Hemkommen igen

Nyss kommit hem, ångrade som sagt mitt klädval idag. men kul när man kom hem och märker att ingen är hemma och man själv glömt nycklarna så var utelåst en halvtimme typ :) men gör inget vi satt i bilen och lyssna på musik^^ sen nu har jag skickat iväg om att få betalnings datum fram flyttad som jag inte fått några pengar ännu.
Får se hur denna helg börjas och slutas...

Nu sitter man på bussen på väg till upp...

Nu sitter man på bussen på väg till uppsala. Känns jätte konstigt och det känns olustigt om man ska säga det så . Tog bussen iställe för tåget så man slipper stå i en timme och vänta nu när jag kommer in så behöver jag bara vänta 30 min iställe :) och valde lite fel kläder känner jag :( . Men men får väl se hur det känns när jag träffar han .


Fredag

Trött, visst skulle jag kunna sova någon timme till men då kommer jag inte hinna göra mig i ordning.
Får ju besök idag som jag ska åka och möta i Uppsala, så jag ska åka härifrån vid tolv hemma till fem igen.
Är skit trött :( var inte ens trött när jag skulle sova inatt så tvinga mig själv att sova och nu är jag trött då jag ska vara vaken.
Måste leta upp nåt att ha på mig med, men först pizza till frukost.

Memory's

Suttit och pratat med en barndomskompis som jag halvt tappa kontakten med när min mamma dog för 10 år sen. Och vi prata om det ena och det andra :) om bilder på oss när vi va små ^^ och jag tycker det skulle vara kul att ta upp kontakten med dom man umgicks med för tio år sen. Vet inte riktigt varför vi tappa kontakten, men pappa jobbade och vi tillbringade somrarna här i fagerviken. Vi va inte så sociala med dom vi umgicks med då mamma levde och jag vet inte ens varför det blev som det blev. Och nu frågade jag min barndomskompis om vi inte ska försöka ta upp kontakten igen. Värt ett försök iaf :)
Och jag träffa ju typ folk nu på midsommar och det var ju super kul , kunde ju varit bättre om jag inte varit så blyg ;)
Så ska man ta upp kontakten med gamla vänner tro? Ja det tycker jag ^^

Skärrad

Idag så var jag ut och körde bil lite, och det hela började med att jag såg inte riktigt vart en väg var som jag tänkt svänga in på. Så hade jag en buss bakom mej, blinka ju för att åka in men hade för hög fart att jag tvärnita men svängde inte av vilket  resultera i att bussen åkte ju om och jag fick backa in till den där vägen, vänder och åker tillbaka dit vi skulle och där så parkera ja lite så där på sidan och tänkte inte på att det parkerade en skåp bil precis bakom mig och jag hade en gigantisk pöl framför mig som jag ville undvika att köra i så tänkte vara smart och backa nån halv meter och liksom köra förbi den där pölen vilket slutade med att jag backade rakt in i skåp bilen. Och föraren eller ägaren till skåp bilen såg ju hela smällen men han va inte ett dugg sur han var mer nejdå ta det lugnt ingen skada skedd. Fan vad jag skämdes och kände hur gråten brände i halsen, ville bara fly. Och självklart blev ju pappa arg och ville ha en anledning till varför jag ens backa när jag inte ens behövde det, och jag kunde inte svara just då på grund av att om jag gjort det så skulle jag börja gråta och inte kunna sluta :( och jag bet ihop och försökte att inte tänka några dumma jobbiga tankar för det skulle bara göra saken värre.
Körde hem iaf och jag låg över hastighetsbegränsningen :( inte bra men jag var arg och brydde mig inte särskilt just då. Mötte till och med en polisbil men hade typ rätt hastighet just då som tur var.
Så skärrad är vad jag är, det har inte lagt sig än :( inte kul
-
Nu ska jag torka golven...

Förstod det...

Somnade till filmen, så starta syrran om två filmer på raken, och nu vakna jag och såg att sista hon satt igång kommit halvvägs och hon själv sover. Själv så har man haft (för första gången på länge) Nallen legandes och gosa med en. Sist han gjorde det på det här sättet var nog sist jag sov med stoffe eller nån natt där. Han är bra gullig den här katten men är jäkligt bra på att ta plats och nästan dryg gosig ibland.
-
Nånting annat jag tycker är skit jobbigt nu är vad elsa går runt och säger, ropar på hela tiden :'( känns skit jobbigt för mig och visst hon vet ju inte bättre men det är som om hon liksom ser mej på ett annat sätt nu. Och då tappar jag lusten att ens orka hålla mej glad utåt speciellt mot henne. För hon drar ju upp det jobbiga. Utan att ens mena det. Och jag säger inget när elsa säger det där för jag känner att jag vill skrika åt henne att hålla käften men det kan jag ju inte göra.
-
Förra året va jag någorlunda lycklig det vet jag att jag var men nu är jag inte det, jag är helt nere och orkar inte med nånting egentligen, tappat lusten för allt. Vet inte hur länge till jag orkar :(

God morgon

Då har man precis kommit hem igen. Lämnat Elsa på dagis och nu sitter man i sängen igen och ska käka frukost och kika film. Vi ska fortsätta på den vi börja på igår kväll/natt , vi är ju smarta att börja på filmer så kommer vi på sen att "Ja just ja, vi ska ju upp så där skit tidigt så kanske ska pausa och fortsätta imorrn?" Typ så där. Igår kom vi 40 min innan vi avbröt xD och sist så hade vi näst intill kollat på hela filmen när vi avbröt och märkte sen när vi fortsatte att det bara var 5-10 min kvar. Liksom typiskt.
Har tagit en snabb outfit bild men den kommer upp senare, ska försöka ta en bättre bild :) Nu blir det en stor kopp the och en skål med youghurt och flingor.

Studenten....

hitta en låt vi körde när vi åkte runt :)

Vill Ha

Det här är nåt man är bra sugen på att villja ha:
En system kamera :) som verkar vara super :) VILL HA
Sitter även och kikar på denna men har inte kommit fram till vad jag vill ha än. Eller ja om jag ska satsa på den alltså :)
Har eller sitter nu och uppdaterar min msn får se om det hjälper. För den är ju CP hela tiden så hoppas det hjälper att uppdatera den. Satt även och prata med söt <3 som kommer och träffar mig på freda :) och jobbiga är att om OM det skulle bli nåt och vi eventuellt flyttar ihop som ingen av oss vill bo kvar där vi bor, så vill ju han bo i närheten av sin familj osv och jag samma sak. Även om jag vill fly härifrån så vill jag ju ändå bo relativt nära och självklart vill ju han det med. Är väl det som är komplicerat med att båda bor på varsitt håll med mil emellan.
Men jag tänker fortsätta leta lägenhet i Uppsala- U-väsby för känner att jag vill bo nära min kusin och vara nånstans jag känner mig trygg.
Nu ska jag gå in till sängen och se om jag hittar nåt att mätta magen med och sen plugga tror jag?

Ute på altan

Nu sitter jag ute på altanen med datorn, lite svalare ute än inne :) Och såg nu att jag börjat med inlämningsuppgift 3 när jag trodde jag höll på med 2 xD smart av mej. Men men har ju kommit halv vägs med uppgift 3 så får väl försöka göra båda två. Och har ju isåfall lite lugnt om jag blir klar med den samtidigt då kan jag börja med uppgift 4 :) weei

Dagen i all ära...

Ligger/sitter i sängen nu och glor. Funderar på att ta fram plugg böckerna som jag tråkigt nog lagt lite åt sidan. och se till att man klarar kursen :) Och sen funderar jag även på hur jag ska lösa det här problemet med mitt och syrrans rum. Helst av allt skulle jag ju vilja flytta så man har nånting eget och kan göra vad man vill men ja vad ska man säga, lite svårt liksom. Hm... vem ska man prata med för att få hjälp att fixa en hyfsad lägenhet i typ Uppsala, Gävle områdena? Något förslag? Så snälla ge mej :) kommer iallafall plugga nu under hösten fram till efter nyår så kommer förhoppningsvis få lite pengar under den tiden så typ ett halvår att hitta ett jobb!
Jag är grymt seg idag med :/ inte så jätte bra antar jag. Och åt en rejäll frukost känns det som fast jag inte ens var så särskilt hungrig, fick i mig en tallrik manna gryn och 2 mackor (med sylt, nåt jag testade ;P ) och en stor kopp the :) Fick i mig nästan all gröt men det tog stopp.
-
(bild från förra veckan) - Fick hem idag angående mitt senaste prov som visade att min Sänka sjunkit till normal nivå och att jag nu (enligt proverna) är fullt frisk. :) Inte för att jag direkt känner mig fullt frisk men känns bra att veta vad proverna visa iaf. :)

Dåligt humör

Jag har inte varit på värsta humör idag, och trodde ju min bankdosa var borta och sen nu när man logga in så har man inte fått några pengar på grund av något missförstånd :( så nu var jag tvungen att höra av mej till CSN :( och så skulle jag göra ny ansökan så funka det inte. Jävla skit saker. Och gick ju inge vidare med städande heller för jag tappa lusten på grund av alla våra saker som jag inte vet vart jag ska lägga. vill kasta ner allt u sopp säckar och kasta ut allt. fan om man inte ska göra det?
Nej ska börja om på Greys med syrran så hon får se från början :) och tjocka i mej pringles ;)

Inte IGEN

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
:(
Min internet dosa är på vift IGEN! Inte kul, vet att den (dumt nog) låg i sängen när jag och syrran for iväg på camping och NU när jag vill och behöver den så ligger den inte där jag såg den sist :( Kollade faktist redan när jag kom hem igår men den låg inte där då heller och då orka jag inte leta men nu är jag i desperat behov av den.
Inte gilla. Måste leta
-
Woooohooo :)
jag hitta den till slut^^ den hade hamnat i hyllan puh^^

ShooeS

Jag vill ha till hösten tror jag :)
Dom sålde något liknande i höstas men köpte aldrig då, så funderar på nu när det finns igen :) nån ge mig råd?
Dom här pröva jag i uppsala förra veckan :) men dom var lite tighta :/

Tänka om?

Jag måste nog tänka om med rummet, själva möbleringen. Sitter och funderar på det olika "stilar" man haft i rummet och försöker komma underfund med vilken som skulle sitta fint just nu. Och jag tror jag kommit på en av alla stilar vi haft i rummet. :) Så ska väl försöka köra på det tror jag.
Syrran som inte vet hur man ska möblera det här rummet ;) hon är värre än mig hur man ska tänka med det här rummet. Oj oj :D
Sätta igång kanske?

Det där med att städa...

Jag har halvt som halvt tappat lusten att städa, för även om man börjar komma nån vart så känns det inte som det. Och jag vet inte hur jag ska eller vi ska få ordning på allt. För som vi bor hela familjen så kan vi i princip inte ha nåt av våra EGNA saker i rummen utan måste även ha andras i varandras rum. Och jag skulle tycka det skulle vara hur skönt som helst att köpa eller hyra lägenhet så man får nåt eget och packa ihop sina saker och dra men det är ju inte så lät som det låter :(
Hatar att huset är för litet för oss allihop för det skapar PROBLEM, vi kan inte ha det städat mer än 2 dagar högst sen ser det ut som det gjorde från början. Och nu när jag delar med syrran så har jag noll koll på saker och ting och tycker inte ens det är kul att städa som jag tyckt (konstigt nog) förut.
-
Blä för alla skit saker
Blä för litet rum man måste dela med nån
Blä FÖR ALLT

Ojdå...

