Happy new year

Ja då är det årets sista dag då, och hittills har jag ätit frukost och kikat två avsnitt av One tree hill s04 med sis.
Plus att jag fått byta blöja och klätt på elsa och fixat frukost åt henne med, fixade en film som hon kunde kika på medans hon åt så jag fick kika på OTH i lugn och ro ;)

Fick även en blöt och kall katt som kom och myste med mig nyss, han har varit ute och VARENDA gång han varit ute, (speciellt om han är blöt och kall) så kommer han och ska gosa med mig >_< jag som liksom är varm och torr :( men han är så mysig så man kan ju inte mostå honom ^^ <3

                                                                                                                                                                         
Drömde i natt att jag gjorde ekonomi tentan MEN jag satt bara där och stirrade på pappret och fick inte ner ett enda ord eller siffra utan bara stirrade. Vaknade med mag knip i magen så efter jag hjälpt Amelie med en sak så ska jag sätta igång på allvar med läxorna så att något sätter sig.



Gott Nytt År allihop <3

Finally

Jag har precis tagit en värktablett då jag igen har fruktansvärt ont i axel/nacke som går upp i sidan på huvudet och skapar migrän liknande huvudvärk OM jag inte tar en värktablett i tid.

Annars har jag fått syrran att kika på One tree Hill s04 som jag börjat på nu, som jag längtat!
Haha ^^ för s03 slutade ju såååå spännande, och nu när jag var hemma hos M & M (mormor&morfar) så fixade jag ner alla säsonger som finns förutom s01 och s02 som det har jag redan på dvd. Så började idag att kika på s04 och det är jätte spännande, är ju till och med avsnitt jag inte ens sett (eller så kommer jag inte ihåg de) och syrran satt och frågade typ hela tiden vad som hände/händer och inte lätt för mig att förklara vad som hänt i tidigare säsonger så till slut började hon också att kika med mig :)

Men med rubriken Finally så tänkte jag säga att saker jag lagt upp på tradera för aa en månad sen nu äntligen börjar bli budade på :D

30 december

December lider mot sitt slut även 2010 lider mot sitt slut.

Jag kan inte säga att detta var ett bra år för det känns inte alls så, utan det känns bara hemskt, jag har mått dåligt i större delen av året och jag har inte varit lycklig. Men visst har det hänt några få små bra saker, jag fick flytta till fina falun, bo näst intill själv i lägenheten, gå på ett roligt program som jag känner att jag verkligen vill satsa på även om jag har en del motgångar för att ens klara av att komma över. Alltså jag vet inte hur länge till jag orkar kämpa vidare och försöka men jag vet att det kan bli bra om det går vägen men det är inte lätt.

Julen i år blev ju heller inte som jag trott från början (för i våras var det prat om att familjen skulle åka till fjällen och fira jul, och jag tänkte på hur mysigt det var när jag var tillsammans med stoffe och vi var i fjällen.....) men det sprack ju då stoffe svek och lämnade mig bara så där. Och detta gjorde att jag blev osäker på vart jag ville fira jul i år, för jag visste ju att stoffe inte skulle komma hem ensam och jag ville ju inte fira med hans nya. Så det slutade med att jag och syrran firade i årsunda med släkten och igår då blev det att öppna julisar med styvsyskonen, elsa, amelie och pappa. Fick några små fina saker och 2 glas som jag redan har 2 utav som jag fick när jag fyllde år så nu har jag fyra stycken :)

Men jag känner för mig själv iaf att det här året den här julen inte alls blev någon höjdare, julen var mysig, fin och rolig med släkten men det kändes inte så rätt liksom men det blev bra iaf. <3 

                                                                                                                                                                    
I övrigt då, jo idag har jag inte riktigt pluggat då jag först började med frukost och en film (kolla klart på en film) sen började jag att ta fram böckerna för att plugga men då kom elsa, och syrran började sy på sin klänning och lovade att hon skulle ut med elsa så tänkte jag plugga efter dom gått ut men de kom aldrig ut och sen fick jag leta recept åt amelie, hjälpa till i köket och sen duka.

Har även gosat en massa med min lilla söta katt^^ som kom och väckte mig 2 gånger idag, först tidigt imorse sen igen lite senare och oftast när han gör så så är han hungrig och vill ha mat eller så vill han gå ut. Men jag gick inte upp utan jag låg kvar och gosade med han :) <3 men sen när jag gick upp och ner för att ta frukost då fick han mat och sen gick han ut en stund :) min lilla sötnos. Han är inte ute länge och ligger mest i soffan och sover ^^ som den är sval och hela huset är en bastu ;)

Jag ska försöka göra ett försök att läsa igenom anteckningarna och i teori boken till ekonomi styrningen så kan jag plugga imorn, då har jag iaf läst igenom innan ju.

vatten

När jag satt och skrev inlägget innan detta så märker jag att elsa fått tag på syrrans hårspray och hon sprayde ner sig själv och lite av täcket innan jag hann få tag på henne, så det blev att gå ned och bada henne. Men något jag märkte var att det är stopp i avloppet så vattnet som jag satt på och rann ner i avloppet kom upp som en sjö över badrums golvet!

Så det blev att bada henne i baljan (som hon i övrigt jämt badar i) och skulle hälla det i toan efter fast elsa hann före mig och ställde sig brevid baljan i duschen och lyckas välta ur all vatten och det kom ju sedan upp på golvet, och jag fick än en gång torka golvet. SUCK!!!
Men nu är hon torkad och på klädd och springer runt och ropar på alex och hennes kille kevin, dom gör i ordning mat för dom andra är sega och skulle äta på vägen så vi fick göra mat själva.

Alltså visst vill man ha barn men ändå inte! Och jag vill skaffa barn med nån stabil person, en som jag vet att det kan hålla oavsett och en som klarar av förhållande och ett liv med barn för jag vill inte vara ensamstående (iaf inte i början, om det nu skulle ta slut) men jag är inte redo för barn, jag känner att jag är för ostabil med mig själv känslomässigt iaf och sen behöver jag jobb, bostad och självklart en kille (förhållande) men det är något som kommer med tiden hoppas jag, för jag har sakta sakta börjat komma över stoffe, men har en jobbig bit dock att ta itu med när det gäller honom. ATT PRATA UT!

-

När jag tänker på att eventuellt flytta hem, om allt skulle skita sig iaf, så vet jag inte om jag skulle se fram emot det egentligen. För jag känner nu att det är såååå skönt att bo i lägenhet och vara själv inte ha en familj som ska ha hjälp med det ena och det andra, och rörigheten som råder här hemma då huset är för litet för en så stor familj, irritationen som ligger i luften dygnet runt, ilskan som uppstår (konflikter) då och då - massa saker som gör att man inte direkt trivs hemma längre, saker som gör att man kommer ihåg varför man ens flyttade osv.
Det är skönt att komma hem och hälsa på det är det, det är skönt att få komma hem till min katt och gosa med honom, och hälsa på familjen men jag känner att nu är jag redo att flytta och växa som person och stå på egna ben. Fast för tillfället så hjälper pappa mig ekonomiskt som sagt och det är inte så skoj för det ställer till det för familjen ekonomiskt med, så jag måste verkligen få till det med poängen så att jag kan få csn så fort som möjligt, jag måste även fixa klart det räkningar som jag måste betala. GAH hatar dom här räkningarna...


Onsdag 29 december

Ja idag så blev man väckt av att telefon ringde och självklart hade vi hemtelen kvar uppe hos oss så jag fick springa ner med den till pappa och passade då på att gå på toa, gick sedan upp och la mig igen.
Men kunde inte somna om för magen kurrade och elsa kom upp självklart.

Nea och jag fortsatte kika på filmen Jack frost som vi började kika på inatt, och jag började grina när den sluta :( för det var så fint men ändå sååå sorgligt, sen när börja tårarna spruta på mig för filmer?
Blev upp och ta en skink smörgås och en kopp te :D började kika på filmen killers men hann inte så värst för familjen (en del) skulle åka iväg och jag hade fått snällt vara barnvakt fast jag inte har tid för det, och när de åkte så klädde jag och elsa på oss och gick ut i snön.
Roliga var att jag tänkt trötta ut elsa som fan men sluta ju att jag trötta ut mig själv >_< - inte smart!!

Vi åkte pulka, klättrade i snöhögar och elsa åkte kana nerför, elsa hade snö på mina ben så dom knappt syndes - ni vet så som man gör på sommaren vid stranden, gräver ner sig så man är dold av all sand fast nu snö då.
Så fråga jag henne om hon ville kika film och det ville hon så vi gick in (konstiga är att hon jämt förut ska vara ute oavsett och nu ville hon gå in självmant) jag värmde pannkaka en i var och satte oss framför Pip Larsson :) fast elsa tröttnade efter två avsnitt och började springa runt, klä av sig och jag satte mej för att rita med henne på golvet och det gick ett tag sen kom alex med sin kille hem så då ville elsa vara med dom. Fast hon fick bara vara med dom en stund sen smet de ut till vardagsrummet för att få va ifred! Jag som skulle få nån slags hjälp av dom? Jo tjena...

Men men går bra själv med, bara att elsa leker döv och vill inte lyssna på mig och ska vara kaxig, hon testar mig för nu när jag inte varit hemma så ska hon se hur långt hon kan gå innan jag till slut tar tag i henne. Har redan visat för att det inte ska gå för långt och att hon inte får göra som hon vill.


Åh härliga sommar <3 GE MIG!!!!

Satt för ett tag sen och visade bilder jag har på datorn för elsa, och hon fick se några jag har med mej och stoffe och då blev hon glad men verkade lite fundersam lill tjejen.
Sen såg hon bilder på mej bara och kallade mig ett namn som gjorde mig sur, hon förstår ju inte men ändå hon behöver inte kalla mig för det jävla namnet.

Sa lugnt iaf att det var jag och inte den personen ...

nightmare

Alltså jag har ju tyckt att det är jobbigt med den snö som finns i falun MEN faaaaan för den snö som finna här hemma i fagerviken!!! Det är hemskt ju, jag hjälpte syrran att skotta upp en gång till vedboden så att vi fick in ved och kunde få upp värmen i huset och innan så fick jag hoppa i snön fram till uthuset för jag skulle till datorn där och kopiera nåt till Amelie - INTE KUL!

Det var snö upp till mina knän och jag är ju kort men jag försvann ju halvt i snödrivorna fram till uthuset, tack vare båten som står lite ivägen så var det inte lika mycket vid den så där klarade jag mig lite, men men det var bra jobbigt att skotta kan jag ju säga och sen dra in ved puh... Inte fått arbeta så på ett bra tag så det var jobbigt. ;) Vet inte hur många gånger jag sa att det ska vara sommar för då slipper man det där , men sen när vi var klara blev det värma på mat mormor skickade med åt oss och satt och kikade på inception som jag fixade ner när jag var hos mormor. Rätt bra film faktiskt :) fast jag somna till nån minut för det blev ju varmt och skönt under täcket :)

Vi började kika på Knight and day men då kom familjen hem så vi blev avbrytna och elsa har inte lämnat mig i fred en sekund knappt, och syrran fick börja hjälpa pappa med nåt så sitter och väntar på att hon ska komma tillbaka så vi kan fortsätta filmen.

Gamml bild - togs i mars 2010 när jag hade städat, då var jag fortfarande tsm med stoffe och delade rum

Ligger nu i min dubbelsäng :) ok ena sängmadrassen är min och stommen är min men syrran har sin sängmadrass i med. Så vi delar och när jag inte är hemma så har hon hela för sig själv skit ungen ;)

Åh jag har saknat mitt rum här hemma <3
Röd/lila väggar, svarta hyllor (lite halvt med inredningen) och utsikten som blir bättre så fort snön försvinner ^^ och det blir sommar. Faan asså om jag fick ha rummet för mig själv DÅ skulle jag nog bo hemma för då får jag göra det jag vill med rummet MEEEEN den turen har jag inte. Och jag är väldigt osäker på om det kommer bli att jag flyttar hem elr ej för jag måste få upp poängen och det är inte lätt. Har en månad på mig minst för pappa kan inte hjälpa mig så värst mycket till nu. Och jag kan ju inte direkt begära direkt att få rummet för mig själv, värsta är att det nu är 2 som har egna rum här hemma. Ok jag ska inte förvirra med detta... Bara vad jag tänker lite halvt på.


Hem till Fagerviken

Ja nu har man bäddat ihop och packat ner nästan allt, är bara några böcker och datorn kvar att lägga ner för mig. Men jag ska inte lägga ner det riktigt än :)

Roliga är att inatt vid halv tre tiden när jag kikade på smse jag fått av tandläkaren om tiden så såg jag att den tid jag trott hela tiden INTE alls är den tiden utan den tiden var 10.40 jag skulle vart där men jag tänkte på tiden jag fick från början INNAN jag böt tid & datum.
Så imorse så ringde jag och sa att jag var sjuk ;) och ska boka ny tid till när jag får ledig tid. Så det blir direkt hemgång till fagerviken utan mellanlandning :)

Hoppas bara jag får plugg ro där hemma nu, för behöver råplugga som fan till tentan som är den 5:e januari.
Nej jag ska väl fixa det sista nu :)

"cLocK"

Åh jag har hittat (äntligen) klockan jag varit ute efter eller suktat efter, men dock kan jag inte köpa den nu :'(


Ok inte just Denna men i den stilen :)

MEEEEN denna JAAAAAAAAAAAAAAAA :D , FAST finns tydligen bara på tradera just nu :( och jag har inte råd att buda men åh den viiiiiiiiill jag ha. Så hoppas jag hittar just den eller liknande sen när jag har råd :D
Känner en sån lust att inreda nu :( jag som inte alls har pengar att ens köpa inrednings stuff :'( suger

Ny frillan

                                             
inte den bästa bilden, men mormor klippte topparna på mig idag så nu är mitt hår något kortare men så fresh :) känns så skönt att få det klippt och något friskare än vad det varit innan.


Night

Kväller, fast ska inte gå och lägga mig än på ett tag. Ska åka hemåt imorrn som sagt, har lust att ringa och avboka tandläkarn tiden dock som jag har imorn på eftermiddagen. Vill inte alls åka dit :( men kan ju vara bra antar jag att få göra kollen och bli ren från tandsten.

Är sjukt less på pluggandet men idag har jag verkligen suttit hela dagen med mat pausar endast och det är fan bättre än jag ens gjort förut. Men har ju haft hjälp :) så hoppas jag klarar mig själv sen ;)
Kommer även vara ensam eller jag och syrran kommer ha huset för oss själva några timmar imorn :) sköööönt ^^ alltså jag skulle inte säga nej om vi kunde få det ensam i någon dag eller så ;)

Har sedan problem, en som köpt skor på tradera av mig och vill ha skorna nu innan NYÅR!!!
Jag som inte alls tog med mig som jag inte hade plats i väskan och visste ju inte heller om nåt skulle säljas så fick skicka mail till den personen att det kan bli svårt att få skorna innan nyårdå jag inte är tillbaka i falun för en efter nyår. Fast på sätt och vis skulle jag vilja åka till falun men jag har ingen mat där och ska ju träffa Johanna och sen vet jag inte vi ska väl ge julklappar inom familjen med, och pappa ska köra mig till falun så jag får köksmöbler, behöver verkligen det känner jag för inge kul alls med soffa och soffbord inte för min rygg iaf.

Gah jag hatar när man får kluriga funderingar...
Vet ni :)
Jag har inte alls tänkt så värst/drömt nåt mer om stoffe nu på ett tag HUR skönt som helst och jag känner inte något värst när jag tänker på honom, MEN jag vill fortfarande inte träffa han med nya för jag vet att det är jag inte riktigt redo för dock, roliga är att till en viss del ångrar jag att jag tog tillbaka han sista gången men ändå inte. Hur skulle jag veta att han verkligen skulle vara otrogen, lämna mig för nån nollåtta och sen bete sig som en jävla idiot och behandla mig som luft? Ok inte som luft men han har inte mitt nr kvar för han har tydligen bytt nr (jag som hade hans kvar) och han messar min syster god jul osv men inte mej (?) och ja jag pratar faktiskt med han men det är ju han som inte pratar med mig. (pucko)



Blir lite ledsen eller vad man ska säga när jag kikar på bilder som jag har från ett år tillbaka, då var jag något lycklig och hade nästan inga problem, nu har jag ekonomiska problem, segt med skolan då jag inte förstår kurserna så värst, och djupa sår i själen som sakta sakta börjat läka.

Jag vill ha en kille men jag tror inte alls att jag är redo för att ens ha en ny, är bättre att jag får komma till ro med mig själv iställe och försöka ha kul och njuta av livet inte hålla på att se tillbaka på allt dåligt utan jag ska försöka se framåt, komma ut oftare och lära mig att vara mer social. :) Låter det som en bra idé??

(Vill även påminna att detta kanske inte helt kommer hållas men jag ska åtminstone försöka ;P )

Ekonomi styrning - PLUGG!!

För hela slanten....

Suttit näst intill HELA dagen och pluggar ekonomi styrning med hjälp av kära moster ^^ det är ju super att hon är sååå duktig på ekonomi ;) för jag förstår mer nu än vad jag ens gjorde från början. Fast det går segt men framåt ^^ en början iaf.

Och imorrn blir det hemfärd mot fagerviken i några dagar så där ska jag sitta och plugga för fullt på nåt vis fast man kommer ha massa personer runt sig så vet inte vilken ro jag kommer få men måste ha nån ro iaf för annars kommer allt gå åt helvete, för omtentan närmar sig som fan nu :( vill inte göra den.
Men gäller ju att jag läser teori boken, och löser om och om med uppgifterna så kommer det väl förhoppningsvis bli bättre än första (?)

Sen vill jag SHOPPA, det är ju mellandags rea MEN kan jag shoppa? Neeeej :'( för jag har inte så mycket pengar och har fått lite presentkort här av släkten men har ju familj och släkt hemma i fagerviken kvaaaar juuu.
Får se hur det blir, kanske sparar och se om jag köper nåt längre fram istället, så man samlar på sig lite och när jag får mina poäng och får pengar. GAH jag har räkningar som måste betalas nu snart men jag har inte pengar :( måste lösas...

Nej jag ska återgå, väntar bara på moster som pratar i telefon med någon...

"Glest i stugan"

Njaha....

