Tradera

Har kommit igång med att buda på olika små saker på tradera :D hittade ett par skit snygga ankel skor budade men lyckades inte buda över :( så ja bestämde mej för att skita i dom även om dom va grymt snygga. Men har budat på den där jackan jag vill ha :) . en iphone mp4/mp3 spelare, en söt väska och nån tröja..
Håller koll ;) än så länge ligger jag först :D men än är inte loppet över så man vet ju inte om man får det eller ej.
Men hittade en soffa för 1500 som i normala fall kostar 10000 eller mer och det är en bäddsoffa, skulle bra gärna vilja buda på den men liksom har inte fullt så råd just nu så får kolla nästa månad isåfall. Men jag försöker hålla mej så lågt som möjligt för inge kul om man måste lägga ut en massa liksom.. Då köper jag hellre nytt.
.-
Imorn blir det uppsala, tar nio bussen här ifrån så jag hinner ta en morgondusch och när jag kommer in vid halv elva så går jag direkt och låser upp nya mobilen sen funderar jag på att gå på stan ett tag och sen kolla om inger kan fika :) vi pratade om det i går o hon sa att jag kunde höra av mig under dagen. Vore skönt att prata och komma igång med partylite. Blir väl kolla mer på 2½ men nu sen sova. Var som sagt grymt trött för ett tag sen men nu efter lite godis och ett glas kallt vatten känner jag mig pigg :S. Ska inhandla ingredienser imorn så ska jag sätta igång med herbalife shakerna igen längtar till resultaten :D . Ska nog ut och försöka jogga/springa en bit om dagen eller en promenad, menar efter jag kände idag på det lilla jag sprang hehe det är inte bra.
Ändringar ska skes

Yaay

Har precis vunnit ett par skit snygga leggings för 150 spänn :D
Precis betalat så får väl hem dom i veckan :D , kommer blir skit snyggt att ha till våren och högklackat ^^
Har även lagt bud på en söt snygg väska och jackan jag vill ha från HM :D just nu ligger jag som högsta på båda så ska vara väldigt vaksam och hålla tummarna :D speciellt för jackan ^^
.
För övrigt är jag skit trött, fick gå ut någon timma med lillan för hon ville ut och leka i snön, efter ett tag så ville hon dra pulkan och gå och möta nea som gått till farmor för att hämta vatten. Vi kom upp för backen (nästan vid farmor) då mötte vi nea så då valde jag att sätta lillan i pulkan och dra henne. Då ville hon att jag skulle springa nerför backen och snäll som jag är så gjorde jag det och en bra bit till efter backens slut. Kunde knappt andas och då hör man hur elsa skriker eme spring sprin eme springa... Jag tog ett djupt andetag och sprang lite till sen gick jag sista biten hem, väl hemma så tycker elsa och nea att jag ska springa lite till så vi tar en runda ner mot kajen och vänder men då kände jag hur mina täckbyxor började glida neråt vilket inte var så skoj men lyckades springa lite till sen höll det på att svartna för ögonen på mig.. Så inte undra på att jag är trött..
//E

Lust

God morgon :) , elr mja för mig iaf. Gick och la mig runt halv fyra inatt/imorse :).
Läste nyss mina mail, och hade fått ett litet roligt mail ifrån Lustjakt (för er som inte vet så jobbar jag som återförsäljare åt dom - mest som en kul grej) Och dom har fyllt på med ännu mer leksaker hehe och dom är antingen galna saker eller roliga. Tänkte då att jag ska börja skriva lite ibland om saker som är nedsatt i pris för tillfälle och massa annat smått och gott :)
Som den här lite galna leksaken för den som gillar oralsex, tungor som går runt runt och man kan ha till antingen bara glidmedel eller värmande för att komma så nära verkliga tungan. Jag tycker den ser rolig ut ;) Nån som vill testa?
-
Hihi för den som vill ha vibrationer efter musiken man lyssnar på...
(Så här ser den ut) Alltså pluga in i mp3:n och känn vibrationer efter hur musiken går och dessutom är den ju rosa :) - inte så dyr heller ca: 400 kr. Finns en till variant och jag tror jag lagt upp den tidigare men kan ju lägga upp igen :)
Så här ser den ut och den kostar 800-900 kr tror ja det var men den ser iaf inte ut som en dildo och är ju mer diskret.
Så lite roliga tips :)
-
Nu ska jag nog gå på toa sen blir det nåt i magen...

Vill ha

Det var denna snygga jacka jag såg i förrgår i butik och den är bra mycket snyggare en den ja beställt hem. Så nu är jag på jakt efter denna. Hitta en på tradera men har problem att komma in där, morr. Men jag kanske hittar den i uppsala på måndag :D hoppas hoppas ..

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1406598/baraemme?claim=dwg8wkjn734">Följ min blogg med bloglovin</a>

Funderar?

Förut, för lite över ett år sen nu så råkade min kamera en avant gå sönder av ren olycks händelse. Vilket gjorde mig skit ledsen som den kameran var skit bra plus att jag lyckades köpa den för ett rimligt pris. Och efter många om och men så lyckades jag få tillbaka nästan samma summa som jag gett för kameran (på garantin då) men olyckligtvis så var just den där kameran jag haft slutsåld och jag försökte hitta nån lika bra för dom pengar jag fått tillbaka. Tyvärr så hittade jag inte nån lika bra men en snygg, nu så är det bara det att jag blir inte så oftast nöjd med bildkvaliten osv. Har länge funderat på en systemkamera men tänkte nu också att jag vill ju ha med mig kameran enkelt och smidigt och jag tar ju kort vid vissa tillfällen och mest slumpmässiga så då kanske det är lite onödigt att ha en systemkamera. Så då kanske jag ska satsa på en bättre digitalkamera iställe? Men då kommer jag ju tillbaks till det att jag redan har en bra kamera men den är som sagt inte fullt så bra som jag skulle vilja. Och nu bara för jag har lite smått tråkigt så kollade jag in olika digitalkameror hos netonnet (där jag förövrigt köpt båda mina kameror, även den som gick sönder) och jag hittade en som är om inte bättre än den jag hade tidigare och priset är dessutom bra :)
Jag vill ha :/ men jag har inte råd att lägga ut pengar nu, när jag precis köpt en (ny) mobil och köpt en del kläder som kanske va lite smått onödigt att införskaffa nu. Men jag ska iaf skicka tillbaka 3 grejor som inte passade och ena var inte vad jag hoppats på- Dock såg jag en snyggare variant i affären plus att den var 100 kr billigare. Men just den finns inte i internetbutiken :( typiskt liksom. Ajja jag får leta vidare...
Får se hur det blir med en ny kamera eller inte, har iaf sökt jobb nu och ändrat lite i cv:t, skrev ut ena versionen idag men tyckte att bilden blev för stor så ändrade det och böt bild dessutom. Ska skriva ut mer och på månda om vädret tillåter så ska jag in till både tierp och uppsala. Lämna ansökningar och låsa upp mobilen (i uppsala) även träffa inger på en fika och möjligtvis diskutera partylite som jag har en visning på gång :) - skulle vilja träffa sofia som är nåt år yngre än mej som jobbar med partylite och tjänar 10-20000 i månaden på just partylite. Hm.. Och i tierp ska jag väl lämna ansökningar med, men som jag har bara ett 10 resekort på buss och kan inte bara åka hit och dit så måste jag skicka övriga ansökningar som jag inte kan åka runt till alla ställen- Kanske bör skriva ett personligt brev - måste man det tro? Men jag känner att ett jobb skulle vara så mycket bättre nu en att gå i skolan egentligen. För det är som sagt väldigt komplicerad kurs/kurser och jag har tappat orken och koncentrationen. Plus att jag har ingen som helst lust att ens gå till skolan på dom där föreläsningarna. Så frågan är ska jag söka soc bidrag? Och gå på aktivitets grejen hos ams?. Oh jag vet inte ens vad jag ska göra, menar får ju 8000 i månaden nu ... FAN vad ska jag göra!!!!!!!!

