst för henne ^^ 
Vad är du mest rädd för : dö
Vart vill du gifta dig: Jag tror jag vill göra de i Hållnäs kyrka där jag döpts, och ja en massa annat där så vrf inte där :)
Vad hatar du verkligen: .....
Varit kär: Ja
Är du ett hälsofreak: Hahaha.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? jo en gång, men i dagsläget ångrar jag att jag att jag var kär i den personen, fattar inte ens hur jag kunde vara det :S usch
Är du ensam nu: i mitt rum, JA, men i huset nej
Vill du gifta dig: i framtiden
Vill du ha barn: i framtiden

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag och diablo :)
Såg dig gråta: Öhm syrran?
Fick dig att gråta: minns inte
Du delade en drink med: mig själv
Du gick på bio med: johanna
Skällde på dig: Öh. Joonas? de äldre här hemma, och syrran fast hon och jag skäller på varan jämt ;)
Du kysste: min söta diablo ^^

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: ne men fått tårar på grund av hostan
Köpt någonting: nej
Varit sjuk: Om jag är JAA
Sjungit: nej
Saknat någon: Jaaaaaa
Haft sex: evigheter sen...

JAG HAR:
Digitalkamera: Jaaa
Telefon på rummet: räknas mobilen?
Egen dator: Jaa
Könssjukdom: usch nej
Husdjur: mm min söta diablo ^^
Bra kompisar: självklart <3
Tar du receptbelagda mediciner: Just nu ja för min lunginflamation
Vem vill du fika med just nu: emelie, carro, cattis och johanna :D inte på samma gång kanske men dom

SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:
Har du någonsin haft fyllesex?: japp, både de bästa och sämsta sex då då
När var din första kyss? eh... 6 år kanske haha
Hur gammal var ditt äldsta hångel? 2 år äldre tror jag
Och yngsta? ett år yngre
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? både älskar och hatar
Har du flashat/strippat nångång? Nja inför mitt ex ;P
När kramade du någon sist? elsa igår
Saknar du någon speciell person? Jaaaaaa
Har du svårt för att bli kär? vet inte
När kysste/hånglade du med någon sist? flera månader sen
Ångrar du det? ja
Är du singel? jepp tyvärr
När fick du senast en komplimang? någon dag sen men inte av en kille
Har du träffat någon internet person? Ja och har bara slutat dåligt
Har du hånglat med någon av samma kön? nej

Britney Spears Konsert!!!

Jag har fått biljetter till Britney's Konsert i Stockholm den 16 oktober.

Jag tror att jag i runt tio år har varit en troget fan åt henne, dock inte varit helt uppslukad av henne
som jag var för några år sen, desamma gällde andra artister/band jag troget följde. Eller följer rättare sagt ;)

Men iaf, ska för första gången få se henne LIVE :D

Hoppas att det är bra, skiter i om hon nynnar hon ger ju en show iaf :)






Åker med styvsyrran Linnea S :)


"Detaljer"


Denna byrå vid sängen , säng bord.
Spegeln antagligen på nån vägg ;)


Bord att ha nånstans i ett hörn eller så :) lådorna till förvaring







En idé har växt fram...

Inatt bara så där så började jag fundera på "himmelsäng" , inte här hemma i rummet utan senare i min framtida egna bostad :D . MEEEEEN inte en FÄRDIG himmelsäng utan en man skapar själv ;)

Jag har ju redan en sängstomme (behöver bara fixa nya madrasser...)

Denna sängstomme har jag ju...

Så man har 3 gardinstänger som man hänger i taket runt om sängen :D och har gardiner på så klart ^^

Och nu satt jag och letade lite inspiration på nätet mest för att hitta en bild på en himmelsäng från IKEA där som har en färdig himmelsäng med gardiner på och i fotänden har dom fäst tre ljuslyktor men kan inte finna den bilden :/ men var genom den idén växte fram :)

Men istället för bilden så kom jag in på en blogg ISA  BSSON där hon faktist gjort detta, att använda gardinstänger runt om för att få en himmelsäng :D , men kom nu ihåg att jag kom att tänka på detta själv innan jag kom in på hennes blogg ;)

Åh är såååå sugen på egen bostad, vill ju kunna möblera osv sjäälv och få ordning osv :D

Fredag 9 september 2011

Känns trist att vara sjuk, första arbetsveckan på nya jobbet men är stolt över mig själv att jag åkte trots att
jag var dålig och bet ihop, det var först när kroppen i princip skrek åt mig att sätta mig eller nåt som jag fick lägga av. Och det var i tisdags bara nån timme kvar till av arbetsdagen, trist att jag inte orkade den sista timmen så jag kunde ha åkt hem eller till akuten då. Men sluta med att jag åkte hem och fick se att man hade 39 grader feber, la mig i sängen och sov. Åkte sen in till akuten, satt i SEX timmar och klockan blev halv ett på natten och vi hade fortfarande inte fått komma in och var några före mig.

