Det som ska säljas....

Precis tagit kort, eller nya kort på det som ska säljas. Nu tog jag kort på kläderna när jag hade dom på mig, så ska ladda in i datorn och redigera dom som jag vill inte ha ansikte med, iaf där jag ska lägga upp bilderna/annonserna. Hoppas att det blir sålt för jag behöver betala resterande räkningar.
Fick ett mail tillbaka idag ifrån några som skjutit på det länge nu och nu har dom lessnat och vill att jag ska betala så fort som möjligt.
Kändes inte så kul men vad ska jag göra liksom? Pappa kan inte ge mej mer pengar just nu, har ansökt om bidrag hos försäkringskassan (bostadsbidrag) och jag kämpar på med pluggandet. Men börjar nästan fundera på om det ens är meningen att ens åka och va med på föreläsningarna?
För den idag var inte alls så värst givande, och det känns som om vi inte får ut nåt på denna kurs egentligen, så varför går vi ens dit?

Jo för vi ska ju vara aktiva, och vara närvarande. Funderar på att gå och vara med men gå då vi har rast ifall det blir som idag, för har sett att vissa gjort så senaste veckan. Antagligen för att vi känner att vi inte får nåt av att vara där, det är så meningslöst att sitta där.
Men jag får se, jag måste bli klar med juridiken, fick även veta idag att det är omtenta på ena kursen som jag fick bättre poäng än väntat men jag fick underkänt dock. Men betyder bara att jag får läsa boken om och om igen och kanske anteckna det jag känner är viktigt så kommer jag säkert klara omtentan direkt. (hOppas jag)

Men jag ska fixa korten iaf på det som ska säljas, har lagt till lite saker som jag fann igår när jag städade så ska leta fram prislistan jag gjort på allt och sen checka av allt.
Nej om man ska dra sig till sängen och läsa lite och sova

Kväller

Ja det blev försäkringskassan och det gick hur bra som helst så jag hoppas det går vägen, hon jag pratade med skulle skicka in papprena. Sen blev det skola, var tlll biblioteket och kikade om dom hade boken vi ska läsa till seminarie 3 men de var utlånade självklart. Så jag vet inte hur jag ska göra, sen lektion som inte var någon höjdare, slutade vid halv fem, var runt fem i falun och skulle ta bussen till mig vid kvart över MEN den var försenad så fick stå yttligare tio minuter innan den kom.

Och väl hemma så var jag stel som en pinne vilket resulterade i att jag inte kunde slappna av och har nu ätit och gjort en varm kopp te så hoppas den tinar upp resten av kroppen. Ska gå och lägga mig i sängen runt tio idag eller tidigare, bara för ska upp tidigt imorn som vi börjar åtta, så jag ska läsa böcker så jag blir trött.
Hade tänkt skriva mer men jag orkar inte så får återkomma :)

A little bit angry

Alltså jag blev skit arg nyss då posten kom för fick ett brev ifrån ett företag SOM jag betalade till i lördags HELA den summa jag var skyldig dom. Jag ringde och pratade med dom för över en vecka sen och då sa som hela summan jag var skyldig att betala vilket jag självklart gjorde så fort jag kunde. Såg sen att dom har handelsbanken och jag har swedbank så då tar det ju tid innan det kommer över.

Ringde och pratade med dom så säger hon i telefon att det gått över till INKASSO den 23 november och jag får prata med dom, så frågade vilka det är dom har och ringde upp det företaget. Och dom sa att dom inte fått in något och sa att jag får avvakta ifall det kommer ett brev eller ej, men troligen har det gått om varandra och kanske blir avslutat innan jag ens får nåt brev - så jag hoppas att jag inte får något brev för jag har inte dom pengar för att betala såna kostnader just nu. Blir så less på det här, nu när man äntligen börjat betala av saker då ska dom vara på en och försöka ta ännu mer pengar av mig som jag inte har.

Så jag försöker ta djupa andetag nu och försöker slappna av lite, jag behöver inte det här just nu och det kommer lösa sig snart hoppas jag.
I övrigt så har jag testat ett nytt schampoo och inpackning från Dove <3 helt underbart, mitt hår ser nästan nytt ut. Jag måste maila iväg till några nu om att jag gjort betalning och sen göra mig i ordning för att åka till centrum och in på försäkringskassan och sen vidare till borlänge för 2 timmars föreläsning. Och imorgon kommer jag vara död!
Vi börjar nämligen ÅTTA slutar tio sen har vi tre timmars rast och sen börjar nästa föreläsning vid ett som slutar fyra, visst vi kanske får gå redan vid tre men man vet ju inte. Alltså hur död kommer man inte vara då?
Jag som har svårt att sova och ens gå upp tidigt, som idag satte jag alarm vid nio, la mig vid elva somnade kanske runt tolv, men sov as dåligt och ändrade alarmet när den ringde och gick upp vid tio istället, in i duschen och satt där i en halvtimme och när jag var klar där så satte jag mig och smörjde in mig med en härlig lotion och smörjde in mina stackars fötter som gör så ont när jag går :'( och sen klädde jag på mig åt frukost och sen har jag inte hunnit längre än det. Sitter just nu med räkningarna jag fann igår som jag ska maila iväg till och sen ska jag sminka mig och ta bussen ner till centrum. Yay for this... NOT!

//Just ja, när jag satte igång datorn idag så kom jag till startsidan men det var bara SVART!!!
J
ag blev ju självklart nervös och orolig som datorn gjort så förr och sen la den av och ville inte starta så det blev panik och startade om datorn - blev likadant men nu såg jag musen och tänkte att jag låter den vara nu då, så efter 5-10 minuter så kom den igång helt, jag tror det är för nya antiviruset som söker igenom och därför var den så där, alltså jag kommer nog inte klara av om den ska göra så jämt.//

Helt slut

Jag har städat i princip hela dagen, satte mig ner några minuter och vilade för min rygg började värka och jag kunde inte andas normalt. Så nu är hyllan ren och fin i från damm och om möblerad i den med. SIst var när jag flyttade hit då Cattis hjälpte mig att plocka upp allt och ställa i ordning.
Nu möblerade jag om och gjorde det lite annorlunda, det blev fint.

Och sorterade upp papper och allt och nu har jag en hög med räkningar som jag är lite av ett frågetecken på för jag vet att en del av det är betalt men vet inte exakt vad. Eller nej det är ingen hög utan några papper, la dessutom det betalda räkningarna i ett stort brev och det andra brevet har jag obetalda räkningar som nu är tunnare än innan :P
Och bäddade om sängen så nu ser den lite mer julig ut :) och dammsugit, moppat golven och gjort fint i övriga lägenheten. Fixat fint i klädkammaren/garderoben, brukar vara slarvig och bara kasta in som jag ändå kommer riva runt senare när jag ska ha nåt. Men nu vek jag fint och la in, plus att jag hängde upp lite på galgar.

Så nu kan jag pusta ut, åt samma middag som igår, amerikanska pannkakor SÅÅÅ gott ;) nästan så att man kan säga att svenska pannkakor kan slänga sig i väggen men bara nästan.
Jag fick hem en film idag, är medlem i LOVEFILM (vet inte om jag nämt det) gratis en månad :D rätt nice, så funderar på att avsluta kvällen med den filmen.

För jag är helt slut, och imorgon så ska jag till färsäkringskassan innan jag åker vidare till Borlänge för skola. Tror jag får åka här ifrån vid tolv så jag har tid, hoppas dom inte har lunch stängt. Det kanske dom inte har?
Börjar skolan vid tre så vill ha lite tid innan att gå in och fixa det jag ska..

måndag - ledig

Jag är ledig idag, såg det igår när jag kikade över schemat :D

Så jag har passat på att städa, och rensa igenom ALLA mina papper. Puh vad jag har samlat på mig en massa skit, fattar inte hur jag fått ihop så mycket. Reklam och sånt kastar jag, kollar igenom nåt men kastar i övrigt annars. Som jag ändå inte kan köpa något just nu så bryr jag mig inte. Funderar på om man ska sätta upp en lapp på dörren "Ingen reklam tack" men samtidigt så är det kul att få reklam för iböand får man ju nåt intressant bland reklamen. Samtidigt så har jag upptäckt en massa räkningar som blandats ihop med övriga papper antagligen när jag bara stoppat undan dom för att jag ändå inte kunde betala.

Men en del av det är ju betalt, men måste kika igenom det ändå så jag inte får en till överaskning från inkasso eller fogden. Så ska jag maila/ringa dom jag kan. Men nu är ju iaf det flesta räkningar betalda, och ska sälja saker som jag inte behöver eller ens har användning för. Så när jag fått in pengar för det jag säljer så ska jag betala mer räkningar så jag står utan alla skulder sen.

Har även lagt min vita tröja som jag lyckats spilla mat på i blöt med tvättmedel, ska väl kika på det och sen ska jag städa hela lägenheten (BEHÖVS) för jag har varit så seg på den biten senaste tiden. Antagligen för jag är så depp och inte har ork. Men nu måste jag verkligen ta tag i saker och ting och se till att saker blir gjorda så att jag kan må bra av att jag får saker gjorda iaf.

Så nu ska jag fortsätta, satte mig bara ner för att få andas lite :)

Schådäria

Nu har jag betalat hyran, och imorgon så ska jag ta en promenad ner till stan, eller om jag ska ta bussen och gå hem?

aja, det visar sig. Jag ska iaf ner och göra lite ärenden och sen blir det hem och fortsätta med slavarbetet - PLUGGET!!!!

Jag är lite seg idag och fortfarande depp, och efter att se beck filmen som går nu, som jag för övrigt sett innan skrämmer ju mig mer för att gå själv när det blivit mörkt :S
Men filmen är bra och jag vill kolla så får skylla mig själv ;)
Jag fattar inte att mina naglar växer som ogräs, måste ta bort nagellacket jag har nu för det har avlägsnat en aning och ska klippa dom, sen dra på förstärkelse över natten så får det bli nytt lack imorn om jag har lust :)

American panncakes







Light and dark


Hittade några ringar jag inte använt på länge ...

En rosett som tillhör ett linne satte jag i håret med hjälp av ett hårspänne :)



Ett halsband jag köpte i våras och använde flitigt i somras...





Dragkedjan på ett par gamla jeans från gina gick sönder idag :(

Listan ja!!!

Jag har ju totalt missat några dagar nu så ska väl ta dom nu då, bättre sent än aldrig.

Dag 9 - Vinterintressen

På vintern så gillar jag att åka skidor vill säga SLALOM baby ;)
Men dock så blir det inte ofta om ens man kommer iväg men det är min så kallade sport aktivitet jag gör. Men ska försöka komma iväg på det i vinter nu när jag bor så nära romme alpin ;)

Dag 10 - Dagens klädsel

Oj,
jag får springa iväg och ta en outfit bild då.....

Jag har svart hood jacka från gina tricot, gamla slitna jeans från gina tricot och rosa mys strumpor

Jag vet inte hur många dagar jag missat men imorgon tar jag dag 11 - Vad som finns i min väska
kan jag ta kort på det :)

Minnen - bildbomb (3)













Minnen - bildbomd (2)











Minnen - bildbomb













Depp depp depp

Jag är något depp idag med, är det rätt ofta nu för tiden :(
Ganska jobbigt.....

Jag har i princip samma drömmar hela tiden med, och jag fattar inte VARFÖR!
Vad är meningen med att jag ens drömmar det där? Jag vill inte drömma det för det får mig att hoppas på nåt märkligt sett fastän jag inte vill det. För mina drömmar (en del av dom) har en tendens att bli verklighet, som om jag drömmer något som sedan händer och konstiga är att det har varit så i hela mitt liv. Bara det att jag vet inte när det händer, utan när det händer så är det som en deja vú och det är så creepy.

Men angående mina mystiska drömmar så vet jag inte ens varför jag drömmer det jag drömmer - det är onödiga drömmar.
Och att se att dom där hemma verkar ha det så mysigt nu när dom har besök från ...... så blir jag irriterad, känner en enorm ensamhet, som om jag blivit svarta fåret, det som inte hör dit längre och det känns skit jobbigt. Jag är förvisso inte det men jag känner det och jag försöker kämpa emot känslorna men det är inte så lätt. Och jag vill prata med någon om det här men jag vet inte vem jag ska vända mig till angående dom här problemen. Vem vill lyssna på problem som började för något år sen som sedan försvann och kom sen tillbaka igen för några månader sen. Och det har gått en bra lång tid men mina känslor och tankar är kvar på ruta ett i princip. Jag vet inte hur jag ska gå vidare, jag bara står där i vägskäle och väntar på något slags tecken.
Jag trodde för en vecka sen att nåt bra äntligen hände mig, att jag äntligen ska få känna lycka och få sväva runt på moln igen MEN det krossades i nästa sekund.

Jag är så jäkla depp, har noll motivation till saker och ting, och sover dåligt. Jag försöker bli klar med det jag börjat med men blir aldrig klar och det irriterar mig.
Okej nu har jag gnällt färdigt för denna stund, nu ska jag dricka upp mitt te, titta på ett program jag börjat kika på sen ska jag iväg till affären och passa på då att gå en promenad och sen plugga.

what to do?

Jag har inte ens kikat på filmen som går nu på tvn, har bara suttit och flummat runt på nätet.
Läst bloggar och en blogg som är en gammal classmate till mig. Jag blir så förvånad hur hon är idag och hur hon förändrats, och man får en slags förklaring eller en helt annan bild av henne än vad jag hade i början. Jag tror att jag smått ogillade henne då vi gick i samma klass men ville ändå vara kompis med henne, vilket jag inte riktigt var. Men idag så har jag kontakt med henne och några fler från klassen fortfarande. Och att se/läsa hur hon egentligen mår, vad hon egentligen tänker och känner får mig att tänka till själv.

Jag har upplevt henne som en person som vill ha bekräftelse, vill vara i centrum, och hon är lite så nu med och hon är duktig på väldigt mycket. Roliga är att hon uppmuntrat mig att vara singel och skita i killar för vi har ju sett hur det gått för mig på den fronten. Och jag håller fullkomligt med henne för jag orkar inte, har inte tid att ödsla min tid på killar. Och hon är lite så också men att läsa hennes blogg och liksom ja man förstår då man läser, jag vet inte hur jag ska förklara. Men hon är stark även om hon har dåliga dagar precis som mig, jag kämpar på fast vissa dagar vill jag bara ge upp och försvinna från denna planet i princip.

Jag har så tråkigt just nu, har även suttit och kikat efter billig juldekoration och hittade på rusta en ljustsake för 30 spänn som jag kan ha i köket så enda jag behöver till är en julstjärna att ha i fönstret. Vill ha en röd, så kan jag flytta in den svarta till mitt rum, som den inte lyser upp så värst så blir det perfekt. Och ha den röda i vardagsrummet. räknade ut att det kommer gå upp i under hundra lappen och det vore ju super då kanske jag får lite jul känsla för jag har ingen som helst jul känsla just nu. Se att alla andra jul pyntat, köper jul klappar gör mig deppig som jag själv inte kan ingå i det. Jag har ingen som helst jullängtan ens en gång. Kanske för att årets jul kommer tillbringas med släkten enbart och inte familjen, något som sårar mig och det är skit jobbigt. Men som situationen är mellan mig och stoffe, hur han beter sig och att han måste ha henne med gör att jag inte klarar av att sitta med ett smile och verka glad när jag vet att jag bara kommer vilja skrika och gå där ifrån. Jag vill inte känna så över jul där för har jag valt att fira jul hemma hos mormor och morfar helt och hållet istället.

Det är jätte jobbigt men vad ska jag göra liksom?
Värsta är att jag vet inte vad jag ska göra när jul är över, ska jag åka hem till fagerviken då eller ska jag åka tillbaka hit till lägenheten? Förvisso måste jag rå plugga till tentor men jag vill ju träffa familjen med. ÅH faaaan vad mitt liv har blivit så komplicerat och jobbigt. Min första kärlek lämnade mig helt och hållet för en annan jävla brud och pratar knappt med mig, han får inte ens vara själv med mig i nån minut. Och för det andra så känns det som familjen inte vet vart dom ska stå angående oss och det känns som om vi splittras vilket är skit jobbigt. MEN det är inte mitt fel - det är han. Och han vill inte ens försöka förstå mig (längre) han vill inte ens försöka reda ut saker och ting. Och att jag måste välja vart jag ska vara under högtider är inte alls kul, när det annars varit en självklar het.
Jag har samtidigt ekonomisk jävla kris som jag inte ens vet hur jag ska lösa på bästa snabbaste sätt, för det är inte lätt att få klar en individuell uppgift som ska envisas med att vara skit svår att få klar. Och plugga på och hinna med det som händer på skolan här, plugga om på nytt med tentor man inte klarade nu.

Nej nu blev det långt, sätta igång greys anatomy och dega i soffan får avsluta min kväll.

Min kväll hittills


Min version av julstjärna ;)

Ljus från partylite - tror att det är en ros doft?

Med syren doft grej (minns inte vad det heter nu det man har ligger så där i skålen) som jag köpte ifrån D7.se tror jag det var i våras
Rätt mycket dofter men det blir en bra blandning, det blir lite somrig doft ^^

Tog en närbild på partylite ljuset :) tycker det är så häftigt att det blir genomskinligt så där

Bakade som sagt scones :)

Före (dom ska vara mindre och fler men det orkade inte jag)

Efter :D gigantiska ;) och blev mätt på en tredje del. Jag halvade och sen halvade igen så det blev fyra bitar men fick bara i mig tre av fyra :) gott var det och nu har jag ju några över till frukost ^^



Apelsin marmelad och ost + en stor kopp citron te ^^

Min outfit för kvällen :D - mys pyamas jag fick av stoffe för någon jul sen och rosa mys strumpor ^^

Ljus som jag egentligen haft som prydnad men kände att jag ville ha mer ljus och slippa tända lampan så tog jag fram dom här och tände. Det får vara tänt i små stunder så dom håller ett tag :)

Min kväll i bilder

Missförstånd..

Angående inlägget "Helt sjukt" JAG SKA INTE åka och träffa någon sjuk jävel som bara är ute efter en sak, det tänker jag inte. Jag kanske skrev lite knasigt i det inlägget, utan det jag ska göra är att igonera det och bara låta det vara. Att jag ens fortsatte prata var för att det blev helt knas att prata och för han var ute efter kläder jag säljer men om det inte blir något så gör inte det något.
-
Men jag ska inte åka till någon och jag tänker inte göra något dumt.
Min söta kusin hade sett inlägget och skicka ett sms som fick mig att skratta för det blev ju missförstånd. Jag är en höjdare på att göra så att saker missförstås ;)
Hoppas att detta inlägg lugnar lite, nu ska jag diska sen ska jag duscha och sen baka scones ^^

"Eight below"

Åh vilken fin film :')





Sån underbar fin film <3 - nu har jag äntligen sett hela filmen.
Tycker den där hundrasen är så fina, jag är kär i dom ^^ Vet inte om man kan ha en sån hund här ? Med tanke ¨på vad dom egentligen är vana med eller hur man säger. Men en sån hund kommer man väl aldrig ha råd med men man får drömma ^^

Åt nyss rester, hade potatis och ingen sås så fick ta smör som gjorde att det gick att äta :) och fläskfilen som blev över från igår. Men måste nog göra i ordning något mer för jag blev inte mätt. Eller jag kan göra scones och te och äta det vid åtta så programmet Så mycket bättre börjar :D tror det heter så, det är rätt kul att titta på ;)
Men vet inte om jag ska ta en dusch och göra sconsen sen för man ska ju helst äta dom nygräddade och det kommer ta åtminstone en halvtimme att göra, så jag får börja om 1½ timme då¨hinner jag.  Så¨duscha nu då

Skit internet

Jag skrev ett något långt inlägg så slutar internet explorer att funka och jag hoppades att det jag skrev skulle ha sparats, det har det förut men det gjorde det inte :'(
Men ja jag har iallafall betalat hälften av mina räkningar och det känns helt underbart att fått bort hälften åtminstone. Det återstår några till men dom får jag ta itu med senare, nu gäller det att jag klarar uppgifterna och tentorna så jag får poängen och får csn bidrag/lån.

