Neeew Shoes

Köpte skor förra veckan, blev dock inte de stövlar jag tänkt mig köpa!
De var inte lika bekväma som förra året så blev tveksam, men köpte istället skorjag även ville ha och
som jag kan använda i höst åtminstone och sen när våren kommer igen ^^










Me, myself and I
















Fått Jobb :D :D

YEEES!
Har fått jobb i Forsmark ^^ , dock som lokalvårdare men iaf nånting. Ska jobba i 7 veckor som det ser ut nu, och eventuellt vidare efter det ^^ känns kul att man äntligen fått något och jag har stått och gjort glädje skutt trots att jag har seg huvudvärk, en igentäppt näsa och en hes hals som är torr och gör ont.

Tror jag fick feber på det, för blev alldeles svettig och sånt trots att jag bara är iklädd tshirt och trosor...

Men glad iaf ^^

förkyld

Har legat hela dagen med seg huvudvärk, ögon som värker och en igentäppt näsa.
Mest halv sovit igenom hela dagen, dock svettats och frysit om vart annat så kanske har feber?

Men iaf fått i mig lite dricka och 2 mackor, nu äter de andra men jag är inte så sugen på nåt just nu. Men funderar på att fixa mig lite te med honung som min hals kliar och är torr...

Jag som suttit och skrytit om att jag faktiskt inte blivit förkyld så där riktigt på läääänge och vad blir jag?
Jo förkyld! Typiskt

"Snuvig"

Snuvig som få, började dagen med jobbcoach i tierp, sen åkte jag hem till johanna som hon ville ha sällskap in till stan på sina ärenden och ta en liten fika på det ^^ Och självklart sa jag JA :D alltid skoj att umgås med hanni .
Och ja det var faktiskt skoj att få träffa henne och prata av sig ;)

Blev självklart en fika på wayne's och sen gick vi till drottninggatan37 för Johanna skulle fixa sina naglar och under den tiden blev jag mer och mer intresserad av att själv ta en utbildning inom nagelförlängning/design/gel nåt och jobba som de där. Problemet är ju EKONOMIN! Det kostar ju att göra de utbildningarna (oftast) och jag har ju eventuellt ett jobb på G nu, blir utbildning nästa vecka på onsdagen så åker väl in så jag är där i tid ;)

Och har även funderingar på CNC-operatör utbildning, för inom de yrke kan man ju tjäna vääääldigt bra och sånt tackar man ju inte nej till.
Men ska klura mer på dessa tankar ^^







Åh viiiiil :/

______________________________________________________________________________________________

Angående min rubrik då, jag har sen jag kom hem på kvällen följt med syrran till edsätra för hon skulle ta kort, och sen jag kom hem ätit och diskat. Och sitter nu med värsta smärtan i axel/nacke/skuldra och även ont i bihålorna och känner hur näsan blir allt tjockare. Alex är redan snuvig och dålig, syrran likaså och nu börjar även jag. Inte undra på, vädret har ju varit hel knasig från kyligt till skit varmt, skit varmt till iskallt på bara nån dag typ.

Nu läsa en av böckerna jag låna på bibblan i skutskär, jäkla johanna att lura in mig där ;)

Grr,,,

Så typiskt, hade skrivit ett någorlunda långt inlägg och när jag tröck på publicera SÅ hade jag inget internet :@
Det = inlägget publicerades inte, utan försvann... :'(

Ja ja whatever... Har tagit hant om disken imorse när jag kom hem efter och lämnat elsa på dagis och åt en liten frukost med syrran och sen la jag mig och vila nån timme framför några avsnitt av Viva la bam, sen satte jag fart med att hänga den tvätt jag tvättat under min vilo stund och efter de så börja jag med rummet. Det som gör det roligit att städa är nog när man har bra pepp musik ;)

Fick hem Partylites nya höst/vinter katalog, ÅH GUUD så fina saker de var i den ^^ vill beställa typ men ska hålla mig ;) Hum...

Just ja, kommit halvvägs med rummet iaf, och kommit på en liten lösning för syrran har ju dragit fram saker jag ville DÖLJA och nu har jag kommit på hur jag ska göra så inte saker blir blockade osv ^^ så ska sätta fart, är inte mycket kvar nu.

About it

Hej bloggen

Vet att jag blivit väldigt frånvarande eller inte jätte frånvarande men mer frånvarande än jag brukar ;)
Men jag tror det  mest beror på att det jag kommer på att jag vill skriva om glömmer jag bort i den sekund jag
sätter mig vid datorn =/ . Men haft massa att tänka senaste 2-3 veckorna då jag går mycket promenader med hunden så blir det att tankarna far iväg och skingras då och då, synd att man inte kan bära med sig datorn och få det in skrivet det man vill skriva av sig men det är ju önsketänkande ;)

Vad har hänt då?
Jo förra veckan var jag på intervju för ett telejobb i U-sala och skulle på utbildning där nu i tisdags men jag ångra mig som jag kände inte för deras produkter, STRUMPOR! Liksom...
Och igår var jag på en annan intervju i uppsala och även de telefon jobb men där ska man sälja radon mätare och el avtal så de kändes mycket bättre, plus att det är fast lön + provision lön på det så man kan förhoppnings vis tjäna lite extra ut över lönen ;) Kan tjäna ganska bra men om man drar av skatt så blir det dock en lite mindre dålig lön, men bättre än den ersättning jag får idags läget.

