Natt

Ja borde gå och lägga mig som jag måste upp före tio så jag kommer ner till tvätt tiden i tid. Har ju lyckats tidigare att missa och det gör att jag får mindre tid på mig att tvätta. Och tänkte passa på att göra både ärenden och plugg under tvätt tiden imorn, sen måste jag ju ner till centrum före fyra som syrran kommer där nångång.
Jag som kommit in i pluggandet idag blev distraherad under min paus att jag aldrig kom igång att plugga igen xD Så böckerna ligger här på bordet öppna :P

Typiska är ju att jag precis kommit in i plugget och fattat hur man gör, för det är då det flyter på för mig :)

Det är detta jag gjort idag :) - bokföring, konton, balansräkning, budget osv.
Kan låta tråkigt men bara man kommer in i det så är det rätt skoj faktiskt :)

Har även mailat och skrivit upp adresser då jag nu sett att vissa har gjort sina betalningar så imorn blir det att skicka paket. Kom att tänka på att det kommer ju bli knas nu när jag åker hem och inte kommer vara i lägenheten på en vecka och de som vinner nu kommer ju få vänta innan det får sina paket :/ - men jag får väl förklara situationen i så fall. För ja tänker inte packa ner då jag inte ens vet om nåt ens blir sålt. Hoppas att det som är sålt nu att alla betalar och jag får iväg innan jag åker. Är lite orolig över om det kommer viktiga räkningar eller nåt de dagar jag är borta :( vet ju inte exakt när jag kommer tillbaka, men tar med det jag vet ska betalas och fixar det iaf.

Nej jag ska nog lägga mig och fortsätta läsa marilyn manson boken, den är rätt spännande och intressant :)
Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0