Jag behöver duscha, mitt hår står åt alla håll, fick sätta upp det i en tofs som det ser hemskt ut.
Jag tog några kort med camen ;)




Det kanske inte syns men det behövs tvättas :) och framför allt KLIPPAS!!!
Är inte så kul och se och känna hur slitet det är just nu men jag har inte råd att gå till en frisör och känner ingen som kan göra det gratis dock :/

Går det ens att beskriva med ord?

Jag tog ett djupt andetag och messade till min vän som länge sagt att hon kan låna mig pengar om jag så behöver. Och idag bestämde jag mig helt och hållet för att göra det. Jag vet mycket väl vad mina närmsta och vänner tycker angående att låna av kompisar.
Jag själv HATAR att låna, men som jag nämnt tidigare det är så mycket lättare att betala tillbaka till en kompis, för dom ber inte direkt om ränta och påminnelse belopp som företag gör. Ok vissa kanske gör det men jag får väl se till att betala henne så fort jag kan och kompensera med en blomma eller något som tack :)
Jag skulle låna ut om jag hade och nån verkligen behövde det, det gäller också att man litar på personen och att man vet att man får tillbaka.
-
Jag har precis bråkat med dosan igen och kikar nu på fyran där dom visar filmen Eight below :) har bara sett snuttar av filmen innan så nu ska jag för en gång skull se HELA filmen. Ta ett break från pluggandet.

Blää

Jag fick påminnelse lappar IGEN i veckan och har precis räknat om summan för alla räkningar och uppkom på några hundringar mer. Alltså det är skit jobbigt att se hur summan bara ökar och jag inte kan göra så mycket åt det.
Jag har kommit igång med plugget iaf, inte lätt men jag försöker bli klar iaf.
Jag vill få klart, klara kursen och få poängen jag behöver för att csn ska godkänna min ansökan. Och så fort jag kan få ifrån dom så kommer ju det mesta lösa sig, jobbigt bara. Och pappa har inte satt över för hyran så börjar bli lite nervig, men jag vill inte ringa hem som jag vet vilka som är där just nu. Så får vänta..
Kanske kan skicka ett sms?

Helt sjukt

När jag satt och svarade på ett sms tidigare idag så fick jag ett samtal ifrån en kille. Han frågade mig om kläderna jag lagt ut för att säljas, och jag besvara frågorna så gott jag kunde.
Det var rätt kul att prata med han, min mobil dog så när jag lyckats få igång den så messade jag. Och typ 10 minuter senare så ringde han upp igen. Och vi pratade om kläderna och sen om något HELT annat.
Eller ja det vi pratade om ska han använda kläderna till i princip. Jag kände ju att jag inte bryr mig om vad som händer med kläderna bara dom blir sålda som jag behöver pengar.
Men vi pratade helt plötsligt om våra sexliv och vad vi gillar osv osv, och det var rätt intressant och han gav mig en idé som skulle vara skit kul att testa  - nämligen ge massage!
Det behöver absolut inte vara erotisk massage eller ens över gå till sex utan massage för att slappna av och för att liksom vara intimt men ändå inte. Alltså jag skulle inte säga nej, specoellt inte om jag kan tjäna några slantar på det. Men frågan är: Vågar jag göra det?
Jag har i princip gjort saker nu som jag egentligen inte skulle göra, personer som känner mig har även dom blivit förvånade, näst intill chockade när dom hört vad jag gjort. Men angående detta jag skrev om nu är något jag ska fundera över iallafall. Han skulle höra av sig angående kläderna, han sa att han kan tänka sig låta mig massera han och betala för det. Och han skulle betala för att jag kom dit. Låter nice, med tanke på att jag är fattig just nu.
-
Jag har märkt att kyl&frys börjar bli allt mer tomma och det stör mig att jag inte riktigt kan fylla på dom än, så som det ser ut just nu och pappa sa att han bara kan ge mig för hyra och busskort den här månaden och kanske någon hundring för mat. Jag kan leva på pasta och havregrynsgröt ett tag iaf. Men så illa är det inte än :)
Jag ska till försäkringskassan igen, och jag måste kopiera hyresavtal och skit - undrar om man kan göra det där? För jag glömde bort att göra det i skolan igår.
Idag måste jag plugga - komma igång med skiten. Men funderar på att gå på en promenad, behöver gå förbi affären och skicka en sak men förutom det så vill jag bara gå en promenad så jag får luft och lite motion men måste vänta till mobilen laddat något så jag har musik :)

Irritation

Jag känner hur irritationen inom mig växer, och jag blir bara så irriterad på att jag inte kan få ut den.
Det är saker som hänt, saker som händer och saker som INTE händer. Och det stör mig, jag vill inte bry mig om det men måste typ eller nej måste, måste jag väl inte men det blir oavsett om jag försöker igonera det eller inte.
Jag ska nu i helgen iallafall ta tag i juridiken och försöka komma någon vart med den så den kommer ur världen så då behöver jag inte irritera mig på att den är i vägen. Sen är det saker som hänt/händer som även irriterar mig - angående mitt ex, och killar i övrigt.
-
Jag tänkte att nu när dom flesta redan vet så ska jag väl skriva om det här i bloggen men inte så detaljerat dock.
Jo i söndags så träffade jag killen som jag fick kontakt med för två veckor sen nu typ. Och han fick mig på nåt konstigt sätt att bli jätte glad och alldeles pirrig då han messade mig eller vi snacka på msn. Så när vi väl träffas så gav han mig en puss (jag blev lite paff - som jag inte pussat på nån på lääänge) men jag besvarade den och sen gick vi hem till mig. Vi satt och pratade, han kramade om mig och vi myste. Och efter en halvtimme/40 minuter så började det bli lite intimt mellan oss och det hela slutade till slut med något som jag halvt ångrar.
Att jag ångrar det är för att det gick för fort fram och det hela blev så knasigt. Och jag gick in i duschen efter och när jag klätt på mig så kommer han och säger att han måste åka hem!
Vilket jag blev så besviken på och ledsen över, och han ville komma till mig nu (den här helgen) och det gladde mig MEN jag har inte fått svar på mina sms som jag skickade på måndagen? Och han har inte hört av sig på hela veckan till mig. Han fick nytt jobb, där av att han åkte hem för han skulle på arbetsintervju men man kan ju faktiskt skicka ett sms eller två man behöver ju inte totala dissa efter. Och det är något jag också irriterar mig på, att han inte hört av sig.
Men jag ska försöka att inte tänka på det, för jag tror att det som hände kunde jag skött bättre än vad jag gjorde då. Men det var min andra att vara med och det kändes konstigt, jag var stel och visste inte vad jag skulle göra riktigt men försökte ju hänga med.
-
Men jag hoppas lite att han hör av sig men för varje dag som går så känns det mer som att han är ett svin som bara var ute efter en sak. Så min fråga är:
Varför träffar jag killar som beter sig som svin och som sårar mig hela tiden?
Det känns som om jag inte får vara lycklig...

Helt slut

Jag är helt slut, jag kom hem strax efter fyra och nästan direkt efter jag klivit innanför dörren fick jag telefon samtal (något jag inte vill avslöja om här än) Men vi pratade ett tag och jag ska träffa personen i december med en massa fler personer som även dom håller på med det de handlar om.
Skulle vara skönt om det blev något och att det lyckas.
.
Efter samtalet så drog jag fram en halv fläskfile som jag tina snabbt i mikron och sen stekte den lite lätt med kryddor sen lindade jag in  den med bacon, krydda smått och in i ugnen :D sååå gott.
Och kokade potatis och gräddsås till ^^ det blev mumsigt. Men jag var så jäkla hungrig att jag tog av potatisen lite för tidigt men jag orkade inte bry mig blev mätt och belåten iaf. Hinkade i mig saft dessutom sen däckade jag på soffan i två timmar? Jag har nämligen 30 dagars gratis prövning hos LOVEFILM och idag fick jag första skivan från dom, Dark Angel säsong 1 disc 1. Jag visste ju inte hur dom skickar ut, om de skickar ut hela boxarna eller ja hur dom nu gör. Men man får en skiva åt gången av en serie iaf och när man kikat klart så skickar man tillbaka och får nästa skiva :D . Jag älskar den serien, kommer ihåg hur jag satt uppe för att kolla på den, och farfar kunde titta på den med mig ^^ <3 :) jag gillar serier med övernaturligt - inte alla men dom flesta.
Så har legat och kollat på den skivan sen jag kom hem, tre avsnitt :'( som gjorde att man kolla klart rätt fort. Fast jag somnade dock i halva avsnittet i det sista på skivan så måste kolla om där. Det var då jag hade ätit klart, hämtat täcke och kudde och myst ner mig i soffan och somnade nästan direkt.
Jag känner hur slut jag är i kroppen, och tänkte att imorrn så ska jag ut på promenad och liksom komma igång. OCH försöka lära mig att komma i säng i tid så jag får den sömn jag behöver och klarar av att komma upp på mornarna  när jag ska till skolan.
-
Annars så drömde jag en dröm som är sååå verklig och jag vill nästan att det ska bli så - iallafall just nu. Känns som om jag behöver det, synd bara att skiten är en jävla dröm och det inte kan bli så igen. Hatar att drömma sånt där, fattar inte ens varför jag gör det. KILL ME

Seminarie uppgift 2 = KLAR!

Åh vad skönt, klar och inlämnad :D
Jag fick ihop typ fyra sidor fast det stod tre men jag hoppas det blir bra ialla fall.
Jag använde mig inte av alla artiklar riktigt för jag fick inte ut så mycket av det, och jag fick ju ändå ihop rätt så med det jag arbetade ifrån. Och det känns någorlunda bra :)

Har satt igång Kenza & Tyra show (som står på uppladdning nu) så medans det laddar så att jag kan kolla utan hack så ska jag diska och få undan disken iallafall. Och göra fint i kök och vardagsrum. Har skitat ner något, har inte orkat bry mig ens. Sen ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorron. Får ligga och läsa i affärsredovisningen så kommer jag säkert somna direkt ;)
Tror inte att jag kommer komma in hit något mer idag så god natt :)

The list

Dag 7 - Drömyrket

Jag vet inte exakt vad mitt dröm yrke skulle vara men jag har drömt om att äga ett eget café :) . Ett mysigt söt café skulle vara något.
Jag har faktiskt inte riktigt kommit på vad jag vill jobba med egentligen, är väl lite därför jag pluggar så jag kommer på vad jag vill göra. Men inom handel vet jag att jag vill jobba med iallafall.

Dag 8 - En plats jag minns

Men just nu känns det som om min hjärna står still och jag kommer inte alls på vad jag ska svara.
Men en plats jag minns är Gullholmen. Som ligger i bohuslän, några kilometer ifrån Göteborg. Utanför vid kusten. Sååå underbart fint det är där, och varmt, varmt i vattnet och hur härlig miljö som helst. Jag skulle kunna bo där :)
Jag var där för några år sen med pappa och syrran på semester. Och vi badade nästan varje dag, bodde i en jätte fin stuga och var på klipporna varje dag :D tog en tur till Kärringön som ligger en bit bort med båt. Om man gillar att bo vid havet och gillar sånt då är det ett dröm ställe. Jag har tjatat om att åka dit igen men det har inte blivit av :'(

Jag kan säga att min mat jag åt, jag åt halva tallriken och ställde undan den sen. Det blev för salt och för konstigt. Nej men inte för att jag krydda eller så , sillen är salt redan så undrar hur man ska göra för att få bort den salta smaken. Nu halv åtta hos mig sen göra klar uppgiften.

Dagen mat = pinsam!

Jag hade tänkt mig stek sill och potatis mos hum.. jag tror det blev mos av alltihopa dock =/
För sillen bara smulade sönder FAST jag mjöla in med mjöl och ströbröd. Gick bättre förra gången jag stekte men inte nu. Hoppas det går att äta iaf. Ville inte låta sillen stå i kylen längre till även om det inte gått ut än.
-
Är näääästan klar med seminarie uppgiften som inte alls är lätt att få ihop. Är ju strax på sida 3 men jag har inte fått med dom sista artiklarna. Just nu arbetar jag utifrån anteckningar jag gjort och jag har inte gjort ett dugg på dom engelska ;P så jag måste nog försöka gå igenom det. Men först fylla magen så man inte tänker på mat hela tiden.
Kom även på att jag glömt listan både igår och idag så ska väl göra ett inlägg snart :)

YAAAY :D

Oh vad sköööööööööööönt ^^
Fick precis ifrån kronofogden - och dom har avslutat ärendet vilket betyder att då bör jag INTE ha någon anmärkning. Men jag vågar inte kolla upp det än, vill inte första min lilla gnutta av lycka just nu.
Men jag förstod att det var om det när jag såg att det var kronofogd, för jag har inget som är på väg dit just nu och det var tunt så jag visste att det var angående det jag fick förra veckan.
Skööönt som fan kan jag ju lova. Men nu ska jag plugga så kanske jag tar mig ut på en promenad sen. Borde egentligen göra det nu för blir väl mörkt när jag är klar?
Åh nu fick jag beslut ångest.

God morgon (för mig då)

Jag vaknade i princip flera gånger på förmiddan men jag vägra gå upp men när jag vakna sista gången (innan jag gick  upp) så började jag tänka på vad jag måste göra idag och då kunde jag inte somna om så jag drog mig ur sängen, på med mjukis kläder och gjorde två mackor bara för att få i mig nåt en kopp te som jag har framför mig nu. Har anteckningsblocket redo och pennan i högsta hugg.
-
Men något jag stör mig lite på angående den här inlämnings uppgiften, vi fick nämligen veta att vi INTE får någon poäng på dessa uppgifter (vilket då gör att man känner : varför ska jag då sitta och slita ihop tre sidor och sen inte får något för det? Lägga ner en massa timmar som man kan lägga på annat?) Men nyss när jag pratade med Hanna så kom vi underfund med att det måste ju höra till seminariet, att det är komplettering på seminariet. Då läraren inte alls får höra oss alla som vi sitter i grupper i varsina rum och de kommer bara in ett par minuter och sen går dom, man hinner kanske inte själv prata just då för att någon annan gör det? Och sen är det väl för att dom ska se att vi verkligen gör våra uppgifter och lämnar in dom i tid.
Jag är en omotiverad opluggare som inte vill plugga just för tillfället men bara jag kommer in i arbetet så brukar saker och ting flyta på och vips så är jag klar :)
-
Så nu ska jag sätta igång!
Jo just det, jag funderar på att börja föra min blogg via internet explorer istället för google chrome som jag använder som webbläsare. För då slipper jag göra punkter och bindestreck i mellan raderna i bland.
Nu kom posten...

Dålig humor?

Alltså nyss på reklamen så var det om en bil, och det stod några killar och kollade på när en bil pressades sönder till en liten fyrkantig sak och de la den framför dom och dom la blommor på den och såg ledsna ut. Alltså en bil begravning xD - jag tyckte att det såg så roligt ut och jag som är något trött började små fnissa åt det.
Jag sov i typ en timme och halv sov en tjugo minuter, satte aldrig alarm, vaknade själv egentligen. Men det var skönt att få sova lite för jag har inte sovit så bra, inte för att jag sover så bra i soffan men i alla fall någonting.
Jag vaknade med ett ryck vid halv åtta och stod stressad framför tvn och försökte byta kanal till fyran men det tog åtta minuter att byta. Alltså jag hatar dosan :'( jag måste typ misshandla den innan jag får byta typ den känner inte av och skickar inte ut signaler när den ska (då man själv vill) så jag ska när jag har råd och kan fixa en ny dosa.
-
Jag förstår inte varför det känns som om jul närmar sig med stormsteg, alltså det känns som om det redan är december men det är ju några dagar kvar till första december. Och jag vet inte om jag vill att just den dagen ska komma :'( för ett år sen blev jag lycklig på den dagen så nej jag är så depp på allt som hänt och händer för mig just nu att jag inte vet hur mycket jag kommer palla mer. Vad fan ska jag göra liksom?

Segiolucious...

Hahaha min rubrik blev ju hum fiin ^^ - INTE!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men jag är super duper seg och känns som om jag kommer somna vilken jäkla minut som helst så jag tänkte försöka mig på en powernap och se om jag får ut något av det.
Jag är trött då jag inte sovit ett skit i natt, och för att jag var ut på en låååååång promenad med kusin tidigare idag och det var skönt så jag ska försöka bättra mig och klä på mig varmt, ha mobilen fullladdad och ge mig ut på äventyr varje dag och gå åtminstone en liten bit så jag får frisk luft och lite motion på det. Jag skulle vilja jogga men jag vet inte om jag vågar, det är ju halt och jag vill inte ha onödiga blåmärken ;)
-
Men jag ska inte lova nåt inte på den fronten för det är inte ofta jag håller det, håller högst 2-3 dagar sen är jag tillbaka på samma ruta som jag började ifrån. Men en powernap nu då så jag orkar göra klart uppgiften och få in den och kunna börja med juridik kursen och få den helvetes skiten klar. Jag är så less på den men jag ska försöka jag måste tänkta PENGAR!!!
Jag ska sätta alarm med så jag inte sover bort hela kvällen (ifall jag somnar) och för jag ska kika på nåt vid nio.

Grattis kusin på din födelsedag ^^

Först vill jag säga ETT stort Grattis till min kära kusin Carro som fyller 23 år idag.
Tyvärr så kan jag inte åka till henne men gav hennes present till hennes syster idag, så hon får den nu och inte vid jul ;) Hoppas hon blir glad ^^
-
Grattis kusin ^^ - bilden tog jag i somras när jag och syrran åkte till U-väsby över dan och träffade Carro som då bodde i Stor stan stockholm och hade bara råd att åka till U-väsby och det blev en mjukglass i värmen ^^
.
För övrigt så har jag knappt sovit i natt, haft så ont i magen att jag inte klarat av att sova, bara legat och vridit och vänt på mig hela tiden. Tror jag sov någon timme bara. Jag gick upp och började göra mig i ordning men kände att det inte skulle gå att åka till skolan och se glad ut så jag messade Hanna och la mig i sängen och var nära på att börja grina för det gjorde så ont och jag försökte äta men det bara vände sig i magen och jag gav upp.
Vid tio tiden så messade jag Cattis och frågade om vi skulle ta oss till stan trots ovädret ute och hon tänkte gå så då kände jag att då kan jag också gå. Så gjorde mig en kopp te klädde på mig och sminkade mig lite smått och satte på musik och traskade iväg i snöovädret. Och mötte upp henne vid willys och sen pratade vi hela vägen till stan och det tar väl inte så värst lång tid att gå egentligen men jag skulle inte klara av att förklara vägen för någon som inte känner till falun och hur man kommer till mig. För jag har fått frågor av några som undrat om dom inte kan gå istället, visst kan dom gå men jag kan inte ge en vägbeskrivning, speciellt inte om jag själv ibland virrar bort när jag cyklar ner (är bara då det hänt). Nu har jag iallafall gjort en tallrik med makaroner och några bitar chicken nuggets och fick i mig allt. Men magen är inte så bra vän med mig än men jag hoppas jag blir bättre och jag kan sova i natt. Och som jag är trött och behöver plugga så vet jag inte hur det kommer gå. Men ett försök iallafal..