MEN om det skiter sig med de där så har jag 2 praktik plaster att välja på, ena ett café i uppsala och det andra på ett ställe jag både praktiserat och jobbat på (inte sen de byggde ut men är där ofta) på ica! Har inte blivit något där efter att jag dumt nog klanta mig i slutet av min praktik där (var 16) och tänkte inte på vad praktiken egentligen kunde leda till, och jag var dum helt enkelt och har sen dess inte fått jobb där för chefen tyckte väl att jag inte var nåt att ha då jag kom nån timme för sent en dag och ljög lite om varför jag kom försent -.- dumt JAG VET! Bad ju om ursäkt och fick ju beröm att jag varit duktig annars under min praktik där, anyway blev ju som sagt chockad av få veta att jag kan få komma dit och praktisera.

Min jobbcoach hade varit in och pratat med honom och meddela de när jag ringde och skulle fråga om en sak, hm... mer då?
Jo min dator krånglar IGEN! Sen jag lämna in den i maj och fick fläkten bytt och varpå jag fick tillbaka den så har internet krångla som fan, först har det varit så att jag är ansluten men i webbläsarn står det "inte tillgänglig" MEN nu försvinner internet helt och hjälper inte att starta om datorn osv, så ska höra av mig till elgiganten och fråga vad man ska göra, som det där börja efter jag fick tillbaka datorn... drygt!

So long

-Föräldrar-

När dom är arga, irriterade osv VARFÖR går det då oftast ut på barnen om dom inte gjort något fel?
Inte ens varit den faktor som gör att deras humör är på botten, Jag menar oftast gör ju barnen föräldrarna
irriterade och arga MEN om dom inte gjort de varför går det då ändå ut över dom?

Man kan till och med få en slags "utskällning" bara för man ska hjälpa till men man kanske inte gör exakt som dom vill och då går det ju ut över barnen bara för att liksom.
Som nu, jag kom in för att hjälpa till med dukning och plocka av bordet. Jag börjar plocka undan den disk som var på bordet och i samband med det bränner pappa sig ( han laga mat) ochj rusar till diskbänken för att hålla handen under vattnet och säger i samband med det : Varför ser det ut så här för? etc Och jag svara med nåt att han behöver inte skrika och att jag inte tänkt på att fixa disken som diskmaskin strejkade igår kväll och trodde väl att pappa bara skulle kika på den så skulle den vara igång typ... Men tydligen så är det något större fel på den så vi ska tills dess diska för hand något jag inte alls visste om. Men iaf så blev han sur på MIG för jag inte fixat disken,

För det första:
Jag har ont i axeln idag så legat mest då jag inte varit ut med hunden, så det enda jag gjort är att ta hand om tvätten de sagt åt mig att fixa PLUS att jag har ont i magen.

För det andra:
Jag har alltså inte ens tänkt på disken som jag vant mig vid diskmaskin och trodde att det bara var typ stopp i nåt och det ska fixas så kör man igång igen typ...

Jag fattar inte varför man ska få utskällning bara för man inte gjort en sak, bara för jag är hemma om dagarna... Visst jag har lovat att försöka ta hand om hushållet någorlunda nu som amelie börjat plugga, tjejerna har läxor och pappa jobbar SÅ jag ska försöka ta hand om vissa saker så amelie inte behöver tänka¨på att fixa det osv. plus att jag får ta hand om elsa med...
Egentligen ställer jag upp skit mycket för familjen och gör så gott jag kan, och skolorna har precis börjat så liksom det är bara att jag kommer in i dygnsrytmen och kommer igång på allvar så kommer de mesta vara fixat...

Men jag har ju eventuellt ett jobb på G, ska på utbildning nästa vecka (varar en dag) om det inte blir nåt med det så har jag 2 praktikplatser att välja mellan, då kommer ju jag vara borta typ från 7-8 till 17 om dan om inte annat vem vet. Då kommer ju jag i princip ligga däckad JAG LOVAR!

Snacka om Att vakna Till...

Här låg jag och kikade på film och halvsov, sov taskigt inatt och fick även åka med Elsa till dagis imorse, plus att hon kom upp till mig vid fem imorse och la sig. Iallafall så ringde mobilen och det var ifrån ett företag jag sökt jobb hos i Uppsala och vill att jag ska komma på intervju imorgon och direkt efter samtalet så gick jag ut på annonsen för hade smått glömt vad den handla om och nu när jag vet det så ja blev jag något intresserad igen.

De hade skrivit upp timlön och allt så kunde räkna ut vad jag exempelvis kan tjäna på att jobba där, så runt 10600 kr kan jag typ tjäna till en början plus lite mer som det ingår provision med. Det är ju ganska OK som första lön ;) Men tror att jag då måste skaffa mig något boende som det är en bit att pendla för det ligger ute i boländerna...

OM EN HELT annan sak, jag var i förra veckan på en intervju där jag skulle på utbildning idag och sedan börja jobba direkt efter på prov i 10 dagar men jag känner bara NEJ när jag tänker på det jobbet, så ska ringa och tacka nej till den. Om det inte blir nåt med de där imorrn så har jag eventuellt en praktik plats på ett Café inne i stan :)

Jag har verkligen varit off här ifrån, anledningen är nog att jag är rätt så mycket ute med hunden eller har annat för mig, och känner i benen att jag varit ute mycket ;) har gått bara i mina reebok easytone och nu efter intensiva promenader och små jogging med hunden så har jag fått träningsvärk i låren för tillfället ^^


Know it

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med


Tonåren
Hur gammal är du? 22
Har du det bra hemma? Av och till
Har du bra självförtroende? Bättre
Kan du lita på dig själv? Kan jag nog
Hur tycker du att ditt liv är? Om jag hade ett jobb och något eget så perfekt
Har du ett bra liv tycker du? Bättre än andra…
Vill du ändra på något i ditt liv? Jaaa de vill jag
Njöd med din kropp? nja
Något du vill ändra med din kropp? Jaa lite större boobs