Trött efter en dag på stan

Åkte med syrran in till Gävle city idag, blev frissan först och resultatet blev kanon :) . Efter det drog vi in oss mot nian där jag först hämtade ut pengar sen hämtade jag min (nya) mobil telefon :) (som jag dock måste låsa upp innan jag kan använda den :( ) . Så funderar på att åka till Uppsala på måndag och låsa upp den, tydligen nåt ställe som låser upp billigt på plats :) . Så kan jag passa på att lämna ut ansökningar för sommarjobb med :) . Men iaf, efter det gick vi runt i några affärer med kusin Cattis <3 efter det åkte hon hem och vi gick till Gina där jag köpte en hoodie och kofta ^^ mys. Sen blev det bokakademin där vi träffade på fagervikbor ;P och köpte även kokbok och drinkrecept bok :D. Sen bar vi av mot wayne's som jag började bli rätt så hungri så ;P blev varsin sallad och efter åt tog jag mig en cafe latte ^^ <3 bjöd även min kusin som kommit :) . Hihi fick höra lite roliga händelser av dom xD efter det började jag och syrran gå dom sista affärer vi inte gått till innan och efter det åkte vi hemåt.
-
Väl hemma nu så hade pappa varit så snäll och hämtat ut mitt paket från HM, roliga va att jackan jag sett fram i mot inte alls var lika snygg som på bild, den va inte ens snygg på. Och jag såg en snygg liknande jacka (sån jag egentligen är ute efter) i butiken idag och den kostar 100 kr billigare än den jag beställt hem. Så jag ska skicka tillbaka denna så får jag se om jag hittar sån jacka lite längre fram. Fy fan vad jag är trött. Trodde oxå man skulle få mysa med älskling nu när man kom hem MEEEEEN näe då han ska följa med pappsen över till grannarna :@ så här har man köpt hem lite snacks och då dissar han mej. Jag som också blev frågad om ja ville hänga med ut på krogen tackade nej som ja tänkt mysa med älskling. Jaja sparar lite pengar iaf :)

Inte så att jag tänkt på det direkt men..

Jag saknar min kusin Cattis :( . Hon är speciell, rolig på sitt sätt helt underbar o jag bara måste träffa henne snart.
Älskar dig kusin <3

Bakning

Ja min bakning gick ju super bra.....eller inte.
Dom första två limporna jag gjorde dom blev bra, sen gjorde jag två till av ett annat slag. Roliga är att dom är sten hårda xD ... Hm hoppas dom inte är stenhårda inuti bara :S . Ajja det blir som det blir. Funderar även på att göra scones till frukost imorn :D nybakta mmmmmmm^^ (alltså jag gör dom direkt när jag vaknat) orkar inte baka mera nu ;P. Har förbaskat ont i höger sida under revbenen in mot ryggen :S en smärta som illar hela tiden. Tagit både ipren och alvedon så får se när det går över OM det går över..
Vill nog ha den här blonda nyansen igen :) det passar mig, min hudton osv... Och då kanske jag kan använda min oanvända löshår, om inte så ska jag nog sälja det för ingen ide att det ligger här i ett hörn liksom..
Kollade nyss, att jag fått in pengar :) mm love to have money men spenderar dom fan lika fort som ja får dom och det är nåt jag måste lära mig att inte göra.

tårarna sprutar ut

Ja bokstavligen så gör dom det. Kom in på att söka RIP bilder för att lägga upp på bdb, som dom åkte och avliva smulan igår och då kom jag att tänka på en annan sak eller person rättare sagt - Natalie. Jag fattar inte hur hon har nästlat sig in i min hjärna or what so ever men hon är där i tankarna och då tänkte jag att jag skulle googla henne, kom in på dödsannonsen :'( bloggen hennes och hennes bästa väns blogg. Nu när jag läste hennes bästa väns blogg just dom där dagarna då det som inte fick hända hände. Och tår efter tår rann ner för mina kinder. Gud så jobbigt det här är. Jag kände henne inte men det känns som det och det går inte att beskriva , sen när man tänker på dom som kände henne så tycker jag så jäkla synd om dom som förlorat en sån härlig person. Fattar inte varför hon skulle upp till himlen så fort? Om man ändå kunde spola tillbaka tiden och få det ogjort, då skulle jag passa på att fixa annat som jag vill också ha ogjort.
-
LIFE SUCKS!!!!!
Har även funderat på en annan sak, jag vill inte plugga längre, har tappat lusten/orken totalt. Men jag tror att det pengar jag får som aktivitetsstöd (om jag ska få hjälp från ams...) är inte så värst högt om man säger så, inte tillskillnad mot det jag får nu från csn. Frågan är kommer jag att palla plugga dom här sista månaderna? För jag fattar egentligen inte ett skit av det jag pluggar. Så hur gör jag då?
Återstår att se I guess. Saknar fan gymnasiet, saknar min gamla klass HP06 saknar att bara kunna gå dit till skolan, skolka, sitta och prata med Emelie, plugga sånt man pluggar där (som man åtminstone fattade) tiden gick fort, kanske för fort. Studenten blev inte som jag ville eller önskade mej, även om jag verkligen såg fram i mot den så var den inte som jag ville.
-
Jag är iaf glad att jag har min pojkvän, min familj och dom vänner jag har <3 - Vad skulle jag göra utan er?
Detta vore gott ;P - men har bara annat ja köpt från båten o lite från systeme inte detta på bilden dock. Det är jag mest sugen på inte de ja har.

Fy faN

Vaknade idag helt kall svettig, illamående och gick ner på toa och då kom det :( usch fy fan hatar att spy. Gick upp och la mig  Och hoppades att det skulle gå över som jag skulle åka till skolan idag men det gick inte över, och har precis fått i mig dricka. Kollar på 2½ men nu, för kollade på det med älskling igårkväll/natt men jag somnade så missade en del. Nu sover älskling medans jag kollar på det ja missa :)
-
Snodde en lista från min kusin Carro ;)
.
44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!