Har varit lite seg på att skriva ser jag ^^ men är ju hos släkten så har inte riktigt tid att skriva direkt, det blir att jag hoppar in framför burken när jag inte gör något speciellt annat. Och min lilla pärla låter förskräckligt med så det är snart dags att lämna in den :'(
Ska även försöka få hjälp av kusin att fixa bloggdesignen för jag vill ha nåt nytt...

Jag måste även plugga för det har jag INTE gjort nu på ett par dar, det blev ju ingenting när syrran var på besök och ingenting sen heller sen vi kom hit till årsunda. Men jag kanske ska sätta mig och plugga lite nu för jag vill inte riktigt se på filmen som de andra kikar på :) Men jag vet inte vilket jag ska ta? om jag ska ta det jag inte förstår eller om jag ska ta det andra? Hm...


Juldagen

Oh shit har inte bloggat på 3 HELA dagar!!!!!

Men har ju haft syrran på besök i falun, och hon snodde det mobila bredband usb så jag hade inte internet på min dator, så fick snällt låta henne sno det även om jag inte gillade att vara utan internet. Är ju van att skriva nåt inlägg varje dag men inte lätt om man inte har internet. Men sen har jag väl inte haft så där himla mycket att skriva om.

I Onsdags åkte syrran och jag runt tre tiden till centrum (stan) och julshoppa, fast det var mer syrran som julhandla medans jag fick småhandla med en rabatt bonus och dom få ynka kronor jag hade. Det blev runt tre-fyra timmar på stan innan vi till slut rörde oss hemåt till mig igen. Fast vi gick av vid ica för vi skulle handla och gick sedan där ifrån hem till mig. Och började göra i ordning mat fast än jag iaf var rätt trött av att vara ute i kylan och komma in i värmen. Det blev pizza bak fast roliga var att det två dl mjöl som blev kvar tog syrran till kladdkakan hon gjorde i ordning och jag behövde någon dl till för att baka ut pizzan och vi orkade inte gå till affären så jag fick (något jag inte direkt såg fram emot) gå och fråga grannarna om man fick låna lite. Gick till de närmsta men ingen av dom var hemma så fick gå rakt över vid hissen och där var någon hemma, och dom har många djur, jag trodde bara de hade en hund men tydligen 2 hundar och en katt som jag hann se iaf. Fick lite mjöl av dom :)

Så sen kunde jag fortsätta min pizzabak. Sen blev det film till maten och senare kladdkakan :)
Färgade även håret på syrran så nu är hon brunhårig :) liksom mig ^^
Tänkte visa bilder lite senare, jag var lite seg att ta kort igår dock.

God Jul

Onsdag 22 december 2010

God morgon :)

Har varit vaken en timme kanske ? Vaknade av nån plogbil eller nåt utanför och kunde inte somna om, sitter nu med en kopp jordgubbste ^^ och väntar på att min snarkande syster ska vakna nångång.
Hon ville sova länge som hon varit tvungen att gå upp tidigt senaste dagarna, så hon ville passa på att sova lite så då är jag snäll syster och låter henne göra det.

Har läst nära & käras bloggar och sett att en gjort en namninsamling för den här bannern som dyker upp här i blogg.se (på allas bloggar) och att det är störande moment för de flesta och jag har stört mig på den men inte i den grad alla andra gör, men jag skrev på den här namnsamlingen iaf. Skriv på HÄR om du också är emot den irriterande bannern!!!

Såg faktiskt nu på startsidan att blogg.se skriver om den här bannern på ett Positivt sätt, visst kan den finnas på sidan men den kan ju vara lite diskretare tycker jag, kanske på sidan av eller nåt bara den inte är ut över sidan och stör en när man läser bloggarna osv.
Ska komma ihåg att lägga upp goda maten jag tillaga igår :D såååååå gott det blev, ska definitivt göras om oftare ;)

En trött tjej

Ja jag är trött idag, fast jag gick ju och la mig efter ett i natt och var rätt så pigg, började läsa i boken

denna

Och när jag läst ett kapitel (vilket är en del sidor) så var klockan 02.17 så somnade inte direkt men vaknade vid 8.45 tiden av att jag behövde gå på toa och la mig i sängen i typ en 40 min till men somnade aldrig så gick upp ur sängen och började göra i ordning tvätten och gjorde en mugg te för just då frös jag men gick ner satte igång två maskiner och kommer tillbaka i lägenheten och är hungrig som fan...

Som resulterat i att jag gjort två varma mackor jag väntar på, men min kropp beter sig konstigt nu för tiden när jag blir hungrig. Svettas, mår illa och blir yr vilket gör att jag tappar aptiten :S HUR SJUTTON FÅR MAN I SIG MAT DÅ?? (som jag är ju hungrig)

Jaja, ska idag städa, gå och skicka paket, plugga och hänga tvätten. Sen bär det av att möta sis som kommer vid fyra :)

Natt

Ja borde gå och lägga mig som jag måste upp före tio så jag kommer ner till tvätt tiden i tid. Har ju lyckats tidigare att missa och det gör att jag får mindre tid på mig att tvätta. Och tänkte passa på att göra både ärenden och plugg under tvätt tiden imorn, sen måste jag ju ner till centrum före fyra som syrran kommer där nångång.
Jag som kommit in i pluggandet idag blev distraherad under min paus att jag aldrig kom igång att plugga igen xD Så böckerna ligger här på bordet öppna :P

Typiska är ju att jag precis kommit in i plugget och fattat hur man gör, för det är då det flyter på för mig :)

Det är detta jag gjort idag :) - bokföring, konton, balansräkning, budget osv.
Kan låta tråkigt men bara man kommer in i det så är det rätt skoj faktiskt :)

Har även mailat och skrivit upp adresser då jag nu sett att vissa har gjort sina betalningar så imorn blir det att skicka paket. Kom att tänka på att det kommer ju bli knas nu när jag åker hem och inte kommer vara i lägenheten på en vecka och de som vinner nu kommer ju få vänta innan det får sina paket :/ - men jag får väl förklara situationen i så fall. För ja tänker inte packa ner då jag inte ens vet om nåt ens blir sålt. Hoppas att det som är sålt nu att alla betalar och jag får iväg innan jag åker. Är lite orolig över om det kommer viktiga räkningar eller nåt de dagar jag är borta :( vet ju inte exakt när jag kommer tillbaka, men tar med det jag vet ska betalas och fixar det iaf.

Nej jag ska nog lägga mig och fortsätta läsa marilyn manson boken, den är rätt spännande och intressant :)
Natti

My hair


Redigerad bild - men det jag vill visa är min lugg som jag klippte igår efter jag duschat :)
Tycker den ser mer välvårad ut nu ^^ innan såg den ju stripig och konstig ut, märkte att det blev ojämt men det är för den var ojämn från början, därför hade jag näst intill ett hål eller jack i mellan längderna i luggen då jag hade den åt sidan men nu syns inte det :)

Jag ska fråga mormor om hon vill klippa mina toppar för dom är verkligen slitna nu och jag behöver klippa det så det ser välvårdat ut iaf :) och till jag har råd att gå till frisören med :) men har iaf tänkt att under våren så ska jag lägga i ljusa slingor så det blir så som syrran haft HAR VARIT avis på hennes hår, fast nu behöver ju hon färga det ;) Men hur som så trivs jag i brunt hår ^^ tänker inte skaffa platina blond igen (tror jag) ska istället försöka ha ljusbrun med blonda slingor :) då jag har något mörk utväxt fast som nu ser ut att va ljus blond, nack del att ha mörkt hår och ljus utväxt är att det ser ut som kalafläckar. Jag funderar även hur jag ska göra med löshåret jag har, ena är ju brund i ljus och mörk med lite blont i och andra delen är lila. Det lila går lite ihop med min färg nu i håret men det ljusa går inte alls, och färga det kommer göra att det blir mörkare än mitt som blir ljust för varje gång jag duschar så ska jag sälja det eller behålla det?

Slåss

Nej då inte slåss på det sättet utan jag slåss för att vinna en sak på tradera :D , pratade med syrran  OM jag vinner det jag slåss om så kan hon ge mej en 100:ing så är det en julklapp från henne :D ok inte helt men hon hjälper mig att få de isåfall ;)

Och jag kräver faktiskt inget högt utav mina syskon i julklapp speciellt inte när jag inte ens själv har råd att ge dom nåt. Har bestämt att vissa av dom ska få saker dom lånat ofta av mig som jag ändå inte använder längre, och lite annat smått & gott som jag känner att jag inte behöver själv och dom behöver bättre (typ).


Runt två tiden idag så la jag upp dessa skor (dessa jag vann själv via tradera som jag skrev i förra inlägget)
Och jag har gjort på varje auktion att man får antingen buda eller köpa dom direkt och jag la ut dessa för 75 kr fast pris och det var någon som köpte dom direkt :D så då får jag lite cash in där ;)

Skönt för fick idag en räkning, amorteringsplan så kan vara skönt att få in och betala av nu innan jag åker till gästrikland och sen hem till uppland. Vill ju inte släpa på massa räkningar hem. Såg även idag när jag kikade hur mycket poäng jag har just nu på skolan och har bara ynka 3 poäng ifrån inlämmningsuppgift med Hanna och såg att jag fick underkänd på tentan jag gjorde om i onsdags, misstänkte det. FAN! Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra, ska maila Jan och fråga om man kan göra om snarast möjligt då jag behöver poängen för csn.
Men förstod att jag skulle misslyckas med tentan när jag knappt visste om jag svara 100% på frågorna. Dessutom har jag kollat upp det frågor jag kommer ihåg att jag var osäker på och det var INTE bra när jag tänkte tillbaka på svaren jag skrev. Men men Jag får läsa på om saker som är lite oklara och läsa om det jag kan så att det sitter. Men fokus på ekonomin nu för den är fan svår :S - suttit i 1 ½ timme med redovisningen och den är INTE lätt, eller jo men ändå inte. Något komplicerad, jag blandar ihop saker. Ska fortsätta nu sen göra mat :)

Säljande skit on Tradera

Har nyss lagt ut lite mer på tradera på försäljning, hoppas nån lägger bud för än så länge är det ingen som är intresserad av det jag lagt ut. Men jag tror att det jag lagt ut nu är nåt nån vill ha iaf :)

Har lagt ut SKOR faktiskt, två par pumps skor som jag knappt använder, de ena paret var jag jätte kär i då jag köpte dom men använt kanske 3-4 ggr och jag köpte dom för över två år sen så heh inte så bra.
Och andra paret vann jag själv på tradera i våras men då jag känner att dom är lite för stora eller nej mer att dom glider av när jag går vilket slutar med att jag måste gå snigel steg för att inte tappa dom och det gillas inte.

Använt även dom två gånger, en gång hemma när vi hade besök och andra gång i somras när jag gjorde ärenden i tierp. Så det ligger även dom på försäljning.
En kjol jag knappt minns varför jag klickade hem, använt få tal gånger, två toppar med likadana tryck som jag heller inte använder längre och ett skärp som tydligen var för litet för mig, jag kan inte spänna det i midjan :(

Sen har jag inte bestämt mig angående ett par jeans som jag inte använt på över två över typ ellr kanske det är två år? Men jag vill ändå inte sälja dom eller jag vet inte, är ju onödigt att ha kläder liggandes som ändå inte blir använda...


Det är dessa byxor, vita jeans från Gina tricot. Dom är ju snygga där men åh jag kan inte bestämma mig.
Får tänka vidare, nu ska jag fortsätta plugga

Ooups

Hehe jag har inte varit så bloggsugen nu i någon dag eller två, men jag har inte varit i det bästa humöret och känner att jag inte ska skriva ut allt jämt i bloggen så ska försöka sluta föra in negativt och istället föra in positivitet.

Har nyss skickat iväg kladd jag skrivit ihop om butikanalys grejen vi ska ha redovisning om sen när vi börjar i januari igen, till en i gruppen. Och jag har även varit och bokat tvätt tid imorn så att jag har något att fördriva tiden med innan syrran kommer :) och tänkte att jag ska plugga lite nu så att man klarar tentorna (de kommande) och märkte även att jag har skrivit på tokigt för fel på tentan jag gjorde i onsdags xD för jag hittade nyss vad det var för nåt en sak som jag funderat som fan vad det var, men jag gissade mig fram och skrev vad jag trodde att det kunde vara men tydligen så var det inte alls det. Så blir väl omtenta på den med :( Men jag ska inte fokusera på den nu som jag vet inte när det äger rum (nästa omtenta) så jag får väl maila läraren och fråga hur det gick. Skulle ju vara skönt om jag klarade det men jag ska inte hoppas.

Nu ska jag istället fokusera på ekonomi kurserna även om jag verkligen inte vill , men måste få godkänt på dom kurserna så man slipper tänka på dom. Ska be eller fråga min kära moster om hjälp nu när vi besöker årsunda för några dagar då hon är bra på ekonomi :)
Nej men jag kommer väl in senare

Lite trött

Börjar äntligen bli trött, nåt som är bra med tanke på att man känner att dagarna är värdelösa speciellt när man inte har något att göra och bara sitter och väntar på att nåt ska hända typ.
Jag går upp vid en bra tid, lägger mig vid en bra tid osv osv men jag kan inte sova om jag inte är trött, och det går inte att läsa bok heller som jag har så ont i axlarna att när jag håller i en bok så gör det ont.

Har iaf ätit pizza och proppat i mig några bitar godis som gjort min mage klagande mätt :)
Pratat med sis i fonen i över en timme och ja tänker inte åka med cattis och rickard till årsunda istället så åker jag buss med syrran till sandviken så ska vi kika om dom kan hämta oss där. För C & R verkade ha fullt i bilen och syrran skulle inte få plats och jag vill ju inte att hon ska åka buss själv så jag åker med henne. Hon kommer på tisda, tycker hon ska komma nu ;) men hon ska bowla med sina kompisar på månda så därför kommer hon då så åker vi på torsda mot gästrikland :)
Tycker synd om min misse som kommer få vara ensam ett par dar :( stackars bubben, visst farmor kommer åka och ge mat släppa ut han osv men ändå han kommer vara helt själv min lilla sötnos <3

Hur söt kan man vara? <3 åh vad jag ska krama på honom när jag kommer hem saknar han såååå mycket. Om jag hade han här så skulle jag nog inte känna mig så ensam tror jag.

Handlat

Precis kommit hem igen efter att varit till affären och handlat, det blev nödvändigheter då jag inte har ens för att kunna äta frukost. Och tänkte även att kvällens middag får bli hemmagjord pizza igen ;) de e ju så gott.
Köpte även kaffe, det var två gevalia för 49 :- och jag gillar INTE kaffet amelie köpte åt mig då vi handlade på coop forum i valbo. Coops xtra kaffe NO THANKS!!!

Så den ska jag väl ge bort eller ge den till dom hemma som de tycker tydligen om den. Jag dricker kaffe för att det är gott och då ska det inte bli blaskig smak av det hela. Köpte även jordgubbs te ^^ ¨såååååå gott ;) men kommer väl ta slut när syrran kommer :O hon älskar det te med.
Jag hade tur med vädret det var näst intill plus grader och det snöa ingenting :D bara att jag höll istället på att svettas ihjäl, för jag hade inte direkt några tjocka kläder på mig men tog min vinterjacka/sommarjacka från ullared, min stora stickade sjal och mössa drog upp huvan på jackan över för det blåste lite då jag gick till affären och sen på väg hem igen så bar jag ju på en tung kasse så det sluta med att jag blev svettig och helt slut, dessutom sista biten kunde jag inte andas för att snoren rann som fan och täppte till :S

Men nu är allt i kyl och skåp och jag har torkat näsan, sitter och andas ut i soffan. Roliga var att jag skulle ju skicka ett paket idag och jag trodde jag glömt det hemma som jag inte såg det först i väskan SÅ när jag kommer hem och tar upp nycklarna då såg jag det. Typiskt men gör nog inte så mycket för det kommer väl inte iväg direkt idag ändå så, men får gå igen imorn. Nu tänker jag ta nåt att äta då jag inte gjort det än och sen kika på one tree hill från början tänkte jag :) fick sån lust

ARRRG

IIIIIIIH vad jag är arg just nu. Jag vill slå sönder nåt (dock inte mina saker) och jag vill skrika, gråta men jag får inte ut nåt, istället känner jag hur klumpen växer i bröstet.



Varför varför varför?
I år så ska inte jag och min syster fira jul med familjen , på grund av att jag vill inte fira den med mitt ex's nya. För dumbommen tar med henne till oss, OCH jag fick dessutom veta för några veckor sen att bara för jag inte vill fira jul hemma som hon ska vara där så valde jag att åka till släkten direkt (brukar vara där på juldan) och då bestämde min kära pappa att dom åker till fjällen då, ingen idé att vara hemma. NÅGOT som fick mig att hamna på krigsstigen typ, för jag har i 2-3 år åtminstone velat åka med hela familjen (INGEN annan) till fjällen och fira jul och nu bara för jag och syrran inte ska med då åker dom dit. Gissa vem som snott min plats i min dröm. Jag är inte avis som jag skrev i ett inlägg tidigare ja är arg och hatar henne så mycket. Hon snodde han ifrån mig, hon fick han och hon har tydligen vunnit en plats i familjen MED!
Vet ni hur mycket jag känner mig utstött ? (fast jag är inte det)

Jag vet att han gjorde det idiotiska valet men jag är så förbannad på båda två så det finns inte, så får man veta idag att styvsyrrorna som först skulle till sin pappa åker med till fjällen  så det betyder att i princip hela familjen o en dum ..... åker till fjällen. Och hela tiden nu så ploppar minnen ifrån när jag, stoffe, syrran, amelie o pappa åkte till fjällen och hur glad o lycklig ja kände mig då, förutom olyckan med stoffe då. Det är inte kul att få veta att ja inte kommer få uppleva det där igen, kanske jag kommer men det känns då inte som det.

Man ska tydligen inte ha kille, för man blir ju fan sårad, utnyttjad och lämnad oavsett. Ingenting spelar roll...

UTTRÅKAD AB

Jag sitter här och vill skrika rakt ut av uttråkning, jag har nämligen tittat klart på ALLA säsonger jag äger av greys anatomy (igen). Och jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill bara ha säsong 6 som jag knappt sett av, alltså det är otroligt med tanke på hur säsong 5 slutar :'( . Jag kikade ett eller två avsnitt i 6 men sen kikade dumma jag inte vidare bara för tvn var jääämt och ständigt upptagen :(

Så nu har dumma jag budat på tradera, håller mig så lågt jag kan om det går upp för mycket så får jag vänta. Men hur grejt vore det inte om jag vann säsong 6 för typ 20 kr :D och 30 kr frakt!! Har ju fått in en del nu på det jag sålt, har redan betalat det räkningar jag kan (sköönt) och har några små fjuttiga hundringar på kontot nu :) så jag tycker som julklapp till mig själv kan jag väl få unna mig säsong 6 av greys ??