Kärleken
Har du någon kille/tjej?
noepp
Vill du ha kille/tjej? Både ja och nej
Gillar du någon nu? Inte just nu
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? De flesta
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa helst

Vänner

Har du bra vänner? Always <3
Du tycker om att va med dina vänner? KLART!
Har du många vänner? Nej men de duger :)
Vad heter dina bästa vänner? Johanna, Emelie, Hanna med flera
Vad är bäst tycker du, att få ha bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Att ha vänner



Mogenhet

Har många sagt att du är mogen för din ålder? De flesta
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Nån enstaka
Har du fått höfter? Nja för smal
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? både och
Du älskar att shoppa? OOOO ja

Nöjd med

[x] Ögon
[/] Näsa
[/] Händer
[/] Fingrar
[x] Naglar
[/] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[x] Ben
[x] Ansikte
[x] Hy
[/] Lår
[/] Hår

[ ] Röst
[/] Fötter
[ ] Tår
[/] Rygg
[/] Armar
[/] Mage
[/] Helheten


- - - - - -

FYYYY vad detta inte är min dag alltså, känner hur irritationen inom mig kokar hur mycket jag känner att jag vill åka booooort MEN det kan jag ju inte direkt.
Jag gick en lååååång promenad med sikita bara för att få skingra tankarna lite och komma bort, när jag väl var hemma igen så kände jag mig riktigt trött och ville bara sätta mig ner och andas ut. Och se hur rummet ser ut just nu fick ju mig självklart att känna irritationen växa åter igen, för vill ju städa men lusten har försvunnit helt och hållet.

Satte mig i sängen med elsa för att kolla på film, men hann knappt få igång filmen innan de ropa att vi skulle ut och jag ville verkligen inte gå ut igen, så de andra gick ut och jag satte mej och kollade runt saker jag skulle kolla upp innan jag träffar coachen imorrn, och kollar jobb så dom inte blir sur för jag inte kollat vad som finns (gjorde inte de förra veckan så fick lite skäll...) eh ja och jag vill inte gå ut, och skjuter på att städa rummet för minuten och precis när jag är mitt upp i att kolla en sak så ropar ... surt att jag ska fixa maten som jag inte vill gå ut...
Måste folket här hemma blir så jäkla sura bara för man själv inte vill göra de dom bestämmer att man ska göra?
Är ju fan 22 år, jag kan väl få bestämma själv vad jag ska göra. Inte behöva gå ut och vara positiva tjejen när jag verkligen inte är det idag, är mer åt negativa hållet.

Usch för denna dag, vill bara att den ska ta slut så man kan sova och hoppas att morgondagen är BÄTTRE!

Städ städ & åter städning!

Hållt på och plockat ordning med tvätten i hallen, det ligger i hög där. I somras var jag på G med tvätten som var där, var bara några maskiner sängkläder/handdukar men nu har den högen växt för de blev saker ovanpå den tvätten och jag glömde bort den. Nu har jag äntligen fått fram den högen och lagt den så att jag i veckan kan ta itu med den. Om jag tar 2-3 maskiner om dagen så hinner det förhoppningsvis torka och man får bort högen, vore ju sköööönt!

Ja att städa rummet blev inte som jag tänkt mig, hade ju plockat av soffan och fått fram den men sen dagen därpå var syrran i farten och lassade på med tvättade kläder på den och hon stoppade aldrig undan den så nu är det rena kläder i högar på soffan och vi har en sovandes hund där... även haft en sovandes katt!

Men sen jag klev upp ur sängen vid nio så känns det som om allt gått åt H****e...
Gick ut med hunden, var kissnödig som fan (toan var upptagen när jag gick ut...) när jag kommer hem så sprang jag direk in på toan, skulle ge sikita mat och tar då upp diablos matskål och skulle ställa upp den - slutade med att jag gör ¨något så jag tappar den och det blir kattmat i hela trappen + vattenskålarna...

Jag sopar upp, fyller sikitas skål med mat och ska gå med diablos skål och fylla den så det var klart och snubblar i trappen så mat återigen åker ut i trappen -.- och efter jag fixat igen på nytt så ska jag byta vatten i vattenskålarna så ska elsa vara ivägen och fick lite vatten i trappen och på mej -.- SÅ jag blev ju ganska irriterad, går upp och sätter mej med en tidning och äter inte när det andra åt utan gick ner senare...

Nu ska jag ut med hunden på runda 2 och sen fortsätta städmanin

My Hair

Har satt i löshåret och mixtrar lite, vill se vad jag kan göra för uppsättningar med det.
Synd att mitt hår är så tunt och ända gången löshåret går ihop med mitt hår är om jag gör vågor i det för då får jag rejäll volym och då sitter löshåret perfekt med mitt.

Men nu är mitt hår rakt (typ) och nu har jag:


Hade först satt upp det jätte fint men fick klagomål om att de såg "tantigt ut" så tog ur det, och gjorde en fläta istället och tog en rostt klämma och satte som hårsnodd ;) Blev ju ganska sött ^^






Har en rosa rosett som egentligen hör till ett linne som jag satt en hårnål och använder i håret ist ^^ SÖTT :)

Dock har jag en rejäll utväxt så mitt hår är något mörkare nu än löshåret. Det passa bättre ihop för 2-3 månader sen...

Suuuck

Här försöker jag möblera om, jag mätte och allt :( men nu när man börjat få till det så märker jag att det inte alls blev som jag tänkt så måste klura lite på hur jag ska göra.
Dock ser rummet hemskt ut just nu så måste försöka fixa det med, men först ska jag spela fia med familjen annars tjatar dom väl...

