HTC sensation bättre än iphone ;)

Här är den nya iPhone-utmanaren – snart kommer supermobilen från HTC

HTC Sensation är nästa supermobil. Det är HTCs första telefon med dubbel processorkärna och om det går som företaget vill så är det här den nya iPhone-dödaren. Redan nu är mobilen populärare än iPhone på jämförelsesajten Prisjakt.nu.

Den nya supertelefonen från HTC heter HTC Sensation. Den här telefonen väntas bli en perfekt multimediaapparat, med målsättning att konkurrera ut iPhone. På en presskonferens i London presenterade HTC's Europachef Florain Seiche telefonen med följande ord enligt mobil.se:

– Vi vill göra mer för våra kunder. Video, musik, spel och att läsa böcker har blivit populärare när konsumenterna använder sina telefoner som små multimediaapparater. Fler och fler laddar hela långfilmer och inte bara korta Youtube-klipp. Utmaningen är inte längre hårdvaran. Utmaningen är att leverera en utvecklad multimediaupplevelse. Nya supertelefoner behövs för att det ska fungera.

Tvåkärnig processor

HTC Sensation har en tvåkärnig processor från Qualcomm och widescreen-skärm. Kameran är på 8 megapixel och kan filma video i 1080p och stereoljud.

Telefonen kommer också att ha en filmtjänst som ger användaren möjlighet att köpa och hyra filmer direkt i mobilen.

HTC har gjort succé på mobilmarknaden i världen och räknas till en av de främsta tillverkarna. Därför är förväntingarna höga inför HTC's Sensations lansering i Sverige där den väntas komma ut för försäljning till sommaren. Redan nu är mobilen populärare än sin kanske största konkurrent iPhone.

– Vi räknar med hårt tryck på HTC Sensation när den kommer till Sverige och vill man ha telefonen till sommaren kan det vara värt att förhandsboka den så fort det blir möjligt. Det finns risk för att telefonen kommer ta slut i lagren snabbt, säger Christian Westelindh, Digital Marketing Manager på Telenor.

Ny teknik gör det möjligt.

Källa: Aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/kampanj/uppkopplad/article13108699.ab

_______________________________________________________________________________________________

Jag skulle bara läsa nyheter på aftonbladet.se och såg då en rubrik om HTC sensation (den mobil jag har ;P )
Och mitt leende  for upp rätt fort när jag började läsa ;) Hihi ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0