Men först och främst måste jag ju få upp till dom poäng jag behöver för csn ska ge mej pengar, men jag har fortfarande ont så jag kan inte fokusera på plugg dock. Så vet inte vad jag ska göra just nu och ikväll. Är inte direkt sugen att kolla på nån av de serier/filmer jag har heller och det är tråkigt på tvn :( vad ska man göra?

Muskel smärta

Det är INTE OK!!!!

Jag stod och frös här om dagen bara för det var så jäkla kallt ute och bussarna var seeena som fan, ena missade jag ju bara för den var sen och jag gick ifrån busshållplatsen som jag orkade inte stå still och förfrysa mer än jag redan gjorde. Och sen fick jag ju stå yttligare en kvart och vänta, sen tio minuter på stan (när jag väl kom dit) och det gjorde ju att jag var på hel spänd, skakade heeeeela tiden och kunde inte slappna av. Och idag eller började igår, har jag as ont i nacken ut i axlarna. Alvedon hjälper dock inte, och jag har försökt massera så gott jag kan, men inte lätt att massera sig själv som man inte kan slappna av då. Jag kan inte slappna av när andra masserar heller men bättre än att jag försöker själv eller hur?

Jag har gått och små plockat hela dan, behöver städa lägenheten, den är grisig. Fick ju bort disken igår vilket är skönt, för hade nästan inget att använda längre ;) då är det ju illa.
Behöver dammsuga (med en dammsugare som gått i pension) så måste fixa en soppborste tills jag har råd med dammsugare, och moppa golven, torka bänkarna och boka tvätt tid så jag har rena kläder att packa ner till jag ska åka till gästrikland och bo hos mormor och morfar några dagar, sen bär det eventuellt av hemåt till fagerviken. Men fasiken vad jag måste plugga för har två tentor att plugga till och jag vet inte om jag kommer klara dom :( för dom är svåra. Ena är en omtenta och hört att den kommer vara svårare, och jag som redan tycker att det var svårt på första. Men ska kika om han kan ses på månda eller tisda så man får perpektiv på hur han vill att man ska göra och hur man ska göra.

Men jag kan inte fortsätta plugga mer idag, har för ont. Funderar på att ta en varm dusch, det kanske får mina muskler att slappna av. Och en annan sak, jag är förbannad, jag är sur och hatar en person så jäkla mycket nu, är dessutom avis på den personen men mest sur/arg.

Andas....

Noot goood

Jag klev upp  runt kvart i sex efter att legat vaken i 45 minuter. Gjorde frukost, satte mig framför tvn med greys på dvdn, gjorde mig iordning och sen gick till bussen. Väntade i 30 JÄVLA is kalla minuter, ingen buss synts till. Jag ville inte att det skulle bli som här om dagen när jag fick stå i över en timme här i herrhagen och vänta BARA för dom var sena. GAH!

Så jag gick in igen och bestämde mig för att plugga hemma idag, för jag tappade lusten helt att ens åka till skolan, jag pluggar hemma. Får ju inte hjälp i skolan, enda är att dom går igenom så inte så stor grej.
Nu har jag pluggat i ett par timmar och ska pausa så jag vaknar till :) värsta är att jag behöver gå till affären men det är sånt piss väder att jag har ingen lust att gå ut. Får se om jag kommer iväg :)

Snöoväder

Snyft, inte kul att vakna och se värsta snöstormen utanför. Okej inte värsta men det är i princip vitt ute och man ser inte så mycket. Men det börjar bli glesare och lugnare så funderar på att göra det jag tänkt idag, nämligen att få iväg paket och hoppa  på bussen där och åka mot skolan. Så idag blir det att ta på sig varmare kläder så det inte blir som igår, skulle inte palla om jag skulle behöva skaka som igår igen. Har ju ont i kroppen idag :(

Nu ska jag plocka fram kläder och göra mig i ordning, har ätit frukost medans jag läst bloggar och har även druckit en rejäll varm kopp te så att jag är varm ;)
Typiskt att det ska vara seminaire idag :( man vill ju liksom inte gå utanför dörren, mysigare att få sitta under täcket, tända ljus och kika film när det är sånt där väder :( .

Så nu ska jag dra mig...

Tired

Hihi^^
Ni skulle bara se mina paket nu, dom som ska skickas till tradera vinnare. Allt har inte kommit iväg då alla inte betalat eller så har det dröjt för de inte har samma bank. Tydligen hade jag missat två att skickat till, alltså de fick inga vinnar mail. Men hallå jag hade runt 15-16 stycken att skicka vinnarmail till, funderar på att fixa ett automatiskt med hjälp av tradera man kan ju ha det. Men just på de jag har nu som är aktiva så är det bara EN som budat på allt som är kvar så jag väntar med det.

Men jag har använt mej av kassar och tejp ;) till att paketera allt såå fint ^^ NOT!
Och tagit papper som jag skrivit adress på och tejpat fast på paketen. Det är tre paket som kommer iväg redan imorn alltså, Jag hade sagt att det kommer iväg på fredag men är ju ledig på förmiddan imorn så skickar iväg och hoppar på bussen vid ica istället och drar vidare mot skolan då redan :)

Nu funderar jag på att sova, för jag är såååå trött och har sån värk i rygg och axlar dessutom och kan knappt gå, kan vara för jag spänt alla muskler som går som jag nämnde i tidigare inlägg ;)

Natti

HATAR KYLAN!!!

För tillfället hatar jag den som fan, för idag så trodde jag att det skulle gå en buss tjugo i så ser jag att det inte går några bussar tjugo i över dan så som det var femton minuter till nästa buss så gick jag till en hållplats innan min det tog fem minuter att gå dit fast det är lite krångligare att gå dit. (orkar inte gå in på detaljer)

Så kom dit kvart i och det var tio minuter kvar till bussen skulle komma (trodde jag) för när klockan var tio över två så hade den fortfarande inte kommit och jag höll på att frysa ihjäl fast jag var påklädd, och tänkte att jag tar väl nästa buss då så går till en annan busshållplats för att hålla värmen, heh när jag kommit tio meter bort från hållplatsen VAD dyker inte upp då??? Jo busshelvetet, så jag springer så fort jag kan men den åkte efter att en person gått av, jag svor vääldigt mycket. Går till busshållplatsen jag brukar gå på/av ifrån och får stå där i tjugo minuter för bussen va SEEEN , den meed. Och det kom en gubbe som stod och prata med mej en stund, han såg hur jag skakade och lät mig gå på först på bussen ^^ rätt gulligt och snällt, men sen fick jag ju stå på stan i typ tio minuter. Fattar inte varför ALLA bussar förutom bussen hit där jag bor, så går alla jääämt i tid men inte den hit inte neeej den har börjat med att komma sent, bli försenad och allt möjligt. Vet inte om det beror på linje ombyte men där ifrån den kommer innan hamngatan så är den ju sen därifrån med.

Sen vet jag inte hur det funkar, om en buss är sen hur gör man då? Ska man ringa nån?
Ja ja väl i skolan så skakade jag som fan eller ja bussen dit skaka jag med, undra vad hon bredvid mig tänkte xD
Men jag gjorde tentan iaf, den var inte lätt, den var svårare än förra gången. Och jag fick hitta på, speciellt när jag inte kom på vad det var. Men hoppas det går bra behöver poängen.

Och nu ska jag få klart seminarie uppgiften (hur nu det ska gå) lämna ju tillbaka boken till Hanna idag.  Måste skynda.. Tjing


Tenta (omtenta)

UPDATE!!!

Jag biter ihop och åker och gör det, för jag åt nyss en halv macka bara för att se vad som skulle hända och än så har jag inte behövt rusa iväg. Så om jag klarar mig nu fram tills jag åker så åker jag.
Det är mitt sätt att få pengar som sagt, jag behöver poängen.

Men tror inte det är magsjuka längre, för jag brukar aldrig klara av att äta över huvudtaget så det är väl nåt annat. Har lyckats skrämma dom i klassen som ska göra omtenta med xD

Men nu ska jag fixa till mig så jag är klar att åka..

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaaaan varför just IDAG!!!

Jag vaknade före alarm klockan idag som stod inställd på halv sex, och känner illamående, kallsvettas, svidande hals och tänkte att jag säkert är hungrig så jag går upp ur sängen sakta in i köket men precis när jag öppnar kylskåpet och känner mat doft så kom kväljnigarna och jag rusar in till badrummet... sen fattar ni nog!

Så jag har i princip bott på toan sen halv sex imorse och klockan är nu 11.49 - resulterat i att jag missat två föreläsningar (inte så viktigt) MEEEN om fyra jäkla timmar så är det omtenta och den ska eller bör jag vara på. Men som jag bott på toan i nästan sex timmar och halvt som halvt hävt ur det kroppen inte vill behålla.
Och jag mår liite bättre nu, försökt dricka ett glas vatten men det gick inte så bra. Får dessutom inte göra några hastiga rörelser då jag måste rusa dit.

Just nu sitter jag still och tar djupa andetag och har mailat kursansvarig för den kurs jag ska omtenta i, och hoppas jag kan få sitta och göra den vid ett annat tillfälle, för jag klarar inte en bussfärd till centrum här i falun, byta till borlänge , till skolan. Och sen sitta typ 3-4 timmar på en tenta, inte när jag mår så här. Känner mig så taskig för lånar ju Hannas bok och hon ville ha tillbaka den idag så hon kunde läsa lite till innan imorn. Hon är väl kvar på föreläsningen som slutar strax är väl därför hon inte svarat på sms. Åh varför just idag. Jag ska lägga mig i soffan och kika tv, för kan inte göra annat. Nu skulle man inte tacka nej till att ha nån här som tog hand om en :( stor nackdel med att vara själv.

Allmänt om mig

Allmänt test 1

Hur bor du: I student lgh (själv, ingen annan har flyttat in än :'( )
Brukar du komma i tid: Ja, och försöker jämt vara i tid
Hur lång är du: för kort
Kan du laga mat: Ja, överträffar ju mig själv ibland ;)
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar, detaljhandelsprog i Borlänge Högskolan Dalarna
Vad har du på dig just nu: Mina mjukisbyxor som de står student 2009 o mitt namn, rosa hoodie och tshirt under
Har du någon fobi: Jag klarar inte av att bli instängd har jag märkt
Hade du en bra kväll igår: jodå, var mest trött och la mig tidigt dock
 Vilket är ditt senaste inköp: snyggt duschdraperi :D
Din favoritdryck på morgonen: varierar, o beror på vad jag har hemma men te?
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Tradera vinster + pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: japp
Vad hade du sönder senast: eh? minns inte
Vem snackade du med senast: Hanna IRL på chatt var det cattis
Varm favoritdricka: te eller cafe latte <3
Favoritdricka när du är riktigt törstig: nånting kallt och släcker törsten
Alkoholhaltig favoritdricka: strawberry maragita ^^ <3  yumm
När gjorde du senast något riktigt dumt: vääääääääldit länge sen
Saknar du någon just nu: både ja och nej
Vad ska man göra för att få dig irriterad: fel musik, vara allmänt jobbig och nåt som gör så man får huvudvärk
Någon jag stör mig på: vill jag inte nämna
Intressen: Massor, orkar inte skriva
senaste person du kramade: cattis tror jag?
Senaste person du ringde: eh, syrran enligt mobilen
Senaste person som ringde dig: En tjej om det jag skulle gjort imorrn :(
Vad drack du senast: te
Vill du ha barn: mja ja det tror ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Inte speciellt
Har rakat dina ben någon gång: ja men behöver inte göra så ofta :P
Är du sugen på något nu: mm massor av gosaker och god mat
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: om det är gott så 3-4 räcker nog :) kanske fler
Använder du hudkräm: japp, men behöver nytt
Attraheras du av män med skägg: Nja, skäggstubb kanske men inte skägg
Micro-pop eller poppa själv: micro pop, gillar inte smaken av de man poppar själv beror ju hur man gör med självklart
Brukar du baka: Ja :) inte jämt men jag gillar att baka ^^
Röstade du i det senaste valet: mm
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nja kan vara bättre
Vilken låt lyssnade du senast på: The rasmus med nån låt (minns inte namnet på låten)
Har någon annan sovit i din säng inatt: nope :(
Vad tycker du är äckligt: ja det är väl en del men jag vet inte just nu det står still
Har du pengar på mobilen: ne :(

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? just nu 8.15
Var köper du dina matvaror ifrån? varierar, ica, city gross, eller willys
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? både och
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? OJ, allvarligt så vet jag inte.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ne det tror jag inte
När var senast någon stötte på dig? eh några veckor sen..
Vad åt du till middag senast? varma mackor
Kan du vissla? jo lite halvt
Tittade du på tecknat när du var liten? ja
Äger du några popband t-shirts? eh pop band vet ja inte men ja
När flög du senast? måååååånga år sen
Pratar du några andra språk? engelska lite halvt
Har du gråtit offentligt? minns inte, eller jo på natalies begravning de va ju offentligt
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JAAAA, kommit på värsta tatto ju
Vad har du med dig in på bion? popcorn (bio pop bäst!!) dricka ibland godis
Vad har du för väder? lugnt, iskallt och mörkt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? favoritämne? bild, datakunskap o turism ^^ bästa lärarn vi hade ^^
När sov du senast på golvet? i somras hos mormor och om nån vecka gör jag det igen
Vilken är din favorit drink? strawberry maragita ^^ (igen)
Gillar du din boendesituation? Jodå, men sällskap skulle inte vara fel
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 8 timmar tror ja
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nåt sånt
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Tror du på liv på andra planeter? hm.. halvt
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? fan fan.. skärp dig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? HAH! Nej men jag vill
Tycker du om att krama folk? nja, kramar hellre den man är tsm med (ja har märkt att jag föredrar det än att kramma massa annat folk)
Äger du en digitalkamera? ja en dålig en
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? jaa, för då sitter jag och väntar på samtalet som aldrig kommer, rätt irriterande
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej ? Ja vet vad dom gör med djuren osv men jag är inte veg så nej.
Är du mörkrädd? Ja iaf utomhus och ja är själv
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, busskort/kontokort och nycklarna

Why not

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Jag har bytt om två gånger, jeans o hoodie till mjukis o annan hoodie
DAGENS FRISYR: hum.. ruffsig och behövs tvättas
DAGENS LÅT: spotify (ja vet inte nån låt, kör bara listorna på spotify)
DAGENS PLANER: nada eller jo plugga då
DAGENS SAKNAD: min katt
DAGENS DUMMASTE: att jag måste plugga 2 saker som ska va klar till imorn
DAGENS MISSLYCKANDE: inget (än)
DAGENS DROG: te? fast bara 2 koppar
DAGENS KÖP: brevpaket för att skicka iväg grejor
DAGENS GODIS: chips
DAGENS HUMÖR: upp och ner
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: söta bilderna jag såg nyss där nån skrivit (tänkande saker) och glass bilen som var här för ett tag sen, såg roligt ut när den stod på vändplan och körde sin melodi och ingen kom ...

Going crazy

Satt på pepp musik, brukar komma igång då. För som det är just nu så sitter jag bara och stirrar för jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jag har läst lite i boken men så svårt att diskutera nåt efter vad lärarna vill att vi ska arbeta hos utifrån genom boken. Jag är inte den bästa när det gäller engelska och att läsa en bok med massa ord man inte känner till, förstå och få en bild av vad man ska skriva om är verkligen inte lätt - inte för mig

Jag har letat info på nätet, översatt och börjat skriva på ett dokument och kommit sammanlagt 5 rader. 5 jävla rader på en timme??!
Bra jobbat, verkligen. Jag läser i boken, antecknar, märker ut när det är nåt jag tror att jag kan använda mig av sen när jag satt mig framför datorn så går det inte. Det tar stopp bara och jag blir helt crazy för jag vill få klart det här nu NU NU NU! Så att jag kan fokusera på omtentan imorn, funderar nästan på att skippa lektionerna imorn så att jag kan ägna dagen åt omtentan och åka dit någon timme innan den börjar. Men jag får se, det beror på hur långt jag hinner med denna uppgift som ska in imorn, och jag vill få in den idag så att jag inte behöver tänka på den imorn.

Så nu ska jag återgå wish me luck

Inte smart av mig

Blää vad jag är sur på mig själv just nu, jag låg i sängen och läser boken inför seminarie uppgiften, så flyger tankar om att möblera om rummet ?? Så jag tänkte, för att jag ens ska fokusera på uppgiften så kan vi ju flytta om lite så jag lugnar mig... Så jag flyttar spegelbyrån, och fåtöljen och tänkte att hyllan skulle behöva en ny plats och beslöt för ett perfekt ställe, som inte skulle kräva så mycket flytt (trodde jag) jag fick kämpa för att ens få den flyttad 10-20 cm sen tog det bara STOPP!!!

Så efter att suttit och funderat hur fasiken jag ska göra så bestämde jag att det skulle få åka tillbaka till samma plats den stått på, heh det blev en match att få tillbaka den MED!! Nu står den dock lite konstigt då jag inte alls får in den på ena hörnet, behöver samla kraft så ska jag ta mig an den lite senare. Jag tror att felet är GOLVET, hyllan tar i det och det glider inte utan är som sugpropp och gör att det tar stopp helt enkelt.
Men jag ska skaffa skrivbord har jag bestämt för det gör det enklare för mig att plugga sen, ha nåt riktigt att sitta vid. Nu ska jag återvända till boken och hoppas jag kommer en bit nu utan att störa mig på mina tankar.
Ska det verkligen vara så svårt att fokusera på plugg?

Tisdag - morgon

Så nu har jag kikat (igen) vilka som betalat in och vilka jag fått betalning ifrån så nu ska jag traska iväg till affären och få det skickat, det var en som ville ha sin vinst så fort som möjligt (vann den igår ^^) så jag ska vara duktig och försöka få iväg den så vinnaren får den så fort som möjligt :)

Har även till fem stycken som ännu inte betalat vann i fredags liksom, som inte betalat än, som jag mejlat en påminnelse till. Hur gör man om dom inte betalat efter ett visst antal dagar? Lägger man ut på auktion igen eller?
Måste kika över reglerna på tradera hemsidan..
Hum.. ja annars så vakna jag vid åtta och la mig i soffan framför tvn för att kika på ett program som jag missa igår, men efter andra avsnitte så somna jag till och orkade inte slå upp ögonen, men sen tog hungern över och jag var tvungen att gå upp och fixa frukost. Så nu har jag ätit mejlat, kikat betalaningar så nu ska jag klä på mig varmt och gå till affären sen hemma igen så blir det plugg plugg plugg, har ju seminarie uppgift som ska bli klar, plugg inför omtenta så yaay - då vet vi vad min dag kommer bestå av.