Ja är ju såååååå duktig alltså. Kom nyss på att jag ska ju typ träffa min kompis Johanna typ i helgen xD och då får jag ju besök hit hem. Men det ska väl gå endå? Hoppas jag ;) Börjar komma en liten bit nu men har en skit unge som springer framför fötterna på en hela tiden så man måste typ skrika till på henne för man vill ju inte snubbla över henne hela tiden. Och har börjat sortera bort papper men gör inte så grundligt just nu bara tar bort det jag vet att ja inte behöver ha kvar så får jag göra om sen.
-
Och nu ska vi möblera lite så man får nån slags plats i rummet? Om vi lyckas och klarar det ...
Vill även nämna att min kära syster har ju haft sönder en del av min hylla och nu fick vi se att hon gjort MER skada på min hylla. Detta kommer stå henne dyrt ;)

Man ser golvet

Äntligen så har man börjat se golvet :D - det är ganska skönt. Och nu börjar jag få iordning det mesta, och fått upp en rejäll hög med tvätt xD som inte var meningen men det bara blev så ^^
Ska kasta lådor och massa skräp, och syrran SKA gå igenom sina saker så hon vet vad hon ska spara och ha kvar. För om vi får iordning här så kan man ju ha det lättare städat eller hur?
Har tagit en före bild som kommer upp sen tänkte jag. Tar nu bara en liten paus för man blir lite yr och nysig av all damm.
Och ska även få bort stoffes saker med. Känns jobbigt men han har gjort ett val och han har tydligen inte tagit sina chanser att plocka bort sina saker så får väl göra det. Men har ju inte sagt hur och vad jag ska göra ;)
Nejdå ska inte vara så elak.  Om han är schysst mot mej så är jag desamma.

MUSIC on loud

Nu ska musiken sättas på, på högsta nivå så man kan börja ta tag i rummet - vilket behövs. Jag ska ta FÖRE och EFTER bilder på rummet. Men ska väl sätta igång nu så man slipper stå i rummet hela dagen. Inte för att det är så prima väder heller så varför inte passa på då? :)

Första man gör....

när man vaknade var att ställa sig och diska. Var nämligen min disk dag igår men jag orkade verkligen inte ställa mig vid disken. Och kan ju vara för det såg ut som högvis men det var inte det, tog typ 30-40 min att diska så inte så farligt egentligen.
Och planerar nu på att städa rummet men först FRUKOST! För rummet behöver egentligen grund städas men får se hur det blir med det. För som det ser ut nu är bara drygt och det ska ju inte behöva se ut så här så.

Gamla bilder

Tänkte lägga upp gamla bilder :)
Mitt hår, saknar. Har här min ring i men den va för stor så böt till en mindre - ingen bra bild enligt mig
Gammal bild, då syrran tog konfirmation tror jag? då har jag oxå den där ringen
'
en outfit jag körde på praktiken en dag
hade tråkigt i skolan ;)
haha min söt katt ^^ här är han några månader och ser på lady och lufsen med mej, ettan klistre där satt stoffe dit när vi kikade supernatural . bilden är från ett år sen
att han varit så liten^^
min diablo <3
sööt han är ;p
söt <3
'
va smart min katt är xD
det är över nu och vi har haft fina stunder ihop och kommer alltid älska dig <3

Till anonym :)

Till dej anonym som svara på en kommentar på inlägget Bort bort bort.
Var väl inget direkt meddelande men det stod nånting på en sak vi skriver på om det är nåt som ska köpas typ, o det som stod där såra mej så mycket att jag suddade ut det :(

Roligt?


Gammal bild...

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
Ja när jag sminkar mej, gör mej iordning :D
Gnälla: jag tycker inte jag gör de men andra tycker tydligen det ;P
Skrika: nej men jag villl 
Sova: älskar det, och gör det så fort man kan :P
Ha ångest:
nej bara ibland
Skada dig själv med flit: Meen neej :O onödigt trams
Ta mediciner du inte borde ta:
Öhm nej?
Vilja dö:
jaa men inte på det sättet 
Drömma mardrömmar: har väl hänt 
Drömma sexdrömmar: länge sen nu 
Ta droger: nee
Försöka vara annorlunda: Prövat men funka ju inte ;)
Klä dig i svart: Jämt förut men nu är det blandat
Gå till kyrkan:
på högtider
Gå i skolan: tagit studenten ;D men pluggar distans högskolan
Röka: prövat men inge mer
Ljuga: ibland
Hata folk: klart
Lita på folk: vissa


VEM:
Saknar du:
Busan <3 
Vill du döda: den du
Rörde dig sist: syrran? 
Vill du slåss me: dig 
Kysste dig sist: stoffe?  annars diablo ^^
Vill du kittla: - dig
Kramade du sist: diablo :)
Vill du prata med: emelie, carro, cattis, johanna med mera :)
Skrek du på sist: elsa tror jag?
Vill du vara som:
moster therese :) 
Sårade dig sist: du 
Vill du bli galet full med: Johanna :D haha hm... carro oxå ;P
Gjorde dig riktigt glad senast: minns inte
Fick du sms från senast: Carro ^^
Ringde dig senast: chris
Är vackrast på jorden: vet inte längre...


HAR DU:
För många vänner:
för några men ändå är jag glad för dom jag har <3
Förföljelsemani: JAPP klart :O ni behöver inte bli rädda ;P
Tvångstankar: självklart ;)
Någon annan psykisk sjukdom:
hmmmm? 
Någon fysisk sjukdom: aa handikappad
Någon skada: ett sår på knä
Färgat håret: massor
Brutit några ben: inte än
Några piercings: läppen hoppas på mer :D (och öronen)
Egen dator: hihi JA
Bra självförtroende: neej
Kysst någon: nångon enstaka och mitt ex
Köpt kondomer: haha nja en gång men knappt använda ;)
Tagit nakenbilder:
eh typ men ångrar dom så jävla mkt :(
Sagt jag älskar dig till någon idag:
till min katt
Bjudit ut någon: ne
Varit kär: mm 
Dumpat någon:
neeej
Stulit någonting:
mm o ångrat de o lämnat tb
Lämnat landet:
jaa fast det var ett tag sen sist
Tuttat eld på nått:
tror inte de.. ved :D
Gjort något olagligt: kan ha hänt

HUR:

Går du: ja man går väl med fötterna, gång stil vet jag inte normal?
Svarar du i telefonen: Emme, aa
Fördriver du tiden: leka med datorn, kolla på film eller nåt annat dumt
Mycket pengar har du: vet inte
Tjänar du pengar: genom ingenting
Ofta diskar du: en gång i veckan ibland mer
Ofta städar du: för lite
Många stör du dig på: en del
Ofta träffar du din familj: varje dag

 


26/7

vad gjorde du igår? - inget speciellt, satt i stugan på camingen
har du ett eget rum? - inte eget direkt, delar med syrran

är du kåt just nu? - nepp

tycker du om stjärnor? -
jorå
gillar du att baka? - aa när ja känner för det

föredrar du blondiner eller brunetter? - haha spelar ingen större roll
hur många kontakter har du på bdb? - runt 40 st men bara hälften som uppdaterar xD
har du varit inne på snyggast.se? - mååååååånga år sen nu
har du skurit dig? -
ja men inte med flit
finns det något du hatar? - jaa :@
har du druckit? - usch ja :P

har du varit otrogen? -ALDRIIIG!!!! men blivit sviken av en som va det :(

vad ska du göra i helgen? - träffa nån söt^^
vill du dö? - nej
har du ljugit? - jo har väl hänt
vad vill du bli som vuxen? -
...... vet inte, inte kommit på det än
har du tittat på melodifestivalen? -
aa
isf, vem hejade du på? -
ingen, kikar bara
gillar du mat? -
vem gör inte det?
hur lång är du? - för kort
har du en tjej/kille? - nej men kanske ;)
är din säng bäddad? -
haha nej :D

vad är ditt smeknamn? - Eme
om du är tjej, har du fått mens? - eh jaa :/
om du är kille, är du i målbrottet? - hahaha xD
hur många bilddagböcker har du haft? - den jag har nu

är du emot homo-bisexuella? - hehe nee
har du en tv i huset? - några

vilken är bästa låten just nu? - what can i say med dead by april
har du blivit sviken? -
tyvärr så har man det
tänker du göra klart det här testet? -
vore väl en fördel?

största sorg just nu? - lämnad av nån :(
största glädje just nu? - att nån ska komma hit ^^
vem skulle du dö för? - det vet jag inte

vem är den starkaste du vet? - Pippi Långstrump xD

vem snodde du den här listan ifrån? - från mig själv på bdb xD

vad är det snyggaste på dig? - mjukisar ;) och högklackat så klart
brukar du göra smileys? -
en del ggr
vem är coolast? - du

har någon kallat dig hora/bög? -
nej
hur många palestina-sjalar har du? - hade 1 men den gick sönder :/

vem hatar du mest? -
det vet ni
vad har du för kläder på dig just nu? - trosor, bh och linne (oversize) från h&m

vill du gråta? - JAAAA.
fryser du ofta? - när det e kallt

tycket du att du är söt? - nja ibland kanske

äger du en papperskorg? - nej

har du ett lantställe? -
eh räknas det om man bor i en liten by vid havet? ^^!
vad tänker du göra när du är klar med denna listan? - åka båt

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja

har du en morgonrock? - jo fast vet inte var den e

vem litar du på mest? -
kusinerna <3 och syrran
har du tittat på porr? - har väl hänt..... ;)

pix från cam

.
.
.
.
.
.
.
idag tog ja denna sista...

Bilder från 26/7 -10

Här kommer bilder från idag när vi var en sväng på sjön :)
Först en liten rolig bild på elsa, hon hade tagit på sig sin ryggsäck UPP & NER xD
Det här va en stund innan vi drog iväg
Ute på sjön :) - för en gång skull så blev det fint och man fick äntligen SOLA :D inte solat på typ 2 veckor? för man varit sjuk .. och nu när man var på campingen så hoppades man ju på lite sol men neeee det var REGN och kallt :( så nu när man kom hem då SOL så då tog vi båten ut, satte oss på några klippor ^^
Solade :D
Utsikten från där vi satt :)
....
me - lite dålig

Bilder från Uppsala 22/7 -10

Här kommer bilder från när jag och syrran var en sväng till uppsala :) som jag tog med mobilen, tror jag lagt upp nåt redan som jag tog med kameran.
Bild på min kjol jag hade på mej den dan ;) pröva här toppen jag köpte sedan inne
på New Yorker <3
Cafe latté på wayne's
Syrran med sin latté
Ja
jag med min latté ^^

Bilder från dagen i U-väsby

Här kommer bilder från när vi var till Upplands väsby och träffade kusin :)
Precis lagt över från mobilen till datorn.
Sitter i U-väsby och väntar på kusin :)
nån fontän där vid stationen...
¨
Syrran
En del av min arm, väska och syrrans ben + bänken vi sitter på :)
Stationen/nån restaurang
mjukglass i strut ^^ inte ofta jag tar det som det oftast blir kladdigt då ;) så brukar föredra bägare
sister
Kusin Carro med sin glass :) <3 underbaraste kusin man kan ha ^^ cattis oxå of course ;) <3

Dopp i det blå

Som sagt så var man en sväng ut på sjön :) var rätt nice, kom på andra tankar och badade med elsa :) kanske inte så smart av mej att bada än men jag fick sånt sug att bada att jag kunde inte stå emot ;)
Och jag som trodde jag hade med mig underkläder att byta med efter badet trodde ju fel :( så fick åka hem i det blöta shortsen jag badade i. Men men böt om nu när jag kom hem. Kändes iallafall bättre av att ta ett dopp och nu mår jag lite bättre till skillnad mot tidigare idag då jag inte mådde bra :(
-
Tog lite bilder med mobilen som jag ska lägga in med. Men inte just nu . :)

Svar på kommentar

Till anonym på inlägget bort bort bort...
Jo Jag mena att jag meddelar att det stinker inomhus :) - och ja han har blivit ett svin, förändrats till nåt jag vet inte vad :( känner inte igen honom längre, iaf inte jag. Och det är dags för mej att inse att jag kan hitta nåt bättre .
Tack för omtanken vem du nu än är :)

-
Till Lisette på¨inlägget Fuck:..
jo det är som sagt dags för mig att gå vidare och hitta nån ny. men inte lätt när vi typ bor under samma tak :(
Tack för omtanken vännen <3
-
Kommer med ett inlägg med bilder lite senare, jag och syrrorna tänker ta en sväng på sjön med fika, orkar inte sitta här just nu. Hemma överhuvudtaget då :/

Bort bort bort

Jag orkar inte bo hemma, denna gång var inte alls kul att komma hem. Har aldrig kännt så när jag kommit hem som jag gjorde idag :( - Känns otroligt tungt i bröstet just nu och jag orkar bara inte mer. Var super skönt att vara på campingen vill nästan tillbaka ju. Var skönt att gosa med missen min iallafall :) <3 var som att han gav mig en bamsekram sötkatten^^ <3
-
Ringde och pratade med kusin lite, behövde prata av mig och få lite stöd :) (hoppas du vet att du kan ringa mej om det är nåt <3)
Och jag kan inte ens vara inomhus för det stinker där och dom har varit i vårat rum och rivit ut filmer på golvet, visst det är stökigt som fan i vårt rum men dom behöver väl fan inte göra det värre? Vet att stoffe gör så där men nu bor han fan inte i det där rummet längre och behöver ju inte RIVA ut dom på golvet. Jag mår illa av att vara inne kan jag ju iaf meddela. Stinker cigarett rök och nåt annat konstigt. :S
Och meddelande på kylskåpet fick mig verkligen att vilja SPY och skrika, jag vill till och med grina för det är för jobbigt.
Jag vill flytta orkar inte veta det här :(

"Dear John"

Såg precis filmen Dear John snacka om att den är bra och sorlig. Fasiken vad man snyfta där i slutet :)

Annars idag så har man bara slappat som det regnar en hel del ute, vi började kolla på Shutter Island men jag halv sov genom filmen så hängde inte alls med. Så fick vi besök av en vaktmästare som fråga oss om myrorna men vi har märkt att dom knappt syns nu :) Så vi sa att vi klarar oss. Och då var klockan kvart över två så blev jag fundersam på när Konsum skulle stänga så vi passade på att gå en promenad dit till affären och köpte lite dricka och sen tillbaka till campingen.

