Sista Mars lider mot sitt slut

Köpte ju som sagt ett par pumps idag, som min kära kusin gjorde för någon vecka sen (några) , men jag härmar henne INTE (som det känns som just nu) men det gjorde jag inte som jag liksom henne suktade efter dom redan när dom kom ut i butik nu var det bara att hon hann före mej ;) . Men men vi har ju bra sko smak ;) hihi <3 - för ja visste att hennes syster inte gilla klacken på dom (i fram) varken pumpsen eller stövlarna och jag fick tydligen för mig att carro också inte gillade dom men så var inte fallet för när hon sa att hon gillade stövlarna med men att hon kände att dom inte passa henne riktigt då kom minne tillbaka :) .
In love <3
-
nej fan nu får det bli vår så man kan ha dom på sig :D eller sommar ;) det är ännu bättre än vår hihi . nej nu måste jag på toa hejdå

....

Känns lite som att man måste förklara sig lite ibland, för folk verkar få missuppfattningar och det är det ena efter det andra. Jag var dålig i måndags och tror att det var risgrynsgröten pappa hade gjort kvällen innan, för killen min blev dålig nån timme efter han ätit, typ sprang på toan en del. Och jag blev dålig på morgonen och som jag var hela den dan och att jag spydde var väl ett sätt för kroppen att säga ifrån eller nåt. Men börjar bli bättre är fortfarande lite knip och sådär men jag kan äta och har tagit det lugnt med mjölkprodukter nu. Antingen är jag känslig för mjölkprodukter eller så är det nå annat. Har ju som sagt blivit dålig förut men inte så ofta som det verkar. För det är så mycket annat som gjort/gör att man är dålig. Jag är känslig och har lätt för att bli dålig, plus att jag har en lilla syster som är sjuk då och då och en stor familj. Är väl ännu värre nu när jag knappt gör nåt utan sitter för det mesta inne, och har ju varit mycket plugg nu senaste tiden kanske för att det inte är mycket kvar nu och det hela med detta inlägg är att ni ska förstå dom som missuppfattar osv. Jag är alltså inte så dålig jämt och även om jag skulle kolla upp det så skulle dom nog inte hitta nåt, så som sjukhus är i dagens läge..
-
Ska ju till mormor imorron så kommer nog inte uppdatera något för en jag kommer hem hoppas på lörda eller sönda som jag inte har sån stor lust att vara där hela påsken, vill ju fira lite med familjen. Kanske ska ta med mig katalog och se om moster är intresserad av att vara värdinna? Menar ljusen är ju ändå kvalite och det är bra saker plus hon får ju 20% på hela sortimentet och en gåva :) .- Om jag minns rätt.
Nej nu ska jag dra mig
//E

Tidiga mornar = inte min grej!!!

Fick gå upp halv sju idag, göra mig iordning... Alltså när man sover perfekt och som skönast då ska man upp!!!
Alltid när man ska upp tidigt det är då man sover som bäst och totalvägrar gå upp i princip, men idag så hade jag lovat att följa med till stan och "stor" handla. Först lämna vi av elsa vid dagis sen for vi mot gävle och första stoppet blev körskolan där jag nu fixat körlektioner i maj.. Sen blev det willy:s där dom BARA skulle handla tre saker eller vad det var, kommer därifrån med 3-4 kassar?! Haha så är det alltid. Efter det bar det av mot valbo, där vi kom dit vid kvart i tio så gick vi in på coop där pappa köpte sig en till grill, i mellan där så smet jag iväg till dinsko :)
och ;
kom hem med...

iiiiiih dessa :D (finally i´ve got them)

:D , så där ja nu har ja dom äntligen :) - som ni kan se där vid tårna så köpte ja även nå inlägg som butikbiträde rådde till :) .
-
prövade även dessa:
Men kände att jag kan inte skaffa dom nu så får se om ja skaffar nån gång längre fram, sköna var dom :)
. Efter min minishopping så blev det systemet där det inhandlades lite cider och vin ^^ Funderar till helgen men ska ju eventuellt vara i årsunda hos mormor hela helgen och jag vill ju fira påsk hemma med :/
men åker nog hem lörda eller sönda.. Jaja efter det blev det kolla lite sängar på ikea efter det lunch och jag tog min vanliga måltid där, kottlerad med bea, pommes och ratatouille :) gott ^^ sen bar det av mot ica maxi och hem. Och jag är trött :/

Bara måste..

få ur mig detta. Jo jag städade rummet för bara nån vecka sen (som var jobbigt som jag inte ens va på humör för det) och nu har ju mina kära kille möblerat OM! vilket gör att allt är i en enda röra IGEN, suck...
Jaja får ta tag i rummet igen nån dag. Nu ska det köras...

Förlora en vän?

Inte jag men min kille har eller vi vet inte riktigt. De va ju det att dom va iväg och festa och på vägen hem så hade hans kompis inte tagit tabletter som han skulle och att han druckit för mycket och sen gick det överstyr. Då hade min kille lyckats få tag på amelie (sin mamma) och fixat så hon tog kontakt med hans kompis mamma osv.. Så blev han hämtad som dom andra inte klara av han. Och när han fick veta vem som fixat så att han blev hämtad så blev han sur på min kille och nu mår ju han piss som han tror att dom kommer vara ovänner osv. Jag hoppas väl att hans kompis släpper det hela och inser att stoffe gjorde det där bara för hans kompis skull. För kan ju inte vara lätt för dom att ta hand om han när dom själva är påverkade.
-
Jag har märkt att han varit lite grinig och sur men inte tänkt på varför, och jag som var dålig igår kunde knappt göra nåt mer än ligga i sängen/soffan och springa på toan i mellan åt. Så blev han lite grinig på nåt och jag retades vilket gjorde han arg osv. usch fy fan hatar när han blir grinig så där :( . Tycker synd om han, han har fått stå ut med en hel del inte undra på att han har sånt humör och så.
-
Har en groggy kisse i knät nu. Han har lite problem med balansen och att gå men jag tror att han blir bättre bara han ligger still. Han har nämligen blivit kastrerad och han går som om han vore full xD . Nej ska fixa så han ligger ner..
älskar dig <3

uuuusch

Ja lyckades somna om förut när älskling gick upp och åkte iväg till skolan och blev väckt vid halv elva av amelie som undra om jag ville köra. Gick upp och klädde på mig, då kände jag att jag var ashungrig men samtidigt illamående som fan. Men gick ner på toa, satte igång datorn som står i syrrans rum (för tillfälle) och tog en tallrik med gröt. Är fortfarande lite små hungrig men får väl ta en macka då, tror iaf att illamående försvunnit lite ... skööööööönt!
-
För jag trodde fan att jag skulle spy när jag satt på toan och blev bättre när jag gick ut och tog mej lite luft. Usch fy fan för sånt här. Jag städade ju rummet för några dagar sen, och jag har gillat så som vi haft det möblerat MEN bara för att soffan inte kom till nån direkt vettig användning och att älskling vill sitta i soffan och kolla på film/spela playstation etc så möblera han OM. Jag föreslog 1-2 varianter som vi haft förut och som har funkat men han gjorde en möblering som inte alls såg eller ser så bra ut (tycker jag) det ser lite av slarvigt ut, och att vi har ju så mycket i rummet att vi inte kan möblera det så bra, och sängen tar i princip upp hela rummet och det är ju heller inte bra, för vi använder till de mesta delen bara halva sängen, ungerfär 105-120 cm av 180.. Vi har försökt sälja den men inte fått någon som kan tänka sig köpa den, och jag har hittat madrassbotten + bäddmadrass för sammanlagt 1390 kr och det är ju bra, vi har ju redan sängben men älskling vill att vi ska ha sängstomme. Jag hittar ingen snygg i 120cm eller ens nån i 120. För vi behöver ju inte mer än det och 140 det blir ju bara 40 cm mindre än nu så ja vet inte hur vi ska göra. För han tycker ju heller inte om att gå runt på ikea som jag ;)
-
Toan kallar.. Ciao

suck

Nu har man fixat till rummet, bäddat undan fåtöljen och ställt tillbaka den, plockat undan skräp efter dom och ställt tillbaka borden framför soffan igen. Inte fullt så städat men får ta tag i det nån annan dag I guess...
Har väl varit en OK dag förutom att jag känner mig smått irriterad nu...

Ang mitt förhållande..

Det är inte många som frågat, det var bara i början men nu har vi varit ihop 3 år med lite "breakups" i mellan åt. Och jag har ju inte tänkt på det så värst, våra föräldrar blev ju ihop och strax efter det så blev jag och stoffe ihop och det var OK för familjen. För vi har ju inga som helst dna eller nåt förbindelse om man säger så, och nu är ju våra föräldrar gifta på sätt och vis ska ju vi vara "syskon" men iställe är vi ett par!
-
Igår så hade tydligen stoffes kompis som följt med hit (andra gången) och hade då frågat om jag bodde här? (villket jag gjort 10 år nu, och stoffe har bott här 3, ½ år typ. Och då förklara stoffe situationen. Antar att inte så många har frågat eller så .. Men men nu vet iaf dom flesta om det.
Och det är väl inget fel med det eller?
Jag är iaf glad att jag har stoffe, han är min stora kärlek och vi har våra upp och ned gångar men vi har aldrig bråkat bara små tjafs och missförstånd och jag älskar han hur mycket som helst fast han sårat mig en del men vi har gått vidare och Im happy <3

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Alltså jag gör fan vad som helst för att bli av med den här plötsliga smärtan i axeln upp mot nacken fan fan fan.-.
Har iaf två killar i rummet inatt xD haha dom är lite roliga nu när dom är lite fulla ;P gillar stoffes kompis :) en av dom första hehe..
nej värktablett..

Glad?

Ja iaf jag på nåt jävla konstigt vis :S - för min älskling är det väl tvärtom av vad jag hört, hans ute-supa-med-grabbarna-kryssning gick inte så värst bra :( tråkigt tycker jag som nu när dom äntligen kommer iväg på den så slutar det i elände. Pappa är och hämtar han nu så får väl se om han sover med mig inatt eller inte som en kompis till han följer med och sover över. Yaaay NOT. Jag sover sepe dåligt utan älskling :( så hur fan ska ex: 4 månaders borta arbete bli? Alltså om jag skulle få jobb utomland eller så.. Visst det skulle vara skit roligt att komma iväg och testa nya miljöer osv men ja jag vet inte.
-
Har nyss diskat halva syrrans disk som hon fick gå ut och sitta vakandes över elsa ;) hehe nerå barnvakt ifall hon vaknar eller så. Och jag vet inte om det är för att jag möjligtvis är övertrött, eller om det är den goda påskmusten? eller musiken som gjort att jag känner mig lite uppåt..
Nej nu ska jag ner och hämta mitt täcke som ligger fortfarande i torktumlarn...

