Som den lata person jag är..

så har jag suttit och kollat igenom Hm, Halens och Ellos katalogerna, jag hittar inget så där skoj i dom längre. Hm har blivit smått tråkiga, i förra katalogen så ville jag ha nästan halva sortimentet typ, nu får jag ihop 5 plagg var av 2 är sommarskor. Och halens ska vi inte ens prata om, fy fan vad tråkig sortiment dom har.. usch men ellos har lite intressant iaf mer än hm :) so me like :)
Och nånting annat jag tänkt skriva ner är att jag för det mesta går och tänker vad jag vill skriva och hur jag ska formulera det men när jag sätter mej här så får jag inte fram ett dugg skit jobbigt. Och man blir ju så trött på sej själv då, för allting bara blir svart och jag får försöka komma på meningar osv för att få ett inlägg men det blir nästan aldrig om det jag tänkt mej från början.
Kan ju också nämna att dom här hemma bytt ut mazdan (älsklings bil) mot en ford escort och kan ju säga att stoffe inte är så jätte glad och det kan jag ju förstå som det är hans bil men den har en del fel som ska fixas och den kommer nog bara hålla ett halv år till sen skrotas :/ och det känns ju inte så skoj så därför bestämde dom sej för att byta ut den mot en nyare och bättre bil. I guess..
Nej nu ska jag klura lite, för har frågat min snälla rara kusin om inte hon kunde fixa min blogg så nu ska det kluras..
//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0