HTC sensation bättre än iphone ;)

Här är den nya iPhone-utmanaren – snart kommer supermobilen från HTC

HTC Sensation är nästa supermobil. Det är HTCs första telefon med dubbel processorkärna och om det går som företaget vill så är det här den nya iPhone-dödaren. Redan nu är mobilen populärare än iPhone på jämförelsesajten Prisjakt.nu.

Den nya supertelefonen från HTC heter HTC Sensation. Den här telefonen väntas bli en perfekt multimediaapparat, med målsättning att konkurrera ut iPhone. På en presskonferens i London presenterade HTC's Europachef Florain Seiche telefonen med följande ord enligt mobil.se:

– Vi vill göra mer för våra kunder. Video, musik, spel och att läsa böcker har blivit populärare när konsumenterna använder sina telefoner som små multimediaapparater. Fler och fler laddar hela långfilmer och inte bara korta Youtube-klipp. Utmaningen är inte längre hårdvaran. Utmaningen är att leverera en utvecklad multimediaupplevelse. Nya supertelefoner behövs för att det ska fungera.

Tvåkärnig processor

HTC Sensation har en tvåkärnig processor från Qualcomm och widescreen-skärm. Kameran är på 8 megapixel och kan filma video i 1080p och stereoljud.

Telefonen kommer också att ha en filmtjänst som ger användaren möjlighet att köpa och hyra filmer direkt i mobilen.

HTC har gjort succé på mobilmarknaden i världen och räknas till en av de främsta tillverkarna. Därför är förväntingarna höga inför HTC's Sensations lansering i Sverige där den väntas komma ut för försäljning till sommaren. Redan nu är mobilen populärare än sin kanske största konkurrent iPhone.

– Vi räknar med hårt tryck på HTC Sensation när den kommer till Sverige och vill man ha telefonen till sommaren kan det vara värt att förhandsboka den så fort det blir möjligt. Det finns risk för att telefonen kommer ta slut i lagren snabbt, säger Christian Westelindh, Digital Marketing Manager på Telenor.

Ny teknik gör det möjligt.

Källa: Aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/kampanj/uppkopplad/article13108699.ab

_______________________________________________________________________________________________

Jag skulle bara läsa nyheter på aftonbladet.se och såg då en rubrik om HTC sensation (den mobil jag har ;P )
Och mitt leende  for upp rätt fort när jag började läsa ;) Hihi ^^

FredaaaaaG

Hallå där bloggen ...

Här sitter jag i min lilla 2-sitts soffa och har precis eller precis & precis, jag har alldeles nyligen städat rummet!
(det var ju inte igår liksom....)

Nej jag följde med och handla i Gävle och när vi kom hem så blev det käk och en runda med voffen, när jag sedan kom hem och gick upp på rummet och se mina nya husdjur flygandes här och där i rummet så kände jag att det var dags att STÄDA på allvar!

Jag slängde de mesta kläderna i tvätthögen, kastade sopor, fixade in ren tvätt där den ska vara och har fixat soffan som äntligen är en soffa och inte en klädhängare (?) Och vädrar ur rummet som det ändå är svalt ute och rätt så frisk luft ute så öppna jag fönstren så man får vädra ur den instängda konstiga doft som skapats här inne.
Ska även bädda om sängen som nu stinker, för jag mådde skit, eller min mage rättare sagt ;)

Ska fortsätta nu sen blir det film/vänner :)

Mooobiiiil



Fick fodralet idag, dock var den inte i den färg jag trott, men det funkar :D







Fick även display skyddet som jag verkligen hade behövt tidigare idag :/ fick en liiiten repa efter att jag lagt ner den i väskan och den kom mot jackan som jag hade där :'(

God morgon

God morgon bloggen, det verkar vara nå knas på blogg.se eller så är det min dator, för skriver i skrivande stund i en liiiten ruta och allt ser knasigt ut :S och kom till en början inte in på min sida heller, stod bara "denna sida är ogiltig" eller "denna sida är inte tillgänglig" - usch på sånt. Nej men jag har smått funderat på att byta över till en NY bloggportal som mobilen kan acceptera så jag kan skriva inlägg på "resande fot" så att säga, så är det ju mycket lättare att uppdatera om saker och ting ;) Annars då? Jo jag blev väckt av att sikita står och SPYR vid dörren, så var ju bara att motvilligt gå upp och torka upp det, och passade på att gå en sväng med henne när jag ändå var uppe, klockan var då 05.47 så det var ju en väldigt tidig runda, iaf från min sida. (Syrran har gått 1-2 tidiga när jag sovit) efter det så har jag suttit och försökt luskat ut varför jag har en hög summa på TELIA som ska betalas i slutet av september, jag har suttit och räknat och kollat på den detaljerade listan på fakturan men inte fått fram VAD som gör att det blir sån hög summa :S Så skrev ett litet mail så får se om man får svar, skrev 2 igår om en annan sak så det kanske jag får svar på idag ? Ska åka med syrran till uppsala med, hon ska eventuellt stå för sms biljett åt mig som det är hon som vill ha med mej, ;) sen har ju även jag stått för det åt henne tidigare så det jämnar vi ut nu ^^ för mitt busskort funkar inte att åka med till uppsala tråkigt nog så därför ska vi ta smsbiljett, och jag vågar inte använda för en jag vet varför jag har så hög summa på telia. Skriva ut CV, och sen fixa frukost. Åker om 2 timmar...

Bakgrund på datorn....



                   

sötnosarna :) <3

diablo och tequila när dom var små bebisar ^^


Irriterad

Om jag ÄR!