Åkte hem, ringde dagen efter och fick komma in på nytt, efter 50 minuter så kom jag in på ett rum, 20 min senare kom läkaren och 10 min senare så var hon klar och konstaterade att jag har lunginflamation.
Igår kväll fick jag min medicin och har tagit igen i dag på morgonen. Hoppas på att jag ska bli bättre iaf :)

För har haft runt 39-40 graders feber men sen typ igår eftermiddag har jag haft 38 till 37 :D vilket är SKÖÖÖNT!
För nu värker inte kroppen nå mer ^^ och börjar känna mig lite piggare, men för att inte äventyra det så tänker jag ligga kvar och lata mig i sängen framför serier/filmer och även läsa böcker ;)

Åt något helt annat än min lilla sjuk vecka, så fick jag idag frågan om jag vill åka på Britney Spears i oktober, stockholm. Problemet är att det är en söndag och att vi eventuellt då ska sova över hos några, något jag INTE alls vill . Visst vill jag åka och se Britney det har jag velat gjort i flera år med tanke på att jag varit fan av henne sen åtminstone 10 år tillbaka men måste jag då sova över hos några jag inte vill sova hos :( , bara för vi inte direkt kan komma hem... Fan att jag inte har körkort -.- .

Hoppas att vi kommer på en lösning så man slipper sova där man inte vill..

Böckerna som handlar om våld mot kvinnor....

Förra sommaren så fann jag två böcker av Liza Marklund som hon gjort boken med Mia Eriksson.
GÖMDA & ASYL , jag fastnade direkt för dom böckerna och läste ut dom rätt så snabbt faktiskt, och fann
sedan en tredje bok som egentligen var den 4:e boken eller kanske 5:e till och med, men dock var det mer
om Mias dotter som skrivit.

Nu för nån vecka sen på biblioteket i skutskär så fann jag den 3 och 4 boken av just MIA!
Började läsa den 3:e nu i lördags och fortsatte på söndagen och hann nästan läsa ut den då men fick läsa klart sista sidorna i måndags. Nu har jag börjat på 4:e eller började igår när vi satt på akuten. Kände att jag behövde ha nåt att få tiden att gå. Och har suttit nu och läst nästan 100 sidor ;)

Böckerna handlar om kvinnor som blir slagna av sina män, föredetta osv. Och att de till slut blir så illa att de måste lämna sina liv och leva gömda, flytta osv. Jag tycker att det är så hemskt att det faktiskt händer över allt. Man vet bara inte vart, man kan ju heller inte hjälpa :(
Vad jag fattar av de kvinnor som valt att berätta sina historier som hänt dom (i den 4:e boken, kvinnor som har haft de precis som mia, en våldsam man som gör att hon till slut flyr bort till ett annat land...) Är att männen är
av en annan religion. Alltså inte svensk!
Jag är inte rascist eller så, men jag får lite av obehag känslor när man ser så många av dom i sverige. Känns som om det blir mer och mer, och att läsa böckerna nu och där även se att det inte är svenska män som gör dom illa utan utländska. Men visst finns det SVENSKA män som kan misshandla och ha en knäpp, man kan inte lita på alla män.  Nej men jag tycker iaf att dessa böcker är väldigt intressanta och jag är ju i princip fast i dom från första raden ;)

Hoppas ni inte missförstår mig!

Lunginflamation

Yay, det var det jag befarat att jag har, nämnligen lunginflamation!
Klarade att jobba hela måndagen, men på kvällen blev jag bara värre och värre men jag åkte ändå
och jobbade men bara någon timme kvar på arbetsdagen så pallade inte min kropp nå mer.
Jag kände hela dagen att jag snart skulle falla ihop av all smärta jag har i kroppen, hostan blev värre och
till slut fick jag sätta mig ner och vila. Ringde akuten som bad mig komma in till sju-åtta, var där till sju men fick vänta i SEX timmar utan att ha kommit in.

Men fick en ny tid att komma in till idag och fick nu komma in efter en timme. 
 

Första arbetsdagen...

på nya jobbet!

Känns lite märkligt att man fått ETT jobb att åka till, men ändå skönt. Känner mig så lättad över att
jag kommer få en inkomst ett tag ^^ Har väl sovit så där, men beror mest på att jag är förkyld sen en vecka
tillbaka. Vi är 7 i familjen som bor hemma och 5 av 7 är förkylda här hemma med hosta, halsont, feber och snuva!

Jag har i princip allt de där förutom febern, och jag tänker åka och jobba oavsett, mest för jag vill ju inte sjukanmäla mig FÖRSTA dagen liksom, men vi får hålla tummarna att allt går vägen ;)

Egentligen har jag INTE tid att sitta här men ändå så har jag det, ska nu sminka mig lite lätt, gå ner och ta en macka och te och läsa smått i boken jag börja läsa på igår, kunde ha hunnit läst ut den igår då hade jag läst den bara på en dag. Men blev film som avslut på kvällen så de blev ingen utläsning av den :/

Men men wish me luck today :)

Hemkommen från farmor

Varit på besök hos farmor några timmar med elsa, men elsa var ju skit dryg mot farmor.
Kan nog ha att göra med att farmor inte säger till när elsa håller på, något hon bör göra tycker jag.
Med tanke på att elsa testar ju hennes gränser, det är ju en anledning till att hon gör som hon gör mot henne.