Tjingeling

Something "NEW"


Nytt dusch draperi :D

Testade denna idag, man skulle fukta den och sen dra med cirkel rörelser (får igång blod cirkulation) och sen fukta ansiktet med vatten DONE!!
Jag gilla den, den var mjuk och skön mot ansiktet och tvättade bort smink utan att behöver massa ansiktsvatten osv.
´9,90 kr på rusta :D

Before...

and AFTER :D

Åh jag älskar det :) sååå snyggt. Gör verkligen skillnad i badrummet, gilla inte det som hade i början så värst för det gjorde badrummet blekt och det behövde färg - och föll för detta <3

Utan lampan (tak)
eller väg lampa


Vet inte om ni kan se men det är mörk lila :)

Älskar verkligen det här draperiet, ska bli kul att få shoppa inredningsartiklar sen ^^ man blir ju så glad när man fixat upp det man köpt (beroende på vad det är) och man märker sån skillnad och man får sån glädje när man ser hur snyggt det blev, det blir ju nästan bättre än man tänkt sig. Jag vet nämligen nu att det kommer ordna sig ekonomiskt och det är en känsla som är så lättande och så skönt att känna, även om jag kommer leva fattigt ett tag till så är det så skönt att allt kommer lösa sig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa boken Why we buy - the science of shopping .. inför seminarie 3 (sista) på torsdag. Men måste först skriva två sidor om boken och åsikter (blää) så det ska göras imorn, sen på onsdag så blir det ju skola, plugg inför tentan på kvällen (arg för den tiden) för jag missar det jag skulle göra då, tror nämligen inte jag hinner till det ens, och tänker inte sitta och stressa på tentan så jag avbokade det inplanerade :( och vi ska höras om hur vi ska göra i veckan :) (ingen kille)
Så nu ska jag ta boken och lägga mig i sängen :)


Hemkommen

Fasiken vad jag skakar, har stått i en jäkla (iskall) halvtimma och väntat på en buss som skulle gått kvart över MEN den kom inte så fick stå yttligare en kvart och vänta vilket resultera i att mängden folk som skulle åka med den bussen ökade så det blev propp fullt på bussen, men som tur var lyckades jag få en plats.
Tror allvarligt jag ska skippa fyra bussen hem hädanefter, för den är ALLTID sen, för senaste gångerna jag åkt med den har jag fått stå och vänta as länge, OCH det ska vara stads buss???

Jaja, det blev en bra promenad idag till statoil, det tog tjugo minuter att gå (tror jag) eller kanske en kvart hursom så fick jag där inne stå och få den kartong bit jag fick - få ihop det till en låda (?) det var inte lätt och hon som hämtade den och sa att hon skulle skriva ut adress grejen gick tillbaka till sin vän som va där och pratade med henne och stod där MEDANS jag får stå där och klura ut hur man får ihop det till en låda. När jag var klar typ fem-tio minuter senare så kom hon tillbaka och fråga hur det gick heh, och sen gick hon och skrev ut adress ettiketen som hon sa att hon skulle göra Innan?- Och när jag betalat för frakten och så , då gick hon. Paketet stod ju kvar där på disken och jag fick fråga en av dom andra som jobbar där om dom tar hand om paketet och det gjorde dom. Ombudet som kör paketet var till och med där just då så paketet kom iväg då :)
Sen bar det av mot Ica där jag fixade två kuvert att skicka en bok och film, märkte att det var något dyrare, då jag själv inte har paketera dom själv, så funderar nu på resterande som ska skickas hur jag ska göra med dom. Jag har ju inget att paketera med så då¨måste jag ta lite dyrare i frakt det är ju bara några kronor till. Men imorn ska jag skicka fler paket, hade inte fått in det någon idag betalat så tänkte ta det så fort jag ser inbetalning.

Ah sen blev det in till centrum mot försäkringskassan där jag lämna in lappen med kompletteringar och sen bar det av mot borlänge (skolan) träffade hanna där. Och fick låna boken istället för att kopiera, vi gick mot expert för Hanna skulle ha nåt sen in på rusta för jag ville kika på lite där. Det blev ett duschdraperi - då jag inte riktigt gillar det jag har nu, tycker den är för blek och gör det blekt och tråkigt i badrummet. så hittade en jätte fin idag som jag ska visa sen :D och nån microfiber duk man torkar av smink som jag ska testa. Sen gick vi till kupolen och tog nåt varmt att dricka :) sen åkte jag hem. Läste boken på bussen, alltså läsa engelska är inte lätt direkt, men jag förstår ändå vad det står som tur är. Nu ska jag fundera på vad middagen ska bestå av :)


Ärenden

Vaknade för två timmar sen, eller egentligen 3 timmar sen men jag kom inte upp då jag tänkt mig för jag var för sömnig. Har betalat räkningar (några) och ätit frukost. Kan äntligen andas ut min oro jag haft under helgen, så nu gäller sten hård pluggning så kommer jag få bidrag/lån från csn. Fick positiv svar från dom, så jag blev så glad :) det stämde det jag fått höra tidigare, så nu gäller det stenhård pluggning så kommer jag kunna få bidrag så fort jag uppnått poängen dom vill att jag ska uppnå för att få godkännande.

Ska nu klä på mig, göra mig i ordning och gå mot statoil och få iväg ett paket och efter det vidare mot ica där jag skickar resterande som ska skickas. Sen bär det av ner mot centrum där jag ska in på försäkringskassan med ett papper (fick fylla i lite som dom ansåg att jag inte fyllt i) sen till bibblan och kika om dom fått in boken jag väntar på. Om inte så måste jag messa Hanna så ska vi kopiera från hennes bok, det jag behöver läsa :)
Sen åka mot borlänge där Hanna och jag ska "shoppa" ihop. Hon ska in på expert och jag in på rusta så sällskapa :D

Nej om man ska sätta fart att göra sig klar kanske?
Tjingeling

En tröttis

I typ två timmar nu har jag kännt hur tunga ögon locken blir ju allt mer tiden går. Men funderar på att sova, men kikar ju på beck filmen som jag i övrigt redan sett då.

Nej ska man gå och lägga sig så man kommer upp imorgon och kan komma iväg med det som ska skickas och sen in till centrum så att jag kan kolla in på bibblan om boken jag behöver läsa inför seminariet på torsda, om den kommit tillbaka. Har inte hört nåt, men om den inte är där så skulle jag få kopiera ur Hannas bok så jag kan jobba lite med det. Just ja, måste in på scorett här i falun och fråga lite :) till butiks-grupp arbetet. Och jag måste in till försäkringskassan med. OH vad drygt.

Ne ska väl ordna med allt nu så jag inte glömmer massa imorn.
Natti

Sunday

 Jag har inte gjort något särskilt idag, bara suttit och försökt komma på hur jag ska göra ett personligt brev, vill så gärna ha ett litet extra jobb, och vill även ha då jag söker sommarjobb. Jag har inte brytt mig så värst om pluggandet idag heller, typ som igår då orkade jag heller inte bry mig. Vill ju inte lägga ner onödig tid på vissa saker om det ändå inte kan bli något.

Men jag ska försöka få klart vissa saker, för kan ju va bra att ha det klart och ur världen. Men just igår och idag så orkar jag inte bry mig och det känns skönt att inte bry sig för en stund. Jag har fått slappna av tack vare det och jag har bara varit, knappt tänkt. Enda jag tänkt på är jul och en sak jag ska få göra på onsda kväll :) lääääängtar. OH kommer bli såå kul ^^
Nåt jag behöver göra dessutom, för att jag själv ska få "socialisera" mig och komma ut. Jag sitter ju för mycket hemma här i lägenheten :S
Men imorgon så blir det upp vid åtta iaf, äta frukost och göra sig klar för att gå till först statoil, skicka ett paket därifrån sen mot ica och skicka paket där ifrån :) ska bli skönt att få iväg lite av det som blivit betalt. Det är tur att dom flesta betalar en efter en för det gör det enkelt för mig. Men funderar på om inte jag ska fixa hem kuvert, och paket grejs så att det blir lättare och jag kan paketera här och slippa springa fram och tillbaka med det som ska skickas. Då behöver jag bara lämna in paketet så det skickas vidare :) Jag vill vara effektiv och få iväg så fort som möjligt, så dom nya ägarna får det dom köpt.

Alltså jag skulle lätt vilja ha eget företag, där man får paketera, ta kort, ha hemsida, skicka iväg osv. Det skulle vara kul. Men frågan är ju vad vill jag sälja? Vad vill jag ha för nåt?
Jag vet ju vad jag skulle vilja sälja, jag vet så men tror det behövs mer.

Night

Märkte att jag inte åt så värst av chipsen eller ens dippen. Jag lyckades mätta mitt begär ganska fort tydligen ;)

Har istället halvt kikat på SATC movie medans jag halvt letat lite info på datorn som jag har funderingar runt. Eller snarare en dröm, OH perfekt!!!

Hade ju en fråga i listan min dröm!
Och min dröm är, (en av dom) att få större bröst. För som jag har nu så är jag inte nöjd, dom växer ingenting längre och jag vill bara ha så man kan fylla ut en bh och känna sig något kvinnlig. För jag gillar inte hur det är nu, jag ser platt ut oavsett vad jag har på mig, och det är nog därför jag inte gillar att ha bikini på sommaren, jag har svårt att visa mig, just för det. Och jag är rätt kräsen just när jag letar efter en bikini, för jag vill att den ska se bra ut, se något uppfylld så som med bhar, bhar har man ju inlägg och hjälp, det är ju lite svårt med bikini.

Men ja jag vill ha större bröst, något jag tänkt på i flera år, och en sak som håller nere mitt självföretroende. Visst den enda som faktiskt gillat dom oavsett storlek är stoffe, och han ja gav komplimanger osv men även om jag tog åt mig så väger drömmen om att få större över det hela. Så jag har suttit nu under kvällen och kikat, läst på. Det jag behöver är ju konsultfrågning och pengar för att genomföra det. Och när jag väl lyckas få jobb så ska jag nog spara undan så att jag kan uppfylla min dröm. Och jag kanske ändrar mig genom åren men som min dröm har varit att ha något större i så många år så tror jag väl inte att det skulle ändras bara så där.

Jag känner mig uttråkad, suttit och suckat en hel del sista timmen, jag är inte så förtjust i att titta på filmen då det inte alls är länge sen jag kikade på den och kan den nästan utantill, och då blir den lite tråkig.
Funderar på att sätta på oc igen och kika vidare på det. Eller om jag ska gå och lägga mig och läsa bok?
Har även funderingar på att dra till stan imorrn eller borlänge men jag vet inte.
Nej GONATT

Mys

Jag sitter och kikar på "Så mycket bättre" och fasiken vad kul det är, fast jag gillar inte dileva så värst. Men var kul när dom gjort nån dikt eller vad det var där dom kalla han "Tomas Må leva" haha den var bra ;)
Sitter och dricker julmust, äter chips som jag doppar i dipp ^^

Har tända ljus, och har koll på julskinkan i ugnen som varit inne i nästan två timmar :) den är klar men hade folie om den så drog av det och hade på resten av senaps grejen och hade in den så den får färg :)
Tänkte visa bilder jag tog idag.


Hade i mitt lös hår, men bara ena delen




Pizzorna :D

Jul skink paketet

Mys :D <3

Stängde precis av ugnen, och det luktar gudomligt i lgh nu ^^ julskinka ^^ åh vad gott det kommer bli ;)

Förberedelse

Puh vad jag slavat i köket i nästan 1½ timme :) eller nej nästan två, för jag började vid kvart i fem med att göra ordning deg till pizzan, sen fick den jäsa i lite längre än det det stod, men jag höll på att förbereda och griljera julskinkan (mums, vattnades i munnen bara av tanken när den är klar yummi) så när det var klart och den inpackad i folie så hade jag upp degen på plåten gjorde två delar av den så det är två små pizzor ^^  - ok innan så diskade jag upp allt jag använt oxå så det tog ju inte sån tid att fixa skinkan.

Gjorde ordning dipp, som det ska stå i kylen ett tag innan man äter (tydligen) och nu är äntligen pizzan i ugnen. Idag så hade jag vanlig skinka, krossade tomater med vitlök och lök som jag blanda ner i tomatsåsen.. , majs och ananas :D det består mina små pizzor av idag, tror det kommer bli så mycket godare än den jag gjorde igår. För att ha kassler och korv var ingen höjdare, iaf inte korven. Men jag åt halva igår och halva idag till frukost.

Så väntar jag på snabb besök, hanna skulle låna min mobilladdare till imorn/måndag eller vad vi sa och över det väntar jag på att Så mycket bättre ska börja, så ska jag kika på Sex and the city filmen efter det. Fast har ju filmen redan på dvd ;) men men har inget bättre för mig eller ens titta på.

Nej nu ska jag bråka med dosan och byta över till fyran så det är gjort.

Bloggar?

Tydligen har jag en blogg med liknande namn (?) för råkade nyss skriva fel inlogg osv och kom då in på en gammal blogg, som jag måste ha skapat för två år sen eller nåt, jag titta aldrig när jag skrev i den, hade bara gjort två inlägg så var inte så farligt, och hade en bild som är fleeeeeera år gammal. Då jag var i en fas där jag sminka mig grovt svart runt ögonen, det skulle vara blekt i ansikte, svart hår, svarta kläder, kors, döskallar, säkerhetsnålar u name it.

En
period i mitt liv, som jag gick ur nångång då jag blev tillsammans med stoffe. Gosh börja nyss tänka på hur det var efter kvällen/natten vi blev tsm, då vi träffades några dagar senare i uppsala vid station (pinsamt) för jag åkte ju med pappa och syrran och vi skulle hem till dom i örsa. Och stoffe ville möta oss i uppsala och han kom fram och krama om mig :$ och stod och höll handen osv. Sen stod vi och vänta på bussen och sen minns jag inte så mycket mer, men jag var lite blyg för han där då av nån anledning. Vi hade ju redan sovit ihop och pratat om ditt och datt så varför jag var små blyg när vi träffades sen vet jag inte. Hehe lite roligt :)

Men var faktiskt inte det jag skulle skriva om här nu, utan jag var iväg till affären för jag skulle skicka iväg två paket som blev betalda idag (annonserna) så skulle skicka iväg dom, och ena hade jag redan lagt ner i ett paket och skrivit på adress, enda som behövdes var frimärken. Så hoppades jag på att kunna paketera osv där vid affären så säger hon att med det ombud jag tänkt skicka med, så får jag paketera hemma själv, skriva ut adress eller var det var och komma dit och lämna in. HEH! Jag har ingen skrivare, så gick in i affären och handlade det jag skulle ha, gick hem och satte mig och kikade på det ombudets hemsida. Jag kan inte ha dom som fraktsätt, då jag inte kan paketera hemma och inte ens skriva ut så som man ska. Så det får bli posten eller DHL hädanefter. Måste meddela det till dom som betalar nu, men såg att posten har liknande priser så det får bli dom med det jag har kvar. Är väl skorna som kommer bli problem med dock. Nån som har en ide hur jag kan skicka dom på ett billigt sätt? Så säg gärna till :)

Sålt

GAH, jag ligger och halv sover och hör att det ringer och går upp och precis när jag svarar så lägger den på. Och jag satt mobilen på laddning som den va nära att dö, går och lägger mig igen under täcket och typ tio minuter senare så ringer det igen. Men nu var det mobil nr, svarar så hör man en sluddrig gammal gubbe, som tydligen va en av vinnarna på tradera annonserna igår. Han bor nämligen här i falun och ville komma och hämta paketet som det blir billigare, och jag sa att det va ok. Så jag klädde på mig motvilligt, tar fram det han vunnit och kikar igenom en gång extra att allt stämmer, ser då att en skiva i säsong 1 SAKNAS!!!

Jag fann nämligen en skiva till den serien när jag flytta hit och plockade upp osv, och glömde då att lägga den i fodralen, så nu när jag tog fram skivan och skulle lägga i (trodde ju den var den saknade) så ser ja att det inte alls var den saknade skivan. Så jag står där i hallen och vet fan inte vart den skivan kan tänkas vara, för den är iaf inte här i falun. Så då måste den ju vara hemma i fagerviken >_< - han ringde precis efter att jag börjat samla ihop fodralen igen. Och han var utanför så jag tog på mig skor och mössa, går ner då stod han vid entren. Han fick säsongerna, så förklara jag hur det låg till. Att jag inte sett att det saknas en skiva och att jag hör av mig så fort jag hittar skivan. Han verkade inte så berörd av det, alltså inte bry sig om att det saknades en skiva. Han verkade trevlig :) - men jag hade svårt att tyda vad han sa som han prata så sluddrigt, som om han hade nå fel eller fel med attt kunna prata normalt. Ja ja jag fick jämna pengar, jag fick 93 kr för tre säsonger så det är faktiskt billigt för tre säsonger. Jag tror jag gav 200 kr/st så aa.

Men men nu ska jag äta nåt, har ont i magen - beror väl på hunger kanske?

Spökar

Ok from the beginning!!

Jag minns inte exakt när jag börja känna av det konstiga, men det har varit så att jag kännt som om nån står i hallen typ eller i dörröppningen från hallen och in hit (vardagsrummet) . Och tittar på, jag känner mig iakttagen, det är inte jämt, utan det är liksom när det är mörkt i övriga lgh typ, och jag vill inte behöva ha hall lampan tänd hela tiden. Och som nu, bara så där fick jag vääärsta rysningen, för va som om nån stod vid soffan bredvid mig och flög genom mig ALLVARLIGT och det resultera i att jag fick kalla kårar typ och hela jag skakar.

Detta har jag inte känt av på flera år, så förstår inte riktigt varför det händer nu. Jag vet inte ens om jag tror på sånt där, riktigt. Men inte kul när jag är ensam :( och strax efteråt hör man som skottlossning en bit bort utanför, så gick till köket och tydligen är det nån som smäller raketer (puh) .