Aj min mage

Alltså jag gick och letade upp mitt avtal med kopparstaden, men hittade bara hyresavi och avtal om nycklarna. Fick lite av panik och började riva ut allt papper och skit jag har i hyllan (så nu är golvet fullt med papper hit och dit) och jag hitta verkligen inte det jag sökte efter. Så började kolla i min spegelbyrå men hade ingenting där, och jag stod och funderade vart sjutton jag kan ha lagt dom, och sista jag minns är att jag lagt dom i hyllan så jag sätter mig på golvet och går igenom högen jag skapat.
Och började även dela upp, som en del behöver slängas och till slut fann jag papprena jag letade efter. Fick så ont i magen som jag trodde dom var borta helt, att jag råkat kastat dom eller nåt. Men jag hittade dom, jag måste ha bättre koll på mina papper jag vet. Men jag har bättre koll nu när jag bor här som det bara är MINA papper nu och ingen annans så då är det lättare att hitta. Men blir väl lättare om jag skapar en ordning i det, men när jag har råd så ska jag fixa pärmar eller jag har hemma men hehe dom är nerpackade . Men jag kanske kan leta på dom? Så ska jag sätta in BETALDA räkningar i pärm och obetalda kan ligga i en mapp. Jag ska inte skapa högar med räkningar igen iaf, har ju sagt upp allt med prenuminationer att göra och jag bör inte få något mer nu, det enda jag behöver göra är att betala det jag fått och använt.
-
Men jag har ont i magen för mycket annat det är inte bara med räkningar och skolarbeten det är allt som hänt mig under året och nu nyligen som drar ner mig på djupet. Och nu har jag svårt att sova, svårt att äta, svårt att motivera mig, blir rastlös och gör ingenting eller går runt i cirklar i lägenheten för att komma på vad jag ska göra. Jag håller mig inne, jag går knappt ut. Och så fort det plingar på dörren så skakar jag (bara om jag inte väntar besök) och jag har blivit nojig, känns som om jag ser rörelser bredvid mig, i ögonvrån och jag kollar jämt mot ytterdörren och jag vet inte ens varför. Jag har inte varit så här förut, jag vet inte vad som händer med mig och det skrämmer mig. Jag kan heller inte sova på grund av grannarna - jag försöker stänga ute ljuden men det går inte så bra. Jag kan inte sova med musik för vaknar jämt då och jag får fruktansvärt ont i ryggen av att sova i soffan så kan inte sova framför tvn heller.
-
Oj nu blev det bra mycket, det där är en viss del som rör sig i mitt huvud just nu - jag ska upp om mindre än sex timmar och jag är inte ens trött har bara fruktansvärt ont i magen. Slutar tio imorn och när jag kommer tillbaka till Falun så ska jag träffa Cattis :) ska bli skönt att få prata med henne och jag ska till försäkringskassan och fråga en sak, där av att jag ska ha mina papper. Jag ska inte säga upp lägenheten eller så jag ska bara ha dom att visa upp. Om det går det jag ska fråga om så skulle det vara skönt men jag ska inte hoppas för allt har bara gått åt helvete för mig senaste tiden så jag ska inte hoppas.
Gonatt

Listan ja!!

Jag har totalt glömt bort, förlåt mig.
Dag 6 - Mina bästa vänner
-
Tyvärr hitta jag inte någon bild inte den jag trodde att jag hade :'(
Men Jag har inte någon bild av mina kompisar tyvärr, iaf inte på datorn.
Men jag har inga direkta BÄSTA kompisar utan ALLA mina vänner är bäst <3
Dom har sina fördelar och jag känner att alla mina vänner är bästa vänner, för jag vet vem jag kan vända mig till om det är något - jag litar på dom. Det har oftast varit mina kära kusiner och det är det fortfarande, men även Johanna kan jag prata med om ALLT! Till och med Emelie men henne var det ju evigheter sen jag träffa nu :'( så det är ju svårt att prata med henne men självklart hon med. Och min ny funna vän Hanna :)
-
Självklart finns det fler så om jag inte nämnt er så ta inte illa upp, skriv istället en kommentar ifall jag glömt er ;)
Kram på er alla <3

.......

Blond eller brunette?

Lite så där ser jag väl ut i mörkare :)

^^

Jag blir alltid glad av att få kommentarer i bloggen - gör ju självklart att det blir roligare att skriva.
-
Idag så har jag mestadels pluggat och små kikat på tvn i mellan åt bara för att skingra tankarna lite.
Även gjort i ordning en stor kopp frukt soppa, började frysa lite och magen små kurra så jag har nu värmt upp mig med soppa och mättat magen.
Jag har gjort runt 2½ sida med anteckningar och har nu kommit in på artiklarna som bara står på engelska, och det är rätt mycket. Jag är inte den bästa på engelska så jag vet inte alls hur jag ska få ut så mycket av dom sidorna dock.
Men återgå till slavarbetet kanske?
Var tvungen att starta om datorn för det var någon uppdatering som behövdes göras..

Tänkte på det..

Jag betalade av till H&M för ett tag sen, jag har månadsfaktura hos dom som tyvärr gått över till konto.
Bara för jag kunde inte betala hela summan i tid. För när jag beställde hade jag pengar MEN som jag tyvärr fick ta till lite andra viktigare saker och nu för några dagar sen så fick jag brev från dom vad som är kvar att betala och att jag fick börja handla av dom igen. Då blev ju jag direkt - ALLTSÅ neeeeej!
Kändes verkligen som om dom lockade mig att vilja gå in på deras sida och klicka hem några plagg.
Men jag vill hellre betala av allt och sen inte beställa av dom för en jag har råd med det.
Jag ska försöka betala allt som är viktigast så har jag bara 2-3 saker att skjuta på istället.
-
Jag hatar räkningar, speciellt när jag inte har råd att betala. Men nu måste jag motivera mig till 120% och få klart allt så jag får poängen någon gång.

Tisdag 23 nov

Usch, jag har sovit extremt dåligt. Först var jag inte direkt trött i natt då jag till slut gick och la mig. Och dröjde ett tag innan jag till slut slappnade av och somnade. Vaknar tidigt av att någon av grannarna BORRAR!
Och jag låg med kudden över huvudet, ändå hörde jag dom som om de var i mitt rum och borrade. Och till slut så blev det tyst (trodde jag) - för precis när jag börjar somna om så börjar dom IGEN!!!
-
Alltså jag kunde inte direkt kika på klockan som mobilen låg på laddning i vardagsrummet, men hur kul är det att höra dom borra så där, det var typ mörkt ute då så därför vet jag att det var tidigt. Och sen började barna på dagis skrika och leva om ute och jag fick tydligen inte sova. Men lyckades somna till ett par minuter och sen låg jag och vred på mig hela tiden och gick till slut upp. Nu har jag gjort frukost och ska sätta igång med plugg. Ska försöka ta mig ner till försäkringskassan idag med, värsta är att bussen går inte förbi där just nu bara för dom bygger om eller nåt på gatan där. Så vet inte exakt hur  man kommer dit. För cykla tänker jag inte, det är jag för feg för, och sen är cykel låset trasigt. Men men, eller så tar jag det imorn när jag kommer tillbaka från Borlänge. Vi börjar åtta och slutar tio :) - så kan jag lägga ned tid på seminarie uppgiften så den blir klar och när den är klar ska jag få färdigt jurdiken. Har varit tvungen att lägga den åt sidan då och då som jag får fullt upp med det jag pluggar här, inte lätt.
Nu vet jag ju inte när jag kommer bli klar med den, men ska försöka få den att bli klar till i helgen.

Lindvallen - sälen

Jag Bara kom att tänka på det ;)
Hihi^^ - i söndags fick jag nämligen veta hur dom egentligen gör den här enorma snögubben
På sätt och vis fatta jag väl hur men inte direkt tänkt på det. Men dom gör en ENORM snö hög med hjälp av snö kanonerna, sen formar dom till den med spadar och dyligt och VOILA ;) gigantisk snögubbe ^^
-
Jag vet inte exakt hur långt det är till Sälen här ifrån men så värst långt är det ju inte :P - det var av mitt besök i söndags som berättade detta för mig, och besöket bor tydligen i Malung-Sälen och jag som trodde det var mora. Så ja det var ju lite roligt, jag har inte varit i sälen på evigheter - saknar det. Är ett favorit ställe att åka till faktiskt. Speciellt lindvallen som det är dit vi mest åkt och där kan man backarna :)

Ultima thule

Jag har suttit och lyssnat/tittat på ronny & ragge och skrattat så tårarna rann. Och så dök ultima thule upp på sidan och det är faktiskt några låtar med dom jag gillar, och att jag börjar lyssna på dom är Stoffe. Det är typ hans favorit band och därför har jag fått höra dom väldigt mycket.
Bland annat den här gillar jag :) gillar deras version.
Även denna gillar jag - gillar denna mest
Är nog den här som fick mig att gilla dom mer, kommer ihåg den dagen stoffe spela den och jag fastna :)

Dag 5 - Vad kärlek är för mig

Dag 5  - vad kärlek är för mig?
-
Oj, kärlek är ju så mycket och lite svårt att förklara men för mig är kärlek en underbar fin låt, en kram från en vän, säga "jag älskar dig" " Jag tycker om dig" - i det stuket.
Att vara i ett förhållande där man visar kärlek till varann varje dag, genom att säga något fint, ge komplimanger, kramas, pussas U NAME IT!
Det är vad kärlek är för mig :) - om jag ska förklara det på ett bra sätt :) (dock förklara jag nu kortfattat)
-
Imorgon kommer dag 6 på listan ;)

Nya tag

Jag har bestämt mig för att ta nya tag, fick mina tentor idag och fy fan vad det fick mig att bli depp för ena visste jag att jag skulle sumpa men andra var jag bara några få poäng ifrån godkänd :'(
Så nu har jag sammanlagt fyra jävla tentor att plugga till. Inom en kort kort tid och jag vet inte hur jag ska klara det.
Jag måste försöka dela upp det så att jag kan fokusera på en åt gången eller två. För jag vill ju klara dom, framförallt för att få poängen jag behöver. Ska kika med lärare om man inte kan göra en tenta nu snart då jag verkligen behöver poängen, för när jag prata med pappa idag så sa han att jag måste flytta hem om jag inte löser det här. Och jag vill inte flytta hem, så nu ska jag råplugga för på torsdag så ska nästa seminarie uppgift vara inlämnad så just nu ska jag fokusera på den och få den klar så när den är klar då ska jag se till att juridik kursen blir klar så den är ur världen. Det är mitt fokus denna vecka.
-
Har tillbringat dagen hemma hos Hanna och fått rätt så motion idag, gick från hållplatsen jag gick av vid idag till Hanna vilket var en bra bit tippar på 4-5 kilometer sen gick vi från henne till skolan och det är kanske 3-4 kilometer så det är bra att jag rört på mig idag och fått frisk luft :)
Ska fortsätta plugga nu, tur att vi är lediga imorn :)

"I love the way you lie" part 2

Åh den här var underbar <3 har den på mobilen nu ^^
-
Johanna ringde nu på morgonen och väckte mig som jag ringde henne igår men då sov hon ;)
Så vi pratade ett tag och jag gjorde en kopp te medans och det känns så mycket bättre efter att jag fick prata med henne. Även om hon skratta åt det mesta, alltså jag kan nästan också skratta åt det idag för det hela är så sjukt, det är inte alls likt mig att göra något sånt där. Men jag hoppas att det inte blir det jag tänkte på igår för psysikt tror jag inte att jag klarar det. Men nu måste jag skynda mig ska åka till Borlänge hem till Hanna innan skolan och jag har inte börjar sminka mig, inte ens packat väskan och tänkte ta bussen som går om 20 minuter.
Tar dag 4 eller är det 5 idag? sen ikväll.

vill hem :'(

fy fan vad jag vill åka hem just nu - för det jag gjort kunde ha undvikits men jag kände just då Varför inte? Men när allt var över så var det så fel så fruktansvärt fel. Och nu har jag skit ont i magen och mår illa över det jag gjort.
Fick en fruktansvärd hemlängtan just nu med, jag vill skrika men får inte nåt ljud och har gråten i halsen men får inte fram några tårar.
Jag har blivit sviken så mycket och så grymt att jag egentligen inte klarar av det som just hänt - det här kommer fan tära på mig iaf om det kommer bli som jag känner just nu. Jag kan inte slå bort tankarna hur mycket jag än vill, jag behöver få prata med någon men jag vet inte riktigt vem jag ska prata med. Ringa blir så dyrt och jag har inte råd att ringa upp mina pengar och fan vad ska jag göra?
Jag har inte ens råd att åka hem ens en gång, jag har min kusin som närsmta att prata med men hon känner inte för något socialt umgänge just nu så henne kan jag inte prata med, Hanna kan jag förvisso prata med, men känns som om jag vill prata med någon som känner mig och vet en massa om mig och just nu känns det som Johanna. Men hon låg och sov >_< och det gör ju inte det bättre. Oh vad jag saknar henne nu :'( behöver henne.

Faaaaan

Vad har jag gjort?
Varför gick jag ens med på det :'( nu känns det bara skit och jag vill typ gå och dö.
Faaan vad arg jag är på mig själv nu, vill i princip börja gråta - men det löser ju ingenting.
Åh vad ska jag göra? Varför ens lät jag det gå så långt, till en viss del ville jag men ändå inte och ändå gjorde jag det. Och nu halvt ångrar jag det bara för blev ensam i princip en timme efter och det satte igång tankarna direkt.
Nej jag ska inte skriva här, för vem vet det blir kanske bättre eller sämre så vi får vänta och se...
Jag ska lägga mig i soffan och kika på beck och tröst äta popcorn

Dag 4 - ett recept

Hm.. dag 4 består av ett recept och jag är inte så jätte bra på sånt så vad sjutton ska man då dela med sig av?
Jag är en sån som letar roliga recept i böcker och på internet och testar mig fram.
jag delade med mig av ett recept här om dagen med en kladdkaka så kika gärna på det inlägget heter kladdis :)
Jag vet inte hur man länkar till sina egna inlägg, det får jag lära mig sen vid ett annat tillfälle :)

Nervvrak?

Det är jag det - iaf nu för tillfället.
Jag har legat i soffan och läst i nya affärsredovisningen och somnade till (varför somnar man när man läser kurs littertur?) Och jag typ väntade på ett sms som typ aldrig kom, men när jag vaknade till runt kvart över tre då hade jag fått det och diretk så började min nervositet komma och jag vet inte vad jag ska göra för att lugna mig. För jag ska ju träffa den här killen nu och jag kikade bussar men fatta direkt att jag inte skulle hinna med den som går så jag är på stan till dess att han anländer, och jag kika över nästa buss och den går om en timme :S varför i helvete går dom bussarna en gång i timmen på helgerna?
Så jag messade en vägbeskrivning och jag hoppas han fick den, för han skrev att han hade dåligt batteri, öh man kan ju ladda, speciellt om man ska träffas första gången?
Och sen tänkte jag dessutom vad ska vi göra i stan NU? Det finns typ ingenting (vad jag vet) som är direkt öppet och då kände jag att han lika gärna kan komma hit så kan man sätta på en film eller nåt, om det inte funkar så kan han ju bara åka hem eller hur?
Men jag hoppas han fick smset iaf, värsta är att just nu anländer han till falun :/ OH JISSES!!!

Someone to love?

Ja alltså den här frågan har gnagt bra länge i mitt lilla huvud och jag har lite halvt letat via dejt sidor - inte för att jag direkt hoppas på det, men jag är inte ute och rör på mig runt krogarna och jag har heller inget brett kompis nät så det gör att jag testar mig fram via dejt sidor. En sida som jag är inne på nästa varja dag , för det mesta rensar jag bara och suckar åt alla som ens skickat nåt till mig.
Men men MEN nu tidigare i veckan så fann jag en som jag svarade till bara så där enkelt, och han svarade tillbaka och vips så fick jag hans mobil nr, sen dess har vi messat och pratat lite på msn. Nu är det så att jag ska träffa denna kille typ (idag) söndag då, och jag börjar inse det lite och det är skrämmande. Men jag har tänkt så här, jag kan inte tacka nej för då kommer det kanske dröja innan jag väl vågar och varför inte ta chansen och träffas och se hur det går istället för att vara feg och skjuta på det.
-
Jag kommer säkert sitta på nålar imorrn, men jag tror jag små gillar denna kille och han är hur söt som helst och det känns inte fel så som det gjort med andra. Och om det skulle bli nåt så är det ett nytt steg för mig, ett nytt steg för mig att komma över stoffe och kunna lämna han åt sidan. Alltså inte helt åt sidan men mer åt att jag kommer över honom och kanske kan klara av att se han med sin nya, något jag inte alls gör nu. Och det vore så skönt med en ny kille, få nya känslor få vara kär ^^
För jag behöver nog det, få ha någon att älska, att få vara med. Han verkar ju väldigt intresserad av mig, han messade ju idag där han skrev: Bara en dag kvar nu till jag får träffa dig sötnos <3 puss.
Jag blev glad och varm inombords :)
-
Oh min lilla ferdinand ^^ <3 så söt, han älskar att lukta på blommor där av att han fått det där smeknamnet ;)
Har denna bild som bakgrund på min mobil nu ^^ tog den i somras. Åh vad jag saknar honom :( få gosa med han och höra hur han kurrar, jag till och med saknar hur han väckte mig genom att leka med mina fötter (måste fått det från busan för hon va likadan) och sen brukade han lägga sig på magen med sin blöta nos mot hakan på mig - åh nu fick jag tårar min misse <3

Varför är jag vaken så sent?