Nära ögat

Va nyss nära på att beställa ett par skor som jag kunde fått för halva priset men blev inte så som jag tänkte mej för. Oh dom e så snygga... Men kommer väl fler tillfällen?
Snygga <3
Finns i vita med, men tror att svart funkar bättre för mig. Jaja får väl se om jag kommer skaffa sånna här längre fram eller inte men nu har jag 7000 nåt på kontot och ska överföra några tusen till sparkonto , det görs inte automatiskt som jag tar lite olika..

Uppfriskande?

Var som sagt iväg till Tierp med pappa, först till systemet där jag köpte cider och jäger + nånting mer till älskling. Jag köpte till mig själv endast 4 cider :) har ju redan annat hemma som jag ska komma på nåt med xD . Sen åkte vi till Coop och handla (föredrar nog hemköp men men) köpte vindruvor och påskmust + pommac där efter det åkte vi till gammel mormor till mig, mormor till pappa. Var där en bra stund, nåt pappa kolla på osv. Efter det åkte vi till OK macken och sen bar det av mot skärplinge. Väl där så gick jag in på ica och hämta ut ett paket och skicka tillbaka ett annat. Köpte även 2 mörk choklad ena med passionsfrukt smak som syrran testa förra fredagen och jag gilla den med :) . Mörk choklad för mig är bra, för får mindre finnar och behöver inte äta så mycket av det. Så halv nyttig är jag idag ;) . Har sedan vart ute med elsa nu en timme och hon tyckte det var jätte roligt att kasta snö på mig och  det tyckte inte jag va lika roligt. Efter ett tag så gick vi och mötte upp syrran som kom med bussen och nu sitter jag här och känner mig slut som jag inte sovit så bra inatt och att jag inte kunde somna om imorse... Kanske tidig kväll i kväll? Får väl se ska göra lite plugg nu sen ska jag och syrran ha maraton i förhäxad :D

Irriterad....

SOM FAN, kan jag ju lova. För blev väckt genom att älskling kom och smekte gav mej en puss (han sov nere med en kompis) vid halv åtta och krama om mej. Sen 5-10 min senare så dunkar det som fan under mej, alltså i syrrans rum. Jag förstod vem det var som satt igång musiken och blev rasande pågrund av att jag sovit dåligt i natt och har nu huvevärk + mensverk = JIPPI NOT! . Iaf skickar sms om att dom ska sänka, ja det va bara nån minut sen va det på igen :( . Till slut gick jag ner och sa åt dom, tog ett glas vatten gick upp tog en värk tablett och satte på datorn som jag skulle göra en grej. Efter det så kom älskling upp efter att jag ropa på han och sa att ja inte vill vakna irriterad och grinig, inte så kul när nån sätter på dunk musik så :/ . Men men nu har ilskan svalnat och jag funderar på att gå ner och ta nåt att äta som jag endast åt en och halv macka och inget mer. Kan ju oxå vara därför jag känner mig irriterad så inte bara mensens fel..
-
Senare så bär det av mot tierp med pappa o amelie tror ja.. Ska köpa mig lite snacks till ikväll så ska syrran och jag ha lite av maraton med förhäxad, men jag tycker att hon får hoppa in där jag är ;) för inte så skoj att titta på nu :S . Återkommer.

Haha

Jag hittade nåt lite underligt ;) roligt kan man väl säga...
TVÅL xD - ni skulle ha läst beskrivning av hur man använder den...
Skölj händerna i vatten dra sedan TVÅ till TRE ggr och smörj in händerna skölj sedan av..
Haha ja det kan ju misstolkas lite ;) hehe

Scary?

Ja det kan man ju säga att det är "scary" för nyss så var jag in på tjejs facebok (vi har gemensamma kompisar där) anyway, bara för jag hade tråkigt så började jag kolla på hennes bilder och där på ett av dom hitta jag en person som jag kände igen, klickade snabbt förbi så jag gick tillbaka och där sitter han.. En kille som vad jag vet bor i linköping iaf gjorde han det för ett par år sen då jag chattade, smsade och till och med snackade i telefon med. Jag tror jag blev smått kär i han men det var bara ytligt, för märkte efter ett tag att han var en PLAYER så då gav jag upp han ..
men men ett par år sen nu har jag en underbar kille som jag älskar :) det där va förr nu är det nu..

Läppglans/balsam

Mm yumm :)
jag har märkt att jag samlar på läppglans/balsam har en del nu har jag för mig och hittade även jätte söta nu på bluebox som jag blev lite smått kär i ^^ .
dessa :) och ett par till (mindre format) men dom har jag ingen bild på. Cute as ass ;) elr vad säger man?
Iaf så har dagen gått fort?! Kanske lite för fort.. Har sovit halva dan, började med frukost men fick gå ut med elsa en stund och när jag kom in igen så var jag inte sugen på min kvarlämnade halva macka så den åkte ner i sopporna så drack upp mitt kaffe iställe och började betala räkningar, startade en tvättmaskin, hängde tvätt och passade på att ta mina nytvättade strumpor innan dom hamnar nån annanstans. För vill inte bli av med dom så fort nu när jag äntligen skaffat nya. Ja sen så pratade jag med Inger om partylite sen har jag väl inte gjort så mycket mer, ska väl plugga lite..

trött


OM JUST DIG

NAMN: Emelie
FÖDD:  18 maj 1989
BOR: Fagerviken
SMEKNAMN: Emme & älskling (från killen då)
FAMILJ:  pappa, syster, halv lilla syster, 2 styv systrar , styvmamma (typ) och pojkvän
SKOLA : distans - högskolan i gävle

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
SAKNAT NÅGON: Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja en del
LJUGIT: Nja
SVIKIT NÅGON: Tror inte det...
KÄNNT DIG SÄMST: Joo
GRÅTIT: nej
SKRATTAT: Haha ja :)
VARIT SJUK: Nja inte direkt
VARIT UTOMLANDS: Nej :(
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Nej


KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA? Ne det tycker jag inte..
SKRATTAR DU OFTA: Jarå
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött, sliten
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: blandat 
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: länge sen men inget jag skulle våga göra för feg
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Haha ja en del ;P
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: I skor, kläder, väskor och sånt JA, i killar mje.. men i min kille så föll ja ganska direkt
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: kan man det?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: vet inte lite svårt...som inget varar för evigt
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Jaaa :) <3
OM JA, VEM: Kristoffer Skagerlind <3

DENNA MÅNAD:
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Nej
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED: ja det där va ju klurigt men min kille så klart...

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Självklart
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Bad boys så klart ;)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Båda! :)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: medel så det passar för mig ;P och det är älskling ^^
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR: öh ne, isånna fall miffon ;P

UTSEENDET PÅ DIG
:
BRUNETT ELLER BLONDIN: Blond to the ground ;P haha
ÖGON FÄRG: Blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Nu är det axel långt :/
SNYGG ELLER FUL: Haha de finns fulare ;)
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Ibland!
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Jaa :) mest älskling ^^
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: nej
HAR DU LÅNGA NAGLAR: blandat , klippte dom nyligen men växer som ogräs:S
SMINKAR DU DIG: Inte så värst nu för tiden, mer om ja ska bort
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN? man ser bättre ut med smink än utan, för utan ser man alla finnar, mörka ringa osv...

Saknar mitt hår lite :(

Vad är det för fel på dom?

OK va nyss en sväng på bilddagboken och nästan ALLA tjejer som är på "fokus" har bilder med tungan ut åt sidan så där lite sexigt (i fråga alltså, typ porrigt) och jag fattar inte VARFÖR dom gör så, och har bilder från munnen och neråt, jag tar det som om dom visar upp sig, och att dom har tungan så där. Alltså varför gör dom till sig på det viset, är det så samhället funkar nu? eller har väl alltid varit så men fjorton åringar (även yngre) ska väl FAN INTE sitta och ta bilder på sig själva på det där sättet. Jag menar det räcker med en söt bild där dom ler eller nå inte porrar sig på ett oskyldigt sätt, inte undra på att killarna beter sig som dom gör. ÅH fy fan säger jag bara...
.
Nu återgår jag till mitt pluggandet, bara 3 saker kvar att anteckna, då menar jag 3 powerpoint presentationer inte 3 sidor eller så... usch fy fan men men :)

Goooo Morning...

Nja inte direkt kanske, för jag vaknade till då när älskling gick upp mestadels för att hans syster väckte mej på ett brutalt sett när det egentligen var tillägnat älskling (morr). Iaf så kände jag mig jätte kissnödig så jag gick ner typ då när han gick fick en snabb puss först :) . Sen gick jag och tog mig en skål med youghurt och sen upp till sängen där jag börja leta efter förhäxad fodralet till första 2 säsongerna, roliga var det att den försvann igår och idag hitta jag den under älsklings kudde (?) hur den nu hamnat där, och jag som frågat om han sett det, "Neej" ja så låg den där under hans kudde haha ja :) men la iaf in sista skivan och började kolla sen vid andra avsnittet så somnade jag och vaknade igen nån timme senare av att Nallen som legat på mig hela tiden sitter och spyr PÅ MIG eller täcket, och jag tog det ju först som att han nös så därför vakna jag inte till först men när jag uppfattat vad han höll på med så satt han på min sida av sängen och spydde ner lakanet så knuffa jag ner han på golvet (Diablo satt i fotänden och kollade på nallen xD ) och jag började med att ta min skål jag använt tidigare och hade i spyan (som var kattmat egentligen) och tog sedan täcket och lakanet ner till tvättmaskin och satte igång den, sen blev det soppkorg och papper för att torka upp det på golvet, då hade han spytt igen i hallen. Så när jag var klar så fick båda katterna gå ut. (Diablo vill alltid gå ut så..) Ja alltså min morgon börja ju mysigt INTE! . Har efter det kollat på avsnittet jag somna till och suttit och kollat på uppgiften + hämtat in ved. Märkte då att det var väldigt skönt ute så får se om det blir en promenix senare :) . Fick även veta att Elsa är på dagis så jag hade ju tillfälle att sova längre men det sket sig ju...
Jaja blir snart ensam hemma så ska passa på att plugga nu så jag får lite av det gjort. Blir kanske Uppsala imorgon och träffa Emelie :) får även in lite pengar imorrn med SKönt ;P . Men ska se till att betala räkningar, nytt busskort och lägga undan lite pengar. Beställde ju ett paket förut med shampoo som är bra för både torrt hår och irriterad/torr hårbotten som jag har men tänkte så här, jag har ju shampoo/balsam nu som faktist lugnar och mjuknar upp håret, visst hårbotten är väl lite som det brukar men jag tar nog och skickar tillbaka det schampoo jag beställde och tar det sen iställe. Ska ju snart få saker från HM :D har ju betalat det redan är ju sommarkläder och då skulle det komma lite senare..
Funderar fortfarande på att skaffa mig så jag har lite av komplett ;) men får se hur det blir. Vad jag vet nu så är det väl bara sandaler och flipflops jag behöver annars har jag sommarskor och nu en del schnygga högklackat ;) -
jag fyller ju även år om nån månad och sitter och funderar på vad man ska önska sig, lite knepigt det där. För jag vill vara ute i god tid och säga till anhöriga (dom som firar mig och ger presenter) vad jag vill ha så man inte får nåt man inte riktigt behöver.. Vet vad jag vill ha av farmor iaf bara om Rummet Rita fortfarande har kvar dom, jätte fina champagne glas med guld motiv tror ja, om inte dom så kanske ett till present kort där :) var ju synd att jag redan använt upp den på 200 :( för då hade jag haft 350 kr i presentkort där och då hade jag ju kunnat köpa jätte fin servis :( men såg nu att det inte var kvar när jag var in dit :/ Fan varför ska det vara så svårt att komma på vad man vill ha utan att det ska bli dyrt?. Jag ska också satsa på körkortet så fort som möjligt med..