Jag hoppas verkligen inte att det spökar här, för kommer ju inte klara av att bo här själv då. Uuh. Nej jag ska sätta på en serie och hoppas att jag glömmer det här och kan sova sen. :'( snyft inte gilla det här

So damn good 2


wonderful <3

Hihi ^^ lite rolig - älskar den

<3 en älskad och favorit låt

So damn good






Tradera vinster

Oj oj vad många vinnar mail jag precis skickat iväg till dom som svarat , värsta är ju att jag känner att jag inte alls vet hur jag ska få iväg allt. Jag måste skriva upp adresser så jag skickar rätt saker till rätt ställe, och måste även ha koll på vilka som betalar in. Jag har bett dom att maila när dom gjort sina betalningar då det blir enklare för mig :)

Blev trött av allt det här, pratade även med pappa om situationen som hela tiden ligger på lur för mig, och vi diskuterade om det, och eventuellt att jag ska flytta hem igen. Men vi sa mer att OM det blir att jag måste så ska jag åtminstone bo kvar dom tre uppsägningsmånaderna och kan då passa på att studera klart det kurser jag kan och hinner. Bara för vi måste ju ändå betala för tre månaderna så varför inte bo kvar då medans. Men jag måste fan lösa det här med CSN. Vill ju studera, det att jag tappat motivationen är väl mest på grund av allt som händer/hänt som stör mig, och gör mig ofokuserad på det jag ska göra. Och att jag lägger ner så mycket tid på juridiken för att den ska bli klar, och vet ju inte ens nu om det hjälper. Jag vill ju inte lägga ner onödig tid på det liksom.

Men ska försöka att inte tänka på det, försöka bli klar med det jag ska på den iaf och få den klar oavsett, kan ju vara bra att ha den klar och borta sen. Är ju typ en fråga till jag ska besvara , ren skriva dokumentet och skicka in - vänta på att göra tenta och DONE! I princip

Pizza

Ja jag hade ju tänkt att skita i det först då jag inte har några roliga ingredienser att ha på, menar kassler och korv? Men jag ställde mig iaf och gjorde deg (klar strax) och hade tagit fram kassler och korv tidigare idag så skar upp bitar och fräste på lite lätt i woken, rivde lite ost, tagit fram majs, gjort ordning krossade tomater i en bunke som jag blanda ner hackad lök och vitlök och rörde om - det är vad min pizza (hemmagjorda) kommer bestå utav :D Hoppas det blir gott nu bara annars jävlar ;)


Jag har tankar och funderingar gällande studierna, ekonomin och väntar på svar från csn, mailade en fråga idag som jag nog inte kommer svar på för en månda, tisda och om jag inte fått svar innan dom dagarna så åker jag till csn kontoret här i falun och frågar rakt ut istället. För när jag diskutera med min kusin via fb-chatten så blev jag lite fundersam och undrade om det jag fått veta (sen september) att det inte räcker. Så är rätt orolig nu då jag inte vet hur jag ska göra med allt.
Ska jag fortsätta kämpa med juridiken? Ska jag plugga på när det gäller kurserna här? Vad sjutton ska jag göra liksom? GAH blir irriterad på det här, men jag ska kolla upp (PLAN B) ifall jag måste bära av hemåt till fagerviken igen, så vill jag inte riktigt flytta hem till familjen utan bo lite för mig själv, men skriva mig hemma igen och söka soc bidrag. Då jag jobbat, bott, gått i skola och allt i den kommunen så borde det ju gå eller hur?
Och skriva in mig på jäkla arbetsförmedlingen ...igen.

Det är min plan b, i så fall. För om det nu inte ska funka med studier bara för ja inte kan få ihop dom poäng jag behöver då får jag söka jobb som en galning och gå på soc bidrag osv istället. Men jag planerar bara, för hoppningsvis så är det de besked jag fått tidigare och kan köra på det. Då kan jag vara kvar här, plugga och sånt.
Nej nu ska jag få klart maten

Högskola

Jag satt nyss och tänkte på det, JAG har läst två kurser nu under hösten som ska ge 15 poäng, har omtenta på ena nu på onsdag (borde fan klara den, var ju inte långt ifrån GODKÄNT sist) och andra är det omtenta på den 5:e januari och om jag klarar dom då har jag 15 p. Och har strax efter det tenta på en kurs jag läser nu och det ska ge 7,5 p och den andra har vi bara muntliga saker och den kursen ska ge 7,5 p med om ja fattat det rätt och då har jag i så fall 30 p. Och om jag inte klarar juridiken så kanske det inte gör så jätte mycket, då jag i så fall kommer få poäng från kurserna här, för nu har ju höst terminen gått och jag kommer noginte få bidrag/lån den här månaden (om jag klarar dom poäng som krävs) så ja jag vet inte. Försöker lösa lite klurigheter här, inte lätt men men.

GAH, det här inlägget blev komplicerat, för började tänka till nu igen och jag vet ju inte om jag kommer klara alla direkt heller. Och med tanke på att jag inte pluggat nåt på vissa saker så vet jag verkligen inte. Men ska försöka bestämma träff med ena läraren på den kurs jag inte fattar ett skit av. Och se om det hjälper att träffa han.
Nej återgå till juridiken, inte mycket kvar nu.

Angående Trader annonserna mina

För någon timma sen eller nåt så skrev jag på Facebook att jag blir irriterad då folk hela tiden mailar att jag ska ändra frakten osv, och den ena ville att jag skulle ändra här om dagen så satt i en hel timme (typ) och ändrade om frakten på alla jag kunde ändra på. Från början hade jag 50-60 kr med DHL (vissa är kvar på då det faktiskt kommer kosta så mycket) medans andra ändrade jag om till DB schenker, då dom har halva priset nu så 37 kr på frakt. Och idag så fick jag tre mail om att dom vill att jag ska ändra frakten på vissa av annonserna annars vill dom inte lägga bud? Alltså då gick jag in och kikade igen vad och på vilka som jag kan sänka fraktkostnaden på, och gick då in på postens sida och där fick jag en billigare fraktkostnad på vissa saker SÅ jag ska sätta mig och räkna ut på vissa som behövs bytas kostnad på.

Men det jag skrev i fb är mestadels att jag bara ville få ut min lilla irritation över att vissa inte kunde acceptera, men MEN jag är inte heller så bra på vad för kostnader det ska vara exakt, och vad det bör vara. Sen vill jag ju välja de ombud som är nära här där jag bor, så jag slipper åka runt hela falun med saker som ska skickas. Men imorrn kväll avslutas ungefär alla auktioner och hälften är budade på, och hälften kommer börja om. Men jag ska göra lite ändringar i dom då. Men känns skönt att jag kommer få några hundringar :D till och med sett nu att en grej som jag såå ångrade att jag sänkte så pass mycket på har gått upp en hel del :D så det känns ju bra. Med det jag kommer tjäna in nu på annonserna så ska jag betala en räkning som just det företaget inte vill skjuta på det längre, så ska försöka betala av så pass mycket jag kan på den. Sitter och funderar på om det är något annat jag kan lägga ut och sälja men jag vet inte exakt vad.

Funkar

Åh vad skönt, nu verkar allt funka som det ska ^^

Msn funkar, mailen funkar, internet explorer funkar utan problem :D
Sitter nu och låter avsnitt 11 med kenza & tyra show ladda så att jag kan titta utan problem ;) som mitt mobila internet är segare nu förtiden, kanske för att jag använder den i princip hela tiden?
Nu när jag vakna idag så blev jag skit sugen på pizza, något jag inte ätit på skiiiiiit länge. Alltså sist jag åt pizza var under september då när jag flyttat hit ungefär. INTE BRA!

Jag har nästan allt för att kunna göra pizza men jag skulle vilja ha skinka och det har jag inte :( så funderar på att messa pappa och fråga om jag kan få någon hundring så jag kan köpa lite mat och ha små pengar över ifall jag behöver köpa mer mjölk osv. För visst har jag mat så att jag klarar mig ett tag till men jag skulle vilja göra nåt annat än det jag har. Tröttnat en aning på den mat jag har kvar :( - Livet som student SUGER!!!

Det suger framför allt bara för jag måste kämpa hårt med att få klart plugg bara för att få massa poäng och sen massa annat, och plugga på den skit jag har här att läsa. ÅH GE MIG MOTIVATION!!
Jag behöver någon som puschar mig, som säger positiva saker som Gör att jag vill plugga, som gör att jag orkar - för nu har jag då inte det. Jag försöker tänka på att jag kommer få bidrag men ändå kommer jag ingen vart.

Nej äta och plugga klart vissa saker kanske.

Wtf

Jag hatar verkligen när saker och ting inte funkar som dom ska, som nu helt plötsligt så kan man inte logga in på msn, det började med att jag var inloggad men kunde inte komma in på mailen. Så testade med att logga ut och in men då kom jag inte in på msn ens. Så gick in och reparera programmet och startade om datorn - FUNKADE ÄNDÅ INTE!!
Jag märkte sen att fler på facebook hade problem så jag skiter i msn ikväll och hoppas det funkar imorrn, och så märker jag att internet är suuuuper segt helt plötsligt? Jag laddar ju inte ner, och jag har inte gjort nåt som ska få den att va så seg, och jag ville skriva detta inlägg genom internet explorer men det vill inte. För får bara upp att jag inte har internet anslutning VILKET jag har. Så loggade in här via chrome istället.
-
Och ville ju kika på kenza & Tyra show men det vill inte ens komma igång så jag får väl ta det imorn med. Sitter i övrigt och kikar på filmen på sexan som jag redan sett, med stoffe så klart. För det var han som fixade den, är ju något häftiga bilar :D men blir irriterad när jag ser hur poliser beter sig och hur dom som sitter i fängelse ska hålla på att gå på så där, dom har väl inge bättre för sig men ändå. Är väl jobbigt nog för dom som kommer dit. Eh nu låter det kanske som om jag tycker synd om dom, det gör jag inte men syftar på vad hemskt det borde vara att bli inlåst med andra bad guys och bli terrad av andra.  Ok nu spårar det ur här, vet inte ens varför jag ens skriver, för får inte fram det jag menar märker jag. Men den som är smart kanske fattar ändå ;)
-
Mår annars illa, åt av min kladdkaka som är fem dagar gammal nu och är i princip två bitar kvar men den smakar inte lika gott längre och mår nog illa för att den börjar bli konstig. Men som jag har så segt med internet och skit så tänkte jag lägga mej ned i soffan och stänga av datorn, titta på filmen istället.
Natti

"Dead by April - stronger"



åh <3 får nästan rysningar av att titta på den :) (fråga mig inte varför, jag får det bara)

Im good

Jag lagade i ordning det jag gjorde igår, men värmde på det i woken, och gjorde en ny grund sås som jag rev lite ost och hade i (hade överbliven som jag ändå inte skulla använda) såååå gott det blev :D


Yumm ;) jag är verkligen duktig att jag överträffar mig själv ibland :D STOLT!
För jag är INTE bra på såser egentligen men tydligen så klarar jag dom här GALANT ;) tack vare en undernar kok bok som jag köpte på bokrea i våras ^^ älskar den.

Och fast det med osten var min egen idé att röra ner ;) - Innan när jag gjort egna såser eller hemmagjorda så har jag bara lyckats bränna vid eller fått ett x-antal klumpar.


Fick lite lust att rita igår, men det gick inte så jätte bra tycker jag, men jag ska fortsätta och se om jag får till den :)

Min frukost idag :) managrynsgröt med hallonsylt yum

Trötter

Jag blev extremt seg och näst in till trött efter min promenad, det är ju inte den effekten jag letar efter man tagit en promenad. Är ju meningen att man ska bli pigg här. Men nej istället så håller jag på att somna i böckerna :( har inte gjort så värst med juridiken idag, har istället börjat leta information till grupp grejen vi har i skolan. Vi har ju inte kommit igång, och böt butik nästan direkt efter att vi börjat diskutera xD och den butik vi valde är ju AWESOME :D speciellt för moi ^^

Men jag funderar på middag, har kvar sen igår så behöver bara värma på, dock ingen sås :S så det kanske jag får fixa. Jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till, såg att vi inte har lektioner för en på onsda nästa vecka, men jag har ju omtentan då :S Hoppas jag får klar juridiken till dess så jag får alla poäng jag behöver.

-
Om jag ska vara ärlig, vet ni vad jag funderade på idag?
Eller det dök upp igår när jag lagt mig i sängen, nämligen att jag funderar på att skita i allt och hoppa av skolan. För det känns som om jag inte kommer någon vart, och ha så här mycket som jag har nu - jag hinner ju inte med :S och det gör mig stressad som fan och jag får typ blackout. När man är så omotiverad som jag har varit nu ett tag så är det inte lätt att göra något. MEN idag så bestämde jag att jag försöker åtminstone vårterminen ut och ska fokusera så gott jag kan på att få klart det sista med juridiken så att jag kan fokusera HELT på mina kurser jag läser här.

Så nej jag ska inte hoppa av, men har god lust att göra det. Men om jag gör det så kommer jag ju ändå ha en massa andra problem, och jag vill verkligen inte flytta hem igen och det är några viktiga anledningar till det.

Promenad

Jag var duktig och klädde på mig, eller ja ytterkläder då, och tog på mig skor som egentligen är sommar skor ;) för jag har mjukis byxor och då passar inte bootsen eller uggsen till så jag fick lov att ta mina sommar skor istället. Tog ju självklart på mig ullstrumpor så det inte skulle bli kallt, tog soppåsen som stank fisk och kastade den när jag ändå var ut, så tog jag en omväg till affären. Bara för att få en promnad det är därför jag tog omvägen.

Skickade senaste filmen jag fick i förr går :) såå bra, The runaways . Jäkligt bra film, och kändes weird att se Dakota Fanning spela en sån roll och se att hon verkligen vuxit till :) är ju van att se henne i roller som barn inte som 15 åring :) . Och Kristen stewart var det lite konstigt som man är van att se henne som Bella i Twilight filmerna, men jag har ju sett henne i andra filmer med så det är ingen big deal. Jag tycker dom gjorde ett kanon bra jobb ;) och det fick mig att fastna för en låt "cherry bomb" så jäkla bra :) (enligt mig).

Och köpte en mjölk, testa röd mjölken här, för min mage blev lite knas efter jag åt mannagryns gröt . Har perioder där min mage krånglar när jag dricker mjölk. Men det har inte varit med mjölken här, och att det krångla idag kan bero på att jag känner mig stressad bara för annars skulle jag ju vara dålig nu med?
Men testa på röd mjölken här iaf och se hur den är :) Och köpte även en flaska Trocadero <3 varit så sugen på det ett tag nu, var ju evighet sen jag drack det. Var även sugen på chips med dipp men hade inte råd :( så fick skippa det. Rätt drygt att vara fattig kan jag ju lova..

En tjej hade mejlat mig om en annons jag lagt ut på tradera, och undrade om inte jag kunde byta ombud att skicka sakerna med. Och det jag valt var mest för att det är nära och jag visste inte först vad ica här har för ombud mer än posten. Hon undra om inte jag kunde ta en annan som är billigare, och tittade upp vart dom har närmsta här i falun och tydligen fanns dom på ica :D så självklart kan jag ju ta dom då. Så ska sätta mig och ändra om nu på annonserna.

Whyyyyyyy???

Alltså nu när man för första gången på LÄNGE lyckas sova och njuta av det DÅ SKA MAN TYDLIGEN bli väckt av att grannarna hammrar och för värsta livet runt sju, halv åtta på morgonen.
Varför börjar man så tidigt? Jag vet inte exakt vilka det är som bor ovanför men dom för ALLTID liv eller inte direkt men nu senaste tiden så hammrar dom en massa :S låter som dom lägger nytt golv eller sätter upp värsta inredningen.

Jag hoppas att dom är färdiga snart så dom inte väcker upp hela huset ;)
Men men är väl bra att jag kom upp, annars hade jag väl legat och sovit halva dagen (ett försök) , och hade även märkliga drömmar (igen). Som denna gång, då drömde jag att jag hade plastik operera mig, men minns inte exakt vad jag gjort, men jag skulle komma tillbaka så att dom fick kolla att det läkt osv, och jag hade gjort det i Uppsala, och åkt sen hit till Falun och kom på efter två veckor att jag skulle ju åka på koll, så helt plötsligt hamnar jag hemma i Fagerviken och läkaren har mottagning på övervåningen i hallen? Haha så jag fick sitta i en stol där och han gick in i (mitt rum) och kollade i papper och sånt, det var tydligen hans kontor. Och när vi var klara så står jag i trappen och lyckas snurra in mig i internetkablar och andra kablar som låg där och jag kom inte loss. Men lyckades sen att komma loss, och då står jag och frågar något jag på sätt och vis skulle vilja göra, förstora brösten. Jag fråga vad det kostar osv, och han tar fram en bok typ eller portfolio med bilder på andra som operarat sig och sen vaknade jag xD

Säger ju att jag har crazy dreams , jag tycker det är jobbigt att ha dom här galna drömmarna. Förstår inte ens varför jag drömmer om det. Nej men nu ska jag äta nåt och börja med det jobbiga - PLUGG!

News news news...

Kollar på nyheterna nyss, och tierps vårdcentral var med. (För dom som inte vet så är det där jag fått gå som det är 3 mil ifrån där vi bor, där jag kommer ifrån) Och det som var så roligt var att en kvinna gått dit i hela sex år på grund av huvudvärk, yrsel och sådant men husläkaren bara skicka hem henne hela tiden med alvedon. Men efter ett fall eller vad det var på grund av huvudvärken så åkte dom till akademiska i uppsala och såg där då att hon hade en gigantisk tumör!

Alltså om man har huvudvärk, men inget hjälper ska man inte då som läkare KOLLA upp vad som orsaker det?
Det är som ett program jag tycker om att titta på, tv4fakta OKÄND DIAGNOS, där läkare inte kollar upp när patienterna kommer in med besvär som dom vill ha hjälp med. Men blir avvisad och hemskickad!!

