Längtar....

Nu är det så här att jag längtar ihjäl mig till säsong 5 av Supernatural börjar OCH samma gäller Ghost Whisperer :) ohhh känslan av att vilja se vad som händer och vad som ska hända är obeskrivlig.

Idag har jag sett efter min två åriga lilla syster som kom och väckte mej för hon ville visa sina nya strumpor med "bilar" på, det lät typ så här: tittta biiiiiilar (pekar på foten) Jag: oooh va fina :) varpå hon blev jätte glad och log jätte sött ^^ sen peka hon på mina kamera och ville att jag skulle ta kort på hennes nya strumpor så då fick jag vara snäll och göra det och jag har lagt upp dom på min bilddagbok emmliscious .

Dagen har varit att vara barnvakt för mig och gjort några små sysslor. Och sorgliga idag är att älsklings externa hårddisk har gått sönder :( så allt han hade har gått förlorat och det är ganska jobbigt både för mej och honom då han hade hur mycket musik som helst och en hel del filmer - bilder som man inte kan ta om på nytt (minnen) liksom det att jag lider är för att jag förstår hur det känns för honom och hatar att den skulle gå sönder just nu idag och på det dumma sättet. Orkar inte skriva vad som hände men dumt var det...

Blev ingen hanna montana the movie idag som vi tänkt då det blev en massa annat som inte blev färdigt så får vi skjuta fram det, jobbiga är att jag verkligen vill se den filmen.

Nu ska jag sova så man orkar fixa rummet imorn.. Natti

//Emme

Vart gjorde jag av min älskade dricka?

Oooo där är den =D - found it ^^

Jo jag hittade inte min dricka som jag VISSTE var här nånstans, jag menar jag hade ju inte druckit upp den eller tagit med den nånstans. Men som sagt jag hitta den till slut :) min säng dyna gömde den - morr.

P.H.L - PartyLite,Herbalife och LustJakt.
Alla tre företag jag jobbar som konsult åt. Jag kom på den läckra förkortningen P.H.L pågrund av att jag behövde nåt med alla tre ikluderat än att ha alla var för sig på varsitt papper, och det går inte för sig.
För att sammanfatta så att ni förstår: Jo jag har varit inne på vistaprints hemsida hundra tals gånger för att beställa visitkort, adressettiketer och en massa därtill, och så idag tänkte jag - Varför ha allt på varsitt papper för? När jag kan försöka koppla ihop dom när dom ändå utför samma budskap i princip och det gör dom ju, PartyLite för inredning och stämning, Herbalife för sitt välmående (man behöver inte gå ned i vikt bara få hjälp med det kroppen behöver dagligen etc, och Lustjakt med sexleksaker som sexlivet. Så allt har ju nånting gemensamt och då vill jag hellre ha det på ett och samma papper iställe för fler. Plus att det blev ju lite läckrare namn ;)

Ja och sen när man nu ändå pratar om detta, så har jag börjat förbereda inför nästa lördag den 5 september då jag ska ha homeparty med dessa tre verksamheter, så alla som kan ta sig till Fagerviken, Hamnen är hjärtligt välkomna till klockan 12.00 då vi sätter igång.
Var ju på fjällmässan igår med i gävle, och det var rätt intressant, det var bara galet varmt och trångt med mycket folk, men jag lämnade CV och gjorde intresseanmälan på dom flesta ställena och efteråt så gick jag en sväng på stan för att fixa lite ärenden åt Amelie och efter det så gick jag och väntade på bussen för jag palla inte att gå kvar inne i stan då jag var helt slut och hade en värkande axel pågrund av min tunga väska - och jag ska lära mig att inte ta min skinn jacka när det fortfarande är så jävla kvavt och varmt ute, man dör ju i den.

