2010.10.01

Hihi ^^
Känns skit konstigt att plugga igen och jag fattar nada av det här med Juridik. Visst det påminner om småföretagande vi hade på handelslinjen men det är inte riktigt samma sak ändå. Jag tror att jag skulle tyckt små företagande var roligare om vi haft en bättre lärare vill säga. Oh saknar lite att gå där :/ men saknar INTE min knäppa äckliga klassföreståndare, jobbigara, drygare lärare får man leta efter - nej usch fy och blä på han.
Sen angående mitt "sovschema" så är det inte så prima, då jag lägger mej nånstans mellan ett - tre på natten och kommer upp mitt på dan. Fast egentligen så skulle jag kunna ligga mycket längre om inte man blir upprtvingad av amelie som tycker vi ska upp och göra nytta än att ligga och sova om dagarna, förvisso har hon rätt och jag har heller ingen lust att gå upp så det är både positivt och negativt att gå upp.
Men jag har planer som ska startas nu imorron eller åtminstone under veckans gång, att börja ta två promenader om dagen, en på morgon en mot kvällen, äta gröt frukost, kanske sallad till lunch? beror på om dom kan köpa hem så man äter sallad och kan göra en sallad.. börja dricka mängder med vatten, tvätta ansikte rent (så man slipper finnarna) Och jag ska börja beställa hem från herbalife igen och börja med shakesen igen, dom är ju så goda och man mår ju så jäkla bra utav dom plus dom hjälper till att rena kroppen och finnarna försvinner :) - sammanfattning:
Jag ska bli sundare mot mej själv, tänka mej för och unna mej något gott då och då men mest vara nyttig. Äta shakes, sallad, dricka vatten och vanlig mat i normala portioner.
Får se om jag lyckas och jag ska mäta mej runt midjan och kolla vikten, skriva upp och sen efter 3-4 veckor kollar jag igen och ser om jag fått resultat :D . Vill vara nöjd med min kropp åtminstone trivas med den. Nej får skriva mer sen nu ska jag plugga vidare
//E
Funderar på om man ska bli blond igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0