Jag kom just på att jag INTE gjort nr 3 på listan idag.
Så jag kan göra den nu i min rastlöshet :)
Dag 3 - min familj.
Eh...
Jag har ingen bild på min familj, inte helt iaf..
Här kommer en bild på typ alla tjejer i familjen -
från vänster jag, alex, linnea s, amelie och min syster nea (linnea)
Jag och syrran - alltså vid dessa bilder (har fler) så heh ja jag var rätt påverkad och trött vi roa oss med att ta en massa knäppa bilder xD
en sovandes pappa ;)
Antar att jag måste, ok jag är snäll och faktiskt så tillhör han min familj även om vi inte är ett par, men jag har inga enskilda bilder på han på datorn så det får bli från förra sommaren när vi var och badade.
Oh jag gillar inte att titta på bilder på han :( (jo jag gör det men nu känns det jobbit som jag gillar den här bilden och den gör att jag saknar han etc)

xD - hahaha jag tyckte det var så jäkla kul när elsa kom in till mig så HÄR!
fan vad jag garva så tårarna spruta ^^ gullunge ;) att hon redan ska bli punkare haha.
-
Men ja det här är min familj :)
den består utav: Elsa 3 år, Linnea M 16 år, Alexandra 16 år (nej inte tvillingar) , Linnea S 17 år, Kristoffer 20 år, Emelie (jag) 21 år, Amelie 40? år (jag minns inte :S men tror det var så) Per Ola (pappa) 43 år.
-
Vi är åtta pers i min familj och det är inte lätt att vara så här många kan jag säga, vi har våra bra stunder och även dåliga.
För runt fyra år sen så bestod min familj bara av pappa och lill syrran men efter en kryssnings tur så träffade pappa Amelie och sen senare så träffades dom mer och sen ja dom blev ihop, vi åkte på en till kryssning någon månad senare för att vi skulle få träffa Amelies barn (och det var då jag och stoffe börja kolla in varann) och sen blev det att vi fira nyår hos dom och två veckor senare så var jag tsm med stoffe.. och vi fick kort där efter veta att amelie väntade elsa. Sen nångång där så bestämde dom för att flytta till oss i fagerviken och ja vid början av sommaren 07 så bodde dom hos oss.
Och nu har det gått runt 4 år sen vi träffades och blev en hel stor familj,
-
Jag vet inte vad jag ska skriva om min familj men skrev nu lite om vad alla heter och ålder :)
Imorgon kommer dag 4 ;)

Lördag kväll

Jag har idag som sagt tvättat och fått besök av Hanna, var meningen att vi skulle plugga men det blev bara prat och tv tittande :) och hon följde med mig till affären där jag pantade och köpte mjölk, julmust och popcorn - kände att jag behövde ha nåt slags godis aktigt hemma, klarar inte en dag till utan nåt sånt ;)
-
Sitter nu själv och tittar på filmen Heartbreak hotel, Hanna åkte innan den börja :( och gjorde en snabb middag på fläskfile och pasta :) som jag inte orka äta upp allt kanske för jag satt och tänkte på popcorn istället xD men jag ska göra popcorn lite senare måste få låta magen smälta maten först.
Natti

Lördag

Om man vaknar och det är snö storm ute då går man och lägger sig igen, nästa gång man vaknar då är det lugnt ute ;) iaf så blev det för mig idag.
Jag har ju tvätt tid idag och trodde inte att jag skulle sova fram till dess så jag satte aldrig nåt alarm och jag vaknar prick ett (då min tvätt tid börja) så det blev att gå upp och klä på sig något dugligt, ta fram tvättmedel och sköljmedel ta fram tvättten ur klädkammaren och masa sig ner till tvätt stugan, är glad att vi har en hiss ;) bo på tredje våningen och ha två ikea påsar fulla det är inte lätt att ta ner för trapporna ;) .
När jag väl sorterat upp tvätten och fått in i två maskiner så gick jag upp och började diska upp det jag lämna igår, hade diskat det mesta men orka inte sen efter maten med det resterande. Så diskat upp det nu och var även ut med soporna, för jag vakna idag av att det stank i hela lägenheten och nu vet jag inte om det beror på soporna men för att vara på säkra sidan så var jag ut med det. Jag behöver bara gå ut med det en gång i veckan som jag inte kastar så mycket :)
-
Hanna kommer över vid halv fyra och då ska vi plugga lite och hon kanske stannar och kollar på film med mig sen :)
Jag är grymt sugen på godis :( eller snacks ja nånting. Fan kanske ska kolla hur mycket små pengar jag har och gå iväg och köpa nåt ;)

'kladdis'

Här är ett recept på en kladdkaka som jag gjort och som blev super,  första gången jag lyckats få en riktig kladdkaka :) vitsen är även att ta ut den lite tidigare än man ska och sen stoppa in i frysen i tjugo minuter och när man tar ut den är den fortfarande kladdig och varm :D i like it.
http://www.recept.nu/1.290266/recept.nu_redaktionen/efterratter_godis/mjol/kladdkaka_med_nougattacke
Jag gjorde två då jag gjorde detta, en med nougat täcke och ett utan och jag gilla det utan mest. Och kladdkakan blev en HIT ;) för det var slut rätt fort ^^ , var tillsammans med stoffe då och han verkligen bad mig göra en till xD
Men ja gott var det, blev sugen att göra en nu men jag har inte ägg :( och har inte råd att köpa heller, men har allt det andra >_< så typiskt

Påminnelse till mig själv!

Jag ska inte skriva av mig här när jag är arg/irriterad på nåt som bara är över stunden för har kommit på att det egentligen är onödigt. Och jag vet inte ens varför jag överhuvudtaget ens skriver i bloggen just vid dom tillfällena. Jag bör hålla mig undan bloggen vid dom tillfällena. Och om jag känner för avskrivning så behöver jag ju bara logga in på privata bloggen :)
-
Så jag hoppas jag kommer ihåg detta nu för som sagt det är inte ens meningen att jag ska skriva sånt.
Mina älskade älskade stövlar, som jag har haft i över ett år, dock har jag inte kunnat använda dom flitigt senaste tiden då dom verkligen behöver klackas om men det har jag inte råd med så dom står fint i klädkammaren och väntar ^^

dom är såååå snygga :)

Och sen mina andra älsklingar <3 som användes flitigt i somras ;) dom är ju i samma klass som stövlarna, eller hur säger man? Men tycker det är konstigt att just dom där har inte ens kommit i närheten av att behövas klackas om :S

Lite slitna men sååå snygga ;)
-
Sådär dela med mig av bilder jag tog igår, jag letade efter nåt att ha på mig och tittade då på mina skor och fick sån lust att ta på mig dom ^^
Nu ska jag kika på Jims värld tjingeling

Country

Oh jag har kommit i underfund med att country musik är fiiiint <3 och underbar musik.
<3
;)
Den här var jag bara tvungen att lägga upp xD - undrar vad syrran kommer säga ;)

Dag 2 - mitt favorit ämne i skolan

Dag 2 - mitt favorit ämne i skolan

I låg/högstadiet (då jag anser att man har ett favorit ämne) så var det Bild som var mitt favorit ämne.
Och under första året i Gymnasiet på GUC i Uppsala där jag kommit in på Design så fick vi skapa och göra intressanta saker, och vi fick skiss block att rita i och vi började rita manga men sen hoppade jag dock av den skolan och året därpå började jag på Högbergsskolan i Tierp istället och där hade vi en gång i veckan bild lektion så då gick man ju. Men det var inte riktigt mitt favorit ämne i gymnasiet men bild är ett av mina absoluta favorit ämnen. Men får ut så mycket bara av att rita, att kladda ner någonting på ett papper. Musik är även ett favorit ämne speciellt när jag gick i högstadiet då vi fick lära oss att skriva låtar och skapa musik till. Dock så kommer jag inte ihåg hur man gör nu men bild och musik är mina favoritämnen i skolan.

-
Så då har jag delat med mig av dag 2 på listan.
Jag vaknade halv åtta idag och skulle ta mig ur sängen MEN det gick inte, ryggen hade i princip låst sig (igen) och det var skit jobbigt. Jag försökte komma åt mobilen som låg i fönstret och det tog bra lång tid innan jag fick tag på den, och messade Hanna att jag inte visste om jag skulle komma till skolan. Jag låg bra länge och försökte röra på mig men lyckades inte. Så jag bestämde mig för att somna om som det inte var meningen att ens göra nytt försök och jag skulle ändå inte hinna med den buss jag tänkt åka med.
Vaknade igen vid halv tolv och då gjorde jag ett nytt försök att ta mig upp och efter att sträckt på mig och lite sånt då kom jag upp. Men det gjorde ont att gå, jag är stel som en pinne, precis som då jag hade gjort illa mig i somras :( . Funderar på att gå ut på en promenad, jag behöver röra på mig och mjukna upp kroppen lite.

Listan - Dag 1

Dag 1- En presentation av dig själv
-

Tänkte att jag kan ha en bild på mig med.
Ok en presentation om mig -
Emelie Karin Veronica Matsson heter jag, född 00:41 den 18 maj 1989.
Jag har växt upp i Karlholm i Uppland, jag bodde med pappa, mamma och lillasyster, till den dag mamma tragiskt dog och då flyttade jag och syrran hem till pappa i Fagerviken där jag bott i tio år nu. Jag började för
tre månader sen på Högskolan Dalarna i Borlänge på detaljhandelsprogrammet och bor i en studentlägenhet i Falun.
Jag har en katt på 1 år och 7 månader som heter Diablo och han bor kvar hos min familj då jag inte får ha djur i den här lägenheten jag bor i. Jag gillar att umgås med kompisar för då får man prata, skvallra, höra skvaller och man får ha kul, jag gillar även att fördriva min tid med musik, serier och datorn (internet). Jag som person är för det mesta positiv och glad, men lite envis ;) . Men jag fick hjärtat krossat av min första kärlek och sen dess är jag inte så där jätte glad av mig direkt utan jag är som en berg och dalbana som går upp och ner men livet fortsätter.
-
Fan jag är inte bra på presentationer, och av mig själv är inte lätt. Man vill ju framstå som bra men det är inte lätt då jag inte är på det bästa humöret jämt och vad jag vet som mina kära vänner tycker om mig är väl att jag är:
-blyg
-omtänksam
-snäll
-gullig
-rolig
-tråkig ;) haha (skämt?)
ja något i den stilen, och kan vara värsta pratsamma tjejen bara så där ibland, jag blir nästan irriterad på mig själv när jag är så xD - men som både vänner, läkare, psykolog säger om mig är att jag har lätt för att prata känslor och prata av mig. Att jag är öppen och ärlig men jag själv känner inte så bara någon gång ibland kanske, men jag tar det som en komplimang när dom säger det.
-
Nej nu får det räcka xD nu har jag avslöjat för mycket ;) haha NOT!!
Imorrn så kommer Dag 2- Mitt favoritämne i skolan

Fallin Up

Fann denna grupp via spotify :) och sökte efter dom på youtube, jag blev lite småkär i låten ^^

Varför?

Varför i helvete finns det bara skit för?
Jag blev glad först för jag fann nån som gjorde mig glad men nu visar det sig att det tydligen bara var en fasad, det var skit. Varför råkar jag på det för? :'(
-
Jag fattar inte varför jag drabbas av skit hela tiden :( ÅH jag vill inte mer. Ska fan skita i killar tror jag, för det verkar ju bara vara skit killar som drabbar mig.

Movie

Tittar på The stranger inside på 6:an. Den verkar bra :) och i pauserna kikar jag på Kenza & Tyra show :D det dom gör i showen idag fick mig att rysa till, skulle inte direkt själv vilja göra det dom gjorde.
Usch usch ;)
-
Och jag har nyss fått i mig lite mat, alltså jag har känt mig rejällt yr och som om jag ska svimma när som helst :( och det är inte kul. Har hällt upp en tillbringare med vatten nu och tagit en huvudvärk tablett. Så ska väl vila nu och inte springa fram och tillbaka i lägenheten ;)
Behöver diska och få undan i köket. Har lyckats stöka ner något och känns inte bra. Får vila och ta itu med köket sen.

See you

Everytime I see you
I smile, but then I remember why
You don't are here by my side
Cuz you broke my heart
-
It's been a while
But I still dream about you
I don't remember how it felt
when you kissed me
how you hug me
I don't remember it
-
I miss you sometimes
But I know it never will be we again
I know that
But it's hard to edmit it
-
I hate that you broke me down
I hate that I miss you
I hate that you leave me for her
I hate that you broke my heart
-
Sometimes I dream about you and me
Memories I have of you
Pictures is only the thing I have left of you
Goodbye my love - I will love you for ever



Hm..

Jag har svullna ögon på grund av att jag grinade tidigare, jag förstår inte ens varför jag grina. För jag har kunnat prata och tänka på mamma och farfar utan att bli så här depp. Men jag tror att det kan bero på en sak....
.
Och roliga nu var väl att en person jag inte träffat sen 2008 då jag jobba på konsum i Karlholm hade  skrivit via en släkting till henne som jag har på facebook, en person jag känner sen barnsben. Och personen som är pappas kompis och som även var vän med mamma och hon var dessutom min dagmamma när jag var liten. Jag är kompis med hennes tre barn men tråkiga är att ena som är lika gammal som mig umgås jag inte med längre sen några år tillbaka känns lite tråkigt och hennes äldre barn träffar man på då och då, iaf ena av dom den andra har jag knappt sett av :) Träffade alla tre i somras på deras pappas midsommar fest som vi åkte till. Och det var ju konstigt för träffade en massa folk jag inte träffat/sett på flera år. Jag vet inte om det berodde på att pappa tog avstånd och bara umgicks med några av dom, och att mamma dog. Jag vet inte varför vi sluta umgås med dom. Men nu åkte vi dit över midsommar och då fick jag ju träffa alla.
Och nu så skrev deras mamma Lotta via hennes ex svärmor facebook till mig då hon sett mig på bild via hennes son. Och då börja jag fundera på vart sjutton har hon sett bild på mig då? Måste i så fall varit från i somras då på midsommar men det låg inte på facebook. Hon skrev att hon var och titta hur han har det och fick då se mig bla bla bla. Självklart blev jag nyfiken och undrar vad för bilder..
-
Men men var iaf kul att hon skrev till mig :) man blir ju glad av sånt, men ändå jobbigt att jag inte träffat dom på så länge, att man växt upp med dom men sen helt plötsligt tappar kontakten av massa anledningar :(
Tråkigt när sånt händer BLÄ!
Uhh jag är desutom seg i huvudet nu efter alla tårar, vill ringa och prata med min kusin men jag vill inte att pengarna ska ryka från mobilen så fort :( - kan kanske ringa och prata en kort stund?

a ordinary day in my life..

förutom att jag faktiskt sitter och dricker en varm kopp kaffe istället för te och har tårar brännandes bakom ögonlocken och en klump i halsen - men förutom det så är väl det en vanlig dag i mitt liv.
Nej jag ska faktiskt sätta fart med pluggandet, inte riktigt det på bilden (än) jag tänkte börja med nästa seminarie uppgift som ska vara klar till nästa vecka, nu minns jag inte dagen, om det var onsdag eller fredag?
Visar sig väl ;) - angående tårarna, jag bara så där blev väldigt sentimental efter att ha lyssnar på en jätte fin låt på min kusins sida -Carro- för låten (texten) fick mig att tänka på personer jag förlorat.
Den ena är min mamma som lämnade oss för runt tio år sen (oh nu börjar tårarna igen) som jag saknar otroligt mycket, jag kommer dock inte ihåg henne så mycket :'( vilket är jätte jobbigt för det enda och sista jag minns med henne var när hon vinka av oss då pappa hämtade mig och lill syrran och vi åkte hem till han i Fagerviken. Jag minns nästan ingenting av den dagen, nåt med att jag umgicks med Johanna efter skolan sen minns jag ingenting mer och det är jätte jobbigt - jag minns ingenting om min mamma som jag hann leva med i nästan elva år eller räknar man dom sju-åtta månaderna i magen så var det nog nästan tolv år i så fall. Men enda minnen jag har är bilder och filmer med henne men ingenting annat. Och värsta av allt jag grät INGENTING då hon dog, inte ens den dagen jag fick veta att hon gått bort (som jag faktiskt kommer ihåg) och ingenting på begravningen men nu efter tio år så grinar jag, för jag undrar hur fan livet sett ut om hon inte dött. Jag saknar henne enormt <3
-
Den andra personen är min kära farfar som alltid var där, han lyssnade när man pratade han var sån underbar person även fast han i princip (ibland) missförstod vad man sa. Han dog 2004 och när pappa ringde och berätta att han var på väg hem för att farfar gått bort så kunde jag inte tro på det för det var så overkligt - jag kunde inte förstå . Jag var inte ens förberedd på det och blev så chockad över att han försvann så fort fast man borde ha varit beredd som han var sjuk men det var jag inte.
UPDATE!
Jag kunde inte skriva så mycket så fick gå ifrån datorn för tårarna rann så jag knappt såg nåt, ringde och prata med syrran som berätta minne hon kom ihåg med farfar och det fick mig att skratta :)
Började skriva detta inlägg vid tre tiden och klar nu vid sju. Jag skrev klart vid sex och publicerade men det kom inte upp, så såg jag nu att det hamnat i utkast så fick skriva om slutet som nu blev annorlunda en första.

Klockan är tjugo i tre jag har precis sett...

Klockan är tjugo i tre jag har precis sett klart säsong 4 av oc och tårarna rinner :) av glädje och sorg <3 . Första gången jag titta på den här säsongen så var jag inget fan av det , kanske för marissa var ur bilden, jag vet inte men efter att tittat nu och faktiskt mest bara tyckt att det var roligt så älskar jag det hur underbar serie som helst tråkigt att dom la ner serien :( nu tv till jag somnar är för upp spelt nu ;)


Something funny to do :)

Jag fann detta när jag sökte på en slags sysselsättning man kan göra på bloggen, som en rolig sak och man vet då att varje dag så ska man skriva om just den saken :) - Nu gäller det bara att jag kommer ihåg detta ;)
Låter det som något skoj och intressant?
Tänkte att jag börjar imorgon i så fall, som den här dagen är i princip slut.
-
I övrigt, så har jag bara somnat på soffan nu under kvällen, rätt skönt faktiskt att jag sover och får sömn, för jag fungerar inte om jag inte får sömn ;) men nånting som stör mig är att jag vill ha sängen framför tvn ibland, istället för soffan som det är så mycket skönare i sängen än i soffan och ligga och kika tv/film. Men jag måste lära mig lite nu att det är bättre att sitta/ligga i soffan framför tvn, för när det blir obekvämt det är då jag rör mig mot sängen. Stackars stoffe fick stå ut med mig som föredrog sängen än soffan när det gällde om hur vi skulle ha hans tv, han ville ju helst kunna sitta i soffan som det blir obekvämt i sängen i längden. Och det kan jag hålla med om, men det blir ju samma sak med soffan. Och hans soffa är INTE den bekvämaste så då föredrar jag dom här sofforna jag har fått av Elina. Och möbleringen jag har nu i vardagsrummet känns så jäkla rätt och det är mysigt :D och gör att jag inte tänker på dom tomma väggarna för nu kan jag inte se dom, då dom är behind me, alltså bakom ryggen och kan därför inte se. Fast en nackdel är ju att man ser direkt in till tvn nu från ytterdörren så om jag skulle få besök har jag problem ;) besök av personer man inte vill ha besök av om man är lite... host.. ;p
Nej jag har gjort mig en kopp te, eller glas hällde i mitt stora glas och tänkte byta över och fortsätta med OC :) för filmen på tvn var inge bra..
-
SÅ börjar med listan imorgon

Living by myself now

Japp :D nu bor jag helt själv här i lägenheten :)
Förvisso har jag ju egentligen gjort det hela tiden men nu är det officiellt att jag bor helt själv.
Elina har städat ur sitt rum och hela lägenheten (som det är hon som flyttar ut) egentligen var det städat från början så hon behövde inte göra så värst egentligen.
Men när inspektörerna kom så kom jag på att jag hade glömt kvar en mycket pinsam sak i bordet (det är hyllor i den) och jag höll på att dö i mitt rum för just när jag kom på det så var dom ju inne i just vardagsrummet.
Och jag ringde syrran och fick viska fram det jag ville säga för annars hade de ju hört. Haha :) men tydligen så kollade dom bara hål och att allt stämde i papprena. Som vi inte har gjort några fler hål (iaf inte jag) så kikade dom typ det enligt Elina. Men fick yttligare saker av Elina som hon tydligen inte ville ha så hur mycket har jag inte fått av henne nu? Måste fan ge henne en blomma eller nåt som tack sen när jag har råd :)
Jag ska nu kika vidare på bästa OC och magen börjar kurra så funderar på middag, alltså klockan är fyra men känns som typ sju, åtta bluuää...
Anyway, jag läste ut PS: Jag älskar dig (I love you) medans Elina städade, för kikade på OC då hon kom men kände att jag skulle vara ivägen så flyttade mig in till mitt rum och la mig i sängen och läste, läste ut det sista sidorna. Är grymt sugen att kika på filmen men den har jag på min ena hårddisk, just den som jag inte kommer åt nåt på :(

Här ligger jag i soffan och försöker sova ...

Här ligger jag i soffan och försöker sova men det går inte alls så bra är inte ens trött direkt . Hoppas jag inte fått sömn svårig heter :s har bara sovit 4 timmar sammanlagt och det är ju ett x antal timmar sen nu . Jaja hoppas jag somnar en timme iaf . Fortsätter med oc iaf :) inne på andra skivan på 4e säsongen :)


Dryyygt så inåt...

helvete.
Här har jag suttit och slitit ihop något bara för att få ihop nånting till uppgiften.
Och nu när jag loggade in på fronter redan tio i tolv, tio minuter INNAN uppgiften skulle vara inlämnad så går det inte att lägga den i inlämnings mappen. Jag smsa Hanna som fick mina inlogg uppgifter och försökte hon men inte ens hon kunde, och jag kunde se hennes arbete på min sida?
Så nu när jag prövat i 3 olika webbläsare så bestämde jag mig för att istället maila läraren uppgiften och förklarade även varför jag inte fick in den i fronter. Så drygt, och inte så kul när man är små trött, hungrig och irriterad,
Ska ju dessutom upp vid sex imorron så ska sätta alarm nu och lägga mig och kika på OC säsong 4 som jag satte igång för ett tag sen, fick sån lust att titta på det :)
-
Så får jag väl se när jag somnar, om jag gör det.