1. Det första du tvättar i duschen?

Håret
2. Gillar du kaffe?
Ja men helst cafe latte :)
3. Hur mår du just NU?
Nja bättre än imorse
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
K ;D
5. Berätta om din senaste dröm.
Minns inte riktigt.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
Men jag har ju en massa :S - tacos (som min kusin oxå skrev, man kan variera och då tröttnar man aldrig ;) )
7. Vad vill du ha just nu?
SOMMAR <3 och jobb för tror inte jag pallar med skola längre
8. Har du räknat till 1000 någon gång?
Japp
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
ALLTID slickar ;) men i slutet händer det att jag biter
10. Använder du smileys?
För det mesta
11. Har du träffat någon kändis?
Jaapp
12. Gillar du keso?
njae
13. Vilken låt hade du sist i huvudet
kommer inte ihåg vad den heter
14. Hur många länder har du besökt?
Förutom Sverige; Teneriffa, mallorca, finland/åland 
15. Är dina föräldrar stränga?
Både ja och nej
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm
heh :S är nog för feg
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
isen på fönstren :)
18. Brukar du hyra film?
Nej inte längre... händer väl nån gång men det var evigheter sen sist
19. Var kommer du vara på Lördag?
Hemma tror ja
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Ja, vi fick se på tvn och prata en hel del om de i skolan. Jag minns att ja va sur för dom vissa så mkt om det att mitt favo program ställdes in xD . Lite komiskt men visst det var sorligt :( om WTC alltså
22. Vad åt du till lunch?
Hum, åt ingen direkt lunch eller frukost idag bara en bit bröd med smällt ost och en kopp oboy (varm)
23. Har du lockigt hår?
Lite
24. När grät du senast?
När jag kollade på My sisters keeper .
25. Har du gått in i en vägg någon gång?
Jo.
26. Favoritårstid?
Sommar.
27. Vem höll du senast i handen?
Älskling <3
28. Sover du med TVn på?
kan hända
29. Tycker du att du är gammal?
egentligen inte
30. Är du mörkrädd?
nja beror på
31. Gillar du ditt liv just nu?
Nja kunde varit bättre
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
OM jag hade badkar så skulle jag nog bada oftare än jag duschade
33. Har du bra syn?
Nej den är halv
34. Var är dina föräldrar just nu?
Ja mamma är i himmlen, pappa är i tierp
35. Vad har du på dig just nu?
trosor (nya) ^^ , pyamas skjorta ja fick av älskling i julklapp för nåt år sen, sexigt nattlinne ja även fick av älskling i julklapp i år ^^ som är hur skön som helst att sova i <3.
36. Vad var det senaste du köpte?
smink? minns inte
37. Hatar du mer än 3 personer?
nje tror inte de
38. Använder du sushipinnar?
Nej varför skulle ja?
40. Äger du ett vapen?
Nej
41. Gillar du ditt hår?
ibland
42. Gillar du dig själv?
kanske
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Ja det får väl bli pappa då som mamma finns inte så jag minns inte hur nära jag stod henne. Har nog mest gillat att ha pappa med. För han va inte på mej när vi va på sjukhus oså de va allti mamma. vad ja minns iaf
44. Hur ofta använder du MSN?
Nästan varje gång datorn är igång men pratar nästan aldrig med nån dock, var annat förut då kunde jag prata med 10 pers varje  gång ja va inloggade men nu är det helt annat

Nami nami nam nam

Jag tror jag gör väldigt goda varma mackor alltså ;) . Oftast smakar dom pizza eller nåt men så underbart goda . 
Dom här mackorna gjorde för någon vecka sen:
Tomater
oregano
grillkrydda
ost
oregano (igen)
taco sås
-
Så jäkla gott :D .
Nu har jag precis klämt i mig två runda polar mackor med lite smör, oregano, grillkrydda, ost och oregano på :) det funkar oxå men är dock inte lika smarrigt som ovan nämnda.
Sen en annan sak, igår eller det börja i  förrgår kväll - klia som sjutton i ansiktet men inget jag tänkte på just då och igår så märkte jag att ansiktet var röd flammig som om jag bränt mig i solen. Var torr och såg inte så värst rolig ut. Och så fort jag stryker på ansikts kräm så blir ansiktet illrött och ser ut som om jag svullnar upp en kort stund sen försvinner det, men det kliar iaf. Inte så värst mycket men ändå. Och nu idag så tvättade jag bort allt i ansiktet och gjorde rent och direkt efter jag torkat av mig så klia det, strama precis som det gör dom gånger jag tvättar i vanliga fall eller kommer ur duschen, så jag tog min ansikts kräm och strök på och direkt så blev ansikte röd som en tomat. Alltså om det inte går över så får jag väl åka till sjukhuset och se om dom kan komma på vad det är.

Ny vaken :) i princip..

Vaknade för ett par minuter sen av att min kära pappa kör snöslungan så det vrålar in. Gick nämligen och sov runt fyra i natt efter att vi kollat färdigt på Bones som slutade hur spännande som helst :O . Inte bra inte bra...
Så fixade ner avsnitt ett ifrån säsong 5. Och vi smartingar kunde ju ha tagit säsong fem (dom avsnitt hon hade) av carro men vi tänkte "nej vi vill ha text på den här serien som dom pratar ibland knas så man inte riktigt fattar.." men som det sluta så jäkla spännande då var vi tvungna att åtminstone första avsnittet bara för att se va som hände och för att lugna nerverna. Roliga nu är att dom "vuxna" här hemma vill att vi ska gå ut i det soliga vädret men jag kan tyvärr inte för jag måste finslipa lite på mina uppgifter innan jag skickar in dom. Och sista inlämningsdag är just IDAG!.
Så nu ska jag bara ner på toan sen fixa käk och börja...

HEMMA SPA :D

Ja det vore nåt tycker jag ^^ - har hittat nåt spa kit på jula, (eller rättare sagt såg det nån gång när jag gick runt och kikade..) och det kostar 500 spänn.
Mmmmmh <3 :)
-Info om setet..

Massagefotbad med pedikyrtillbehör

Med tillbehör för massage, pedikyr och manikyr

Allt du behöver för att fylla dina trötta fötter med nytt liv! Setet består av ett välutrustat fotbad, 1 st uppladdningsbart pedikyr/manikyrapparat med tillbehör samt 1 st batteridriven massageapparat med borstar. Fotbadet har 3 st inställningar för massage/värme/bubblor, över 150 st massagepunkter och en bubbelfunktion som frigör bubblor från 36 st hål runt om i fotbadet. Pedikyr/Manikyrapparaten kommer med 9 st tillbehör som tillsammans hjälper dig att få händer och fötter i toppskick. Drivs av 2 st uppladdningsbara NiMH-batterier som laddas via medföljande 230 V-laddare. Massageapparaten har 5 st olika borstar och drivs av 3 st AA-batterier (ingår ej). Allt förvaras enkelt i den medföljande förvaringspåsen. Mått: fotbad B330xD410xH180 mm. 230 V

Oja att jag ska skaffa mig.. Så som jag är med mina stackars fötter är elakt egentligen...



puwH..