Hämtade posten och första jag ser är KRONOFOGD s helvete.....
Och det var om en räkning som jag REDAN betalat förra veckan, roliga är att det där från kronofogd är utskrivet dagen efter min betalning, så jag tror det liksom gått om varann där, men för säkerhets skull loggade jag in på inkasso företagets hemsida (som är sökar ombudet..) och ser där att ärendet är avslutat men jag skrev ändå och frågade vad det handlar om.

För jag har då inte pengar att betala de där...

För övrigt så fick jag bara vanliga räkningar, och har i princip börjat få bort mina räkningar vilket är ganska skönt.
Men något jag känner att jag veeeerkligen vill ha är ett JOBB!
Jag vill få inkomst och kunna betala räkningar, kunna göra nöjes saker osv osv för att sitta här och se dum ut när räkningarna dimpar ner i brevlådan och ha NOLL kr på kontot är jobbigt.

Får ju inte så mycket ifrån försäkringskassan dock :/ skulle ju fan vara skönt om man fick åtminstone 5-6000 i månaden då skulle man ju kunna leva någorlunda normalt, för de fjuttiga 2800 kr man får är ju skandal...

IRRITERAD TJEJ = CHECK!

Överge blogg.se för en annan?

Jag har inte fullt bestämt mig ännu, har ju en heeeel del i denna blogg då jag haft den i typ 3-4 år (?)
MEEN som sagt så vet jag inte, kanske kan flytta över inläggen? Vill näst in till skaffa mig en annan blogg portal så att jag kan uppdatera ifrån min nya mobil :D , finns ju inga appar för blogg.se , något som är riktigt dåligt om ni frågar mig....

Men får tänka lite till och sen se vad jag kan finna för portaler att välja på ;)
PLUS att jag ska ju få hjälp med NY design så kanske bäst att tänka på lite och se vad man kan välja på osv..

Har annars varit en sväng på sjön med stora båten :D , och badade. OCH det var FÖRSTA gången i år som jag tyckte det var kallt i vattnet, och det tog även tid för mig att komma i vattnet vilket det inte gjort de andra gångerna. Men tog mig en sim tur till slut, ville inte doppa huvudet som jag duschade för någon dag sen. Försöker ju att inte tvätta det allt för ofta ^^

Hum... Annars idag då, jo jag vaknade inatt av att jag höll på att flyta bort! Stängde fönstret som det var så mycket mygg ute, och det blev ju genast vaaaarmt så fick öppna det imorse när jag vakna till och kunde då sova en stund till innan det var dags att ta voffen på en liten promenad. Är ganska skoj att vara hundvakt :) för hittills har ju allt gått bra och har även testat att ha henne lös så att hon fick springa av sig, fick liten belöning för att hon var så duktig och höll sig nära och inte sprang ut på vägen ^^

Men ska alltså tänka liiite till på hur det blir med bloggen...

My new thing

älskar min nya mobil den är så UNDERBAR <3

Så fiiiin ^^ och längtar till jag får skalet/skyddet till den så att jag kan skydda den, är typ skiiiiiit försiktig med den nu och torkar av skärmen så fort jag använt klart den ^^

När jag har råd kommer jag säkert köpa lite mer fodral och saker till den så man kan pimpa den ;)


Smått besviken...

men ändå inte. Jag hade ju sökt ett jobb i uppsala som barnflicka via en annons och var sagt att jag skulle träffat henne igår men då fick hon förhinder och boka om till lördag. Jag skulle återkomma då jag har det knepigt med bussarna på helger så frågade om måndag men då tackade hon för sig och sa hejdå (via mail) för hon ansåg att jag då inte var intresserad och hellre ville gå vidare med jobbsökanden...

Jag ville ju iaf ge de där jobbet en chans men efter som de var så knepigt med bussar så försökte jag ju fråga om en annan dag, istället anställde hon en tjej som var där på besök idag tydligen. Synd att inte jag sa nåt om att åka dit idag ist -.- Men men, när jag tänker efter så känns det bättre att göra det vi bestämt med jobbcoacherna, nämnligen att fixa praktik och komma in på arbetsmarknaden.

Hellre det om jag tänker långsiktligt, för jag vill spara ihop till körkort, egen bostad och få ta tag i mitt liv på allvar än att bara ta svart jobb och jobba kort tid, visst jag får pengar men i längden vill jag få erfarenhet inom yrke och få komma någon vart i livet. Barnvaktsjobbet känns inte som nåt jag kommer ens jobba särskilt länge med utan mer som extrajobb.

Så det jag är besviken på är väl att hon gick vidare till den hon träffa idag bara för att jag inte kunde komma på den dag vi pratat om. Men som sagt bättre att jag kommer in på arbetsmarknaden och få göra just det jag vill - JOBBA!

Om något HELT annat, så kom jag att tänka på en sak, jag har tänkt på eget företag och idag tror jag att jag kom på en egen ide :D eller egen och egen men en ide på vad jag vill sälja ;)

Jag har blivit med NY...

telefon ^^

Är super NÖJD med den, syrran ska köpa min xperia av mig och ska även kika upp vart det är billigast att låsa upp den. Jag skaffade ny telefon mestadels på grund av att jag mer var sugen på den modellen än den jag fick med telenor. Även om jag älskar min lilla söta xperia så slår min nya telefon den med hästlängder :D :D :D

Och med telia osv så kommer det bli så mycket billigare än vad det var med telenor. I längden så fick jag räkningar på 7-800 kr med telenor, med telia kommer jag ligga på 2-300 kr i månaden. MUCH BETTER! (då även mobilen inräknad) Hämtade ut den igår, och har laddat den kikat lite hur den funkar och även överfört mina kontakter på den så man har allas nr ;P ...