Aaa sen iallafall så hoppa jag på bussen åkte till skutskär där jag gick in på coop och handla lite sen till bussen igen och vidare mot tierp, meeen det roliga var att busslinjen går runt skärplinge FÖRST innan den går till tierp så jävla onödigt då man själv bor i skärplinge området så vill man inte åka runt där om man ska till tierp innan man åker hem. Väl i tierp så träffa jag älskling och hans kompis som skulle ta upptåget till uppsala så jag gav han en puss och en kram sen gick jag och linnea till café corner - the best café in the world <3 om ni frågar mig :D där prata jag lite med Samia om att eventuellt jobba lite smått där eller så :) och sen bar det av till arbetsförmedlingen (igen) och göra en ny handlingsplan, men som jag ska börja jobba på forsmark snart så kommer dom ta bort mej till jag kommer tillbaka bla bla bla... skoj-

Nee jag orkar inte skriva vad som hände resten av min gårdag nu - för jag tror jag ska sätta på SATC och lyssna på deras sexliv/liv i allmänhet, eller nåt

//Emme

kortfattad idag

Idag tänker jag kortfatta mej då jag inte orkar skriva så mycket, är rätt sömnig faktist.

Har ialla fall hunnit klart med CV-personligt brev vilket är skönt, förutom att efteråt så upptäckte jag att jag skrivit lite fel på ett telefon nr SMART! så jag fick ta en penna och kludda dit rätta siffrona, mest för vi inte har nå mer färg i skrivarn så jag kunde ju inte ändra och skriva ut på nytt. Men jag satt och kolla igenom INNAN jag skrev ut så suck på det.

Men idag har jag ialla fall varit hemma själv, blev en tidig morgon då jag inte kunde somna om efter att älskling drog till skolan, så fixa en snabb frukost och satte mej vid tvn. Sen somna jag till och vakna till vid elva och kollade då på greys anatomy o efter det 7th heaven. Ja och efter det satte jag igång med cv och segade för det mesta av dagen.

Fick också iväg inbjudningskort för ljuspartyt den 5 september kl:12.00 så nu är väl allt klappat och klart i princip.
Nu ska jag kolla på en film och sen sova gott och upp tidigt.

Nattit //Emme

orkar inte men måste göras...men jag orkar ändå inte

Här sitter jag i sängen med ett tomt ihåligt huve. Det är tomt på ideér, det är tomt på fantasi, det är tomt på ork!

Har suttit i lite över en timme nu och försökt få ihop ett CV till mig själv så att jag kan lämna in/ha med mig på fredag då jag ska på fjällmässan i Gävle - arbetsförmedlingen. På ett sätt så vore det helt underbart att få jobb där långt upp i norr bland klippiga berg och åka slalom lite då och då, ha möjlighet att testa något nytt och spännande. Men nackdelen är att jag kanske inte kommer få träffa familjen på skiiiiiiiiiit länge då :( och speciellt älskling. Hur ska jag klara 3-4 månader UTAN honom????

Men det är ju samtidigt en enorm chans för mig att testa något roligt, att kanske få jobb på ett lite anorlunda ställe. Men men.. jag ska ialla fall åka och se hur det blir först sen får vi ju se hur det går. Jag ska försöka bli färdigt med mitt CV så skulle jag kunna ta med mig det till tierp imorn och gå in på arbetsförmedlingen och så kan dom kolla i genom CV:et och säga om jag behöver lägga till nåt. Och sen vore det toppen om jag kan börja på forsmark snart så jag kan få in lite cash ;)

//Emme

det är en stor pina

Jahop här sitter jag i soffan och små kollar på smalville på tv6 och mår halvt pyton av nån konstig anledning. Jag gick ut för att hänga tvätt och stå med en stel nacke och hänga tvätt ovanför sig med en stickande sol i ögonen är inte ett dugg skoj. Jag bet ihop när jag kände huve snurra och illamående tryckte ivrigt på.. Men jag lyckades få upp tvätten ta ett djupt andetag och ta mig in igen, uhf. Ska snart iväg och handla och hämta lill jäntan från dagis.

Och igår insåg jag att det är tre veckor tills jag får börja jobba på forsmark, (kan eventuellt få börja jobba tidigare - men man vet ju aldrig) och jag funderar på att åka på den här fjäll mässan grejen i gävle på fredag att eventuellt få jobb i fjällen vore ju underbart faktist :D så jag ska väl försöka skriva ut CV/personligt brev och förberedda mej, vet fan inte vad jag ska säga där egentligen mer än det jag gjort och skola betyg och skit. Har ju som sagt inte klarat intervjuer tidigare - alltså inte fått jobbet. Och jag kan ju kassa och inom sälj men men.