Diskuterade med pappa angående dom uppgifter jag haft lite krångel med att förstå och hitta lagar som stämmer in osv. Men tack vare diskussionen med pappa så hade jag rätt på 2 av uppgifterna :D så nu har jag skrivit i vad jag hoppas är rätt :) .. Och har en irriterande lilla lilla syster som envisas med att göra ALLT hon inte får göra och stör mig i mitt pluggande. Inte så värst skoj kan jag ju säga :/ - Nej nu ska jag ta min djungelvrål påse och fortsätta med dom uppgifter jag inte är klar med.
//E
Vill ha tillbacka mitt långa blonda hår :( .. Älskar dig mupp <3

Lördag förmiddag

Nu ska musiken sättas på högsta volym och lagboken ska öppnas - och pluggandet ska sättas i gång. Gjort en kopp grönt te med lite socker :)
Plugg plugg på högsta nivå ... ok halva ;)

Duschat mitt i natten ;)

Jepp precis kommit från duschen....
Så jäkla skönt det var att ta en het varm dusch <3 . Min rygg/nacke tar kål på mig men jag får skylla mig själv för det tyvärr :( - för jag har i princip tillbringat hela den här veckan i sängen i princip. Inte bra, kollar på film, datorn, sover, äter frukost (mellanmål) och annat skit i sängen med. Och då får jag skylla mig själv som inte tar mej ork till att ta mej en liten promenad eller göra annat. För det är inte mycket tid jag tillbringat ute den här veckan eller ens gjort något speciellt. Var med amelie till tierp i måndags kväll men inte direkt nåt att hurra för. Iaf inte min rygg xD . Men duschen hjälpte lite iaf, blev mer avslappnad :) .
-
Läskiga är att sen jag satte i p-staven för några veckor sen så har jag bara haft 2 blödningar som varade över dagen i princip och jag har haft humörsvängningar som jag haft när jag har mens men nu har jag inte det :S Och magen/midjan har börjat öka (tror jag iaf) men det kan vara mitt ständiga "skåp" ätande som spökar... Nej usch fy och blä nästa vecka ska jag börja med herbalife shakesen igen då kanske det här extra hullet åker bort ;) .
Gravid tror jag inte att jag har för har inga tecken på det eller så.. Men ska göra ett till test (sist va när pstaven åkte in) för säkerhets skull.
-
Nu undrar jag bara vart pojkvännen min tagit vägen? Enligt amelie så gick han med pappsen till grannen och kolla på hockey.. men den är väl slut nu? ....

Men helt fucked up.

Oh blir galen, vill nästan slita i håret men det gör för ont så det skippar jag. Men kasta böckerna i golvet och skrika åt läraren som skriver så jävla fucked up att man inte fattar ett piss av vad han menar! Vad man ska göra osv..
Han beskriver händelseförlopp i uppgifterna och man fattar typ ingenting FAST jag läst om ett x-antal gånger bara för att förstå nånting men det klickar inte :( . Hur tänker han? Vad menar han? Hur ska jag tänka?
Nej snart ger jag upp....

Tro det eller ej..

jAg pluggar :D . Skulle ha gjort färdigt uppgifterna igår om det inte vore för att jag fastna för en film "My sisters keeper" som var så spännande och gripande att jag kunde inte stänga av. MEN nu är jag ensam på rummet och det enda som stör mig är musiken. Så jag ska passa på att plugga nu medans killen min är och bastar med pappsen.
Hörs senare :)

Torsdag

Ny vaken, hade tänkt gå upp tidigare idag men vi låg halva natten och kollade på Bones :) . Jag somnade dock till på det sista vi kollade på innan vi bestämde oss för att sova. Jag vet ju hur killen min blir om han inte får sova riktigt, han blir grinig, trött eller kommer inte upp. Men han har iaf kommit upp nu dom här dagarna och åkt till skolan. Men jag tänkte ta mej nåt att äta och sen kolla på det avsnittet jag somnade till och sen RÅ plugga. Ska även kolla om jag fått svar från läraren .... usch jag saknar gymnasie tiden alltså :/ det här suger. Det jag valt att plugga är inte så intressant som jag tyckte och jag fattar ingenting :( - men jag måste plugga så jag får pengar, för jag vill inte gå hemma och inte göra ett skit. OK kan eventuellt få aktivitets stöd men hur mycket är det då? Nej måste ge detta en chans iallafall.
Frukost nästa - bones <3 och sen plugg plugg

Men du skojar...

Jag har nu ont i höger sida av nacken, precis samma smärta som jag har i vänstra axel/nacke :(
Undrar om jag ska kolla upp detta? Som det inte går bort. Och jag käkar värktabletter då det blir värre som bara lindrar Jippi.
Kollar Bones :) kanske ska sova så jag kan börja plugga tidigt och bli färdig med uppgiften..

Visste det!!!!

Man hinner inte mer än få hem ett litet brev med lite nya kläder etc, "loggar" in på hemsidan KOLLAR på det man gillade bäst och vad står det inte då på just den varan SOLDOUT fy fan asså. Nej jag inte gilla det ordet och nu när man tänkt förändra garderoben gradvis ja då får man inte det MAN vill ha. morr..:@
-
Sen angående om jag ska köpa mobilen eller ej så känns det mer som nej just nu. Jag behöver egentligen ingen ny mobil, för den jag har fungerar PERFEKT bara att jag små tröttnat lite på den, haft den i tre år och när jag ändå håller på och byter ut garderob, smink (behövs) och varför inte då en ny mobil?
Oh =( krånligt som satan

Pina pina pina colada...

Min rygg (nedre delen) värker och ingenting vill hjälpa. Har jag suttit för mycket i sängen tro?
Jaja nånting är det men jag hoppas det går över snart. Ska plugga så det sista blir klart, Roliga är att nu först får jag kontakt med dom andra i gruppen, haft lite krångel med det ena och det andra. Och nu när jag äntligen fått tag på dom så är dom i princip färdiga :( vilket betyder att då får jag sköta första uppgiften själv och hur nu det ska gå :( . Meddelade läraren i ämnet men inte fått nåt svar än så får väl sitta otåligt och invänta svar.
//E

inget smile...

sitter INTE med ett smile här ^^ haha jo det gör jag :D .
Så att mobilen jag varit intresserad av en tid nu, säljer min f.d klasskompis för 1500 kr billigare än vad man får den i affär och jag vill såååååååå köpa den. Tror faktist att jag ska slå till :D .
wiee :)

Vad är det för fel på...

filmklubbar EGENTLIGEN?????
Jag har inte beställt någonting och mailat även ringt och sagt att jag inte vill få några filmer hem, och då sa dom att jag kunde vara medlem men bestämmer själv när jag vill få hem och vad jag vill ha hem. NU så hade dom skickat 3 filmer (som jag redan sett och ena ville jag inte ens se) så jag skicka tillbaka och skrev brev osv att jag inte vill ha filmer osv. Och idag loggade jag in och avslutade medlemskapet. Som dom inte hållit vad vi kom överens om. Som jag säkert skrivit tidigare, oftast går jag med i såna där då det är erbjudanden och sen går jag ur.
Nu ska jag ÄNTLIGEN kolla på bones och käka popcorn :)

Tisdag.

Jag skulle ha pluggat, men det blev - sex, duscha och kolla på 2 ½ men med älskling iställe xD - kanske inte det bästa :/ . Somnade även ett par gånger med under tittandet, men det är inte lätt att hålla sig vaken när det är varmt och mysigt i sängen.
Blir nog skola imorn, hoppas jag kommer dit i tid denna gång annars slår jag mig själv. Fick hem avi om att mitt paket med parfym kommit :) och tydligen billigare än jag trodde xD , jag trodde det skulle vara 250 nåt men det är tydligen 98 kr :) . Och fick även hem cosmopolitan som jag börjat preminumerat på, eller var en slags julklapp från farmor :) 400 för ett års .. För hon köper oftast tidningar jag INTE läser och när jag försökte berätta vad jag läser så sa hon att jag fick bestämma nån och ja :) vi diskutera det innan jul och ja fick det :) men ändå köpte hon en tidning jag inte läser och hitta inge intressant i den heller :/. Men men..
Ska skriva ut cv och söka jobb till sommar/hösten .. Så man får nånting för hoppningsvis.
//E

Ny vaken...