Pratade med Kusin i telefon nån timme igår innan man bestämmde sig för att sova :)
Vi funderar på nu på vad vi ska käka till middag, inte för att man direkt känner sig så hungrig. Var ju inge vidare helg på campingen som det har varit dåligt väder och kallt så man har ju suttit inne i stugan mestadels. Och imorrn bär det av hemåt :( vill inte direkt åka hem. Men man kan ju tyvärr inte vara här heller.


FucK

Jag kollade lite smått i genom bilder jag lagt till här på bloggen och hitta bilderna från Nyår och då va vi ju här på campingen, och dom dagarna var så himla mysiga. Och ena bilden som jag verkligen tycker om känns så himla jobbigt att titta på :( för känslorna man hade då och hur man mår nu känns inte så skoj. Fan saknar men ändå inte, och jag kan inte fatta varför :'(

Nej tid att gå vidare kanske?
Nu Men in black ;)

Duschat

Fasen vad skönt det var med en dusch :) stod inne där ett tag orkade inte snabba mej. Men va bara borta 20 min så inte så farligt. Och började bli små hungrig så drog fram lite potatis sallad och rostbiff :)
Så nu är man lite mätt iaf och snart blir det chips och dipp till filmen.


Skulle va gott ;)

Kanske åka in till gävle imorn? Maybe maybe not...

Myr invasion

Ja vi va iväg till reception och klagade på myrorna i vår stuga och vi fick gå och kika på en annan som va värre än våran :( som till och med stank . Så vi sa nej till den, hellre klarar vi oss med det vi har.
Så vi får väl döda dom som vi gjort hittills.

Men vi ska säga till imorrn så ska dom spruta Radar så vi ska försöka komma på nåt att hitta på ett par timmar som vi inte kan vara i stugan just under tiden det verkar eller nåt sånt där.
Pratade med sötnosen i telen nyss ^^ längtar till vi ska ses <3 så man får se hur han är i In Real Life ;)

Tittar på Pip Larssons på tvn nu ^^ tycker om den serien. Och när den är slut så ska vi gå och duscha för behövs känns det som. Sen ska vi kika på Men In Black och tjocka oss i chips med dipp. Gott gott .

Bilder från 22/7 - Uppsala

Här kommer lite bilder från dagen i Uppsala.

Min outfit under dagen..

Frukost på wayne's i uppsala

Iste :) god men väldigt söt

Jag testa ett linne som jag köpte för bara 39 kr :) inne på New yorker

Syrran testa skor inne på skopunkten, som hon sedan köpte :)
...

Bilder från 23/7

Här kommer bilder från igår, (idag är det den 24/7 - 10 ) från vår första dag på campingen.


Sitter på trappan till vår stuga, vi vänta på nån vaktmästare som skulle hjälpa oss med myrr invasionen i vår stuga

Another picture

Utsikten från stugan..

syrran, som vanligt sitter med mobilen i högsta hugg ;)


När vi va och handla och på väg tillbaka så såg vi värsta hållet i vägen och det var skoj
att se hur det ser ut under ;)

Mina ben o en bit av min väska

Sitter på altan och nyss ätit tror ja..

Min mobil och några tidningar vi köpte när vi va och handla

.....

Me...

Jag satte mej på trappen och skötte grillen :)


namnam fläskfilé o majskolvar

Jag på trappen, hade dragit på mej min vita kofta för det var kyligt ute

mina stackars fötter...

KÖTT <3

again

Marinad

yum

banana

maaaat

BLACK banana

Efter vi ätit så satte jag mej men en av tidningarna :)

Fick läppglans med :)

Me

Min säng, tog med mig mina sängkläder


heta bilar, spec den silvriga ;) dom som lät igår som jag nämde om

syrran, vi va på väg för att möta Johanna :)

Hus...

Så däär massa bilder från dagen :)

Woho

Snart kommer Johanna förbi :)
vi ska fika ^^ glass står det på menyn, vi har inget annat i fika väg xD

Hon slutar nu på sitt jobb så hon ska komma förbi en sväng ^^ mysigt.

I stugan på campingen

Sitter i stugan på campingen :) mysigt men lite väl kyligt ute dock. Har grillat fläskfilé och majskolvar till middag och hade sallad till GOTT :D , sen åt vi grillad banan med glass till och massa choklad sås ovan på till efterrätt ;) yum yum.
Och nyss så bädda jag min säng och la mig och började läsa tidningen SOLO när vi hör högt brummande ljud som gav en rysningar, går fram till fönstret och ser en heeeet bil framför våran stuga :D HOOOOOOOT och vi typ dreglade efter den när dom åkte iväg. åhhh ^^

Vet dock inte vad det var för modell men heta var dom ;)
Vi har en stuga som vi delar med MYROR!!!!!
Inte så trevligt men vi börjar få övertag ;) inte så trevligt när man satt med en macka vid bordet och det kom myror som går fram längs bordskanten och som ser ut att vara på jakt efter min macka. USCH
Så vi har varit och klagat och det enda dom gjorde var att sätta in mera myr dosor som inte hjälper ett dugg. Och man tappar ju mat aptiten juh. Men är rätt mysigt här om man bortser från myrorna.

Vi har till och med varit och handlat lite och har lite gott gott till kvällen och dom andra kvällarna.

Syrran tog med sig sin dator som hon har trådlöst modem till så hon kan sitta vart hon vill och ändå ha internet. Mobilt heter det väl ;)
See ya :)

Camping

Blir det iställe för stugan, dåligt väder på sjön.
Blir kort kort som vi ska åka nu.
See ya on monday

Snabbis

Ok fick underbar kommentarer från mina kusiner.
Svar till Carro på New clothe's:
Jo det kan jag ju, men måste plocka iordning rummet först så inte massa skit saker kommer med och förstör bilderna ;)-
-
Svar till Cattis på Kära kusiner <3
Awww <3 jaaa jag bara ler eller skrattar när jag tänker på vår tid i uppsala ^^ och självklart ska du komma hit eller liknande INNAN sommaren är slut. Och saknar, älskar dig oxå ^^ <3
-
Svar till Carro på kära kusiner <3
Klart vi kan göra fler besök där :D - var ju mysigt där. Och var väl inte så farligt med 27 spänn egentligen...
-
Så nu har jag gjort ett tappert svar iaf till er :) kanske inte exakt det svar jag tänkt så men jag hinner inte med mera. :/
-
See ya

Stugan

Ska idag åka ut till stugan, jag ska åka dit själv som syrran ska jobba på eftermiddagen så ska jag hämta henne sen när hon kommit hem igen. Fy fan vad jag vill sova igen :( men blir inte så tyvärr. För jag ska följa med och handla saker i gävle med pappa så att vi kommer hem fort och kan sticka ut på sjön. Eller jag kan sticka så fort som möjligt.
-
Kommer inte vara aktiv här som jag sticker ut på sjön hela helgen, men ni allihop får ha det så bra :)
Och jag kanske hinner in en kort sväng sen innan jag far ut i det blå...

New clothe's

Jag har lite nytt att visa upp, mestadels för det jag fick hem igår, och det jag köpte idag och paket jag hämtade ut även idag. Så har lite nytt att visa upp för er :)
Och jag känner att jag är i desperat behov av en spegel som jag inte har :( för är inte så kul att springa ner till hallen varenda gång man ska ta nytt kort på varje plagg =/ . Och jag sitter även och funderar ut på vad jag kan tänkas behöva i mitt framtida hem ^^ . Har ju redan i princip allt redan. Så som bestick, tallrikar (porslin) glas/muggar, möbler: Byrå med spegel, 2 byråer, en stor hylla, en mindre furu hylla, 2 små bord (perfekt vid tvn? eller på sidan av), säng stomme och säng botten till, hyllplan, nåt slags skåp, bäddfåtölj - ja det är typ allt det jag har som jag kan komma på nu iaf. Och det betyder att det är inte mycket jag behöver skaffa till mitt framtida hem :D
-
Det jag kan komma på att jag behöver skaffa är: köksmöbler, soffa till vardagsrumme, och nåt mer som jag glömde bort nu.
-
Ok vet inte varför jag börja skriva det där men kanske för jag typ fundera på det ett par dar :)
Men ska göra ett försök att visa upp kläderna när dom är på mej och inte när dom ligger ^^

Kära Underbara Kusiner <3

Alltså allvarligt VAD SKULLE JAG göra utan er?
Och vad skulle ni göra utan roliga lilla mig ^^ haha nedå men jag saknar er, saknar tiderna då vi gjorde massa bus ^^ och annat skoj. Nu har den ena flyttat still stor staden stockholm (som jag inte är vidare förtjust i) och den andra åt motsatt håll nämligen Falun. Och minnena man har med dom är ju oförglömliga ;) och när jag läser deras bloggar som nu när jag läste Cattis (falun tjejen) så garvar jag för det hon skriver, det hon lyckas med är ju bara så man kan skratta åt det ^^ så gulligt roligt <3 - fan var ju skit kul att bo med henne :D och slalom backen ska vi inte prata om ;)
-
Carro (storstad tjejen) åh hennes stöd, hennes omtanke och ja HON <3 träffa ju henne igår och jag ville inte ens ¨åka hem, ville vara kvar där med henne :D
Hur ska jag nu få råd att åka och träffa dom så där lagom mycket? Inte för att jag hann träffa dom så ofta när dom båda bodde i gävle men då visste man ju att dom bor där och finns där.
Vi ska skapa många många många minnen till ihop (hoppas jag) saknar er enormt små kusiner <3

Iiihh :D

Ok för en timme sen eller nåt så bad min kusin mig att skaffa skype för då kan vi prata med moster GRATIS och med varann GRATIS :D perfekt liksom. så nu när jag precis fått upp allt och lagt till vår kära moster så ringer hon :D
Jag typ hoppa till av nån slags glädje och blev hyber glad :D pratade med henne en kort stund iaf. Så nu ska man sova för imorrn ska man upp tidigt :/ igen.

Kan ingen förstå?

Nej jag vet inte hur länge till jag pallar av att bo här hemma egentligen, känns inte som om nån riktigt förstår eller vill förstå. JAG VILL INTE träffa den som snodde mitt ex ifrån mig, så är det bara. Och jag har sagt att jag kan träffa Stoffe men inte hon, ursäkta men så är det. Hon har väl inte gjort mej nåt egentligen men det skiter jag i. Går inte att beskriva min känsla inför denna helg, inför dom kommande månaderna inför framtiden. Jag orkar bara inte.
.
Har ju en intervju imorrn hoppas den leder till nånting. Så man kanske kan skaffa något eget.