Oh finally ..

Jag tog steget och kollade... För  ja jag vet inte, kanske för att jag plågat mig själv så länge att jag till slut kollade. Iaf, nu vet jag hur  --- ser ut och att -- har ett förhållande (puh) . Sen kollade jag en annan sak, märkte då att den person jag inte vågat gå in och kollat på osv inte finns med i en viss kontaktlista. Så jag blev glad där, typ andas ut liksom. Att jag liksom "kollar" är bara för att jag är svartsjuk av mig och det som hände i höstas som gjorde att jag mådde skit vill jag inte att det ska upprepas igen. Så nu har jag äntligen tagit steget och kollat bara för att. Och en lättnad att se att den inte finns med där, men dock vet jag att den --- finns på andra ställen vad jag vet just nu. Men jag lovar att jag skulle bli sååå jäkla glad om en viss person bröt kontakten med --- för min skull. OK om dom snackar i skolan och så men helst inte nåt med mobil och sånt där för jag vill inte vara misstänksam och jag vet ju hur jag blir om jag märker att personen i fråga pratar/messar whatever med den personen. Och efter allt jag hört om -- så är det ju inget direkt bra. Och jag vill inte bli sårad igen och jag vill heller inte sitta här och ha massa jobbiga tankar som dyker upp bara så där och då blir jag orolig i onödan. Jag vill och jag gör (tror jag iaf) lita 100% på den personen.
-
Men nu kan jag iallafall andas ut och bara vara (hoppas jag) ... Och vill påpeka att jag älskar reliv tabletter <3 jag fick sån smärta i rygg, magmusklerna och neråt en jätte konstig smärta som drog åt och spände med mera.. usch fy fan men men efter bara nån minut så försvann det :) ja efter jag tog tabletterna ^^
-
Angående pluggandet så har det gått bra, mest antecknat men tänkte kolla över uppgiften nu och sen får jag väl se :) lagade mat idag igen :) tänkte göra köttfärslimpa men kan ju bli lite svårt när man har fryst köttfärs så tänkte jag att jag skulle göra chili corn carne (recept från jamie oliver recept boken jag fick av moster i födelsedags present /Förra året) men så hade vi inte alla ingredienser att ens göra det så det blev en enkel köttfärs iställe :) med krossade tomater, majs, halv burk (stor) creme fraiche, två-tre matskeder turkisk youghurt och en del kryddor till det blev det fjäril pasta :) mums ^^ . Alltså maten blev lyckad förutom att pastan kanske skulle varit nån min till men lite tuggmotstånd ;)
Now I can finally breath again

Ahhh

Nej jag inte gilla att sitta två/h och skriva av saker för att ha till hjälp vid pluggandet. Är grejs som läraren lägger upp vid varje uppgift i powerpoint som man ska gå igenom och jag skriver av det på papper som jag lär mig mer och blir ju enklast än att sitta och skriva på datorn och så man gå in på powerpoint grejset för att kolla liksom. Då är det bättre att skriva upp det. Har suttit nu med en sån och skrivit upp och känner mig död i både kropp och ögon men fick 20 min rast :) för såg efter busungen och klädde då på mig myskläder och tog mej ett glas kallt vatten och kollade i nya oriflame katalogen amelie gav mig medans elsa kolla på tecknade prinssesorna från disney :) . Hittade två saker i oriflame, trippel ögonskuggor i svart/grått och highlighter som jag behöver . Jag gillar väl inte fullt ut oriflames produkter men dom funkar för tillfälle. Och när jag har råd och känner att jag kan börja med det, så tänker jag nog börja med mary kay men är inte säker än. Har ju tre andra som jag måste komma igång med först så kan jag ju satsa på MK's sen iställe :) . Men har ju precis kommit igång med Partylite & Lustjakt så nu är det väl bara att köra hoppas jag :) . Hoppas på att få fler bokningar, ska höra mig för med andra som jag tror kan vara intresserade OCH jag måste vara med på nån visning med nån som hållt på ett tag och vet vad man ska göra osv för en lyckad visning. Jag hade ju en lyckad visning nu men det var ju som sagt några och om det varit fler så hade det säkert kommit upp i mer än det blev nu. Men jag är nöjd för det lilla som blev nu :) Nej återgå kanske för snart ska jag vara barnvakt igen...

Tisdag för middag

Ja då sitter man här med ett täcke, en filt runt om och ska slå upp lagboken och det så jag kan börja plugga :)
Blev väckt av Elsa som fråga en massa och sen kom hon med grejor och gick iväg sen börja hon skrika och då gick jag upp och kollade vad hon gjorde och busungen hade klättrat upp i Linnea´s säng och kom inte ner (våningsäng) hon kan klättra upp men inte ner. Men iaf blev att jag gick ner och gjorde mig två mackor och en kopp kaffe, fy fan vad jag börjat med kaffe senaste tiden haha :) ja ja de e ju gott ^^ .
Och en sak innan jag avslutar så vill jag påpeka att jag önskar att det fanns minikatter, om det finns minihundar varför inte katter? Jag tänker tillbaka på när Diablo var liten visst han är ett år snart men liten så man bara hade han i händerna. Och jag minns när han skulle dricka vatten första gången ur den vi har åt katterna och han ramla ner i den xD så gulligt och att dom satt princip i mat skålarna när dom åt ^^ oh BLI SMÅ IGEN :D
Nej plugga va det...

Ny duschad

Städat rummet (x)
Bäddat sängen (x)
Diskat (x)
Duschat (x)
och pluggat där i mellan :)  så på allt - CHECK!!!!!
-
Vet inte vad man ska hitta på nu direkt, killen prata om nån film men får väl se, beror ju på om han kommer upp snart eller inte.
Go natt

Lite små depp och opepp..

hoppas innerligt att det försvinner, detta är väl inte om mig egentligen mer om min kille. Som blivit lite deppig och opeppad på att skaffa det efterlängtade kortet. Alltså det är ju dyrt att ha bil, det är ju inget man kommer ifrån. Och det kan vara svårt för en som pluggar och bara får 1050 + 1000 kr i månaden att leva på när man samtidigt har annat att betala. Men jag tycker att även om han skaffar körkort nu så har han ju åtminstone ett och han behöver ju inte ha egen bil direkt heller, och vad jag vet så skulle väl pappa hjälpa oss i början eller vad det var. Jag vill ju ha körkort som det blir lättare att få jobb, att ta sig nånstans och inte behöva ringa farmor eller be pappa om skjuts varje gång man behöver åka bil. Och dom har ju suttit och pratat om en fjällen resa över nästa jul (hoppas) och då vore det super om en av oss eller båda har körkort så vi kan ta två bilar annars blir det att vi tånoringar åker buss och tåg (då tycker jag bil är mysigare, iaf till sånt) Men jag har iaf inte tappat lusten oavsett om det kostar att ha bil det vet man ju, bensin priserna är ju höga dom med så egentligen vad gnäller han över? Jag tror väl mer att pappa sa dom sakerna bara så att man har det i baktanke, att det inte bara är att ta bilen osv. Utan det kostar också.
-
Iaf så har jag suttit och tränat vägmärken och det går ganska bra :) . Plus att rummet är städat (för tillfälle) är väl inte fullt så som jag vill ha det kanske men det duger och har ljus och lite annat står lite snuggt utsmyckat på borden framför soffan. Och nybäddad säng med ^^

One More Thing

Jag har suttit och tänkt på att eventuellt skaffa mig en mini pc som man kan bära med sig osv, och om jag ska börja jobba med partylite och lustjakt så kan det vara bra att ha med sig en liten dator som dom som vill beställa direkt beställer. För bära med mig den här blir ju lite knepigt men om jag ska ha en liten mini pc så får det bli när jag kommit igång med dom där sakerna :) .
Men man kan ju allti sitta och kolla vad som finns ;)
Den här var snygg :)

Oh jag minns den här, eller ja när jag höll på att leta efter dator (innan jag skaffa den jag har nu) så var jag väldigt förtjust i denna, läckert att man kan vrida skärmen :D men synd att den kostar  9000 något :/
-
Jaja nu har jag kollat lite grann hihi ^^ - nu ska jag bära ner disken och börja med rummet för vet inte riktigt när älskling kommer hem så jag måste nog sätta fart nu. Kanske ska ta en promenad senare, det är ju fint väder idag

vaken och ska snart sätta igång

Japp så är det, nyss ätit frukost och ni vill inte veta vad det var xD som det var en blandning av lite allt konstigt möjligt...
Anyway...
Jag tänkte kolla färdigt på det här avsnittet av förhäxad sen ska jag sätta igång med storstädning av rummet så att det blir klart nån gång. På sätt och vis skulle jag nästan behöva sätta igång nu ...
Hot hot hot.....


Längre hår = Ny frilla

Jo det är så här jag har testat en hel del olika metoder med att ha hårförlängning, OCH det har varit alltifrån clips on, lim/tejp, microringar och nailhair (lim/wax som sitter på slingan redan som man fäster i sitt egna hår etc) och den näst sist nämnda tycker jag väl är bra med skavde väl lite smått när man sov men ja.. nailhair är rätt ok bara man har nån duktig som kan hjälpa en.. lim/tejp var väl rätt ok men den eller dom (trensarna) lossnade allt efter som mesta dels då jag duschade och det var väl ingen höjdare men satt rätt bra ändå. Clips on har ja på sätt och viss gillat bäst men har knappt använt det då :S vet inte varför och det är ju det att det är rätt drygt att tvätta och efter åt att borsta det. Kommer ihåg när jag hade gjort hårförlängning till pappa & amelies / elsas dop så hade jag duschat och hade fått värsta tovan i håret och fan vad jag höll på för att fixA till det usch.. Men samtidigt så har jag ju lärt mig hur man ska hantera det och få det att hålla. För nu har ju mitt egna hår vuxit ut i alla fall i bak där det är kortast och det är ju super. Så med detta inlägg så vill jag berätta att jag faktist beställt hem ett halv förlängnings paket för bara 200 spänn (billigare än vad jag betalat förut) och jag har tänkt mig att färga håret hemma den här gången som jag tycker att det ger lite effektivare effekt men visst det är mycket bättre hos frisör men ja nu är det som det är.. Så tar jag väl frisören i maj eller så :) . Men kommer säkert behöva klippa till hårförlängningen och fästa den i håret så ska kolla om någon är villig och som är duktig på hår självklart, vill ju inte gå till nån som inte är duktig. Inte för att vara elak men när syrran hjälpte mig i sommras med nailhair så blev det glest och fult och efter bara några dagar så satt jag och skrek för vi drog ut dom och det gjorde ju skit ont som sagt.. Hade ju remover grej men hjälpte ju inte så värst.. Men men så hoppas jag får en bättre frisyr nu då :)
Can't wait :)

Oh kill me...