Alltså jag funderar och undrar vad sjutton tänker dom som blir läkare med egentligen? Jag menar dom är läkare för att hjälpa oss som är sjuka av någon anledning, med besvär osv inte avfärda det och fortsätta med fikandet?
För det är vad jag märkt att dom flesta i tierp gör iaf, dom fikar. Som när man kommer in på akuten så får man sitta i timmar innan man får komma in, när man väl kommer in så är det öken i princip inne på akuten och om man ser läkarna/sköterskorna så står dom bara och gör ingenting. Och väl inne på rummet så får man sitta några minuter till och vänta >_< rätt drygt. Jag har aldrig gillat att åka dit, men jag kan ju heller inte åka till akademiska JÄMT, enda gångerna jag åker till akademiska är när jag ska kolla njuren typ eller att jag kollar upp min dåliga hörsel eller det andra problem jag har som kräver att jag åker dit.
Jag har nästan lust att åka dit och låta dom kolla upp min rygg för så ont som jag börjat få igen är inte kul, så jag måste fått nåt när jag small ner på marken i somras. För dessa besvär som jag har , har jag inte haft efter det som hände.

Jag vill typ bli klar med juridikn POFF men så enkelt är det ju inte. Jag har halvt lagt det ifrån mig idag, speciellt nu på kvällen och det är inte bra. Så fundera på att skriva lite nu och sen sova. Är ledig imorgon så kan plugga klart då :) behöver tänka på kurserna jag har här med :( fått lägga dom åt sidan så jag kan fokusera helt på att få klart juridiken för just nu så tar den upp en hel del av min tid. Jag åker ju till skolan och hänger med där men jag är inte så värst med i själva pluggandet i böckerna. Och det är bara en kurs nu som vi behöver plugga för, och det är just den jag har knappt kommit igång med. Men ska inte tråka ut med detta :)


Så seg när det gäller listan..

så tänkte att jag ska ta 2 dagar på listan istället för en om dagen så att jag får igång, och ligger ju efter med.

Dag 13 - Utlandsresa

Jag har bara varit utomlands två gånger i mitt liv, och det var 2001 och 2002 tror jag att det var.
Hörsta året så åkte vi en vecka till Teneriffa vilket inte var en höjdare då jag efter några dagar låg sjuk med feber och hosta. Orkade knappt gå ut i solen, men tog mig till poolen vissa dagar. Försökte ju att inte missa allt för mycket.

Andra resan var till Mallorca, och vi var där i två veckor och jag storm trivdes där vi var. Minns inte exakt vad det heter men trevligt var det, och solade mycket. Bästa då var ju att vi flög dit på min födelse dag ;) så jag fick bestämma vad vi skulle göra osv, så sa pappa att som jämlikt mellan oss tre så fick vi varsina dagar att bestämma vad vi skulle göra :)

Skulle gärna åka dit igen ^^ blev mycket vid strand och pool, och blev några utflykter . Minns dock inte så mycket av dom resorna som det är så länge sen, och jag ägde ingen kamera då så har inte direkt bilder. Jo jag hade sån där vanlig kamera men den gick sönder när vi va på resa till Gullholmen :( har bilder nån stans hemma i fagerviken :)

Dag 14 - Mitt favorit minne

Oh guuud ett favortit minne? Jisses, jag har ju många men ingen jag kommer på just nu.
Så jag får återkomma med detta tror jag :)

Me


Så här ser jag ut nu då :) ingen bra bild då jag tog den igår när jag var skit trött


Liten dålig bild, men en sminkning jag gjorde igår :)

THE fish

VARNING! Känsliga tittare varnas.....





Fisk i påse (kommit från frysen



Mina miniformer :) (trodde jag behövde båda två men tydligen inte så ena åkte in i skåpet igen)



FISKEN i egen hög ehum fisk?



Halshuggningen FÖRE...



Fisken i : mjölk, citronpeppar, salt och champinjoner


Paketerat och klart för ugnen :D




Huvudingrediensen ;) eller en älskad krydda som jag använder näst intill JÄMT!!!
Älskar citronpeppar ^^


Så min middag idag består alltså av ugns kokt/stekt sik (fisk) och kokt potatis med hemma gjord vit sås :) yumm




Soo cute

Tog nyss ut min andra fisk ur frysen som jag ska tillaga ikväll hade jag tänkt, jobbiga är att jag måste halva den sen när den tinat för den får inte plats i dom formar jag har. Dom är ju rena mini format :O så har önskat mig en större i julklapp :D så man kan göra gratänger och sådant :)

Men det var inte exakt vad jag skulle skriva om här, utan om dagis barna utanför. Dom åker på sån där matta eller vad man kallar dom ner för små backarna som finns på gården där, och så sött och se dom springa upp, åka ner och springa upp igen. Som en unge råkade springa upp på en liggandes matta som resultera i att han åkte omkull stackarn ^^ men reste sig upp och fortsatte uppför backen ;) duktig unge.
Tycker dom är söta som springer i sina overaller och åker på mattor, pulkor u name it ^^

Fast dryga är att dom är ute AS TIDIGT på morgonen och leker :S - ok dom börjar ju vid sex halv sju tiden men måste dom vara ute och leka vid åtta på morgonen? Tycker synd om dom som måste ut i kylan så tidigt, men visst det är väl dom som vill ut men iaf. Jaja det är dagis och det sköts väl så där..

Jag har precis tagit mig en skål med fil med en klick hallon sylt :) som dock fick mig att påminnas om när man var mindre och blev i tvingad alvedon eller annan medicin i tablettform som man vägrade att ta, så mamma lurade mig med att ta en sked med fil och lite sylt och gömma tabletten i det. Men jag märkte ju av det men fick i mig iaf.
Fortsätta pluggandet kanske?

" Ch ch ch ch cheery bomb"

Can't stay at home, 


Can't stay at school. 
Old folks say, 
'You poor little fool'. 

Down the street, 
I'm the girl next door. 
I'm the fox you've been waiting for. 

Hello Daddy, 
Hello Mom, 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb. 
Hello world, 
I'm your wild girl. 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb. 

Stone age love and strange sounds too, 
Come on baby let me get to you. 
Bad nights causin' teenage blues, 
Get down ladies you've got nothing to lose! 

Hello Daddy, 

Hello Mom, 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb. 
Hello world, 
I'm your wild girl. 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb. 

Hey street boy whats your style? 
Your dead end dreams don't make you smile, 
I'll give ya something to live for, 
Have ya, grab ya 
'Til you're sore. 

Hello Daddy, 
Hello Mom, 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb. 
Hello world, 
I'm your wild girl. 
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb.


Migrän

Jag fick igår och la mig mellan 19.20 -19.30 igår kväll för jag var så jäkla trött och kunde knappt hålla mig vaken, och tänkte att det var bäst att gå och lägga sig medans jag kände mig så trött. Och somnade nästan direkt när jag la mig. Vaknade före alarmet som var kvart i sex imorse och märkte då vilken dunkande huvudvärk jag hade, så gick upp och tog alvedon (enda jag hade) och la mig en tio minuter för att låta det värka så tänkte jag att jag får stressa sen istället. Men det hjälpte inte, utan blev värre så messade Hanna och dom i gruppen jag skulle jobba med idag, och sa att jag har migrän och att jag inte orkar komma.

Somnade om, då jag kände att det kanske hjälper men det tog tid att somna om som jag egentligen var utvilad då jag la mig så tidigt, men lyckades somna om och vaknade till några gånger men somna igen. Vaknade av nåt som hände utanför (vet inte ens vad det var) men jag gick upp då, och då var klockan tio och jag känner fortfarande av migränen men jag biter ihop för jag behöver plugga med juridiken. Tog en till alvedon så hoppas det hjälper.
Kan ju säga att sitta framför datorn och sitta i ett rum med starkt ljus utifrån är inte skönt för tillfället som det gör det värre, men har inget som får bort ljuset dock så får ja..

Something is diffrent..?

Jag har idag gjort något, faktist så blev det inte just det jag tänkt mig från början men jag älskar det ^^ det blev såååå bra :D taack kära kusin för hjälpen <3 Cattis .

Så jag tänkte nu att jag ska visa er vad jag gjort, och resultatet.

Från det här... (bild tagen för några dagar sen)
Till det här :D

Jag är hel brunette nu :) and i like it ^^

Pratade i fonen med syrran så därför jag sitter med mobilen i högsta hugg ;)
Nu ska jag äta risgrynsgröt till middag ^^ orkar inte tillaga något annat. Är så förbaskat trött men ska hålla mig vaken ett tag till, som vi ändå ska börja åtta imorn (fast vi ska börja nio >_<) läraren undra idag om de va ok att byta och dom flesta sa ja (dumma) så de blir alarm före sex imorron med suuuuuck

Ehum...

Ok jag vet inte vad men idag fick jag hem en faktura ifrån RADIOTJÄNST!!!
Ehehe jag som inte *host*  nämnt att jag har tv för dom ens en gång, dom har ju bara ringt och terrat mig, besökt mig en gång men jag har ju även då sagt att jag inte har någon tv *host* men men fick en faktura på 500-lappen och pratade nyss med pappa som tog det lugnt. Jag som trodde han skulle bli sur, eller nåt egentligen så ska han ju inte det men med tanke på vad han sa till mig sist angående det.

Men men det kommer fixa sig, är ju tur att man inte behöver betala så ofta till dom, och jag ska nu diska och fundera på nåt att äta. Och försöka få tag på kusinen som lovat att komma förbi idag. Jag kom ju hem tidigare än jag tänkt mig så jag försöker få tag på henne men hon svarar inte :(

Nej ta tag i saker kanske?

Hatar tidiga mornar

Och tydligen så vill inte det jag känner i hals/bröst inte försvinna :( känns som värsta sur uppstötning men har ju hicka och rapningar men inte med uppstötningar, och det bränner och känns så där som om man haft det HELA tiden. Och igår när jag åt middag så kunde jag inte svälja riktigt inte ens dricka. Så det sluta med att jag knappt åt nånting och gick och la mig med en klagande mage.

Vaknade före alarmet och märkte att jag var hungrig, så när alarmet ringde gick jag upp och duschade, gjorde ordning havregrynsgröt och en kopp te, kände sen att jag var skit törstig så gjorde mitt första kall oboy PÅ evigheter och svepte (ren reflex när man är törstig) och det hjälpte först men sen kom det igen, törstig .
Så dricker teet nu men börjar känna mig stressad för om fem minuter ska jag gå till bussen >_< tidiga mornar är inte min grej. Men men sover ju ändå dåligt så ...

Återkommer väl senare under dagen när jag kommit hem igen :)

<3

Varför är det så svårt när en ung människa dör?
Speciellt om man känner personen, eller vet vem det är?

Ja det är ju jobbigt oavsett vem som dör men som nu tänker jag på min klass kompis som dog för över ett år sen och hon finns i tankarna alltid, och när man tänker tillbaka på händelser i skolan, eller lektioner där hon oftast yttra sig eller när läraren sa att hon inte behöver titta sig i sin spegel hela tiden för hon är fin ändå <3 :)
Åh saknar verkligen den tiden, synd att man inte kan spola tillbaka tiden och få det ogjort, uppleva om gymnasie tiden (inte för att man direkt vill det men hellre det) för fan vad jag saknar den tiden, även om jag inte fullt trivdes på högbergs så är det nästan där jag vill gå igen, vill vara igen JAG VILL INTE växa upp än , jag vill inte bli vuxen.

Synd att man inte kan spola tillbaka för det skulle jag så gärna vilja göra...

Natalie <3 hoppas du har det bra i himmlen

Natti

Bästa klassen jag haft - HP06 <3

Something funny ;)

Jag var nyss inne på Lustjakts facebook och såg deras logg bilder, rätt roliga och uppfinningsrika :D


Istället för påsk godis ;)

;) likna drinken

Halloween (dock har den ju redan varit) men kommer ju fler

Avslutningsvis en liten skämtbild xD

"The Lovely"

Åh älskade underbaraste snygga heta skooooooooooooor ^^

Jag kom in på Nelly.com och började kika på skorna som gjorde att jag kom in där ;)
Tänkte att jag ska visa dom snygga skor jag gick snabbt igenom ^^



Åhhhhhhhhh <3


åhh


Yumma for all this shoes ;)

En mode idé ;)

Medans jag pratade med min kära vän Johanna <3 så höll jag på att gå runt i lägenheten och gick in i klädkammaren med något, och sen när jag pratat klart så var jag in dit igen för jag hade tänkt duscha. Så ser jag min spets väst och kom bara så där på idén att ha den till min rosa klänning och som jag inte ens använt klänningen ännu och länge sen jag använde spets västen så testade jag att kombinera dom och det blev väl ett lyckat resultat :)

Testade med olika halsband till, men vet inte vad som är snyggast :(




Det halsbandet?

Eller denna fina spegel halsband som är en favorit hos mig ^^

Eller med min fin halsband med hjärtan?

Funderar på om detta ska bli min jul klädsel?


Yumma yummie


Oh love <3

Skulle inte sitta fel att ha en tatuerad kille med skejtar stil ;) - jag är lite svag för dom I guess ^^ <3

Juridik - ?

Suttit hela dagen (förutom någon timma då jag deppa loss) med juridik plugg i princip och nu när jag satt och letade i både böckerna och på nätet så märker jag att juridiken är lite kluriga, inte undra på att man som privat person som inte ens har någon koll i detta förlorar sig helt när man söker efter nåt man undrar över.

Som nu har jag suttit och letat om KÖPRÄTT ens skadeståndsregler - och jag hittar inte nåt som kan hjälpa mig. Så märker jag att på dom olika sidor jag kommer in på angående det jag söker om så står det mycket om avtal hit & dit, så köprätt är alltså lite av ett avtal mellan en säljare och konsument. Säljare kallas även näringsidkare har jag märkt, har väl vetat det tidigare men inte tänkt på innebörden som man tänker säljare inte näringsidkare liksom.

Men det är ju svårt att veta vad för skadestånd som gäller för "säljare" för det står ju bara om konsumenter (alltså vi som är kunder) vad vi har för rätt angående skadestånd. Börjar ana att säljare har i princip samma regler som konsument som jag inte hittar något annat om det, det står ju inte något speciellt eller konkret så då borde väl näringsidkare och konsumenter ha samma rätt om skadestånd?
Usch haha ^^ när jag läser igenom vad jag nyss skrivit så märks det att jag har funderingar och att jag kommit in i detta. Men det är ju bra om jag kan det här sen, jag menar jag ska ju jobba som säljare (troligen) och kunna vad som gäller för både mig som säljare, och mig som kund när jag köper något osv.

Är lite skrämmande att jag sitter och löser, tänker, klurar på JURIDIK!!
Jag är en aning emot detta, för det är så jäkla krångligt, och ändå så ska lagarna etc stå så att vem som helst ska kunna förstå dom. Jo men visst... e hehe :S NOT!
Nej jag ska väl förlora mig in i juridiken igen, har tröst ätit kladdkaka och druckit ett glas julmust och satt på pepp musiken igen. Och varit duktig att stänga av tv och bara ha musik på. Inget som distraherar då, jo musiken för blir att man sjunger med eller dansar ;)

Sorry

Förlåt för mitt depp inlägg innan, jag fick veta saker som gjorde att jag blev skit sur och ledsen.
Men jag har pratat av mig med syrran lite och är på lite bättre tankar, men är fortfarande noll motiverad till jul och allt. Jag vet inte riktigt vad som gör att jag känner sån noll-motivation.

Jag har velat sen första jul dekoration kom på tal i nån tidning jag fick hem hit så ville jag jul dekorera och göra fint. Fick värsta idéerna men dom föll i krasch på grund av att jag inte har råd att köpa en enda jul dekoration.
Och den här julen är och kommer bli helt annorlunda än vad jag är van vid, och tanken på vad min familj ska göra eller en del av den gör mig arg - framför allt för att det är jag som kom på den idén för något år sen eller några år kanske till och med. Tror jag fick idén när vi åkte till vemdalen 07 och var där en vecka, för hur mysigt är det inte att fira jul i riktig vinter miljö? Ha tänd brasa, massa ljus (kanske en gran om man kan) och liksom så men den drömen slog i krasch då pappa sa att vi skulle vänta med att åka på grund av ekonomi osv och nu får jag höra att dom ska åka, OCH två stycken som jag inte alls är så glada över. Jag känner sånt hat just nu emot dom och tanken på att dom ska få göra det jag så gärna velat - jag hade ju stoffe med i drömen om fira jul i fjällen (som jag var tsm med han då den uppstod) och nu är jag så sur att han verkar ha det så jävla bra, och mår bra (tydligen) medans jag slåss emot tankarna och känslorna VARJE dag och försöker vara glad, försöker vara något lycklig MEN jag är inte det.

Och kom att tänka på det, ända sen det han gjorde mot mig, och jag kom på det innan han ens sa det så har allt i princip gått åt helvete för mig. Allt med skola att göra går åt helvete, jag klarar inte tentorna FAST jag pluggar, jag får inte bidrag/lån bara för att jag inte har tillräcklit med poäng, hamnar av och till hos kronofogden bara för jag inte kan betala räkningarna (nu är ju några betalda tack vare en kär vän) och det är i princip nära att jag måste flytta hem igen bara för att ingenting går ihop längre. ALLTSÅ allt går åt helvete för mig, och ingenting verkar ens bli bättre. Så kanske en jävligt bra anledning till att jag inte vill fira nåt, att jag bara vill ge upp för jag bara får motgångar hela tiden?

Men det kanske kommer ändras, men just nu så känns allt så jäkla åt helvete typ...

Don't want to

Jag mår piss just nu, eller det gör jag hela tiden men nu fick jag nyss veta nåt och sen så känner jag mig inte ens motiverad till att fira jul. Jag känner att jag inte vill fira jul. För den här julen känns inte alls som om den kommer bli bra.

Och som det känns just nu så kan jag ju lika gärna sitta här i lägenheten och sura och plugga istället och skita i allt. Jag skulle ju kunna åka och vara med farmor eller nåt, för tydligen så ska familjen åka till fjällen och fira jul. Något jag har tjatat om att göra hur länge som helst, och nu ska dom åka utan mig (och syrran) . Hur schysst är det då? Jag vill ge upp, jag orkar inte mer. Varför har mitt liv blivit så komplicerat? Och ett rent helvete bara för att jag blev dumpad av någon som tydligen tyckte att jag var värd att såras och jag blir påmind HELA tiden om hans svek, och jag kommer inte ifrån det. Jag kan inte ens vara med hela familjen längre.

Jag vill gå och dö, jag orkar inte mer. Jag kan ju lika gärna flytta hem igen, ge upp . Bo hos farmor eller nåt. För fan som det är just nu så har jag NOLL motivation i livet.

Music

Sitter nu och gör ihop en lista med musik, och kom på lite artister/grupper jag inte lyssnat på ett tag :)
Så tänkte bjuda lite här på bloggen - ENJOY!!