Syrran ska även få mitt minneskort jag hade i xperian som jag tydligen fick 8GB till den nya, vilket jag först inte trodde att jag skulle få...

Men för att inte förstöra mina fina nya mobil så har jag beställt :

Rosa gummi skal, så att mobilen skyddas ifall man råkar tappa den, plus att den skydar mot repor osv.



Även skyddsplast på framsidan har jag beställt för att skydda skärmen.

Vill ni veta modellen?

HTC Sensation ^^

Vilken daaaag

Vill helst glömma denna dag, den började något dålig och har varit i princip så heeela dagen.
Vet inte ens om jag vill berätta vad som hänt, just nu sitter jag med huvudvärk, tagit huvudvärks tabletter så det börjar gå över ^^

Har betalat de flesta räkningar, är väl en eller två kvar men dom får jag nog ta nästa gång jag får in pengar på kontot. De pengar som är kvar nu är för ifall att det dyker upp något som MÅSTE betalas, och även busskort ska införskaffas. Men det värsta är att jag inte vet vilket busskort jag ska köpa som jag kanske eventuellt har ett jobb på G i uppsala och då måste man ju ha ett busskort som det funkar med DÄR! Men jag ska kika upp detta, blir ändå smsbiljett imorrn ändå så, går sååå bra för mig att undvika sms biljett ELLER INTE!

Nu ut och gå med voffen sedan blir det vänner och sängen

Header ?

Jag har mixtrat ihop en eventuell ny header till bloggen :)

Började känna att det behövs en ny, men har dock inte tagit så mycket nya bilder som jag känner att jag kan använda mig av :/ så tog lite gammla bilder och även EN ny bild på kissen min ^^


Blev rätt bra va?

Ska bara få in den där den ska vara bara ;)

UPDATE!
Ser att jag råkat få med ett "S" i blogg namnet, NOT SO GOOD, så det ska ändras...

Tomorrow SHOETIME!



Imorrn så ska jag köpa mig ett par stövlar, dessa ovanför!

Ville sååå gärna ha dom förra hösten men då hade jag inte råd, och nu känner jag att jag vill ha dessa och ska då passa på att köpa dessa stövlar nu medans dom finns i min storlek så att jag har dom här och mina boots från förra hösten att variera emellan :D

Blir väl att gå på stan med men ska BARA köpa skor, och eventuell fika NOMORE.
För blir att betala räkningar sen :) 

Nu vänner säsong 3 och sova ^^ Natti

Måndag 8 augusti

Precis blivit klar, jag kör på mjukisbyxor och en hoodie för jag skavde ju upp tårna här om dagen när vi promenaderade en mil hem, så måste köra på enkla skor som inte gör ont att gå i.
Och de skor jag tänkt ha på mig passar inte till jeans och såna byxor jag har, så kör då på mjukisar som dom kan man ha de skorna till ^^

Men kan ju vara skönt och åka i bara enkla kläder med, behöver ju inte vara upp klädd ;) varje gång.
Men anledningen att jag ens klär upp mig då är ju för att det inte är inte många gånger man får tillfälle att klä upp sig.

Ok tråkigt inlägg jag vet, men jag ville bara skriva nåt. Nu ska jag dra mig mot bussen...

"Spotify Premium"

Då jag övergått till TELIA så fick man erbjudande om att få testa på spotify premium :)
Igår så fick jag information hur jag skulle aktivera det och har nu aktiverat det ^^

Weei^^

 ______________________________________________________________________________________________

Igår så drog jag , syrran & alex till Öregrund för att kika på roslagsloppet, dock missa vi första halvtimmen som vi fick åka över till grösö då det bara var där man kunde se bäst utan att behöva betala. De tog nämligen betalt för att komma ut på klipporna. Förståeligt antar jag...

Men vi såg bra där vi satt, vi gick till gräsö camping, älskar det stället ^^ , passade på att bada fötterna medans vi ändå satt där på klipporna. Dock så hade jag jeans leggings som jag inte kunde dra upp så bra så fick snällt bli blöt halv vägs upp på benen, men blev torr sen i solen ^^

Var ju så jäkla varmt, dock börja det regna när vi skulle tillbaka över till öregrund -.- så vi blev ju något blöta. Skulle käka men var överfullt överallt och jäkligt dyrt, antar att det var för dagen i all ära. Så vi tog bussen till östhammar och gick in på nåt ställe där, det blev ingen riktig mat utan det blev nachos tallrik, det enda billiga. Nacho chis med smält ost ovanpå,som vi dippa i salsa och gräddfil. 60 spänn :S - den mat rätt jag blev sugen på de enda de typ hade att välja på var fläskfilé med potatis etc kostade 158 kr och det var för dyrt för oss.

Sedan blev det buss till gimo, byte till tierp där vänta en timme och sen mot skärplinge. Sen en mil promenad hem. Kom hem till halv ett och då hade jag skavsår på tårna och har nu ont när jag går, sen blev det vänner och somnade gott sen ^^

Beger mig ut på sjön :)

Nu beger jag mig ut på sjön med Linnea s :)

SKa ut till stugan med lite grejor åt dom som är där, ska passa på att bada o sola oxå ;)

Även glaaad för fått veta att jag kommer få pengar på tisdag :D

Trött tjej

Åh jisses vad jag är trött alltså, åkte nämnligen ut med vår lilla båt själv till stugan men grejor åt pappa & amelie som åkte ut dit imorse. Och fick först gå och hämta båten, körde till fiskar bryggan här neranför för det blev enklare att ta sig dit med alla grejor och få i dom än där vi har båten i vanliga fall.