So sad..

Åh jag hörde låten hallelujah som spelas i avsnittet då Marissa dör (The OC) och jag blev lite ledsen och var bara tvungen att kika på youtube  och ja precis som första gången jag såg avsnittet så grät jag för Marissa ska inte dö, menar hon är en i gänget av OC :'( fick typ sån lust att titta på oc nu :P
:'(

Too much

Jag räknade nyss ihop det viktigaste räkningarna som måste betalas typ nu innan det går för långt, och summan jag hamna på är inte liten direkt, att den hamnat i just den summan är pågrund av att jag skjutit på räkningarna så länge att det tillkommit påminnelse utgifter och det är ju 50 kr så med tanke på tiden som gått så inte undra på att dom ökat upp till den summa den nu ligger på , allt sammanlagt då.
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg idag så har en kompis erbjudit sig att låna ut så att jag blir av med skulderna och jag har sagt nej hela tiden men nu med tanke på att jag står vid en klipp avsats så har jag nu tacka ja.
Fast än jag verkligen verkligen inte vill låna av kompisar. Men som jag nämnde tidigare, jag lånar hellre av kompisar (bara dom inte gnäller om pengarna hela tiden, speciellt då jag inte har) så kan jag göra det för företagen bara skickar ut påminnelser och då uppkommer det i höga summor till slut så nu efter en massa tänkande så har jag alltså beslutat mig för att ta emot hennes erbjudande. Men det var inte lätt att berätta hur mycket det var på (är) . För jag fråga hur mycket hon kan låna ut, och hon sa bara att jag ska säga hur mycket jag behöver xD - hon är så snäll <3
Jag kommer så fort jag kan betala tillbaka till henne, jag bryr mig inte om jag blir fattig en månad är ju ändå det nu så varför skulle ja inte klara mig nån månad till liksom? Men jag ska dra ner på utgifter sen och verkligen tänka på vad jag lägger pengarna på, och framför allt SPARA!!!
-
Usch säger jag bara :(

NOVEMBERTEST

NOVEMBERTESTET!


Har du under de senaste två veckor:



Druckit Alkohol ? - nope
Saknat någon du inte borde sakna? - aa
Hört någon snacka skit ? - aa 
Skolkat från skolan ? - nej
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - joo
Pratat med en riktigt bra vän i teleofnen ? - nja.. typ :)
Blivit irriterad på någon ? - ja tror det ja

Dig själv

Trivs du med ditt utseende? - av och till, men just nu ja :)
Vad är din normala hårfärg ? - blond, men nu är det blond/lila
När fyller du år , och hur många år blir du ? - 18 maj, jag blir 22
Vart vill du helst bo ? - faktiskt där jag bor nu men annars tror jag det skulle vara öregrund :) eller fagerviken i nåt eget ;)
Redo för barn ? - nej nej nej inte än på ett tag
Redo för att flytta hemifrån ? - typ redan gjort?
Använder du linser eller glasögon ? - aa brillz 

Du och kärleken
Har du pojkvän ? - nope
Är han äldre eller yngre än dig ? - -
Namn på din första största kärlek ? - Kristoffer (Skagen) 
Saknar du din första största kärlek ? - jo ibland..
Varför/varför inte ? - för jag saknar vore fina stunder, umgås med honom
Om du har pojkvän , hur länge har ni varit tillsammans? -
Hur ofta träffas ni ? - -
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - 
Vem av er tog första steget till första kyssen ? - Han ^^ jag minns det som om det vore igår typ

Pengar
Tjänar du egna pengar ? - nej och det skulle ja verkligen vilja
Hur mycket pengar går åt per månad åt kläder ? -  nuför tiden ingenting.. men om det måste så några hundra
Gillar du allt du köper ? - kanske en fördel, som man köper det ;)
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - oj några tusen sammanlagt
Sparar du till något ? - inte än men så fort jag kan så ska jag det
Har du pengar på ditt konto nu ? - en ynka krona
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden ? - när jag hade pengar så hände det att jag köpte nån cider eller så i månaden men jag lägger inte ut så mycket på alkohol, men om jag åker kryssning eller så då händer det att jag köper nåt extra så har man hemma sen ;)
Betalar du allt du behöver ? - nej, pappa hjälper till ^^

Dagens outfit


Dagens outfit består av gamla jeans från gina tricot, en gammal hood tröja från gina tricot och strumpor från gina tricot :) nästan allt är från gina, men linnet och bhn är från hm, just ja trosorna är även dom från gina :) haha ;)

Nya kurs böckerna :) - läckra va ;), fick dom idag genom brev inkastet, roliga är att dom ringde ju på dörren och jag trodde ju att det var dom där igen så jag rusa ju fram till tvn och mitt upp i allt så hör jag hur dom pressar in i brev in kastet och hamnar på golvet med en smäll, och jag typ pusta ut och var lite skakig ett tag som jag trodde det var några andra. Ok nästa gång så ska jag kika vem som står utanför innan jag reagerar ;)

Maten från igår :) inte sån bra bild dock , jag fick redigera som det var så ljus att man inte såg vad det ens var på tallriken, men baconinlidad kyckling med creme fraiche sås jag rörde ihop och ris + curry såsen då :)

Har sprungit ärende så har fått lite frisk luft iaf och har gjort en reparation med msn så nu funkar det som det ska yaay^^ - NU PLUGGA!

Alltså vad fan?

Nyss eller ja iaf, jag satt och var inne på min hotmail sida och kunde då se alla mina kontakter, och roliga då är att en viss person som jag inte tagit bort helt finns kvar och såg en bild på personen.
VAD FAN HAR HÄNT???
-
Allvarligt så kände jag mig typ rädd nästan äcklad eller ja inte riktigt men nåt i den stilen, för personen är någon som stått mig nära, som slutligen sårat mig totalt - Stoffe.
Och jag har inte alltid gillat då han har snaggat sig, och jag har oftast gillat han på bild men den där bilden var fan hemsk. Jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt men usch, vad fan har hänt honom? Han verkar ha fått en helt knasig stil eller nåt, är det för han är med henne? Ja jag vet inte, jag ska väl inte anklaga nån - man får byta stil osv men jag tycker att det borde finnas gränser. Bilden är iaf hemsk, jag tycker inte den gör rättvisa mot honom. För (jag själv tycker det) jag tycker att han är skitsnygg, sexig, söt och även om han har sårat mig rejällt så älskar jag honom och kommer förmodligen alltid att göra - men jag vet att det är dags att gå vidare MEN bara för det så vill jag inte träffa henne, inte än iaf, speciellt inte på jul.
-
I övrigt så gick jag och la mig vid halv sex imorse, somnade runt sju och vaknade igen vid tio och försökte somna om men förgäves, så gick upp ringde samtal och fick veta att jag måste betala vissa grejor redan nu - ena för att inte få anmärkning, andra för att det inte ska gå till inkasso och fogden. Så jag kanske måste göra nåt jag egentligen inte vill, låna pengar av någon.
För även om det är nåt jag inte vill, så lånar jag hellre och betalar räkningarna och sen betalar dom jag lånat av istället. Mesta dels för nu har räkningarna gått så jäkla långt och jag tror inte jag kan skjuta på vissa saker längre, och jag måste bli klar med uppgifterna omgående så jag kan göra tenta och få poängen så kan jag söka csn och förhoppningsvis få från dom.
Jag kan ju säga att det inte är lätt, och just nu mår jag skit och är inte motiverad till nåt - som jag är så bekymmrad över mina penga problem och jag vill bara få dom ur världen men det är inte lätt.
För nu lyssnar inte vissa av företagen längre, dom verkar inte bry sig då jag förklarar situationen, kanske för att det gått så långt nu och jag bör ju ha fixat detta. Men om jag ändå fått uppgifterna inom juridiken redan från början då hade jag ju varit klar för länge sen.
Nej nu ska jag bli klar med uppgiften och skicka in.

Trött?

Jag är inte speciellt trött, alltså trött för att kunna sova, utan jag är väl mer trött på pluggandet. Och ändå har jag knappt kommit nån vart, jag verkar ju hellre göra annat än just plugget, jag förstår inte.
Jag har suttit HELA dan (sen elva tiden på förmiddan) och försökt först att få ner alla filer vilket jag till slut fick, började sedan läsa den uppgift vi ska göra och ha klar till imorn och sen började jag göra lite anteckningar och jag började om från början med uppgiften och har bara kommit halvvägs sen dess?!
Alltså jag och plugg går verkligen inte ihop! Varför börja jag ens plugga? Haha ja man kan ju fråga sig, men som vi ändå börjar sent imorn så kan jag sitta med detta tills det är klart och sen kan jag sova för ska åka härifrån vid halv två då kommer jag till borlänge (skolan) till halv tre, en halvtimme innan vi egentligen börjar :)
-
Så ska jag sätta fart nu kanske?

Åh <3

Jag fann nånting så underbart, som verkligen stämmer in på mig till 110% och jag älskar det - fick faktiskt tårar i ögonen för det stämmer verkligen in.
So wonderful <3

Acoustic version

<3 Älskar - det stämmer in så bra på hur jag känner vid vissa tillfällen,
JAG ÄLSKAR ONE TREE HILL <3 är ju därifrån jag har hört denna tjej :) OTH har sån underbar musik, bästa teorin ever ;)

Hate

Nånting jag verkligen HATAR det är när saker och ting inte funkar som dom ska :( jag blir så irriterad på sånt.
Just nu är det msn (messenger) som strular, eller så är det min dator jag vet inte riktigt vilket, för enligt msn så är allt prima MEN jag kan inte se nån online, och när nån skriver och jag svarar så går det inte fram :(

Och det irriterar mig som fan!
Hatar sånt, åh jag som var så glad - dumma teknik saker som ska förstöra allt.

Foxit värre

xD - ok dålig rubrik haha ;)
-
Jag har ätit en riktigt god middag , kan tydligen överträffa mig själv ibland ^^
Hittade ett recept på nån sida (minns inte nu) och jag gjorde dock inte exakt som i receptet utan körde lite egen blandning, så man kan väl säga att sidan inspirera mig :)
-
En eller två stora kyckling fileér
Vitlöks klyftor (ha så många du känner för) jag hade 3 varav ena var rätt stor bit
creme fraiche
chili sås
oregano
citronpeppar
paprika krydda
bacon
ris
curry
matlagnings grädde
-
Jag blandade halva creme fraiche burken i en bunke, hade lite chili sås, typ 2-3 matskedar (gör efter egen smak) som jag inte äger någon vitlöks press så pressa jag med kniven och skar sedan upp den i små små bitar och hade i bunken och sen hade ja i lite citron peppar och paprika kyrdda, rörde om.
Skar en djup skåra i kycklingen och hade i blandningen där, lindade bacon runt kycklingen, la den i en form och hade på lite kryddor och in i ugnen på 200 grader i 30-40 minuter
-
Tog resterande creme fraiche ner i en kastrull, hade på curry och hade även i matlag grädde och kokade upp och hade i lite mer kryddor där för att spica upp lite ;)
Och kokade ris. Sen efter 35 minuter så var maten klar :D
Bjuder på en bild lite senare nu ska jag se halv åtta hos mig :D


Just for you

Oriflame här kan du kolla och se vad som finns bara för dig :) .

Vad gör man inte för lite ljus..

Hehe ;) jag behövde lite starkare ljus så att jag kan läsa bättre utan att behöva kisa och ha skärmen närmare, plus att jag kan se vad jag skriver :D
Smart va? Haha, jag hade en kabel (som ni ser) liggandes, som har varit till min nu mer kastade stjärna och jag hade som tur var en lampa att använda så satte jag med hjälp av litet snöre jag hitta och vips så satt den också i taket :) nu har jag bättre ljus och kan göra uppgiften. Varför är inte Hanna här? Skulle behöva hjälp haha :D för jag vet inte alls vad jag ska skriva, ska skriva 3 sidor och jag vet fan inte hur. SUCK

Dagens outfit - tråkig?

Ok, jag ska försöka skärpa till mig och visa dagens outfit lite oftare, och jag ska kanske försöka bli lite roligare med min outfit :) dock så är jag idag lite tråkig som jag sitter hemma i lägenheten och pluggar, alltså jag föredrar sol ute, för det blir så mysigt och fint sken i lägenheten då, nu är det bara grått, mörkt och tråkigt - kanske därför jag har sån tråkig klädstil idag?

Gammal kofta från Gina tricot, gammal tröja från bästa new yorker, gamla jeans, dock nya strumpor från gina tricot ;)
Denna outift är väl mer för jag hitta inga skönare byxor, tröjan är skön att ha på sig, koftan är mer för värmande grej.
Ok, det kanske är dumt men jag känner mig lite tjock i byxorna, det har jag inte gjort förr, men jag brukar vika in katen ner till vid fötterna för jag tycker det är snyggare då, fast nu orka jag inte det. Brukar använda dom här byxorna till ballerina skor (så snyggt med bara fötter) jag vet faktiskt inte vad för skor som skulle se bra ut i dom här egentligen :S iaf på mig, för när jag sett andra som har såna här så får dom till det men inte jag!
Nej inga mer negativa ord nu kanske?
:)
Testade med mina nya boots och ja det passar ju lite, eller?
Alltså en sko galen människa som mig borde ju för sjutton få till det med övriga klädseln tycker man!
-
I övrigt så känner jag mig faktiskt TJOCK! eller överdrivet stor, nej gud vad fel det låter :S
Alltså jag känner mig tjock JA, men inte överdrivet stor hehe, men jag ska nog försöka mig på att ta en promenad varje dag så jag rör på mig och faktiskt blir hungrig och trött då man bör vara det och inte göra som nu, sitter inne bara för jag vägrar gå ut i snö vädret. Haha usch på mig. Ska fixa cykeln med, funderar på att ta in den och ha den på balkongen istället som jag ändå inte cyklar nu och som låset inte går att använda riktigt. Kul nu när man äntligen tagit hit cykel korgen då ska man inte cykla nå mer.
Nej plugga var det, får kanske besök av kusin :) hoppas <3

Thing's always happend..

Det händer ALLTID nåt man inte vill, nånting jobbigt, nånting man inte orkar ta itu med men man måste.
Och nu är det inte mig utan några andra personer i mitt liv och jag förstår dom till 110%, för jag har varit i samma sits och jag förstår smärtan, sorgen allting.
När sånt här händer vet man inte vad man ska göra egentligen man bara flyter med strömmen och bara är, man är tom inombords, man är ett skal.
-
Jag har lovat att inte berätta så därför skriver jag i "koder" , dom enda som fattar detta är dom som vet vad det gäller. Jag finns här det vet ni <3
Högbergs
Nu åt något annat, nämligen skolan! Vet ni hur mycket jag saknar enkelheten på gymnasiet, förståelsen man har när man går där (även om inte den är helt hundra) men jag har så jäkla svårt med högskole uppgifterna jag har nu som jag försöker lösa och jag vet fan inte hur jag ska göra. Men måste försöka få klart seminarie uppgiften som ska vara inlämnad imorrn före 24.00 och sen har vi seminariet på onsdag. Usch :(
Och juridiken då? Alltså jag får damp på det, jag fatta ingenting, letade i böckerna, hitta typ vad det betyder men inte vad själva uppgiften består ut av så hoppade jag till nästa uppgift i hopp om att den var lättare hehe den var svårare. Så det sluta med att jag (som inte har en enda motivation just nu) slängde böckerna åt sidan och surade, för även internet vägrade samarbeta för det var super segt och jag kunde inte ens hämta hem filer från skolans hemsida :( så jag ska göra nytt försök nu annars är det kört :/
Ska bara diska och göra en kopp te, har fasligt ont i halsen och sen sätter vi igång.
-
Jo en sak till, elina messade om att på onsdag så kommer det en person från kopparstaden som ska inspektera lägenheten (inte mitt rum) och då undrar jag - VAD BETYDER DET FÖR MIG DÅ?
För hon har knappt bott här, det är jag som bott här helt själv, för mig har hon bara haft sina saker här och det är väl hon då som ska städa grundligt då om det är nåt som det är hon som ska flytta. Jag har ju bara städat så gott jag kan så mig kan det ju inte drabba eller hur?
Och sen är jag nog inte hemma då dom kommer, är väl i skolan då. Hoppas dom inte gjort nåt, tills jag kommer hem. Nej disk var det...

BILDBOMB!!!

Här kommer bilder från igår och idag...
Så här ser hallen ut nu typ
Ett skåp elina haft sina grejor i, som jag nu använder för fin porslin och tallrikarna jag inte längre ska använda vad jag vet just nu som jag fixat nya finare :)
Ställde fram min skiva jag fick av moster förra julen och en skål jag fick med hemifrån den är gammal..
Så här mysigt är det i köket nu, satte upp andra fönsterlampan i köket som agerar taklampa där ^^ vore ju super om jag haft bordet där med men det kommer dröja innan jag får det :(
En kruka jag fått efter mamma :)
Fick häftigt sken för hade en tillbringare med saft på bordet och ljusen så fick detta sken av det där...
Se vad fin stearinsörja jag fått till ;)
tvättade håret idag med bara hårinpackning, egentligen tvätta ja inte utan körde bara i det som jag kände att det behövdes och så här lockigt blir mitt hår av att tvätta med balsam så här. Det blir nästan kork skruvar..

Irriterande...

Jag låg och vila i soffan, hade slumrat till och pappa ringde och frågade hur det var osv. Och jag fick då snällt förklara läget och jag ska höra av mig till dom där imorn och förklara läget för dom.
I övrigt så pratade vi om julafton som var förra året och pappa är bombsäker på att vi var hos farmor vilket vi INTE var, utan vi var hemma och fira jul nåt jag kommer ihåg exakt och när man försökte få stöd av övriga familjen så gick ju inte det vidare. Blev irriterad som jag vet att vi var hemma då och det är min sista eller ja typ jul med stoffe (som par) och jag minns ju allt typ. Åh det är lite störande.
-
Men men..
Sitter nu och kikar på Beck - advokaten och dricker julmust som jag unna mig idag då jag ändå köpte mjölk.
Och är irriterad för jag fick inte det jag behöver ifrån skolans hemsida för att kunna sitta och plugga med det så satt jag istället och försökte på juridiken men jag är inte hundra på att jag får fram det jag verkligen behöver. Så jag tror jag ska maila han och fråga lite så jag jobbar med rätt saker och inte fel saker.
Usch jag är så opeppad så det finns inte..

Schådärja

Nu har jag
-möblerat om
-dammsugit
-moppat golvet
-gjort ärende
OCH nu...
ska jag plugga, göra ett slags försök. Men jag kanske måste börja med seminarie uppgiften? Den ska vara klar till på tisdag och på onsda ska vi gå igenom det. Så jag kanske får sätta fart med det, och sen hoppa över och få uppgifterna i juridiken klar :)
Lyssnade på Juni, juli augusti när jag gick hem från affären ^^ åh vad jag saknar sommaren, vill alltid ha sommar. Jag är inte så förtjust i vintern, visst den är mysig men som det är just nu ute då vill jag inte ha vinter.

Don´t want to...