Pappa tyckte att jag ska söka/kolla jobb utomlands (något jag tänkt på innan) och sitter nu och kollar in ving och se all sol och pool och allt underbart Ohhh vill åka dit nu och bara ligga där i solstolen eller på stranden ooh underbart <3 Tänk då om man får jobba där i sån miljö. I vad var det 4-6 månader om inte mer jippi liksom. Men det är bara det att jag har ju pojkvän :( och va ifrån honom så lång tid kommer ju ta kål på en. Men om man får chansen så vill man ju inte direkt tacka nej eller hur? Samtidigt undrar jag om jag kommer passa som reseledare eller nåt i den stilen jag är ju inte direkt sån som kan prata inför publik och liknande . Nej jag får tänka på det men skickar en ansökan iallafall..

ge mej mat - skriker min mage...

I typ två timmar nu har jag känt mat lukt men inte fan är man klar än :( . Är skit hungri som jag bara åt en skål med youghurt till frukost. Sitter och smaskar på en bit mörkchoklad nu ^^ mums. Jag saknar min pojk in åt helvete ;p haha men har iaf fått rummet någorlunda iaf tar resten imorn orkar fan inte hålla på mer. Kanske har mer lust imorn :D . Är inte mycket kvar heller, behöver sopa, lägga in mer ny tvätt. fixa ihop det som ska tvättas och gå ut med soporna. Funderar på att fixa hyllan igen som det behövs STORT för nu är den full av damm och saker ligger in klämd här och där så kanske ta och fixa den så man får in mer saker igen :) Nej nu lägger jag mig och slappar framför förhäxad medans man inväntar maten..

Städ städ städ på..

högsta nivå hehe ;) hehe nej inte direkt. Mer att den är på medel nivå. Har kommit en bit och snygga till här och där tänkte att jag ska sopa/dammsuga/torka golve imorgon och försöka köa undan allt skit nu som jag kommer inte ha sån lust imorgon och som älskling kommer hem då med. OOOH hatar att städa, om man ändå kunde trolla :D som dom gör i förhäxad^^ usch har kollat lite för mycket på det nu kanske hehe ^^
Jaja whatever tillbaka till äckligt städande..

Clean my (our) room

och det är jobbigt kan jag ju meddela. Man tror att det bara är att plocka upp, sortera osv men det är det inte. Har hållt på i 2-3 timmar nu med rummet och knappt kommit nånstans. Lagt in ny tvättat i byrå/garderob och lagt ny otvättat tvätt på hög och plockat upp skräp. Det är soffan, sängen och golvet kvar suck :/ hatar att städa

Som sagt..

så har dom andra kommit hem nu - både glad och inte glad för det ;) . För man blev typ" väckt av lilla Elsa som också fråga efter stoffe och blev lite ledsen när jag sa att han inte är hemma och efter det sa hon " toffe ute... eme dato,," hehe hon mena väl att stoffe är ute som han inte är här och sen peka hon på min dator :) . Men efter ett tag så drog jag mig ur sängen som min lilla urinblåsa växte som tusan och tröck på så jag till slut var tvungen att gå upp och rusa till toan. Så nyss ätit en skål (liten) med youghurt men funderar på om man måste ta sig något mer?
Ja fattar inte, igår var det skönt ute, fint och våren är på väg OCH när man vaknar idag så ser man att det snöat och att det är VITT över allt. Som jag sa förut när dom åkte då smälte snön bort och solen kika fram NU när dom kom hem igen så är snön tillbaka "morr" haha :P men hoppas att snön försvinner snart och att solen skiner varmt :)


Oops

Jag somnade till nu efter att jag ätit kanske för att jag tog migrän tabletter? Blir alltid trött efter jag tagit såna. Men vakna till som det är så fruktansvärt varmt att man inte kan andas så nu ligger jag i endast trosor ocn med täcke över mej :) fick reda på att dom andra kommer tydligen hem idag iaf, hade varit skönt om dom inte skulle komma hem ;) hehe har som sagt varit super skönt med dom borta och bara vi yngre här hemma. Men men ... Skulle vara super att ha något eget men har inte råd än så¨det får bli att bo kvar här hemma dock..
Nu ska jag fortsätta med förhäxad som jag börjat med säsong 2 :D
saknar min älskling :(

Ljus & Sex Visning

Yäähs you read it right ;)
Haha, så snart bär det av mot Skärplinge hem till Johanna. Är lite smått nervös men tror det kommer gå bra, roliga är att det är min första riktiga visning EVER!  För exakt ett år sen hade jag min så kallade visning på café corner i tierp men jag tror mer att jag var värdinna och Inger var den som höll det hela precis som jag ska göra nu. Bara det att jag har inte som helst aning om vad jag ska säga men tänkte köra på mina erfarenheter av ljusen och sexleksakerna haha ja det får nästan sköta sig själv så får dom iställe fråga och jag besvarar dom xD .
Nedå jag ska försöka prata lite om grejorna och göra mitt bästa of course. Det får bli att farmor skjutsar mig nu och så får jag höra av mig när det är dags för hemfärd igen. Roliga är att jag vet inte ens om dom andra kommer hem eller inte, för dom ringde igår och prata om att förlänga resan några dagar bara för Amelie & Elsa är dåliga. Jaja vi får väl se när dom kommer helt enkelt. Imorgon så ska jag ta mig an rummet DET behövs. Och en annan sak, i natt så somnade jag med förhäxad på vaknade sju imorse av att jag drömde om älskling och sen somna jag om igen och vakna igen vid halv elva av att jag var skit hungrig. Kollade typ två avsnitt till nu på morgonen sen har jag packat och sitter nu och funderar på vad jag ska ha för kläder :S
Ska knäppa kort under visningen och lägga upp här sen och informera om hur det gick - Wish me good luck ^^

Saknar dig älskling <3

Trött

Var som sagt iväg och gymmade med syrran och märkte att mitt busskort inte fungerar :( . Så måste till tierp och fixa det suck.. Märkte att jag nog hellre gymmar själv för kan inte "arbeta" när andra ser på det går bara inte så antingen gå själv eller träna hemma. Vi har ju saker hemma som jag kan träna med och just det jag vill träna så behöver inte gå till gym egentligen. Ligger nu iaf i sängen sen ett tag sen och kikar på förhäxad :)
Lite seg uppdatering än igår märker jag hehe oops :)

Fy på mig

Jag hade tänkt fixa och plocka lite idag som imorgon kommer dom andra hem som fått sig sol & bad (FUSK) och det märks lite på vädret att dom snart kommer hem, jag menar när dom åkte då smälte snön bort (en del) och solen/värmen tittade fram och NU så är det väl blandat minus/plus grader men tråkigt väder..
-
Haha :) - men åter till det jag ville, jo jag hade som sagt tänkt mig att fixa lite men iställe så la jag mig med mackor och youghurt i sängen och kikade på förhäxad och senare så somna jag till nån timme och vaknade då jag blev grymt sugen på nåt salt så gick ner och rotade i skafferie och hittade salta kex ett litet paket som följde med mig upp i sängen. Kikade på avsnittet jag somna till och sen gick jag ner och släppte in min kisse och kollade mail och skit nu. Ska gå och klä på mig nu och packa in för gymmet och hämta posten. Uuhh..
Tröööööööööööööööött.............
-
-
-
Och ska sova själv i helgen för älskling ska till örsa så ja, hm.. jobbiga är bara att han smiter från sina sysslor :@ and it´s bugging me men vad ska jag göra åt saken? Det är en massa disk, han lämnat och inte kommit till att göra. Vi har liksom diskdagar och han smiter nästan jämt undan dom.. Och han har snöras utanför uthuset som han skulle se till att det skulle va så man kunde gå där nu är det berg med snö där som smält, frysit, smält frysit och det skulle han undvika som han nu har iaf. jag vill ju inte tjata men han kan ju inte bara lata sig all the time typ och smita undan när han har saker han också ska göra inte bara vi andra :/.
skitsamma nu... bye

Ohh :)

ÄNTLIGEN säger jag bara - fast kommer förmodligen inte säga det efteråt xD
jag ska nämligen följa med syrran och gymma imorgon. för idag fick jag ju ett grymt uppvaknande (tycker jag), det har blivit för mycket av det goda helt enkelt och nu får det vara nog. Jag ska börja gymma, ut och gå/röra mig och göra träningar hemma (det jag kan) för nu ska fan det här mullet bort. Usch...
Pratade väl tidigare om att jag skulle nog in till uppsala och träffa Emelie men det blir tyvärr uppskjutet till nästa vecka iställe, som jag har bara små pengar nu och får ju mer nästa vecka så då kan jag ju fika med henne och gå runt på stan precis som vi gjorde förr^^ .
Har blivit många inlägg idag ;) men nu säger jag Godnatt fast jag inte ska gå och lägga mig ännu men :)

"Slag i.."

saken...

Alltså, jag har beställt denna 49,50 kr bara :D blir fin i sommar. Problemet
är väl att jag inte använder blommigt xD men man kan väl testa? om den inte passar mig
så kan jag väl skicka tillbaka den bara. Den kommer i mitten av april så om en månad typ?
HaR gjort en del sysslor idag ändå känns det som att jag inte gjort tillräckligt :( hur fan går det till?
Jag har:
Bokat tid till katten
Handlat
hängt upp tvätt samt startat ny maskin
plockat undan
plugga lite snabbt
handlat
rensa/städat ur kylskåpet
ut med sopor/kompost
hämtat ved
eldat
OCH jag känner att jag inte gjort ett dugg :S
.. Kanske är för att jag inte städat mitt och älsklings rum? Men jag har iaf varit under våran stora säng och rotat för saknade min nya tröja jag hade på kryssningen förut och min "jacka" från gina jag köpte för ett bra tag.
den jackan :) jag orkade inte förklara så varför inte förklara med bild ;)
.
Sitter nu och kollar vad det finns att välja för kurser till hösten som sagt "BACKUP" plan.
//E

Sysslor...