Twilight

Gjorde en grej på Facebook...
-
Vem är du i twilight? - Du är Bella
Du är en person som alltid råkar ut för otur! Om du så bara ska gå på promenad är det nästan garanterat att du ska halka ner i en vattenpöl eller snubbla på dina egna fötter. Men många tycker att dina små missöden är väldigt charmiga så du har inte svårt att få killar/tjejer. Men du är också mycket envis så du kan lätt sätta dig på tvären, du vill inte alltid ha hjälp även om du borde acceptera hjälp ibland. Trots det är du en person med mycket kärlek som alltid bryr sig mer om andra än sig själv
-
STämmer väl liiiite

Clean My room

Ja det behövs ju verkligen, och nu bara plockar jag ihop det som ska tvättas så får jag sortera upp det sen. Går fortare så än att jag ska sortera allt nu. Och försöka ställa soffan bättre och flytta på garderoben så soffan får plats. För jag vill få någorlunda ordning nu.
-
Märkt att jag gillar att städa rummet själv, gillar inte när syrran städar för hon har typ noll koll på allt xD inte för att vara elak men det är typ så. Ska ju in till uppsala imorrn  på intervju så hinner ju inte städa så mycket imorn och på freda på dan så drar jag till stugan och tillbringar min helg där.
Nej ska återgå :)
Hoppas rummet bli något liknande detta ;) Typ iallafall
så här såg det ut när jag sist städa rummet vilket var i Mars? Nångång.


New*

Här kommer 2 saker som är nytt i det paket jag hämta ut idag...
Nya jeans
.
Med högklackat
Ny kjol :) som var riktig läcker..
.
-
Ska ta kort på resten men är så svettig nu att jag inte kan få på mig det ;) så väntar lite.
Ny väska från Oriflame. En slags sjömans väska ^^ tänkt att ha på stranden/sjön.

Upplands Väsby

Blev Upplands väsby iaf, ganska skönt att komma bort från huset en dag och tillbringa den med kusin och hennes hund. Ville vara längre med henne :( men var tvungen att åka hemåt som vi skulle hämta Elsa på dagis.
Men blev take away från Wayne¨s ^^ och jag såg en NEW YORKER affär där inne på gallerian ^^ men som Carro inte våga binda fast sin voffsing så fick jag och syrran gå in och köpa det vi skulle ha på wayne's och därför blev det inget kolla där inne :( men nästa gång ;)
-
Och blev fika ute på en bänk mitt i city typ ^^ och lite senare så blev det mjukglass vid nån grill där vid stationen. Vi visste inte vart vi skulle gå så blev att gå runt lite smått vid stationen bara och sitta och prata strunt och minnen ^^ <3
Blev smått yr en del och kändes nån gång att jag skulle svimma, och kul var ju när vi skulle gå upp till tåget, räckte inte med att vi visa våra busskort utan vi var tvungen att springa upp till pressbyrån och köpa oss nå biljetter för att få komma igenom. Men men :)
-
Hämtade även ut ett paket idag som jag ska visa innehållet lite senare. Imorn blir det uppsala för jag ska på intervju :D nåt jobb jag sökte igår ;) snabba puckar här. Men fruktansvärt kvavt och värmt det är. Orkar ju knappt vara ute liksom. men kan ju även berätta om vår trevliga hemkomst nu för nån timme sen.
Vi möttes av MYRINVASION det bara kryllrade av små myror på golven, väggarna och i handdukarna x( usch fy fan så vi typ slängde ut allt och började med att fixa vatten och körde ut radar över golven så dom jävla dog MOHAHAH :D och nu torkar syrran golven medans jag passar Elsa som smaskar i sig en glass framför nån barnkanal ^^ men som sagt VIDRIGT med myror som ska vara precis över allt. ÄCKLIGT.
Återkommer med mitt paket snart :)

Tidig morgon

Sov som sagt på soffan inatt vilket inte var någon höjdare för det blev varmt och kvavt som fan och jag kunde inte andas. Och det är rena flug kompaniet i vardagsrummet med. Irriterande...
Och nu ska man åka iväg med elsa till dagis sen hem igen och vila. För jag mår inte bra än :( jag som tänkt åka och hälsa på kusin Carro som skulle möta upp oss i Upplands väsby  men det blir inte så. FAN hatar att må dåligt.

Svar på kommentar

SÅg nu att jag fått en kommentar om min yrsel.
Från min kusin:
-
Jo kan ju vara ryggen med men biverkningarna av medicin jag tar för infektionen så kan man få illamående och yrsel med mera. Så tror mer på det än ryggen. Men tack för tipsen :)

Nyduschad

Åh vad skönt att man äntligen fått sig en dusch :D
Skulle duschat igår men hann inte för när jag tänkt hoppa in så kom besöket så jag tog torrschampoo iställe och såg genast fräschare i håret iaf :) och hade på smink sen var man klar.
-
Och nu var det så jäkla skönt att få en fräsch dusch :) - och gjorde mej en kopp soppa och nu när man drack den så smaka det DISKMEDEL x( , så får man veta att syrran inte diskat klart kastrullen som såg ren ut. Så soppan hälldes dock bort. R.I.P soppan.
-
Men yrseln och illamående vill inte försvinna :( skit jobbigt. Och släppte ut min misse idag och nu vägrar han komma in. Hoppas han kommer tillbaka och inte är sur för att jag hållt honom inne :(

jObbsÖk

Letar jobb för fullt men vet inte vad jag ska söka och hur långt bort?
Och sitter samtidigt och kollar lägenhet eller liknande för jag vill inte pendla om jag bor en bit bort från jobbet. Som jag har inget körkort än så är det ju bättre att man får ett jobb och bor så man kan ta en buss som kanske ta 5-10 min till jobbet liksom. Om man inte går eller cyklar.

yrsel

Jag är typ konstant yr :S ganska irriterande. Jag orkar inte vara det längre.
Har ju sovit halvt som halvt hela dagen och först ligger jag och fryser sen svettas jag och sparkar av mig täcket.
Precis kollat runt lite på trafikskolor och uppkörning på visst ställe, och funderar nu på att finslipa min CV och söka lite jobb. Medans jag orkar sitta här.

20/7

1. Hur gammal är du om fem år? 26 år

2.Vem var den sista du träffade? Syrran xD

3. Hur lång är du? 150 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Bilar.....
5. Vem ringde du senast? Amelie..

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Chris - vad gör du? puss
7. Vad är helgens planer? rymma..

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms... beror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda kan man väl uttrycka det

 

10. När såg du senast din mamma? för tio år sen... när hon vinka hejdå :(
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa

12. När vaknade du idag? runt halv åtta

13. Har du någon gång hittat en katt? massor gånger..

14. Vilken är din favoritplats? Ön my paradaise <3
15. Vilken plats föredrar du minst? just nu? hemma

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? där jag är lycklig

17. Vad skrämde dig som barn? minns inte

18. Vem fick dig att skratta senast? syrran som jaga min katt :D

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? äger inga o behöver inte det 
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar <3

21. Sover du med eller utan kläder på dig? varierar...
22. Hur många kuddar har du i sängen? mååååååånga

23. Hur många landskap har du bott i? borde väl vara ett

24. Har du någon gång spytt på någon?? när ja va liten: PÅ ALLA ;)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? snygga heta skor ;)

26. Är du social? Nja

27. Vilken är din favoritglass/glassar? choklad glass  o annat

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? rymma iväg ;)
29. Tycker du om kinamat? jaaa

30. Tycker du om kaffe? jaa , café latte^^

31. Vad dricker du till frukost? the, juice eller nåt sånt

32. Sover du på någon särskild sida? vänster... men beror på hur sängen står ;P
33. Kan du spela poker? nja

34. Tycker du om att mysa? aaa
35. Är du en beroendemänniska? tror inte det

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja min ena kusin

37. Vill du ha barn? maybe

38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej men ambulans helikopter

40. Föredrar du havet eller en pool? båda är nice :) men havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? skoooooor <3 och kläder

42. Äger du dyra smycken? nja

43. Har du någon gång testat narkotika? medicin? nej

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? juice

45. Vem är den roligaste människan du känner? syrran, kan va rätt rolig, cattis min kusin :D hon har ja oförglömliga minnen med som jag garvar när jag tänker på dom <3<3

46. Välj ett ärr på din kropp? i pannan vid hårfäste efter bilolycka

47. Vad har du för ringsignal? miley cyrus - can't be tamed

48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? jaa i kartonger, o elsa har några utav dom

49. Flirtar du mycket? ;) om jag gör

51. Kan du byta olja på bilen? jaaaa 8-)
52. Har du fått fortkörningsböter? nepp

53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser twiligt första.. 
54. Läser du dagstidningen? ja

55. Prenumererar du på någon veckotidning? 2, cosmopolitan och veckorevyn

56. Dansar du i bilen? självklart

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? vet inte
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? minns inte

59. När var du i kyrkan senast? länge sen

60. Är du nöjd med din kropp?
ne
61. Är du gift? Annars, tror du att du kommer gifta dig någon gång? kanske, men ja är inte det nu :(

62. Tror du ärligt du kommer hitta din livs kärlek? nej, trodde ja hade det men så fel man kan ha

63. Vad faller du åt hos en person? charm, utseende, insidan... ögonen, munnen, händerna

64. Har du lätt att bli kär? nja
65. Vad är ditt moto i livet? nåt fult ;P

66. Vad är din bästa egenskap? min omtänksamhet och snällhet (A)

67. Vad är din sämsta egenskap? svartsjuka, blyghet


AptröTt

Jag har somnat en hel del idag på soffan framför tvn. Kan knappt hålla mig vaken.
Och yrseln/illamående försvinner inte heller =( ganska jobbigt.
Det är Tisdag idag och helgen närmar sig läskigt mycket :( fast veckan bara börjat.
Måste nog prata med pappa lite, för jag klarar inte av att vara hemma i helgen, och jag skiter i om jag är sjuk men jag vill bort om han kommer hem med henne hit.
-
Fan synd att man inte kan åka till Carro :( men men, nån som kan erbjuda sig? :)

<3

Jag vet inte hur man gör riktigt är inte proffs direkt på sånt här stuff men jag kan ju alltid göra ett försök. http://zandrassmink.blogg.se - Är en rolig underbar tjej som jag träffat en gång :) och vi har gemensamma vänner ^^ jag hoppas jag kommer träffa henne många gånger om, rolig filur ^^ och hon verkar vara skit duktig på smink och ger bra tips & råd på sin blogg. Man blir ju bara inspirerad.

Outfit

Tänkte att dom dagar jag har en någorlunda klädstil så kan jag ju dela med mig av den eller hur?
Och idag så blev det en något klädstil :)
Topp från New yorker i Uppsala <3
Leggings med skinn tryck från Nelly.com
Bh (syns ju lite ;) ) från H&M min favorit.
-
Och hade även min bruna kofta som det var smått kyligt när vi for iväg med Elsa till dagis först och sen till Tierp för jag skulle lämna prover och efter det handla vi på hemköp :)
Det var nedsatt pris på köttsoppa så köpte en sån burk och EKO jucie GodMorgon märke. GOTT :D
Det var min frukost det ;) och vi låg och kikade på BONES men båda somnade i varsin soffa (jag och syrran) och jag vakna av att min katt satt på min mage och stirra på mej xD han ser så söt ut i sin lilla tratt och han ville ju mer än gärna gå ut men stackarn får inte det :(

Låt texter...

La nyss upp 2 inlägg med två låttexter som är suveräna :D dom sitter som fastprintade i hjärnan, så lyssnar en massa på dom :D <3

" In The Darkness"

I want to cut through my skin
And pull you within
My heart burns like the sun
As our flesh becomes one

In the darkness, my heart aches at the sight of you
Trembles and quakes within sight of you
In the darkness

Our bodies burning, tides are turning, somehow stopping time
What is becoming of my heart and mind?