Sitter vid datorn igen som sagt, ny vaken typ. Inte sovit så värst skönt men det dög. Älsklingen min somnade om men jag kunde inte så jag valde att gå upp och klä på mig, sitta här en sväng. Kolla så att man får allt ;)
-
Blir kanske hemgång idag? På ett sätt vore det bra, för har ej pengar till mat just nu :( suger lite men får pengar om nån vecka :) - då ska jag lägga undan till körkortet, och köpa mer böcker. Och jag måste skärpa till mig med att åka till skolan. Så jag ska försöka ta buss till skolan så går jag därifrån iställe :) tror det funkar bättre, då kommer jag dit i tid och missar inget. Uppryckningar borde jag ha... Har även legat och funderat på mitt och älsklings rum, vi ska möblera om och jag funderar på om vi ska sälja våran stora säng och skaffa en mindre variant. Ska diskutera med killen min :) . Vet inte direkt vad jag ska hitta på nu dock.. :/
//E

Självmordsbenägen dator?

Ja man kan ju  undra :( ...
Runt fyra gånger nu har den lagt av bara så där, vet inte om det är för att den blir jäklit varm vid fläkten :S så låna en tjock bok som den typ stödjer sig på nu så den kommer upp lite. Blev en aning bättre :) . Men lagt av en gång efter.. Den saknar säkert sin bästis "extra fläktarna" men men. Imorn så ska jag hem igen så då kanske det blir bättre . Har käkat pizza från ica maxi, chips och kollat på förhäxad :) ska kolla lite mer sen blir det sova på luftmadrass, vilken lyx ;) .
Sikita har varit duktig iaf.. :)
Gonatt

Fredag- Idag bär det av mot Gävle :)

Idag ska jag och älskling vara hundvakt åt lilla busfröet Sikita :) carro's hund. Så om en ½ timme så börjar våran färd mot gävle. Ska packa väska med dator och kläder , lite sånt där :)
Aww vad sött^^ , Älskling och Nallen <3

Min lilla kisse Diablo låg för sig själv och tvättade sig ^^

Haha xD får en ju att tänka på låten -Big city life...something something...
-
Nu Ska jag fixa lite - Hörs
//E

Aoooooouh...

Ja jag har fortfarande min huvevärk smärta kvar -dock. Tur är att dom andra är hemma så är iNTE barnvakt längre :) . Tagit migrän tabletter så hoppas det går över snart, pallar inte mer.
-
JAG VILL HA - men den är slutsåld på BARA EN dag :(
-
För den fanns då inte med igår på hemsidan när ja va in men idag så var den där, och jag tänkte direkt: Oh va snygg, vill ha.. SOLDOUT står det på den :'(

Finally

Elsa har somnat, jag kan äntligen få tystnad. Dom andra är på väg hem så när dom kommer då kan jag pusta ut och slappa av helt. Nu så är jag jäkligt trött, smärta så det heter duga i nacken/axeln det bara dunkar och spänner hela tiden. Orkar inte koncentrera mej på pluggande, ska försöka vila först.
Som sagt så blir själva vilandet då när dom andra anländer hem...

hatar att gå upp skit trött...

bara för man hoppades på en liten sovmorgon idag så fick man inte det för igår kväll fråga pappa mig om jag orkar se efter elsa ett tag medans dom åker iväg till ett möte och sen röntgen med linnea s. Betyder isåfall vara barnvakt näst intill hela dagen. Ja det var ju roande. Imorn är det seminarie i skolan och jag vågar fan inte gå :/ har bara läst en del (fattar nästan ingenting) , boken är rätt avancerad men ändå liksom. Och skriva ihop saker med hjälp av frågorna hur fan ska jag göra det? Kommer ju knappast hitta nå exakta hjälp medel i boken :/.
OK, inte så värst taggad idag, kanske beror på att mitt huve dunkar, ögonen vill bara slockna ihop igen och kroppen vill tillbaka under det varma goa täcket. Och är på värsta mys gos humöret så vill att älsklingen min ska komma hem igen så man kan ligga o gosa med han hela dagen.
-
Elsa är sjuk och super dryg, hon skriker och kastar saker, säkert för att hon har ont, hungrig men kan inte få ner nåt och sådär. Men nästan ingen här hemma pallar med det riktigt. Igår blev alla irriterade och griniga bara för elsa envisades med att kasta sin glass på golvet hela tiden, skrika efter amelie och det var det ena efter det andra. Nej jag gillar bättre när elsa är frisk, vissa gånger när hon är sjuk men inte som hon är nu nej nej nej.
Nej jag kanske ska ner och äta nåt så jag får i mig innan dom drar iväg. Så får jag se om min hjärna/kropp vaknar...
Älskar dig <3

men vad frustrerande..

Det har öppnat nån butik i tierp med nå slags healing, må bra, energi etc och jag vill gärna åka och kolla på den affären. Dom har nånting imorn men det vill jag nog inte gå på, men vill jätte gärna åka dit och kolla PLUS att jag ska nog beställa lite behandlingar :D , var en grej mot tinnitus grej vilket jag har och det kanske lindrar? Ska iaf kolla vad det gör och hjälper, sen massage och sånt. För är jäkligt stel i vänster axel upp mot halsen nåt som inte vill försvinna, vaknar ju ibland av värsta huvevärk/värk där och ingenting vill ju hjälpa :( så då kanske man ska göra en sån grej :) ...
-
//E

Problem med magen ...

Åkte mot gävle, kom fram men fick rusa till toan i akut och efter några om och men så börjar jag gå mot skolan, men får gå snigel fart som dumma jag valt fel skor att gå i, låg klack men hal sula så va nära på att rasa på ändan vid varje isfläck. När jag ska gå förbi nian/wayne's så blir det akut toa nöd IGEN så rusade in på wayne's som allt det andra ine öppnat så blir sittandes på toan där ett tag. Slutar med att jag inte hinner till skolan i tid, jag bestämmer mej för att fixa busskort och köpa proviva sen ta bussfan hem igen.
-
-
-
Ja lilla jag är så glad idag - inte. Fan att man ska bli dålig liksom, haft krångel med magen sen i söndags på båten :( och inte blivit så värst bättre. Så nu hoppas jag att proviva hjälper, har hjälpt förut och jag får väl köra det ett tag och se vad som händer. Legat och kollat på buffy ett tag och bara allmänt slappa. Tänkte ta tag i skolarbetet ett slag sen får jag se. Hoppas på att kolla på supernatural :) med killen min när han kommer hem.
//E

"Out Of Control"...