Gjort lite sysslor ^^ , bokat tid för missen min, hängt tvätt/startat ny maskin, lagt in kommentarer på blackboard på våra nya uppgifter, varit och handlat mjölk och youghurt plus hämtat mitt paket som ÄNTLIGEN kommit, gått ut med soppor + komposten som stank :S , och varit duktig för jag har städat ur kylskåpet, och gjort rent hyllorna :) . Skönt så nu ska jag fundera ut vad mer jag behöver göra...
Så här ser kylskåpet ut nu :)
Hämtade ju ut mitt paket :) - det roliga var att när jag skulle gå därifrån så var det en kund som sa "Ursäkta men vart har du köpt den där? Eller ja beställt, JAG: haha det är ingen lampa i, hoppas jag iaf ;) det är filmer xD HAN: Jaha men åh :) . " Haha det var lite roligt :)
Weei ^^

Nu har jag äntligen boxen :)
Som jag väntat på denna, fick den för en billig slant på tradera.
Tänkte på det, vet att många måste tro att jag bara slösar pengar på INGENTING och bara köper nytt nytt nytt hela tiden, men på tradera så bjuder jag bara upp till en viss gräns och om det blir för mycket så blir det inget. Och dessa saker jag nu fått hem som jag vunnit genom tradera har jag betalat och det för mycket billigare än vad det egentligen skulle kunna kosta och om nån bjuder över så fine liksom.
Och det är ju inte så många nya skor jag har egentligen, det är ju dom ena paret från ellos som jag inte använt än som får ligga i garderoben så länge, pumpsen använder jag bara på sommaren eller på krogen, stövlarna varierar jag i mellan men oftast har jag dom högklackade som jag skaffade i höstas eller dom låg klackade bootsen med nitar nedtill. För än så länge så går det inte så värst bra att gå med dom andra ;) testade dom nya jag fick på posten häromdagen och det var för att se hur sköna dom är att gå i.
Som sagt så handlar jag inte upp alla mina pengar, jag lägger ju undan till körkort och jag köper ju busskort och böcker när det behövs. Men hittills så behöver jag inge nytt material nu men dyker väl upp nåt snart.
-
Sen svar till dom som kommenterat:
Carro - Ohh jag vill också ha dom pumpsen (pumpsen jag la upp för nåt inlägg sen (shoes) . :)
Isabella - Ja visst är den :) är erbjudande nu att köpa för bara 50 kr :) så funderar på att skaffa ^^ - ang, klänningen jag la upp i ett inlägg idag från HM. Funderar på om den med blommor passar mig :) .
.
Funderar på vad man ska göra till middag idag, har ju ravioli (jag trodde vi hade fler burkar men tydligen inte...) så funderar på ravioli, varmkorv och makis till.. kanske dålig kombination men vad fan ;) .

?

Vad tycker ni? Tror ni den passar mig? Finns på HM :)
Nu ska jag iväg och handla lite mjölk.

All of my shoes <3

En del av alla mina skor :)
Har använt dessa nu, köpte dom för förra månaden men dom är inte direkt snygga så funderar på nån slags
utsmyckning om jag hittar nåt.
Dom här köpte jag samtidigt som dom ovan, har använt dom en del, rätt sköna och snygga tycker jag :)
mina väl använda stövlar, som jag varit för dum nog att använda fast snö och halka
Mina skor från new yorker, dom behövs tvättas ;)
-
använder mest till mjukis byxor
vinterstövlarna som jag använder här hemma.
-
Så nu har jag lagt upp bilder på alla mina skor och egentligen är det ju inte många ;)
Jag får ihop det till 12 par :D och fler ska det bli, oh just ja. Har ju dom nya stövlarna jag hämtade ut igår men så 13 par ^^
hihi ^^

sHoEs

Har ju några nya och gamla snygga skor och några av dom är ju lite av en pina att gå i >_< men vad gör man? Hehe
Lovely <3
-
Som sagt så hann ju min kära kusin före mig att skaffa dessa skönheter, liksom jag har ju redan stövlarna
You see ;)
-
så självklart borde jag väl skaffa mig pumpsen eller?
Jag ÄLSKAR snygga skor, det får mig att må bra att gå i snygga skor och självklart bör dom vara sköna att gå i, jag har ju några som jag kan gå i ett tag sen blir det att jag blir öm eller nåt men jag vet ju vilka skor det är. Ska leta efter nåt inlägg man kan lägga i så det blir skönare, och försöker ta med bekväma skor om det skulle bli att jag måste byta. Men man vill ju inte gå med stövlar i sommar och stövlarna ovan måste jag klacka om tror jag . Ska nu upp till garderoben och rota fram skorna mina så ska jag kolla hur många par jag har. JAG bryr mig inte om min kille tycker att jag har för många skor, mina pengar mina skor. SÅDETSÅ. Skyller också på att jag är tjej ;) hihi

MARDRÖM

FYfan, alltså nu för en stund sen så tog jag på mig mina röda jeans (som jag inte använt på ett-två år) och har väl bara använt 2-3 ggr. Jag har lagt ut dom på tradera och tänkte att jag kanske ska ta lite snyggare bilder och ha dom på mig osv, jag fick kämpa för att få på mig dom :S och jag fick på mig dom och lyckades knäppa igen men det är storlek 25/32 från Gina och har ett par till fast dom är svart/gråa och dom är i samma storlek och dom använder jag fortfarande och dom har jag inte såna här problem med. Och har ett par svarta jeans som jag heller inte använt på ett tag som är 25/34 dom får jag knappt igen och om jag lyckas så kan jag inte andas känns det som, det jag vill säga med detta är att jag GÅTT UPP :O mer än jag trodde och det är fan inte kul att få ett sånt här uppvaknande att märka att man inte får på sig kläder man oftast kan ha men INTE nu :'( nej fan nu ska jag ut och träna så här får det fan inte vara. FYFAN. Shake nästa...

Torsdag

Sitter här med en "big" cup of coffe och som jag skrev nyss på facebook, så har jag en skvätt grädde och en skvätt laktos mjölk då våran mjölk är slut. Och jag märkte nu när jag började dricka att det smakar weird med grädde och jag började smått må illa usch :( . Men men jag har iallafall nästan druckit upp det.
Den på bilden ser god ut ^^
Ska kanske in till Uppsala imorgon och träffa Emelie som det var ett halvår sen jag träffade :( . Alltså sist jag träffa henne var på Natalies begravning :'( . Fattar inte att tiden går så fort att det redan gått ett halvår. Fyfan.
Till annat så har jag iaf bokat tid för katten min den 30 mars kl:10. 650 spänn. dom snacka om 500 sist jag ringde nu 150 mer jisses. Han är ju försäkrad och allt.. Aja jag tar med mig pengarna så får jag kolla hur det ligger till då när han är försäkrad osv. Kanske inte gör någon skillnad. Idag ska jag göra lite saker som jag nämnt i ett tidigare inlägg. En sak avklarad iaf :D

varma, sköna och helt underbara

OCH min kille tycker och vill att jag ska ta av mig dom!!!!!!! :O
Nej nej nej nej nej jag tänker INTE ta av mig mina nya varma sköna och helt underbara stövlar. Tror fan jag ska ha dom som innerstövlar och om jag använder dom ute så är det ju bara att torka av dom :D
Nu har jag tråkigt :/ vad ska man hitta på?
älskar dom <3
Tror fasen att jag ska skaffa mej ett par till ;)

Bah


För jag har tråkigt...

Namn: Emelie (Emme)

Piercingar: en i läppen, och en vardera öra

Tatueringar: ingen ännu

Längd: 150 x/

Skostorlek:37/38

Hårfärg: Blondie

Fräknar: mja lite

Motto: ?

 

Kär? Ja <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? Mer att jag vill bo i något eget

Tycker du att du är attraktiv? nja

Dricker du? ibland

Röker du? nepp usch

Vilket schampo använder du? TIGI nånting :)

Vilken parfym använder du? blandat men senaste tiden har det varit fizzy

Vad är du rädd för? dö

Gillar du att tvätta? ne inte direkt

Gillar du berg- och dalbanor? NEEEJ :O

 

Senaste...

Filmen du hyrde? minns inte för länge sen

Filmen du köpte? hm? kanske förhäxad som ska komma om nån dag nu

Låten du hörde: vet inte va trött då ;)

Låten du laddade ner? hm.. det va nåt åt alex

Personen du ringde? farmor

Personen som ringde dig? älskling

TV-program du såg? Joey

Person du tänkte på? älskling tror ja

 

 

Favorit...

Låt: bad romance med lady gaga, 3 med britney just nu :)

Sak att göra: massor

Sport: -

Dryck: strawberry margarita ;)

Kläder: det jag känner för

Film: vet inte för många

Bil: -

Serie: cougar town, supernatural, massor orka skriva upp alla

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? typ

Gråtit över en flicka? nej eller jo kompisar som svikit som man trodde va ens kompisar

Ljugit för någon? aa

Varit i slagsmål? nje

Blivit arresterad? nopp

Träffat någon från internet IRL? typ och ångrat som fan

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? 3?

Hjärtan brustet på grund av dig? vet inte

Tjejer du kysst? ingen

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 2

Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet inte riktigt

 

Senaste...

Boken du läste? eh gossip girl?

Personen du fick e-mail av? ellos

Personen du fick brev av? posten ;)

Personen du fick sms av? sofia

Gången hela din familj åt middag tillsammans? 2 veckor sen

Saken du köpte? skor ;)

 

 


Vad har du gjort idag?  ingenting 
Var det kul? nej

Brukar du svära mycket? nja kan ja inte påstå

När stiger du upp på morgonen? varierar

Vad har du på dig? kläder

Vad ska du göra ikväll? sex

Vad är du allergisk mot?. penicillin

Var har du ont? nacken/axel

Använder du hårspray? ibland

Kan du stå på händer? under vattnet

Håkan Hellström eller The Ark? håkan kanske

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? ja

Är du glad nu? mja

Var du glad igår? jo

Vad dansar du till? musik

Stockholm är... ? stressigt

Göteborg är... ? långt bort

Kan du sjunga? HAHA nej

Spaghetti eller makaroner? båda

Land du vill besöka? usa, england och massor mer

 


2010.03.17

Nyss ätit rester och blev mätt. Så vad ska man hitta på nu då?
Inte riktigt gjort det jag tänkt göra idag, usch inte bra att ligga framför tvn hela tiden. Går önödiga serier på tvn, eller ja inte onödiga men det är repriser och sen är det inte bra för mig att sitta framför tvn när jag bör göra annat. Så imorgon INGEN tv tittande på dagen. Jag ska plugga, städa, tvätta och boka tid för katten. Åtminstone 2-3 av detta bör jag göra imorgon.
Nu är det bara den här som jag väntar på, har fått resten :) .
Var för ett tag sen iväg och skickade iväg cv till olika ställen som jag kan inte åka runt med buss och sen har jag ingen som kan skjutsa mig. Har sökt på 15-20 ställen plus att jag sökt via ams´s sida så hoppas att nåt nappar. Har sökt till olika kurser igen som en backup plan ifall det inte dyker upp något jobb. Vill helst ha jobb.
//E