Alltså dom ser helt galna ut xD


Länge sen jag hörde den här :) jag brukade lyssna på dom när jag gick i 7-9:an och lite under första åren i gymnasiet (började ju i Uppsala på GUC men hoppa av, året där efter började jag på Högbergsskolan och gick handel istället)

Så detta är vad jag delar med mig av just nu :) - sitter och  lyssnar lite på dom här, och ramones för tillfället ^^

Monday morning

Ok förmiddag är det väl, men jag kom iallafall upp någorlunda idag. Inte direkt då jag tänkt mig att gå upp men iallafall nåt :)

För jag försökte att sova vid elva igår, men misslyckades en aning, läste lite i Marilyn Manson självbiografi boken och sen försökte jag sova vilket tog ett tag innan jag lyckades somna som jag inte var så jätte trött.
Vaknade för alarmet jag satt kvart i åtta men kände att jag inte alls ville gå upp då så jag stände självklart AV alarmet och somnade om. Men jag skulle ha gått upp....

Jag drömde nämligen helt sjuka drömmar, bland annat så hade Jennie (Lizzie) övertalat mig att följa med till globen och titta på Metallica (?) och där var även min vän från HP06 (Högbergsskolan) Mikaela som för övrigt väntar barn nu, hon var med och en kille som såg ut som killen jag träffa nu förut men han hade mer rock kläder och liknade en kille från Skärplinge lite som jag inte exakt vet vem det är men jag har sett han tusen gånger och vet att han är kompis med det flesta jag känner till osv. Anyway, han var iaf på mig HELA tiden, vi satt längst ner och själva bandet skulle spela mitt framför oss, och roliga var att Jennie satt och suckade som om hon var uttråkad eller nåt, och killen (jag säger killen som jag inte vet exakt vem det är) han satt bredvid mig och höll på att tafsa, pussas på mig och jag halvt tog emot och andra halvan så försökte jag få han att sitta still. Knas dröm nr 1!!!!

Sen helt plötsligt så sitter vi på ett mer belyst ställe, och sångaren i metallica kommer fram och börjar prata med oss, och så står stoffe där i ett par jeans (som jag älska att han hade, sååå snygga (; ) och en tshirt han brukar ha, och han står lite lutad på väggen, tittar på mej och så frågar sångaren något om någon Kristoffer? Till mig och jag tittar på stoffe och båda signalerar till varann nåt med någon hemlighet, att jag har inte berättat för nån etc och sångaren kollar ju som ett frågetecken på oss båda, så säger Jennie nåt (mumlar snarere) jag för flyttar mig uppåt mot henne och försöker höra vad hon säger, helt plötsligt så säger stoffe något och jag måste ta mig mot honom iställe och då satte sig Jennie upp och säger "Men är det inte för att du är äldst?"  (hon syfta då på mig, och mina syskon) och jag fattar allvarligt ingenting om den här drömmen.
Jag vaknade till, suckade och vände på mig och somnade om..

Då börjar jag drömma om ett flygplan som behövde nödlanda och helt plötsligt så blir det tecknat man ser ballonger, fallskärmsliknande på planet och massa stjärnor (som om det slagit i nåt) och sen helt plötsligt är det back in reality igen och vi är på en öde Ö och ser ett flyg vakt torn, massa fartyg som är övergivna och det är inte vatten direkt runt om dom utan nån grön sörja, jag är redan i tornet och dom som sitter där är ihjäl skjutna (?) och jag måste ta mig tillbaka till dom andra, och får klättra på sidorna och allt möjligt och några är på väg mot mig, även dom klättrar, helt plötsligt så dyker en söt hund upp som påminner om Sikita, min kusins hund.

Sen VAKNADE jag äntligen. Irriterad över dom här konstiga drömmarna, och det jag mest stör mig på, är hur stoffe såg ut, hur han var klädd osv, för just så som han var klädd i drömmen var han förra sommaren och jag var heeeelt kär, för jag tyckte han var såå (eller är) snygg, sexig så och jag stör mig på att jag ska drömma om honom just SÅ! Här försöker jag komma över honom och glömma honom SÅ ska jag drömma om honom?

Någon som förstår sig på drömmar? Som kan förklara för mig varför jag i helvete drömmer så här konstigt?

Inspirierad

Oh tittade nyss på LA ink och det var en tjej där som tatuerade in ett körsbärsträd med en slingrande orm, så jäkla fint. Och kände att jag vill ha något liknande, så började nästan direkt att leta runt på internet men hittade inget som föll mig i smaken eller som inspirera så jätte mycket.


Mixtrade ihop lite med fina bilder jag fann :)

Jag känner att jag skulle vilja ha tattueringen på ryggen, men vi inte hur stor jag vill ha den. Vill ju även ha en på höften/sidan av magen :) skulle ju bli så snyggt. Haha tror jag kommer i så fall springa omkring i bikini ofta då ;) på sommaren förstås ^^

Sitter nu eller har gjort hela dagen, i pyamasen och satte för en stund sen på mig en varm hood jacka/tröja för jag frös lite. Och angående mina uppgifter jag försöker få klara så är det inte lätt. Jag har suttit och letat i böckerna och på nätet efter något jag ska försöka förklara vad det är och jämförelser osv. Inte lätt kan jag ju meddela. Men snart är helvetet KLART!


Inte smart

Jag började göra i ordning mannagryns gröt, och ville göra det på spisen.
Sätter på plattan (tror då att jag satt på RÄTT platta) men visar sig att jag satt på fel platta, så stänger av och sätter på rätt.
Så nu kokar jag upp mjölk och ska strax röra ner grynen :) ska bli gott med hallon sylt till ^^

En önskan

Jag har blivit sämst på att ens komma ihåg att följa listan, ligger egentligen några dagar EFTER men jag följer listan iaf ;)

Dag 12 - En önskan

Lite svårt att ens säga en exakt önskan, men för närvarande är det att jag ska klara tentorna och få csn bidrag&lån så att jag kan betala mina räkningar, och slippa låna av pappa. Vilket då gör att jag kan bo kvar här och fortsätta studierna jag läser här i dalarna.  Det är min önskan nu.

Om man ska prata om önskan i julklapp så har jag sagt det i ett tidgare inlägg, men jag kan ju göra en liten lista då nu när jag ändå skriver om önskan.

Pengar
Presentkort på IKEA (of course)
Stor snygg klocka som man bara ser siffrorna och dom där visarna.. som sitter ytligt på väggen
Inredningsartiklar till lägenheten (kanske present kort för det?)

Fan jag kan inte komma på vad det var mer men ja nu har jag ju skrivit lite iaf :) - fyllt ut ett inlägg som skulle blivit kort. Nu ska jag äta mannagryns gröt med hallon sylt så jag orkar plugga :) (inte ätit något idag ooups)

Juridik plugg

Jag sitter och gör det sista på uppgifterna FINALLY!

Känns skönt att jag börjar bli klar, det suger dock att jag har så dålig belysning och har inget annat som kan lysa upp bättre, så jag sitter nu medans skenet utifrån ger sin sista ljus för dagen (det lilla det är) och skriver av i från boken. Då texten i boken är liten och jag vill inte få huvudvärk av att försöka läsa så skriver därför av allt nödvändigast och märker att det kommer ju bli lättare att läsa det jag skrivit upp än i från boken.

Kom nyss på att jag är inte så jätte mycket i mitt rum nu för tiden, är bara när jag ska sova och lite så, är bara då jag tillbringar tid där inne. För sen jag flyttade ut tv hit till vardagsrummet och jag fick veta att sofforna och bordet blev mitt så är jag mycket mer här än i mitt rum. Och tänkte då att lampan jag har i mitt rum skulle jag ju kunna flytta ut hit så länge, för den sitter ju inte fast så varför inte hänga ut den hit, då kommer jag ju få bättre belysning och kan plugga utan att känna att jag måste plugga under dagen. VARFÖR har jag inte tänkt på detta tidigare? För enda gången jag använder lampan i mitt rum är om jag ska ha något, annars så är ju lampan i fönstret tänt och lampan på spegelbyrån. SÅ jag ska nu tillfälligt flytta över min taklampa hit ut :D

OH då kan jag sitta resten av dagen med att plugga färdigt ^^ för när jag är klar med detta så behöver jag bara göra tenta och hoppas att jag klarar den och sen fokusera på omtentan jag har den 15:e och det kommer ju göra då att jag har bidrag/lån från csn VILKET kommer lösa dom flesta problem. Men jag vet dock inte riktigt hur det kommer bli, för egentligen så skulle jag ha för hela den här terminen VILKET jag då inte haft, har ju även sökt bostads bidrag på försäkringskassan för att kunna avlasta pappa lite, då behöver han inte ge mig så mycket som han behövt göra nu senaste tiden. Men som sagt det skulle vara så skönt att få allt klart, kunna fokusera fullt på kurserna jag läser här och få bättre ordning på allt.

Nej men nu ska jag inte sitta här och skriva upp allt som jag ändå skrivit om tidigare, men det jag menar är att det skulle vara så skönt när allt är klart. Så nu ska jag se till att allt blir klart ;)

"Can't get over"

Låt från September som jag känner stämmer in på hur jag mår ibland

You... 


Don't want hear your name! 
Don't wanna see your smile! 
Cause Baby I'm still crying. 

And go, it's time for you to get out! 
I'm sick of standing my ground, 
Cause I just end up running. 
And I go to sleep believin' in tomorrow, 
But I wake up screaming, half way through the night. 

You know I can't get over, 
And I don't know why? 
You know I can't get over, 
No matter how I try, 
And I don't know why? 

We... 
Will always be the same! 
You say it's time for a change, 
But I don't see, one coming. 

So I climb out of the darkness of your lovin, 
But I end up falling back into your arms 

You know I can't get over, 

And I don't know why? 
You know I can't get over, 
No matter how I try, 
And I don't know why? 

From beginning to end, 
once again right back to where we started. 
I know, I'm right 
We were wrong all along! 

You know I can't get over, 
And I don't know why? 
You know I can't get over, 
No matter how I try. 

You know I can't get over, 
And I don't know why? 
You know I can't get over, 
No matter how I try,, 
And I don't know why? 

You know I can't get over!




Lägger in musik videon till denna låt med :) bara för att

Roliga är att jag inte riktigt lyssnar på september egentligen, men hon är ju med i Så mycket bättre och har där liksom fastnat lite. Och det var även där hon berättade om denna låt och jag blev fast :)

Pics 4/12


Min mat igår :D fläskfile i marinad, lite kryddor, gul lök och stoppat i vitlök i filen med :D yum

Den här bilden kan jag bjuda på, inte så fresh men så här har jag bakom mitt ena öra :( så obehagligt och känner att jag vill klia där men ja försöker låta det vara, tvättade med en grej jag har i ansiktet, torkar ut finnarna och det känns som om det hjälper ;) där av att jag inte har uppsatt hår nu :(
Nån som har idéer på hur man kan få bort?

Dagens outfit, jeans från gina tricot, tröja från H&M, boots från Dinsko och sjal från gina tricot ja just det mössan är i från H&M och har varit en stor favorit för mig. Haft den i två vintrar tror jag :) kanske 3? Och desamma med sjalen, tröttnar inte på dom ^^ men funderar på att tvätta dom nästa gång jag ska tvätta.


Ljus, fick denna av syrran för jag hade köpt två glas med blåa stjärnor för tio kronor st på City gross i somras och jag kanske inte var så smart men jag hade lagt dom i min väska för att dom inte skulle gå sönder, sen glömde jag helt bort att dom låg där i. Så hade syrran tagit tag i väskan o typ slängt iväg den och då gick dom sönder :( så som en liten förlåtelse eller tröst så fick jag den här :) men erkänner att det är delvis mitt fel...

Tänt mitt ljus med änglar på, kommer inte ens ihåg varför jag köpte ljuset (länge sen) på rea tror jag gav en tia eller nåt sånt för den, men den har stått som prydnad rätt länge men nu har jag tänt det, faktiskt finare när det är tänt :D

Andra ljus som är tända :) dessa ljus är dock nya köpte efter jag fyllt år och sen under sommaren

Ljus i fönstret :) och mitt täcke med hjärtan som jag tycker är lite julig. Tror jag fått det nån jul, men har haft det nästan varje jul ^^

Jag  när jag hade bakat :P bästa är ju att få smaka på smeten

Haha bjuder på denna ;)

Kladdig ;P




Gottigott :D

Shooter

Börja nyss kika på filmen Shooter som är en bra film. Har sett den förr, med Stoffe men jag minns inte hur vi tittade på den, om han hade laddat ner den eller om vi hyrt den. Säkert laddat ner, men en jäkligt bra film iaf :)

Alltså under den tid jag var tillsammans med han så blev jag mer och mer för att kolla på atcion, krigs filmer och liknande  - vi tittade mycket på det och komedi filmer och jag har inget negativt att säga om det. Tycker att det är kul att titta på och antar att det kan göra vissa killar glada ;) Att man gillar krigs filmer. Men jag säger inte att jag gillar exakt ALLA men det flesta.

Kladdkakan idag blev LYCKAD :D till skillnad mot den igår då.
Fick i mig två tårtbitar av kladdkakan sen sa det stopp. Nu ska jag äta popcorn och dricka mer julmust och kika på filmen ^^

//Min antenn var dum ett tag, i hela 50 minuter så vägra den funka normalt. Sändningen blev hackig och brusig och jag missade en hel del av Så mycket bättre :( men efter att ha flyttat om den en massa och sånt så verkar det funka just nu iallafall.//

Jag stör mig på saker när det inte funkar som det ska, inne antenner är något jag verkligen hatar för dom funkar inte så som dom ska jämt och jag har inte tålamod när det strular har jag märkt ;)

Kladdkake bak

Jag gjorde ett nytt försök att göra kladdkaka idag, som idag när jag gick till affären så köpte jag kakao :) och smeten blev godare ;) och nu står kakan och svalnar på bänken så snart ska jag skära upp och mumsa ^^

Förberett med ett stort glas iskall julmust som jag tänkt ha till ^^ då jag inte hade råd att köpa glass eller ens ha sånt till så får jag ta det lugnt då jag har en tendens att inte klara av att äta upp allt. Oftast för att det är för mäktigt och kroppen säger ifrån med att bli illamående eller bara säger stopp typ.

Men roliga var att jag köpte ett litet paket margarin idag för jag trodde att jag hade slut vilket jag tyckte var konstigt som jag frös in ett kilo och halvade så att jag hade en halva i kylskåpet och andra i frysen. Men såg inte den i frysen så köpte ny som den andra tog slut igår. Så idag när jag tar fram nåt ur frysen så ser jag att den halva jag visste att jag hade står där :S så ja det blev lite av typisk grej liksom.

Men men då klarar jag mig ett tag :) och ska lägga upp lite roliga bilder på när jag baka ;) sen men nu ska jag mysa framför alla ljus jag tänt, äta kladdkaka och dricka julmust ^^

Btw: Har fått en del bud på annonsera på tradera ^^ yaay

Känner mig...

övergiven!

Jag är inte  det men känner mig så, känner mig ensam. Jag kan inte förklara vad som gör att jag känner som jag gör för det är för jobbigt att säga vad som gör att jag känner så här. Så jag håller det för mig själv helt enkelt.

Vaknade idag av att grannarna spolade vatten och jag kände hur kissnödig jag var så blev att tvinga mig upp ur varma sängen och dra mig till toaletten. Sen började jag värma en scones i ugnen och värmde en mugg med mjölk i micron = Varm oboy och scones med ost och marmelad blev min frukost idag.
Tittade på serien "Cheers" och Vem vill jobba för P Diddy tror jag den heter. Funderar på att ta en dusch och sen gå till affären och handla lite, sen sätta mig med läxorna.


Tradera

CHECK!!

Precis suttit i typ två timmar och lagt ut annonser på

-Kläder
-Böcker
-Filmer/serier
-Skönhetsprodukter
-Skor (JA sorligt nog så säljer jag två par jag ändå inte riktigt använder)

Det känns skönt att jag rensat ut och märkt att jag inte har någon användning av vissa saker och känner att det är bättre att annonsera ut dom och hoppas på att någon faller för det jag säljer. Är ju en del nya kläder och böcker bland annat och några av filmerna är nya. Så säljer ju inte bara begagnat.

Fick vet att Cattis tydligen glömt att hon skulle hjälpa mig imorgon så det är fram flyttat till tisdag istället :) jag börjar ändå 8 och slutar 10 den dagen så vi skulle ses i samband med att jag kommit hem. Ska bli skönt att få en förnyelse. För håret ser lite hemskt ut, men egentligen så är det snyggt  med men jag känner att jag tröttnat på hur det är så ska fixa till det :)
Men imorgon behöver jag gå till affären för att handla lite, och funderar på att göra ordning julskinka imorgon eller om jag ska skjuta på det en helg till hm?
Åh vill att syrran ska komma hit en helg :( vore skönt med sällskap och slippa vara ensam hela tiden.

Nej jag börjar bli trött så sätta på en film och sen sova :) så jag kommer upp imorgon och kan plugga medans det är dagsljus :)

My food yesterday

Jag tog bild på min mat igår men la aldrig upp dom :)



Ugns stekt sik, kokt potatis vitgrundsås som jag rörde i lätt stekt lök och champinjoner som blev över (det var en del jag använde i siken i ugnen) wokade morötter och citronpeppar ^^ sååååå gott :)

första gången jag tillaga fisk :) också yumm och en lyckad hemma gjord sås

need a little help

Nyss tagit bilder på allt som ska säljas, börjar få ihop en hel del nu. Till exempel två par jeans i från Nelly.com som jag inte använt så helt nya, prövade dom nu för att kika om det kändes som om jag vill behålla dom och jag blev lite osäker som dom satt skit snyggt när jag hade pumps till men när jag tog av mig och prövade med bootsen så såg det inte lika snyggt ut.

Något som fick mig att börja tänka till lite, när jag beställde dom var för att dom var snygga på modellerna, och modellerna har ju pumps skor OCH det är ju då näst in till alla byxor ser skit snygga ut. Och när jag prövade dom då jag fick hem dom så kände ja att jag ville behålla dom men allt efter som så kändes det bara fel och nu är det ju fööööör sent att  ens ångra köpet så tänkte att jag ska sälja dom och få in pengar att betala resterande räkningar istället. SÅ får jag när jag kan köpa byxor som känns rätt och om inte skicka tillbaka direkt (om jag beställer) . För fick idag mail om att jag nu har tillgång till tradera så jag ska lägga upp alla annonser där.