Jag måste idag göra en sak jag verkligen INTE vill göra. Jag har legat och grubblat på det hela tiden och fasat inför det. Men jag måste för vad ska jag annars göra liksom.
Får ont i magen bara av att tänka på det, jag kanske får skjuta nåt åt sidan (hoppas) så kan den lösas först. Fan hur fan blev det så här :( vill inte ÅH jag är förbannad, men jag vet inte om jag ska vara det mest på mig eller på dom för själv så minns jag inte exakt om jag gjorde det dom påstår om och fan varför gjorde jag det inte eller?
Får kanske skylla mig själv att jag hamnat i denna sits, men värsta av allt är att jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig ur den.
Jag måste få prata med någon vettig person, nån som kan hjälpa mig för jag vet vad pappa kommer säga, jag har en föraning av det :'(
-
Jag tror att jag vill gå och dö nu!

Drömboende

Jag har i många år haft ett dröm boende som jag inte skulle tacka nej till och det är att få inreda en sjöbod, göra ett boende. Det Jag tänkt, är att den ska se ut som en sjöbod självklart och det ska vara det på nedre delen men på övredelen så bor man, det kommer väl inte direkt vara med en massa rum eller så men en öppen plan yta osv oh det jag har i huvudet går inte att beskriva, så jäkla snyggt och jag kan tyvärr inte förklara för jag vill inte avslöja mina ideér ;) men så snyggt.
-
Fast nyss när jag sökte om att bo i en sjöbod på google så såg jag att man inte får det, dom har infört en lag emot det då folk tycker att en sjöbod är till för att ha sina fisk redskap, båt osv och det har jag fullkomlig förståelse för. Då jag växt upp med en farfar som fiskade JÄMT och kunde det ena och det andra, en pappa som även han är fisk galen ;) haha och sen min farbror då. Det har gått i släkten liksom. Jag är inte uppvuxen direkt vid sjön men jag har i princip hela mitt liv varit ute på sjön, varit med och fiskat, testat själv, rott, kört båt U NAME IT. Jag har sen elva år tillbaka bott vid hamnen, varit oftare på sjön än innan jag flytta permanent dit, alltså Fagerviken :)
Här är fina bilder jag tog i somras, då jag var handikappad på grund av en jävla gunga och kunde inte göra så mycket, fick ju försöka ut och gå och röra mig i det fina vädret åh sommar <3
Våran sjöbod är den rakt fram och den är inte det minsta ja inredd, det är väl egentligen ingen av alla dessa förutom EN den bredvid våran åt höger blir det väl? mot dom små....
Iaf den är inredd och hur fin som helst och det är fortfarande en sjöbod men dom kan sova där på övervåningen ( vad jag vet, men är inte hundra) och den är super fin. Roliga är att han som äger sjöboden bor bara några kilometer bort ;) tar kanske 5 minuter att cykla till han elr ok tio om man tänker på mig och bil kanske 3 min. Men nu beror det ju på en massa så tiden kanske inte stämmer. Men jag vet inte när jag fick denna underbara idé har nog haft den i flera år nu, och har dessutom så underbara fina ideér som jag nu kanske inte får uppleva, göra :( åh vad tråkigt.
-
Men man kan ju ha ett hus vid vattnet och inreda fint :D - vill fortfarande bo i typ öregrund ^^ vore underbart.

Jag sjunger?

Ok, (puuuuuh, andas) jag har gjort ett litet tappert försök att sjunga och tänker dela med mig av detta. Jag är en person som INTE sjunger inför andra än mig själv, JA jag är tråkig men jag kanske inte är det nu när jag faktiskt delar med mig av ett klipp där jag sjunger. Jag vet inte än hur man lägger till bild och sånt i klippet så just nu är det svart som jag vill ju inte att ni ska se mig sjunga ;)
BTW JAG HAR INTE TITTAT, ELLER LYSSNAT (vågar inte ;) )
Så snälla döm mig inte :) haha. jag har iaf gjort ett tappert försök ^^

My evening so far..

Jag har målat naglarna LILA :D super pretty ^^ hehe
liten weird bild på mej då ;)
Fick en tavla av Elina som hon tydligen inte ville ha så jag satte den på soffryggkanten ;P haha den får agera hållare så länge :D
Så här fint ser det ut på bordet då (bredvid datorn) ljus, kollegeblock som jag antecknat en massa idag, glas som ska fyllas på med saft (fan vad kissnödig man blir av det? ) nagelfil, nagellack, en remove grej (pen) ifrån oriflame perfekt om man är en sån som mig som målar utanför ;) då tar man pennan och drar bort utan att dra bort på nageln :D den fick jag för 50 lappen. Och min fina kamera som egentligen suger när jag har råd och kan så ska jag köpa mig en NY!
-
Övrigt har jag halvt som halvt glott på sagan om ringen på 6:an men tänkte hoppa över till fyran istället och se om det som börjar där är bättre. Kan ju sagan om ringen utan till typ...

Money money

Ja jag sitter och försöker klura ut hur sjutton jag ska få pengar så jag kan betala mina skulder fortare. Funderar på att gå till banken och få tips och råd. Iaf tills jag kan få ifrån csn. Jag jobbar skit mycket nu för att bli klar med uppgifterna...
Bläää hatar det här, om jag ändå kunde fått dessa uppgifter liiiiite tidigare så hade dom säkert varit klara för länge sen. Usch..

Diablo

Saknar dig bubben <3

Inredning

Jag har kommit på lite med inredning :D , när jag får upp min bruna hylla så ska den stå i vardagsrummet och ha fin porslin i :D och ja lite annat prydnat. Hihi^^
Jag har dessutom flyttat om lite i köket nu, för Elina var här tidigare och tömde sina skåp, så officielt nu så bor ja väl allt mer själv här ;) en hel fuckin trea helt för mig själv :D tills vidare då ^^
Åh bara ja kan bli klar med uppgifterna nångång och skicka in dom, få dom nya göra dom klara och sen tenta få poäng där och sen är vi done liksom :) för det är ekonomin som sätter käppar i hjulet för mig just nu :( och mina skulder så är väl därför jag är så jäkla depp hela tiden. Och sen är det ju familj problemen med men det är mest ekonomin. Men jag är nästan klar med uppgifterna nu som snart ska skickas in, jag har satt kurserna här åt sidan (alltså dom jag läser här i dalarna) för jag måste få detta klart så jag får csn bidrag någon gång.

Waken...

Haha ;) lite kul att stava annorlunda ^^
Anyway..... Jag vaknade av att jag kände en enorm klump i halsen, inte av förkylning utan av min dröm som gjorde att jag vaknade. Jag drömde att syrran hittade Diablo död :'( och jag var på toan då hon kom in och grinade och berättade det och jag började stor grina där inne på toan och sen låg jag i sängen och kunde bara inte sluta grina och ingen i familjen kunde trösta mig och så hade Amelie (av någon konstig anledning) ringt stoffe och bad han komma hem (ensam of course) vilket han gjorde och han satte sig i sängen och jag märkte inte först att det var han som jag trodde det var nån i familjen så jag skrek att dom skulle lämna mig i fred och då sa han nåt (minns inte) och jag satte mig spik rak i sängen och blev förbannad av att han var där (som jag känt att han inte riktigt varit där förut när jag behövt honom) och jag började slå mot honom men han tog tag i mig och kramade om mig (ni vet så där som händer i filmer, där tjejen är ledsen och arg och slår mot killen men han håller i och kramar om, typ så) och han var den som tröstade mig. Och sen vaknade jag...
-
Hatar såna där drömmar, jag vill fan inte drömma att min katt är död! Aldrig får ju en klump bara av att tänka på det. Jag har redan mist Busan och jag vill inte förlora Diablo med. Men även det andra märkliga var ju att stoffe kom och tröstade mig, visst han trösta mig då busan dog men då var vi tillsammans så annan sak. Varför har jag börjat drömma om han igen för?
Skitsamma ingen idé att spekulera i det, funderade på att klä på mig någorlunda och gå ut med soporna och på sätt och vis behöver jag ta mig till affären men det kan vänta...
I övrigt så ska jag ta tag i pluggandet idag, det behövs verkligen även om jag inte är det minsta sugen på det.

Blade 2

Jag funderar att kika på Blade 2 som börjar strax på sexan. Sen kanske det får bli kväller, för jag är så omotiverad till allt just nu så det finns inte. Och jag behöver typ prata av mig med någon och jag behöver få vissa saker klara i huvudet. För jag tror att bara skulderna försvinner och blir klara så kommer jag kunna andas igen och inte oroa mig som jag gör nu. Fan synd att Hanna är hemma i göteborg hos sin familj. Skulle vara kul att umgås med henne som min kusin är upptagen imorrn. ÅHHH :( inte kul....
-
Var det lyckat att flytta hit?

Rädda en fattig student?

Jag har precis lagt upp mina sälj-objekt på nytt på en annan annons sida.
Behöver verkligen få detta sålt så jag får in lite pengar så jag kan betala mina räkningar, i alla fall några av dom.
Skulle vara så skönt. Ska försöka få igårn tradera igen, för där vet jag att det kan lyckas.
-
Har diskat och gjort fint i köket, försökte göra en möblering i vardagsrummet men det blev lite som det var innan dock. Usch jag vågar inte ens berätta om mina tankar som åker fram och tillbaka just nu, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Behöver prata med någon som kanske kan ge mig bättre tankar, ideér, råd NÅNTING!!
För just nu kan jag inte komma på någon vettig idé med allt som är så rörigt just nu.
Skulle behöva prata med pappa med, och jag börjar faktisk fundera på om detaljhandel verkligen är vad jag vill, ska jag verkligen satsa på det? För som det ser ut just nu är jag inte motiverad alls till detta har ingen lust med nåt gällande plugg. Fan hur ska jag göra?

I soffan, tända ljus....

= alone!!!
Har nyss ätit flintastek som jag grillade i ugnen (men godare på en grill ;) ) kokade klyft potatis och sedan stekte jag dom lite lätt med kryddor och gjorde rödvinsås till :D gott ;)
Och sitter som sagt här i soffan med tända ljus helt ensam :( . Tråkiga är att jag känner för sällskap men har ingen som kan tänkas komma förbi. Jag tog en lång varm dusch för att skingra tankarna och sen gjorde jag maten och nu sitter jag här framför sex and the city.
-
Jag har funderat på hur jag egentligen hamna här, varför jag har skulder jag inte kan betala?
Varför jag blev dumpad av den jag älskade som mest?
Varför jag är här?
-
Jag vet inte vad jag ska göra med min situation riktigt, för ett jobb kommer jag nog inte lyckas få bara så där, csn kommer dröja till december som högst och jag vet inte hur jag ska få räkningarna betalda så fort som möjligt. I så fall så att grejorna jag lagt ut säljs så fort som möjligt.

SÄLJES

Nu kommer jag lägga upp diverse saker som jag känner att jag inte har någon användning för och säljer även för att få ihop lite pengar till att betala räkningar. Jag lägger ut här också...
NY! Säljer den för 150 kr.
Säljer denna för 200 kr då jag köpte den för 5-600 kr.
Pyssel böcker, styckvis 150 kr för båda 300 kronor. Dom är nya
Stövletter från wedins, storlek 38. 150 kr
Stövlar från skopunkten, storlek 37 relativt nya använt en gång köpte dom för 400 kr säljer dom för 350 kr.
Grå kort hoodie jacka använd några gånger, säljer den för 50 kr
vit linne från gina tricot storlek xs . säljer den för 50 kr
vit spets bolero från only säljer den för 80 kr använd på studenten
rosa linne från gina tricot xs. säljer den för 70 kr
leggings med spets ner till. 70 kr
röd tshirt från only 50 kr
svart topp från wear it 100 kr
complete serie, säsong 1-5 NY! SÄLJER DEN för 950 kr, ja köpte för 999 kr.
röda jeans från gina tricot 100 kr
knight rider säsong 1-3 bara tittat på 1 och säljer den för 500 kr.
-
maila mig på [email protected] om det är något.

Gråt

Okej, nu har jag haft min lilla gråt paus och jag har börjat plocka fram saker som jag ska sälja för jag behöver få in pengar på nåt jäkla sätt och så fort som möjligt som jag vet att jag inte får från csn än på ett tag. Så för att lösa några skulder fortare så  ska jag därför nu sälja lite saker, och jag har inte tillgång till tradera och jag vet inte varför, men jag har lagt ut kursböcker på skolans marknadsplats iaf och jag ska testa blocket att lägga ut där.
Jag kan ju lägga upp lite här med och se om nån är intresserad att köpa.
Det är både skor, böcker, kläder än så länge det kan dyka upp något mer sen.

Soo..

Ja idag vaknade jag, inte så glad redan från början vet inte varför.
Jag hann precis komma ut i hallen och då kom posten med något jag verkligen önska att jag INTE fick.
Kronofogden! Och det är bara för att jag INTE betalade det jag och ett företag kommit överens om i tid (slutet av oktober) och det var så att pappa skulle betala det, men jag glömde att jag skulle ge han dom papprena eller ens skicka över ocr nr och skit. Så där får jag väl skylla mig själv lite, men jag har ju haft så jäkla mycket att tänka på den senaste tiden att inte undra på att jag glömmer bort skiten hela tiden. Jag har dessutom försökt ringa dom men jag har 0.22 kr på min mobil KUUUUL. Så jag mailade dom fint och bad dom ringa mig istället och jag hoppas dom hör av sig annars jävlar. För jag tror inte jag kommer lösa csn för en i december för jag håller på för fullt med juridik kursen, (den är snart klar) och när jag väl gjort tenta på den och fått den godkänd, och eventuellt göra om tentorna ja precis gjort och få dom där poängen csn begär.
Men det tar tid, och jag förstår ju att företagen vill ha sina pengar nu nu nu ... om jag hade pengar så hade jag fan betalat allt NU. Men jag sitter här med ynka några kronor och jag kan inte be pappa hela tiden :( fan vad jag vill dö just nu. Jag orkar verkligen inte :'(

Suprise suprise ;)

Hihi^^
Jag har nånting jag kommer dela med mig av imorrn, jag tror att MÅNGA speciellt dom som känner mig kommer bli chockade ;)
Sitter just nu och finslipar på det ^^ ooooo så spännande det kommer bli, är rätt nervös just nu ....

Kväller

Ja det är kväll/natt och jag är typ pigg?
Jag har kikat på filmen Du, jag och Dupree väldigt bra film, sett den förut men det var typ evigheter sen.
I pauserna så kikadejag på Kenza & Tyra Show :D och nu när filmen sluta så titta jag på sista minuterna. Jag älskar showen och tycker det är tråkigt att den snart är över :( och dom har för tillfället inga planer på att fortsätta ännu som tjejerna är upptagna med annat osv. Men hoppas dom gör något mer i framtiden ;)
-
Jag har suttit och hinkat i mig hallon saft (iskall of course) och har sprungit på toan några gånger ^^ men man får väl skylla sig själv hihi. Jag håller på att fundera hur jag ska göra med vår nya uppgift i nya kursen, jag måste försöka läsa det och jag tror jag fått detta från min kära kusin (tror det var hon) som inte kan läsa så bra genom datorn, speciellt om det är MYCKET text osv, och jag ska typ läsa igenom tidningsartikel och det är inte lätt, och för det andra så ska allt vara klart och inlämnat på Tisdag innan klockan 24. Woooooohoooo liksom, nejdå det klarar vi eller hur ;)
Jag behöver bara fixa till det, och kanske skriva upp det jag tycker och anser är viktigt och skriva ihop det? Ska ju bara få ihop minst tre sidor :S .
-
Och jag måste få med mig själv i nån grupp med, för jag var inte med igår som jag inte mådde bra och dom hade då gjort grupper, nu måste jag hoppa med i nån. Får maila runt och se vilka som tackar ja ;P haha .
Nej om man ska kika scrubs, och nåt jag MÅSTE införskaffa till vardagsrummet speciellt om jag ska fortsätta plugga här inne, TAKLAMPA, nån duglig lampa att läsa under för som jag har nu är tillfälligt och jag kan inte läsa :(

Smink bilder

S
Detta är vad jag fått ifrån Oriflame (gratis, då jag fick det som välkomst paket :) )
Det är läppglans, har redan två fram samma serie sen tidigare (den med flicka på) fast dom har jag inte här i Falun dom är kvar hemma i Fagerviken :(
Mascara, som jag testat och funka fin fint och ögonskuggan som jag testa idag :) - ett lipstick som känns som läppglans och inte läppstift, det gilla jag :)


Här är lipsticket som jag prata om :) roligt att det är lite rolig och häftig design :) är olika beroende på nyans man väljer :)

Ögonskuggan

Snyggt :) nåt jag tror jag ska använda till jul ^^

Detta är vad jag fick idag i paketet :D en rosa klocka

Snygg va :D

2 linnen med ett tryck där bak, ni ser det på den svarta, jag hade baksidan på den uppåt och den vita hade jag framsidan fram :) och fick även en film. + klockan. Jag fick detta som tack för att jag är prenumenant hos dom ^^ Skulle egentligen fått något annat men det var tydligen slut så fick detta istället, undra var det var :( ¨
Det var ju så att jag fick ett paket avi hem och jag trodde det var paketet med mina kurs böcker men det var detta.





Tog på mig mina nya boots ;) och försökte liksom göra snygga pose, men blev typ störd av att dom kom förbi

:D

Jag gillar hur jag lyckats få håret ^^ - dock syns inte sminkningen och jag är inte så bra med att få till med kameran :/
-
Men nu har jag iaf visat upp hur sminkning och håret blev och lagt upp på vad jag fick idag :) eller ja fick och hämtade ut


iiih

För en stund sen så stod jag och typ tog kort och mitt i mitt posande så hör jag hur nån sätter en nyckel i dörren och låser upp, fatta att det var Elina som kom men jag var inte beredd på att hon hade en del med sig. Dom kom och hämta hennes säng, om hon sålde den eller vad hon gjorde för det verkade som om dom kom och kika på den och sen gick dom för att kolla om dom skulle få in den i bilen. Anyway, dom sticker iväg och jag typ hehe ser ju liksom lite uppklädd ut, mestadels för jag fick för mig att jag ville testa min nya ögonskugga från Oriflame (som jag i övrigt gillar :D ) och hade till och med fixat håret också and I like how it looks ;) och det kändes typ dumt då dom kom in rusande liksom. OCH nu är det skitigt där :( i hallen jag som städat så fint - snyft.
Ska fixa in bilderna från kameran och visa hur fin jag gjort mig :)
Med camen

dåligt


Läppglanset jag använder  - I LOVE IT :D från Oriflame, smakar och doftar typ hallon och ger ju fin glans^^

Ok dååålig bild, men här är iaf ögonskuggan jag har nu, gyllen brun och lite mörkare brun

Kanske syns lite?
Så nu ska jag ladda in bilderna från kameran :)

what the f....

Jaha nu precis JUST NU kom jag på att jag faktiskt skulle köpa en sak iaf på affären, det var till middagen jag tänkt göra idag men men får väl kanske skjuta på det då. För imorn har jag verkligen nåt jag tänkt göra :D muuuuums ;P
så får väl bli rester idag då...
Ska väl ändå förbi affären imorn..