Min outfit today

Jeans leggings från Gina
Rosa hood jacka från Gina
Skor från tradera
skinn jacka från New yorker i uppsala <3
med nya skorna jag hämta ut idag ^^ sköna som satan ;)
Nu ska jag eller vi käka rester från gårdagen.

two cup of coffe

OK precis druckit upp min andra kopp med kaffe ^^, känner mig trött/sömning och kaffe får lite fart på en ;) . Fått hem en avi om ett paket men vet för tillfälle inte VAD det är som väntar på mig heh, men men suprise suprise iguess ;) . Alex kom hem för ett tag sen för hon mådde inge vidare och hon hängde upp tvätten som jag precis tvättat och startade en ny med sängkläder och jag skulle hjälpa med att ha i tvättmedel och när jag tog i hinken (liten youghurt hink vi har i tvättmedel i som vi köper storpack osv) och tydligen så hade jag inte satt åt locket sen sist jag tvätta så ja det hände en liten olycka :) . Så det blev till att sopa badrums golvet och själva toan xD. Gick ju jätte bra för mej att plugga hehe jaja har iaf varit inne på blackboard och delat tankar och frågor angående uppgifterna vi håller på med nu. Men nu ska jag snygga till mig lite och gå över till farmor för att hämta vatten och möjligtvis hämta mitt paket i skärplinge. Nej hejdå för stunden :)
//E

Mah new shoes <3

Hihi^^ igår när jag traskade iväg till postlådan så såg jag att dom stoppat ner ett paket och jag trodde att det var min nya väska MEN när jag kom hem och öppnade paketet så var det mina nya skor :D (som jag tidigare lagt upp bilder på och pratat om) ^^ prövade dom DIREKT, men blev lite orolig då jag tyckte att dom såg små ut men jag fick på mig dom och dom är skit snygga på :D . Så nu har jag tänkt efter, jag har ju ett par snygga stövlar och pumps. Och har ju mina vit/rosa sneakers från new yorker som jag kan använda i sommar igen dom behöver bara göras rena ;) . Nu återstår det bara ett par till ballerinas, kanske sandaler?, flipflops som jag slängde mina förra :'( och om dom finns kvar dom snygga heta svarta pumpsen som har liknande modell som mina stövlar JAG SKA HA så är det bara. Men har bestämt att denna månads pengar ska sparas som bara den. INGEN shopping, eventuellt en ny foundation men inget mer. Spara spara jo just det ett nytt busskort iaf. Ska börja plugga lite kanske...
-
När jag duschade häromdagen så tittade jag på min mage och började tänka, jag har inte haft mens sen jag satte in p-staven bara haft två en dags blödningar samma vecka som jag satte in den men inget efter. För sköterskan där sa en massa om att jag skulle ha blödningar och en massa sånt där så jag förberedde med tamponger och skit men som sagt ingenting. Jag har gått upp i vikt eller inte vikt mer att min figur har blivit mullig och jag känner mej tjock. Och jag har ju inte direkt haft tecken på graviditet men börjar bli lite smått rädd att jag kanske skulle vara det för jag ser gravid ut men jag kan dra in magen och göra precis som förut och när jag sitter ner så blir det som deg typ men för säkerhetsskull så ska jag ta ett test för att vara på säkra sidan. Nu ska jag ta fram böckerna och plugga lite sen blir det eventuellt städning och tvättning... Fan känner mej som en hemmafru usch ;)

Go me

Ja då har man suttit och letat adresser att skicka cv till, ska nog skicka mail till vissa för det blev en hel del. Inte så bra, är ju dyrt med frimärken liksom. Jaja får se hur jag löser det hela, men nu är det åtminstone ett 30-tal ställen jag sökt sommarjobb ev. extra"jobb. Så hoppas man får nåt iallafall :) . Om jag får JA från fler ställen så tar jag nog det ställe som är närmast och man tjänar bäst på (of course) . Men helst vill jag jobba "själv" alltså jag vill inte att någon i familjen (syskonen) ska jobba på samma ställe. På ett sätt så gör det ju inget men helst själv så man inte behöver va dom på jobbet också.
-
Min stil jag har idag så testade jag 3 utav mina skärp till outfiten bara för att se om det passar eller ej, både JA och NEJ, kan ta bild och lägga upp lite senare.

Im Back home again

Ja då har man varit i Tierp en snabbis, tog en halvtimme att gå runt och lämna cv och sen var man klar. Kunde ha åkt hem redan vid elva men vi va hungriga så vi tog dom futtiga pengar vi hade löst och gick och tog oss en fika på Café corner :) <3 . Underbara Samia jobbade ^^ och hon hade en praktikant som jag blev lite smått irriterad på, men antar att hon bara var nervös och att det var första dan. Så ja inge illa ment mot henne. Iallafall så köpte jag ljus på rummet rita för mitt presentkort jag hade där. Hade tänkt köpa en sån där bricka att ha under men det dom hade var dyra. Eller dyra och dyra inte så att jag hade råd med presentkortet så det får bli nån annangång. Egentligen ska jag börja använda partylite´s ljus men hittade typ inget roligt på rummet rita för just 150 kr så. Dom har förvisso en hel del skoj men jag är sån att jag vill inte ha EN sak av något helst två. Som muggar/glass och liknande vill jag helst ha två utav än en. Men om glaset/muggen eller ja nåt är lite speciell då kan jag ta en. Men är väl i så fall mer för muggar då ;) - jag vet att jag är komplicerad hihi^^ .
-
Men var super skönt att komma ut och röra på sig, och vistas i allmänheten än att sitta här hemma och häcka som en dummerjöns. Ska försöka få kontakt med dom i gruppen (juridik) så man vet vad man ska göra osv. För satsar på det här nu och se vart jag kommer och se om jag klarar det eller ej.
//E

Tierp

Nu har man gjort sig i ordning för att åka till Tierp en sväng, för att lämna cv osv. Problemet är att jag inte skrivit just sommarjobb på papprena men tänkte att jag får berätta för dom eller nåt, dom jag lämnar in cv:t till. För jag ska ju skicka resten. Hm.. skicka iväg skorna till dom som vunnit och skicka iväg cv ska jag göra när jag är klar i Tierp. Ska gå till veterinären och boka tid för katten min. Han sitter och tittar med valp ögon på mig nu bara för få komma ut ^^ och han skriker typ med..
See ya...

Ladda ladda musik ladda ladda musik...

över till min mobil :)

Ohhhhh :) längtar tills dessa godingar kommer ^^ - vann dom ju som sagt på Tradera för ett tag sen, och jag betalade 150 spänn för dom (inkl. frakt) det är billigt i genförelse för vad dom egentligen kostar i butik. Hihi ^^ vill säga 800-1000 spänn (om inte mer) . Känns ju lite som att det räcker med skor men FAN HELLER ;) haha. Jag har ju bra länge varit sugen på ett par pumps som finns på dinsko som liknar mina stövlar jag har. Får se om jag kommer till att skaffa såna eller ej, min kusin har hunnit före mej och gjort det.
I övrigt så har jag idag varit en sväng till Johanna :) gav henne hennes födelsedags present xD som var en dildo som det står "Happy birthday" på hihihi^^ och ett 4-p kondomer i tutti frutti smak ;) . Så kan det gå när man jobbar som konsult/återförsäljare för ett sexföretag ^^ . Men hon fick även kataloger , Partylite och lustjakt för att kika lite nu innan visningen som snart äger rum hemma hos henne. Själv är jag lite smått nervös då det är min första gång :S men det ska säkert gå bra :) . Hm..
Imorgon ska jag in en kort sväng till tierp för att lämna cv och söka sommarjobb. Är nog lite sent ute men vad fan är ju inte direkt bara sommarjobb jag söker men jaja..
-
Kan ju berätta vad jag gjort idag mer än att jag besökte johanna. Städat, lagat mat (kyckling, pommes och bea (typ) xD. Var så här, jag tänkte göra en grej som pappa gjorde förut då vi inte hade tillräckligt med bea sås, han blanda i hollandaise sås, och syrran gav mig paketet med hollandaise men när jag haft i mer mjölk och så och skulle röra ner pulvret som jag öppnat och hällt i så märker jag att pulvret är BRUNT!. Vad fan tänkte jag, och kollar på påsen som innehållet kom ifrån och där står det "Grönpeppar sås" , jahapp det var ju bara att röra ner det, och jag kollade sen dom andra påsarna i förpackningen och där var det rätta. Så alltså nån har lagt i grönpeppar sås påse i hollandaise förpackningen. Men såsen blev faktiskt god och maten smakade jätte gott :) . Kollade på "äntligen midsommar" och efter den så gjorde jag två kladdkakor :) och sen tittade vi på Law abiding citizen som var skit bra :) . Och nu efter åt har jag bara lagt över en massa musik på mobilen som jag tydligen inte lyckas fylla fullt ut ^^ men nu har jag en maaaaaaaaaaaaaassa låtar :) .
Nej nu får det vara nog..

(bild tagen igår, då jag och syrran var på väg hemifrån för en lång promis)

Tvättade min kisse idag, älskling hade börjat med sin katt så tänkte jag "äh vad fan tar min med" men han gillade det INTE. Han försökte förgäves fly fältet men kom ingenstans stackarn, för jag klara inte av att hålla honom så älskling fick ta över och det rasade en hel del i duschen för diablo försökte klättra, hålla i sig i allt han fick tag på det såg både roligt ut och taskigt. Men på sätt och vis fick han skylla sig själv men han behövde tvättas och efteråt så fick jag ta över med att torka honom och myste med han och sen när jag torkat han så mycket jag kunde så skötte han resten. Tog ett bra tag innan han våga sig ner igen ;) . Men nu är han fin, glänser och luktar gott ^^ <3. Han kom faktist fram till mig och började mysa när jag var i köket och gjorde kladdkaka sötnöten. Och imorgon bitti ska jag ringa om tid att kastrera han, för han springer omkring nu och mjauar lite och vill ut stup i ett och det bådar inte så gott. Och om bara en månad blir lillgrabben hela ett år och hans mamma skulle bli tre år :'( <3

R.I.P Busan <3

Vad har hänt?

