Onsdag 3 Augusti 2011

God Morgon , solig dag och den ska spenderas med att vara barnvakt till att börja med.

Jag hade dock planer på att börja plugga ekonomistyrning inför tentan som närmar sig, men får visst skjuta på det några timmar till. Jag kommer liksom ingen vart med pluggandet, för skulle ju skriva ut några gamla tentor här om dagen men då ville inte skrivaren skriva ut nåt över huvudtaget och pappa var inte på humör för att fixa det då. Sen var jag ju igår på lite opeppat humör och hade ju inte lust med ett skit!

Men åkte iaf ut på sjön med familjen igår, åkte till en ö som jag inte besökt på typ 2-3 år, jätte fint där dock kom vi inte dit jag tänkt att vi skulle gå på den där ön men en annan gång. Var iaf skit skönt i vattnet :) jag var i ett tag. Sen efter vi ätit så gick jag en bit bort och knäppte kort, gick då igenom ett par spindelnät som jag innan försökt få bort så jag kunde komma fram, gick smärtfritt ända till någon minut senare när jag precis tagit av mig kamera remmen ifrån halsen för att kunna ta bild på en sak närmare DÅ kryper en nedrans spindel på axeln och min reflex blev ju skrik-slå-bort-den-och vifta med händerna... nja inte vifta men typ råkade släppa kamerna som for ner bland stenar och jag fick panik som jag trodde den gick sönder som det såg ut som om det flög bitar åt alla håll, men det var bara luckan till batteri/minneskortet som flög av och jag lyckades få tillbaka den ^^

Men fatta om jag blev panik slagen, ny digital/systemkamera som jag bara haft 3 månader och redan förstörd, men det var luckan och någon repa på sidan men inget mer än det som tur är.

UPDATE!
Dom tar tydligen med sig Elsa iaf, så jag kan nog plugga iaf :D GREJT!
Var väl att jag inte lät så jätte glad när dom fråga, för nyss vaknat till liv liksom.. Men samtidigt så kan jag ju inte alltid ställa upp, måste ju tänka på mig själv också. Det är något jobbcoachen har fått mig att tänka till på, för har märkt själv att jag faktiskt tänker mer på att hjälpa till i familjen och ligga alla till lags än att bry sig om mig själv och få det jag vill göra gjort. Så ska försöka prioritera mig själv lite mer och göra upp en egen plan/schema på vad jag vill få gjort osv och även försöka hjälpa till hemma också självklart.

Men det är inte lätt när vi är 7 personer som bor här hemma, det ska fixas hit och dit plus att vi bor trångt så det går ju nästan inte att städa för när man väl städat så ser det stökigt ut igen efter bara någon dag. Nej invänta på att alla åker iväg och jag blir själv och kan då smita ut och försöka skriva ut tentor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0