In the darkness, all that you want from me, is all I have to give
In the darkness, coming so easily, learning how to live
In the darkness, all that you want from me, is all I have to give
In the darkness, coming so easily, learning how to live

I will surrender my sin
And give you control
Make me a martyr for love
Till the habits abide

In the darkness, my heart aches at the sight of you
Trembles and quakes within sight of you
In the darkness

Our bodies burning, tides are turning, somehow stopping time
What is becoming of my heart and mind?

(2 fois)
In The Darkness, all that you want from me, is all I have to give
In The Darkness, coming so easily, learning how to live
In The Darkness, all that you want from me, is all I have to give
In The Darkness, coming so easily, learning how to live

"What can I say"

I tried to be all that you need
tried not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

(This time I believed that I really could change)
(I gave it all)
(This time you really had my everything)
(I guess I was wrong)
I guess I was wrong

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

I always end up hurting you
I'm hurting you

I tried hard only to be him
You've always wanted in life
Still I just bring you misery
(What can I do)

(This time I believed in you, in me)
(When I gave it all)
(This time I could see it all perfectly,)
(I guess I was wrong)
I guess I was wrong

What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Without you I am crying
With you I am just hurting you

Without you I am dying
With you I am tearing your heart

(Without you I am crying)
(Without you I am dying)

What can I say, What can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Bilder 19/7

Har precis eller för en stund sen fikat med en del av släkten som kom hit och fira Elsa. Tog dock inte kort just före och under fikat utan det blev mer efteråt som jag glömde kameran inne. Men blev några på Elsa men resten är mest ego kort =) (A)
Outfit bild..
Topp från Cubus som jag köpte för 2 år sen tror jag , ballerina skor från dinsko
Nu ser man ju skorna bättre :)
Men min kära nya BH från cubus envisas med att visa upp sig oavsett vad jag har på mej.
.
Syrrorna mina, Elsa och Linnéa
.
Ego bild -Like always ;P
Bilen jag kör med :)
Ego bild igen
Me again :)

Ny Design

Först och främst vill jag säga ETT STORT tack till min kusin :D som vart så gullig och designa om min blogg lite ^^
Jag kände att det var dags för lite förändring :) och den blev super ^^ så jag ska bjuda henne på glass imorn som tack ^^
-
För övrigt så har jag precis varit ner till hamnen och köpt en Twister och en burk Pepsi :) , första gången på länge jag köper en burk läsk där xD . Köpte ju nästan varje dag förra och förr förra sommaren med exet , men nu har jag bara köpt godis/glass/böcker där :) men idag så blev det både glass och läsk :)
Och nu en annan sak, igår kväll/natt så fick jag lite tråkigt och sminkade ögonen och resultatet blev att jag tog massa kort och hade fläkten riktad mot mej som gav resultat....
.
.
.
Resultat= Fångad av en stormvind...
Var så att syrran började sjunga : Fångad i en stormvind... Med Carola bara som mitt hår flög åt alla håll när jag tog kort.. Lite kul . Och man kan se att jag har nåt svart på näs vingen, tror det är smink xD
-
Och en gång till: TAAAAAAAAAAAAAAAAAACK kusin ^^

Eller neej

Jag kan inte vara ute, höll på att få värmeslag och blev yr. Så jag är tillbaka i sängen men med plugg böckerna. Tänkte plugga lite och se hur det går, för lite drygt i längden att kika på serier hela tiden.
Känns som om man gör det 24/7 liksom. Back to work...

Oj

Alltså det var inte länge sen jag såg att klockan var halv ett nu är den redan HALV TVÅ!!!!!
Och det känns inte som att det redan gått en timme, weird.
Jag mår iallafall bättre så funderar på att lämna sängen idag och lägga mig ute och fortsätta med brännan lite ;)
Har tröttnat på att tillbringa dagarna inomhus i sängen. Dags att röra på sig liksom. Och jag behöver duscha :(
Håret är äckligt fettit och hela jag är svett luktande inte så fresh.
-
Har ju snart gått en vecka sen jag duscha och det är lite skrämmande. Och jag funderar på att dra till stugan mot helgen och tillbringa några dagar där för jag orkar inte vara hemma om han kommer hem med henne. Om han kom själv så hade det varit OK men inte nu när hon ska med. Vill ju inte att nåt olyckligt ska hända ;)
Nej men jag mår ju fortfarande dåligt över det där och jag tror att det kommer riva upp mina läkande sår, och jag vill bara minnas allt bra jag hade med mitt ex inte det sista som rev sönder mitt hjärta ='(
-
Men jag vet ju inte exakt när han kommer så måste nog planera lite ...

Why?

Oh varför blev jag dålig då? Ne vi har precis tittat på Linnea, Alex och Amelies bilder som dom tog när dom var till The studio och tog bilder. Nåt jag skulle varit med på men mådde inge vidare.
Och nu blev jag bra sugen på att åka på en sån grej för jag vill se om jag oxå kan bli så där bra på bild :)
Man kan ju åka med kompisar så kan man ju hitta på nåt efter åt :)

redigerat

redigerat lite bilder

Öregrund 6/7 ;2

Pizza på Jakten, bara det att vi sprungit runt till olika cafér, restauranger innan vi bestämde oss för Jakten :)
Till slut kom vi till ett café nära färjan vid piren :) jag tog en café latte och syrran milkshake
Syrran med milkshake som hon dissa senare när hon fick förfrågan att få mer gratis ;)
Mina skor för dagen...
Piren/klipporna bakom café vi gick o satte oss där när vi va klara..
Forsmark - mitt gamla jobb, som ja hade i höstas. Restaurangen
.
Där inne jobba jag :D man kände sig häftig då ;) jobba inne på kontrollerat område :D
Mitt linne och mitt favo halsband :) -
Vi va på väg hem :)

öregrund 6/7


På morgonen i Öregrund vid färjan, färjan vi åkte med va inte inne utan var vid Gräsö och på väg tillbaka
.
Ut på mot vattnet
Öregrund, vid färjan
Färjan kommer :)
.
.
Färjan kommer in...
Äcklig spindel som hängde i fönstret :S usch va den va vidrig. Tur att den satt på utsidan ;)
Syrran, på färjan på väg över till gräsö
Färjan med bilarna på
Fiskmås -HAJMAT HAJMAT (syrran ;) lockade dom med mat och vi fick sällskap...)
water
Livgrej :) (kan inte komma på va de heter xD )
Är på gräsöcampingen här, var på dom här klipporna vi fick sällskap av fiskmåsarna..
Som vi fick sällskap av fiskmåsarna så flytta vi upp oss mot...
hit, till själva byggnaden :)
Tillbaka i öregrund....

Klockan?

Jag typ somnade och sen blev ja väckt av massa frågor och då vakna jag till, och så kollar man på klockan och ser att den är tre redan. Jisses liksom. Och det var inte länge sen klockan var tolv? Och jag är as hungrig men vet
inte vad jag ska äta =( skit jobbigt.
Förslag?

Some....

(skrev detta igår, men internet Cpa sig så det kommer upp idag...)

Nu kommer jag avslöja nåt som kanske för vissa är vidrigt och andra inte. Jag jobbar ju som återförsäljare för sex leksaker. Och det jag tänker ta upp är kanske nåt som är onormalt men egentligen inte, för det är rätt många som testar och vissa gillar det och vissa inte. Fine by me

Och jag tror att att analsex har blivit lite mer normalt bland par nu och jag dömer ingen, för jag har pratat med vänner som testat det och några av dom gilla det inte och andra gilla det. Jag är en av dom som gillar det.

Det hela började egentligen mer som en TEST-grej som sedan blev nåt vi varvade med. Och jag förstår om vissa inte tycker om analsex för det kanske inte är det fräschaste om man tänker efter och det förstår jag.

-

Jag frågade en person idag vad den tycker om just analsex och blev faktist lite ledsen på det han svara, eller sättet han svarade på. För det är OK att han inte gillar det men hans tanke sätt på det hela är inte så ok för mig. Men jag vill inte gå vidare med det, nu vet jag iaf hans åsikt om det och det är ok för mig.

-

Men jag och stoffe experimenterade (stavas det så?) en hel del och det är jag glad för, för vi fick ärligt talat intensivt sex VARJE gång vilket var helt underbart :) (saknar det lite dock =/ ) men men Life Goes On - Right?!

Och jag har ju ännu inte testat någon annan och jag är både rädd och nyfiken inför det, och då kommer jag säkert få lära mig mer och bli mer erfaren :)

För mig är sex nånting speciellt, nånting unikt, nånting underbart och nånting roligt och självklart kärlek. Men finns ju dom som bara har sex för njutnings skull, kk kallas väl det. Jag skulle fan vilja ha det om jag inte hittar nånboyfriend ;) Nä men vet inte, jag kan tänka mig det som jag vill fan ..... ^^

 



3 år

Idag blir lill lill (halv) syrran tre år :) och jag har inte ens slagit in hennes present =( . Jag bara la upp hennes present på garderoben och sen låg den bara där för jag typ halvt glömde bort den. Är ju heller ingen höjdare på att slå in saker ;) så där har vi ju felet. Jag tycker det är liiite kul att slå in saker men inte fullt så skoj.
-
Om annat, jag skulle börja prata med sötnos inatt men som vanligt blev vi avbrytna av syrrorna. KUL liksom, så det hela sluta med att vi hade högtalaren på och vi var tre styckna som snacka me söten :) men för mig själv blev det ju lite smått drygt till slut för det va en som liksom tog över så verka ju som att det inte gjorde ett skit att jag ens gick bort ett par minuter. Och blev ju väldigt sen natt med. Tror klockan va närmare halv fyra fyra innan vi somna. Jag kollade färdigt på Grey's anatomy så nu vill jag ha säsong 6 :D men den finns inte att köpa än :( men vet lite vad som hänt iaf. Bara det att jag sluta ju följa den på tvn när säsong 6-7 började för jag kollar knappt på tvn längre. Jag följer ju inga direkta program så.
-
Och jag har fått en aning ont igen, men antar att det kommer och går lite nu medans jag tar medicinen och har ju samtidigt mens värk =( men den värken känner jag igen, så det är inte den som är problemet.
Grattis skit unge :)

First

Först svar till kommentar från min kusin..
Jag kunde inte riktigt ändra det, visste inte hur man gör så råka det bli tjock text :) kanske hjälper?
-
Jag känner mig uttråkad =/ ligger ju i sängen näst intill hela tiden och har en kisse katt som envisas med att försöka ta sig ut genom lilla fönstret och han ser så himla söt ut ^^ och han tröstar sig med att gosa med mig :) som ger resultat av Och nåt annat jag gör när jag är uttråkad är att jag sminkar mig, testar mig fram osv. Blev väl så där är inte så bra vän med dipliner än :( men går bättre och bättre. Är väl mer på vänster öga jag cpar till det xD
Kan ge nån bild jag tog med camen, inge bra men nåt eller?
Höger öga
Höger öga
Vänster öga
-
Ni kanske ser vilken skillnad det är, så måste förbättra mig på det så man slipper göra om och om igen liksom.

?

Sen när började jag gråta när jag kollar på Grey's anatomy?
Typ nu verkar det som...

Outfit

Dagens Outfit:
Gammal kofta från Gina Tricot
Nytt linne från Bik bok
Gammal kjol från H&M
-
Detta är vad jag hade på mig till sjukhuset idag men nu har jag inte koftan som det är förbaskat varmt och kvavt ute.
Och min katt har fått skämmas rejällt idag, gått ute i koppel. Och nu upptäckte han att jag har lilla fönstret vid sängen öppet och han försökte hoppa ut där och nu har jag varit tvungen att sätta så det bara är en springa öppet för han hoppar ut på taket nu när han vet hur han kan ta sig ner från taket. Han hoppa till trädet :/ galen desperat katt man har...

Tydligen på bättringsvägen...