Med mig? Jag har ny klädsmak, börjat gilla kläder som dom flesta klär sig i, tänker mer på hur jag klär mej osv. OK jag har tänkt på det tidigare med men nu är det mer än förut. Rätt roligt ändå :) jag har lite av somrig/rockig och vanlig stil, lite avslappnad så där.
-
Ja ja var väl inte det jag skulle diskutera om egentligen. Nu ska jag klä på mig men först slänga in lite tvätt i maskin för nu har jag nästan inget rent :S vilket inte är bra. Usch inte bra att sitta så här hemma och slöa usch på mej. Kollade på en ängels tålamod med syskonen och älskling halva natten och resten nu på förmiddagen. Men nu ska jag sätta fart.
(Gammal bild) - Nåt år gammalt då vi var i Uddevalla och väntade på att pappa skulle hämta upp oss vid station, det var Linnea som tog ett kort, men dummern knäppte ju innan jag ens hann ta position ;) . Men ville bara påpeka att jag verkligen saknar mitt blonda långa hår. snyft. Men men det har iaf blivit längre :)

2010.03.11

Igår fick jag hem mina nya treggings från H&M, för ett paket jag fick förut där just dom skulle vara med VAR inte det. Det var iställe nåt linne i stor modell etc, som jag skrev ett mail till dom om och jag skickade tillbaka det linnet. Och nu så skicka dom rätt vara :) - tänkte försöka börja med som så många andra bloggare m.m gör: lägger upp dagens outfit typ :) . Får se om jag kommer till att göra det ;) . Men tänkte iaf visa er mina nya treggings.
Första paret . Grå/svarta med mina söta pumps till ^^

Andra paret :) - oh längtar till sommaren, varmare väder så man kan gå ut i detta ^^
-
Ja nu har jag iaf visat er mina nya treggings som sitter jätter skönt, dock lite slappt men kanske får sy lite ;) .
Fick även hem mina leggings jag vann på tradera :) som tyvärr inte är i min storlek men jag tänkte kolla med min farmor om man kan sy in dom :) men satt bra ändå men slappt på vissa ställen och det gillar jag inte.
Imorn ska man ringa veterinären om ny tid att kastrera kissen min, och eventuellt åka till skärplinge och skicka iväg paket till dom som vunnit skor jag lagt ut på tradera. Gick ganska bra, men kanske inte just det pris jag hoppats på men men..
//E

This sucks a little bit..

Sitter och kollar igenom vad dom andra i gruppen gjort och vad jag ska göra osv. Vet inte ens om dom är färdiga eller ens vad dom gör. Har iallafall skrivit ett mail till dom, och sitter nu själv och går igenom uppgifterna. Ska skriva rent dom och skicka till dom andra i gruppen så får jag väl se hur det hela slutar. Hoppas det slutar bra :)
-
Var meningen att jag skulle börja plugga lite tidigare idag (hade jag tänkt) men jag somnade iställe på soffan och väcktes av att nån ringde och sökte pappa. Men som dom är borta på semester så fick ju han inge napp ;P sen när jag la mig igen och tänkte kolla på ett program för att sen börja med pluggandet så hinner jag inte mer än lägga mig i soffan igen och det ringer.. En till som söker pappa (suck) . Men det var nån försäljare så jag sa bara att han inte är hemme ;P .
Alltså nån som förstår juridik? Jag fattar ju noll :S även om jag kommit in hur man letar i lagboken osv. Nej jag säger som min kusin, gymnasienivå är så mycket roligare, lättare än högskola. Men det är typ 2-3 månader kvar sen är kurserna slut så det ska jag fan stå ut. Göra mitt bästa helt enkelt. Måste bara få tag på läraren i psykologi kursen för där har jag nada uppgifter, vet knappt vilka böcker jag ska skaffa mig. Försökt maila (den mail adress jag har) men inge svar :S . Nej this sucks...

Inte så aktiv ... Nej

anledning?
Ja då ska vi se, jag har inte haft nån vidare lust att logga in och skriva. Har varit duktig och inte suttit vid datorn så mycket :) bara korta stunder. Har lagat mat tre dar i rad nu :) (sen amelie & pappa med elsa åkt utomlands) ganska najs, men funderar på om inte nån annan ska ta sig an att laga mat?
Har mest slappat men igår städade jag och grejs plus laga mat. Kollade även på luftslottet som sprängdes :) .
Nu ska jag tydligen kolla på film igen..
//E

Svar på kommentar

Hej Helene :)
Var evigheter sen sist man hört/hörde från dig. Iaf, som jag skrev i mitt inlägg nyss så vann jag skorna :D . Man hittar en massa snyggt på tradera, kommer ju bli stamkund där snart ;P xD . Haha tack iaf ^^

swimmingpool nästa?!!!!

Haha blev för en kort stund sen nedropad och när jag kom ner så möts man av syrran som lagt ut handdukar över halva köksgolvet och ber mej att hämta moppen och torka upp resten. Var lite svårt att se vart man skulle torka men blev att flytta på kartonger, kassar och skit för att komma åt där det var blött. Kul liksom, den som gjort denna pool på golvet är inte mindre än lilla elsa som var törstig och drog i vattendunken vi har på bordet för att få vatten. Syrran hann inte fram för en det var försent. Elsa är bra kvick ibland, men inte så värst skoj att just vatten dunken skulle välta som det är 10 l? elr 20? ja vet inte riktigt men mycket är det. Och vi hämtar vatten hos farmor för tillfället och det är ju inte så fullt så roligt att springa med två vattendunkar och en pulka fram och tillbaka. Är väl tillbaka vägen som inte är lika rolig ;) . Men men inget att göra åt.
-
Nu ligger jag åtminstone i min och älsklings säng ^^ dock själv då han sitter och pysslar med sin radiobil. Vi ska kika film eller nåt sen :) bara jag håller mej vaken . Sitter och dricker min asti nu ^^
;P gott. Dricker ur flaskan då jag glömde glaset kvar nere och jag orkar inte gå ner för tillfälle^^ men flaskan är inte stor heller, typ som en halv liters cola flaska :D . Ett tag trodde älskling att jag var full eller på verkad (druckit ETT glas) men jag tror bara att jag är extremt trött och lite alkohol (inte mkt % i denna heller så) , då tror jag bara att jag kände mej glad och lite överdriven men inte på verkad :D . Till och med syrran trodde det, men det var bara det att jag börja skratta som tusan när hon visa nåt bambi klipp på youtube för elsa och elsa sa "titta katt" syrran utropar " INTE KATT det är en KANIN!!!!" haha lät så roligt och det var nåt mer som gjorde att jag skratta så tårarna rann :)
Sen var det att jag letade efter en skinnjacka åt syrran på tradera som hon vill ha en brun osv, och då fråga jag efter hennes storlek (inte för att vara elak) och hon tittar konstigt på mej och blänger på mig som om jag sagt nåt konstigt och då börjar jag skratta igen xD . Hon är ju inte överviktig, utan små mullig men har faktiskt ärligt talat gått ner sen hon börja träna. Iaf så hittade vi ingen vettig ;/
. Apropå skorna jag la upp tidigare som jag budat på, vann jag :) för ett rimligt pris :D nice så ska bara betala.
Nej usch hitta på nåt kanske?

Tired

Var som sagt på tokio hotel igår :) Rätt bra faktist, tror jag fastnat lite för dom?! :D (nu blir väl alex glad? ) haha . Tog några kort men fick radera ett par som dom blev suddiga, inte undra på när man sitter en bra bit upp (även om man ser rätt bra så blir det ju inte så bra med en halv bra kamera ;P ) men fick ju iallafall ett par bra :) håller på och laddar upp dom på facebook nu, blir kanske bilddagboken. Vet inte än..
-
Och idag så följde man med in till gävle/valbo och jag hittade lite saker men köpte inget ^^ . Var bara smak råd åt amelie. Blev pizza på nian sen på dagen och träffade på Perry :) . Rätt trött vill gå och mysa i sängen men men kära pojkvän tycker det är roligt att köra ut mej från rummet för han ska städa/och meka med sin radio bil och då måste jag sitta i syrrans iskalla rum och frysa :S .

Vad ska man ha på sig?

Sitter och funderar på vad man ska klä på sig, ska ju på tokio hotel ikväll med älskling och alex så frågan är vad sjutton ska jag klä på mig för nåt? Man behöver ju inte klä sig rockigt direkt, jag får nog leta på ett par jeans och nån skön snygg tröja...
-
Laddat över mer musik på mobilen med :) inte för att man kommer sitta nu och lyssna men iallafall nånting :)

Smått..

nedstämd :( . Kanske för man nu får reda på lite halvt så där hur folk uppfattar en. Jag skriver ju saker som pågår i mitt liv, mina tankar och sådant. Jag nämner inte lika mycket nu om skolan som jag gjorde för nån vecka sen. Alltså om ett jobb dyker upp då kommer förmodligen jag att avsäga mig skolan eller ja sluta. Men jag tror inte jag kommer lyckats att få jobb nu direkt liksom. Vore skönt att komma igång med partylite/herbalife och lustjakt. Att jag håller på med lustjakt är mer för en rolig grej, ska ha min första visning om två veckor hos en kompis, och partylite kom jag in på för att jag älskar ljus och jag fastna helt enkelt då när jag satt och kolla i deras katalog och för att hon som värva mig berätta vilka möjligheter som finns etc. Herbalife är väl mer av en slump att jag ramla in på, jag letade efter nå jobb på internet om att jobba hemifrån (som jag pluggade) och då dök den upp, jag blev kontaktad av Maja som berättade en massa och jag blev bjuden på en STS i stockholm som var skit rolig och det gjorde att jag fastna direkt. Jag beställde hem mitt första paket med shake och tabletter, prövade produkterna och folk runt om kring såg ju att det funkade liksom jag själv kände det. Fick några kunder osv och det gick bra - jag tjänade några tusen lappar och efter ett tag så kom jag av mig och det gick som det gick. Jag vill börja med det igen men vet inte hur jag ska komma igång samma sak med dom andra två sakerna. Kanske låter hel dumt att jag jobbar som konsulent för tre saker som jag inte ens är aktiv på. Men jag försöker komma igång med det, ska försöka satsa på partylite och ha dom andra två vid sidan av osv. Ska få hjälp av några som ingår i den grupp jag jobbar med (partylite) och få coaching med mera. För om hon kan så borde väl jag!!!

angående en viktig sak!!!

Nu vet jag inte vad alla (dom som läser min blogg) tänker vid varje inlägg. Det kanske verkar som att jag shoppar shoppar shoppar men alltså egentligen så gör jag inte det. Inte som det verkar, jag lägger undan några tusen varje månad som spar grej, som ska gå till körkort och böcker till skolan. Förra månaden klantade jag till det och gjorde av med allt lite för fort. Och den här månaden så la jag undan nästan halva av det jag fick in på kontot, inte undra på då att pengarna går åt ganska fort. Jag behöver inte köpa mat själv det är väl mest isåfall godis och skit (som jag nu ska försöka sluta med eller dra ner på) . Ett tag så kände jag att jag inte ville fortsätta med pluggandet BARA för jag fatta ju inget skit av det, men jag försöker, 3 månader till ska jag väl åtminstone klara av. Jag kommer bara komma runt G inget mer som jag tycker att det är svårt. Fått lite kritik på att jag slösar bort allt på just ingenting, och det kanske jag gör men jag gör det jag ska först och främst med pengarna nånting som jag inte nämner här i bloggen eller på bilddagboken. För jag vill skriva om glada saker, och att jag sitter och budat på saker på tradera låter väl också som att jag kastar pengarna i sjön. MEN jag budar inte så högt, håller mej under 50-100 kr. Och det är bara tre saker jag vunnit THAT'S IT!!!
-
Jag sparar även undan pengar till busskort, och jag letar jobb för fulla muggar nu plus fixat en jobb coach bara för få hjälp på vägen. Hoppas ni fick all nyttig information. En dålig vana jag har är att spendera pengarna för fort och sen när jag väl behöver dom så har jag noll kr. Men som sagt så lägger jag undan pengar till körkortet etc.