Ska nog gå och göra mig i ordning för skärplinge nu och jag ska försöka uppdatera mig lite bättre nu än förut :)

//Emme

21 aug 09 - seg dag

Idag så har det varit rätt segt, fick se efter elsa lillan på morron kvisten där och jag fixade en snabb enkel frukost och satte på Emil i lönneberga åt elsa och själv somnade jag till -oops- tror ärligt inte elsa gillar att ha mig som barn vakt på morgon då jag somnar nästan jämt xD för efter ett tag så gick hon ner igen och va med pappa och amelie iställe (som då hade vaknat till) och själv satte jag igång datorn och började kolla på film lite smått samtidigt som jag lekte runt på internet.

Nu på kvällen så har det blivit trava ved inne i vedboden och ätit grillat med potatisgratäng som jag förövrigt gjorde i ordning typ ^^ fast amelie tog hand om den sen på slutet som jag höll på med veden oså. Vet inte om det blir mer ved nu eller om det blir annat slavgöra man ska hitta på.

Jag är super trött men får inte sova på ett par timmar än, så nu ska jag dra mig och hitta på nåt.

//Emme

18 aug 09

Ja då ligger man här då i sängen o bara softar efter en tidig uppstigning, och säkerhetskurs i Forsmark. Har som sagt sökt jobb där dom kassörska, diskare och hjälpa till med dyligt i köket där på resturangen. Och fick åka dit till 7:00 och fylla i papper o sen gick vi till informations byggnaden och fick där sitta och vänta ett tag innan själva kursen börja. Och för att vakna till lite så tog jag en cafe au lait och blev lite piggare :), satt och små pratade med dom andra tjejerna som också va där för samma tjänst. Och kursen va typ 3h lång där vi fick kolla 90 min film/anteckna och annat. Efter det blev det ett prov där jag fick ALLA rätt wooohoo ^^

Efter det så gick vi tillbaka till resturangen och fick då reda på att han hör av sig när vi får börja jobba :) och som avslut så fick vi gå och drog testa oss. Jag hade ringt pappa och fråga om inte han kunde komma och hämta mig som bussarna inte gick så värst där, men nu har jag käkat frukost/lunch för en timme sen typ och nu vill jag bara softa och kolla på film, är så jäkla trött så att det finns inte.

Tror att jag ska sätta igång och plugga körkorts-teori imorn och nöta det så mycket jag orkar så jag kan få mitt körkort nån gång. Börjar bli trist att bara övningsköra...

Ne nu ska jag leta upp en bra film att kika på =)

//Emme

17 aug

http://www.lustjakt.se?referrerid=83438

Jag är återförsäljare för LustJakt, om ni är sugna på att beställa så får ni jätte gärna göra det, gå då in på länken här ovan så kommer ni hitta en massa erbjudanden för ett rimligt pris.

Sugen på homeparty/vara värdinna?
Maila mig då på [email protected] / eller om ni är sugna på kataloger eller undrar över nåt.

Min första blogg på länge nu...
Har haft så mycket annat för mig nu att jag inte haft nån tanke på att blogga, har varit jobb-letande på full rulle, båt & bad i massor och en massa slappande. Inte gjort nåt särskilt heller så har ju inget direkt att skryta med :) men imorn så ska man upp väldigt tidigt och åka iväg till Forsmark på en slags jobb intervju (skooooj) och man får väl hålla tummarna för att det går vägen.

Tragiska är att för några dagar sen så blev min lilla misse Busan på körd och vi var tvugna att åka in och avliva henne på grund av skadorna - Vila i frid gumman du är väldigt saknad <3
Och som jag blev av med henne så bestämde sig pappa o dom att jag kunde ju få Diablo (busans son på 3½ månad) som vi skulle åka och hämta för det funka inte i hans nya hem, och nu ligger han här i sängen och sover så sött så ^^
Har varit full rulle med honom hela dagen så det är väl därför han sover så gott nu antar jag :)

Nej jag ska nog ta och gå ner och diska och sen plocka i rummet, och eventuellt förbereda inför morgon dagen.

//Emme

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0