Haha nejdå :) - men kul att man ligger och myser med killen och kollar på Bones när älskling får besök av sin kompis som "dejtar" or whatever en bekant kan vi väl säga. Och ville att killen min skulle hänga med ut en sväng så nu sitter jag här igen och lyssnar på musik och kollar lite snabbt på uppgiften jag jobbat med hela dan (host) haha =p
-
Keep getting better than you ;) -eller inte

skoj skoj...

nu har jag letat/kollat olika intressanta kurser, får kanske söka komvux med? Men frågan är ju vad behöver jag och vad vill jag läsa upp mig på?! Kanske ska fixa en tid med studieväg ledaren där på komvux?
Och min kära lilla syster fick mig att hämta in ved fast hon skulle göra det från början, för jag ville hämta posten men då smet hon ut före och hämtade den så då fick jag ta in ved iställe - dumma unge :)
-
Och lägger ut 450 på smink/stuff från oriflame med, men betalar amelie i slute av månaden då jag får in pengarna. Gah, vill börja med Mary kay men liksom lägga ut runt 5000 kr nu känns lite orätt just nu. Kanske ska satsa på MK efter körkortet iställe :)  och kanske samma plan för en eventuell ny mobil? Jag vill verkligen ha Sony ericsson satio oooh vad jag vill ha den. Men jag får kolla upp först hur mkt böcker och skit som jag behöver först och sparar allt efter det. För nu måste jag fan spara och inte shoppa upp allt jag får in. Nåt jag måste skärpa mig på.
-
Plugga lite till sen får det bli nöje tycker jag :)

Skärp dig Eme....

OK jag ska fan skärpa mig nu, gjort halva uppgiften iaf, men inte kommit så långt dock. För jag sitter iställe och kollar upp vad det finns för kurser att söka till hösten eventuellt. Måste ha en backup plan ifall man inte har nåt jobb liksom. Hoppas på Sommarjobb iaf, har ansökt till några och fler ska det bli. Och har även kollat på frisörutbildning (vuxna) och det kostar men om jag kan ta lån eller nåt så vill jag verkligen satsa på det. För jag har ju klippt förut och färgat osv så svårt kan det ju inte vara :) . Även kollat komvux om det finns nåt jag kan förbättra osv och tanken på att gå tillbaka till Högbergs är lite skrämmande, liksom behöva gå komvux där heh känns inte så Jippi direkt. Men jag kan ju ge en chans att prata med studie vägledaren där iaf :) för hon är trevlig det vet jag. Träffat henne en gång. För jag vill gå Frisör, och kan tänka mig sjuksköterska även om jag HATAR sjukhus så finner jag det intressant på nåt konstigt sätt hehe. Sitter nu och kollar distans kurser som finns i andra län/kommuner som inte finns här och dom verkar intressant :) så ska ge en chans att söka iaf, man kan ju få både ja och nej så whatever liksom.
-
Musik och plugg + redbull jag snodde (lånar (A) ) av älskling hihi^^

Fy fan vad kul...

att vara hemma just nu.
INTE!!!!
-
-
-
Elsa driver en person till vansinne här hemma, jag skulle hjälpa till med elsa, vad jag kunde höra så verkade det gå bra där nere men så var visst inte fallet. För helt plötsligt så hör man hur personen skriker och kastar saker (typ) och elsa skriker. Jag har fullt upp med mitt pluggande och har precis lyckats komma in i det hela och förstår lite till skillnad mot igår. Jag vet liksom inte exakt vad jag ska göra därför behöver jag lugn och ro och kan tyvärr inte vara till så mycket hjälp här hemma just nu. Och det försöker jag säga till min familj. För så fort jag är färdig med detta så kan jag hjälpa till igen. Ohh om man ändå hade nåt eget, ibland så skulle det vara super faktist. Men jag vill ju inte bo ensam och jag har lite små krångel att få killen att vilja bo i lgh :/ .
Jaja, verkar som om det lugnat ner sig där nere nu så då kanske jag kan återgå till stora LAGboken, inte för att jag fattar ett skit i den men så svårt kan det väl inte va eller?
Hej svejs på en stund :)

Här kommer...

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

 

Jag har:

 

(x) snott den här listan från någon

(x ) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

(x) varit full

( ) hånglat med någon av samma kön

(x) varit kär

(x) blivit dumpad

( ) dumpat någon

(x) fått sparken (typ)

(/) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad

( ) hånglat med en främling

( ) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

( ) sett någon dö

(/) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada

( ) varit i Mexiko

(x) flugit

(x) ätit sushi

( ) åkt snowboard

( ) crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

(/) haft ett te-party

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

(x) åkt släde

(/) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

(/) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

(X) tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

(/) rört en orm

(x) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

(x) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

( ) tagit hand om ett råddjur

(x) vunnit en tävling

(/) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan

(x) varit i en bilolycka

(x) haft kramp

(x) känt dig som en utstött

(/) ätit ett helt glasspaket på en natt

(/) dansat i månljus

(x) hatat ditt utseende

( ) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

(/) känt som om du håller på att dö

(x) gråtit dig själv till sömns

(x) lekt polis och rånare

( ) sjungit karaoke

( ) betalat för mat med bara mynt

(/) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

( ) skrivit ett brev till tomten

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

( ) förstört en fest

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

(x) burit pärlor

(x) hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(x) kysst en spegel

(/) sjungit i duschen(nästan varje gång!)

(x) burit en svart klänning

(x) drömt att du gift dig med någon

( ) limmat fast din hand i något

( ) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk

(_) varit en cheerleader

(x ) suttit på ett tak

(/ ) skrikit så att du inte fått luft

( ) byggt en kärra

( /) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x ) stannat uppe hela natten

(x ) inte duschat på en vecka

(x ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x ) klättrat i träd

(/ ) haft en trädkoja

(/ ) spelat kyckling

(/ ) blivit puttad i en pool med kläderna på

( ) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fisk och sen ätit den

( /) fångat en fjäril

(x ) skrattat så mycket att du gråtit

( /) gråtit så mycket att du skrattat

( /) fuskat på ett prov

(x ) haft en Britney Spears-skiva

( x) sovit naken


Frukost :)

Har gjort i ordning varma mackor med räkost, tomater, kryddor (oregano-citronpeppar-grillkrydda), ost och lite oregano ovanpå :) jätte gott. Åt det igår med och va nära på att gå och göra flera mackor men orkade inte ^^ .
Mackorna :) - min special ;)

Med en kopp Oboy till ^^
-
Mums, nu ska jag mumsa i mig frukosten och kolla på bones (som jag redan sett) får inte kolla på dom nya fören killen min kommer hem. Sen ska jag dyka in i böckerna och plugga.

Whatcha gonna do...

