Värk

Aj, inte skönt att ligga i en soffa näst in till hela dagen och få värsta värken i axel/nacke :( och speciellt inte just där jag brukar få ont.. med det menas att jag nu har ont just där jag brukar ha ont.
Och jag har suttit i typ en timme och försökt kika på en show som är runt tjugo, tjugofem minuter lång men måste pausa och ladda hela tiden som mitt mobila grej inte vill vara så super speed..
Jag längtar till jag har råd att betala för riktigt internet, då slipper man sånt här :)
-
Min middag idag bestod av fin skål med flingor och mjölk och en kopp te ^^, plus nu en mugg med dryck och två alvedon tabletter.
Jag kan förvisso göra mat men jag orkar verkligen inte, och jag är heller inte så värst sugen på något heller. Ska väl ut på en promenad imorgon så man får luft, inte ligga här inne och vara seg. Vilket jag dock gjort idag men det har jag några anledningar till ;) - jag är typ sjuk ^^ och har varvat med att plugga på gamla tentor, kikat desperate housewives, vilat, pluggat igen osv osv.
Men nu har jag laddat in säsong 2 av desperate på usb'n så blir att avsluta kvällen med det tror jag :) sen måste jag nog röra mig till sängen, iaf om jag ska få så här ont av soffan :( .
Elak soffa!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0