Pigg AB

Kan verkligen inte sova :S
Slutade med att jag låg och tänkte på en massa, vad jag ska göra och vad jag vill ha osv. Och som uppdateringarna till mobilen tar sån tid så ställde jag ner datorn på golvet och som jag inte kunde sova så tog jag upp datorn igen ;P och nu sitter jag här och väntar på att det ska bli klart sen ska jag göra ett nytt försök att sova.
Åh ge mej trötthet så man kan somna...
Såå heta skor ;) (jag vet jag har lite konstig smak hehe ;p )
Har budat på dessa på tradera, än så länge ligger jag först :D får väl se hur det slutar om dom blir mina eller ej.. Nej jag har nog lite för många skor? Fast vad gör de ^^

Funderar på att..

ta ett glas vatten eller två då jag känner mig små hungrig istället för att gå och käka nåt hela tiden. Tror att jag kommer må bättre och går ned i vikt/figur då. Och byta ut godis till frukt & grönsaker iställe med dipp. Typiska är bara att just det brukar gå slut ganska fort ;) fortare än godis...
-
Håller på och uppdaterar mobilen och fixat internet och grejs :) ska sitta och kolla igenom användarboken imorn se vad man hittar och förstår kanske bättre om mobilen då.
Natti kanske?

Mmm kaffe <3

Sitter och dricker en kopp kaffe :) tog mig en bulle och kaffe, orkade inte sitta kvar nere med dom andra för det blev för bökigt, alltså dom busade och skrek och jag orkar inte med det just nu. Känner att jag vill skrika för jag blir så irriterad egentligen blir jag det utan nån speciell anledning och det stör mej. Jag tror att det är för min huvevärk att det är därför. Och ändå sitter jag här framför datorn som heller inte gör det hela bättre ^^ men det är lugnande ;) haha nej det är det verkligen inte. Känner att ögonen vill poppa ut så kanske bättre att jag lägger ifrån mig datorn och kollar i min nya kok bok jag köpte på rean i fredags. Tittade lite smått tidigare idag och hittade lite intressanta saker, det fick mej att glömma bort huvevärken och min dövhet i vänstra örat. Nej jag får nog fan ta och ringa sjukhuset och boka tid. Måste kolla upp detta. orkar fan inte höra det där tjutande ljudet så jäkla högt som det är nu när man har som lock för örat. Märkt att jag är en aning uppsvullen i örat med och det har börjat göra ont med :( . Men får bli att jag åker buss in för pappa har inte tid att skjutsa mig för han ska till tandläkarn och sen packa inför deras två verkors resa till gran canaria. Fy fan vad jag är avis på dom :( men ändå ska bli skönt att ha FF hemma ;) det uppskattas för fulla muggar av oss "barn" här hemma. OK jag och älskling är ju också vuxna men jag räknar oss ändå som barn och pappa & amelie som vuxna här i familjen, enklast så. Jag vill ha mer pengar är sjujäklans shopping sugen så det finns inte. Nej nu blev det långt och mer än jag skulle..

Jävla huvevärk FÖRSVINN

Kan inte ens äta nåt utan att huvevärken blir värre :( och det är så himla drygt. Sitter och laddar upp bilder för ska sälja lite saker på tradera tänkte jag :) får man ju in pengar på det man inte behöver/använder längre. Men ska rusa iväg nu, fika..

2010.03.03

Ny bäddad säng = Nice ;P
Har rensa lite kläder men inte sorterat ännu, nu kan man iaf gå in i rummet utan att behöva kliva på kläder och annat skit. Visst det ligger lite skräp här och där men inget som det var innan. Som vi inte har någon taklampa för tillfälle så kan man inte plocka när det blir mörkt ute, har förvisso tre små bords lampor igång men det lyser inte upp tillräckligt. Nu börjar jag få ont i örat och har smärta i axel/nacke igen så det betyder ta tablett innan jag går och lägger mig för om jag inte gör det så kommer jag väl vakna som i morse..
Nej vad ska man hitta på?

Försöker gå igenom..

alla mina kläder och älsklings, för att se vad som behöver tvättas osv. Och imorse runt fem så vaknar man av värsta huvevärken och tar migrän tabletter men vill fanskapet gå bort? Neeej så jag tog en till tablett och till slut så somnar jag om. Hatar sån där huvevärk man vet fan inte vad man ska göra för att den ska gå bort. Ibland är det så man vill börja skrika och grina bara för smärtan är så hög . Men nu håller jag smått på att rensa kläderna som sagt, det behövs, ska lägga in nya kläderna och sortera tvätt för nu är det dags att tvätta kläder har nästan inget rent nu (A) oops hehe. Fick hem luftslottet som sprängdes idag med :) 16 kr rätt najs, och kataloger från panduro lite att kolla i. Ne om man ska sätta fart kanske..

Inte bra inte bra..

Har suttit som fastklistrad vid tradera och budat och budat och budat.. Nu är det bara det att just precis så kommer min älskling och undrar om inte jag kan betala boxen själv. (Beställt hem förhäxad) Visst hade jag kunnat det om det inte vore för att jag var tvungen att betala den jäkla tandläkar räkningen. Och nu har jag lite över tusen spänn så frågan är hur fan gör jag? För tänkte så här: jag la ut 620 spänn på snus åt han igår och då tänkte jag iställe för att han ger mej pengarna så lägger vi det på förhäxad boxen så behöver jag bara lägga ut resterande pengar. Men nu kom han och sa att han måste köpa en födelsedagspresent åt hans kompis som han lovat i ett halvår eller va det va. Men varför inte vänta en månad till då då? Han dör ju inte för det liksom...
-
Han har lovat mej en alla hjärtans dag present med, för han fick ett av mej och jag skulle få nu när han fick pengar. Jag ser då ingen present!!!!!!
Smått besviken och nere just nu. Hoppas iaf att nån budar över det jag budat för på tradera. Vill bara ha en av det sakerna först och främst resten skiter jag i.

Middag för dom andra, för mej Sängen

Jag vaknade imorse vid sex då jag (skulle först...) ut och se efter elsa medans pappa skjutsa amelie till jobbet men precis när jag sitter och letar efter andra strumpan så messar pappa att jag inte behöver gå ut som amelie skulle bli hemma. Jag går ner på toa och klär av mig igen och lägger mej under täcket med älsklingen igen. När jag väl somnat så ringer alarmet igen vid halv åtta. Då gick jag upp och tvättade ur revaxöret och kände att det var lite bättre så jag ringde inte sjukhuset utan gick och la mig igen. När precis tjejerna gått till bussen så ringer amelie in och vill att jag ska göra iordning mackor till elsa så snälla jag går upp igen och fixar. Etc etc... Sen hjälpte jag till att se efter lill jäntan och jag åt frukost osv. Sen åkte dom runt elva tolv och då la jag och myste med älskling i sängen som varit hemma för att han är dålig. Efter lite mer ätande 2½ men och sex/dusch så kände jag mig pigg. Jag gjorde en tallrik med makaroner till mig och åt upp sen somnade jag som jag var så jäkla trött för att jag inte fick somna om dom gånger jag försökte. Iaf efter det så sov jag från tre/fyra till sex nånting. Mår inte så värst bra nu heller, men ska stanna i sängen för kvällen iaf. Kan NÅN ta mitt jävla tjuttande i örat :( så obehagligt.
-
Tror smått att jag blivit beroende av tradera xD inte bra inte bra..

Betalt räkningar

Japp nu är dom betalda :) så inte så mycket pengar kvar nu dock.. Hur ska detta gå?
Vunnit lite saker från tradera med som också blivit betalda.. Blev inge dyrt som tur är ^^
Plånboken jag nämnde tidigare..
Söta väskan :) , jag är väl ingen direkt hello kitty fan men gillar vissa saker med HK ;D
Sitter och hoppas på att nån stackars krake ska bjuda över jackan från Hm. ligger på 105 kr tror ja nu och jag ligger med högsta budet, men som jag köpte jackan idag i butik så hoppas jag att nån bjuder över. Att jag budade var väl för jag hoppades på att få den, men sen nu idag när jag pröva i butik osv så tänkte jag att jag köper nu för annars blir det att nån tar den jag budat på och sen finns dom inte kvar i butik sen iställe. Därför chansa jag nu iställe. Och angående dom räkningar jag betalade nu, jag vill fan inte gå till tandläkaren mer än en gång om året. Fan vad dyrt det är att gå till tandläkaren usch. Nu ska jag förbereda mej för sängen och ha i revaxör på nytt och hoppas att det hjälper... Vill helst inte åka till sjukhuset :(
Håll tummarna :D
Natti natti

Sony ericsson satio <3

Börjar lära mig nya mobilen nu ^^ fortfarande (ja det vore ju super om man lärde sig allt på en gång hehe) men jag börjar få in finessen ;) . Har suttit och raderat bilder från förra ägaren vilket är väldigt många bilder :S . Var både sms och kontakter jag fick radera bort.. Men börjar komma igång med nya telefonen iaf, rätt skönt :)
Och imorn ska man in till sjukhuset och kolla upp örat :( men ska köra revaxör under natten med och se om det hjälper. Och ska skriva ut CV med och gå runt och lämna sen besöka arbetsförmedlingen. SKOJ

puh äntligen hemma i det här skit vädret..

Ja det är då inte trevligt att vara ute i detta blås väder. Darra skit mycket fast jag är en aning på klädd. Tog iallafall 15-20 min att låsa upp telefonen och nu använder jag den :) trodde fan först att det skulle aldrig gå att använda den men nu så börjar jag komma igång ;) . Hittade även jackan jag var så sugen på och passade på att köpa den och hittade även en söt tröja med stor rosett på :) (bilder kommer upp senare). Foki såg jag har en sådan ^^ . Blev en kort visit på min favo affär men köpte inget dock, och efter att jag varit på toan på ST:per gallerian så stötte jag på tele2 försäljare som direkt va på och flörtig av sig, lurade på mig att använda deras iställe för halebop som jag har nu. Men jag tror inte jag kommer gå över till tele2 föär jag är nöjd med halebop så det så. Nej nu ska jag köra lite revaxör och hoppas det hjälper annars blir det väl sjukbesök :/ .
//E

woohoo

Jag vann en snygg rosa plånbok på tradera :D
;)
-
Som jag blev väckt av att älskling satt på högsta volym typ på stereo i syrrans rum (under vårat rum) så dunka det så mycket att jag blev lite grinig som jag tänkt gå upp vid åtta. Men jag åker nog in nu till uppsala iställe så kommer jag hem tidigare :)
Så nu är det väl dags att göra sig i ordning då
//E

RSS 2.0