Stava säkert knäppt där men vad fasen :P
Har tyvärr inte blivit så mycket pluggande för mej :( - la upp bilder från kryssningen på bilddagboken och facebok bara för ja ville fördriva tiden. Men jag ska väl ta och läsa uppgiften igen och se om jag kommer fram till nåt.
Blev även en kort promenad fram och tillbaka till farmor, hämtade hem elsa som vägra gå in nu när vi kom hem, för hon ville åka mer pulka :) men hon är sjuk och vi har inte tid att leka med henne ut nu. Både jag och linnea som hämta har läxor så..
Min lilla Diablo :) som låtsas att han
min lilla STORA nu då, katt var lite rolig idag, jag hörde hur det dunsa till uppe på övervåningen och strax efter kom han ner i trappen med värsta svansen haha lite roligt :P

Måndag - Ny vecka, nya tag...

men jag är fan trött.
Jag har suttit i två-tre timmar och försökt plugga men fattar nada, lite orolig att jag inte kommer klara det här som jag inte fattar ett skit. Pluggar nu distans kursen juridik/ekonomi och det är nå slags grupp arbete och jag vet fan inte vad jag ska göra. Suttit och läst igenom på blackboard, studentportalen, mail, dokument och sånt skit. Men ändå så går det inte. Så krångligt ska det väl inte vara, eller?
-
Har även mailat den ena läraren i Historia - kursen jag läser på skolan och fråga vad jag ska skriva ihop som jag missade första seminariet som jag var sjuk, och mailade även läraren i det jag håller på med nu (distans kursen..) och frågade vad jag skulle göra som jag känner mig vilsen, men har inte fått nå svar än. Får säkert dom ikväll eller imorrn bitti. Men vad ska jag göra medans jag väntar då? Jag måste ju fan börja plugga :( . För jag står bara nu och ser ut som ett frågetecken som jag inte vet vad jag ska göra. Jag kanske valde lite krånglig kurs? Vem vet, men jag vill åtminstone få ett G på kurserna. Och den andra distans kursen jag läser hittar jag inga alls som man ska läsa plugga så ska väl maila läraren där med så man får kursplan osv.
.
Har bilder från kryssningen men det är en hel del och inget jag orkar lägga upp här, dom ligger på bdb och facebook iställe :)
Nej kanske ska ta tag i detta...

Idag bär det av...

Till Birka Paradaise <3

-
Äntligen ska vi åka på kryssning OCH den båt jag velat åka i evigheter men det har alltid blivit silja eller viking.. usch :P - håller på och laddar över musik till mobilen och har packat ner allt (hoppas jag) och jag har bestämt mej för att skippa sminket eller om jag ska ha på lite mascara iallafall :) .
Nej nu ska jag kolla att jag får med mej allt :) hörs

Morr på mej själv...

Jag håller på och letar jackor, inte för att jag tröttnat på min skinnjacka som jag ständigt använder :) men vore väl skönt med en halv lång kappa? Jag är ju inne på det här med nitar och läder ;) men också på sött ^^ kan ju kombinera ^^ . Eller om man bara varierar. Jag vill byta ut min garderob, inte helt utan lite/halva nåt.
-
Har iallafall halvt packat xD . Kom inte så långt som jag inte kan bestämma mej, och klädseln tog ju sin tid, och jag prövade bhn jag köpt hem men den var lite stor runt om inte själva bh kupan utan det andra stycket som sitter runt kroppen var lite stort så den hängde, lite smått sur men antingen tar linnea den eller så skickar jag tillbaka den.
Prövade även mina "fejk boobs" bh som man kan ha under en uringad topp elr barrygg topp, att jag säger fejk boobs är för att dom känns som det xD . Men ska ha dom och en korsett imorrn under min topp som jag fick hem från Ellos :)  som satt jätte skönt, tyvärr kände jag mej tjock i den :/ för min mage syns alltså verkligen SYNS!!!!
Nej om två veckor ska jag beställa hem från herbalife och börja på ALLVAR.
-
Nej packa och sånt..

....

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Inget speciellt faktiskt, för kan inte komma på nåt direkt
Vad gjorde du kl 08 imorse: Gjorde mig iordning..

Vad gjorde du för 15 min sedan: Jag satt och kollade igenom kursböckerna och liknande

Det sista du sa högt: Mmm

Det senaste någon sa till dig: Titta, vad tycker du?

Vad har du druckit idag: Läsk och läsk med sourz ^^

Vad var det senaste du åt: Varma mackor, som min gulliga pojkvän fixa

Vad var det senaste du köpte: Grejor på apoteket, sprit och läsk :)

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: mullet och tråkigt

Godaste glassmaken: choklad ^^

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njae

Sover du tungt: ne ibland

Drömmer du mardrömmar: mja

Trivs du med ditt jobb: vet inte som jag inte har jobb :)

Favoritklädsel: nu är det mina jeans leggins :D

Favoritlåt just nu: bad romance med lady gaga har fastnat på hjärnan

Vad ser du om du tittar till höger: kuddar, hög med saker

Vad gör dig glad just nu: att jag äntligen ska åka på kryssningen jag velat åka i en evighet nu :)

Vad ska du göra härnäst: Packa ..

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: smått irriterad, trött

Favoritgodis: tag-själv-godis :D

Kläder just nu: jeans leggins, svart linne, svart kofta

Sommarplaner:? Om man ändå hade det...

Hur många kuddar sover du med: 2 men har fler

Spelar du något instrument: nopp not anymore

Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: pojkvän, familj

Är du kittlig: aa

Snarkar du: nja

Stjärntecken: oxe

Äckligaste insekten: alla :O

Längtar du mest efter just nu: till imorn


Can't wait ..

Imorgon bär det av :)
-

Haha tycker denna var lite komisk när jag sökte på bilder med apoteket..
.
Nu har jag tänkt plugga lite, sen packa och sen får vi se vad kvällen bjuder på :)
Var även in på systemet idag och köpte en Sourz - bärsmak nåt, och dricker nu det utblandat med fanta exotik ^^ förbereda sig lite inför morgon dagen ;)

Love it <3

Har som sagt blivit nerkärad i nitar and stuff. Vet inte riktigt, läst kenzas blogg nästan varje dag och har nästan börjat köpa såna där kläder eller liknande som hon. Hon har fått mig att bli kär i nitar och svart igen. Det är ju verkligen snyggt bara man liksom gör det rätt så att säga. Hon har fått mig att gilla saker som jag inte direkt trodde att jag skulle gilla.
-
Dom här pumpsen som liknar mina stövlar jag köpte under hösten är jag helt kär i, och skrev ett litet mail till kundtjänst för att fråga om dom skorna möjligtvis kommer finnas kvar i 2½ vecka till som jag verkligen vill ha dom, och för då får jag mer pengar. :) så jag håller tummarna nu ;P

I brist på...

vad jag ska skriva. När jag satt på bussen hem, så funderade jag på en massa jag ville skriva ner här. Men nu är jag för trött för att ens orka skriva. Så jag tänkte iställe lägga upp bilder på vad jag onödigt lagt ner mina pengar på. Allt jag lägger upp nu är inte det enda jag köpt idag, för tog inte kort på annat jag köpte idag. Men det får komma upp sen iställe ..
Gick upp sex idag, för att följa med pappa/amelie som pappa skjutsa henne till jobbet, och efter det drog jag och pappa in till gävle, trafikskolan och pratade om intensiv körning osv och hur vi kan lägga upp det osv. Köpte även en ny teorihäfte som min gamla är full klottrad, men denna ska vi kopiera iställe för att skriva i själva boken. Fick även till nytt häfte med vägmärken :)
-

Efter trafikskolan så åkte vi till biltema, som min dator blir så varm att man nästan bränner sig på den så beslöt jag mej för att köpa en sån här efter att en jag typ känner, små pratar med skaffat sig en sådan här och hennes dator blev bättre så tänkte jag att det måste vara toppen för min. Och min dator la av igår kväll, och då var den skit varm och jag fick inte på den osv. Så jag trodde jag skulle lämna in den igen, men imorse så testa jag att starta den och då funka den normalt igen ^^ snacka om att ja blev glad :)
-

Hämtade ut paketet med nya tröjan idag :) snygg ;P funderar på att använda på lörda^^ 
.

satt i pstaven idag
-

blev en sväng till systeme ;)'
.
Mer imorn, nu ska ja sova, gonatt

Svar...

