Uj uj

Nyss kommit hem igen efter en typ promenad ;)
Började med att gå ut med soporna och då måste jag gå ner mot parkeringen och sen upp tillbaka som jag skulle till Ica och det ligger bara rakt över och närmast huset jag bor i. Så upp tillbaka till gå gatan och började gå en väg och hamnade mellan alla villor (fasen vad tätt alla bor där :S ) aja efter en stund så märkte jag att jag behövde toa fort som faaaan och det blev att sluta leta vägar till ica utan att vända och fort som fan hem!!
Lyckades komma så jag kom bakom huset jag bor i så såg mitt sovrums fönster ^^ väl inne så puh tur att jag lyckades hålla mig kan jag ju lova. Uh hatar att vara dålig i magen :( men jag hann iaf. Så besämde jag mig för att ta cykeln iställe för det skulle gå fortare och ja bättre helt enkelt. Och väl ute igen så ringde Amelie och vi diskutera lite medans jag leta till Ica. Kom ut på vägen där bilarna åker xD tror inte dom var så jäkligt glada på mig ^^ men bara 100 m så var jag tillbaka på en cykel/gå väg och kom till ica :)
-
Började med att gå runt och kika lite där inne som ny affär och nära hem ;) sen besämde jag mej för the för jag börjar få slut så ;) det fick bli forest fruit stor pack :) - och köpte även toapapper som även det snart är slut och min rumskamrat inte vill dela på vissa saker av någon anledning :S så därför köpte jag nytt till mig själv.
Hämtade även ut mitt paket med kursböckerna :) så nu ska jag nog sätta mig och plugga lite och dricka the ^^ hoppas min mage vill ge sig snart :( kan ju bero på att jag är orolig för en massa saker :/
Mitt paket :)
Detta är vad jag sysslar med just nu i skolan ^^ inte så krångligt som man tror (för det trodde jag först)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0