Jag är tydligen på bättrings vägen =)
Var in och lämnade blod prov idag, Och det har tydligen gått ner så jag är alltså på bättringsvägen verkar det som, men jag har ju fortfarande ont =( och kan ju knappt röra mej åt vissa håll osv. Gjorde ju ont att sätta sig i bilen och gå ur bilen KUL. Jag kan ju inte ens övningsköra =(
-
Men precis gjort iordning nyponsoppa =) som ska avnjutas så fort det svalnat. Som jag inte ska äta nå mjölkprodukter så får det bli annat smått och gott. Blev inge affär som jag tänkt mig men tog en café latte som pappa bjöd på ;) bryr mig inte om det va mjölk i den för det är ju från en automat så det är ju bara nå pulver inte mjölk så. Gott var det iaf och lite upp piggande. Bara det att dom ville att jag skulle sitta i väntrummet och vänta efter provet och det var kvavt där inne, jag blev yr och kunde knappt andas där inne. Sköterskan där trodde att jag skulle träffa läkaren men det skulle jag inte så det var därför jag fick sitta och vänta en 30 min. Så när jag gick ut och berätta för pappa och va på väg in igen så leta sköterskan efter mig xD haha men fick veta då iallafall att det jag hade nåt värde eller var det var hade sjunkit så medicin verkar värka iaf. Men pappa tycker jag ska åka in till Uppsla och kolla njuren för säkerhetskull så ska väl kolla med dom eller nåt.
-
Nu ska jag dricka soppan, läsa tidningen och sen Grey´s anatomy :)

Fick jag hem igår i brevlådan som jag smått läst lite i. Ska idag sätta mej ute ett tag och gå igenom den :)

yeah :)

Pappa köpte den här och den andra aftonbladet? heter den så? Jaja dom iaf bara för jag ville det ;)
men vet nån hur intressant det är att läsa dom eller?
Nåt man saknar med att jobba i affär ^^ dom tar ju alltid in lite olika tidningar till lunch rummen och då passar man ju på att läsa alla olika nyheter och skvaller =p . Som när jag jobba i K-holm på konsum så kunde jag ta skvaller tidningen Veckans NU eller BILD och läsa om jag ville. Bara jag ställde tillbaka den sen :) men var alltid nån annan som ville läsa dom med så blev oftast att dom låg kvar på bordet.
-
Saknar lite grann att jobba där faktist men fick ju inte jobb där nu och vet inte om jag ens vill jobba där heller som det jobbar en äckligt jobbig person där som nästan förstör det roliga med att jobba där. Hon skrämde ju bort mig och en som jag känner halvt, vi pratar väl på bdb, facebook och jag läser hennes blogg ibland och har hennes tele nr med. Hon är en fin person som gick även hon handels programmet precis som jag och vi jobbade tillsammans  på konsum :) hon gick det år jag borde gått 05 alltså men som jag gick om så gick jag ju 06 iställe. Så träffa ju på henne i skolan då och då. Roliga är att hon har varit i den fas jag med varit, Punk/rock då man ville ha svart/rött hår, klä sig i svart, kängor, kedjor, nitar U NAME IT! Och jag slutade halvt som halvt med det när jag träffa Stoffe och vi blev tillsammans och nu så känns det som att jag vill gå tillbaka men ändå inte, för det är inte jag längre. Jag tycker om den här rockiga chic stilen det gör jag men jag har även fallit för ROSA av alla färger och turkos. Och det betyder att jag är mer åt blandat håll, jag gillar det som faller mig i smaken. Men som jag säkert nämnt förut så vet jag inte exakt vem jag är längre, förlora mig själv när jag förlora stoffe och jag vet inte exakt vem jag är längre.
-
Är nog därför jag vill flytta, börja om på nytt för mig själv iställe för att vara kvar här hemma och bli påmind om jobbiga saker hela tiden. Självklart vill jag ju att stoffe ska komma hem men jag vill ju helst inte att han ska ta med sin nya hem och han sa i höstas när vi blev tillsammans att han inte skulle lämna mig igen och ändå så gjorde han det på ett något brutalt sätt. Det är ju lite synd att det skulle bli som det blev för vad ska man säga, vi va ihop i över tre år och sen poff så blev jag ensam och olycklig. Och jag har ju inte kommit nån vart efter jag tog studenten, jag bor hemma, arbetslös och vad ska jag göra?
-
Nej nu blev det onödigt långt och jag fick ner lite av mina tankar iaf. Lite lättad...

Bilder från juli

Elsa badar i poolen
syrran bada med elsa
hihi
.
me
.
östhammar ,  väntar på bussen till öregrund
syrran, i östhammar
Gör ett nytt inlägg med när ja o syrran va i öregrund senare. Har fått ont i sidan/ryggen igen :(
pratat i telefon med en sötnos ^^

bilder från sista juni och början juli

Här kommer bilder från när vi åkte till mormor och morfar :)
Stranden i årsunda
stranden i årsunda
min glass
jag vilar i soffan
sikita kusins hund
syrran i gävle medans vi vänta på bussen hem
all våran packning
jag i nya linne

Tidigt imorrn...

Ska upp tidigt imorn till labb och lämna prover :/ och efter det vill jag till hemköp och köpa gott gott för vi har inget roligt i kylskåpe och jag får ju inte dricka/äta mjölk produkter så måste hitta nåt roligt och gott att äta till frukost. Soppor? hm... mer då...
Och godis :D eller grönsaker att knapra på.. Jaja får se vad jag hittar på :)
-
även unna mig lite nytt som kommer nästa vecka :) måste ju muntra upp mig själv lite iallafall.
Och den här sötnöten gör mej halvt galen. Han springer runt och skriker hela tiden bara för han inte får gå ut :(

Vill inte

Jag orkar inte, förstår inte. Vill inte.
Här ligger jag sjuk, kan knappt vara uppe och gå på grund av att jag har så förbaskat ont, och om medicinen inte hjälper så kanske jag måste läggas in :'( och så får man höra att ens ex kommer hem nästa helg med sin nya. Den som snodde han ifrån mig. Och tanken får tårarna att rinna nerför kinderna, jag är helt slut pågrund av att jag ligger och försöker kämpa emot smärtan och jag vill ha GODA nyheter inte jobbiga. Är väl därför jag är så känslosam just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen, för Carro har ju flyttat, Cattis flyttar nu i helgen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill fly för jag orkar inte vara här och se NEJ jag vill inte.
-
Jag är så jävla patetisk som grinar över detta men vad fan liksom, jag är inte stark inte just nu och jag älskar ju för fan han men han är total förändrad och förtjänar inte mina tårar men ändå ligger jag här och grinar över tanken på att han ska komma hit med henne av alla personer. Det vi hade är i det förflutna och jag försöker gå vidare och inse saker och ting men jag blir påmind om han var eviga dag, hur ska jag då kunna gå vidare? Jag vill flytta, jag vill få jobb nånstans så jag slipper ligga här hemma och bry mig om när han kommer och om vart jag ska ta vägen. Egentligen ska inte jag behöva det för det här har varit mitt hem i över 10 år och hans i 3 ½ år. Men han va min första stora riktigta kärlek och han krossa mitt hjärta som inte har läkt än, vet inte ens hur mycket det har läkt, kan ju inte vara mycket som jag ligger här och grinar. PINSAMT

Sick

Jag är sjuk :'(
Har så ont, dricker som en galning och ligger i sängen och får liggsår. (känns det som)
Och har fått typ ansträngnings hosta =s så fort jag tar djupt andetag så små hostar jag. SJUK
-
Min dag har bestått av att ligga i sängen och glo på grey's anatomy. Läst lite i min tidning ja fick hem idag.
jätte skoj att vara sjuk...

Min Diablo <3

Min söta misse med tratt
Ser ni hans svans? haha pudel xD
-
Alla mobbar min katt :( synd om han. <3

Läskigt

Vääääääldigt läskigt, jag har pratat med en sötnos ett tag nu (sen jag åkte hem från mormor) och vi har börjat prata i telefon och är ju så söt :)
Bara det att för varje dag så märker jag att är lik någon jag tycker om som sårat mig och det känns konstigt. Och nu när jag fråga den personen vad han gillar för serier och han sa serier (som jag gillar) men som är en viss person favo serier, så märks ju att det liknar. Ganska läskigt. Faller jag för nån som liknar mitt ex? Eller vad gör jag?
-
En annan sak, jag har nog nån slags blodsjukdom INTE urinvägsinfektion. Jag hade tydligen hög sänka eller vad det heter och jag sökte på nätet och hittade symtom som liknande mina och det är alltså nån slags infektion i blodet. Men hur fasiken förklarar det smärtan just där? Och hon sa att det är på väg till njurarna :( och jag vill verkligen inte att jag ska bli dålig där igen. Fyfan, jag låg och försökte vila för kände mig trött och när jag sover så känner jag inte smärtan och diablo låg breve mej så kommer elsa och hoppar upp i sängen. KUL
Så sluta ju med att man vakna till igen och då hade sötnosen skrivit^^ så börja chatta och då ringde läkaren och berätta allt. Måttligt glad man känner sig nu. Är lite orolig men vad kan jag göra liksom?
Och att ha ilningar i ryggraden känns ju inte heller så jippi direkt :( vill bli av med detta NU!

Bilder 11/7

Här kommer några från när vi var vid stugan och sola/bada.
Jag i solbrillor (inte mina)
Else med solbrillorna
syrran va trött
syrran på bryggan
Elsa och Nea badar.
jag på bryggan, doppa fötterna i vattnet....

Bilder 13/7

Var ut på sjön med Johanna :) och det blev lite kort med mobilen :)
.
.
.
Båten syns lite :)
Johanna solar :) Brown and white iställe för Black and white ;)
.
fin utsikt :)
Lite bilder från Klubbhälen där jag var med johanna :)

Ont

Var till akuten idag och kollade min värk i sidan, och jag fick lämna urinprov som visa att jag hade bakterier och hon undersökte mig och märkte att jag hade rejällt ont. Hon ringde till njurmottagningen i Uppsala och pratade med dom, dom ville att jag skulle ta blodprover så fick gå ned till labb och fixa det.
Efter det fixa jag medicin på apoteket, ska behandlas för urinvägs infektion tillsvidare, men jag har så förbannat ont :( och kan knappt ligga, sitta eller stå upp. Hatar det här, samtidigt så värker ryggen, nåt jag fick ställa in som jag trodde det skulle ta hela dagen på akuten (vilket det brukar göra) men jag behövde inte vänta mer än en halvtimme så var jag inne hos läkaren. Efter jag var klar åkte vi till en kiosk där jag köpte dricka och en mjukglass för att unna mej nå ;)
-
Väl hemma så la jag mig i sängen och tog en värktablett men det vill inte värka :( för smärtan håller i sig. Och precis tagit av mig bhn och klänningen jag hade på mig som det kändes som att bhn förvärra smärtan i ryggen. Så nu har jag en enkel tshirt på mig :)
-
OCH vet ni vad läkaren fråga mig när hon bad mig ligga ner så hon kunde känna på magen, "Du är inte gravid?" JAG: neeeej. Men jag har haft problem med njuren för några år sen...." Kul att man får en sån fråga från en LÄKARE!
Liksom va ju inte länge sen en dum neger fråga om jag var gravid :'( jag ser inte det minsta gravid ut, jag är INTE gravid. Om jag varit gravid då skulle jag fan ha mage nu. Vilket jag inte har, det är 3 månader sen jag hade sex sist och p-staven min skyddar faktist. Blir ju smått irriterad. Men men ...