Torsdag - fint väder

Jag har sovit till elva, tolv idag, vaknade vid halv tio av en konstig dröm.
Jag var i Gudinge och jag minns inte vilka jag var med exakt men en person jag tydligt minns var med, en person jag inte träffat på ett tag av omständigheterna som är mellan oss. (Tror ni vet vem jag menar)
Men det konstiga var att vi var på en brygga vid hamnen som går i mellan sjöbodarna där MEN vi gick inte emellan där man egentligen går utan vi gick ifrån en sjöbod och ut ja det var helt knas kan inte ens förklara det.
Och det hamnade massa saker i vattnet och en pojke hoppa helt plötsligt ner i vattnet för att få upp det och han var kanske 5-7 år :O och jag våga inte hoppa från bryggan så jag sprang till piren bredvid och hoppa i där med en gummi madrass? Alltså jag vet inte alls men där låg vi i vattnet vid bryggan, mellan båtar och allt och försökte få upp sakerna. Och jag skulle ALDRIG i livet ens bada där och fattar inte att jag gjorde det i drömmen,
-
Dessutom låg jag sen i sjöboden med den personen och vi eh jaa.. behöver inte gå in på detaljer. Helt sjuk dröm iaf.
Sen efter jag somnat om igen så vakna jag och gick upp vid tolv tiden, åt frukost och bestämde mig sen för att gå en promenad till affären för att hämta ut paket, jag trodde att jag skulle hämta mina kursböcker för jag hade fått en avi men så var inte det böckerna utan det var ett paket från vecko revyn :) som tacka för att jag är prenumenant hos dom :D ska visa sen vad jag fick.
Väl hemma så gick jag med återvinnings papper och sen öppnade jag paketet ;)
Fick dessutom mail ifrån dom jag beställt böckerna av, att dom är försenade :( antagligen för dom flesta i klassen beställt nu ;) men Hanna fick ju sina i förrgår så konstigt att jag inte fått ändå, som jag beställde samma dag.
Jaja ,
Halkade dessutom då jag gick till affären, jag skulle gå upp på trottoaren så precis när jag satt ena foten på kanten så vips så låg jag ner :/ slog i höften mot trottoarkanten AJ! Men reste mig upp och borstade av snön och gick vidare, fick dock huvudvärk av promenaden :S den vill inte släppa. Så vila lite nu så ska jag plugga sen.

Smink

Ok, jag funderar att faktiskt bjuda lite mer på det jag "säljer" alltså:
Partylite

Som är "kvalitet ljus" alltså du kan tända det och stoppa ned fingret UTAN att bränna dig, tro mig jag har testat. Och doften är helt igenom hela ljuset, som det inte är på dom mer vanliga ljusen och dom flesta blir genomskinliga och man tittar beundrat på det. (det gör iaf jag ;) )
LustJakt

Lustjakt - sexleksaker, jag säljer alltså sånt, via bloggen (ni hittar länkar på sidorna och längst ner) , via katalog och via homepartys där jag blir bokad till och kommer över, visar upp produkterna, pratar om dom och tittarna/besökarna får titta-känna-lukta ja allt sånt där :)
-
Har haft ett sen jag började (över ett år sen) men det är av olika anledningar att jag bara haft ett homeparty men det jag hade var iaf hur kul som helst och besökarna uppskattade det. Men jag själv önska att jag inte var så nervös som jag var då ;)
Oriflame

Och jag har nu nyligen börjat med Oriflame, genom Amelie som äntligen lyckades övertala mig ;)
Då jag för typ ja snart två år sen gick med en kompis och Amelie på tjejkväll på café corner (som nu inte finns kvar längre) där dom visade upp Oriflames produkter osv. Amelie fastna direkt medans jag var inställd på Mary Kay.
Min mamma höll nämligen på med Oriflame och sålde, använde osv och samtidigt så använde hon Mary Kay´s produkter. Och jag har ju sedan Amelie började köpt produkter av henne, fått, testat och allt det där och JA en del är faktiskt bra och då menar jag det som funkat på mig, funkar säkert annorlunda på andra som vi alla inte är likadana. Och nu i veckan så hämtade jag ut mitt första paket, där jag fick lipgloss (har två sen tidigare av samma märke) men detta var en ny nyans och I LIKE IT!!! den doftar hallon/jordgubb lite ^^ och fick även mascara som jag gillade och ögonskugga som jag ska testa sen.

.
Jag älskar smink, men jag är inget smink freak så, med det menar jag att jag sminkar mig inte för mycket utan bara lagom. Förr då var det hård sminkning men det har jag tona ner och tycker att jag är mycket finare så som jag sminkar mig nu :) .
Iallafall, med allt detta menar jag att det är vad jag håller på med nu, eller ja jag försöker iaf. Ska försöka marknadsföra mig mer och visa då och då lite produkter.
Jag är mer på med Ljusen och sminket än sexleksakerna dom är mer som en rolig grej och det är ju bara roligt att visa och prata om sånt ;) mest vi lite onyktert tillstånd hehe ;P
-
Men om ni har frågor och inte vill fråga här via kommentarer så får ni gärna maila [email protected] :)

Something I found..

Jag fann denna kladd i ett gammalt anteckningsblock...
Nåt jag ritade som en skiss då jag gick i ettan (gymnasiet) på våren, det var på en bild lektion och föreställer mig och Stoffe på en klippa i sol nedgången, och vi är små djävular ^^ hehe.
Blev lite glad nu när jag fann det, inte det bästa skissen direkt, den jag gjorde var mycket finare än skissen iaf ;) men jag vet inte vart dom papprena tagit vägen, ligger väl hemma i fagerviken någonstans I guess...
-
Haha xD måste ju liva upp namnet ;)

Lovely shoes

Scorette - Tiamo

Oh vad dessa skulle va snygga till lackleggings ;)

Dessa ser läckra ut och dessutom varma :)

Dessa är verkligen såna jag skulle ta på mig :)

Åh vad mysiga ^^
-
Din Sko

Schnygga

Dessa var vad jag var ute efter i söndags men dom hade inte min storlek i den färgen :(

Snygga party skor och skor man kan ha i vår kanske :)
-
Nej nu har jag plågat mig tillräckligt nu ska vi plugga inte tänka på skor ;)


idag kom ett ...

Jag har i ett par dar nu gått och väntat på att det ska komma men inte gjort det och idag så kom det ETT. En påminnelse att betala omgående. Känns ju inte så där JIPPIE då jag endast har 1 krona på kontot. Och ärligt talat så vet jag nu inte när jag kan få ifrån csn då jag inte vet om jag klara dom kurser jag gjort tenta på och jag har kursen i Gävle kvar. Jag vill ju helst ha den GODKÄND som den ger 15 poäng och det skulle vara så skönt att ha den klar dessutom och jag måste när den är klar kika med kurserna/tentorna jag gjorde nu. För jag har bestämt att allt annat får skjutas åt sidan nu tills kursen i Gävle är klar och när den är klar och godkänd så kan jag pusta ut lite och sen se om det blir omtenta på kurserna jag gjort här, och om jag kan få göra det snarast möjligt så att jag får poängen och därmed får bidrag/lån från CSN. Jag vill kunna få pengar som normalt jag vill inte gå utan och låna av pappa, jag vill kunna ha ett bättre internet, kunna kolla på TV, kunna handla mat själv, kunna betala hyran själv och busskort, böcker U NAME IT!
För jag börjar faktiskt trivas allt mer här nu, sen jag fått ordning lite här och där och om det flyttar in en till så är det ett plus och ja nu är det dessutom vinter och jag fick lite av en jul känsla idag och jag som inte riktigt ser fram emot jul just för tillfället av några anledningar...

Det där var inte kul!

Höll nyss på att dö, då det ringde på dörren och här ligger jag med pyamasen på. Haha. Men jag har ju lite "stuff" som jag måste gömma undan speciellt om det kommer folk som jag inte väntar mig. Och nu var det just dom personer jag ska gömma undan "stuff" ifrån. Och nu så innan jag gick och öppna så flytta ja undan grejerna lite diskret och och öppnade. Och han frågade mig lite och sen undrade om jag hade tv osv osv. Jag sa att jag nyligen flyttat hit och att dom ringt mig ett par gånger och än så länge har jag inte råd med sånt etc. Och sen sa ja att jag var sjuk (vilket jag är, därav att jag är hemma) och då blev han snabb i svängarna och jag fick sätta en liten namnteckning på att han varit här. Men fan vad jag skakade efter han gick. Jag är inte bra på att ljuga så där xD men var väl mest orolig för vad han skulle göra om han KOM IN i lägenheten. Men efter att jag sa att jag var sjuk så stack han, och jag då, står och håller i dörren och har den på glänt medans han prata, gud vad elakt av mig haha :)
-
Men men han gick iaf och jag väntade en stund innan jag tog fram sakerna igen :)
Anyway... att jag är hemma idag är för att imorse vaknade jag igen av tjock hals, kunde knappt svälja, rinnande ögon och snuvig som fan. Och även nu är det så men ögonen rinner inte längre :)
För det var inte länge sen jag klev upp ur sängen och satte mig i soffan istället och gjorde då en kopp varm oboy och en macka och jag orkar inte bry mig om jag går i pyamas hemma ;) så därför var det lite pinsamt att jag öppnar dörren i just det. Har min söta röda pyamas jag fick av Stoffe för någon jul sen :) älskar den, den är så mysig och rätt julig faktiskt :D . Han köpte den efter att jag stått och kikat på den och sen sagt va mysig och fin den såg ut och jag gick iväg och börja kolla på nåt annat då såg han till att tjejerna uppehöll mig medans han köpte den till mig ^^ så gulligt. Fick ju jätte söta och mysiga tofflor då med, dun tofflor men en är borta :( nånstans kvar hemma i fagerviken för jag fick bara en med mig hit snyft :'(
Nej nu ska jag pusta ut lite och göra nåt annat varmt att dricka :)

Sleepy time

Dags att dra sig till sängen, är lite små trött men inte så värst så ska läsa en bok :)
För imorrn så börjar dom nya kurserna och vi kommer vara i skolan hela dagen något jag inte varit tidigare då vi haft en lektion om dagen liksom nu har vi två. Men går säkert bra :)
Så natti

Sleepy time

Dags att dra sig till sängen, är lite små trött men inte så värst så ska läsa en bok :)
För imorrn så börjar dom nya kurserna och vi kommer vara i skolan hela dagen något jag inte varit tidigare då vi haft en lektion om dagen liksom nu har vi två. Men går säkert bra :)
Så natti

Outfit (lite sen)

Jag har varit dålig på outfit bilder nu ett tag, men jag har väl inte direkt orkat heller.
Men tänkte bjuda på det nu och lite annat :)
Vad finns där i då ;)
Taaadaaa :D -- var ju ute efter ett par andra egentligen men det blev dessa som jag har suktat efter med, men är lite besviken att det inte blev dom jag var inställd på
Suddig outfit från igår :)
Leggings från HM
Boots från dinsko
Tröja från cubus
Jacka från New yorker
sjal från gina tricot
Min middag igår, stek sill, lök som ja koka i grädde och hade lite peppar och hällde över sillen sen hade potatis till :) men ja tror att det var för mkt grädde för min del ;) började må illa :(
Och min frukost igår ;) - havregrynsgröt med skivad banan :) rätt gott faktiskt

Lägenhet

Nu har jag laddat in bilderna från kamera till dator och ska nu dela med mig av dom :)
Pappa hjälpte mig att sätta upp spegeln på väggen :) blev ju mycket finare att ha den på väggen än att den stod emot (alltså lutade emot)
Fått en bättre tak lampa i hallen :D även här har Pappa hjälpt till
¨
Fick låna gardiner av farmor och det var Amelie som satte upp dom här för jag hjälpte pappa så satte hon upp dom helt själv, och jag som tyckte det var svårt själv.. hm
Fick en trapp stege av pappa, för att jag lättare ska komma åt saker som ligger högt eller när jag ska fixa med gardiner :D haha
Gardiner i vardagsrummet :D och en fönsterlampa får agera taklampa, och faktiskt bättre än inget :D
I dags ljus, denna bild tog jag igår. Bilderna ovan togs i söndags kväll.
I dagsljus :D
Denna bild tog jag nu ikväll :) 10/11 2010
Så här gjorde jag om lite
Även så här kan man ju ha :)
men här kanske ni förstår "mittemot grejen" haha ;D
Och släckt :)

Möblering

Jag har haft besök av kusin :) som kom för att göra mig sällskap och för att få se hur fint jag börjar få det (sakta men säkert) och vi satt och pratade medans vi åt choklad kaka som jag gjorde, tack vare att Amelie köpte färdig mix grej ;) haha. Så åt vi sen popcorn som kusin hade med sig ^^ . Kikade på sex and the city medans :) och hon åkte för någon timme sen och jag har sen dess pratat med hennes syster på facebook och möblerat om.
Flyttade på ena soffan, för det drar ju som fan vid fönstret och det är i princip kallt här inne (vardagsrummet) och nu flyttade jag på den soffa som stått vid fönstret och satte den i mittemotposition. Alltså den står där det skulle varit mitt emot om man haft nån möbel där :) blir lite fel men men :)
Jag ska lägga in bilder och visa hur fint jag fått det :) i nästa inlägg måste fixa bilderna först ^^

Sådärja

Nu har jag diskat, torkat av bänken och spisen och dammsugit hela lägenheten, men fick ta snabba svängar och märkte att dammsugaren inte alls är något bra. Den får knappt upp nåt :S och när jag dammsög mitt rum (som tur va sista rummet) så dog dammsugaren, säkert pågrund av överhettning för den lät för jävligt och den var kok het. Not good...
Moppade golvet så nu luktar det gott :D första gången jag moppar här ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är fin och luktar fresh när kusin kommer :D

Tisdag

Jag somnade imessade soffan inatt och vakna vid halv sju imorse och kände mig halv krasslig och messade Hanna att vi skiter i det vi tänkt oss. Gick på toan och la mig i sängen och sov till halv elva och då hade pappa messat och somna om igen och vakna till vid halv två och bestämde mig då för att gå upp. Och hade fått några sms med så svarade på dom, bland dom var ett sms från kusin som undra om vi skulle hitta på något, och jag fick bråttom för visste inte när hon tänkt komma så jag börja med att lägga disken i blöt och plocka lite då messar hon att hon kommer runt fyra :D så då blev jag lugn ;) så har nu ätit en seeeen frukost och ska nu börja diska, dammsuga och sen moppa golvet och ta en snabb dusch :)

Sill

Ja nyss så blev maten klar eller nja några minter sen har precis tagit några tuggor men fick lugna mig för började känna mig mätt xD och jag som inte ens hunnit halva tallriken ens ;)
Jag gjorde en sak som Perry gjorde när jag bodde hos dom för ett år sen. GOTT!
Dock gjorde jag inte exakt som det ska vara (tror jag iaf) för jag letade upp nåt recept på recept.nu och fick där fram ett enkelt och liknande, det kan ju även vara den hon gjort men det är jag inte hundra på.
Men gott blev det :) - märkte att jag nog inte ska laga mat när jag i princip vaknat för jag hann knappt med, och höll på att bränna sillen men det gjorde jag inte :) och den är lite smått krispig i ytan och sen har jag kokat grädde och lök medvarann och lite citronpeppar hade jag i och har nu hällt det över sillen och potatisen :) har även kokta morötter till :D yum yum
_
Sitter och kikar på halv åtta hos mig medans jag käkar :D, nu börjar det igen....

Bilder från 8/11 2010

Åt ju på Peace & Love café idag och detta drack jag till maten, roliga var att jag märkte att denna burk kostade 24 spänn :O tror det är för den är organisk men ändå

Maten jag åt, flygande jacob med burgur och dom hade haft på dressing på salladen såå gott :D

Bilder från 7/11 2010

Fisk som äter annan fisk ... minns inte vad dom kallas. Men denna fick pappa och syrran upp och tyckte det var skoj att ta upp och visa den BLÄ!!
uuuusch
Tittade på det här medans jag åt frukost :)
Stor kopp varm oboy :)
Jag måla mig med rött läppstift

Pixo´s

Jag tänkte dela med mig av bilder från mobilen min, som tagits dom senaste dagarna. Jag ska försöka lägga dom i en viss ordning men i samma inlägg :)
Ego bild i hallen hemma i Fagerviken - jag var på väg till Tierp med farmor för att kolla på ett bord. Satte halvt upp håret, för första gången på länge.
(med det menar jag då jag ska åka iväg, har alltid nedsläppt)
Hihi ^^ första bilden jag sett på pappa som bäbis :P hittade denna hemma hos min gammel mormor Elhvie (mamma till min farmor, mormor till pappa)
Kenneth som liten, pappa´s storebror
även denna är på kenneth, tycker den här bilden påminner om kenneths son Daniel (äldsta) och min kusin
Farmor och farfar :)
Min gammel morfar, som jag endast träffat en gång då jag var nyfödd så alltså kommer jag INTE ihåg honom
-
Detta är bilder från i Lördags 6 november

Tenta 2 KLAR!

Då är typ två kvar, enda som är kvar nu är kursen i Gävle. Men jag har inte sovit så bra varken i förr går natt eller ens nu i natt och jag var inte bästa vän med väckar klockan i morse heller. Jag snooza i sju mintuter innan jag till slut gick upp, klädde på mig och fixade ordning frukost medans jag la fram böckerna så jag kunde plugga lite medans jag åt. Roliga var att jag avsluta pluggandet tjugo över sju och började då sminka mig och gjorde knappt nåt som jag var stressad och orkade inte bry mig heller för den delen så¨var ju klar halv och började då ta på mig skor och jacka och sånt och kikade på klockan då och såg att den var 07.36 och fick bråttom som bussen går 07.40 så jag skyndade på mig lite, när jag är halvvägs till hållplatsen så kom den och jag förstod att det inte var någon idé att ens springa så jag vände tillbaka och tänkte ta cykeln ner till centrum istället men som jag råka fixa så halva nyckeln sitter fast i cykellåset och jag lyckades inte lika bra som Cattis att få upp låset så sket jag i det och dessutom så är det ju iskallt ute så skulle väl inte finnas kvar om jag cyklat ;) så beslöt att gå och vänta in nästa buss istället.
-
Så fick jag åka med buss 254 och hoppa av vid resecentrum och gå därifrån, förvisso kunde jag ha hoppat av vid centrum och tagit en buss där ifrån som går till skolan men den bussen vet jag inte hur ofta den går och jag var stressad så våga inte chansa. Gick i raskt takt till skolan och kom dit tio i nio (nio började tentan) kom in i salen och började med att sätta mig fel i salen xD för det var en till kurs som hade i samma sal och jag råka visst sätta mig vid dom och fick fel tenta xD så fick fint gå fram och säga det och fick då flytta mig upp till min klass (lite pinsamt eller?) men ingen som brydde sig :) .
Satte mig ner och började, kändes bättre med den här tentan även om denna var lite oklar på sina håll (ställen?) och jag chansa på en del frågor och märkte sen att dom flesta i klassen gjort likadant. Alltså, vi har ju mest suttit och läst, gått igenom och jag tycker man borde få uppgifter eller nåt som gör att man pluggar in på ett annat sätt och lär sig, så som vi gjort är ju inte direkt sån höjdare som man minns ju ingenting :S
Men men , jag satt 1½ timme sen var jag klar och väntade en timme på Hanna, när hon kom ut så gick vi ner till centrum till Peace & Love café och åt varsin lunch. Och en kille där som trolla för dom som ville, trolla för oss. (Söt ;) ) Roliga var ju att han var något lik en person jag typ känner halvt som halvt haha :D och han var ju duktig :) och fick oss att skratta ^^ . Sen gick vi därifrån och jag hoppa på bussen hem till falun.
-
Jag ska dammsuga och moppa golvet men orkar inte än så det får vänta lite :)

Tillbaka till Falun

Om någon timme så åker vi mot valbo, för jag ska in på köpcentret och köpa mig vinterskor :D så HOPPAS att dom skor jag vill ha finns, och medans så ska pappa och amelie rusa in på IKEA och fixa gardinstång till mig :) sen åker vi tillbaka till Gävle och handlar på city gross, bara för pappa ska in på Jula därför handlar vi där :) sen far vi den långa biten till Falun.
När dom åkt så ska jag plugga inför imorrn :)
Har packat bilen med lite saker, alltså dubbelt så mycket mer än jag tänkt mig ska med. Uj uj. ..