Fick springa 3 gånger upp och ner till båten för hade en skottkärra full med ett batteri och en massa täcken dom ville ha, sen upp med den och hämta kuddar och lite annat. När jag precis packat ner det så ringer dom om att de vill ha lite mer saker så var ju bara att springa upp igen...

Svetten rann verkligen när jag till slut kom tillbaka till båten, så det var såååå skönt när jag började köra som det fläktade sköönt ^^
Väl framme så hoppade jag i , i vattnet direkt! SÅ jäkla skönt och avsvalkande alltså ^^

Tog mig en sallad som jag åt där och drack juice sen sola jag lite, och tog ett till dopp innan jag begav mig hemåt :)

Har ätit och kikat på CSI som jag somnade till, så har sovit en stund. Nu ska jag kika film för min axel har börjat värka igen och huvudet likaså..

Tips & Råd - Skönhet del 2






Solbränna på G!

Oh yeah, börjar få färg där jag verkligen berhöver få färg för att jämna ut liksom ;)

Har solat ryggen en massa nu, då jag haft vita ränder efter mitt linne jag haft på mig sen tidigare, men såg nu att den knappt syns :D , är väl för jag börjat använda bandeu bh bikinis denna sommar mestadels och därav lyckats få bort såna där fula vita ränder ;)

Plus att jag får så jäkla ont av att ha såna där snören upp runt nacken, som dom klämmer och spänner på just mitt onda område vilket resulterar i huvudärk som fan!

Vill verkligen BADA!
Men vet inte om det blir nåt idag, för pappa, amelie & elsa ska dra till stugan några dagar FUSK!
Så vi andra bli ensamna :D , men men men vet inte om vi tjejer ska dra iväg nåt, annars slår jag till på att ta en dusch, har faktiskt inte gjort det på evigheter nu :S vet inte varför det blir så men jag drar verkligen ut på tiden när det gäller att ta sig en dusch. Men får försöka ta en idag ^^

Andas ut

Jag tror att jag kan andas ut, lite iaf. Har precis suttit och räknat ihop mina räkningar och lagt de viktigaste överst. Men bara jag får pengar nu nästa vecka så kan jag i princip betala ALLA mina räkningar även inkasso, hittade 3 st men vet att 2 av dom är betalda redan så ska bara kika vilka det var.

Men fick sån klump i magen och allt jag tänkte på var hur jag skulle ha råd att betala allt, speciellt när man bara får påminnelser osv hela tiden. Känns ju inte bra att vara tillbaka på samma spår man var på för bara några månader sen. Men det ser ut som om jag kommer komma ur detta rätt så snart :)

Och det är ju så jäkla varmt ute med :S jag försökte ligga på gräsmattan och läsa ekonomistyrningen men jag fick huvudvärk av att ligga där i värmen och samtidigt så antsträngde jag axeln vilket var dåligt så min plan att sola samtidigt gick åt helvete. Måste komma på ny lösning ;)

Förutom det så ringde amelie nyss och bad mig slänga in en stek i ugnen och hade telefonen ute, jag var uppe på mitt rum fick ju som sagt springa ner, och ut för att kunna svara... jobbigt!

Fan fan fan

Fick nyss en lapp från jävla radiotjänst om att en faktura på 300 inte blivit betald och kommer att gå till kronofogden OM jag inte betalar inom en viss tid. Jag vet att jag betalat skiten, och ringde nu upp dom bara för att fråga vad de hela ´handla om. SOm jag dessutom fick en lapp om att det var avslutat med dom.

Tydligen hade jag bara betalat för en viss period (den var på 500 nåt... men med påminnelser och skit gick den upp till 800) den betala jag, men tydligen skulle jag betala en till period och den går upp på 300 kr. INTE kul när man knappt har pengar för tillfället och kan heller inte låna av någon, :( inväntar ju fortfarande pengar ifrån försäkringskassan så jag hoppas det kommer snart så jag kan betala mina jävla räkningar.

Får ju fan en klump i magen för jag inte kan betala och vet inte hur jag ska göra för att komma bort från det.

Nej ut och lägga mig i solen och se om jag kan glömma detta för en stund!

Onsdag 3 Augusti 2011

God Morgon , solig dag och den ska spenderas med att vara barnvakt till att börja med.

Jag hade dock planer på att börja plugga ekonomistyrning inför tentan som närmar sig, men får visst skjuta på det några timmar till. Jag kommer liksom ingen vart med pluggandet, för skulle ju skriva ut några gamla tentor här om dagen men då ville inte skrivaren skriva ut nåt över huvudtaget och pappa var inte på humör för att fixa det då. Sen var jag ju igår på lite opeppat humör och hade ju inte lust med ett skit!

Men åkte iaf ut på sjön med familjen igår, åkte till en ö som jag inte besökt på typ 2-3 år, jätte fint där dock kom vi inte dit jag tänkt att vi skulle gå på den där ön men en annan gång. Var iaf skit skönt i vattnet :) jag var i ett tag. Sen efter vi ätit så gick jag en bit bort och knäppte kort, gick då igenom ett par spindelnät som jag innan försökt få bort så jag kunde komma fram, gick smärtfritt ända till någon minut senare när jag precis tagit av mig kamera remmen ifrån halsen för att kunna ta bild på en sak närmare DÅ kryper en nedrans spindel på axeln och min reflex blev ju skrik-slå-bort-den-och vifta med händerna... nja inte vifta men typ råkade släppa kamerna som for ner bland stenar och jag fick panik som jag trodde den gick sönder som det såg ut som om det flög bitar åt alla håll, men det var bara luckan till batteri/minneskortet som flög av och jag lyckades få tillbaka den ^^

Men fatta om jag blev panik slagen, ny digital/systemkamera som jag bara haft 3 månader och redan förstörd, men det var luckan och någon repa på sidan men inget mer än det som tur är.