Men innan så tänkte jag visa hur jeansen sitter på mig här :)




Dom ljusa byxorna med hål - tycker dom är skit snygga när jag hade pumps på mig men inte riktigt annars :/ känner att jag nog inte kommer använda dom riktigt. Jag minns inte vad jag köpte dom för men vet att det var upp i 4-500 kr.




Dom svarta jeansen, i samma pris klass som dom ljusa. Dom här är mer stretch i och rätt sköna men hög i midjan och ja dom är snygga till pumps men jag känner inte att jag vill ha dom. Aldrig använt dom heller bara prövat.

nu logga in på tradera och lägga ut annonserna :)

"förarbeternas ställning vid lagtolkning....."

Här har jag suttit i dagar och försökt finna (RUBRIKEN) men inte alls funnit det. Ialla fall inget direkt vettigt, inget som fått mig att kunna skriva ihop något. Så idag valde jag att en gång till kika igenom dom böcker jag har sen jag läste kursen (juridik kursen i våras) och efter att sökt i registret på ena boken och faktiskt läst igenom allt så ser jag att där står ALLT om just det jag sökt efter.

Så frågan nu är Varför har jag inte kollat i boken mer noggrant tidigare? Har ju nästan blivit grå hårig av att inte finna det jag söker efter. Så nu ska jag sätta mig och skriva ihop det jag fått ut av boken, alltså inte direkt ur boken utan mer ur min synvinkel av det.
Det är irrierande, men då kanske jag blir klar i helgen med uppgifterna :D vilket vore hur skönt som helst ^^

Väckt

Blev nyss väckt av en person som är typ vad ska man säga, övre konsult, sponsor eller ja nåt åt det hållet. Iaf hon hade pratat med Partylite om varför jag inte har något konsult nr OCH tydligen så är inte mitt startpaket betalt? Vilket det faktiskt är! Så säger hon att dom påstår att det ligger hos kronofogden (gått ett år liksom) och jag vet att det är betalt, så fattar inte varför dom inte har det registrerat. Jag blir så arg på sånt här, och det var Amelie som fixat in betalningen så hon skulle se hur långt bak hon kan kolla med betalningar annars får hon gå till banken och kolla om dom kan ta fram det. Vi behöver ju ett bevis på att det faktiskt är betalt.

För jag fick 2 påminnelser tror jag, först så gick amelies paket till kronofogden och betalade det, sen någon månad senare eller om det var nån vecka så gick mitt till kronofogden. Vi betalade det då med, och det var då amelie tappade lusten för att hålla på med partylite för att det blev strul.
Men det vi inte riktigt visste då vi började var att man ska ha åtminstone 2-3 visningar som genrerar upp till 3200 tror jag, för då blir start paketet betalt utan att jag, vi behöver lägga ut en enda krona själv. Jag tror att hon som intoducera mig för partylite hon sa väl det under tiden hon berättade men inte att det var så jätte viktigt, jag hade en visning på cafe i tierp då men det var bara två som köpte för typ 300 sammanlagt. Om jag ska vara ärlig så var den visningen dålig, även om jag var social pratade om det så gott jag kunde. Hade en visning hemma sen men den genrera ingenting för alla drogs till bordet med sminket istället. Så jag har kommit på att man ska inte ha fler visningar på annnat samtidigt för det blir fel då.

Men alltså det är ju betalt så jag hoppas den biten löser sig, men jag tänker ändå börja här i falun istället. Undrar om jag kan då skaffa nytt startpaket? funderar på om jag inte ska försöka träffa hon som ringde mig och bestämma en fika eller nåt så kan vi diskutera och se vad vi får ut av det. Ska se om jag kan få tag på Partylite med, kan dock inte ringa för det har jag inte råd med. Amelie skulle kika upp på det istället.
I övrigt så är jag iaf uppe nu vid halv tio :) vilket är bra, men när jag tittar ut så känner jag ingen lust att gå ut :S vill hellre ligga kvar under täcket känns det som. Men ska fixa nåt att äta, ta in täcket hit och sätta mig och plugga sen göra mig ordning för att åka till skolan.

Sista för idag

Jag har precis pressat eller tryckt i mig en skål med popcorn och druckit två glas julmust!!
Jag vet inte ens varför jag ens gjorde det, så groteskt mot mig själv, men tanke på att jag egentligen är mätt sen min fisk middag idag som förövrigt blev helt suverän. Var ju första gången jag tillagade fisk helt själv ;) (ja lax har jag ju tillagat men nu menar jag mer åt fisk som vi fiskat och fått upp själva...) och jag lyckades med en egen rednings sås som jag aldrig brukar lyckas med annars :S blev helt paff och att den till och med smakade gott ;)

Men ja det var väl inte riktigt det jag skulle skriva egentligen, sitter här med tända ljus och ska kika på kenza & tyra show :) sen blir det sängen, läsa en bok och börjar tre imorn tror jag? Men jag ska åka in lite tidigare och in på kupolen har lite ärenden där :) annars så är det väl inte så mycket mer jag har att komma med nu. Tror jag tänkte på något men jag glömde bort det, min kusin har smittat med guld fisk minne :@


^^

Fisk

Jag lagar fisk till middag, eller ugnen lagar den åt mig ;)
Jag fick ringa upp pappa och fråga vad man ska ha, och hur man tillagar sik i ugn så som han gör.
Och det gick  ju rätt snabbt och enkelt, fast fick ringa upp en gång till för att fråga ;) så jag inte missuppfatta hur man ska göra och hade faktiskt missuppfatta en sak men det ordna jag till direkt.

Så nu står middagen i ugnen och är väl klar om en 30 minuter (tippa pappa på) då det är en halv fisk (för måsarna hade varit på huvudet och i princip förstört halva kroppen på fisken, så pappa halva den och jag fick den biten) och faktiskt roliga var ju att när dom fick upp den där fisken för typ 3-4 veckor sen så ropa han ner mig och halvvägs ner kom jag på varför han ropa ner mej.

Det är så här, i somras så hade pappa fått upp abborrar och sik + annat OCH när han märkte att jag inte ville rensa dom så tvinga han mig. Han till och med tog till syrran som hjälp >_< och jag tyckte inte alls om att hålla i den där slemmiga fisken och skära, rensa och allt det där MEN JAG GJORDE det ;) bara det att pappa filmade alltihop som jag stod och sa massa saker... såna där dåliga kommentarer och sånt.

Och det var precis vad jag skulle göra denna gång nu när han ropa på mig så jag skrek rakt ut i trappen : NEJ JAG TÄNKER INTE.... hela vägen till köket. Och jag behövde inte rensa (puh) men jag skulle själv ta den fisk jag ville som jag skulle få med mig hit och jag fick alltså den halva och en stor hel fisk. Så just nu tillagar jag den, funderar på om jag ska gå och satsa på en sås nu som det kommer säkert ta en stund. (ska göra en egen)

Fingrar

Aj, nyss bara så där så började det göra ont i min vänsterhand, fingrarna. Det gör ont att böja på dom.
:( lite märkligt för har ju inte direkt gjort nåt som gör att jag ska ha ont.

Har iallafall varit duktig och letat upp information jag behöver för att kompletter juridik uppgifterna så sitter och antecknar det jag tror att jag behöver. Och har druckit ett glas julmust men varje gång jag typ rapar eller ja nåt åt det hållet så känner jag den där tvål smaken sen tidigare idag då jag åt en macka som tydligen ville smaka tvål. Alltså jag förstår inte :( igår då var några bitar av nuggetsen som smakade DISKMEDEL och jag tappade aptiten och det blev knappt någon middag igår. Och idag när man äter frukost då ska det smaka TVÅL!!!!

Men förvisso där jag la mackorna idag hade jag body lotion, fot kräm stod innan men det ska väl inte göra att ena mackan ska smaka typ tvål? Jag får helt enkelt torka av bordet senare, och diska upp det jag använde igår vid matlagningen. Men har faktiskt inte lyckats få maten smaka diskmedel nångång :( så det var bara tråkigt att det blev så där.

Nej nu ska jag fortsätta, jag vet inte ens riktigt varför jag logga in här? xD

(Lite sen) Dag 11 - vad som finns i min väska

Jag vet att jag är några dagar sen men skit samma, här är dag 11 - Vad som finns i min väska


Nycklarna så klart...


Det här finns i min handväska just nu, läppglans från Oriflame som jag älskar :) , lipgloss, rabatt kupong från HM, nån info blankett från biblioteket här i falun och min snygga plånbok jag vann på tradera i våras :D

Och i skolväskan är det böcker och kollegeblock/anteckningsblock och pennor

Nu ska jag rusa ner till tvättstugan och hämta sista tvätten :)

Torsdag - missuppfattat tiden

Haha jag är bra duktig ibland alltså, jag var helt inställd på att jag hade klockan tio (tvätt tid) så jag hade ställt alarm vid halv nio bara för att kunna komma upp men så blev det ju inte, så ställde om till kvart i tio och då kom jag upp. Tog fram tvätten, tvättmedel och sen tog jag hissen ner till tvätt stugan och ser då att jag hade tid klockan ett inte tio. Så kikade in i tvätt rummet (som det var tyst) och det var ingen som tvätta, som ingen hade tid under hela dagen och ingen hade satt sin nummer bricka i för så man inte kommer in i tvätt stugan, så böt jag tid till tio istället, så jag startade två maskiner, det blir en till när dom är klara.

Kommer ta upp ena tvätten och hänga upp redan nu och den andra in i torktumlarn, medans tredje maskin är igång :) . Jag vet inte varför jag trodde jag valt tio men men. Kanske var för att jag tänkte på den tiden först men tog klockan ett, antagligen för att jag har svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Men nu kom jag ju upp :)
Äter frukost nu, mackor och te  - Gott ;)

Värsta är att jag drömde att jag fick en hög med påminnelser och inkasso brev nu sista timme jag halv sov :( (kanske var därför jag kom upp ur sängen?) Men jag hoppas verkligen det bara är en dum dröm, jag betalade in till tradera igår kväll så att mitt konto kan aktiveras igen och jag kan börja sälja det jag ska och få in pengar för det. Och så fort jag får det så ska jag betala av räkningar.

make me good





The meaning of love

Jag läste nyss min kära kusins blogg, där hon skrev om kärlek, bland annat till sin pojkvän. Och jag känner en slags avis men jag har fått uppleva det hon känner, och jag har fått känna hur det känns att bli älskad, att bli ompysslad, att få älska en person själv lika mycket och att sorgligt nog bli sårad av den.

Men jag förstår deras kärlek och jag blir glad att hon får uppleva den och mår bra av den för det förtjänar hon verkligen <3
Roliga var att i början trodde man inte att det skulle hålla riktigt men allt efter som så försvann dom frågorna och funderingarna och nu vet man med 200% att det håller.

Haha undrar om någon sa så om mig och stoffe? Fast viss det höll i 3 år och 4 månader iaf :) och jag är glad över den tiden det är jag, men jag förstår bara inte varför han gjorde som han gjorde. Men nu ska vi inte gå in på det, för det är inte vad jag menade med detta inlägg.
Det jag ville säga är att

kärlek är underbar
kärlek är smärtsam

Im scary ;) - Tydligen

Fick nyss höra lite skvaller hemifrån, något jag egentligen vetat bra länge men nu mer tydligt då.
Och roliga är att det skulle kunna vara sant, för jag är verkligen arg jag har en sån ilska inom mig som lätt kan komma ut just framför den personen jag känner det här hatet för.
Jag kommer ALDRIG tycka om den personen oavsett vad folk säger, för som personen beter sig och påstår att förstår mig så blir jag bara arg.

Har ju bevis på att det personen säger är ren lögn, det märks så jäkla tydligt ändå går vissa på det (verkar det som) och det stör mig. För det är personer som står mig nära som går på det, och jag tror vissa här vet vad jag pratar om nu.

Nämligen mitt ex's nya, som är rädd för mig - tror att jag ska strypa henne eller nåt, det kanske jag inte gör men om min ilska skulle komma ut så kanske slå till ;) för jag vet att måånga vet att jag inte alls är en sån person som slåss, eller gör något i den stilen. MEN jag har blivit lite mer av aggresiv av mig på grund av all ilska jag går och bär på, känslor som jag inte kan styra i just situationer som hemma då ingen förstår mig, eller klankar ner på mej, ja alltså gör att man mår skit från familjen. Jag älskar min familj men jag blir arg och ledsen när dom inte riktigt förstår. Dom vill att jag ska se ifrån stoffes sida. HUR FAN SKA JAG KUNNA DET???
Det var han som lämnade mig, det var han som dumpade mig för någon annan HAN var otrogen och han vågar inte ens prata med mig. Samtidigt så har det nu gått en bra tid nu och ändå har jag inte fått prata ut med han, fått reda ut saker. Jag kan ju knappt vara i samma rum som han, så hur ska jag då göra...
Och hans nya låter han inte ens få åka hem själv (vad jag hört) så antar att det också är speciellt om jag skulle råka vara hemma då. Men jag vet att jag kommer inte kunna umgås med han, kunna prata om hon är i närheten.

Så vem påstår att hon förstår mig då????
Jag vill lösa en bit av det trassel som är i mellan mig och stoffe, för jag saknar att umgås med han. Men nu vet jag ju inte hur han är som person som nu har jag inte träffat han på as länge. Jag vet vad han gjort mycket väl, jag är arg på han men jag måste kunna eller VI MÅSTE kunna lösa en del av det för vår skull och framför allt familjen. Men när ska jag få vara ifred med han och prata ut?

Hur blev livet så här komplicerat, jag mår psysiskt dåligt och det börjar märkas på kroppen att jag mår dåligt, för jag går upp i vikt eller ja jag har fått en del hull speciellt runt midjan :( och finnar över hela ryggen, ansiktet, halsen mer än vanligt och jag har inte direkt ätit nåt som framkallar det. (vet vad som får dom att komma)
Och sen att jag är depp HELA tiden, det är inte ofta jag är glad och känner någon glädje. Men har nu siktet inställt att få klart juridiken INNAN den 15:e december då jag ska göra omtenta på en kurs jag läst här. Och om jag klarar juridiken och får 15 p och ser till att klara omtentan så kommer jag ha ifrån csn :D vilket skulle vara sååå skönt.

Ja nu har jag skrivit av mig, jag ska försöka att inte skriva om just problemen hemma så ofta men det händer att jag skriver om det bara för att få skriva av mig mina tankar och funderingar. Nu ska jag tvätta av mig dagens smink, fixa lite innan Maria wern eller vad serien heter som börjar om 12 minuter :)

P p pppartylite

Jo den där lilla suprisen som jag varit lite hemlighetsfull om. Fick ju ett telefonsamtal förra veckan precis när jag klev innan för dörren, och det var en konsulent från partylite här i Falun.
Jag ansökte nämligen på hemsidan, då jag inte har konsulent nr på grund av strul då jag började med partylite från början. Och det är väl lite mitt fel, men jag hade samtidigt fullt upp med skolan då jag började som jag gick sista året på gymnasiet (Handel) och det var precis dom sista månaderna i skolan med.

Och när jag väl började komma igång så var det försent, jag har i princip trott att jag jobbar med partylite och så men det gör jag alltså inte riktigt. MEN jag ska börja om från ruta ett i januari och jag ska få hjälp ifrån hon som ringde mig. Hon bjöd in mig på träffar nu i december, där man ger varandra tips, träffar andra konsulenter och ja sånt där. VILKET jag behöver, har velat gjort det med dom jag jobbat med tidigare men känner att jag inte fick någon riktig hjälp ifrån deras sida. Och när jag ringde, sökte dom eller nåt så kunde det dröja ett par dar (veckor) innan dom hörde av sig eller så hörde dom inte av sig alls. Och jag tycker det är lite dålig stil av några som lyckats rätt så bra ska väl kunna engagera sig att hjälpa dom som behöver hjälp. Som nu för två veckor sen så lyckades jag få tag på en som bor utanför uppsala, min sponsor bor i uppsala men hon svara inte så jag tog kontakt med den andra sponsorn och hon sa att hon skulle kolla upp det här med om jag är konsulent eller inte och etc. MEN jag har inte hört ett dugg i från henne sen dess, så jag tänker satsa på Falun. Så jag har bestämt att ifrån Januari, nytt år och allt sånt DÅ BÖRJAR JAG IGEN på nytt.

Jag ska försöka komma på ett sätt att marknadsföra mig, så om någon vet så kontakta gärna mig :)
SÄLJER ju även smink, Oriflame som jag fick en katalog ifrån förra veckan, fredags tror jag eller torsdags? Jaja fick iaf en katalog som jag inte hunnit kika i :) nya katalogen som gäller under december.
Nej mat kanske?

Min önskelista...


Lite liten, men britney 's nya parfym, lite inredning , en stor klocka typ som den på bilden , presentkort IKEA och pengar skulle inte sitta fel ;)

Men det är bara vad jag kommit på nu :)

Känner mig en aning frusen...

Precis kommit hem för andra gången idag. Märkte att en del i klassen i princip valde att åka hem direkt efter första lektionen, nu vet jag inte hur många det var  men hörde det tissla och tassla mellan oss. Jag kände direkt att jag ville åka hem för att sitta och vänta tre timmar på en lektion som ändå inte ger så mycket eller den ger ingenting egentligen. Så följde med Hanna och handlade på willys sen tog jag bussen till Falun, och min buss hem hit till herrhagen.
Väl inne så anslöt jag till internet kollade upp det jag skulle kolla upp, fyllde i ett papper, tog min andra handväska och la i pappret och klädde på mig igen och drog iväg.

Väl vid bussen kommer jag på att jag glömt det jag skulle posta i andra väskan >_< så det får jag fixa imorgon istället. Väl tillbaka på stan så blev det försäkringskassan, sen var mitt sikte inställt på HM men det blev biblioteket först där jag fixa ett lånekort, frågade om en bok som självklart är uthyrd så gick runt och kikade lite innan jag drog till HM. Väl vid HM så hitta jag inte det jag sökte efter, eller inget föll mig i smaken (det jag letar efter) så det får bli kupolen imorgon eller på fredag :)

Har fixat en tvätt tid igen imorgon på morgonen som jag vill ha en tröja tvättad så bokade in. Tidigt så att jag kommer upp och kan sätta fart med det jag ska angående pluggandet .

Nu varmoboy och messmörs mackor ^^

RSS 2.0