Iaf, ska få åka med kenneth till jobbet nu första veckan, sen får jag nog försöka fixa ett busskort eller nåt, för pappa hade inte råd nu och jag kommer ju inte ha råd för än om nån månad :/

Tog lite bilder när jag gick ifrån farmor :)











Måndagens outfit 29 augusti 2011





Lite sen oufit bilder, men nyss redigerat dom lite och fixat i powerpoint :)
Men detta hade jag  i måndags när jag först åkte till tierp för jobbcoach och sedan följde jag med Johanna till gävle :D

"Hals Ont"



Usch, halvsitter i sängen och kan knappt prata för tillfället för min hals har liksom näsan blivit
igentäppt. (Typ)
Har varit skönt att man fått rummet för sig själv i natt, och har legat med min mysiga poncho på mig och mitt täcke, snacka om att man låg mysigt och varmt då. Men har första gången på länge frysit när jag ska sova, där av att jag hade ponchon på mig när jag skulle sova.

Blev väckt av att de ringde om att elsa var på väg in, så var ju bara att kliva upp och öppna dörren. (de sov ute i vardagsrummet inatt) , men tänkte att de kunde väl ringt linnea som ligger bara några meter från dörren ist för mig som ligger på övervåningen -.- .

Om en helt annan sak, en tid nu har jag upplevt att vissa klädesplagg har varit på rymmen och jag har letat överallt där de kan tänkas vara!
Och för över ett år sen, i samband med att syrran flyttade in i rummet så slängde jag ner en massa tvätt i en sopsäck på grund av att det var så himla mycket tvätt, och vad jag minns så var det bara sängkläder. Nu helt plötsligt så ställde sig amelie och gick igenom den påsen, något jag egentligen borde gjort för länge sen och fått de tvättat. Vet inte hur länge jag tänkt att de som var i den skulle tvättas men jag kom aldrig till att göra det.
Tvättade ju annan tvätt ist och glömde där av bort den påsen. Nu iaf så gick amelie igenom den, och fann då just de klädesplagg jag letat efter, tydligen så var det även stoffes kläder med i där. Kan ju ha varit att jag inte fick bort alla hans kläder och därav åkte en del av hans med ner i den påsen.

För jag sorterade bort hans kläder från mina + sängkläderna i samband med att vi flytta ner hans saker och de tog slut mellan oss. Men fick typ liten utskällning för att jag inte tvättat det som var i den där, vet faktiskt inte hur många gånger jag nämnt den där påsen med tvätt och med den svaga röst jag har för tillfälle så sa jag att jag tänkt tvätta allt de där men glömt bort och kommit av osv osv.
Och en helt annan sak: Jag har nu äntligen fått ETT jobb, och märkte nu hur pass "familjen" varit förlitade på mig då jag varit den som varit hemma och kunnat göra vissa saker, nu är pappa sjuk och han kan knappt göra nåt, värre än oss alla andra. Och blir hemma nu på måndag iaf, och de funderade på att ta vårda barn så elsa skulle vara hemma (förlorar inte pengar på de) och de typ glömde bort att jag börjar jobba så börja fråga om jag kunde ta hand om elsa bla bla, men som sagt så börjar jag ju jobba!

Och vet inte hur många gånger de glömt bort att jag ska börja jobba och när osv, är väl för jag skulle börjat med de där telefonjobbet i uppsala på onsdag men då dök ju jobbet i forsmark upp som jag känner mer för, eller nja jag kommer ha bättre lön i forsmark än på telefonjobbet. Åtminstone 30-40 kr mer på timlönen i forsmark än i uppsala. Nej jag ska inte tråka ut mer på typ onödig info...

återkommer sen...

in my poncho








I min sköna & mysiga poncho ^^
Skrev klart ett inlägg igår men när jag tröck på publicera så ville inte internet på min dator funka så hela inlägget försvann, eller nja delar av det blev sparat i utkast men jag hade dåliga bilder i de inlägget och innan jag la mig igår tog jag nya med mobilen som jag anser är bättre än dom jag till en början tagit ;)

Har även kikat upp vad den kostar, jag hade först skrivit 299 kr men det var lite mer, jag köpte denna poncho för någon månad sen och började använda den igår och sov till och med , med den inatt MYS <3







jobba med naglar

Allt mer jag tänker på det så vill jag verkligen börja jobba med naglar!



Så sitter och kikar på olika utbildningar i både gävle & Uppsala :) kollar upp kostnader osv, för jag
kan verkligen tänka mig att jobba med sådant här. Har även kikat lite på japansk manikyr/nagel design den som är intresserad av Foki kan bli inspirierade av hennes naglar :)

RSS 2.0