Ryggont

Jag har sen igår kväll skit ont i ryggen :( känns som när jag fick ont då efter gungan. Tagit alvedon efter alvedon men ändå har jag ont. Legat och vridit och vänt mig hela tiden inatt för att det gör så ont.
Och det är irriterande att ha så här ont. Och imorn har jag fått tid hos en som kan nåt med rygg och sånt. ( vet inte vad dom kallas...) och innan det ska jag ta en glass med kusin Cattis :)
-
Hon flyttar ju till falun i helgen och hon har inte fått sin present än så vill ge det innan hon åker. Och igår så bestod hela min dag av att vara i Tierp dom första timmarna med Diablo hos veterinären, för han hade gjort illa svansen så den hängde och för att hans sår bakom örat hade blivit större. Så det fick vi lite hjälp med. SÅ nu springer han omkring med en tratt på huvudet för att inte klia sönder såret igen. Och han liknar en pudel med sin svans med :) den är lite rakad mitt på svansen så ser lite roligt ut. Ska ta bild på han sen så ska ni få se :)
Sen vid två tiden så åkte jag och Johanna ut på sjön :) vi åkte till klubbhällen och solade, blev inge bad men behövdes inte när man va där ute :) så jäkla skönt. Åkte hem vid åtta tiden :) hade varit längre om vi haft nå mat men vi tänkte bara på dricka så vi fick skylla oss själva.
.
Tog lite kort med mobilen så ska väl ladda in dom i datorn och dela med mig av.

Lite...

TIO FRÅGOR OM..

..Dig själv..
1. Vad heter du?:
Emelie
2. Hur gammal är du?: 21
3. Hur lång är du?: 150
4. Vad väger du?: 45-47 nånting
5. Vad har du för hårfärg?: Blond
6. Vad har du för ögonfärg?: blåa
7. Vad tycker du om dig själv som person?: Omtänksam
8. Är du nöjd med ditt utseende?: Ibland, ibland inte...
9. Går du i skolan eller jobbar du?: Pluggar distans
10. Har du många vänner?: Nej inte direkt

..Sex och kärlek..
1. Är du singel eller i ett förhållande?:
Singel
2. Vad faller du oftast för?: Vet inte
3. Vad faller inte dig i smaken?: Jobbiga, fula saker ;)
4. Hur vill du att din partner skall vara ?: Omtänksam, kunna prata med, gullig och helt underbar :)
5. Får inte bli FÖR mycket..?: -
6. Är sex vikigt för dig?: Både ja och nej
7. Hur vill du att din partner skall vara "i sängen?": Vild & Galen
8. Är "kroppens utseende" en viktig del för dig?: Både ja och nej...
9. Anser du att du är "lätt" eller "svår" när det gäller sex?: Lätt?
10. Är du "vild" eller "lugn" i sängen ?: varierar

..Sport, kropp och intresse..
1. Utövar du någon sport?:
Nepp
2. Anser du att du är atletisk?: Inte direkt
3. Är kondition och stryrka något du tränar ofta?: Om jag träna så både och
4. Är du är vig?: Knappt :)
5. Tycker du att du är smal?: Njae så där
6. Anser du att du är strak?: Ne vet inte
7. Om du "fick" bli proffs i någon sport, vilken skulle det då vara?: Absolut ingen aning
8. Vilken sport tycker du är mest intressant att titta på?: Nada
9. Vad är ditt största intresse?: Internet? xD 
10. Är du "sportig"?: Nje 

..Framtid och drömmar..
1. Går du i skolan eller jobbar du:
Varken eller
2. Bor du med dina föräldrar eller ensam?: Med pappa
3. Vill du ha barn?: Nångång i framtiden
4. Vill du gifta dig?: Kanske
5. Hur gammal vill du bli?: Vet inte, tanken är skrämmande
6. Hur vill du dö?: Sömnen, ingen lidande
7. När tycker du att man är "i sina bästa år"?: Då man är lycklig
8. Vill du bo i den stad du bor i nu hela ditt liv?: Nej
9. Vill du bo ihop med någon eller ensam?: Vill väl inte bo ensam direkt
10. Vad är din framtidsdröm?: Att få ett jobb som jag trivs med, körkort och bli lycklig med någong.

Nu..

slår jag ihop böckerna och sätter mej med käk framför Grey's A. För internet tycker det är kul att försvinna om vartannat och det är CP varmt så jag orkar inte koncentrera mig.
THAT'S IT!!!


Stupid Shiet...

Nyss kört bil :) gick ganska bra bara en omkörning som floppa lite. Körde till Skärplinge och hämta Elsa på dagis sen mot Älvkarleby och hämta Amelie. Och vi hämta henne på Konsum så jag rusa in och köpte mig en dricka.
Den blev det :) god
Vara lite cool i mina solbrillZ :D
Nej nu ska jag återgå till mina böcker, det är ganska spännande och känns lite som när man plugga på gymnasiet :) är ju bra att jag minns hur man ska göra och vissa saker.
Ena boken...
andra boken, som står på engelska och är TJOCK!

SOlbränd

Jag solbrände mig igår :( jag smörjde inte in mig - fy på mig. Men det är på min redan brunbränna på armarna så det röda syns inte så värst. Så jag smörjer in hela tiden för att återfukta :) även bränt mig på benet xD så när jag märkte det igår så böt jag sida så jag sola andra benet med. Smart va ;)
Som vanligt skulle jag skriva nåt mer men jag typ glömde IGEN!
4

Strålande sool

Jag sitter inne medans solen lyser för fullt på den blåa himmelen utanför. Jag är lite sömnig för efter jag lämnat Elsa på dagis så tog jag bussen hem igen och det första jag gjorde var typ att ta flingor med mjölk och la mig i sängen framför Grey's. Jag tror jag såg ett avsnitt och när jag börja på sista så somna jag. Och vaknade några gånger och då starta jag om hela tiden. Men nu har jag kollat på hela :)
-
Roliga imorse var att jag tänkt åka med 6:15 bussen till skärplinge men jag råkade somna om och vakna fem i sex och kände att jag inte hinner väcka elsa och klä på henne på tio minuter så jag bestämde mig för att ta det lugnt och låta elsa få sova ett tag till. Så jag gjorde iordning te (skulle ta kaffe men snabbkaffe var slut =( ) så tog jag en kaka och satte mej framför tvn en stund, sen när klockan närma sig halv sju så börja jag med att väcka henne och klä på henne. Och sen gick jag med henne till bussen, jag fick bära henne nåt jag inte bör göra som hon väger ton nu och min rygg blev något skadad igår efter båtturen på sjön. Återkommer till det...
Väl i skärplinge så började busschaffisen köra mot garaget iställe för buss torget och jag ropa att vi ska ju av så blev han typ påmind så han åkte in på en liten väg så vi kom fram vid skolan och då fråga han om vi skulle med bussen som stod där men jag sa nej och att vi ska gå till dagis, och då kör han till gamla torget :S och vi fick ett par meter extra att gå. Jag ropa att vi skulle av när han körde mot gamla torget men han kunde inte stanna där efter vägen vid ica för det stod nå container där och då skulle hela vägen bli blockerad.
-
Så jag blev stressad för det har ju tagit 20-30 min för mig att lämna elsa och som vi fick en extra bit att gå så bar jag elsa en bit sen ville hon gå så det kändes som att jag drog henne efter mig men det gick bra. Och jag tog till slut upp mobilen för att kolla vad klockan var och den var bara 7:00 xD så alltså på 5 minuter små sprang jag med elsa till kurvan/raksträckan ner mot dagis (det är en bra bit) så då tog jag det lugnt och kanske bra det för det stod lastbilar och förde oljud breve vid skogsdunge och elsa gick ju sakta förbi och ville veta vad det var.
-
Så när jag väl var tillbaka och gick på bussen igen så var det samma buss jag åkt till skärplinge med och samma busschaffis xD (åkt med han många gånger förut och han är snäll =) ) och han blev lite paff på att jag kom själv och skulle åka hem igen, men jag sa att jag bara lämna henne vid dagis och nu skulle jag hem igen. Och väl i fagerviken och jag plingar så fick jag gå av i korsningen iställe för ett par meter bort vid hållplatsen :D vilken lyx liksom. Hihi^^ jag bara flina när jag gick av :)
-
Jo igår så åkte jag, syrran och elsa ut på sjön före dom andra för dom var inte hemma. Och Jag ville vara snäll och låta syrran köra båten och det var bara det att det gick höga vågor utanför och jag och elsa satte oss på durken som det slog så mycket. Och sen på kvällen när vi skulle åka hem, då var det bara jag och syrran för elsa fick åka med pappa i hans båt. Och då var vågorna värre och jag sa att vi fick byta som min rygg skulle aldrig klara av att åka runt när jag sitter i fören. För det kändes precis som när jag ramla av gungan och gjorde illa mej :( men jag körde iaf runt och lugnt:) plus segla på vågorna vilket är skit kul :D och väl runt så fick syrran köra igen.

Orkar inte..

Jag är skit trött, vill typ somna om men är ju så jäkla varmt och kvavt att det inte går. Och ska göra en massa saker tydligen, kul att vakna och första man ska göra är diska och massa annat.
Nej om man ska skynda med det och äta frukost.
Vill soooooooooooooooooooooooooooooova :(
-
Var väl sådär i Gudinge igår. Träffa lite folk man inte träffat på ett tag och folk man träffa för inte så länge sen ^^ och jag ska nog INTE ha högklackat nästa gång för det var lite krånglit att gå i dom. Speciellt när vi hela tiden gick ut till piren hela tiden och skulle sätta oss på stenarna för det hade jag lite problem med.
-
Men men lite kul var det iaf men hade varit roligare om jag var där med nån kompis än att jag va där med syrran och hennes kompisar för var ju lite smått pinsamt ...

Gudinge

Nu snart ska man käka sen byta om så drar jag och syrran till Gudinge för att festa ^^
Har sminkat mig så man har det fixat iaf :)
Cam bild....

Är man seg eller?

Nej jag har varit riktigt kass på att uppdatera och lägga upp bilder när jag lovat. Men varit så mycket annat känns det som och jag har knappt suttit här heller. Som solen skiner för fullt och man vill ju ta så mycket av den medans man kan ;)
Har även fullt upp med att läsa min bok som är så spännande att jag hinner inte göra annat än att läsa den som den är så spännande.
-
Och skulle varit i stockholm nu och fotograferas men iställe sitter jag här hemma och ska eventuellt snart ut på sjön med elsa och pappa. Jag mådde illa sen igår kväll och det satt i imorse och jag kände mej yr med. SOmnade om och sen nu när ja vakna igen vid tio så mådde ja smått bättre och tog ett glas kallt vatten och kände mej ganska direkt piggare. Vill inte att det ska bli som förra sommaren att jag svimma av värmen för jag var så dålig på att dricka då och de ska inte upprepas.
Men jag ska väl lägga upp lite bilder idag iallafall. Men inte nu måste kolla igenom bilderna och kanske redigera dom först :)

Skit unge

Nu är jag INTE glad. Elsa tog sin hink och drog upp vatten ur poolen hennes och kastade rakt i min bok, hon liksom gick fram och bokstavligen hällde den över min bok, jag hann knappt dra undan boken :'( så nu är halva boken dränkt men något räddad av hårtork. Så ska göra ett nytt försök att lägga mej och sola och läsa den igen, börjar ju komma in i den och läst mer en halva boken.
-
Har även tagit mej ett svalkande bad i poolen med.

Nej men god morgon

Jag har som sagt varit lite dålig på uppdatering nu på sista tiden men jag har knappt suttit vid datorn och då jag suttit vid dumburken så har jag inte haft lust att ens vara ute på nätet.
-
Men ska väl vara lite kortfattad om vad jag gjorde i förrgår och igår :)
I Onsdags så var jag till Gävle på eftermiddagen/kvällen/natten och var hemma hos Kusin Carro i Andersberg sen drog vi till Marita på förfest där vi träffa Zandra :) som jag tyckte var skit rolig att träffa som jag har henne på facebook som vi har gemensamma vänner ;) . Och runt elva så drog vi oss till Heartbreak :) där vi träffa på lite annat folk som jag även dom har på facebook och vet vilka dom är :) blev lite foto med dom sen ställde vi oss vid scenen och väntade på att Dead by april skulle komma upp på scen.
-
Dryg publik det  var men jag tror fan man skulle njuta av musiken/bandet mer om dom var på en större scen och större lokal för det är så jäkla litet där på heartbreak att det bara dåna och man hörde knappt nåt.
Lyckades få en hyfsad bild på bandet :)
-
Sen efter all spelning så gick vi runt och efter ett tag så drog vi oss mot andersberg och roliga var att vi satte os och vänta på bussen (som INTE gick) så vi fick gå till andersberg, det tog en timme att gå xD
Kom väl i säng runt fyra tror jag och sov näst in till halva dan sen satt man och prata med kusinen och Perry, sen tog en kaffe och prata på balkongen. Sen fick jag lite bråttom som jag skulle med en buss hem som jag skulle hämta elsa. Väl i skärplinge träffa jag Johanna och tog en glass med henne sen följde hon med mig och hämta elsa :)
-
Får återkomma med resten, tvungen att vara kortfattad som jag ska iväg och köra nu :) men bilder och mer information kommer. PROMISE

Dead by april

Ikväll ska jag se gruppen Dead by april :D iiiih ^^
Och ska packa ner cider i väskan och förbereda inför kvällen ^^ har även plockat fram en klänning (som min kusin även har, hoppas hon inte ska ha den ikväll ;) ) och leggings . Och högklackat på det, yes. Hm.. undrar om syrran ska komma och möta upp en imorn så man kan få lite ombyte orkar inte packa med sånt nu.
-
Kommer nog vara lite glest nu för jag vet inte ens vad jag ska skriva osv men återkommer :D ciao

kortslutning?

