Trötter

Hej ...
Jag har varit lite OFF, för igår så gjorde jag mat när jag kom hem för jag var vrål hungrig och efter det så somnade jag nästan DIREKT! Och vaknade två timmar senare, och kände då att jag kanske ska fortsätta sova så stängde av datorn och släckte lamporna och tvättade av sminket och la mig igen framför Angel. Meen jag blev tydligen pigg för jag låg vaken till halv ett ett :S då stängde jag av allt. Och försökte sova, somnade efter ett tag. Vaknade imorse vid halv åtta då mitt kära lilla alarm gick igång, men jag snooza i ca: EN TIMME!!!!!
Och vaknade till vid halv nio och jag skulle ut till bussen tio i, så blev att gå upp klä på sig och självklart kunde jag inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig men efter någon minut så var jag påklädd, diskade min disk lite snabbt som jag inte visste om Elina skulle komma hem. Kan ju inte vara trevligt och komma hem och se disk (även för mig då) och sen sminkade jag mig. När jag var klar så var klockan exakt tio i, så det blev att rusa ut men som tur är tar det bara en minut till bussen så jag kunde andas ut på hållplatsen :)
Detta kanske kan göra så man vaknar till?
Var på ekonomistyrningen sen så gick jag och prata med studievägledaren, frågade om lite saker. Sen gick jag och Hanna och förberedde oss för intervjun vi skulle göra. Sen var vi på den då, och väl färdiga där var klockan två så åkte hem till falun då, och var hem till lägenheten och böt skor och tog cykeln till willy:s och handlade.
Väl hemma igen så blev det att laga mat och sen har jag inte gjort så mycket mer, är bara extremt trött men ska hålla mig vaken lite så ska försöka göra lite plugg men måste bli något som inte tröttar ut mig mer ;)
Funderar på att ta en till kopp te och sätta mej lite på balkongen så man får frisk luft då kanske man vaknar till lite, synd att man inte har möbler där :( - har även kommit på vad jag vill ha på balkongen ^^ så när jag får från csn och har råd så ska jag köpa en sak dit ;p tror det kommer bli super fint ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0