CLEAN

Här kommer bilder på rummet , dock innan jag dammsugit
Se vad fint jag gjort :)
Hängde upp min lilla väska på hyllan, vill ha en krok
:) även sängen får agera krok ;P
Spegelbyrån har blivit fin med och nu ingen låda som står brevid längre :)
'
Bäddat sängen med..
Har vridit på fåtöljen :) tyckte först när cattis fråga om vi skulle ha den snett att det såg konstigt ut men så testa jag och det blev ju faktistkt bra :) och sitter i den nu med datorn i knä ^^ och kikar på¨Las vegas medans.
Och så ser du ut nu i hyllan och golv :) älskar att ha tända ljus, blir så mysigt.
Vädrar samtidigt som jag städade och vädrar fortfarande men ska väl stänga snart så det inte blir så kallt. Men nu är taklampan släkt och ljusen tända med härliga dofter som sprider sig ^^ <3
Har även min lampa i fönstret tänd :) oh trivs rätt bra i rummet och lägenheten nu. Mest i rummet faktist. Men det är väl för alla mina saker är här inne osv. Lägenheten behövs det mer möbler och kanske mer inredning så att det blir trevligare. Tänkte att så fort vi får nåt att ha tvn på i vardagsrummet så får den åka ut dit så kan man socialisera sig där iställe för att jag tar upp den här inne. Fast beror ju på hur mycket Elina kommer tillbringa här. För hittills så har jag knappt sett av henne, och fick reda på att hon inte tänker fixa så vi kan dela på bredband för hon skulle ha något annat. Vilket betyder att jag får antingen fortsätta på detta usb modem jag har nu eller skaffa bredband själv. Hade ju varit bra om vi kunde dela på det liksom, hon vill tydligen inte dela med nåt :S vad jag vet just nu. Känns inte så där lagom kul. Hon till och med låser sin dörr till sitt rum hela tiden, något jag inte gör bara för att liksom visa att jag "litar" på henne. Men men får försöka umgås mer med henne och se hur det blir. Har ju bara gått en vecka, men jag har bara träffat henne 2 gånger i princip på denna vecka.
Tycker inte illa om henne så ni inte tror det bara det att hon verkar vara lite mer vilja va med sin kille, var därför hon flytta hit och sökte in på skolan.
Nej funderar på att äta nåt och kanske en dusch om jag inte tar den imorgon iställe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0