Kikar på Pip Larssons med syrran med :)

The food

Nu sitter man och svettas som en GRIS!
Har eldat hela dagen och rummet är pyttelitet och det gör att det blir varmt ochmysigt ganska fort.
I övrigt så har jag suttit och pluggat (något) och hjälpt Alex med matte, jag som egentligen inte är så bra på det själv men efter att titta på exempel lösningar så lyckades jag lösa uppgifterna och förklara hur man gör :)
Men antar att det där är en enkel bok hon läser :) så är nog därför jag lyckades ;) men jag tycker att matten man läser i ekonomistyrningen SUGER! Jag fattar ju ingenting :S , satt och tittade på när bängan satt och visa hur han typ tänker och jag menar, enkelt för han att säga :O han visar ju inte hur man ska tänka eller nåt. Rätt irriterande.

Nu ska vi äta :)


Break some dreams

Nej jag krossar väl inte drömmar direkt, bara till hälften :)
För jag sitter och kikar runt på olika sidor om en eventuell stationär dator, och högtalare. Alltså hela kitet ;)
Detta är något jag ska spara ihop till och försöka få till, för jag har kommit på att det nog kan vara en stor fördel att ha en stationär dator och ha min lilla pärla till ja att kanske ha med i skolan eller nåt (OM jag kan få den att bli tystare ;P ) men jag ska på tisdag tror jag lämna in den och då se till att jag får låna en dator av elgiganten som jag i princip måste ha en dator under den tid jag lämnar in min.

Fördel att vara utan dator en kort period är:
Jag får saker och ting gjort fortare
Jag gör mer sociala saker
Jag blir annorlunda som person

Nackdel med att vara utan datot en kort period:
Jag hänger inte med på vad som händer
Jag missar en massa
Missar information från skolan
Mina mail
osv osv osv osv

Listan kan göra lång men jag orkar inte rabbla upp allt. Det är ju bara onödigt att dra upp allt :)
I övrigt sitter jag också och funderar på min lilla ekonomiska situation, hur ska jag göra om jag inte klarar tentorna och får ihop alla poäng jag behöver?
Jag har ingen back-up plan, och jag känner nu när jag är här hemma i fagerviken att det känns inte direkt hemma längre, kanske för jag har alla mina saker typ i Falun men jag känner att jag vill inte riktigt bo här hemma om jag skulle bli tvungen att avbryta skolan, och jag vill ju inte det. Och är ju inte lätt att uppfylla CSN krav heller :(
Något jag måste klura ut, jag måste ligga i stenhård pluggning om jag ska se till att klara skiten helt enkelt.

Lite av en bloggtorka?

Hehe, jag tog ju inte med mig min dator hem hit till fagerviken, och jag lånar antingen pappas dator eller syrrans ;) . För känns som om jag inte behöver min egentligen när jag kommer hem så här i korta perioder så då kan min lilla pärla få vila istället :)

I övrigt så kika jag på skräck film med syrran igår och man gäspar ju åt allt xD - och vi började kolla på min film " The eye" med Jessica alba men efter kanske 20-30 min så sov syrran och jAg började även jag att somna så jag stängde jag av tv och dvdn sen somna jag nog rätt fort :)
Men nåt jag måste göra är att bädda och fixa sängen för när jag kom hem så orka jag inte fixa bort allt på min sida och jag kunde inte bädda riktigt. Så det ska jag fixa idag, för nu när jag äntligen får sova  i min säng så vill jag kunna sova ordentligt, och kanske ska hjälpa syrran att fixa ordning på rummet så kan jag passa på att leta upp allt jag behöver ha med mig samtidigt :)

Och just nu sitter elsa i mitt knä så tur att jag sitter framför stationär dator annars hade jag nog inte kunnat ha henne i knä ;) hon vill titta på vad jag gör och samtidigt kolla på svampbob fyrkant :) söt unge <3
Ja och i övrigt så ska jag imorrn till Johanna och ha filmkväll eller nåt och annars måste jag försöka plugga inför tentan på måndag. Tror den kommer gå bättre men är ju också att jag ¨måste plugga inför det med.
Suuuuck jag gillar inte tentor...

Fagerviken

Är hemma i Fagerviken nu, kom hem igår kväll, blöt-fuktig-frusen så kom man äntligen hem till ett varmt hus :)
Det regnade när jag kom i från skolan igår och jag fick ju rusa till Kupolen för att ta ut pengar till tåget och sen därifrån till resecentrum. Hittade till tåget och jag var riktigt blöt på grund av regnet, det droppade om mig och jag fick sitta och frysa som jag var blöt och det var inte varmt på tåget :( .
Men väl i Gävle så gick jag och väntade in syrran som skulle komma med bussen, hon och alex. Vi gick till nian och beställde en varsin kebabtallrik, egentligen var jag sugen på en annan sak men fick skippa det. Roliga var att jag var skit hungrig men efter halva tallriken så sa magen tack typ.
Blev små spring på affärer, var inte så roligt som jag hade en klumpig resväska med mig som jag märkte att det läkt igenom :( och min bok och några räkningar hade blivit fuktiga :( och vissa av mina kläder kändes ju inte så jätte skoj. Glad att jag inte hade min dator med och i väskan.

Och tentan då, den gick åt helvete. Jag fatta inte så mycket av frågorna och jag vet inte ens om jag löste vissa frågor ens riktigt. Men jag försökte iaf. Ska inte säga vad jag tänkte igenom hela tentan ;) hehe. Men jag måste klara tentan på månda och göra klart uppgifter och klara tentan i Gävle så jag kan få csn bidrag. Annars vet jag inte hur saker och ting ska lösas :/ .

Suttit nu sen nio, tio och först kikat på någon film med elsa och sen gjorde jag frukost och la mig och titta på The holiday :) och den är snart slut :) ska ut med Elsa en sväng men jag måste sen sätta mig plugga. Och ett x-antal gånger idag så somna jag till i sängen xD men elsa väcker mej hela tiden :/

Tenta Dags

Ja då är dagen här TENTA!
Första gången man ska göra något sådant och inte undra på att jag är ett nervvrak och jag har inte sovit så bra, sisådär 4-5 timmar kanske. Klockan ringde sex men jag vakna ett tag innan, gick upp och duschade, sminka mig och packa ner resten i väskan. Men bestämde mig för att det jag har på datorn som jag kanske behöver hemma ska jag lägga över på usb min och datorn får stå kvar här fint. För jag orkar inte bära med den också.
-
Åt en helt annan sak, en vän som jag inte umgåtts med på flera år har ett litet barn sen i julas och haft en kille sen nångång i våras. Och dom hade förlovat sig och flyttat ihop och allt, nu bara så där vill inte han vara tillsammans då han anser sig vara för omogen att ha ansvar om ett barn (som inte är hans) men ändå, han visste ju det då han inledde förhållandet då får man fan ta konsekvenserna!! Liksom inse nu flera månader senare att det inte passar sig är bara så jäkla dumt. Jag förstår att min vän inte alls mår bra just nu, hon måste flytta igen och allt.
Fan är nog bättre när vi tjejer får avsluta förhållandet istället för killarna, så dom får bli sårade och må skit och vi kan leva vidare. Visst killarna mår väl skit dom med men på dom flesta så märks det knappt, jag mår fortfarande skit, men ändå bra för jag slipper ju träffa mitt ex (just nu) men hur kommer det bli när jag träffar han? Hur kommer det bli om jag blir illa tvungen att träffa den nya? Alltså jag tror inte jag kommer palla det och jag vill inte lova familjen något jag verkligen inte kan lova, så jag oroar mig för själva jul för jag vill inte fira jul om hon ska vara med så är det bara. Värsta är att jag kommer göra pappa väldigt ledsen och arg om jag dissar dom över jul. Men jag får tänka vidare på det är ju ett tag dit, och nu ska jag väl mer oroa mig för tentan som kommer gå åt helvete. Jag är inställd på det som jag inte vill hoppas för mycket. Som jag känner att jag inte riktigt känner att det kommer gå vägen..

Men

Innan jag går och lägger mig, jag tillbringade dagen med frukost och lite SATC avsnitt, och försökte få veta när Kusin kunde träffas, satt och läste lite i ekonomistyrningen. Sen gjorde jag mig i ordning och fick även svar att kusin bara skulle göra sig klar hon med så skulle vi mötas där vi brukar :)
Och jag cyklade iväg från Herrhagen, och efter gång vägen innan bron (svårt att förklara) iaf, jag får möte av en gubbe och tant som cyklar i bredd och jag ansåg att cykla över till vänster sida då jag tyckte det såg lättare att komma förbi dom, då cyklar gubben sträng mer åt vänter (där jag är) och mot mig med utstäckt arm och säger: Det är högerregeln här...   och jag får köra slalom i mellan han och tanten som tanten är på högersida och han på vänter med utsträckt arm vilket gör att jag kan knapp komma i mellan dom :S fan vad irriterad jag blev. ANDRA gången sen jag flytta hit som några gamlingar ska säga att det är högerregel. Jag menar, det är en cykel/gå väg och just där eller över allt egentligen, så går ju folk och cyklar hur dom vill och där det finns plats, ska man då följa högerregel som ingen annan gör?
Och i Borlänge där dom på dom flesta ställen har en linje i mitten av gå vägarna , där INGEN följer anvisningarna? Alltså jag blir bara irriterad att dom ska hålla på så där.
Iaf, mötte Cattis :) vi pratade om ditt och datt på väg till stan, och jag fyllde på busskortet inne på Ica Falan sen gick vi runt och leta ett vettigt café men hittade typ ingen?! Konstigt som jag sett åtminstone 3 tidigare, en var förvisso stängt men såg inga andra konstigt nog. Så det blev wayne´s :D .
Satt och pratade ett tag och fika, sen gick vi runt i affärer och sen cykla vi hem till henne :) satt där nån timma och snackade smått sen drog jag mig hemåt och började plugga :) - fick även samtal från Carro (som äntligen ringde upp^^) hehe. Sen blev det plugg igen... och nu har jag packat väskan och allt så ska väl lägga mig och läsa.. natti :) /that was my day
Mjukisbyxor, en gammal (runt 4 år sen) tröja från gina, och sjal från gina :) min enkla outfit idag
Satte mina ljus på fatet, Elina ville tydligen inte ha det så fick det :) taack (ifall du läser)
Fick paket idag :D
Som innehöll denna bok :D , en bok jag varit ute efter länge nu och köpte den av en tjej som hoppat av klassen :) kändes skönt att fått tag i den och perfekt innan tentan på månda :D
Fick denna lampa för hon ville inte ha den heller xD och jag tycker den är fin och ger mysigt sken så den gillas skarpt.
.
Men hallå!!! varför sitter jag kvar och lägger upp bilder när jag ska ligga och läsa?
GODNATT NU :D

Helvete

Känns som om det kommer gå åt helvete allt imorrn, men jag har suttit några timmar nu och svurit åt Bängan (läraren) medans jag satt och kollade på föreläsningen och försökte hänga med i uträkningarna. Blev att jag till och med fick ringa ett akut samtal till pappa och få hjälp med en uträkning och strax efter jag börja prata med pappa så förstod jag det hela xD . Men bara jag tänker som pappa sa så kommer jag nog räkna rätt. Nu har jag packat ihop allt, och packat väskan med kläder och böcker, ska ju plugga allt det andra roliga under mina dagar i Fagerviken. Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra med datorn ännu, om jag ska ta med den, eller lämna in den eller hur jag ska göra. Jag får se imorn bitti helt enkelt.
Blääää jag är så trött och jag känner mig jätte orolig inför imorrn, vill inte :(
wish me good luck tomorrow :) natti

Kväller

Nu har jag laddat usb med massa pepp musik,  så nu hoppas jag att jag kan plugga :D  och komma igång fast än jag inte vill. Men jag har lovat min kära kusin att jag ska göra ett försök :)
Och jag blev lite typ paff ^^
Märkte inte att Elina kom, för jag hade precis satt på musik on loud och märkte då inte att hon kom in ooups ;)
Men jag har nu gjort en stor kopp te ^^ och jag har dessutom pratat lite med Elina :) gosh vad hon är generös alltså, fick lampan som står i fönstret i köket :) och spegeln i hallen :D perfekt, det sparar in lite money för mig :) alltså man börjar ju ändra syn på henne mer o mer :) thats kind of good i think :) .
Men men jag ska väl sätta igång med det jag inte vill göra nu ;)
wish me good luck :)

TentaOro

Inatt så har jag sovit helt knas, vaknat om vart annat och kan knappt somna om. När jag väl somnat så har jag vaknat efter någon timme igen. Jag är helt död, och jag känner mig inte redo oavsett om jag pluggar eller ej. Men jag ska först ta mig ner till stan för jag måste fylla på busskortet som jag skjutit på nu i några dagar. Så det ska fyllas på och sen umgås lite med kusinen :) sen ska jag nog ta nya tag i pluggandet.
Alltså jag känner att det är något rent i lägenheten, enda är golven som dammar och samlar smuts men på sönda/månda då ska det skina även på dom ^^ - i övrigt så har jag lyckats hålla bänkarna rena, rent och fint inne i badrummet och vardagsrummet är även det fint :) rätt nöjd. Har även planerat hur jag ska göra med sopor och sånt, har ju börjat med kompost nu och vanlig sop påse :) så det tänkte jag att jag ska gå ut med imorgon innan jag far iväg till skolan för tenta och sen blir det ju hem mot Fagerviken :) . Men jag vet fan inte vad jag ska ha min väska? Och funderar även på att eventuellt lämna in datorn så kanske den är fixad till jag kommer tillbaka :) om inte så bör jag inte behöva vänta så värst länge, och vore ju super om jag kunde få en lån dator så länge :)
Nej om jag ska göra mig i ordning tro?

Mm finally

Äntligen kom jag in i duschen :D och det känns uppiggande och som om jag kan ta nya tag lite :)
Prövade nån ny shampoo + balsam prov jag fått i nån tidning, tresemme tror jag det var, nån ny dom kommit ut med. Jag gillar den :) fast doften påminde om hårfärg?
Och första gången på väääääldigt länge så använde jag mig av min volym mousse i håret, och självklart min jätte goda underbara doftande hår skydd lotion :) och sen fönade jag det och nu är mitt hår fluff fluff med massa volym :)
var faktiskt tvungen att ta en hårklämma för att luggen såg helt weird ut så den kommer ner lite :)
Jag brukar ha luggen åt detta håll men ...

Som jag nu lagt över på andra sidan och där ser ni även klämman :)
-
Så nu ska jag väl sätta igång, imorrn ska jag träffa kusin vitamin en stund (äntligen ;) ) och vi ska väl hitta på något skoj :) . Sen blir det väl mer pepp plugg inför tentan som jag verkligen inte vill göra men ska fan göra ett försök iaf... måste åtminstone klara ett av dessa kurser jag läser här och SPECIELLT kursen i Gävle, för den ger 15 hp så den måste klaras. Uhh...

Sis <3

Allstå jag vill hjälpa, jag vill göra mycket men jag kan inte, speciellt inte när jag är så här långt bort.
Förstår hur du mår och så du vet så får du ringa när du vill och prata :) <3
Håll inte på och bry dig om sånt där, du blir bara mer deppig och sluta tänk på det där sättet - du är värd så mycket mer och behöver inte ta den där skiten!
<3

me, myself and i


Skärpning här!

Jag har gjort en massa annat än jag tänkt mig göra, jag kom aldrig ut på nån promenad eller jogging, och jag började aldrig plugga....
Istället så försökte jag irriterat få upp den där jävla duschdraperi stången som vägra sitta så jag gav upp. Så ringde syrran och frågade om hon fick ta några ljus jag har i Partylite (visning) och jag kunde inte säga på rak arm vilka hon kan ta och inte så jag bad henne vänta till jag kommer hem istället. Så jag inte står vid en visning och inte har några ljus att visa upp ;)
Och under samtalets gång så fick jag för mig att jag skulle testa en sminkning och självklart sätter jag igång med det, inte för det tog sån tid, tog lite mer tid som jag stod med telefon och fick arbeta med en hand åt gången. Sen när sminkningen var klar och syrran lagt på så satte jag igång med håret. Det är i nästan akut behov av att tvättas OCH KLIPPAS! Fan jag blir så irriterad när jag ser och känner hur slitet hår topparna är, och att jag inte har råd att gå till frissan :( . Samtidigt så vill jag ha en förändring i håret som liksom är ett tag och man inte behöver göra så mycket åt det liksom. Jag gillar att vara mörk, orkar inte vara blond, men samtidigt så måste jag nästan vara blond som mitt hår är så tunt och det ser hemskt ut med mörkt hår som det blir liksom ljusa fläckar DON'T LIKE!!
Nej jag ska ta en bit cheesecake och börja plugga..

Hm... ?

Jag har precis ätit en tallrik/skål havregryns gröt, eller ok för typ tjugo minuter sen men vem räknar? Och 2 halvor som blir hel.. rund & go macka.. (en heter nåt sånt, fiber rikt osv) och dricker nu ett glas juice och ätit en clementin/mandarin :) .
Funderar faktiskt på att ta på joggingskorna och ta en sväng? Men jag vet inte om jag pallar riktigt? för tänkte att jag kanske blir piggare av att komma ut och få i mig luft och röra på mig, och samtidigt så kan jag ta en dusch när jag kommer hem och sen sätta igång med pluggandet, låter det som en bra idé?

Jupp jupp 1 november already?

uuhhhhhhääääääh!
Nej nej nej nej nej nej nej...
Varför går den jävla f"#5df/6k tiden  så fort?
Orkar fan inte, för tiden går jäkligt fort fram, medans känslorna dom stannar kvar i en enda röra.
Dom vill inte följa med strömmen helt enkelt.
-
Ja ja whatever, jag känner nog mig lite depp bara för jag är skit trött, låg i ca: två timmar om inte lite mer och läste boken PS: Iloveyou (jag älskar dig) och jag garvade och små grät lite över händelsen i boken och funderade efter att jag lagt ner boken, varför dom inte gjorde den händelse som händer i boken, i filmen? Jag tror fan det hade gjort att man garva som fan, precis som jag gjorde när jag läste. För när jag tänker på filmen så händer ju inte just det där, utan nåt helt annat som inte är lika roligt. Jag förstår inte varför dom tar bort bra handling och gör om dom när dom gör film på en bok, eller heter det "av"? Jaja. 
Dålig stil tycker jag iaf, och det som hände i boken (som jag tyckte var hysteriskt kul) skulle nog helt stämma in på vad som skulle kunna hända mig xD .
Somnade väl runt två-tre tiden och vaknade nu vid elva då grannen spelade musik eller tittade på nåt för högt ljud var det iaf. Och jag klagar inte, klockan är elva och jag har förståelse. Är rätt jobbigt att man inte kan spela musik på nätterna bara :( då man liksom känner sig för det.
-
Nej frukost nu sen plugg plugg.... >_<

Nervvrak nästa! Här ligger jag i sängen me...

Nervvrak nästa! Här ligger jag i sängen med musik på låg nivå helt inne i boken jag läser så hör jag värsta smällen fy fan vad jag flög upp just då, alltså jag bor ensam i en lägenhet och vad som helst kan hända och fatta vad rädd jag blev, har ju varit på hel spännd sen jag flytta hit och nu när man lugnat sig så händer detta. Nu till vad det var, det var dusch draperi stången som suttit i över en dag som till slut rasade igen. Jag ska göra nytt försök imorrn och om det inte funkar så får pappa hjälpa sen på söndag om en vecka :) fy fan lugna ner och återgå kanske? Inte glad på stången kan jag ju medela ;)


RSS 2.0