Man börjar ju fundera, för jag satt tidigare vid tvn och tänkte på vad jag skulle skriva om min dag här på bloggen. Och det lät ju fint i huvudet men nu som vanligt när jag sätter mig här framför skärmen så "poff" allt borta.
Fattar inte. Iaf kortfattat då, var i Öregrund med syrran idag men vi hade inte tur med vädret :( så våra planer gick åt helvete, men vi lyckades ha skoj iallafall :D .
-
Menar syrran började nästan med att dra till sig fåglarna bara för en tjock fiskmås satte sig och stirra på en skinkbit så kasta ju självklart hon den till den och den glupska ju i sig och helt plötsligt så har vi en massa fåglar runt om oss och en cirkulerar i luften ovanför oss xD jag skratta bara men blev lite rädd att dom skulle attackera oss och den ovan skita så vi packa ihop och drog oss lite längre bort. Med fåglarnas blickar på oss hela tiden. Och så börja ju syrran med att säga nåt med hajmat hajmat hajmat och fan vad jag skratta då för börja tänka på filmen Hitta Nemo xD
-
Men ja det var väl lite kortfattat om en incident idag haha. Men jag tänkte att jag får försöka få ihop händelserna idag imorn iställe och lägga upp bilder samtidigt.
Nu kaffe och Greys :D ja just ja kusin skulle ringa....

Öregrund

Nu har man satt på sig bikinin (SEX PÅ MORGONEN) och ska snart ta bussen till skärplinge, lämna Elsa på dagis och sedan åka vidare till Öregrund <3 ^^
Vi ska nog åka över till Gräsö och bada där, sen blir det väl tillbaka till öregrund och käka där som vi tar inte med oss nåt.
-
Har ladda kameran så bilder kommer tas ;)
Nej nu måster jag rusa tjingeling

Precis kommit ut på sjön :) nu ska man bad...

20100705678 (MMS)

Precis kommit ut på sjön :) nu ska man bada lite.


VARMT

Fy sjutton så varmt det varit idag, jag har knappt kunnat andats :S - började med att gå upp runt halv sju och ut till bilen och göra sig iordning för att köra iväg, (blogga ju om det från mobilen) och väl inne i stan så körde vi en stund, ganska kul och köra inne i stan när det knappt är nån ute vid den tiden :D haha så fick vägarna lite för mig själv ;)
-
Efter det så åkte vi till McD och åt frukost sen ut på vägarna igen ut mot biltema, där vi handla lite. Sen in i stan och virra en -två timmar innan vi for ut tillbaka till biltema men iställe för dit igen så åkte vi till City Gross och va där inne en timme och efter åt åkte vi hem. Och jag höll på att dö i bilen, som vi inte har AC och den här värmen tar ju fan kål på en. Jag svettades som aldrig förr fast fönster nervevade full fläkt igång och ändå kvavt och varmt. Men Väl hemma så var tanken på att åka ut på sjön en som drev en genom dagens hetta men när vi väl fått i oss maten så säger pappa att det inte blir nån båt färd :( då liksom sjönk allt. Men vi hade ju fått upp Elsas pool så satt och plaska med henne iställe :) - jag bada inte men jag satt utanför den och stänkte på henne och hon på mej.
Jag har inte ens haft datorn igång för än nu på kvällen ;) ganska bra för att vara mej.
Men nu tänker jag nog kika film och komma på hur fan jag ska klara av natten i mitt rum höll ju fan på att dö inatt, kunde inte sova :( och fast vi hade fönster öppet så hjälpte det inte, och nu har vi fläkten på fullt och ändå varmt.
Vet inte men har nog inte varit så här varmt när jag dela rum med stoffe så tror fan det är bra att han inte är här ;P han skulle fan inte klara av det, undrar om han ens gör det xD ?`Ok nej jag ska vara snäll (A)
-

Nu sitter man redo i bilen för att åka i...

Nu sitter man redo i bilen för att åka iväg och först skjutsa amelie till sitt jobb sen vidare in till the city :) och köra runt. Roliga är att nästan varje gång jag eller vi ska iväg och dom satt en tid gissa vem som sitter redo i bilen och väntar på dom? ;) jag hehe . Nej förberett mig med dricka iaf knappt sovit i natt fy fan så varmt det varit ,.


3/7

Ja vad ska man skriva då?
Jag och syrran blev ju ensamna ett par timmar och då tog vi en promenad med sikita :), vi började med att gå mot stranden men bortåt där vi brukade bada förut med cattis :D och ner där på stranden och gick efter vattnet bort dit vi varit dom senaste dagarna och precis innan vi kom till "folkhavet" så vek vi upp mot vägen och började gå tillbaka hem till mormor & morfar men så sket sikita som jag fick plocka upp (bluäh ;P ) rätt häftiga skit påsar :D rosa med döskallar på ;P haha. Men så för att kasta dom så skulle vi gå mot där vår andra moster bort (kusinernas hem) och då kom syrran med förslag att vi skulle köpa glass så vi gick till ica och köpte oss en varsin glass :D och sen gick vi hemåt igen. Väl hemma här så satte vi oss vid tvn, som jag orkar inte vara ute i den där hettan och bara sitta
och se dum ut när svetten rinner om en. Så jag satte mej här i källaren (där det är svalt) och kikade på tv.
-
Nyss så bjöd mormor på jordgubbar :D gott så nu ska jag bara smörja in mig sen dra till stranden och lata mej ett tag sen så blir det tillbaka hit, göra sig iordning, äta och fara hemåt till fagerviken.
Is that me? Is this me?
I don't know....

Trött? neeeej

eller jooo!
Blev nyss väckt, eller jag vakna väl till och tyckte att jag kunde ju somna om och fick göra det en 40 min sen blev man väckt av mormor som tyckte att vi skulle komma upp. För dom ska skjutsa moster till Avesta och medans så ska vi se efter bushunden. Funderar på att ta det lite lugnt med solen, iaf med ryggen. Tror nämligen jag lyckats bränna mig där.
-
Senare idag så blir det hemgång till Fagerviken och verkar som vi ska ta fem bussen från Gävle så är hemma till kvart i sju nåt eller tidigare om pappa kan hämta oss. Annars vet jag inte hur vi ska ta oss hem riktigt. Funderar ju på att gå på inflyttningsfest ikväll :) i Julö men vet inte om jag ska gå för jag ska köra bil imorn ganska tidigt och då kan jag ju inte komma hem sent liksom. Så jag får se hur det blir, om det blir party eller hemma.
.
Är rysligt trött med :/ nej ska väl ta lite frukost och se vad som händer resten av dagen.


Me


Perfect Night

Blev en något lyckad kväll :)
Precis ätit popatis, grillat kött med bea :D mums. Men en viss liten primadonna var upp och försökte ta min kött bit medans jag rusa bort en minut och hämtade min dator. Men hon hann inte så långt, precis när hon skulle ta den så kom jag. Kände mej ju något för uppklädd idag, såg ju mer ut som jag skulle på krogen än på bio xD lite pinsamt men men :) , Funderar på en promenad är ju så skönt väder fast klockan är halv elva.
Hade ju på lila nagellack som jag köpte häromdan men bara det att det hade inte torkat riktigt så jag lyckades dra bort lite på några naglar när jag tog min tröja, smart liksom.
Så ska tvätta bort imorn och ha på nytt och låta det torka ;)
Lite dålig bild med min cam :D
En bild på mej med :D

Oh eclipse var hur bra som helst :) och in...

Oh eclipse var hur bra som helst :) och innan åt jag en rabarber/jordgubb paj som var rätt god. Blev även bjuden på inflyttnings fest hemma på hållnäs halv ön imorn :) funderar på att gå . Men värsta just nu är att jag är jätte kiss nödig men väntar på bussen till sandviken där blir jag hämtad som jag åker tidigare än ja tänkt mig . Åh tycker bussen kan komma så jag fortare får rusa på toa :)


Done

Nu är jag färdig, blev färdig fortare än jag trodde ^^
Nu ska bara måla naglarna så är jag färdig.
Bjuder på en bild från camen ;P
Så här ser jag alltså ut nu :) - min fina färgglada klänning, nya bhn och mitt nytvättade självlockiga hår :)

Värme

Fasen vad varmt det är idag, håller ju på att dö av värmen :P
Har legat på stranden och stekt 2h och sen nu efter lunchen så stekte man på igen på mormor/morfars altan.
Och svetten rinner som fasen ;P
Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar för om två timmar nästan så drar jag in till gävle :)
Blir inte så mycket på bloggen idag...

Film - Nio månader...

med Hugh Grant. En rolig komedi :) tror faktist jag har sett den förut...



Un sunny evening

Har varit en sväng och badat och grillat nu på kvällen :)
Tänkte att jag kunde vara snäll och dela med mig av bilderna jag tog vid vattnet.
Linne jag köpte på bikbok idag.
Redigerad bild, usch för min mage xD ska bort
Var ner till stranden och tog ett dopp :)
Mosters sandaler :)
Syrran
Några som satt på stranden :)
the beach
Moster :)
Sikita :) söthundenn
Goaste cidern enligt mej :D
Bjuder på en bild på lilla mej :)
Moster och morfar vid grillen
.
.
.
Bara för att jävlas xD
Vad jag har på mig...

mat :) - grillad kassler, sallad, grillad banan och potatis sallad
-
Så lite bilder från kvällen. SKa ta bilder på dagens inköp med, men det är ju inte mycket men jag kan ju va snäll och dela med mej :)

Små shoppat

Var ju som sagt till valbo och handla lite :)
Köpte mej en bh inne på cubus, sen köpte jag nagellack och en dipliner som min har försvunnit :( sist jag såg min så var det när jag packa ur väskan efter kryssningen. Jag hade lämnat lite kvar som jag kände att jag ändå inte skulle använda det riktigt så det var väl 3 månader sen nu som jag plockade ur det. Och det är borta :( så köpte mej en ny :) hoppas inte den försvinner ;P
Önskar fasen att man haft lite mer pengar då hade jag säkert köpt mer än det lilla jag fick med mig hem idag. För hittade lite smått som jag vart sugen på men köpte inte som jag inte visste. Och själv klart så ska moster och syrran dra in mig i sko affärer :( sån sko galning som jag är.. Åh just för den stunden så ville jag vara blind, men testade 3 par skor som faktist såg snygga ut men inte ett dugg bekväma :S så dom åkte ju tillbaka till hyllan.
Men nej nu ska väl bikinin fram ;) och ner till stranden och ta ett dopp även fast solen skymtar fram då och då. Visar upp mina inköp senare ^^ kram kram

Valbo

Nyss ätit frukost och planerat att dra in till valbo en sväng :)
Och laddar min mobil med, som jag inte var smart nog och ladda den igår hehe :)
Så nu ska jag bara kika vad man ska ha på sig, är ju jäkligt varmt och kvavt så kanske nåt tunnt och svalt, har ju inte med mig så mycket att välja mellan :/
-

RSS 2.0