UPDATE!
Dom tar tydligen med sig Elsa iaf, så jag kan nog plugga iaf :D GREJT!
Var väl att jag inte lät så jätte glad när dom fråga, för nyss vaknat till liv liksom.. Men samtidigt så kan jag ju inte alltid ställa upp, måste ju tänka på mig själv också. Det är något jobbcoachen har fått mig att tänka till på, för har märkt själv att jag faktiskt tänker mer på att hjälpa till i familjen och ligga alla till lags än att bry sig om mig själv och få det jag vill göra gjort. Så ska försöka prioritera mig själv lite mer och göra upp en egen plan/schema på vad jag vill få gjort osv och även försöka hjälpa till hemma också självklart.

Men det är inte lätt när vi är 7 personer som bor här hemma, det ska fixas hit och dit plus att vi bor trångt så det går ju nästan inte att städa för när man väl städat så ser det stökigt ut igen efter bara någon dag. Nej invänta på att alla åker iväg och jag blir själv och kan då smita ut och försöka skriva ut tentor.

Tips & Råd - Skönhet!

Här kommer lite tips & råd inom SKÖNHET!



(denna concealer använder jag, ifrån SHEERCOVER, helt underbar <3)





Fortsättning följer....

Lite pepp i det opeppiga

Vilka rubriker jag skriver?

Anyway, så tänkte jag som rubriken lyder PEPPA till det lite i min lilla opeppiga stund, för bara för jag är
lite opepp så behöver ju inte bloggen lida för det? Eller hur ;)

Igår så var jag lite dum och unnade mig en tidning bara för att jag ville ha något att läsa och ville då
köpa en tidning som det inte skulle göra så mycket att jag köpte - Nämnligen en tidning full med Råd & Tips på kläder, skor, smink etc etc!

Och i tidningen så hade dom gjort upp en full lista med tips & råd på massa möjliga ting och tänkte att man kanske ska dela med sig av dom?

Så ska sätta mig nu och skriva in dessa i 1-2 inlägg :D

EnJOY!

Depp pepp opepp

Usch har en sån där dag då man helst vill ligga under täcket och sova bort alltihop!

Jag är allmänt trött och seg idag, vill bara sova men får dåligt samvete för det är fint väder och jag har inte någon som helst lust att ens vara ute i solen för jag vill hellre lägga mig framför en film och sova.
Har följt med farmor till skärplinge för hon skulle göra något och ville ha med mig.

Har betalat en viktig räkning som jag som tur var hade lite extra cash kvar att betala för.
Har räknat ut att jag borde få pengar nästa vecka, i början på den. Hoppas hoppas!
Annars så orkar jag inte ta itu med sånt jag borde ta itu med, för så fort jag tänker på att ens göra det så
får jag en klump i magen bara för det är saker jag inte kan fixa för en pengarna kommit in på kontot.

VILL HA JOBB NU!
Så man kan slippa sånt här tjafs, nej nu ska jag däcka i sängen eller nåt..

Nattis nattis

Här sitter jag i min rosa dräkt halvt, för drog av ena halvan för det är så jäkla varmt i mitt rum -.- , hade den på mej nu när vi satt ute och åt mat.

Har tillbringat största delen av dagen i Tierp, först jobbcoach grejen sedan gick jag ner till centrum och köpte mig en dricka och en liten tidning, gick tillbaka till kyrkan där jag var på förmiddan. Pratade med ena jobbcoachen vi tog en liten enskild samtal.

Sedan gick jag med syrran till konsum och väntade in linnea s och vi gick till banken för hon skulle fixa nåt. Sen gick vi till en kina restaurang och åt, asså jag har ätit där typ 2 gånger tidigare och kan säga att idag var fan sämsta av alla de gångerna jag ätit där. Maten var KALL! Inte mycket att välja på och det flugor och skit där med :S usch!

Nej men annars är det ju trevligt där men är väl för att de knappt har kunder där som det blir så där antar jag.
Efter det åkte jag med sis till vavd för hon skulle gymma och jag vet inte ens varför jag åkte med... Men men..

Väl hemma vid åtta så har jag haft sån värk i axeln, nacken som går ut över skuldran och ner i armen :( hon sa att det typ kan bli så men att det ska göra ont HELA tiden är väl inte meningen att det ska göra eller?

För när jag gått hos niklas (kiropraktorn) så har det bara gjort ont i några dagar sen gått över, dock kommit tillbaka men nu gör det ju ont jämt, plus att jag kan knappt röra mig utan att det går en rejäll smärta rakt igenom :S

Nej vila och kolla på film sen sova. Trött tjej!

En snabbis...

God morgon

Här sitter jag som en Zombie och vill hellre lägga mig och sova nu när jag kan få sova längre än till 8-9 MEN nej då ska man upp för att åka till Tierp -.- , suck!

Har försökt få i mig min tortilla med tacos blandning från igår, jag gjorde i ordning 2 st men fick inte i mig båda då så en blev över som jag idag värmde lite och åt på. Dock är det en liten bit kvar men hela skiten rasa ihop och det droppade ner på mej, tur att jag inte klätt på mej än ;)

Men fått i mig lite iaf, det är huvudsaken för förra veckan så började min mage att låta bara för jag var hungrig
och ALLA i rummet hörde! SÅ jag hoppas jag undviker det idag ;)

Nej måste sätta fart så jag slipper springa till bussen...

RSS 2.0