Sunday

 Jag har inte gjort något särskilt idag, bara suttit och försökt komma på hur jag ska göra ett personligt brev, vill så gärna ha ett litet extra jobb, och vill även ha då jag söker sommarjobb. Jag har inte brytt mig så värst om pluggandet idag heller, typ som igår då orkade jag heller inte bry mig. Vill ju inte lägga ner onödig tid på vissa saker om det ändå inte kan bli något.

Men jag ska försöka få klart vissa saker, för kan ju va bra att ha det klart och ur världen. Men just igår och idag så orkar jag inte bry mig och det känns skönt att inte bry sig för en stund. Jag har fått slappna av tack vare det och jag har bara varit, knappt tänkt. Enda jag tänkt på är jul och en sak jag ska få göra på onsda kväll :) lääääängtar. OH kommer bli såå kul ^^
Nåt jag behöver göra dessutom, för att jag själv ska få "socialisera" mig och komma ut. Jag sitter ju för mycket hemma här i lägenheten :S
Men imorgon så blir det upp vid åtta iaf, äta frukost och göra sig klar för att gå till först statoil, skicka ett paket därifrån sen mot ica och skicka paket där ifrån :) ska bli skönt att få iväg lite av det som blivit betalt. Det är tur att dom flesta betalar en efter en för det gör det enkelt för mig. Men funderar på om inte jag ska fixa hem kuvert, och paket grejs så att det blir lättare och jag kan paketera här och slippa springa fram och tillbaka med det som ska skickas. Då behöver jag bara lämna in paketet så det skickas vidare :) Jag vill vara effektiv och få iväg så fort som möjligt, så dom nya ägarna får det dom köpt.

Alltså jag skulle lätt vilja ha eget företag, där man får paketera, ta kort, ha hemsida, skicka iväg osv. Det skulle vara kul. Men frågan är ju vad vill jag sälja? Vad vill jag ha för nåt?
Jag vet ju vad jag skulle vilja sälja, jag vet så men tror det behövs mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0