Svar till en "vän" som skrev i ett PM till mig på bdb, hon undrar om jag är Lat i allmänhet, om jag försöker undvika saker och ting osv.
-
Jag kan säga så här: när min mamma dog för 10 år sen typ så började jag vara för mig själv, jag lekte mest med min lilla syster, umgicks med henne och vi började på fritids den sommaren och jag vantrivdes som sjutton, lyckades inte få någon som helst kompis, inte direkta iaf. Och sen började jag även där i skolan och det var ju personer jag kände sen tidigare men jag var bara för mig själv. Jag kände mig utfryst, fast några gjorde några tappra försök att umgås med mig. Jag vet inte varför jag drog mig undan så mycket som jag gjorde, för innan mamma dog och vi bodde i karlholm så hade jag kompisar, umgicks med dom dagligen. Men när mamma försvann och vi flyttade och allt så drog jag mig in i ett skal och jag vet inte exakt vad som hände, men jag började försöka undvika "jobbiga" situationer, saker som jag inte ville göra. Jag åkte oftast hem efter någon lektion eller så, åt nästan aldrig lunch i skolan och så på gick det men efter att jag börjat jobba, började gymnasiet så blev jag mer utåt och mer öppen.
-
Jag är lat, det är jag verkligen, en sak som jag måste försöka komma ifrån lite, och jag är inte rädd att träffa folk men jag är lite rädd kan vi väl säga för att möta nya saker, saker som jag inte är van vid. Jag hade inte direkt planerat att gå Högskolan över huvudtaget när jag sluta gymnasiet. Och när jag inte lyckades hitta nåt jobb, jag kom på intervjuer och sådant men kom inte vidare... Så när jag fick reda på att min kusin och hennes kompis börjat läsa på distans/högskolan så tänkte jag: Ja men varför inte, jag söker och ser om jag kommer in... Nånting att göra om dagarna och få pengar, och om ett jobb dyker upp så kan jag kombinera det. Därav att jag valde distans kurser. Och för att få lite mer merit i cv och hjärnan :) . Men att jag sen kom in på en kurs som innebar att jag skulle vara i skolan då och då gjorde mej lite smått skraj, men efter att varit där och allt så kändes det bara bra. Och jag vill inte smita eller så, jag vill inte verka lat , för har fått lite reaktioner därför skriver jag detta.
-
Att jag blir sjuk så ofta är för att jag har dåligt immunförsvar, haft sedan jag var liten, och när min lill lilla syster blir sjuk så blir oftast jag det med. Antingen bara nån snuva eller värre. Och jag vill inte att ni ska tro att jag försöker smita ifrån saker och ting bara för att jag är SJUK. Jag vill verkligen åka till skolan och vara med inte slippa dom. Jag är verkligen inte arg för ditt meddelande, kan förstå att du tycker det hela är en aning förvirrande, men jag försöker ta mig ur den här dåliga vanan jag byggde upp under lågstadiet/högstadiet och jag är nästan ur den. I skolan (gymnasiet) så skolkade jag väl kanske lite för mycket, och jag ångrar det så mycket men det är inget jag kan ändra på. Jag har lärt mig av mina misstag och tänker inte göra samma misstag igen.
.-
Hoppas det här var tillräckligt med svar.

sick of this shit..

Nej nu vill jag att dessa onda bakterier ska bort från mig. Orka vara sjuk!
Mår illa med, av och till. Det är drygt att må så här all the time. Inte gravid iallafall, det vet jag. Och jag har ätit men mår ändå illa och känner mej sugen på nåt hela tiden? Nästan. Konstigt,
-
Var iallafall ut en kortis idag så lite luft har jag fått i mig iaf :) - och igår kväll kollade jag och älsklingen min på filmen 2012 - guuuud så spännande den var, satt nästan på helspänn hela tiden. Och roligt att det händer saker redan från början och inte mitt i eller på slutet. Den slår nästan day after tomorrow eller så ligger dom på samma nivå, hm?
Ajja nåt sånt :) bra var den ialla fall- Rekomenderar att se :)

Aooo..

Jag tränade magen igår på en sån där situp grej vi har, och det känns att jag tränat kan jag ju lova, i ryggen med. Gör skit ont, och jag fick typ som håll efter vi ätit i det område jag har ont :S . Och sen en annan sak, jag är mätt men ändå sugen på att äta nåt? Hur går det ihop? .
-
Nu ska jag iallafall kolla på 2012 med älsklingen min :)

Offra sig....

för att plugga. Inte direkt vad jag vill egentligen men jag har valt att plugga för att få in lite casch i kassan liksom. Och då måste jag väl också plugga och göra mitt. Har nästan inte pluggat ett skit egentligen men nu måste jag ta tag i det tråkiga så får man göra nöje i mellan åt och efter åt :) . Som sagt så blev det ingen skola för mig idag, är fortfarande risig som attan, snoret rinner (nästan) och halsen rasslar i mellan åt. Har fortfarande ont i vänster öra :S tror inte att jag har öron inflamation, i alla fall så hoppas jag inte det. Ska försöka få i mig c vitamin och sånt skit så man kanske blir piggare och orkar slåss mot dumma bakterier i kroppen.
-
Hände en liten "olycka" för en stund sen, jag hade råkat lägga min betalda räkning bland älsklings obetalda räkningar som resulterade i att han råkade betala min betalda räkning. Och jag fick höra av mig till företaget och berätta att den blivit dubbel betald, och då sa dom att det kommer ligga kvar ett tag så skulle jag höra av mig IGEN om hur jag ville göra, jag sa redan nu att jag vill ha tillbaka pengarna men skulle iallafall höra av mig -suck- liksom. Men jag tänker vara gullig och ge min pojkis pengarna som han råka betala bort. Så han har nånting under kryssningen. Fy på mig för jag blandar ihop saker och ting, men har aldrig hänt förut och jag trodde jag lagt ihop alla mina räkningar och lagt undan men den där lilla rackarn kom visst inte med.
-
Nej plugg plugg var det...
Längtar tills denna underbara tröja kommer :)

Nytt inlägg - Ja vad ska man skriva...

Usch. hatar att vara så torr och rasslig i halsen, snuvan gör ju inte det hela bättre heller. För det gör att jag sover med öppen mun och vaknar då snus torr i både mun och hals usch usch.
Skulle åkt till högskolan idag men jag har iställe frågat om uppgifter då jag inte alls orkar åka någonstans. Ska ta mig dit på onsdag iallafall, ska ju ändå sätta in pstaven då. Kan inte skjuta på det något mer som mina ppiler snart är slut. Längtar till min tröja från ellos kommer :) - funderar på om jag ska ha den på kryssningen, men jag vill ju även ha min korta jacka från gina på mej, då funkar ju inte en lång ärmad tröja :S . Får se hur jag löser det :) .
-
Nu ska jag se vad min lilla älskling hittar på :) - han kom hem igår redan, för han var både bakfull och fick ont i magen efter att vi åt tacos , stackarn. Jag fick lite ont men det var för jag åt för mycket. Till och med hade ingen lust för sex ;)
-
Bye bye

RSS 2.0