nightmare

Alltså jag har ju tyckt att det är jobbigt med den snö som finns i falun MEN faaaaan för den snö som finna här hemma i fagerviken!!! Det är hemskt ju, jag hjälpte syrran att skotta upp en gång till vedboden så att vi fick in ved och kunde få upp värmen i huset och innan så fick jag hoppa i snön fram till uthuset för jag skulle till datorn där och kopiera nåt till Amelie - INTE KUL!

Det var snö upp till mina knän och jag är ju kort men jag försvann ju halvt i snödrivorna fram till uthuset, tack vare båten som står lite ivägen så var det inte lika mycket vid den så där klarade jag mig lite, men men det var bra jobbigt att skotta kan jag ju säga och sen dra in ved puh... Inte fått arbeta så på ett bra tag så det var jobbigt. ;) Vet inte hur många gånger jag sa att det ska vara sommar för då slipper man det där , men sen när vi var klara blev det värma på mat mormor skickade med åt oss och satt och kikade på inception som jag fixade ner när jag var hos mormor. Rätt bra film faktiskt :) fast jag somna till nån minut för det blev ju varmt och skönt under täcket :)

Vi började kika på Knight and day men då kom familjen hem så vi blev avbrytna och elsa har inte lämnat mig i fred en sekund knappt, och syrran fick börja hjälpa pappa med nåt så sitter och väntar på att hon ska komma tillbaka så vi kan fortsätta filmen.

Gamml bild - togs i mars 2010 när jag hade städat, då var jag fortfarande tsm med stoffe och delade rum

Ligger nu i min dubbelsäng :) ok ena sängmadrassen är min och stommen är min men syrran har sin sängmadrass i med. Så vi delar och när jag inte är hemma så har hon hela för sig själv skit ungen ;)

Åh jag har saknat mitt rum här hemma <3
Röd/lila väggar, svarta hyllor (lite halvt med inredningen) och utsikten som blir bättre så fort snön försvinner ^^ och det blir sommar. Faan asså om jag fick ha rummet för mig själv DÅ skulle jag nog bo hemma för då får jag göra det jag vill med rummet MEEEEN den turen har jag inte. Och jag är väldigt osäker på om det kommer bli att jag flyttar hem elr ej för jag måste få upp poängen och det är inte lätt. Har en månad på mig minst för pappa kan inte hjälpa mig så värst mycket till nu. Och jag kan ju inte direkt begära direkt att få rummet för mig själv, värsta är att det nu är 2 som har egna rum här hemma. Ok jag ska inte förvirra med detta... Bara vad jag tänker lite halvt på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0